brak logo

UDS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o UDS Sp. z o.o.

ahas 2010-06-04 15:43:25
Malo ciekawa praca - kadra zarzadzajaca z poprzedniego stulecia. NIE polcam profesjonalistom...
tak 2010-06-25 20:52:07
faktycznie - firma beznadziejna - kadra zarządzająca z ubiegłego stulecia
___ 2012-06-17 14:45:20
pracuję w tej firmie kilka lat, nie moge liczyć na podwyżkę bo firma utrzymuje innego pracownika który pół dnia spędza na FB i tym podobnych, ciekawa polityka
IGI 2013-06-24 08:09:41
Opinie osób z którymi jakakolwiek firma się rozstała zazwyczaj nie są pozytywne. O tego rodzaju spostrzeżenia, żeby były bardziej obiektywne powinniśmy zapytać miej więcej po roku od rozstania z firmą.
Moim zdaniem firma bardzo rozsądnie prowadzona i bardzo dobrze poukładana, zawsze jednak można do czegoś się przyczepić. Z perspektywy czasu uważam, że to dobry choć bardzo wymagający pracodawca. Nie ma u nich miejsca dla słabych pracowników, szukają wyłącznie osób zaangażowanych.
Słabszym zawsze dają kilka szans na skorygowanie swoich zachowań, niestety nie każdy z nich słucha tych rad i skorzystał włącznie ze mną.

IGI.
4
gość 2015-01-12 19:31:32
Na rozmowie jest mówiono ,że po miesiącu pracy na umowę zlecenie będzie umowa o pracę a tak nie jest. Dają umowę na 3miesiące i po tych 3miesiącach decydują kto zostaję umowę o pracę a kto dalej pracuje na umowie zlecenie lub zwalniają. Praca jest na godziny ale i tak trzeba pisać ile sztuk się zrobiło wiadomo jeden robi szybciej a drugi wolniej żeby się nie pomylić żeby nie miał odliczonych godzin za poprawianie czy zostawał po godzinach to jak ma wyrobić ten akord przecież nikt robotem nie jest zwłaszcza przez te 8godz. To nic dziwnego, że są takie złe opinie na temat tej pracy.
1
pracownik 2015-03-29 22:54:51
Jest ciężko. Cały czas pracuje się po 12 godzin. Rzadko kiedy pracuje sie 8 godz. A niestety nie da sie funkcjonowac kiedy cały czas sie pracuje 12 godz. Masakra. A w kadrach jak sie przyjmowałam mówiono ze praca po 8 godz, tylko od czasu do czasu bedą 12stki. Więc dlaczego kłamią ? Najgorsze własnie jest pisanie ile sztuk sie zrobiło itd. Pracuje tam krótko i juz szukam innej pracy.
gość 2015-04-17 16:22:17
A może ktoś napisać jakie są zarobki? Czy płacą za nadgodziny?
Praownik 2016-02-29 15:10:47
Witam, pracuję w tej firmie już jakiś czas. Nie polecam nikomu. Praca pełna stresu, brak poszanowania pracownika. Kultura w tej firmie nie istnieje. Większość osób jest nie miła i myśli że jest pępkiem świata. Brak komunikacji między działami. Ciągły bałagan i ciągle zmieniające się procedury nad którymi nikt nie panuje. Zarobki średnie.
4
informatyk 2016-04-19 15:28:55
Jest ogłoszenie dla informatyka do Nowego Kawęczyna, już kiedyś chyba widziałem (w zeszłym roku). Ni znaleźli, czy ktoś był ale zrezygnował bo jest nie fajnie?
eva 2016-05-10 23:16:11
już tej ofety raczej nie ma ztego co wiedzę. ale za to jest baardzo atrakcyjna oferta na specjalistę ds. zakupów bo można fajny pakiet socjalny dostać
Zostaw swoją opinię o UDS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UDS Sp. z o.o.