brak logo

Firma Posiadało Sp.j.

Wykno

Opinie o Firma Posiadało Sp.j.

upa 2016-02-17 21:24
Dokładnie. Idę o zakład, iz mieszkańcy Wykna, Niewiadowa i innych okolicznych wsi oddały swój głos na PIS a teraz im sie Ukraińcy nie podobają. Czyżby konkurencja nie na rączkę?
2
pln 2016-03-17 13:35
Przestań już knuć jakieś teorie spiskowe.
1
ttttt 2016-03-18 07:23
i tak wszystkie prawdziwe komentarze są usuwane, więc nie ma większego sensu się spierać ponieważ jak napiszesz nie wygodną prawdę to i tak zostanie skasowana.
1
jaknajdlaej 2016-03-18 22:33
I tak tą niewygodną prawdę zna cały Tomaszów i dlatego pewnie ściągają Ukraińców :-)
1
YOYO 2016-04-05 13:36
to fakt ze najlepsi juz odeszli, zostaja ci co musza
1
Yoyo 2016-04-18 17:48
Jak to? Tyle osób było dobrych których już nie ma. Zostają ci co muszą. Fakt specjaliści są pierwszorzedni ale najgorsze zakaly siedzą
on 2016-04-20 20:10
Są dobrymi specjalistami od gadania kiedy oni to nie odejdą.
Sławomir Tokarski 2016-04-22 19:15
Nazywam się Sławomir Tokarski i pracowałem w Firmie Posiadało Sp.J. w latach 2008-2014. W 2014 roku złożyłem wypowiedzenie i odszedłem z pracy z przyczyn osobistych. Tuż po odejściu z firmy publikowałem w serwisie internetowym www.gowork.pl niezgodnie z prawdą opinie na temat pracy w Firmie Posiadało Sp.J., a także wydawałem nieprawdziwe i obraźliwe sądy na temat jej Właściciela. Za wpisy te przepraszam.
6
YOYO 2016-05-01 15:10
Chyba każdy wie o kogo chodzi.
Pozdrowienia panie Wiesiu
1
kacperek 2016-05-01 19:47
Takich jak Sławomir T. udziela sie na na goworku.pl 99% i jak tu sie cokolwiek dowiedzieć warunkach pracy w firmie? Dajcie spokój, to nie ma sensu.
7
pln 2016-05-23 19:51
Co chcesz napisać do firmy? Pytanie jak się tam pracuje? Jeżeli chcesz znać opinie to jedź pod zakład i się spytaj jakiegoś pracownika ewentualnie popytaj w Tomaszowie albo Niewiadowie. Ja bym napisał jak wyglądała praca w tej firmie ale pewnie później bym miał sprawę w sądzie więc nie warto robić problemów. Jest to gra nie warta świeczki.
kiziamizia 2016-07-15 13:05
Aktualne oferty pracy w Wyknie:
KONTROLER JAKOŚCI - BRAKARZ
OPERATOR ŁADOWARKI
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Pracownik produkcji inaczej zwany fizycznym :)
SPECJALISTA DS. DOKUMENTACJI.

