logo PETRALANA S A

PETRALANA S A

opolskie

Opinie o PETRALANA S A

Pracownik 2016-04-23 10:48:17
Atmosfera w pracy miła, pensje przeciętne z opóźnieniem do 5 dni, firma w Bytomiu działa dopiero od października 2015r więc organizacja jeszcze kuleje. Nastawcie się na pracę po 200godz. miesięcznie bez dodatków.
3
Szczery 2016-07-07 04:20:27
Własciciel, przyjaciele i przyjaciele przyjaciół to zupełnie inna bajka niż cała reszta. Firma póki co raczkuje, opóźnienia w wypłatach to raczej norma. Zarobki jakoś specjalnie też nie powalają. Atmosfera w pracy, tu już bywa różnie, ale w wiekszości to śmiech przez łzy. Generalnie prace polecam kombinatorom, szantażystom, pieniaczom, lesserom i lizodupom, bo Ci najmniej sie napracują, a najwięcej zarobią ;) Przed zatrudnieniem polecam skonsultować się z lekarzem, farmaceutą, babcią Jadzią, psychologiem, pracownikiem petralany, bądź jeśli to Cie nie zrazi, również psychiatrą.. Słowem końca, nie masz doświadczenia, a szybko chcesz je zdobyć, zapraszamy. W przeciwnym wypadku jeśli masz bogate doświadczenie, jesteś fachowcem, jak najbardziej odradzam.
10
jorg 2016-07-12 14:51:14
Przynajmniej jest robota a na Bobrku od dawna o nią trudno. Zarobki jak wszędzie. Zawsze sie znajdzie taki co woli obrażać innych zamiast sie wziąc do roboty.
Anka 2016-07-13 12:11:36
Wiecie może czy rekrutują na jakieś stanowiska ?? Macie jakiś kontakt do działu kadr ?? lub e-maila ??
qwe 2016-07-13 17:17:01
Szczery, ale można jakieś konkrety odnośnie pieniędzy?
myster m 2016-07-14 09:15:32
szkoda słów
5
Pracownik 2016-07-14 13:50:17
oo 1800zł do 2100 netto, zależnie od stażu, stanowiska oraz kwalifikacji.
Obiektywny 2016-07-15 18:35:34
Od 1800zł netto ? to chyba nie na zimnym końcu tj. pracownik produkcyjny/fizyczny .. mówimy o PODSTAWIE bez nadgodzin do których pracownicy są przymuszani, czyli suma sumarum podstawowa pensja około 1500/1600zł . Opóźnienie wypłat miesiąc w miesiąc o ok. 3-5 dni. Uczciwą pracą niczego tam nie osiągniesz, za to jak lubisz polizać tu i ówdzie to możesz wkręcić się do pracy ciut lżejszej lub mniej upierdliwej . Fachowcom zdecydowanie odradzam, lepiej znaleźć pracę ciut dalej ale taką gdzie choć w najmniejszym stopniu będą cię szanować i przestrzegać jako tako twoich praw. Robiłem tam rok i sporo potu tam zostawiłem więc gadki o "niechceniu" proszę sobie darować. Szans na lepszą kasę NIE BYŁO - NIE MA I NIE BĘDZIE. Generalnie jak chcesz przeczekać i porobić tam miesiąc/dwa to ujdzie ale mimo wszystko odradzam .
7
Naczelnik 2016-09-01 19:27:32
Ogólnie to odradzam wszystkim tą robotę. Tam robią wszyscy po znajomości lub rodzinka na dobrych stanowiskach a reszty pracowników się nie szanuje. Mydlą wszystkim oczy że jest dobrze a pewnie ta firma długo nie pociągnie. Ogólnie straszny syf i bałagan i dyrektorzy którzy na niczym się nie znają. Jeżeli sam się nie zwolnisz to czymś podpadniesz i wylecisz dyscyplinarnie.
5
xxx 2016-09-18 16:09:55
Pracuje od 6.września.2016 na produkcji i ocena (w skali od 1-10, jeśli chodzi o atmosfere pracy to 5 i nieciekawe perspektywy związane z wypłatą i wysługiwanie się nowymi przez starszych stażem. WYZYSK!!,raczej poszukam czegoś innego?!
1
Dweil 2016-10-03 13:19:55
Z tego co mi się wydaje, to warto spróbować pracy tutaj, linia produkcyjna jest bezpieczna i dość nowoczesna, jak na Bytom to naprawdę nie ma na co narzekać, warto spróbować jeśli branża jest Waszą branżą
2
Melepeta 2016-11-14 20:41:03
wiem co pracowałem dość długo. wyleciałem dyscyplinarnie bez powodu. pierwsi do zwolnienia dyrektorzy logistyki którzy się na niczym nie znają. może w koncu właściciele przejrzą na oczy. nikomu nie polecam tej firmy. same cwaniaki.
Melepeta 2016-11-14 20:41:39
wiem co pracowałem dość długo. wyleciałem dyscyplinarnie bez powodu. pierwsi do zwolnienia dyrektorzy logistyki którzy się na niczym nie znają. może w koncu właściciele przejrzą na oczy. nikomu nie polecam tej firmy. same cwaniaki.
1
Zostaw swoją opinię o PETRALANA S A - opolskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETRALANA S A