MEDISFARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Warszawa

Opinie o MEDISFARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ktoś 2016-04-02 10:43:22
Witam, wszystkich zainteresowanych zachęcam do zaczerpnięcia wiedzy o firmie, warunkach zatrudnienienia, planach rozwoju firmy podczas kontaktu tel. ( nr tel. na stronie firmy)a przede wszystkim podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zawarte na tym portalu opinie (anonimowe) są często działaniem konkurencji, której nasza (jeszcze młoda stażem firma) odbiera udziały rynkowe oraz klientów. Profil opini na tym portalu został stworzony przez pracowników konkurencyjnej firmy, która podobno sama autoryzuje wpisy na swój temat na swoim profilu :) Prawdą jest, że nasze preparaty dopiero budują swoją pozycję na rynku i szukamy do pracy osób, które chcą z nami budować i rozwijać firmę. Dzisiaj mamy już 7 preparatów ( kolejne 4 wdrożenia na dniach :)) Zasięgiem pokrywamy całą Polskę i w związku z poszerzeniem działu Sprzedaży rozpoczęliśmy rekrutację. Praca jest ciężka i wymagająca - ale satysfakcja, także ta finansowa :) gwarantowana. Jeśli ktoś lubi sprzedaż i chce się rozwijać w tym elemencie to zapraszamy ! a zakompleksionym Panom i Paniom z T...... mówimy.. "Zapraszamy" :) Teraz dział PR T..... może wpisywać swoje złote myśli i opinie :)
9
Tom 2016-04-06 12:59:50
Słyszałem że bardzo słabe warunki finansowe jak na branżę...
Nie wiem czy to prawda ale zarobki poniżej 4 tys złotych na rękę dla PF to jakaś śmieszna kwota, ale żeby się przekonać sam wysyłam do nich aplikację. Ciekawe czy się odezwą.
9
gość 2016-04-09 23:28:22
Jak już ktoś tam na serio będzie pracował to niech napisze jak mu się pracuje i jakie warunki jak z pracodawcą itp? Chciałbym poznać prawdziwe opinie a nie jakieś wypociny konkurencji
Gość 2016-04-11 20:48:17
Dziwi mnie że znowu pojawiło się ogłoszenie o pracę w Krk jak ponoć wybrali już kogoś do pracy...
olo 2016-04-25 09:55:52
witam orientuje sie ktos czy zakonczyli rekrutacje na kuj pom ?
Tomi 2016-04-30 11:50:05
Kolejna firma która weszła na rynek z suplementami ale niskiej jakości, chcą znaleźć ludzi którzy im pójdą do pracy za 3 koła i beda pracować po 12 godzin, beda inwigilowani i narażeni na stres a niestety rynek farmaceutyczny dzisiaj juz nie potrzebuje tanich i kiepskiej jakości suplementów. Zachęcam wszystkich do pracy w firmach gdzie sprzedaje sie leki i suplementy wysokiej jakości Większość sieci aptecznych bazuje na markach własnych i sa juz one dogadane z firmami dlatego praca w takiej firmie to orka na ugorze. Osoby w zarządzie dobrze wiedza co robią i obiecują premie kwartalne i niewiadomo co ale wiadomo ze sie nie da. Pozdrawiam
6
ciekawy 2016-05-02 13:43:17
Dlaczego tabletki okavitu mają różne kolory w jednym opakowaniu ?
1
Jacek 2016-05-02 18:29:32
Byles na rozmowie ?
Ja mialem telefon od nich i zaproponowali 2500/2700 na rękę. Nie mam doświadczenia w farmaceutyce ale tak.niska kwota nie przekonuje mni3 do zmiany branży i na wprowadzanie nowego produktu do aptek, tym bardziej ze suplementy to rozdaja inne firmy które maja leki i suplementów jest bardzo dużo
1
Chętny 2016-05-03 20:21:21
A ktoś wie jaka flotę posiadają?i czy coś poza 2500/2700 dają? Niemożliwe ze tylko tyle. Może masz na myśli kwotę podstawy? To i tak nie najgorzej.
olo 2016-05-03 20:40:22
Na jaaki teren aplikowales ?
pracujący 2016-05-03 21:25:20
Ja pracuję od jakiegoś czasu i na razie jest ok. Kasa zależy od tego ile sobie wynegocjujesz ( nie przez tel.:). Te kwoty o których piszesz to podstawa na okresie próbnym do tego dochodzą premie sprzedażowe + kasa za dodatkowe konkursy. Jeździmy nowymi Toyotami Auris w kombi. Nie wiem czy będą teraz rekrutacje bo z tego co wiem powiększenie zespołu na dzisiaj jest zakończone... chyba, że o czymś nie wiem

