brak logo

Kabako-Gruppe

Zakrzów

Opinie o Kabako-Gruppe

kutas 2014-10-17 20:44:07
LIPA!!!
pracowałem 2014-11-18 18:32:15
Na litość!!! przede wszystkim szacunek, szacunek do pracownika.
sylwia 2014-11-18 18:52:08
az tak tam jest zle ??
pracowalem 2014-11-28 19:23:10
bardzo zle .... pracuja ukraincy na czarno i wiezniowie z zakladu karnego w opolu lub.umowy zabrano i prawie wszyscy na czarno . 7 zl i max 8 godzin dziennie . nie szanuje sie pracownika . toaleta na czas max 5 minut .
pablo 2015-02-07 14:22:22
ukraincy na czrno kolego ale ty debil jestes.
Majkieel 2015-03-08 20:37:54
robic sie nie chce tylko wypisywac bzdury kasy za darmo nikt nie rozdaje jak sie nie podoba to do Niemiec na ogorki
truskawka 2015-06-20 12:16:24
Na ogórkach płacą w euro debilu,jak nie byłeś za granicą,to nie masz pojęcia.Pracujesz tam cztery miesiące,a osiem miesięcy żyjesz jak pan.A tu co?
AxisMundi 2015-06-22 16:16:09
Byłem, nie polecam, potwierdzam że o szacunku nie ma co mówić, wynagrodzenie nieadekwatne do wymagań,bardzo często praktycznie bywało robić za dwóch, zdarzało się do tego że po 11 godzin, nie wspominając o warunkach,"bo ludzi nie ma".Co Mnie to obchodzi.Wyzysk jak h...
wdzięczny za szacunek 2016-02-26 18:33:41
Nie przyjdziecie w niedziele to nie będziecie mieli pracy . ..tak się motywuje pracowników
z chęcią pracy 2016-02-27 05:47:13
Te opinie pozytywne to chyba od p. Dyrektor Agnieszki. 8 zł na godz. I przymus za ta stawkę pracować w sobotę 10 h a w niedziele 8 h. Zastraszyli nas ze jak nie przyjdziemy do pracy to jedzie 40 Ukrainek na wymianę. Pracowac musimy ale ta pani juz jest zgloszona do OIP.
obiektywna 2016-02-28 06:51:08
tak,to prawda,8zł.na godzinę,zastraszanie pracowników-czyli MOBBING,PANI DYREKTOR,JEŻELI PANI NIE WIE CO TO JEST,PROSZĘ SOBIE POCZYTAĆ.Poza tym syf na całym zakładzie,nie ma środków czystości.Za wyjścia do łazienki są odliczane tak ciężko zarobione pieniądze,co uważam za bezprawie !Pani Dyrektor traktuje nas jak niedouczonych wieśniaków.TO SIĘ MUSI ZMIENIĆ,TYM RAZEM NA KORZYŚĆ PRACOWNIKÓW !NIE POZWOLIMY SIĘ ZASTRASZYĆ!MAMY SWOJĄ GODNOŚĆ,PANI DYREKTOR,WYMAGAMY OD PANI SZACUNKU DLA NAS !
7
??? 2016-02-29 11:46:37
Pracowalam tam ogolnie nic ciekawego ciezka praca, jak jesteś pupilkiem kierownika to masz dobrze a jak nie to będzie pomiatal toba jak smieciem to zle robisz tamto zle robisz a pan kierownik raczki w kieszeni I spaceruje bo jest kims I aby groza ze zwolnia. Co niektorzy zachowuja sie jakby byli prezesami a zapominaja ze prezes jest jeden.
maciek 2016-02-29 12:00:38
a tam pierdolicie az sie czytac nie chce
alex 2016-02-29 12:46:31
To samo o Pawtransie piszą jak źle jak ganiaja jak niedobrze ale ludzie chcąc coś mieć osiągnąć jakiś cel w takim kraju nie jest kolorowo cieszmy się ze jest robota a jeśli komuś tak źle w kabako obok jest stampol svz czy pół owoc nikt nikogo tu nie trzyma
Super 2016-02-29 17:06:27
Pani Dyrektor jest bardzo miła. Panuje nad wszystkim w firmie. Bardzo polecam !!!
