brak logo

Debe Internationale Spedition Sp. z o.o.

Lipno

Opinie o Debe Internationale Spedition Sp. z o.o.

remi... 2014-12-05 22:12:44
Opinie sa w ostatnim czasie nie ciekawe. aktualnie szukam pracy. moze ktos mi powie gdzie moge znalesc prace wokol lesszna chce popracowac dluzej w jednej firmie
Kierowca 2014-12-06 17:45:37
Kolego wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. a o solidną firme ciezko. Niby szukaja kierowcow ale robic u prywaciaza za psie pieniadze to teraaz standart. Jak sie postawisz to zaraz wypowiedzenie. Pomalu robi sie mala ukraina
kierowca 2014-12-06 23:47:05
Sluszalem, ze mielismy nowego kolege prawie ..... (usunięte przez administratora) Hmm moze ktos nowy dluzej wytrzyma bo ten byl rekordzista przepracowanych godzin ?
kiero2 2014-12-07 20:32:33
Nic więcej dodać nie trzeba na temat co to za firma,w/w wpis mówi sam za siebie. Cieszę się że ma to już za sobą.
Bolo 2014-12-08 18:13:10
Są takie firmy w osiecznej albo w koscianie. Robią tam chlopaki i podobno są zadowoleni
Kierowca 2014-12-09 21:17:55
Zbliżaja sie Swieta i bedzie czas na rozglądniecie za nowa robota. Problem z tym zeby nie wpasc z deszcu pod rynne
-zainteresowany 2014-12-11 20:21:44
Czy prawdą jest że macie tam miesiecznie 2000 pln podstawy i za kazdy przepracowany rok 100pln dodatku.b Bo wiem od waszych chlopaków ze za diety wyciagacie do 4-5 koła Bo jesli to prawda to jest o co powalczyc.Są jeszcze wolne auta?
kierowca 2014-12-11 20:39:01
Kasa to nie wszystko liczy sie rodzina
-zainteresowany 2014-12-11 20:45:38
Masz racje kolego,tylko jak sie ma dzieciaki i żone w domu to ktoś musi zarabiac pzdr
kierowca 2014-12-11 20:51:20
No wiadomo, próbuj ale zebys sie nie przejechal
-zainteresowany 2014-12-11 20:53:15
Dzieki za dobre rady
kierowca 2014-12-17 22:17:14
Kolego przychodź, nie zwlekaj możesz od reki 3 auta na stan dostać które czekają na jelenia !!! Tak, ze wbijaj śmiało.
-młody 2014-12-20 23:28:25
Rozumiem kolego ze jeden to ty zostawileś bo jeśli nie to co tam jeszcze robisz?
Jakie mają przebiegi?
-młody 2014-12-23 22:22:49
Chetnie pojeżdże za ciebie kolego, bo ty chyba nie masz juz wiecej na to ochoty
-Admin 2014-12-24 13:47:53
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego 2015 Roku
kier 2015-02-14 20:53:54
Cos ucichlo o Debe ? A nie wygodne opinie kasowane ,na polecenie firmy,można i tak ,udając ze wszystko ok.
kierowca 2015-02-23 16:02:34
Firma do bani nie polecam lepiej tysiąc mniej zarobić niż być traktowany jak pies. Porażka z biurowymi nie idzie żyć. Dobrze ze juz mam to za sobą.A
Kolega 2015-02-28 21:20:05
Dziwię się że tak ciągle biadolisz i cały czas tu jezdzisz. Szukasz adrenaliny?
kierowca 2015-03-01 17:34:54
Dla mnie jest ok. a troche firm już poznałem. A ci co tak narzekaja psują pozostałym robote i psuja atmosfere
kierowca 2015-03-01 21:31:55
Kierowco albo krótko pracujesz albo nie szanujesz siebie i własnego zdrowia
kierowca 2015-03-04 21:39:56
Kolego, wierz mi ze z niejednego pieca chleb jadlem, mam do emeretury 5 lat i dzieki Bogu dobre zdrowie. zmien prace i daj pracowac innym. Damy rade bez ciebie kolego
kierowca 2015-03-04 22:45:58
Powodzenia.Ja mam więcej do emerytury i dla tego już tam nie pracuje.
kierowca 2015-03-07 20:34:49
Powodzenia kolego
Kierowca 2015-03-11 13:59:43