P.S kolego Tomi po Twoim wpisie wnioskuję, że nie pracujesz ani nie pracowałeś u nas- bo piszesz w wielu sprawach nieprawdę. Powodzenia wszystkim życzę w znalezieniu odpowiedniej pracy.
Jacek 2016-05-04 22:05:20
Na wlkp
Jacek 2016-05-04 22:14:57
To prawda ze na miejscu możesz negocjować, ale jeżeli przez tel proponuje 2500/2700 podstawy to.ile wynegocjujesz p9dczas spotkania ? 3500 ?:) logiczne ze nie..
Po.okresie próbnym tez duzo nie przwszkoczysz.
Premie? A wyrobisz je wprowadzajac nowe produkty nowej firmy? - mam.znajomego , który jeździ w firmie od roku czasu (rowniez tyle czasu jest firma.w Polsce) i nikt z zespołu nie dostal premii bo.targety sa ciągle większe niezależne od ilości wprowadzenia.na rynek czy zdobywaniu klienta/rynku..
W tactice tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jnia :)
Generalnie nie liczy się premii bo poprostu nie wiesz czy ja otrzymasz wiec trzeba sie opierac o podstawe i benefity typu opieka medyczna, dodatkowe ubezpieczenie, multisport, darmowe paliwo, szkolenia, integracje, wsparcie sprzedazy, narzedzia sprzedazy, auto, komfort pracy i atmosfera (nie brakuje kierownikow.co wydzwaniaja caly dzien)
Gadżety firmowe itp

Witek 2016-05-18 00:04:48
Co jeden do glupszy. Logiczne ze za swoje nie tankujesz. Po co.sie w ogóle udzielasz jak brakuje ci rozumu ? Zajmij sie robota na budowie
3
Aflofarmm 2016-05-20 20:13:21
Kto jest z branzy ten wie. Poza tym kto z branży weźmie robotr za 2700 netto ?!
Po trzecie co oni opowiadają za głupoty ze zabierają komus rynek w suplementach jak rynek tonie w tych suplach.. ma juz je kazda firma.. suple nawet dorzucaja gratis do leków czy na promocję.. nalezy rowniez pamiętać ze w rynku suplementow.karty rozdaje Aflofarmm.
2
Ktoś II 2016-05-23 21:09:52
W imieniu firmy informuje, że osoba podpisująca się jako "Witek" nie jest naszym pracownikiem, a podspis ten ma sugerować wpis pracownika naszej firmy. Ten sam nr IP komputera "Witka" jest wspólny dla innych nicków.
Odsyłam do wpisu "Ktoś" z 2.04.2016 aby rozjasnic sytuację.
Pozdrawiam serdecznie
Witek albo Jacek - jak komu pasuje haha 2016-05-23 21:48:13
A co juz sie firma gotuje? Haha sami wprowadzacie w blad piszac.ze mozna miec podstawę 3.5 netto.
Druga sprawa ogłoszenia pojawiaja sie co jakiś czas wiec jest rotacja.ktora wynika z faktu który trafnie opisal WIENIU. Produktuy sa nieznane i furory nie zrobia. Tyle.w.temacie.
Ciekawy 2016-06-28 14:16:15
Mam Pytanie: Czy nazwa Państwa preparatu Lokowitek jest nawiązaniem do Państwa pracownika? (podobno Grubej ryby) i czy w takim razie nie nazwa nie powinna brzmieć: LOCO Witek? Dziękuję za odpwiedź :)

