brak logo

INTER FRED gdynia

Gdynia

Opinie o INTER FRED gdynia

gargamel 2009-12-13 15:52:57
beznadziejna firma szefostwo okropne nie da sie tam normalnie pracowac beznadziejna organizacja pracy marne peniądze co chwila tam sie zmieniaja pracownicy bo nikt tam nie wytrzymuje ne polecam tej firmy nikomu !!!!!!!!!!!!!!!
1
aa 2009-12-20 20:01:47
Ta firma jest tak stresogenna dal pracownika, że często pracownicy się zmieniają lub idą na zwolnienia lekarskie od psychiatry.( usunięte przez administratora ) JEDEN WIELKI KOSZMAR.
DARO 2010-01-19 09:00:43
Pracowałam to wiem. Stresująca firma, że aż trafiłam do psychologa ale można długo pracować. Dla ludzi odpornych na stres i nie odzywających się jest się idealnym pracownikiem, którego szefostwo nie zwolni. Robić, nie odzywać się, nie śmiać się itp.
samochodzik 2010-02-26 21:47:05
dołanczam śię do powyższych opini odnosnie firmy INTER FRED GDYNIA jeden wielki koszmar NIE POLECAM NIKOMU NIGDY !!!!!!!!
3
Zmysłowa 2010-06-24 15:18:40
A co do zacofania pracodawców to już o tym legendy chodzą po trójmieście.
2
kiero 2013-02-08 11:17:02
DNO !!! DNO !!! I JESZCZE RAZ DNO!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
2
XOXO 2013-11-02 16:30:59
nie polecam
4
mag 2014-09-16 10:21:46
tragedia nie polecam
cinek 2014-11-14 09:23:52
Bajki ze strony szefostwa to w tej firmie norma . Smutne doświadczenia z pracy w tym miejscu :(
1
poprz 2014-11-26 19:31:40
tak w piwnicy na sniadaniu
1
aga 2014-11-28 13:04:46
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem, najgorsza firma w całym województwie, szefostwo to jeden kłam i oszuści, kantują pracowników i nimi pomiatają, wynagrodzenie to najniższa krajowa za 12 godzin pracy.
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
korea płn 2015-01-09 11:10:02
Większość opinii jak najbardziej aktualna . Jeśli jesteś osobą mało inteligentną to jest świetne miejsce pracy . Lubisz być pomiatany , wyzywany , oszukiwany zatrudnij się . Interfred to firma dla ciebie !!!
pracownik 2015-02-12 17:11:12
Tak czytam te ostatnie opinie i dochodzę do wniosku, że faktycznie pisze je konkurencja.
Ja akurat jestem od paru lat pracownikiem INTER FRED i nie znam osoby która w tym czasie otrzymała wynagrodzenie w postaci minimum krajowego (obecnie 1750,-) . Są firmy, w których można zarobić więcej nie przeczę, kokosów tutaj się nie zarabia.
Nie ma tu pracy na czarno, wszyscy są zatrudnieni na umowę więc też nie wiem jak można pisać, że oszukują skoro ile masz na umowie (musisz sobie wynegocjować stawkę) tyle otrzymujesz i zawsze w terminie.
A co do "pomiatania , wyzywania" to raczej (na pewno) osobie, piszącej te słowa brakuje inteligencji pisząc takie kłamstwa.
Nie jest to firma idealna, ale są o wiele gorsze. Pracownicy od lat są jedni i ci sami, a jak jest poszukiwany pracownik to nie dlatego, że ktoś odszedł czy został zwolniony, przecież też mogą być inne przyczyny.
E 2015-02-13 12:33:52
Ale łgarstwo pewnie pisze to ktoś siedzący za biurkiem to norma . Co sezonik się zbliża i szukacie znowu "łosia" ?
ALA 2015-02-17 12:42:52
WSZYSTKO CO TU LUDZIE WYPISUJĄ JEST PRAWDĄ. FIRMA INTER FRED JEST CHYBA NAJGORSZĄ FIRMĄ W POLSCE.PRACOWNIK SIĘ NIE LICZY, LICZY SIĘ TYLKO KASA (ZYSK). DOBRZE TO MAJA PRZYDUPASY, CO LIŻĄ BEZ MASŁA I GĘBY NIE OTWIERAJĄ A ZA TO ZASUWAJĄ I PO 16 GODZIN. OSZUKALI CIĘ W TEJ FIRMIE TO IDŹ DO PIP TEJ INSTYTUCJI SZEFOSTWO SIĘ BOI, ALE MUSISZ MIEĆ KONKRETNY DOWÓD NA OSZUSTWO. W DZISIEJSZYCH CZASACH MOŻNA ICH NAGRYWAĆ NA DYKTAFON. ONI TEŻ NAGRYWAJĄ MAJĄ KAMERY PRAKTYCZNIE W KAŻDYM POMIESZCZENIU. CHCESZ TAM PRACOWAĆ TO TRZY RAZY SIĘ ZASTANÓW JAK NIE CHCESZ WYLĄDOWAĆ W WARIATKOWIE. A TE POZYTYWNE OPINIE TO PISZE SAMA SZEFOWA.
DARO 2015-05-08 09:08:21
Potwierdzam. Wymiana pracowników co rok, pół roku itp. Ludzie nie wytrzymują wiecznej presji, nadgodzin za stawki najniższe. Szefowa pewnie sama napisała opinię pozytywną. Generalnie odradzam tam pracę no chyba, że na miesiąc by później szukać czegoś lepszego. Generalnie rzecz ujmując szefowie stawiają na wyzysk, są stresogenni, niedouczeni. Pamiętajcie ..... negocjujcie wysokie stawki to może się nauczą, że za grosze nikt nie będzie pracował i będą mieli szacunek.
2
xy 2015-05-14 10:55:59
w soboty tak, niedziele i święta -nie
1
Krzysztof 2015-05-15 11:20:22
Rozumiem, że osoba pisząca ten post pracowała w tej firmie dłuższy okres czasu i widziała na własne oczy tą częstą rotację pracowników, czy pisze bo lubi kogoś oczerniać.
DARO 2015-07-22 21:56:33
Tak osoba pisząca ten tekst pracowała wystarczająco długo by taki wpis pozostawić. Szefowa robi wszystko by wpisy były ładne ale najpierw to trzeba zacząć od zmiany podejścia kierownictwa do ludzi.
1
fred 2016-02-23 10:32:20
czyli kaplica jednym słowem...
1
sasa 2016-05-13 21:49:10
no i jak to na chwilę obecna wygląda? wydaje mi się, że można u ncih naprawde dobre pieniadze zarobić, no i w Gdyni też nie bylo nigdy takich problemów z praca.
Zostaw swoją opinię o INTER FRED gdynia - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER FRED gdynia