zatem aplikować prędziutko, bo liczba etatów jest ograniczona :P
3
ojoj 2016-07-15 16:31
Chyba nie pokazało się ostatnio żadne ogłoszenie pracy @radek, bo widocznie wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. To dobry znak.
2
kosa 2016-11-13 20:41
Istnieje firma jeszcze? Czy się (P)osiadało i się zbankrutowało? :-) Nikt nic nie napisał od lipca?I?
1
Pracuś 2016-11-24 23:56
Pracuję w Posiadało od kwietnia 2016 r. i nie narzekam. Zależy kto czego szuka, ja szukałem pracy stabilnej, ciekawej i taka właśnie jest tutaj praca. Firma widać, że się rozwija, ciągle coś usprawnia i wprowadza nowe produkty, więc nie zanosi się na brak klientów.
Polecam, bo ludzie są fajni,a to ważne.
10
Jola 2016-11-30 12:20
Witam, mam pytanie do osoby która jeździ do Niemiec w okresie świąt Bożego narodzenia , czy to prawda że przy wyjeździe po 15-tym grudnia jest dodatkowy bonus za pobyt w okresie Świąt ???
kajti 2017-01-11 20:32
Przestrzegam.!!! Nie dajcie się omamić. Przestrzegam wszystkich. Po dwóch, trzech tygodniach zobaczycie przed czym Przestrzegam.Omijać jak tylko można
11
ja 2017-02-02 15:30
Śmieszne jak niektórzy potrafią w ten sposób, publicznie, usprawiedliwiać swoje braki. Firma jest normalnym pracodawcą. Daje i wymaga. Jeżeli szukałeś/łaś pracy gdzie płacą za spanie lub załatwianie prywatnych spraw w czasie pracy to faktycznie mogłeś/łaś mieć ból brzucha.
Możliwości rozwoju są bardzo duże z uwagi na międzynarodowy charakter działalności. Jeżeli ktoś zna się na tym co robi to będzie miał wiele satysfakcji każdego dnia
14
Pracuś 2017-02-03 11:09
Tak jak pisałem wcześniej, pracuję od kwietnia 2016 w Firmie Posiadało.
Spotykam się z różnymi ludźmi, rożnymi postawami pracowników w podejściu do pracy i zastanawiam się, dlaczego skoro komuś jest aż tak źle nie robi z tym nic aby to zmienić.
Z pracodawcą nie bierze się ślubu tylko podpisuje umowę i albo chce się współpracować na danych zasadach, albo nie. Jeśli coś się nie podoba i nie jesteśmy w stanie akceptować pewnych rozwiązań, które jednym odpowiadają a drugim nie, to po co się męczyć. Droga jest wolna i każdy ma prawo zrezygnować z pracy. Po co pisać takie słowa, skoro podszyte są emocjami i subiektywnymi odczuciami.
Daven miałeś prawo, dokonałeś wyboru idź do przodu i nie oglądaj się za siebie!
11
jac 2017-02-13 17:01
Nie polecam, omijać z daleka i przestrzegać innych aby nie szli tam pracować i marnować nerwy.
2
looking for a job 2017-02-14 08:38
Jac,właśnie chciałem aplikowac do firmy.Ale jak czytam opinie to chyba dam sobie spokój.Dzieki
Wpisy wyżej są naprawdę wyczerpujące.
2
leo 2017-02-14 10:45
Ja bylem na rozmowie i juz 2 tygodnie robie.Nie narzekam. Najlepiej isc i zobaczyc samem.Kasa dobra jak na okolice.
7
looking for a job 2017-02-14 12:34
Dzięki,leo,ale mimo to już raz nie uwiezrylem w opinie na gowork i zatrudnił em się u takiego super pracodawcy.
Po dwóch tygodniach zawsze jest przeważnie normalnie.Jednak wyciągnę wnioski z opinii powyżej.
Ale dzięki.
Szukam gdzie indziej.
3
ona 2017-02-15 19:32
Pracuje w tej firmie od ponad 7 lat i czytając powyższe opinie.... uważam, że piszą to osoby, które rozstały się z F. Posiadało z powodu swoich "niedociągnięć" i mają pretensje do całego świata....
Jeżeli jesteśmy fair w stosunku do pracodawcy to on potrafi to docenić.
Firma daje możliwości rozwoju, ma atrakcyjne warunki zatrudnienia i zachęca kreatywnego działania.
Przede wszystkim panuje tu przyjazna atmosfera, co uważam jest podstawą pozytywnego podejścia i chęci do pracy.
Oczywistym jest, że pracodawca oczekuje od nas realizacji zlecanych zadań i wywiązania się z obowiązków, ale chyba po to jesteśmy :)
Mimo swojego długiego stażu, nie planuje zmiany pracy i chciałabym, aby swoimi opiniami dzieliły się nie tylko osoby, które odchodzą....
13
barbi 2017-02-22 18:37
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.

