brak logo

Firma Posiadało Sp.j.

Wykno

Opinie o Firma Posiadało Sp.j.

zenith 2013-12-19 20:18
Suuuper. Extra firma i fajni ludzie. Szef jest młodym , miłym człowiekiem. Młoda ekipa z którą fajnie się pracuje. Wszystkie zarobki na legalu: zusy i etc... Produkt najwyższej jakości. Szef z szacunkim odnosi się do pracowników produkcji. Super rodzinna atmosfera. Extra forsa za ewentualne nadgodziny. I niech nikt nie wyobraża sobie, że za źle wyprodukowaną kostkę, dostanie od szefa nią w twarz... Polecam i zalecam.
1
niepokorny 2014-03-02 12:45
Chyba żart !!!!wszystko tylko nie praca w firmie, tak było dobrze ale teraz jest tam kicha,odradzam.
1
weteran 2014-05-10 17:23
Kiedyś było w miarę, teraz odradzam komukolwiek.(usunięte przez administratora)
2
xold 2014-08-05 15:10
(usunięte przez administratora). omijac szerokim łukiem
nn 2014-08-06 21:39
Brak szacunku dla ludzi, psychologia stosowana, ciężko przetrwać kilka miesięcy(usunięte przez administratora) pomysły sypane z rękawa bez analizy, co raz gorzej. Nie polecam
1
pln 2014-09-08 15:33
Wykno. Pracownicy w porządku ale zarobki marne.
Pracownik 2014-09-09 13:56
Pracuje od kilku lat i nie jest źle. Mnie sie praca podoba, jak w kazdej firmie raz lepiej raz gorzej, jak wszedzie.
1
pln 2014-09-09 17:14
To może powiedz ile masz na h i powiedz co tam robisz. Tam pracują osoby bo nie mają wyjścia a nie bo im się podoba. No chyba że jeździsz wózkiem i z niego nie wychodzisz przez całe 8h.
Olo 2014-09-10 15:37
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej. Żadnych szczegółów zmarnowany czas i pieniadze na dojazd a koszta były, szukali handlowca z lubuskiego wiec w jeden dzien nie jest to możliwe. Hotel plus bilet ok 300z a spotkania rekrutacyjne min 2. Popieram przedmówcę. Z daleka omijać!!!!
aaa 2014-11-01 13:36
Powyższa wypowiedź to pomieszanie z poplątaniem i brakiem kultury.
Firmę polecam.
pln 2014-11-02 13:17
Nie rozśmieszaj mnie. Jak tobie takie warunki odpowiadają to gratuluje ambicji. Może powiedz co w tej firmie jest takiego, że ją polecasz?
amelinium 2014-11-20 14:20
To forum uważam za niewiarygodne. Prawdziwe i szczere komentarze zostają usuwane. Szkoda pisać jak jest na prawdę bo i tak usuną. Najgorsza firma w gminie Ujazd, a właściciel to .....(nie piszę bo usuną).Potencjalnych przyszłym pracownikom proponuję pytać tych co pracują w firmie i można nawet niezłą książkę z tego napisać.
1
Olo 2014-12-24 15:58
Czy mnie oczy nie mylą czy znowu będzie zmiana kierownika? Czyżby ktoś po 3 mięs nie wytrzymał czy może sposoby rekrutacji się nie sprawdziły? Mam na myśli assesment center.
weteran 2015-03-09 16:40
Żadne opinie nie zmienią tej firmy,Wszystkie negatywne opinie wyżej te co są i co były usunięte niestety to nie jest złośliwość czy ironia ale to wszystko prawda.1260 za pracę w betonach w brudzie i cały w oleju,8 godzin w biegu a mimo to ciągle im źle bo duża brakowość że brudne.Najgorsze jest że woli na głupoty wydać kase niż ludziom pracującym dać typu ochronie,niepotrzebne stanowiska.Lepiej dajcie sobie spokój i poszukajcie gdzie indziej.
1
bezkomentarza 2015-10-24 19:58
Co tam kacperki u was słychać? :-)Podobno duże zmiany w kierownictwie.
