brak logo

Firma Posiadało Sp.j.

Wykno

Opinie o Firma Posiadało Sp.j.

były 2012-06-07 05:59:39
firma nieporozumienie.. szkoda czasu.. oczekują cudów w sprzedaży,od siebie nic nie dają, ( usunięte przez administratora )nie polecam.. duża rotacja w firmie
5
nigdy więcej 2013-02-18 13:12:39
nie polecam, unikać szerokim łukiem firmę.
2
kizior 2013-11-01 18:50:35
może być
zenith 2013-12-19 20:18:05
Suuuper. Extra firma i fajni ludzie. Szef jest młodym , miłym człowiekiem. Młoda ekipa z którą fajnie się pracuje. Wszystkie zarobki na legalu: zusy i etc... Produkt najwyższej jakości. Szef z szacunkim odnosi się do pracowników produkcji. Super rodzinna atmosfera. Extra forsa za ewentualne nadgodziny. I niech nikt nie wyobraża sobie, że za źle wyprodukowaną kostkę, dostanie od szefa nią w twarz... Polecam i zalecam.
niepokorny 2014-03-02 12:45:18
Chyba żart !!!!wszystko tylko nie praca w firmie, tak było dobrze ale teraz jest tam kicha,odradzam.
1
weteran 2014-05-10 17:23:14
Kiedyś było w miarę, teraz odradzam komukolwiek.(usunięte przez administratora)
1
Przeciwagi 2014-07-15 21:17:28
Co tam sie porobiło syf był zawsze ale do przełknięcia, a teraz tragedia praca przy betonie za 1200 zł co 3 miesiące nowy kierownik/dyrektor, który wprowadza swoje nowości właściciel nie może sie zdecydować co by chciał czy nowoczesną firme czy obóz pracy cały czas zmiany brak stabilności
1
xold 2014-08-05 15:10:42
(usunięte przez administratora). omijac szerokim łukiem
nn 2014-08-06 21:39:06
Brak szacunku dla ludzi, psychologia stosowana, ciężko przetrwać kilka miesięcy(usunięte przez administratora) pomysły sypane z rękawa bez analizy, co raz gorzej. Nie polecam
pln 2014-09-08 15:33:52
Wykno. Pracownicy w porządku ale zarobki marne.
Pracownik 2014-09-09 13:56:58
Pracuje od kilku lat i nie jest źle. Mnie sie praca podoba, jak w kazdej firmie raz lepiej raz gorzej, jak wszedzie.
1
pln 2014-09-09 17:14:57
To może powiedz ile masz na h i powiedz co tam robisz. Tam pracują osoby bo nie mają wyjścia a nie bo im się podoba. No chyba że jeździsz wózkiem i z niego nie wychodzisz przez całe 8h.
Olo 2014-09-10 15:37:25
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej. Żadnych szczegółów zmarnowany czas i pieniadze na dojazd a koszta były, szukali handlowca z lubuskiego wiec w jeden dzien nie jest to możliwe. Hotel plus bilet ok 300z a spotkania rekrutacyjne min 2. Popieram przedmówcę. Z daleka omijać!!!!
on 2014-10-26 08:42:51
Pralka ma wytrzymać okres gwarancji tak się w dzisiejszych czasach produkuje ale może by wypadało napisać do samsunga jak to rzeczywiście w tej firmie wygląda.
aaa 2014-11-01 13:36:41
Powyższa wypowiedź to pomieszanie z poplątaniem i brakiem kultury.
Firmę polecam.
pln 2014-11-02 13:17:58
Nie rozśmieszaj mnie. Jak tobie takie warunki odpowiadają to gratuluje ambicji. Może powiedz co w tej firmie jest takiego, że ją polecasz?
amelinium 2014-11-20 14:20:50
