brak logo

Uprent Sp. z o.o.

mazowieckie

Opinie o Uprent Sp. z o.o.

@Alek 2016-04-26 15:34
kołchoz, omijać dalekim łukiem!!!
Pracownik WAW 2016-06-23 12:44
Ja pracuję w tym kołchozie! I oby jak najdłużej. I każdemu życzę takiego kołchozu. Konkurencja najwyraźniej próbuje zdobyć rynek poprzez nieprawdziwe oczernianie.
pracuje tu 2016-06-23 18:13
Dałbym celującą, ale że w biurze nie mam PS4 to tylko bardzo dobrą wystawiam
pomona dłoń 2016-09-22 19:35
To wszystko Kit jak pan Dyrektor R poczytał opinie to kazał pracownikom pisać same dobre opinie to coś o czym świadczy
der 2016-10-03 14:20
hej no wlasnie wlasnie jeżeli ktoś posiada odpowiednie kwalifikacje to mze chyba śmialo sprobowac zaaplikować a przeiez o reszte warunków można się dowiedzieć podczas rozmowy kwalifikacyjnej przecież :)
DRAGON 2017-01-18 07:32
konkurencja nie śpi :)
Drodzy koledzy z konkurencji, aż tak boicie się trafionych decyzji osób z kierownictwa UPRENT.
Spróbujmy się na budowie, a nie robiąc zły PR - chyba że nie dajecie rady:)

Pracuje w Uprent jakiś czas, zostałem przyjęty z otwartymi rękami - polecam atmosferę w firmie, warunki pracy i płacy są dobre. Jeśli ktoś nie chce pracować to nawet na bezrobociu nie da rady.

Sam czytałem opinie przed rozmową kwalifikacyjną, na szczęście potrafię wyciągać własne wnioski i tak zrobiłem po rozmowie rekrutacyjnej.
ROZWODNIK RADEK 2017-01-24 22:17
Ludzi, którzy w tej firmie biorą kase za to że tylko są jest tyle, że zabrakło by mi chyba chęci aby ich wyliczyć dlatego to przemilczę. Wierze, że obecna trudna sytuacja rynkowa spowoduje ruchy polegające na eliminacji darmozjadów, amatorów oraz wszelkich osób potrzebnych w tej organizacji ;)
Agata 2017-08-12 09:13
@ROZWODNIK RADEK, forum jest po to by się wypowiedzieć na temat firmy, na temat pracy w niej, wiele osób wchodzi z pewnością na forum ,które interesują się zatrudnieniem w Uprent. Napisz jak wygląda zatrudnienie? Na co można liczyć na start?
Zostaw swoją opinię o Uprent Sp. z o.o. - mazowieckie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uprent Sp. z o.o.