brak logo

PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.

Poznań

Opinie o PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.

Paladin 2016-03-31 19:47
Stary takie info zostanie w 3sec usuniete przez administratora forum. Zapytaj czy na umowe o prace czy na umowe o wspolpracy chca cie zatrudnic, bo po trzecim etapie rozmow mozesz sie dowiedziec ze jednak musisz miec dzialalnosc ;)
5
Pracowniczka 2016-04-05 15:00
I firma znajduje się we Wrocławiu na Ostrowskiego, nie w Poznaniu.
4
Aligator 2016-04-05 15:04
Nie polecam. Słabizna.
20
Vi 2016-04-05 16:54
( usunięte przez administratora ) Cały czas podczas rozmowy rekrutacyjnej jest atak, przerywanie wypowiedzi i wyczuwalna jest wyższość nad rekrutowanym. Nie wiem co chce zyskać takim mało profesjonalnym zachowaniem? Rozmowa rekrutacyjna beznadziejna. Szkoda czasu. Skoro tak wygląda rekrutacja to na co dzień w pracy jak się zachowuje?
18
alek 2016-04-08 17:01
To nieprawda, co piszecie o procesie rekrutacyjnym, uczestniczyłem w tym tygodniu już w 2 etapie w rozmowie rekrutacyjnej i wg mnie była przeprowadzona ok. Rzeczowa, sympatyczna i bezstresowa. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia to nie dostałem jeszcze oferty, ale nie zależy mi szczególnie na umowie o pracę, liczy się co na koncie.
2
Paweł T. 2016-04-08 20:15
Przeliteruj na głos: B D J Q P



Smacznego!
2
kierownik_bazaru 2016-04-13 14:06
Koledzy po niemiłych rozmowach podrzućcie proszę jakie pytania padały.
HR Lider 2016-04-15 09:21
Witam serdecznie! Postanowiłam włączyć się do dyskusji, żeby wyjaśnić Państwu jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie Q4B.

Proces rekrutacyjny na stanowisko Key Account Managera/Przedstawiciela Handlowego składa się z 3 etapów. Pierwsza rozmowa jest zwykle samodzielnie przeze mnie prowadzona. Czasami uczestniczy już w I etapie Dyrektor Sprzedaży.
1 etap rekrutacji to rozmowa przez skype. Rozmowa dotyczy doświadczenia zawodowego, motywacji do pracy oraz kompetencji związanych np. z orientacją na klienta, czy komunikacją.Pytamy o oczekiwania oraz o dyspozycyjność kandydata.
Po pierwszy etapie kandydacie w ciągu kilku dni są informowani, czy zapraszamy osoby do kolejnego etapu.
W drugim etapie rekrutacji bierze udział Dyrektor Sprzedaży i HR lider.
2 etap rekrutacji to również rozmowa przez skype. To etap praktyczny, gdzie sprawdzamy umiejętność poprowadzenia rozmowy handlowej w symulowanej scence. Zadajemy dodatkowe pytania dotyczące pracy i kwalifikacji.
Po 2 etapie ponownie dokonujemy rewizji kandydatów i do 3 etapu zapraszamy kandydatów, których chcielibyśmy zatrudnić.
3 etap rekrutacji to spotkanie bezpośrednie, podczas którego weryfikujemy wzajemne oczekiwania oraz ewentualnie uzupełniamy informację o kandydacie/firmie.
Rekrutacja kończy się ofertą z naszej firmy, ustaleniem terminu rozpoczęcia współpracy oraz szkolenia technicznego.

Jeżeli macie Państwo jakieś pytania co do przebiegu procesu rekrutacyjnego na to stanowisko, chętnie odpowiem.

W przypadku rekrutacji na stanowiska IT proces jest bardziej zróżnicowany. W zależności od stanowiska, na które rekrutujemy są prowadzone w różnej kolejności zadania techniczne/praktyczne i spotkania bezpośrednie. Jeżeli Państwa interesuje przebieg procesu rekrutacyjnego na konkretne stanowisko IT, proszę o zadanie pytania.
2
HR Lider 2016-04-15 09:25
Poszukiwaliśmy Referenta ds. Księgowości do firmy. Wymagania były nieco wyższe niż przy standardowych rekrutacjach na stanowiska referentów, ale stanowisko ma potencjał rozwojowy i chcielibyśmy zatrudnić osobę, które w niedalekiej przyszłości mogłaby rozwinąć się pracując przy dodatkowych tematach związanych z księgowością, czy finansami.