Marcin 2015-11-05 08:54
Pracowałem na Wyknie tylko przez miesiąc, ale to dlatego, że musiałem zrezygnować z powodu osobistych spraw. Gdyby nie to, to nadal bym tam pracował. Zgadzam się, dobra atmosfera. A praca? Trzeba pracować tak jak wszędzie, nie ma wyjścia.
Brud, smród? To są betony a nie branża spożywcza.
Firmę polecam i chętnie wróciłbym tam z powrotem.
CV składam jeszcze raz i mam nadzieję, że mnie przyjmą :)
pln 2015-11-12 20:46
Hahaha mam nadzieje, ze to ironia
1
rympałek 2016-02-06 11:19
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!Po przejściu do innego zakładu pracy zazwyczaj okazuje się, ze wpadliśmy w większe bagno niż w dotychczasowej pracy, tylko wstyd się przyznać. Atmosfera w Gladio nie jest zła, a 'pusio' nieźle tym interesem zarządza.To spoko gościu, chociaż ostatnio coś nerwowy chodzi, bo kostki się nie produkuje i pienądze uciekają:)
pln 2016-02-12 12:59
Jest tak zajebiście w tej firmie, że nie długą będą z Wami pracować koledzy z Ukrainy :)
kolo 2016-02-17 11:04
PISiory twierdzą, że Ukraińcy to nasi przyjaciele i są pożądanymi pracownikami w naszym kraju. Zatem, pracownik z Ukrainy to żadna ujma.:P
upa 2016-02-17 21:24
Dokładnie. Idę o zakład, iz mieszkańcy Wykna, Niewiadowa i innych okolicznych wsi oddały swój głos na PIS a teraz im sie Ukraińcy nie podobają. Czyżby konkurencja nie na rączkę?
2
pln 2016-03-17 13:35
Przestań już knuć jakieś teorie spiskowe.
ttttt 2016-03-18 07:23
i tak wszystkie prawdziwe komentarze są usuwane, więc nie ma większego sensu się spierać ponieważ jak napiszesz nie wygodną prawdę to i tak zostanie skasowana.
1
jaknajdlaej 2016-03-18 22:33
I tak tą niewygodną prawdę zna cały Tomaszów i dlatego pewnie ściągają Ukraińców :-)
1
YOYO 2016-04-05 13:36
to fakt ze najlepsi juz odeszli, zostaja ci co musza
1
Yoyo 2016-04-18 17:48
Jak to? Tyle osób było dobrych których już nie ma. Zostają ci co muszą. Fakt specjaliści są pierwszorzedni ale najgorsze zakaly siedzą
on 2016-04-20 20:10
Są dobrymi specjalistami od gadania kiedy oni to nie odejdą.
Sławomir Tokarski 2016-04-22 19:15
Nazywam się Sławomir Tokarski i pracowałem w Firmie Posiadało Sp.J. w latach 2008-2014. W 2014 roku złożyłem wypowiedzenie i odszedłem z pracy z przyczyn osobistych. Tuż po odejściu z firmy publikowałem w serwisie internetowym www.gowork.pl niezgodnie z prawdą opinie na temat pracy w Firmie Posiadało Sp.J., a także wydawałem nieprawdziwe i obraźliwe sądy na temat jej Właściciela. Za wpisy te przepraszam.
4
YOYO 2016-05-01 15:10
Chyba każdy wie o kogo chodzi.
Pozdrowienia panie Wiesiu
1
kacperek 2016-05-01 19:47
Takich jak Sławomir T. udziela sie na na goworku.pl 99% i jak tu sie cokolwiek dowiedzieć warunkach pracy w firmie? Dajcie spokój, to nie ma sensu.
7
pln 2016-05-23 19:51
Co chcesz napisać do firmy? Pytanie jak się tam pracuje? Jeżeli chcesz znać opinie to jedź pod zakład i się spytaj jakiegoś pracownika ewentualnie popytaj w Tomaszowie albo Niewiadowie. Ja bym napisał jak wyglądała praca w tej firmie ale pewnie później bym miał sprawę w sądzie więc nie warto robić problemów. Jest to gra nie warta świeczki.
kiziamizia 2016-07-15 13:05
Aktualne oferty pracy w Wyknie:
KONTROLER JAKOŚCI - BRAKARZ
OPERATOR ŁADOWARKI
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Pracownik produkcji inaczej zwany fizycznym :)
SPECJALISTA DS. DOKUMENTACJI.

