GROT Marek Dobrzyński

Macierzysz

Opinie o GROT Marek Dobrzyński

brrrrrrr 2016-08-27 10:45
hej, a to nie jesteś tym "inżynierem", który rysunku technicznego nie zna? I przez ciebie chłopaki na produkcji robili kilometrowe wycieczki - hala -biuro - hala - bo rysunki takie robiłeś, że sam ich nie rozumiałeś?
Jeśli to ty (którego mam na myśli) to napisz, że nie przetrwałeś, tylko, że naiwni szefowie dali ci przetrwać zamiast posłuchać się ludzi z produkcji i od razu cię nie wywalić po twoich pierwszych "inżynierskich wyczynach".
Amen
2
brrr 2016-09-19 10:47
Raczej nie chodzi o mnie - jeśli chodzi o ludzi z produkcji to współpraca była z nimi bardzo dobra
aż byłem czasami zdziwony co Ci ludzie jeszcze robią w tej firmie - najczęściej szefostwo
wisiało im już tyle kasy że nie opłacało im się odchodzić i żyli złudną nadzieją że zobaczą pieniądze
15
:) 2016-09-29 23:36
Super firma
Marian 2016-10-05 19:56
Jom dostał ,bon do Biedronki na 2 kg kaszy jęczmiennej ,super tylko wykupili ,ale co tam może za miesiąc.
1
KW 2016-10-09 07:56
Ciekawa praca dla ludzi LUBIĄCYCH pracowac.Atmosfera jaka jest tworza sami pracujący tu ludzie.Na szefa nie ma co narzekac że czasami sie zdenerwuje ja na jego miejscu po tygodniu bym wylądował w tworkach mając do czynienia z takim zagęszczeniem idiotów na m.kw. Za to nie znałem nigdy człowieka ktróry by tak 'czuł' robote i umiał doradzic .Pieniądze nie najgorsze a czasy gdzie pracowało sie 8 godz. skonczyły sie dawno temu...
KW 2016-10-09 07:57
Ciekawa praca dla ludzi LUBIĄCYCH pracowac.Atmosfera jaka jest tworza sami pracujący tu ludzie.Na szefa nie ma co narzekac że czasami sie zdenerwuje ja na jego miejscu po tygodniu bym wylądował w tworkach mając do czynienia z takim zagęszczeniem idiotów na m.kw. Za to nie znałem nigdy człowieka ktróry by tak 'czuł' robote i umiał doradzic .Pieniądze nie najgorsze a czasy gdzie pracowało sie 8 godz. skonczyły sie dawno temu...
brrr 2016-10-17 12:40
Patrząc na komentarze to jakbym w jakiejś innej firmie pracował- co do nowych adeptów- zobaczycie po 1 dniu kto pisze tu prawdę a już na pewno po 1 wypłacie ;) Pozdro
19
miko 2016-10-19 12:47
Kierownika zakładu, koordynatora produkcji do ich firmy teraz poszukują z tego co widzę no i zastanawiam się jak wygląda u nich praca, bo jednak nie wiem czy też zarobki są adekwatne do obwiązków czy nie za bardzo, jak macie informacje to będę wdzięczny bardzo.
Ktosiek 2016-12-04 11:46
Myślicie ze jak kiedyś tam kiedys robiem to mnie przyjma? Niby nie wchodzi sie do tej samej rzeki dwa razy ale hmmm stawki w miare dobre z tego co slyszalem... no i caly cas maja robote nawet w zime a tam gdzie teraz robie to szkoda gadac raz zatyram po 20 godzin a potm mam 2 dni bez roboty i mi szef mowi zebym sobie odpocal - ktos probowal wrocic?
Loluś 2017-01-13 09:17
Myślę, że powinieneś myśleć o pracy, resztę zostaw szefom. Powiedz jakie zarobki macie w firmie i czy płaca w terminie? Firma jak każda może mieć swoje mankamenty,.
Lojalny 2017-02-07 19:54
Myślę, że idąc do pracy trzeba pracować a sprawy kierownictwa zostawić w spokoju!!!
zapytanie 2017-02-13 14:10
ile mozna zarobic w kontroli jakosci?
zapytanie 2017-02-13 14:11
ile mozna zarobic w kontroli jakosci?
1
Vlad 2017-02-14 18:35
Ostrzegam przed tą firmą !!! Omijać szerokim łukiem !!!
25
Tymek 2017-02-16 17:38
Firma może rodzinna ale solidna, ludzie pracujący super.