Jeśli chodzi o zarobki na tym stanowisku na początek to w zależności od kompetencji i doświadczenia stawka wynagrodzenia wynosi pomiędzy 2200 a 2700 zł netto.
2
HR Lider 2016-04-15 10:19
Panie G., tak jak Panu wyjaśniliśmy na rozmowie bezpośredniej, projekty nie wymagają angażowania wszystkich członków zespołu/zespołów, dlatego informacje na ich temat nie są udzielane wszystkim.To co Pan pisze tutaj na forum szkalując nasz wizerunek (niepierwszy zresztą raz) świadczy tylko o tym, że podjęliśmy odpowiednią decyzję o zakończeniu współpracy z Panem. Błędem z naszej strony było to, że nie zakończyliśmy jej wcześniej, gdy były ku temu pierwsze przesłanki.
Mimo to życzymy Panu powodzenia w nowej pracy. Mamy nadzieję, że nowy pracodawca doceni Pana postawę i kompetencje i że również Pana strony przyszły pracodawca będzie mógł oczekiwać lojalności i szacunku.
2
HR Lider 2016-04-15 10:19
Panie G., tak jak Panu wyjaśniliśmy na rozmowie bezpośredniej, projekty nie wymagają angażowania wszystkich członków zespołu/zespołów, dlatego informacje na ich temat nie są udzielane wszystkim.To co Pan pisze tutaj na forum szkalując nasz wizerunek (niepierwszy zresztą raz) świadczy tylko o tym, że podjęliśmy odpowiednią decyzję o zakończeniu współpracy z Panem. Błędem z naszej strony było to, że nie zakończyliśmy jej wcześniej, gdy były ku temu pierwsze przesłanki.
Mimo to życzymy Panu powodzenia w nowej pracy. Mamy nadzieję, że nowy pracodawca doceni Pana postawę i kompetencje i że również Pana strony przyszły pracodawca będzie mógł oczekiwać lojalności i szacunku.
2
Anonim 2016-05-06 14:56
Proces rekrutacyjny na Handlowca zgadza się z opisem powyżej. Dla mnie rozmowa spoko, trochę stresująca -bo II etap to scenka handlowca, ale atmosfera miła i konkretna.
2
* 2016-05-20 10:40
Też mam taką nadzieję:)
Cobi 2016-05-31 19:03
@Anonim Czy mógłbyś coś więcej opowiedzieć o tym drugim etapie, tj. scence? Jak to przebiegało, o co pytano, w jaki sposób odgrywałeś tę scenkę?
I, zapytam również, czy udało Ci się dostać tam pracę, na warunkach, jakie pojawiają się w ogłoszeniach?
Z góry dziękuję za pomoc.
Cobi 2016-06-06 13:24
Mam pytanie do Pani @HR Lider. Aktualnie poszukujecie Państwo pracowników na stanowisko KAM. W ogłoszeniu jest podane przez Państwa proponowane wynagrodzenie. Czy może Pani wyjaśnić, jakie składniki składają się na te kwoty i w jakich proporcjach? Z góry dziękuję za informację.
Janek 2016-06-07 09:42
Dlaczego wzajemne oczekiwania weryfikujecie dopiero na 3 etapie? Jeśli wtedy okaże się, że są one rozbieżne, to zarówno Wy jak i kandydat niepotrzebnie zmarnujecie dużo cennego czasu.
Zajmuję się na codzień rekrutacją i pierwsza rozmowa -z reguły własnie telefoniczna/Skype ma na celu przede wszystkim weryfikację informacji zawartych w CV, oczekiwań kandydata, jego motywacji do podjęcia nowej pracy i przyczyn dla których chce zmienić obecne miejsce zatrudnienia. Jeśli po takiej -krótkiej rozmowie okaże się, że oczekiwania kandydata są zupełnie rozbieżne od tego co możemy mu zaoferować, wówczas nie tracimy więcej czasu na rozmowy spotkania.
1
Robot 2016-06-09 17:42
Na pierwszym etapie pytają już o oczekiwania finansowe i mówią co oni mogą zaoferować. Byłem na 2 etapach rekrutacji na KAM-a na skype, ale mnie nie zaproszono do 3 etapu. Teraz widzę, że znów szukają, na wszystkie województwa w dodatku. Może jeszcze raz zaapliikuje. Rozmowa była okej i dali informacje zwrotna (chociaz bez szczegółów)
Cobi 2016-06-09 18:29
@Robot - przepraszam za pytanie, ale czy jesteś w stanie podać jakie warunki Tobie zaproponowano i jakie były podane składniki wynagrodzenia? Jak się te propozycje miały do warunków podanych w ofercie dot.stanowiska KAM? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.
Cobi 2016-06-19 11:08
Mam pytanie do Pani @HR Lider. Aktualnie poszukujecie Państwo pracowników na stanowisko KAM. W ogłoszeniu jest podane przez Państwa proponowane wynagrodzenie. Czy może Pani wyjaśnić, jakie składniki składają się na te kwoty i w jakich proporcjach? Z góry dziękuję za informację.
Ciekawa 2016-07-06 12:06
Teraz szukają na Specjalistę ds. marketingu internetowego, warto?
Pilot 2016-07-14 18:22
@Nadprezes skad wiesz, ze to kit? Pracowales tam? Probowales pracowac? Na podstawie jednej rozmowy jestes w stanie ocenic prowadzacego rozmowe, bo Cie nie zakwalifikowal? Ludzie, ktorzy pisza takie bzdury to najczesciej srustrowani nieudacznicy, ktorym nie poszla rozmowa lub nie pasuja do stanowiska i wyzywaja sie na forach internetowych.
2
meis 2016-07-14 19:17
@Pilot, wpis firmowy na zlecenie?
9
Czekoladka 2016-08-09 09:23
Ponawiam pytanie o specjalistę do spraw marketingu internetowego! Wiecie moze jak wyglada praca w marketingu? Jaka atmosfera?
Andy 2016-09-16 11:36
Czekoladka, jest spoko. W marketingu jest OK. Robota ciekawa, bo w kilku branżach. Różne produkty. Jak w agencji marketingowej :)
cśśś 2016-10-13 20:34
W końcu taki key account manager oprócz dobrych zarobków ma zapewnione jeszcze odpowiednie socjale, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków?
nikt 2017-03-07 07:05
Miałem nieprzyjemność tam pracować przez jakiś czas. Makabra. ( usunięte przez administratora ) . Stanowczo ODRADZAM pracę w tej firmie.
15
kandydat 2017-03-07 12:00
Niedawno aplikowałem na stanowisko Key Account Managera i zaprosili mnie na rozmowę. zastanawiam się czy warto i czy jest dobra kasa za prowizje. nikt, a ty na jakim stanowisku pracowałeś? Naprawdę taka masakra?( usunięte przez administratora )
Byly pracownik 2017-03-15 15:24
Nie warto pracować w tej firmie, strata czasu. (usunięte przez administratora)
11
KTOŚ 2017-03-15 18:21
nikt, widocznie byłeś tam nikim, dlatego też już tam nie pracujesz.:)))
Pewnie też z tego powodu przeżywałeś tą swoją Makabrę:)))
1
Były pracownik 2017-03-20 16:14
Uwaga, usuwane są negatywne opinie związane z pracą q4b group na ul. Ostrowskiego we Wrocławiu.
12
rambo coco jambo hasta la pasta bejbe 2017-03-21 15:14
To był jeden z pierwszych moich pracodawców i przynajmniej teraz mam świadomość, że nigdy w życiu już na nic gorszego nie trafię. Czyli są jakieś pozytywy!!!
18
Messi10 2017-03-30 22:30
Ty nie wiesz co w w ogóle piszesz
15
Radca prawny 2017-04-06 18:10
Informujemy, że wpisy umieszczane na niniejszym forum analizowane są pod kątem wyczerpania przez nie znamion pomówienia (art. 212 § 2 k.k.) oraz znieważenia w typie kwalifikowanym (art. 216 § 2 k.k.). W przypadku powstania wątpliwości w powyższym zakresie, sprawa zostanie przekazana organom ścigania.

