Twoje konto

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Profil firmy: Mellon Sp. z o.o

Oceniono 166 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2008-10-15 21:30:56 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Mellon Sp. z o.o - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-02 13:35:14 odpowiedz | cytuj
Wszystko co Wy tu wypisujecie jest dla mnie nienormalne.Tak naprawde jak kogoś wyrzucono z tej pracy to na pewno z jakiegoś powodu,na wasze życzenie.Zresztą ten cały blog świadczy o osobach,które na nim piszą źle,a nie o firmie Mellon.Bo jeżeli ktoś nie potrafi pogodzić się z przegraną,bo jest beznadziejny,to dla niego każdy z Mellona będzie burakiem,czy dziewczyną z pługiem i prostakiem.Zastanówcie się,czy ktoś dał wam prawo do oczerniania innych osób skoro ich nie znacie tak naprawdę.Jesteści beznadziejni.A to jest praca i w każdej pracy trzeba się starać i być najlepszym!
anonim - 2009-06-09 23:41:19 odpowiedz | cytuj
Praca jak praca. Raz dobrze raz źle. Kwestia tego, po co wyładowywać swoją złość w takich miejscach. To raczej forma zemsty niż obiektywnej opinii. Bądźmy szczerzy. Mellon nie jest rajem na ziemi. Ale są firmy gorsze. Są firmy lepsze. Kwestia tego do których trafimy i co sobą reprezentujemy. I tyle. A Martynę znam. I to dobrze. I jeżeli ktoś mówi, że od pługu odjęta. No sorry. Chyba coś tu jest nie tak. 3/4 Warszawy pochodzi ze wsi. I pewnie ktoś kto to pisał, sam pochodzi z tych 75% które korzenie mają na wsi. I sam, przysłuchując się agentom słyszę "znajdom, zadzwoniom, bedom, pójdom".

Zasada najważniejsza. Zrewiduj samego siebie, zanim zaczniesz oceniać innych. Dziękuję
mimi - 2009-10-20 13:48:09 odpowiedz | cytuj
specjalista ds wsparcia sprzedaży w mellon to jaki dział ? ktoś tam pracował/pracuje?
świeży narybek - 2009-11-18 20:41:02 odpowiedz | cytuj
czy jest jakaś osoba, której udało się przejść z mellona do polbanku np. na fabryczną do CC? osoby tam pracujące są już chyba zatrudniane bezpośrednio przez polbank, więc wynagrodzenie na pewno tez wyższe.
anyton - 2010-01-16 10:24:28 odpowiedz | cytuj
a moze ktos wiec cos wiecej na temat doradcy mobilnego zatrudionego przez mellon dla polbanku??? w poniedziałek mam jechac na ponad tygodniowe szkolenie ale po przeczytaniu tego forum zaczeła sie zastanawiac...bardzo prosze o info
Zainteresowana - 2010-03-16 18:27:56 odpowiedz | cytuj
Czy ktoś może pracuje, albo pracował jako windykator telefoniczny oczywiście w firmie Mellon na Alejach jerozolimskich 162?
jak dotad zadowolony ;) - 2010-05-05 19:45:25 odpowiedz | cytuj
nie wiem na jakich projektach tam pracujecie, ale mam wrazenie ze na zupelnie innych niz ja ;) na kase NIKT z osob od nas nie narzeka, a atmosfera imo jest calkiem normalna a czasem nawet zbyt luzna ;)
K - 2010-05-17 20:24:36 odpowiedz | cytuj
Jutro ide na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy i ...jestem przerażona...
nowy - 2010-06-12 14:45:08 odpowiedz | cytuj
witam moze ktos z Was wie jaka podstawe i obowiazki ma Lider zespolu sprzedazy w Mellonie i czy warto brac to czy szukac czegos innego
xxx - 2010-08-11 20:49:13 odpowiedz | cytuj
powiedzcie ile mozna tam na maxa zarobić ,zakladając że robi sie plany 110%- 120% i jak jest z prowizjami
kasia - 2010-10-11 18:19:46 odpowiedz | cytuj
ile mozna zarobic ? jaka jest podstawa
leoo - 2010-10-11 20:06:44 odpowiedz | cytuj
hej, byłem dziś na rozmowie w mellonie, na 17 stycznia w warszawie - stanowisko Konsultant ds. Obsługi Klienta i zostałem zaproszony na drugą rozmowę.
Ciekawi mnie jak daleko można się posunąć w negocjacjach zarobków? Ile tam można dostać?
mati - 2010-11-24 11:59:06 odpowiedz | cytuj
czy ktos pracuje w dep kredytów hipotecznych ?? jak atmosfera ? zarobki ? pliss
eM - 2011-02-18 19:42:47 odpowiedz | cytuj
wszystko poniższe to nie do końca prawda. Pracowałam tam 8 miesięcy, odeszłam sama, z osobistych powodów. Zarabiałam dobrze, nikt mnie nie oszukiwał na prowziji, nigdy nie było ciśnienia, nikt nie krzyczał "sprzedawaj". Byłam szanowanym pracownikiem, a atmosfera była świetna w tej pracy. Minus jeden, do sprzedazy trzeba się nadawać, a nie każdy to potrafi, większość nie potrafi, nie ma więc co wylewać żalów w internecie i bluzgać po byłym pracodawcy, tylko poszukać sobie pracy o zupełnie innym charakterze
Olo - 2011-02-25 21:22:50 odpowiedz | cytuj
To idź do Arterii to zobaczysz co to znaczy ciśnienie na sprzedaż. W Mellonie nie jest tak źle, choć rzeczywiście ostatnio atmosfera bardzo się popsuła. Zarobki bardzo kiepiskie. Co do premii, teraz podzielona na kwartyle, ze sprzedaży najwięcej mają teamliderzy a to własnie ludzie na słuchawką pracują na ich premie.
anek - 2011-10-19 21:10:06 odpowiedz | cytuj
A czy ktoś pracował w Mellonie jako serwisant terminali POS?
anonim - 2012-03-21 20:32:29 odpowiedz | cytuj
a przynajmniej zwracaja za paliwo?
lola - 2012-03-27 16:58:07 odpowiedz | cytuj
hej czy ktos jedzie na szkolenie do warszawy 02.04.2012 na dwa tygodnie z polbanku przez mellon bank?
xxx - 2012-03-27 19:08:58 odpowiedz | cytuj
lola a z jakiego miasta jesteś że jedziesz na szkolenie do w-wy?
W. - 2012-03-27 22:34:23 odpowiedz | cytuj
Szkolenie do pracy w Polbanku jest prowadzone przez Polbank nie przez Mellon.Do pracy w jakimś oddziale Polbanku się wybierasz ? Ja byłam na tym szkoleniu ale tylko kilka dni bo do windykacji nie było nam potrzebne całościowe.
x