brak logo

TPG KATOWICE Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TPG KATOWICE Sp. z o.o.

tl 2016-04-26 09:20
am szukają cały czas, ale ten "elastyczny" grafik jest tylko na poczatku, kiedy chcą za wszelką cenę zrekrutować osobę.
Potem jest już inaczej i trzeba się dopasować, aby nie zostać zwolnionym.
Ogólnie odradzam wszystkim prace w tej "firmie". Osoby zarządzające nie mają odpowiednich kwalifikacji do zajmowanych stanowisk, a Pani Ania z HR jest największą manipulantka, która tylko udaje Matkę Teresę - nie wierzcie w ani jedno jej słowo.
Ogólnie chaos i brak wdzięczności dla pracowników niższych rangą.
17
henry 2016-04-27 14:16
Stanowczo odradzam prace w firmie. Zero rozwoju, samo klepanie. Zgadzam się z powyższa opinia
10
mm 2016-04-27 14:22
tak elastyczny grafik tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Rzeczywistosc wygląda inaczej. Benefity i cala reszta tak samo
8
gabi 2016-05-04 13:06
Odradzam!!!!
14
Olka 2016-05-19 06:46
Ogromna rotacja, wciąż się oglaszaja. Zatrudniaja potem ludzie sami odchodzą lub sa zwalniani. Zero benefitów, slabe zarobki u umowa
8
szaramyszka4 2016-06-09 22:03
Zdecydowanie popieram, to co zostało wyżej powiedziane i zdecydowanie odradzam składania papierów do tej firmy...
10
guys 2016-09-18 23:06
Chyba zartujesz
9
hello 2016-09-30 14:02
Haha najwięcej mówi ten, co tu nie pracuje.
Benefity socjalne? Albo wybierasz multisport, albo opiekę medyxzna. O premii mozesz pomarzyć. Atmosfera gorzej niż srednia. Szkoda czasu :-)
9
kzy 2016-10-22 15:15
Nadzieja matka głupich ... nie ma szans. Dopóki niektóre osoby będą na niektórych stanowiskach to nigdy sie nic nie zmieni. Nie warto próbować, bo normalny człowiek wyjdzie stamtąd ze zryta psychika. Niby wszystko takie super, jak opowiadają na rozmowie kwalifikacyjnej, a jak juz zaczniesz pracować, daj sobie chwile, żeby się przekonać, jak tam jest"cudownie"... Po dwóch miesiącach max. wymiekniesz. Firma "przyszła" do Katowic 2 lata temu, a opinie sa takie, ze aż szkoda czytać. To chyba daje do myślenia?
8
zenada 2016-10-29 10:53
bardzo mnie ciekawi ile teleperformance zaplacilo za usuniecie opinii bo widze, ze niektore zniknely...
gowork to jest strona do wyrazania prawdziwych opinii o pracodawcach czy o tym zeby nie pisac zlych opinii bo i tak zostana usuniete? nie wiedzialem ze tak mozna, ale widac tak.
prawda w oczy kole.
6
Swiadek 2016-11-12 02:12
Bylem, widzialem, przezylem. Mnostwo obietnic, zero pokrycia. Zgadzam sie, ze to marnowanie czasu.
Byc moze dobre na poerwsza robote, zeby zdobyc jakies doswiadczenia, ale nic oprocz tego.
7
Jaśmin 2016-11-24 21:27
Powiem tak- jeżeli ktoś myśli, że warunki z rozmowy rekrutacyjnej obowiązują- myli się. Dopiero po trzech miesiącach pracy jest opieka medyczna, godziny pracy nie są przestrzegane- często trzeba wychodzić nawet godzinę po czasie pracy i nawet w chwili zakończenia pracy przesyłają "kejsy", a bez ich opracowania nie można zamknąć systemu. Kontakt z kadrami jest tragiczny, traktują jak człowieka drugiej kategorii. Jeżeli chodzi o język- często zdarzają sytuację, gdzie nie płacą za drugi język a przesyłają kontakt z jego klientem, pomimo że osoby z wyższym stażem, którym się płaci za dwa języki, nic nie robią. Moim zdaniem to wykorzystywanie na każdym kroku i robienie z człowieka cymbała. Nie polecam. Mądrzejsi szybko odchodzą, stąd rotacja.
8
asg201 2017-02-13 20:32
smutne, ze ludzie w tej firemce sa tak traktowani, ze nawet najstarsi pracownicy sa po czasie nikim. zaden elastyczny grafik nie obowiazuje, nawet nie dajcie sie nabrac. wytrzymalam tam ok. 2 miesiecy. grafik masz zalozmy 8-16, a z pracy wychodzisz 16:25 i pracujesz pol godziny za darmo, bo doprosic sie nie mozesz, zeby ktos sprawdzil ci kejsa... nie mowiac juz o osobie, ktora uklada grafiki, z ktora dogadac mozesz sie tylko po angielsku. dodatek za angielski dostaja tylko wybrani. Osoby z HR to juz w ogole porazka, jestem w szoku, jak dwulicowy moze byc czlowiek i jak czlowiek moze nie liczyc sie z drugim czlowiekiem... szkoda czasu na ta firme.
5
Ula 2017-02-17 18:10
Im dalej od tej firmy tym lepiej! Zmarnujecie tylko czas!przedmiotowe traktowanie,kłamstwa ,brak rozwoju. Dramat!zreszta szukają desperaci caly rok chetnych
5
Michelle55 2017-03-04 23:24
Byłam, zobaczyłam i zdecydowanie odradzam każdemu pracy w tej firmie. Oszukują na każdym kroku. Nie ma żadnego elastycznego grafiku. Zarobki żenująco niskie, brak perspektyw na awans, ciągłe klepanie tego samego. Zdecydowanie odradzam. Jest wiele ciekawszych ofert na rynku.
4
Maja 2017-04-18 14:12
@Michelle55 co rozumiesz mówiąc, że firma oszukuje? Czy informacje, które uzyskałaś podczas procesu rekrutacji okazały się niezgodne z rzeczywistością?
Pantera1 2017-04-22 19:12
Popieram, im dalej od tej firmy tym lepiej
4
pocahontas 2017-05-19 18:43
@Maja Oczywiście, że są niezgodne z rzeczywistością. Chociażby półgodzinna przerwa obiadowa wliczona w czas pracy, którą chwalicie się na każdym kroku. W istocie przerwa faktycznie jest i trwa 30 minut, tyle że z tej amazońskiej dżungli chyba nikt jeszcze nie wyszedł punktualnie po 8 godzinach pracy; a w najlepszym wypadku wyszedł po 8 godzinach i 30 minutach, toteż ta przerwa jest tak samo wliczona w czas pracy jak premia za nadgodziny w wynagrodzenie pracownicze ;-))) Buziaki ;-)
1
Zostaw swoją opinię o TPG KATOWICE Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPG KATOWICE Sp. z o.o.