zatem aplikować prędziutko, bo liczba etatów jest ograniczona :P
3
ojoj 2016-07-15 16:31
Chyba nie pokazało się ostatnio żadne ogłoszenie pracy @radek, bo widocznie wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. To dobry znak.
2
kosa 2016-11-13 20:41
Istnieje firma jeszcze? Czy się (P)osiadało i się zbankrutowało? :-) Nikt nic nie napisał od lipca?I?
1
Pracuś 2016-11-24 23:56
Pracuję w Posiadało od kwietnia 2016 r. i nie narzekam. Zależy kto czego szuka, ja szukałem pracy stabilnej, ciekawej i taka właśnie jest tutaj praca. Firma widać, że się rozwija, ciągle coś usprawnia i wprowadza nowe produkty, więc nie zanosi się na brak klientów.
Polecam, bo ludzie są fajni,a to ważne.
8
Jola 2016-11-30 12:20
Witam, mam pytanie do osoby która jeździ do Niemiec w okresie świąt Bożego narodzenia , czy to prawda że przy wyjeździe po 15-tym grudnia jest dodatkowy bonus za pobyt w okresie Świąt ???
kajti 2017-01-11 20:32
Przestrzegam.!!! Nie dajcie się omamić. Przestrzegam wszystkich. Po dwóch, trzech tygodniach zobaczycie przed czym Przestrzegam.Omijać jak tylko można
11
ja 2017-02-02 15:30
Śmieszne jak niektórzy potrafią w ten sposób, publicznie, usprawiedliwiać swoje braki. Firma jest normalnym pracodawcą. Daje i wymaga. Jeżeli szukałeś/łaś pracy gdzie płacą za spanie lub załatwianie prywatnych spraw w czasie pracy to faktycznie mogłeś/łaś mieć ból brzucha.
Możliwości rozwoju są bardzo duże z uwagi na międzynarodowy charakter działalności. Jeżeli ktoś zna się na tym co robi to będzie miał wiele satysfakcji każdego dnia
12
Pracuś 2017-02-03 11:09
Tak jak pisałem wcześniej, pracuję od kwietnia 2016 w Firmie Posiadało.
Spotykam się z różnymi ludźmi, rożnymi postawami pracowników w podejściu do pracy i zastanawiam się, dlaczego skoro komuś jest aż tak źle nie robi z tym nic aby to zmienić.
Z pracodawcą nie bierze się ślubu tylko podpisuje umowę i albo chce się współpracować na danych zasadach, albo nie. Jeśli coś się nie podoba i nie jesteśmy w stanie akceptować pewnych rozwiązań, które jednym odpowiadają a drugim nie, to po co się męczyć. Droga jest wolna i każdy ma prawo zrezygnować z pracy. Po co pisać takie słowa, skoro podszyte są emocjami i subiektywnymi odczuciami.
Daven miałeś prawo, dokonałeś wyboru idź do przodu i nie oglądaj się za siebie!
10
jac 2017-02-13 17:01
Nie polecam, omijać z daleka i przestrzegać innych aby nie szli tam pracować i marnować nerwy.
2
looking for a job 2017-02-14 08:38
Jac,właśnie chciałem aplikowac do firmy.Ale jak czytam opinie to chyba dam sobie spokój.Dzieki
Wpisy wyżej są naprawdę wyczerpujące.
2
leo 2017-02-14 10:45
Ja bylem na rozmowie i juz 2 tygodnie robie.Nie narzekam. Najlepiej isc i zobaczyc samem.Kasa dobra jak na okolice.
3
looking for a job 2017-02-14 12:34
Dzięki,leo,ale mimo to już raz nie uwiezrylem w opinie na gowork i zatrudnił em się u takiego super pracodawcy.
Po dwóch tygodniach zawsze jest przeważnie normalnie.Jednak wyciągnę wnioski z opinii powyżej.