Karol 2017-02-25 09:05
Złożyłem cv na etat kierownika zakładu, koordynatora produkcji w firmie ślusarskiej i teraz czekam na rozmowę. Jeśli ktoś ma wiedzę to proszę o info jak przebiega proces rekrutacji? Jak duży jest zakład ślusarski w którym szukają kierownika? Z góry dziekuje
Maja 2017-03-01 09:34
Widzieliście, że firma poszukuje obecnie Kierownika zakładu, koordynatora produkcji do firmy ślusarskiej oraz osoby na stanowisko Rysownik, kreślarz, technolog Autocad lub Inventor? Zamierzacie aplikować?
Maja 2017-03-07 09:00
@Lipa dlaczego tak sądzisz? Pracujesz w firmie GROT Marek Dobrzyński? Chętnie poznamy Twoją opinię.
Kamil 2017-03-15 21:14
żadnych zmian od lat..... było źle, jest źle i będzie .
23
Natalia 2017-03-18 09:38
Uważam, że GROT Marek Dobrzyński to dobra firma a jeśli komuś nie odpowiada tu praca zawsze może ją zmienić. Jeśli to nie nasza bajka trzeba iść dalej, może będzie lepiej?
Gregor 2017-03-21 18:29
Czy dowiem się coś więcej o nowej ofercie pracy dla operatora lasera CNC? Zależy mi na tej robocie bo słyszałem wiele dobrego ale nie chcę iść w ciemno. Jakie zarobki dają na początek? Jaka atmosfera?
Darek 2017-03-26 11:11
Rysownik, kreślarz, technolog Autocad lub Inventor taką ofertę znalazłem na stronie firmy GROT Marek Dobrzyński. Czy trochę więcej informacji o samej firmie, warunkach pracy, atmosferze w pracy dowiem sie na tym forum?
Maja 2017-04-06 08:42
@murek co sprawia, że masz taką opinię na temat firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w GROT Marek Dobrzyński.
Kola 2017-04-09 20:54
Czy naprawdę jest tak źle czy to nie jest przypadkiem przesada? Wierzyć mi się nie chce żeby było prawdą to co piszecie o firmie.Są osoby które lubią hejt?
Maja 2017-04-11 09:12
@Nick co sprawia, że tak odbierasz firmę jako pracodawcę? Masz na myśli konkretne sytuacje?
Maja 2017-04-14 09:02
@Naiwna dlaczego tak uważasz? Czy masz na myśli jakieś konkretne sytuacje? Jeśli nastąpiło opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia skontaktuj się z firmą, by wyjaśnić sytuacje.
Były 2017-04-25 14:57
Co słychać w firmie GROT Marek Dobrzyński, byłem kiedyś pracownikiem i ciągnie mnie do firmy. Czy firma sie powiększa? Jaka macie atmosferę, kiedyś było fajnie.
Maja 2017-04-26 09:56
@brrr kiedy miała miejsce taka sytuacja? Czy zdarzyło się to jednorazowo, czy też zdarzają się częściej takie niepełne wypłaty?
Wanda 2017-05-07 09:31
Czy pisząc komentarze możecie być bardziej odpowiedzialni? Jeśli nawet są w firmie problemy to nie znaczy, że firma jest zła. Wszędzie są różne sytuacje ale tyle jadu i zawiści nie spotkałam a mam swoje lata.
Kuba 2017-05-15 09:44
@nieznajomy Czy Twoim motto życiowym jest obrażanie ludzi? Może Tobie nie chce się pracować a chciałby dostawać przyzwoitą kasę i dlatego tak jątrzysz? Jeśli ktoś ma w firmie dobrze to nie znaczy , że na to nie zasłużył, a Ty powinieneś zmienić pracę.
1
Kamil 2017-05-20 08:54
Najgorsze jest to, że nic ich nie nauczy.
Maja 2017-05-30 08:33
@Bolo mylisz mnie z pracownikiem GROT Marek Dobrzyński. Nie jestem związana z tą firmą. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym komentarzom.
Maja 2017-05-30 14:46
@Bolo oczywiście warto zapoznać się ze wszystkimi komentarzami, jednak sytuacja w firmie może też ulegać zmianie. Na wątku pojawiają się również nowe osoby, zarówno pracownicy jak i te szukające aktualnych opinii na temat pracy w GROT Marek Dobrzyński. Ty również dopiero niedawno zacząłeś brać udział w dyskusji na wątku. Dlatego też uważam, że warto jest na bieżąco dopytywać o to co w firmie się dzieje.
2
Lovearai 2017-06-10 19:38
Dzięki za opinie. Chciałem pracować w tej firmie, ale pragnienie zniknęło.
