logo RIGHT HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

RIGHT HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wrocław

Opinie o RIGHT HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Trytytka 2016-08-08 08:26
Świetna firma! Atmosfera wzajemnego szacunku, możliwość ciągłego rozwijania się, uczciwe pieniądze i - co najważniejsze - wysoka jakość świadczonych usług, przez co ciągle czuje się, że robi się coś dobrego. Bardzo polecam, zwłaszcza osobom, które ciągle szukają swojej ścieżki kariery.
4
gucio 2016-08-08 08:30
Biorąc pod uwagę że jest to serwis gdzie ocenia się pracodawców, a nie jakośc ich usług (lol?), wrócę trochę do tematu. W Right Hello pracuję od dłuższego czasu, wpadłem na chwilę jak szukałem wakacyjnej pracy, ale "zostałem na dłużej". Największym atutem firmy jest niesamowita atmosfera w pracy -> absolutnie nie jest to praca w stylu korpo, gdzie każdy twój ruch jest śledzony i wyciskany do ostatniej kropli potu. Codziennie chcę się wstawać do pracy i z chęcią jedzie się do biura, dzięki świetnym ludziom, którzy zawsze wzajemnie się wspierają, nawet pomimo nieuniknionych między-działowych sprzeczek :)
Jeśli o zarobki- nie są na poziomie korpo, jednakże firma zdecydowanie nadrabia atmosferą, która koniec końców jest jednym z ważniejszych czynników w pracy ;)

Osobiście mogę zdecydowanie polecić firmę, jest to najlepsza praca jaką do tej pory miałem (i nie jest to tylko moja opinia, ale też wielu osób w moim dziale :) )
5
n 2016-08-08 10:17
moja najlepsza praca. zarówno pod kątem samej pracy jak i świetnej atmosfery panującej w firmie. RH bardzo mocno stawia na rozwój osobisty i zawodowy co pozwala rozwijać skrzydła i cały czas uczyć się czegoś nowego. praca jest naprawdę ciekawa i angażująca - cały czas coś się dzieje i nie da się tu nudzić :)
4
B 2016-08-08 10:40
Jestem jednym z pierwszych pracowników firmy. Pomimo zgrzytów (jeśli firma rośnie od 28 do 70 pracowników w ciągu pół roku to nie może się obejść bez potknięć) to jest najlepiej funkcjonująca firma w jakiej pracowałem (a pracowałem w kilkunastu). Bardzo się tu rozwinałęm, poznałem świetnych ludzi jako klientów czy pracowników RH. Jeśli ktoś jest dobry i ciężko pracuje - RH będzie bardzo dobrym wyborem.
5
eneduerabe 2017-02-07 18:40
Niestety, jedna z gorszych rozmów rekrutacyjnych, na jakich byłam. Zadawane pytania wydawały się wymyślone na poczekaniu, a oferta wynagrodzenia (1700 netto na początek, ew. podwyżki(usunięte przez administratora) powód? "optymalizacja podatkowa". szkoda, że kosztem pracowników..) atrakcyjne chyba jedynie dla studentów. Koniec rozmowy sprowadził się do oznajmienia jednej z rozmówczyń: "Jak się nie odezwiemy w trakcie 2 tygodni to znaczy, że nie jesteśmy zainteresowani. Nie obiecuję, że damy znać jeśli nie będziemy zainteresowani, bo mam kiepską pamięć". A wydawać by się mogło, że podziękowanie za udział w procesie rekrutacji i poświęcony czas stał się w dzisiejszych czasach standardem..
3
zzz 2017-02-09 11:57
Atmosfera w pracy jest bardzo pozytywna. Zespół młodych ludzi rozpoczynających swoją karierę i w znacznej części mających już spore doświadczenie w branży. Pomimo braku wynagrodzeń na poziomie korporacyjnym, zdecydowanie atmosfera wygrywa z każdą inną firmą, w której zdążyłam już pracować. Dominuje nastawienie, żeby sobie wzajemnie pomagać, ale też działać samodzielnie będąc odpowiedzialnym za własne obowiązki. :)

Polecam zdecydowanie osobom , które cenią sobie spokojną i miłą atmosferę oraz chcą się rozwijać w branży nie biorąc udziału, w często spotykanym wyścigu między kolegami i koleżankami z pracy.
1
korwin 2017-04-03 17:57
z firmy zwalnia się lub planuje zwolnienia sporo ludzi, nie dzieje się najlepiej
10
leeez23 2017-06-02 10:55
@korwin

Firma jest po to, żeby robić hajs. Wszyscy pracujemy po to, żeby również zarabiać hajs.
Jeśli ktoś nie ogarnia i robi karygodne błędy to jeżeli tutaj się nie potrafi ogarnąć, to w dużych firmach tymbardziej nie da rady.

Powiem tyle, jedna z nielicznych firm we Wrocławiu która szanuje daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] work-life balans, pracę zdalną, benefity, a to wszystko przy naprawdę
zajebistej atmosferze i w nowoczesnym biurze. Jedyne co trzeba robić to pracować (szok), jeżeli dla kogoś to była pierwsza praca i narzeka na wszystko to tak się to kończy.

Ja ze swojej strony mogę czysto polecić firmę, byłem już w wielu a tu naprawdę się odnalazłem. Narzekać zawsze będą Ci co mieli coś za uszami.
5
JA 2017-08-11 11:10
NIE POLECAM!!!
1
Zostaw swoją opinię o RIGHT HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RIGHT HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