Kabako 2016-02-29 17:09:43
Pani Agnieszka jest bardzo sympatyczna osoba. Ma do nas szacunek i wszystkie negatywne komentarze sa żałosne nie wiecie ile trzeba się napracować żeby firma chodziła w zegareczku
PJ 2016-02-29 17:20:36
Właśnie zostałem zwolniony za komentarz (tak podejrzewam) którego nie napisałem.
Sprawdźcie moje IP 2016-02-29 23:36:45
dalej pozytywne opinie. Ciekawe czyje ?. Może są takimi hakerami że sprawdzają IP jak mówi plotka. Wiem że tego nie napisałeś bo zrobiłem to ja. A teraz niech się wszyscy dowiedzą : " Pani Dyrektor jest bardzo miła. Panuje nad wszystkim w firmie. Bardzo polecam !!! "
To jest chore. Jeśli wszyscy zwolnieni potwierdzą dla Okręgowego Inspektoratu Pracy w jakich warunkach, po ile godzin, za jaką stawkę, czy liczony jest czas wyjścia do WC i ile osób idzie do jednej malutkiej szatni na przerwę to nie pomogą żadne tłumaczenia.
Wielbicielka 2016-03-01 08:21:44
Śmieszne ...ten " super i kabako " co dodali komentarze to wiadomo sprawa co to za dwójka. ... " małżeństwo władzy chodzące po zakładzie " i w nich jest problem a nie tam z panią derektor .
nie z tej zmiany o której myślicie 2016-03-03 20:06:45
Wystraszyli wszystkich ? Praca na nocnej zmianie od 23 do 7 rano wczoraj i płatne 8 zł na godz. Systemu trzy zmianowego nie ma na tym zakładzie. Mało tego to po nocnej zmianie pracują dzisiaj od godz 15. powinni mieć dzień wolny. Ale taka jest ta zmiana że nikt się nie odezwie tylko tulą uszy jak im morały prawią na temat forum. Powiedzieli im że mają na zmianie kreta bo ja piszę na forum a detektywi myślą że to z tej zmiany. Pani dyrektor powinna Pani zająć się warunkami pracy a nie zastraszać. Powinna Pani dbać o dobro zakładu ale i o to by pracownik był wydajny i dawał z siebie 100 %. Proszę nie straszyć pracownikami z Ukrainy. Oni jak przyjadą i zobaczą w jakich warunkach i ile osób będzie do jednego prysznica, jednej lodówki to będą dzwonić do kierowców aby ich zabrali na inną pracę.
szybki 2016-03-03 20:22:32
jak nie macie szkoly to co sie dziwic ze dajecie sie zastraszyc
Mila 2016-03-03 21:56:40
Kreta ? ...4 krety ...!!! Jedna łazi za kierownikiem I aby planują kogo zwolnić . 2 chowa się w kiblu i pisze smsy do biura kto pracuje a kto siedzi a kto pierdzi. .3 dzwoni co dwa dni bo musi bo jest uzależniona . 4 donosi bo lubi mieć premie ...
to pewne 2016-03-03 23:00:25
Jedna dopiero zaczęła pracę a zwalniają innych i to ona tak pisze i dzwoni na przerwie i nigdy nie narzeka tylko się śmieje. Bardzo lubi towarzystwo i jest wszędzie. I na dodatek ma jakieś "swojsko" brzmiące nazwisko.
jedna 2016-03-04 05:37:31
Rozumiem że masz niepodważalne dowody na poparcie swojej opinii ,bo przecież nikogo bezpodstawnie byś nie oskarżyła,a może już w krew wam weszło oczernianie innych,tu się pisze opinie o pracodawcy a nie o kolegach z pracy.