3
barbi 2017-02-22 18:37
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.
1
barbi 2017-02-22 18:38
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.
1
on 2017-02-22 23:19
No a na co Ty możesz w tym biurze narzekać?
2
barbi 2017-02-23 09:16
Zobaczcie tylko "dziwną" zasadę. Jak tylko pojawia się prawdziwy komentarz dotyczący warunków pracy w tej firmie to zaraz obecni pracownicy piszą jak jest dobrze,że pracują tyle lat i nie narzekają itd. Wynika z tego że ciągle siedzą na gowork i czytają komentarze. I zaraz jak się pojawi negatyw to predziutko odpisuja ze to nie prawda. Czy oni naprawdę mają czas na to?
Poczytajcie naprawdę komentarze o firmach które są ok. Tam nie ma takich listów pochwalnych od czynnych pracowników. Bo jak komuś jest dobrze w firmie to nie śledzi co tydz,ien wpisów na portalach.Przypadek?
I ostatnia sprawa. Czy ktoś kiedyś z was ,z własnej nieprzymuszonej woli,w napływie szczęścia ze pracuje w danej firmie ,usiadł i pisal komentarze na go worku? A co więcej odpowiadał " nierobom" co tylko narzekają ,a to przecież praca jest najlepsza na świecie właśnie tam, a tylko ty nie potrafiles się dostosować.
Poczytajcie komentarze pod spodem ludzi którzy byli w ostatnim czasie na rozmowach kwalifikacyjnych w tej firmie. Zanim je usunąć.
A jak macie wątpliwości czy usuwają to zobaczcie na ostatni wpis"ona"
To jest odpowiedz na opinie która została usunięta.
Bo sama, wyraźną z kontekstu zupełnie nie pasuje. Nie wiadomo co autor miał na myśli. Dostał polecenie napisać cos wieczorem,to napisał.
A ze nie zauważył ze już to na co miał zareagować ,zostało usunięte to nie ważne.
Zadanie wykonane, bury nie będzie.
2
mareczek 2017-02-27 13:03
Zgadzam się z opinią powyżej.Właśnie chciałem wysłać CV na PH ale rano jeszcze raz wszedlem na gowork i rzeczywiscie . Pod ostatnia opinią Barbi był jeszcze jeden komentarz. Dziękuje za taką firmę która tak "szybko działa". Jeszcze by się okazało że pracowników " niewygodnych" tez usuwa. Powodzenia kandydaci
4
mareczek 2017-02-27 13:06
A jeszcze jedno.Właśnie jak się dodaje opinie to pod spodem są opinie z ostatnich rozmów kwalifikacyjnych.Przeczytajcie koniecznie.Teraz dziękuję ze się w porę zorientował em gdzie mógłbym pracować.
5
były i nigdy wiecej 2017-03-06 21:30
Nie! Absolutnie nie polecam. Wszystko co piszą i usuwają (oprócz oczywiście "pracusia"" ona" czy "on"- tacy to " muszą";-) pisać tak jak im każą)to absolutnie prawda.Nie warto tam nawet jechać na rozmowę. Tak jak tam traktują pracownika a w szczególności szef, to rzadko spotykane. Odradzam takim co chcą rzeczywiście pracy która daje satysfakcje i zadowolenie.I żadne piękne słowa w ogłoszeniach nie zmienią tej firmy. Czytajcie szukajacy,czytajcie ,zanim usuną.
4
specjalistka 2017-03-08 12:29
Witam.Czytam te opinie i nie wiem co mam zrobić?
Chciałam aplikowac do tej firmy na specjalistę od marketingu ale mam wątpliwości.
Czy ktoś napisze jakie warunki pracy na tym stanowisku i jakie warunki rzeczywiście tam panują.
Bo z opinii to wygląda raczej nie ciekawie a nie chciała bym marnowac swojego czasu.
Jak ktoś się boi szczerości to zapraszamy na priv.
1
NICK 2017-03-08 13:58
nie jest źle
specjalistka 2017-03-08 15:25
Na titaniku tez nie było źle.A więcej szczegółów.
Jaka atmosfera, warunki,dyrektorzy lub szefostwo,warunki finansowe, i dojazd.
Bo to od Zgierza trochę daleko.
ryko 2017-03-08 17:05
Do specjalistka.Wyslij mi zaproszenie na FB dzisiaj równo o 21.00 to ci napisze jak jest naprawdę. Tu na forum zaraz usuną lub zagrożą sadem. Ryko_Stokwiszewski. Pozdrawiam.
1
specjalistka 2017-03-15 22:39
Dzięki Ryko za informacje i oszczędzony czas i nerwy.
Pytajcie byłych pracowników a uslyszycie prawdę o tej firmie.
Potwierdza wpisy powyżej.Szkoda wg.mnie czasu.
2
tam 2017-03-24 12:28
Każdy może założyć własną firmę i zbierać kokosy :-) Nie masz własnej, pracuj w czyjejś jako dyrektor, kierownik, specjalista bądź pracownik fizyczny. Koniec kropka. Po co komentować. Nie podoba się ta, to zmieniam na inną. Tak jak żonę czy męża. Prosta zasada ;-)
3
były work 2017-03-24 16:15
Masz rację. Żeby uniknąć pracy w tym zakładzie warto nawet pożyczyć parę złotych i otworzyć warzywniak lub kiosk z biletami MPK.
Wszystko inne niż praca tam .
A komentuje się tylko po to żeby przestrzegać innych ,którzy chcą być traktowani w pracy z szacunkiem przez szefa, aby nie dali się zwieść pięknym słowa podczas rekrutacji.
Do tego zakładu powinno się zawsze iść na kilka dni do pracy na poczatku swojej kariery zawodowej, po to tylko żeby wiedzieć w jakich standardach człowiek by nie chciał pracować.
Prace i zone czy męża można zmienić,masz racje, ale tego urazu psychicznego po pracy w tej firmie,nie zamienisz. To zostaje.
4
Weronika 2017-04-07 13:53
Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie? Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej Firma Posiadało Sp.j.: http://www.posiadalo.pl/o-firmie.html
2
były work 2017-04-07 21:26
Chcesz się dowiedzieć naprawdę "więcej o firmie" , czytaj wszystko po wyżej ipopytaj w Tomaszowie i byłych pracowników. I piękna stopka na stronie tego nie zmieni.
1
hrabiaRyszard 2017-05-25 21:45
Młody? :-D
tutek 2017-06-16 15:07
@hrabiaRyszard
adi??
hrabiaRyszard 2017-06-16 23:57
Nie Kolego, pomyłka. Nigdy u Was nie robiłem. Firmę znam i myślałem nad aplikowaniem tam. Po tym co przeczytałem - odpuściłem sobie. Marcin to na bank Młody:-D

