GROT Marek Dobrzyński

Macierzysz

Opinie o GROT Marek Dobrzyński

Maja 2017-03-07 09:00
@Lipa dlaczego tak sądzisz? Pracujesz w firmie GROT Marek Dobrzyński? Chętnie poznamy Twoją opinię.
Kamil 2017-03-15 21:14
żadnych zmian od lat..... było źle, jest źle i będzie .
27
Natalia 2017-03-18 09:38
Uważam, że GROT Marek Dobrzyński to dobra firma a jeśli komuś nie odpowiada tu praca zawsze może ją zmienić. Jeśli to nie nasza bajka trzeba iść dalej, może będzie lepiej?
Gregor 2017-03-21 18:29
Czy dowiem się coś więcej o nowej ofercie pracy dla operatora lasera CNC? Zależy mi na tej robocie bo słyszałem wiele dobrego ale nie chcę iść w ciemno. Jakie zarobki dają na początek? Jaka atmosfera?
Darek 2017-03-26 11:11
Rysownik, kreślarz, technolog Autocad lub Inventor taką ofertę znalazłem na stronie firmy GROT Marek Dobrzyński. Czy trochę więcej informacji o samej firmie, warunkach pracy, atmosferze w pracy dowiem sie na tym forum?
Maja 2017-04-06 08:42
@murek co sprawia, że masz taką opinię na temat firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w GROT Marek Dobrzyński.
Kola 2017-04-09 20:54
Czy naprawdę jest tak źle czy to nie jest przypadkiem przesada? Wierzyć mi się nie chce żeby było prawdą to co piszecie o firmie.Są osoby które lubią hejt?
Maja 2017-04-11 09:12
@Nick co sprawia, że tak odbierasz firmę jako pracodawcę? Masz na myśli konkretne sytuacje?
Maja 2017-04-14 09:02
@Naiwna dlaczego tak uważasz? Czy masz na myśli jakieś konkretne sytuacje? Jeśli nastąpiło opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia skontaktuj się z firmą, by wyjaśnić sytuacje.
Były 2017-04-25 14:57
Co słychać w firmie GROT Marek Dobrzyński, byłem kiedyś pracownikiem i ciągnie mnie do firmy. Czy firma sie powiększa? Jaka macie atmosferę, kiedyś było fajnie.
Maja 2017-04-26 09:56
@brrr kiedy miała miejsce taka sytuacja? Czy zdarzyło się to jednorazowo, czy też zdarzają się częściej takie niepełne wypłaty?
Wanda 2017-05-07 09:31
Czy pisząc komentarze możecie być bardziej odpowiedzialni? Jeśli nawet są w firmie problemy to nie znaczy, że firma jest zła. Wszędzie są różne sytuacje ale tyle jadu i zawiści nie spotkałam a mam swoje lata.
Kuba 2017-05-15 09:44
@nieznajomy Czy Twoim motto życiowym jest obrażanie ludzi? Może Tobie nie chce się pracować a chciałby dostawać przyzwoitą kasę i dlatego tak jątrzysz? Jeśli ktoś ma w firmie dobrze to nie znaczy , że na to nie zasłużył, a Ty powinieneś zmienić pracę.
1
Kamil 2017-05-20 08:54
Najgorsze jest to, że nic ich nie nauczy.
Maja 2017-05-30 08:33
@Bolo mylisz mnie z pracownikiem GROT Marek Dobrzyński. Nie jestem związana z tą firmą. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym komentarzom.
Maja 2017-05-30 14:46
@Bolo oczywiście warto zapoznać się ze wszystkimi komentarzami, jednak sytuacja w firmie może też ulegać zmianie. Na wątku pojawiają się również nowe osoby, zarówno pracownicy jak i te szukające aktualnych opinii na temat pracy w GROT Marek Dobrzyński. Ty również dopiero niedawno zacząłeś brać udział w dyskusji na wątku. Dlatego też uważam, że warto jest na bieżąco dopytywać o to co w firmie się dzieje.