Ale dzięki.
Szukam gdzie indziej.
3
ona 2017-02-15 19:32
Pracuje w tej firmie od ponad 7 lat i czytając powyższe opinie.... uważam, że piszą to osoby, które rozstały się z F. Posiadało z powodu swoich "niedociągnięć" i mają pretensje do całego świata....
Jeżeli jesteśmy fair w stosunku do pracodawcy to on potrafi to docenić.
Firma daje możliwości rozwoju, ma atrakcyjne warunki zatrudnienia i zachęca kreatywnego działania.
Przede wszystkim panuje tu przyjazna atmosfera, co uważam jest podstawą pozytywnego podejścia i chęci do pracy.
Oczywistym jest, że pracodawca oczekuje od nas realizacji zlecanych zadań i wywiązania się z obowiązków, ale chyba po to jesteśmy :)
Mimo swojego długiego stażu, nie planuje zmiany pracy i chciałabym, aby swoimi opiniami dzieliły się nie tylko osoby, które odchodzą....
10
barbi 2017-02-22 18:37
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.

2
barbi 2017-02-22 18:37
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.
barbi 2017-02-22 18:38
Ostrzegam przed tą firmą.
Z 59 komentarzy od wczoraj dzisiaj zostało tylko 50.Dziwne ze zniknęły te które mówiły jak tam naprawdę jest. Teraz nawet te "pozytywne" które były odpowiedziami dziwnie same wyglądają.
Ale niestety tak w takich firmach jest. Tak się właśnie "kreuje" swój "dobry" wizerunek.
on 2017-02-22 23:19
No a na co Ty możesz w tym biurze narzekać?
1
barbi 2017-02-23 09:16
Zobaczcie tylko "dziwną" zasadę. Jak tylko pojawia się prawdziwy komentarz dotyczący warunków pracy w tej firmie to zaraz obecni pracownicy piszą jak jest dobrze,że pracują tyle lat i nie narzekają itd. Wynika z tego że ciągle siedzą na gowork i czytają komentarze. I zaraz jak się pojawi negatyw to predziutko odpisuja ze to nie prawda. Czy oni naprawdę mają czas na to?
Poczytajcie naprawdę komentarze o firmach które są ok. Tam nie ma takich listów pochwalnych od czynnych pracowników. Bo jak komuś jest dobrze w firmie to nie śledzi co tydz,ien wpisów na portalach.Przypadek?
I ostatnia sprawa. Czy ktoś kiedyś z was ,z własnej nieprzymuszonej woli,w napływie szczęścia ze pracuje w danej firmie ,usiadł i pisal komentarze na go worku? A co więcej odpowiadał " nierobom" co tylko narzekają ,a to przecież praca jest najlepsza na świecie właśnie tam, a tylko ty nie potrafiles się dostosować.
Poczytajcie komentarze pod spodem ludzi którzy byli w ostatnim czasie na rozmowach kwalifikacyjnych w tej firmie. Zanim je usunąć.
A jak macie wątpliwości czy usuwają to zobaczcie na ostatni wpis"ona"
To jest odpowiedz na opinie która została usunięta.
Bo sama, wyraźną z kontekstu zupełnie nie pasuje. Nie wiadomo co autor miał na myśli. Dostał polecenie napisać cos wieczorem,to napisał.
A ze nie zauważył ze już to na co miał zareagować ,zostało usunięte to nie ważne.
Zadanie wykonane, bury nie będzie.
1
rozumiejacy 2017-02-23 16:11
Do :barbi.Firma ma pewnie zloty profil wiec daje jej to możliwość samoczynnie archiwazowac niewygodne wypowiedzi. Zostają tylko te dobre.Juz wiesz dlaczego tak się dzieje.Nawet na tym forum jest jak w ruletce. Niby tyle samo jest cyfr czarnych i czerwonych.Ale jest jeszcze zero. I to zero posiada pracodawca który ma zloty profil. Jeżeli jednak jest to dobry pracodawca to zloty profil zrobią mu sami forumowicze. I tyle w temacie
Zostaw swoją opinię o Firma Posiadało Sp.j. - Wykno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Posiadało Sp.j.