2
damian 2016-03-05 12:01:20
Najlepszy zakład pracy w powiecie polecam
ktos 2016-03-05 12:05:30
Najlepiej to kupić troszkę maszyn zwolnić połowę co pracuje i bedzie spokój nie będą kraść pisać glupot i chować się po kiblach życzę tego prezesowi żeby gnida pogonil jak najszybciej bo ciągle parę się tu pałęta
Kowal 2016-03-06 08:48:04
Co wy chcecie ? Najlepsza firma w lubelskim ! Umowy na stałe na wejściu . Ciepłe posiłki . Termosy z kawą . Dodatki za temperaturę poniżej 10 stopni . Nadgodziny płatne 100% . Za pracę w niedziele płatne 100% plus premia . Można wyjść w każdej chwili i się rozgrzać. Mile kierownictwo . Każdy szanuje się na wzajem i każdy każdemu pomaga . Firma jakich nie ma wiele . ..... / tyle z bajek /
jeniec 2016-03-06 10:35:36
Najlepszy obóz pracy w województwie, polecam serdecznie
julka 2016-03-08 18:37:24
Dostalam batonika dzis, mam na batona całą noc:-)
Ktoś 2016-03-15 19:53:26
Tak . Ta ruda gnide i jego krabowa kochaneczke. ....dalej robią co chcą i dalej wmawiają pani dyrektor kłamstwa
2
praconwik 2016-04-17 11:53:31
Z tego co wiem, to tam ciągle kogoś przyjmują. Pan Prezes bardzo fajny człowiek, ugodowy i potrafi "iść na rękę " kiedy jest taka potrzeba. Co do reszty to różnie kierownicy nie tacy źli jak o nich mówią, ale pracownicy niestety zawistni i wścibscy, szczególnie na zmianie Galanta, także inną zmianę proponuję. Plotkują, obmawiają za Twoimi plecami udają miłych a o każdym wiedzą co powiedzieć. Stawka normalna, praca jak to na chłodni trzeba się przyzwyczaić do temperatury i wykonywać swoje obowiązki. Płacą w terminie. to Tyle w temacie.
ladny 2016-04-29 18:38:20
ta zmiana pana g jest taka a nie inna bo sam pan g z swoja służąca do tego doprowadzili . dosc nie mily i nie wychowany osobnik nie szanujacy nikogo z
1
gość 2016-05-07 08:20:39
okazuje się,że pracownikom najbardziej potrzebna była wóda.Zamiast podwyżki,szefowstwo zorganizowało imprezę zakrapianą alkoholem.Ciekawe,że na podwyżki ich nie stać ,a na to to owszem,kasa jest.Ale co tam,pojedli,popili,to zapieprzać teraz po dziesięć godzin.Do następnej imprezy.
1
kulfon 2016-05-16 08:11:54
pani dyrektor intensywnie myśli o pracownikach.Sezon za pasem.Wszędzie w chłodniach były podwyżki,a w Kabako wciąż niezmiennie 8 zł/godz.Przypominam,że od września tego roku wchodzi w życie ustawa regulująca płacę minimalną na umowę-zlecenie na poziomie 12 zł/godz.Jakie mechanizmy muszą zostać uruchomione,żeby to się stało w Kabako?No,a poza tym,mechanicy szwędają się i chowają po kątach.:)
2
Pawel W. 2016-08-14 12:49:31
Tak na przychodzilo wiele nowych osob az wiezniowie rezygnuja z pracy a maja jako jedyni w firmie posilki regenerujacyjne za niska temperature . Juz nie wspomonajac o podwyżkach. .kto donosi ten ma . Sitwa jak byla jest nadal a 15 08 do roboty woly bo jak nie to za brame .
laneboy 2016-08-22 22:18:55
Praca byłaby całkiem spoko, bo super ludzie są na zmianie szczególnie u Rafała. Cały urok psuje dyrektorka, która pomiata ludźmi jak śmieciami. Kiedyś z jednej zmiany przyszło 5 osób (w niedzielę). Agnieszka się wkurzyła i w następnym tygodniu cała zmiana pracowała po 10h.