2
Lovearai 2017-06-10 19:38
Dzięki za opinie. Chciałem pracować w tej firmie, ale pragnienie zniknęło.
11
Maja 2017-06-12 11:49
@Magik chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie oraz jakim pracodawcą jest GROT Marek Dobrzyński, jednak nie jest to miejsce na ocenę konkretnych pracowników firmy. Szczególnie w przypadku podawania ich danych osobowych. Przypominam, że komentarze muszą spełniać warunki regulaminu portalu.
Rozumiem, że dla Ciebie praca wiązała się z licznymi obowiązkami, często nie związanymi z zajmowanym stanowiskiem. Czy inni pracownicy firmy, którzy obserwują wątek również mają takie doświadczenia?
Loluś 2017-06-19 09:36
Czy z całą pewnością nie można napisać dobrze o firmie?
Dociekliwy 2017-06-19 11:43
Czy Pani mąż ostatecznie otrzymał zaległe wynagrodzenie czy nie?
Loluś 2017-06-22 11:24
Jestem zainteresowany pracą kierownika zakładu, koordynatora produkcji do firmy ślusarskiej to oferta najświeższa. Może mi ktoś podpowie więcej szczegółów.? Jakie wymagania stawia firma i czy da się tam zarobić?
Lolek 2017-06-25 13:35
Po lekturze opinii widać jak dużo złości jest w ludziach!!!
Magik 2017-06-27 07:31
Szkoda że nie opublikowałaś mego wpisu. Czemu ogłoszenia z tej pseudo firmy ukazują się systematycznie, obniżają kwalifikacje a i tak chętnego niema? Jednak forum daje efekty. Pozdrawiam. P.S Nie blokuj komentarzy.
4
Maja 2017-06-27 08:47
@Magik jeśli zniknął jeden z Twoich komentarzy, oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Nie mam dostępu do Twojego wpisu, nie mogę więc powiedzieć jaki konkretnie punkt regulaminu on naruszał. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do decyzji administratora to proszę o bezpośredni kontakt z administratorem. Adres mailowy oraz szczegóły procesu reklamacji znajdziesz w $10 Regulaminu. Link do niego znajduje się na dole strony.
Koleżka 2017-07-25 23:07
Co słychać w firmie? Od dawna nikt nie pisze opinii na tym wątku. Firma nie ma również nowych ofert pracy, czyżby wakacje i wszyscy maja wolne? Może jednak ktoś coś napisze?
Obecny pracownik 2017-08-02 12:16
Szkoda, że taki poziom wypowiedzi przedstawiacie. Ludzie z Ukrainy to zupełnie jak Polacy w Anglii! Firma jest spoko i poradzi sobie bez "super pracowników"
Małyszek 2017-08-09 12:16
Czy jesteście pewni, że tylko tak można pisać? Może warto coś zrobić dla ratowania firmy? Niektórzy pracują długo, przyzwyczaili się do tego miejsca? Nie ma idealnych firm, wszędzie mogą zdarzyć się błędy.
Romanow 2017-08-14 13:19
Jak widzę, to firma nie ma właściwie za wiele ofert pracy. Narzekacie na wiele spraw w firmie ale nie rozumiem jednego. Jeśli jest tak źle,w co wątpię, to prostsze byłoby zmienić firmę i po co się tak męczycie?
Wiem co piszę 2017-08-18 16:22
Pracowałem tydzień tam jako magazynier życzę powodzenia na stanowisku magazynier a już pracowałem w fiacie itp nie polecam tam pracy (usunięte przez administratora)
1
Lila 2017-08-20 18:19
Czy ktoś wie coś na temat pracy rysownika? Bardzo proszę o kilka słów o firmie, od was będą bardziej rzetelne.
DT 2017-08-22 16:48
Pracuje już 2 lata jako spawacz i polecam firmę.