Jak tak czytam te opinie to śmiać mi się chcę przecież to widać że niektóre z nich nie piszą kierowcy tylko biurowi atmosferę to jaśnie państwo biurowi psują tym swoim zachowaniem.
durygent 2015-03-20 22:48:48
Słyszałem że firma nałapała kierowców, i stado macie kompletne z zmiennikami włącznie, tylko ..... jak długo wytrzymają ci nowi. Pewnie do pierwszego ścięcia z panem W.
Koleżanka 2015-04-01 23:04:39
Życzę wszystkim bezpiecznych zjazdów na Święta!!!
kierowca 2015-04-02 19:23:31
No zjazdy na Swieta sa zarabiste wyjechany na maxa. Zamiast zjechać przed Swietami wcześniej to nie wszystko na ostatnia chwile. Porazka z tymi spedytorami. Lepiej nocke spedzic na granicy niż w domu. Smiechu warte!!!
jan 2015-06-06 13:27:28
szukają kierowcow i spedytora- jak tam sytuacja wygląda poprawiło się ?
kierowca 2015-08-08 23:31:39
Do dupy do bani olac to.
Antek 2015-09-10 22:44:47
Lepiej jezdzic Starem i zwir wozic niż tam isc.
driver 2015-09-13 21:33:10
A po nocy przychodzi dzień, a po wódce kac...
Driver 2015-10-03 23:50:47
Jest katastrofa okręt flagowy złożył wypowiedzenie
kierowca 2015-10-11 23:06:20
Jaka katastrofa chciałem złożyć podanie może coś więcej na ten temat
zdzislaw 2015-10-18 09:44:22
Z dniem wczorajszym zakończyłem współpracę z firmą. Początki były trudne, ale dziś mogę powiedzieć, cieszę się że mogłem z Wami pracować. Pozdrawiam Wszystkich i życzę wam powodzenia. Zdzisław.
zdzislaw 2015-10-27 13:09:52
Oj kolego. Ja właśnie z kolegami się żegnam i Im dziękuję. Jeszcze raz pozdrawiam Zdzisław.
były 2015-10-27 20:59:56
A miałeś tam wogole jakiś kolegów?Nie sądzę :-/
zdzislawk 2015-10-27 22:20:08
Żal mi Cię. Taki jesteś mądry a nie potrafisz się ujawnić. Ujadasz jak kundel, głośno ale daleko abyś kopa nie zarobił. Zdzisław.
kierowca 2015-10-29 16:30:14
Jak to czytam to żal jest tego Zdzicha co ty się chłopie tak podniecasz tymi wpisami tu skup sie lepiej na nowej pracy i na szukaniu kolegów może tam znajdziesz bo tak jak napisał "były "w poprzedniej firmie raczej nie miałeś i weź już się nie osmieszaj i daruj se te wpisy po co się będziesz dalej pogrążal.
Admin 2015-12-20 20:14:04
Życzę wszystkim bezpiecznych zjazdów
kierowca 2016-03-31 22:10:13
Były popieram i zgadzam się z Tobą w 100 procentach masz rację
przodownik 2016-04-07 22:57:19
Wiyści się niosą że kierowcy ucikają, a kolejna grupa odchłodzi po wykorzystanym urlopie lytnim. Oj bydzie się działo, już brakuje szoferów !!!
Były 2016-04-22 06:01:38
Panowie jest kasa do wyzwania, wozilem i Wy napewno też wozicie towary bardzo pylace np drewno mielone a żadnej ochrony na drogi oddechowe firma nie udziela typu np maski. Prawnik szykuje mi już stosowne dokumenty. Pozdrawiam byłych i obecnych.
Poz.) 2016-09-06 18:20:46
Mają być podwyżki. To dobrze:-)
raf 2016-09-07 09:29:38
Pieniądze i umowa to nie wszystko. Liczy się też szacunek dla kierowców, a w tej firmie tego nie ma. Traktują Cię jak psa.
nick 2016-09-07 15:26:11
Dokladnie tak jak piszesz raf. Życia prywatnego nie ma w ogóle, aby jechać i jechać. Pozdrawiam.
Angela 2016-09-08 10:53:25
Raf ty chyba nie lubisz psów:-) Popracuj nad sobą:-)
kierowca 2016-10-28 15:10:42
Tutaj niema żadnej przyszłości. Wciąż w stresie, zjazdy na weekend są makabryczne ( usunięte przez administratora ). Także katastrofa.
korbol 2016-11-23 01:03:22
Co Wy opier...acie ze w DEBE nie chcecie pracować, 3 auta na Was czekają a Wy co? Zero szacunku. Spedytor musi kombinować (pewnie przed szefem z DE) i kierowcy skaczą z auta do auta , ze niby wszystkie obstawione i są w ruchu. Parodia czyli jednym słowem cyrk na kolkach.
Jo:-) 2016-11-24 19:00:37
Korbol znowu sie nawaliłeś:-)
koles 2016-11-30 14:08:33
Spedytorowi trzeba strzelić w kolano i będzie spokój. Po co się z jełopem męczyć.
Zostaw swoją opinię o Debe Internationale Spedition Sp. z o.o. - Lipno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Debe Internationale Spedition Sp. z o.o.