Jednocześnie informujemy, że wszystkie wpisy (również te, które są już usunięte z forum) zostały zarchiwizowane na cele postępowania karnego. Dowody zostały również zabezpieczone w formie protokołu w obecności notariusza
6
Helmut 2017-04-19 19:36
Wszystko jest poparte dowodami.
6
nikt 2017-04-22 10:23
Proszę mi wierzyć, w życiu nie odetchnnąłem z większą ulgą oraz nie byłem szcześliwszy gdy wychodziłem z biura tej firmy w ostatni dzień pracy!
12
były kolega z pracy 2017-06-27 16:04
Drogi Dominiku,
my również odetchnęliśmy z ulgą, a szczególnie Klienci i pracownicy Działu Handlowego.
14
Dominik 2017-06-28 01:48
Drogi były kolego z pracy, właśnie dowiedziałem się o tym wpisie powyżej.
Pragnę poinformować że byłem autorem 1 wpisu na tym forum. Liczba osób niezadowolonych z pracy w tej firmie jest większa niż Pan Oleg myśli. :)
3
nick_wasovsky 2017-06-28 08:55
Hahah, były kolega z pracy.. lol. Chyba komentarz sponsorowany. Tam jest taka rotacja ludzi w tej firmie, że Ci nowi ludzie, którzy tam pracują (jeszcze będziecie żałować, że was to spotkało :) ), którzy się tak dobrze tutaj o tej firmie wypowiadają nie mają żadnych podstaw, by stwierdzić, że ktoś od kogś odetchnął, skoro się z tym kimś nie pracowało i się go nie zna.. Więc pisanie, czegoś takiego, jest bardzo dużym nagięciem prawdy, która jest zgoła inna.
5
były kolega z pracy 2017-06-28 11:35
W myśl zasady: " uderz w stół a nożyce się odezwą".
A jaka jest prawda? Czy obecni Pracownicy nie mają prawa się wypowiadać w swoim imieniu ? Czyżby to prawo posiadali tylko byli Pracownicy? Czy umiejętność czytania w myślach Prezesa Spółki , którą się chwali Dominik nie powinna mu zagwarantować możliwości dalszej współpracy? Czy byli Pracownicy są tak dobrzy i bezkonkurencyjni na rynku pracy, że swój czas pracy (mam nadzieję, że u nowego Pracodawcy) przeznaczają na pisanie hejtów z taką gorliwością zamiast wykonywać obowiązki służbowe?
2
Dominik 2017-06-28 11:39
Droga Ewo,
przy okazji, mój komentarz o którym wcześniej napisałem to:
Byly pracownik 2017-03-15 15:24 Nie warto pracować w tej firmie, strata czasu. (usunięte przez administratora)
PS. Mam nadzieje że nie będziesz za chwilę tak traktowana jak poprzednie HRki.