Pozdrawiam
1
Adaś Niezgódka 2016-07-21 08:36:48
Witam, przed rozpoczęciem pracy w Medisfarm tez tutaj zaglądałem :) - obiecałem sobie ze po kilku miesiącach spróbuje na ile to możliwe obiektywnie opisac warunki pracy itp.
Po pierwsze to zachęcam do pójścia na rozmowę kwalifikacyjną ( ciekawe dośw. :))
To co w firmie jest na plus to atmosfera w zespole ( można liczyć na pomoc kolegów), jak na niedużą firme to wszystko jest poukładane, informajce przebiegają szybko, wiadomo do kogo po co się zgłosić ( miałem z tym problem w poprzedniej firmie).
Kasa jest na czas, jasny system bonusowy. to co dla mnie ważne - można się bardzo dużo nauczyć, widać dośw. szefa oraz właścicieli, którzy też są mocno zaangażowani.
Nie zgadzam się z opiniami powyżej ( chyba ludzi którzy u nas nie pracowali) że nie da się wprowadzić nowych preparatów na rynek - mysle, że to kwestia pomysłu na promocję, sprzedaż i przedewszytkim zaangażowania. Ja przyszedłem bez dośw. w farmacji i jakoś daję radę. To co jest na minus to bardzo mało narzedzi marketingowy ( ulotki, długopisy, reklamówki) oraz duże tereny pracy ( całe województwo). O tym że firma rozwija się szybko chyba świadczą nowo wprowadzane produkty i zwiększanie liczby Przedstawicieli. Z tego co szefu mówił to na szkoleniu w sierpniu wprowadzamy nowe preparaty a to zawsze szansa na dodatkową kasę :) W firmie pracują ludzie bez dośw. jak również dośw. Przedstawiciele którzy przyszli za szefem z poprzedniej jego firmy .
Powodzenia na rozmowie ( przypomnijcie sobie tabliczkę mnożenia bo Witold ma bzika na punkcie umiejętności liczenia:))
jutro rekrutacja 2016-07-21 17:33:22
a ile można zarobić ?
Stary Zespół Wschód 2016-07-28 16:23:19
Gratuluje właścicielom szybkiego rozwoju! Mktsh rosną :) Pokazywali nam na szkoleniu Wasze wyniki. Teraz się nie dziwię, że w Tac..e panikują. Powodzenia w dalszej drodze - wyciągnijcie wnioski z błędów właścicieli firmy w której zaczynaliśmy a szybko ich przeskoczycie! Wiele osób Wam kibicuje aby im utrzeć nosa :)
Kolega z wyjazdu egipskiego :)
4
Medisfarmowiec 2016-08-05 12:12:11
Widać ze firma ma pomysł i ambitne cele. Można sie duzo nauczyć, kasę dostałem taka jakiej oczekiwałem. W terenie pracują bardzo sympatyczni, pomocni ludzie. No i kasa za premie i bonusy są na czas. Ze swojej strony polecam. Pf
2
Kumaty 2016-08-09 15:03:05
Trochę zaskoczony jestem, ze Witek odszedł z poprzedniej firmy..... Mnie zatrudniał i szkolił nasz Zespół - mieliśmy najlepsze wyniki w Polsce. Widziałem ostatnio Przedstawiciela Medisfarm w aptece - widać Witolda szkoła i zamiast Probiosetu Synbiotex w coraz większej liczbie aptek :)
P.S ciągle w modzie cytaty z "Misia" ?
3
amako 2016-08-10 10:40:51
Jakosć ogrodzeń jest rzeczywiście na wysokim poziomie, ale to wiadomo, że to zasługa pracowników. Widać, że im zależy, a to ma odzwierciedlenie w zarobkach.
frytka 2016-08-10 16:37:16
Wczoraj byłem na rozmowie w Krakowie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem rozmowy. Konkretnie i sympatycznie. Mama nadzieję, że dostanę pracę.
Dostał już ktoś inf. zwrotna ?
1
byk 2016-08-23 23:32:47
do red. Kolego jesteśmy po bardzo fajnym spotkaniu szkoleniowym przed sezonem. w zespole świetni, pomocni ludzi i szef który ma mega wiedze o rynku i sprzedaży. Na szkoleniu starsi ode mnie stażem Przedstawiciele odbierali nagrody za konkursy i były inf. o ich premiach za ostatnie cykle. ale premie bierze tylko część Przedstawicieli - Ci co robią plany. U starszych Przedstawicieli widać duża wiedze i dobre wyniki więc te szkolenia są skuteczne. ale teraz chyba nie ma rekrutacji bo jest cały Zespół, chyba że będzie kolejne poszerzenie zespołu. mam nadzieje że jakoś pomogłem. tez liczyłem na pomoc jak szukałem pracy :)
1
Tomek 2016-09-11 15:11:08
Porządna firma. Hahaha
2
michu 2016-09-12 15:26:20
Jaką flotę pojazdów posiada firma? i czy można liczyć na użytkowanie auta prywatnie?
7
Darek 2016-09-14 23:57:20
Co znaczy socjalne? Socjal to wczasy pod grusza czy jakies bony na swieta. Pozdrowienia dla autora.
Michu 2016-09-16 11:20:49
Chciałbym się dowiedzieć co z autem służbowym, czy jest możliwość używania do celów prywatnych i co to za auta?
Hary. Brudny Hary 2016-09-16 19:20:19
Skoda Rapid, można korzystać priv.
Miechu 2016-09-16 23:31:04
Powiedzcie mi proszę czy suplementy firmy są już w aptekach czy prace zaczynamy od zera tzn pozyskiwanie klientów itp
Proszę mniej więcej zilustrować dzień ile wizyt itp
Oraz czy duże są plany sprzedażowe jak się sprzedają produkty?

