ELIX GROUP

Wrocław

Opinie o ELIX GROUP

Bartul 2016-08-19 17:52
potwierdzam, słowa kolegi ustawiacz maszyn został przyjęty jakieś 2-3 tygodnie temu więc musisz czekać cierpliwie ;) Jaro do zobaczenia w poniedziałek :)
Bartul 2016-08-22 00:17
tak jak pisałem wiem że już została przyjęta nowa osoba. Na tym stanowisku raczej nie ma za dużych roszad ale możesz zawsze spróbować skontaktować się z firmą bezpośrednio :)
KSUwery 2016-08-24 09:28
z tym to nie wiem, ale dość regularnie szukają kogoś na linię produkcyjną, i skorzystałem i nie żałuję, fajne pieniądze, aż ciekawe ile płacą właśnie na tych bardziej skomplikowanych posadach
zmiany 2016-08-26 15:19
czyżby mb elix się przebranżowił? :D a ja na ostatniej zmianie dalej robiłem choinki zapachowe :D
1
Bartul 2016-08-29 10:15
Nie wiem jak tam wygląda sytuacja w części biurowej. U nas na produkcji komplet i zgrana ekipa ;)
Jaro 2016-08-29 11:24
Dokładnie tak jak mówił Bartul, produkcja - komplet, biuro to inna działka i my "ludzie produkcji" nie mamy takich informacji. Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zadzwonił bezpośrednio i się zapytał. Nikt Ci przecież za to głowy nie urwie :)
mckrol 2016-08-29 15:01
już znaleźli chłopaka na to miejsce, ciężko go przeoczyć, wszędzie go pełno ;p pełna chata na szczecińskiej ^^
Jaro 2016-08-29 19:32
Już za późno, przyjęli magazyniera jakiś czas temu...to raczej stara sprawa ;)
ao 2016-08-30 09:45
Na spokojnie zarobki są przekraczające te 2 tysiące, bo dochodzą do tego odpowiednie premie. Ciekawe czy wypłata jest terminowa.
Bartul 2016-08-30 22:19
Jak tylko się zwolni miejsce to zapraszamy :)
jakub 2016-08-31 16:36
to jest dobry pomysł, do mnie się zgłosili po jakimś 1,5 miesiąca, już zdążyłem zapomnieć, że tam też wysyłałem cv ;p na pewno nie lądują w niszczarce ;)
ursus 2016-09-08 15:49
minął mi pierwszy dzień próbny na produkcji, zapowiada się bardzo fajnie, powiedzcie mi czy nie spóźniają się z wypłatami?
Bartul 2016-09-08 16:57
Raczej nie powinno być z tym problemu :) Ja nie pamiętam czy kiedykolwiek wypłata była opóźniona a pracuje w firmie już trochę ;)
ursus 2016-09-09 16:48
dzięki za odpowiedzi, a powiedzcie mi jeszcze po jakim okresie się upomnieć o umowę o pracę? czy sami zaproponują?
Bartul 2016-09-12 17:38
dosłownie 2 posty wyżej pisałem, że terminowa wypłata to u nich standard ;)
Bartul 2016-09-12 17:44
tu raczej reguły nie ma z tego co gadałem z kolegami z produkcji, koniec końców wszyscy kończą raczej z umową o pracę, myślę że po pierwszym miesiącu już możesz zacząć podpytywać brygadzistę ;)
jakub 2016-09-15 15:06
wyślij cv przez stronę bo ciężko powiedzieć, chyba jest nas wystarczająco, ale czasem ludzie się wykruszają ze względów prywatnych
Były pracownik 2016-09-17 09:40
Komentarz sponsorowany
Jaro 2016-09-26 14:38
Chyba zwolniło się jakieś miejsce na produkcji to możesz się spróbować dowiedzieć ;)
Bartul 2016-09-26 14:57
Ano był taki jeden co ciężko mu było pracować a kasy ciągle mu było mało...prawda Jaro?
Jaro 2016-09-26 17:17
No tak, trzeba było za tego ancymona robotę robić :( No nic mam nadzieję że w jego miejsce znajdą kogoś kompetentnego.
Remo G 2016-09-27 09:55
Witam. Nie wiecie czy jest ktoś potrzebny do pracy jako operator wózka widłowego? Mam uprawnienia na akumulatorowe i spalinowe. Z góry dziękuję za informację.
Ola 2016-09-27 19:18
Witam Proszę mi powiedzieć czy firma jest wypłacalna ? z góry dziękuję
KSUwery 2016-09-29 10:00
nigdy nie było z tym najmniejszych problemów ;) kasa zawsze jest i to zawsze w terminie
er 2016-09-29 20:47
a jesteś pewnien ze tak wlasnie jest? bo z tego co się orientuje to na chwile obecna nie maja zandych aktulanych ofert pracy wiec nie wiadomo czy wszedzie
KSUwery 2016-09-30 09:50
no pewnie że dobre informacje, to że dostaje sie umowę o pracę też, ale komplet jest, raczej na produkcję nie da się teraz załapać
Yeah 2016-09-30 13:58
Umowa o pracę - faktycznie rewelacja..
1
KSUwery 2016-09-30 14:17
no niestety to dalej standard nie jest w polsce, ja do tej pory na umowach zlecenie głównie pracowałem
Bartul 2016-10-10 19:47
są same umowy o pracę ;)
pop 2016-10-17 13:47