Pozdrawiam,
Dominik.
8
Programista 2017-07-06 08:58
Byłem tam na rozmowie o pracę jako programista. Zaproponowali tak śmiesznie mało (i to bez żadnych benefitów), że nawet nie kontynuowałem rozmowy (w innych firmach zaczynali rozmowę od kwoty dwa razy większej).
8
Andrzej 2017-07-14 01:54
Tak czytam te komentarze i się zastanawiam - nie macie co robić, tylko hejt? Przecież to wszystko co piszecie to bzdury. Firma jest w porządku, ekipa tym bardziej. Bardzo fajna atmosfera, warunki współpracy także. Narzekacie dlatego, że wymaga się od pracownika efektów, a Wy ich nie dajecie pracodawcy? Czy może dlatego, że nie rozumiecie pojęcia biznesu? Co z tego, że są GPSy w samochodach? Spodziewaliście się dostać auto bez nadzoru?

Jak będziecie kiedyś prowadzić własny biznes (o ile będziecie) to zrozumiecie, że trzeba go pilnować.

Uprzedzę Wasze pytania: nie, nie jest to post sponsorowany. Ja w tej firmie nie pracuję, nie mam też żadnych powiązań z nikim z wymienionych wyżej osób.
2
Zostaw swoją opinię o PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.