hrabiaRyszard
miki 2017-06-19 15:30
wcale sie nie dziwię.To chyba jedna z najlepszych decyzji w twoim życiu.LIDL,biedrona a nawet żaba to lepszy wybór.Wiem bo tam robiłem
miki 2017-06-19 15:34
Stary,to najlepsza decyzja w twoim życiu.Biedrona,Lidl a nawet Żabka to lepsze decyzje niż praca w tym terrorze.Pracowałem i chcę jak najszybciej zapomnieć/Niestety to jak wojna ,cieżko o niej zapomnieć jak bomby,a w tym wypadku kostki i bluzgi latały w powietrzu.
1
aga 2017-07-05 08:33
Naprawdę jest aż tak żle? a jakie zarobki np. w biurze?
Miki 2017-07-17 10:30
Tu nie chodzi o zarobki. Żadne pieniądze nie wynagrodzą ci upokorzenia ani traktowania ludzi przez jednego i najważniejszego! Tam sie po prostu nie da pracować.
Chyba ze będziesz cały czas popierać jedną ,słuszną racje którą ma "partia".
A jak nie będziesz to wylecisz. Wiec moja dobra rada, zarzycz sobie bardzo dużych pieniędzy , zaciśnij zęby, popracuj trochę a pózniej wiesz co zrób....
2
Daniel 2017-08-21 11:03
Witam zastanawiam się nad podjęcie pracy w firmie Gladio , czy mógłby mi ktoś udzielić rzetelnej informacji na temat warunków pracy, płacy, atmosfery w pracy. Możliwy również kontakt na priva. Za wszystkie opinie z góry dziękuję
Weronika 2017-08-30 12:30
Czy jakiś pracownik firmy Posiadało Sp.j mógłby odpowiedzieć na pytania użytkownika @Daniel? Informacje byłyby również przydatne innym osobom na forum. A o płacy ciężko rozmawiać jak się nie wie jakie stanowisko Cie interesuje, jakie masz kwalifikacje i doświadczenie. Takich informacji najlepiej szukać w trakcie rekrutacji.
2
Zostaw swoją opinię o Firma Posiadało Sp.j. - Wykno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Posiadało Sp.j.