brak logo

Techmot Sp. z o.o.

Choroszcz

Opinie o Techmot Sp. z o.o.

rocky 2011-07-24 10:39:54
chyba moj przedmowca jest z pewnej firmy rekrutujacej wspolpracujacej kiedys z firma TECHMOT. Ludzie nie wierzcie w te brednie kiedys tam pracowalem ja i wiele innych osob ktore tam pracowaly powiedza NIE! Prezes swoich pracownikow traktuje jak [usunięte przez moderatora] których musi tam trzymac bo ich zatrudnil wszystkich ma za śmieci! Dyrektorka opierdziela wszystkich z kasy jak sie da docenia tylko i wyłącznie swojego najlepszego kumpla! NIE POLECAM lepiej szukajcie wszędzie indziej!
Lucky Luck 2012-03-04 19:14:11
Firma Techmot bardzo często zamieszcza ogłoszenia o prawe w necie i prasie. Nie znaczy to wcale ze tak dynamicznie sie rozwija. Prawda jest taka ze właściciel to skończony debil, każdego od pierwszej chwili traktuje jak gorszy gatunek ponieważ to on ma pieniądze i uważa ze może robić z ludźmi co mu sie podoba. Zero szacunku dla drugiej osoby. pracownicy wytrzymują tam kilka miesięcy, co silniejsi psychicznie nieco dłużej. Zarobki nie powalaja na podłogę, szef ponad kompetencje pracownika ceni sobie ludzi którzy chcą pracować za najniższe pobory. Wychodzi z założenia ze ludzie to małpy i można ich trenować skoro ma sie nad nimi władze w postaci umowy o prace. Rotacja tam była i będzie, każdy kto tam przychodzi od pierwszego miesiąca gdy już zobaczy gdzie wpadł zaczyna od razu szukać innej pracy. Ludzie dajcie sobie spokój z ta firma. To BAGNO.
Zobol 2012-07-17 22:32:52
Szef typu ten tego weź to zategoć??, słoma im wystaje wiadomo skąd,
Przepracowałem tam parę lat za starych dobrych czasów i szczerze nie polecam , ale był jeden plus, można było się wiele nauczyć bo trzeb abyło robić wszystko.
xyz 2013-01-21 08:37:18
Ludzie może tak trochę obiektywnej oceny a nie tylko wylewanie swoich żali. Może nie wszystko jest tam tak jakby sobie ktoś wymarzył ale pokażcie mi idealnego pracodawcę?? W moim odczuciu ten akurat na pewno nie należy do najgorszych. To ze niektórzy czują się niedocenieni to ich subiektywne odczucie. Pracowałem tam kilka lat, nikt mi zarobków nie obcinał, płacili na czas i z grubsza wszystko było ok. Może i faktycznie zarobki nie powalaja na kolana ale można się na to godzić lub nie.Jeśli komuś nie pasuje może szukać lepiej płatnej pracy. Zresztą w mojej ocenie wykawalifikowani pracownicy zarabiają tam naprawdę przyzwoicie.
gość 2015-01-22 12:11:32
Proponuję aby Ci, którym nic nie pasuje i z łatwością wyrażają krytykę pewnie o każdym pracodawcy, u którego pracowali, pozakładali własne firmy, zobaczyli jak się pracuje z ludźmi - wtedy dopiero mogliby się przekonać co sami sobą prezentują i co by o nich samych wypisywali ich pracownicy - to dopiero mogłoby być bolesne doświadczenie
employee 2015-01-23 11:16:55
Zgadzam się z przedmówcą. Pracuję tu od kilku lat i uważam, że wszyscy Ci rozżaleni prawdopodobnie sami sobie zapracowali na to, że wylecieli. Jest tu duża grupa wieloletnich pracowników, którzy nie narzekają, bo pracuje się tu dobrze.
Mogę też powiedzieć, że przez te lata przewinął się tu różny przekrój społeczeństwa nie wyłączając wielu złodziei niejednokrotnie złapanych na gorącym uczynku oraz takich którzy zatrudnili się chyba tylko po to aby poudawać, że pracują i to jak najdłużej się da, naturalnie prezentując przy tym nieustannie postawę roszczeniową. Jeśli szukasz uczciwej pracy i sam chcesz uczciwie pracować to na pewno znajdziesz tu zatrudnienie na wiele lat. A jeśli ktoś nie potrafi zaakceptować swojego miejscu w szeregu to albo musi lepiej pracować aby zasłużyć na lepsze miejsce albo nie pozostaje nic innego jak założyć własną firmę.
Monika 2015-10-02 22:06:41
Firma która sprzedaje swoje produkty za wszeklą cenę i tylko cenę, Potrafią KONKUROWAĆ tylko ceną, handlowcy zdejmują majtki żeby być najtańszymi i to jest ich jedyna broń. SPRAWDZAJCIE CENY U KAŻDEGO HANDLOWCA ! ! WEWNĄTRZ FIRMY KONKURENCJA ! ! JEDEN SPRZEDAJE TANIEJ OD DRUGIEGO NIE DZIAŁAJĄC NA RZECZ FIRMY TYLKO SWOJEJ OSOBY.
1
GoŚć 2015-10-24 21:35:12
ciekawe spostrzeżenia
eM. 2015-11-12 20:52:03
Przepracowałem w tej firmie trochę czasu. Raz było dobrze, raz gorzej. Nigdy nie spotkałem się z bezpodstawnym obcinaniem wynagrodzenia lub premii. Nie wnikam czym kierują się ludzie piszący same negatywne opinie o Firmie czy też o Szefie (tym bardziej anonimowo). Przy mnie przewinęło się trochę osób, fakt jest tam pewna rotacja ale jest też trochę ludzi, którzy pracowali tam przede mną i pracują do dziś. Więc czy aby na pewno jest tam tak źle?
in 2016-05-20 18:35:35
Kierowca kat. C+E na wywrotkę/silos jeutaj st potrzebny tutaj na już, tutaj to znaczy do Opola, generalnie bardzo Wam to polecam i to jak najszybciej.
Zostaw swoją opinię o Techmot Sp. z o.o. - Choroszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techmot Sp. z o.o.