10
Maja 2017-06-12 11:49
@Magik chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie oraz jakim pracodawcą jest GROT Marek Dobrzyński, jednak nie jest to miejsce na ocenę konkretnych pracowników firmy. Szczególnie w przypadku podawania ich danych osobowych. Przypominam, że komentarze muszą spełniać warunki regulaminu portalu.
Rozumiem, że dla Ciebie praca wiązała się z licznymi obowiązkami, często nie związanymi z zajmowanym stanowiskiem. Czy inni pracownicy firmy, którzy obserwują wątek również mają takie doświadczenia?
Loluś 2017-06-19 09:36
Czy z całą pewnością nie można napisać dobrze o firmie?
Dociekliwy 2017-06-19 11:43
Czy Pani mąż ostatecznie otrzymał zaległe wynagrodzenie czy nie?
Loluś 2017-06-22 11:24
Jestem zainteresowany pracą kierownika zakładu, koordynatora produkcji do firmy ślusarskiej to oferta najświeższa. Może mi ktoś podpowie więcej szczegółów.? Jakie wymagania stawia firma i czy da się tam zarobić?
Lolek 2017-06-25 13:35
Po lekturze opinii widać jak dużo złości jest w ludziach!!!
Magik 2017-06-27 07:31
Szkoda że nie opublikowałaś mego wpisu. Czemu ogłoszenia z tej pseudo firmy ukazują się systematycznie, obniżają kwalifikacje a i tak chętnego niema? Jednak forum daje efekty. Pozdrawiam. P.S Nie blokuj komentarzy.
3
Maja 2017-06-27 08:47
@Magik jeśli zniknął jeden z Twoich komentarzy, oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Nie mam dostępu do Twojego wpisu, nie mogę więc powiedzieć jaki konkretnie punkt regulaminu on naruszał. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do decyzji administratora to proszę o bezpośredni kontakt z administratorem. Adres mailowy oraz szczegóły procesu reklamacji znajdziesz w $10 Regulaminu. Link do niego znajduje się na dole strony.
Koleżka 2017-07-25 23:07
Co słychać w firmie? Od dawna nikt nie pisze opinii na tym wątku. Firma nie ma również nowych ofert pracy, czyżby wakacje i wszyscy maja wolne? Może jednak ktoś coś napisze?
Obecny pracownik 2017-08-02 12:16
Szkoda, że taki poziom wypowiedzi przedstawiacie. Ludzie z Ukrainy to zupełnie jak Polacy w Anglii! Firma jest spoko i poradzi sobie bez "super pracowników"
Małyszek 2017-08-09 12:16
Czy jesteście pewni, że tylko tak można pisać? Może warto coś zrobić dla ratowania firmy? Niektórzy pracują długo, przyzwyczaili się do tego miejsca? Nie ma idealnych firm, wszędzie mogą zdarzyć się błędy.
Romanow 2017-08-14 13:19
Jak widzę, to firma nie ma właściwie za wiele ofert pracy. Narzekacie na wiele spraw w firmie ale nie rozumiem jednego. Jeśli jest tak źle,w co wątpię, to prostsze byłoby zmienić firmę i po co się tak męczycie?
Maja 2017-08-17 12:51
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w GROT Marek Dobrzyński? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia na stanowisku Magazyniera? Czy jest możliwość podpisania z pracodawcą umowy o pracę? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Wiem co piszę 2017-08-18 16:22
Pracowałem tydzień tam jako magazynier życzę powodzenia na stanowisku magazynier a już pracowałem w fiacie itp nie polecam tam pracy (usunięte przez administratora)
Lila 2017-08-20 18:19
Czy ktoś wie coś na temat pracy rysownika? Bardzo proszę o kilka słów o firmie, od was będą bardziej rzetelne.
technolog 2017-08-21 14:20
Jesli Ci zdrowie psychiczne Tobie mile omijaj tą firmę jak najdalej - tragiczna atmosfera w pracy szef choleryk i brak wynagrodzenia w calosci i o czasie prostu dramat najczesciej ludzie odchodza po miesiacu a przyjmuja kazdego obiecujac oczywiscie gruszki na wierzbie
1
llllllll 2017-08-22 05:29
niewiele tu się dowiesz gowork usuwa wszystkie wpisy ok50. które są niewygodne dla grota. Pomyśl ocena pracodawcy wystawiona na podstawie 140 kilku ocen zaś opinii 90 kilka...moje tez usuneli
Zostaw swoją opinię o GROT Marek Dobrzyński - Macierzysz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROT Marek Dobrzyński