To forum uważam za niewiarygodne. Prawdziwe i szczere komentarze zostają usuwane. Szkoda pisać jak jest na prawdę bo i tak usuną. Najgorsza firma w gminie Ujazd, a właściciel to .....(nie piszę bo usuną).Potencjalnych przyszłym pracownikom proponuję pytać tych co pracują w firmie i można nawet niezłą książkę z tego napisać.
Olo 2014-12-24 15:58:12
Czy mnie oczy nie mylą czy znowu będzie zmiana kierownika? Czyżby ktoś po 3 mięs nie wytrzymał czy może sposoby rekrutacji się nie sprawdziły? Mam na myśli assesment center.
Tancerz 2015-01-11 19:30:42
Wieś śpiewa, wieś tańczy... Dj Łukasz.
ludek 2015-01-24 01:50:25
Prawda jest taka Pan Łukasz nie zaznał co to znaczy praca.
A że człowiek niewysokiego wzrostu, to wszyscy na kolanach muszą chodzić.
Jeżeli ktoś ma wyższe IQ to niech też się nie wychyla, bo szef mniej mieć nie może.
Szef prędzej zatrudni 5 osób na twoje stanowisko, a jeżeli miałby przyznać Ci rację.
Rękę poda a potem tylną część ciała obrobi.
Podsumowując jeżeli nie chcesz skończyć u psychiatry olej to wszystko.
weteran 2015-03-09 16:40:36
Żadne opinie nie zmienią tej firmy,Wszystkie negatywne opinie wyżej te co są i co były usunięte niestety to nie jest złośliwość czy ironia ale to wszystko prawda.1260 za pracę w betonach w brudzie i cały w oleju,8 godzin w biegu a mimo to ciągle im źle bo duża brakowość że brudne.Najgorsze jest że woli na głupoty wydać kase niż ludziom pracującym dać typu ochronie,niepotrzebne stanowiska.Lepiej dajcie sobie spokój i poszukajcie gdzie indziej.
1
Bobo 2015-10-22 18:54:46
Ludzie rzeźnia! Jeszcze tam do Wykna dojeżdżać... Ostra tyra za grosze. Poza tym smròd syf i ogòlnie chujnia
bezkomentarza 2015-10-24 19:58:36
Co tam kacperki u was słychać? :-)Podobno duże zmiany w kierownictwie.
Marcin 2015-11-05 08:54:49
Pracowałem na Wyknie tylko przez miesiąc, ale to dlatego, że musiałem zrezygnować z powodu osobistych spraw. Gdyby nie to, to nadal bym tam pracował. Zgadzam się, dobra atmosfera. A praca? Trzeba pracować tak jak wszędzie, nie ma wyjścia.
Brud, smród? To są betony a nie branża spożywcza.
Firmę polecam i chętnie wróciłbym tam z powrotem.
CV składam jeszcze raz i mam nadzieję, że mnie przyjmą :)
pln 2015-11-12 20:46:27
Hahaha mam nadzieje, ze to ironia
rympałek 2016-02-06 11:19:29
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!Po przejściu do innego zakładu pracy zazwyczaj okazuje się, ze wpadliśmy w większe bagno niż w dotychczasowej pracy, tylko wstyd się przyznać. Atmosfera w Gladio nie jest zła, a 'pusio' nieźle tym interesem zarządza.To spoko gościu, chociaż ostatnio coś nerwowy chodzi, bo kostki się nie produkuje i pienądze uciekają:)
pln 2016-02-12 12:59:21
Jest tak zajebiście w tej firmie, że nie długą będą z Wami pracować koledzy z Ukrainy :)
kolo 2016-02-17 11:04:18
PISiory twierdzą, że Ukraińcy to nasi przyjaciele i są pożądanymi pracownikami w naszym kraju. Zatem, pracownik z Ukrainy to żadna ujma.:P
upa 2016-02-17 21:24:38
Dokładnie. Idę o zakład, iz mieszkańcy Wykna, Niewiadowa i innych okolicznych wsi oddały swój głos na PIS a teraz im sie Ukraińcy nie podobają. Czyżby konkurencja nie na rączkę?
1
pln 2016-03-17 13:35:30
