brak logo

ENERCON GmbH

Opole

Opinie o ENERCON GmbH

HR 2016-06-06 15:59:04
wITAM

jA PRACUJE W TEJ FIRMIE OD 1 MARCA
SZUKAMY OSOB NA PRODUKCJE: TRZEBA ZNAC JEZYK OBCY KOMUNIKATYWNIE BO FIRMA PRZEWIDUJE SZKOLENIA ZA GRANICA.
BARDZO DOBRE WARUNKI PLACOWE: W RAZIE PYTAN ZACHECAM DO KONTAKTU iwetta.lach@enercon.de
elektronik 2016-07-11 08:34:12
Znajomość angielskiego to chyba ze względu na szkolenia za granicą,bo praca głównie w Polsce.Tylko nie wiem po co inżynier do serwisu turbiny wiatrowej,wystarczy elektronik/elektryk z doświadczeniem,po przeszkoleniu.Niedługo będą chcieli profesorów do obsługi turbin.
szmelcwagen 2016-07-11 09:17:30
"HR",nie wprowadzaj ludzi w błąd.Adres mailowy,który podałeś tyczy się innej spółki tj.Generator Produkcja Opole Sp. z o.o. i nie ma nic wspólnego z serwisem turbin wiatrowych.
ktoś 2016-08-03 11:24:17
a moze mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajduje się lub będzie się znajdował Zakład produkcyjny ?? Jakaś ulica..itd Z góry dzięki.
Jokx 2016-10-15 00:21:36
HR ma racje enercon jest większym udziałowcem generator produkcja Opole i praca nie polega na serwisie tylko produkcji generatora który znajduje sie w wiatraku. Ja firmę polecam, chociaż produkcja do najłatwiejszych nie należy.
Ela 2016-10-15 11:03:08
Wiec nie tylko praca jako pracownik fizyczny jest ciężka w sumie to jak w każdej branzy ale na stanowiskach biurowych z tego co widzę rowniez nie jest lekko,ze pracownicy siedzą i nic nie robią
MATT 2016-10-26 19:33:08
MATT do Elektronik.
język obcy musisz znać, ja znam niemiecki i pracuję w tej branży w niemczech, na elektrowniach wiatrowych ENERCON też przeprowadzam kontrole i cały system, elektronika, jest tylko albo po niemiecku lub angielsku. niestety -jeden z tych języków musisz znać. szkolenie też odbywało się albo po niemiecku albo angielsku, widziałem sporo japończyków, szwedów, irlandczyków i dla nich było to szkolenie po angielsku. o polskim możesz zapomnieć.
ups 2016-12-03 09:04:38
u... tylko 2.66 na 5
upss 2016-12-08 19:03:27

opinie o tej niemieckiej firmie można znaleźć na portalu kununu (taki niemiecki go work)
Zostaw swoją opinię o ENERCON GmbH - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENERCON GmbH