kalina 2016-10-06 17:30:24
Byłam na rozmowie na I etapie, zostałam zaproszona na II etap. Podpowie ktoś czym się różni I etap od II? Proszę o podpowiedz bo bardzo mi zależy na tej pracy.
Mario 2016-10-06 19:05:31
Na I etapie co było?
Mario 2016-10-06 19:15:52
A co na 1 etapie?
kalina 2016-10-07 07:52:54
Pytania o mocne, słabe strony. Kilka zadań z matematyki, zainteresowania, historia pracy, czego chciałabym się nauczyć. z góry dzięki Mario za pomoc. Dzisiaj mam rozmowę
ninq 2016-10-07 16:14:08
i jak na II etapie? co bylo?
Ona 2016-10-07 20:16:15
i jak na II etapie? co było? Ja ide w srode
Tomek 2016-10-09 16:29:23
Nikt nie zarobi tam więcej niż 3-4 tys zł na rękę. Plany są tak zrobione że trzeba włożyć w to dużo wysiłku.
3
Misio 2016-11-23 22:05:59
Pracuję od dłuższego czasu. Nie jest idealnie. Ale. Można zarobić 3-4 na rękę jeśli człowiek chce i ma troszkę szczęścia. Atmosfera spoko. Koledzy i koleżanki bardzo mili . Jak się starasz to szefostwo się nie czepia co ważne. Jeśli chodzi o auto to można. Jest to dość ograniczone. Ogółem dobra firma dla początkujących osób więc można zdobyć dobre doświadczenie, sprawdzić się i fajnie pobawić :)
3
martynka 2016-12-07 22:54:11
W ogłoszeniu jest:
niezbędne narzędzia pracy - samochód (standard powyżej rynkowego), tablet, telefon

To ta Skoda Rapid czy Toyota Auris to jest powyżej standardu rynkowego? Bo widziałam w innych firmach lepsze auta..

Ktoś wie może jaką podstawę można wynegocjować?
Zostaw swoją opinię o MEDISFARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDISFARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