brak logo

Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C.

małopolskie

Opinie o Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C.

gosc 2016-08-19 14:57
Kancelaria PIONIER jest całkiem fajną firmą.. Rzetelnie współpracują ze swoimi agentami, dziewczyny w Biurze sympatyczne... polecam
gosc 2016-08-19 14:57
Kancelaria PIONIER jest całkiem fajną firmą.. Rzetelnie współpracują ze swoimi agentami, dziewczyny w Biurze sympatyczne... polecam
Aron 2016-08-19 15:11
No ja oddawałem sporo spraw do Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C. i muszę powiedzieć, że wszystko tutaj jak najbardziej gra i grać będzie z tego co mi wiadomo, bo idą podwyżki no i zmieniają firmę od opieki medycznej na jakąś jeszcze lepszą niż do tej pory
Aneta 2017-04-18 13:21
@gosc rozumiem, że dobrze współpracuje Ci się z Kancelarią Pionier. Czym według Ciebie wyróżnia się ona jako pracodawca wśród innych kancelarii?
tomice 2017-06-13 19:10
Chciałam podziękować kancelarii Pionier z Lublińca.

W 2015 r zginął mój brat i sprawą zajął się prawnik z Krakowa ale uzyskał dla naszej rodziny bardzo małe pieniądze natomiast ktoś polecił mi pana Leszka Padło z którym w lutym tego roku podpisaliśmy umowy i kancelaria Pionier uzyskała dla nas duże zadośćuczynienie. Po otrzymaniu decyzji ubezpieczyciel bardzo szybko wypłacił nam pieniądze. Pan Leszek i pani Ania Dymarek przez cały okres prowadzenia sprawy byli z nami w stałym kontakcie. Uczciwie polecam .

Tomice k/Wadowic.
Mszana Górna 2017-09-20 21:47
Chciałem bardzo podziękować Kancelarii Pionier z Lublińca a zwłaszcza Pani Annie Rymarek i Panu Leszkowi Padło. Po wypadku, w którym zginęła moja siostra Kancelaria Pionier uzyskała dla mnie zadośćuczynienie w szybkim czasie. Ubezpieczyciel przesłał mi pieniądze a potem ja przelałem należną prowizje do Kancelarii. Pani Ania i Pan Leszek byli ze mną w stałym kontakcie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i szczerze polecam.
Anna 2017-09-27 08:18
Witaj Aneto. Jesli jesteś zainteresowana informacjami, dot. pracy w kancelarii Pionier, to z podniesioną głową i z szacunkiem dla Pracodawcy, mogę Ci powiedzieć, że jak najbardziej jestem zadowolona. Jesli chodzi o mocne strony pracodawcy, to jest ich zbyt dużo, aby je wymieniać. W celu uzyskania więcej szczegółow, proponuję Ci porozmawiać z pracownikami firmy, którzy związani są z firmą od wielu lat.
Dla firmy istotą sprawy jest nie tylko zadowolenie pracowników, ale przede wszystkim opinia Klientów, którzy nam ufają, są w pełni zadowoleni z obsługi przez zespół Kancelarii. Działamy kompatybilnie, dzięki czemu wszystkie działania są na najwyższym poziomie.
Aneta 2017-10-02 14:41
@Anna to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w firmie Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C. Dziękujemy za pozostawioną opinię. Czy ktoś inny podzieli się swoją opinią o pracy w firmie? Z czego jesteście najbardziej zadowoleni pracując w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C. - małopolskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Pionier Mazurek i Bal S.C.