Rozwinąłem tu swoje umiejętności praktyczne i sporo się nauczyłem
bo są organizowane szkolenia i egzaminy.
Na szczęście trzon załogi tj. około 70% stanowią pracownicy długoletni
Nikt nie pracował by tyle lat gdyby coś mu nie pasowało.
Jak w każdej firmie wiadomo są plusy i minusy.
Czasem można posłuchać lub poczytać stek bzdur,
nie znam jednak drugiej firmy w branży o tak wielkiej skali działania
i z tak rozbudowanym parkiem maszynowym (prasa, laser, stolarnia,
lakiernia, tokarnia, walce itp).
Z tego co obserwuje firma od lat się rozrasta, dokupuje sprzęt i
rozbudowuje park maszynowy
nic więc dziwnego, że są wciąż poszukiwani nowi kandydaci.
Niestety prawda jest taka, że w tych czasach mało kto co potrafi i na 10
zatrudnionych zostaje czasem jeden
Poza tym dużo ludzi w branży ma problemy z alkoholem a Grot takich
eliminuje.
POLECAM FIRMĘ GROT, jestem w pełni zadowolonym i normalnym jej pracownikiem.
Krzysztof 2017-08-24 10:52
Sądzę, że praca w firmie GROT jest trochę dla pasjonatów tej branży.
Pit 2017-08-27 14:32
Czasami widzę, że zatrudniają kogoś kto wmówi im, że jest super fachowcem. Przychodzi i zamiast posłuchać czy to szefów, czy starych pracowników zaczyna coś majstrować po swojemu. Do tego zaczyna wychodzić, że jest słaby, rysunku nie zna, spawać nie potrafi. No i minie tydzień, dwa. Spierniczy jakąś robotę więc szefy mu więc podziękują za taką pracę.
No i wtedy się zaczyna gadanie na grota plotkowanie, że nie płacą, oszukują. Po prostu gość traci szansę na dobre zarobki i się mści.
A my musimy jeszcze po takim partaczu coś poprawiać.
A gdyby się zapytał starej załogi to ktoś by mu pomógł wytłumaczył. Dużo osób nawet się spawać nauczyło, ciąć na laserze itp.
MNB 2017-09-01 04:57
ŁATWO SIĘ TU DOSTAĆ ZA TO TRUDNO WYTRZYMAĆ (usunięte przez administratora)
2
Ciekawy 2017-09-01 23:23
Witam.chcialem się zapytać czy to prawda że są problemy z pieniędzmi? Podobno po 3 miesiące non stop zalegają, słyszałem też że dużo ludzi zostało oszukanych i nigdy im nie wypłacili , może to plotki? A czy to prawda że szef ciągle się drze i wyzywa od najgorszych?A dużo Ukraińców pracuje czy to prawda że większość? Chyba to wszystko od złych ludzi słyszałem? Proszę o odpowiedź.
3
Goguś 2017-09-03 13:56
Co teraz firma robi? Może jakieś nowe projekty? Mnie to interesuje!
Lulkipalą 2017-09-08 09:09
Mogę tylko współczuć, że w firmie pracowali ludzie, którzy nie potrafią nic innego poza oczernianiem. Przecież to jedno wielkie kłamstwo człowieka który po latach pisze jakieś bzdury i chce firmie dokopać.
Były w Grot 2017-09-08 22:00
Praca rysownika polega na wykonywaniu dokumentacji warsztatowej ale tak
naprawdę obejmuje dużo szerszy zakres.
Począwszy od wstępnego projektu poprzez zamówienie materiału, realizację
na warsztacie i ewentualny montaż.
Praca jak każda inna. Dużo wymagają ale też sporo można się nauczyć bo
produkcja jest na miejscu.
Dużo też jest osób fachowych, z którymi można porozmawiać na różne tematy.
Szef raz się drze a raz śmieje - atmosfera ogólnie jest w porządku. Mi
się podobało.