życzliwy 2016-09-24 17:01:07
Firma kieruje pseuo pani dyrektor. Karierowiczka której słoma wystaje z butów. Dorwała się do władzy jak świnia do koryta. Za nic ma pracowników oraz przepisy kodeksu pracy. Czy nikt z szefostwa nie widzi jej ignorancj?
5
? 2016-09-24 17:38:02
Moze i widza ale nic z tym nie robia. Pytanie tylko czy nie chca czy nie moga.
1
Alicja 2016-09-24 17:47:30
Też się nad tym zawsze zastanawiam. Pan Prezes to miły i pozytywny człowiek, z duszą do ludzi i zastanawia mnie dlaczego ma obok siebie kogoś kto doprowadza jego dobytek do ruiny. Mam nadzieję, że przejrza na oczy.
1
życzliwy 2016-09-24 18:07:55
Dokładnie masz rację. Prezes jest osobą raczej w porządku choć czasem bezpośrednią. Typowy prawdziwy biznesmen . Dlatego dziwi źe pozwala na to aby dyrektor po cichu powoli doprowadzała jego firmę ku degradacji.
Max 2016-09-24 18:22:12
Czy tutaj sa same zazdrosne osoby? Czy wy nie zdajecie sobie sprawy jaka to odpowiedzialnosc na tej kobiecie jest. Wszedzie tylko hejterzy.
1
Ms. G. 2016-09-24 18:37:03
Max wytłumacz mi proszę czy poczucie obowiązku prowadzi do braku szacunku do drugiej osoby? Nie wiedzialam, że działa to w taki sposób.
Izaura 2016-09-25 06:54:56
Wiekszosc osob wypowiada sie negatywnie wiec masz juz odpowiedz. Pojedyncze pozytywne wpisy to prawdopodobnie sama zainteresowana
2
A.L 2016-09-29 14:21:11
Isek wydaje mi się, że nie pracujesz w tej firmie skoro uważasz że tam jest tak cudownie, ludzie są znizeni do poziomu najgorszego śmiecia, mobbing i robienie z człowieka robota no wiadomo dzięki komu ale nowobogaccy tak mają ( oczywiście nie mówię o prezesostwie bo fajni ludzie tylko nawet o większości nie wiedza co ta osoba wyprawia i jak prowadzi ich firmę do bankructwa)
A.L 2016-09-29 14:24:46
Zarobki marne, pracujesz od poniedziałku do piątku po 8/10 h i jedna przerwa na to 20min, temperatura minusowa
nik 2016-10-01 20:05:35
30 minut oficjalnie i jeszcze każdy wychodzi ile chce do kibla i nikt się nie przypiedala poki co wiec mordy w kubeł..jak komuś żle niech poszuka sobie lepszego zajecia
2
Pawel W. 2016-10-03 11:26:07
Zatrudnij sie jako podstawowy pracownik a przekonasz sie kto wydaje chore polecenia i co znaczy sitwa miedzy kierownictwem. A nie gadasz o czyms o czym nie masz pojecia.
Pawel W. 2016-10-03 11:26:39
Zatrudnij sie jako podstawowy pracownik a przekonasz sie kto wydaje chore polecenia i co znaczy sitwa miedzy kierownictwem. A nie gadasz o czyms o czym nie masz pojecia.
Zwolniony i wdzieczny 2016-10-06 22:36:21
Znowu to samo. Mobing i kumoterstwo. Dorwlalo sie buractwo do wladzy i szarych pracownikow maja za glupkow. Noe jeden inteligentniejszy od funcyjnych i nie wchodzi w zadne romanse czy intrygi kryjac wlasna niezaradnosc i brak kompetencji i to wszystko za minimum w czasie pracy maximum na zimnie bez ustawowych wymogow dla pracy w chlodnictwie. Pozdrawiam srodkowym palcem kierownika i jego kochanke !
1
isek 2016-10-06 22:47:22
TO ZALEZY OD CIEBIE ILE WUROBISZ BO JAK ZROBISZ PLAN TO MASZ JAKAS PROWIZJE TAK JEST W KAŻDEJ BRANZY
1
Zostaw swoją opinię o Kabako-Gruppe - Zakrzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabako-Gruppe