Właśnie kolega powyżej napisał, ze są umowy o prace wiec to najważniejsze w takim razie śmiało możesz dfg aplikować
anonim 2016-11-07 11:38
w porządku, wystawiam 6 bo nie mam się do czego przyczepić
Mika 2017-01-19 12:23
W którym oddziale Elixa są produkowane odświeżacze powietrza? Na granicznej czy na Szczecińskiej? Bo na pracuj.pl jest oferta pracy dla specjalisty kontroli jakości i nie wiem gdzie dokładnie ta firma jest, a w Internecie są sprzeczne informacje. W jakich godzinach pracuje taki specjalista? (praca chyba w laboratorium)
Bartul 2017-01-23 11:25
Hej. Produkcja odbywa się na Szczecińskiej. Odnośnie godzin pracy specjalisty to już pytanie do szefostwa - dzwoń do biura ;)
Jaro 2017-01-30 12:01
Faktycznie, kiedyś jak sprawdzałem to też były pewne rozbieżności w adresie. Może dlatego że jakiś czas temu produkcja przeniosła się właśnie na Szczecińską i stary adres pozostał gdzieś w czeluściach internetu :) Życzę powodzenia w aplikowaniu!
olaf 2017-01-30 17:13
Na pewno jest na ulicy Szczecińskiej jak mówili przedmówcy. Specjalista o ile się nie mylę między 7 a 15 :)
Monia 2017-02-09 09:14
Witam serdecznie.
Poszukuję pracy na produkcji. Mam doświadczenie w Cussons i Cadbury. Nie orientujecie się może czy są aktualnie jakieś wolne stanowiska pracy? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Remo G 2017-02-09 09:30
Chyba niestety raczej nie, chociaż szczerze to nie wiem. Będę w pracy jutro na zmianie to mogę się dowiedzieć. Spróbuj zadzwonić może bezpośrednio do firmy, na pewno w biurze ktoś Ci odpowie.
Monia 2017-02-15 11:15
Ok dzięki za informacje, jeszcze nie dzwoniłam. Udało Ci się coś dowiedzieć? W ogóle napiszcie proszę jak wygląda tam praca, rozumiem że nie jest lekka jak to na produkcji, to trzeba umieć i lubić ale czy możecie mi powiedzieć coś więcej?
Remo G 2017-02-16 14:22
Hej. Ostatnio odeszła jedna dziewczyna więc możesz spróbować ale zadzwoń bezpośrednio do biura. Odnośnie pracy i jak ona wygląda to skoro pracowałaś na produkcji powinnaś wiedzieć co i jak. Trzeba na pewno lubić i chcieć pracować bo tutaj nikt za ciebie roboty nie zrobi ale jestem pewien że na pewno sobie poradzisz ;)
1
Monia 2017-02-23 16:07
Dziękuję Ci bardzo. Dzisiaj dzwoniłam. Mam przyjść na spotkanie w przyszłym tygodniu więc może zobaczymy się w pracy. Całe szczęście przystanek tramwajowy jest bardzo blisko firmy, nie będę musiała daleko iść :P Jeszcze raz dziękuję Tobie za pomoc ;)
Angela 2017-02-28 13:56
Nie wiecie czy szukają jeszcze kogoś do pracy?
Agnieszka 2017-03-10 15:20
@Angela, a jakie stanowisko Cię interesuje?
Nickname 2017-03-15 12:03
Może byc na produkcji
Agnieszka 2017-05-16 13:41
@Nickname oferty pracy firmy ELIX GROUP możesz znaleźć w serwisie GoWork.pl przy wątku firmy w zakładce 'Career' - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,1019165,0,0,career
Elixx 2017-06-04 00:03
Witam czy ktos wie czy są jeszcze wolne miejsca pracy na produkcji ? :) I moje pytanie czy tam są dwie zmiany ? 6-14, 14-22?
Ekipa 2017-06-04 00:16
Czy ktoś jeszcze się trzyma od wakacji 2015r?:)
Kolejarz 2017-08-27 19:16
Witam małe pytanko mam pracuje w firmie obok ale to tak na 1/4 etatu w sumie nie cały bo czasem swoja pracę wykonam w 1,5-2 godzin i idę do domu i moje pytanie jest takie czy jest u was 1 zmiana i w jakich godzinach no i czy by były jakieś wolne miejsca mam uprawnienia na wózki widłowe wszelkich rodzai. I jakie stanowisko wy byście polecali :) Z góry dzięki za odpowiedz.
Agnieszka 2017-09-03 15:58
Obecnie niestety nie ma nowych ofert pracy w firmie ELIX GROUP, natomiast warto śledzić oferty na bieżąco, może coś się pojawić w najbliższym czasie. Zachęcam też o pozostawianie opinii na temat pracodawcy, jest to ważne dla tych co chcą zatrudnić się tutaj.
Kolejarz 2017-09-06 21:44
Dziękuję za info :) opinii o pracodawcy nie zostawię bo nie znam go ;)
Agnieszka 2017-09-21 22:32
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie ELIX GROUP? Co powiecie o warunkach pracy? Czy polecacie pracę w tej firmie? Takie informacje są pomocne dla tych którzy szukają zatrudnienia w firmie.
Zostaw swoją opinię o ELIX GROUP - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELIX GROUP