Jeśli chodzi o zarobki to zauważyłem, że są uzależnione od umiejętności
i zaangażowania.
Im więcej robimy i im więcej obowiązków na głowie tym sianko konkretniejsze.
Ja zaczynałem w 2014 jako amator a już w 2015 miałem 2 razy tyle i
miałem możliwość kolejnej podwyżki.
Niestety nie skorzystałem. Odszedłem w zgodzie oczywiście uprzedzając
wcześniej szefostwo o swoich planach.
Wyjechałem za granicę bo kolega nagrał prace w biurze projektowym i
obiecał gruszki na wierzbie.
Suma sumarum dostałem większą pensję ale koszty utrzymania pożarły to co
miałem odłożyć.
Teraz planuje powrót do Polski i negocjuje warunki mojego powrotu.
Słyszałem, że mają konretny zespół rysowników
ale jak to w grocie nigdy mało i przy tej skali działania chętnie mnie
przyjmą spowrotem ze względu na moje doświadczenie :)
Ces 2017-09-09 15:02
Daj spokój nie kombinuj nikt się na to nie nabiera.
4
Golo 2017-09-11 11:10
Grot to spoko firma ale niestety ma swoich hejterów.
shit 2017-09-12 09:16
kto lubi bareje polecam
1
Loluś 2017-09-14 11:27
Konkurencja pewnie inspiruje pisarzy do pisania tych bzdur! Jak macie inną pracę to może lepiej skorzystać i odejść z firmy. Z tego co wiem to GROT ma dobrą opinię . Sądzę, że gdyby ludzie odchodzili to oferta firmy byłaby dużo dłuższa. Kro chce pracować ten zostanie.
Bezniku 2017-09-16 10:51
Gdzie ci hejterzy? Gowork skrzętnie pousuwał.
Maja 2017-09-19 13:29
@Bezniku - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Więcej na ten temat znajdziesz w zakładce "Regulamin" na serwisie GoWork.pl
ew 2017-09-20 20:51
Najgorsza praca w moim życiu.
5
Loluś 2017-10-03 20:36
Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Jeśli jest tak źle jak piszecie to dlaczego nikt nie próbuje zmienić firmy? A może to wasza praca pozostawia wiele do życzenia?
Keram 2017-10-07 09:06
Jestem przekonany że można napisać dużo dobrego,tyle że to będzie nieprawda, jak już cię zatrudniają to z góry zakładając że nie będą ci płacić, to nie tak że nagle coś się stało tylko z góry zaplanowane działanie, nawet Ukraińcy uciekają z grota, niestety ich tam na Ukrainie mnogo i zanim Pam marek zacznie brać tych spod Donbasu to sporo czasu upłynie ,
2
Magik 2017-10-08 09:44
@Keram Jeśli prawdą jest to co piszesz to dlaczego nie zgłosisz takich nieprawidłowości ? A może nie należały się niektórym te płatności i stąd Twoje zarzuty?
Keram 2017-10-08 16:31
Gdzie i komu? Gowork usuwa opinie negatywne tłumacząc się regulaminem,na śmieciowych umowach jest najniższa krajowa a reszta to gest Kozakiewicza w wykonaniu Dobrzyńskiego w przypadku odejścia, wszelkie kontrole nasyłane przez oszukanych pracowników docierają do biura i tyle w temacie, państwo w państwie chcesz to wierz chcesz to nie tylko szybko czytaj bo zaraz usuną.
4
Toja 2017-10-15 13:29
Złoty profil VIP-299 netto aktywacja do tego 450 netto miesięcznie i pracodawca może usuwać niewygodne wpisy, już wiecie gdzie te brakujące 150 wpisów na temat GROTa, Gowork serwis pracy Hahaha. A Grot swoją drogą woli im płacić niż wam.
2
Zostaw swoją opinię o GROT Marek Dobrzyński - Macierzysz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROT Marek Dobrzyński