Przestań już knuć jakieś teorie spiskowe.
ttttt 2016-03-18 07:23:55
i tak wszystkie prawdziwe komentarze są usuwane, więc nie ma większego sensu się spierać ponieważ jak napiszesz nie wygodną prawdę to i tak zostanie skasowana.
1
jaknajdlaej 2016-03-18 22:33:57
I tak tą niewygodną prawdę zna cały Tomaszów i dlatego pewnie ściągają Ukraińców :-)
YOYO 2016-04-05 13:36:36
to fakt ze najlepsi juz odeszli, zostaja ci co musza
1
Yoyo 2016-04-18 17:48:52
Jak to? Tyle osób było dobrych których już nie ma. Zostają ci co muszą. Fakt specjaliści są pierwszorzedni ale najgorsze zakaly siedzą
on 2016-04-20 20:10:44
Są dobrymi specjalistami od gadania kiedy oni to nie odejdą.
Sławomir Tokarski 2016-04-22 19:15:00
Nazywam się Sławomir Tokarski i pracowałem w Firmie Posiadało Sp.J. w latach 2008-2014. W 2014 roku złożyłem wypowiedzenie i odszedłem z pracy z przyczyn osobistych. Tuż po odejściu z firmy publikowałem w serwisie internetowym www.gowork.pl niezgodnie z prawdą opinie na temat pracy w Firmie Posiadało Sp.J., a także wydawałem nieprawdziwe i obraźliwe sądy na temat jej Właściciela. Za wpisy te przepraszam.
2
YOYO 2016-05-01 15:10:03
Chyba każdy wie o kogo chodzi.
Pozdrowienia panie Wiesiu
1
kacperek 2016-05-01 19:47:20
Takich jak Sławomir T. udziela sie na na goworku.pl 99% i jak tu sie cokolwiek dowiedzieć warunkach pracy w firmie? Dajcie spokój, to nie ma sensu.
6
pln 2016-05-23 19:51:54
Co chcesz napisać do firmy? Pytanie jak się tam pracuje? Jeżeli chcesz znać opinie to jedź pod zakład i się spytaj jakiegoś pracownika ewentualnie popytaj w Tomaszowie albo Niewiadowie. Ja bym napisał jak wyglądała praca w tej firmie ale pewnie później bym miał sprawę w sądzie więc nie warto robić problemów. Jest to gra nie warta świeczki.
kiziamizia 2016-07-15 13:05:28
Aktualne oferty pracy w Wyknie:
KONTROLER JAKOŚCI - BRAKARZ
OPERATOR ŁADOWARKI
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Pracownik produkcji inaczej zwany fizycznym :)
SPECJALISTA DS. DOKUMENTACJI.

zatem aplikować prędziutko, bo liczba etatów jest ograniczona :P
3
ojoj 2016-07-15 16:31:07
Chyba nie pokazało się ostatnio żadne ogłoszenie pracy @radek, bo widocznie wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. To dobry znak.
2
kosa 2016-11-13 20:41:53
Istnieje firma jeszcze? Czy się (P)osiadało i się zbankrutowało? :-) Nikt nic nie napisał od lipca?I?
1
Pracuś 2016-11-24 23:56:23
Pracuję w Posiadało od kwietnia 2016 r. i nie narzekam. Zależy kto czego szuka, ja szukałem pracy stabilnej, ciekawej i taka właśnie jest tutaj praca. Firma widać, że się rozwija, ciągle coś usprawnia i wprowadza nowe produkty, więc nie zanosi się na brak klientów.
Polecam, bo ludzie są fajni,a to ważne.
1
Jola 2016-11-30 12:20:37
Witam, mam pytanie do osoby która jeździ do Niemiec w okresie świąt Bożego narodzenia , czy to prawda że przy wyjeździe po 15-tym grudnia jest dodatkowy bonus za pobyt w okresie Świąt ???
Zostaw swoją opinię o Firma Posiadało Sp.j. - Wykno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Posiadało Sp.j.