brak logo

bimak

Olsztyn

Opinie o bimak

2013-09-15 13:30:13
Zgadzam się z opiniami moich przedmówców. Pracownik w tej firmie nie ma żadnej wartości, ludzie są (usunięte przez administratora). Rzeczywiste wynagrodzenia nie mają pokrycia z wartościami na umowach, daje to możliwość manipulacji pracownikiem. (usunięte przez administratora)się pracownika nie odprowadzając składek ZUS i zaliczek na podatek dochodowy od części wynagrodzenia. Szczerze odradzam pracę w tej firmie.
1
Krzysztof Jeżyna 2014-05-13 06:51:25
Wystarczy popytać obecnych pracowników o opinię. Wszyscy jakoś pracują i mało tego, są bardzo zadowoleni. Poza tym Firma Bimak mocno pracuje nad rozwojem, wizerunkiem i jakością. Czasy się zmieniają i trzeba iść z duchem przedsiębiorczości co firma czyni sukcesywnie. Nie rozumiem poprzednich wpisów, ale teraz widać, że zmieniło się na lepsze. Wystarczy popytać.
3
Tytus Romek 2014-09-03 06:59:13
Bzdety piszesz friend. W ostatnim czasie zwłaszcza wzięli się do roboty, to widać gołym okiem. Polepszenie produktu to jedno z czym idą do przodu, ale widać też działania na rynku i ruchy w kierunku Klientów. Nie wydaje mi się abyś był dobrze zorientowany, ale skoro tak uważasz to tkwij w swoim przekonaniu, że masz rację. Sam napisałeś, lepszy wróbel w garści.... i tym proponuję się zadowolić. A co do siedziby... to dobrze, że powstała nowa, tutaj też widać rozwój firmy i chęć dalszej ekspansji, choćby nawet poprzez większe magazyny i zapewnienie ciągłości dostaw towaru, klienci tego oczekują od każdego partnera handlowego.
4
mrozu 2015-09-22 07:28:16
Szukasz ofert pracy do Bimaka? Podobno mają teraz fajną i zgraną ekipę, chciałam się tam dostać ale już wzięli dziewczynę do zespołu... Podobno jest nieźle
Kuba 2015-10-03 10:44:03
A jakie zarobki w Bimaku?
Tyson 2015-10-13 07:29:40
O zarobki to chyba pytać należy właścicieli firmy, czyli u źródła, nikt Ci nie powie ile i za ile
mrozu 2015-10-18 19:26:51
Piszę Marcinie "podobno" gdyż to tylko to co usłyszałam.Słyszy się to tu to tam, że w firmie "x" jest dobrze albo źle, a o firmie Bimak słyszałam raczej dobre słowo.
anonim 2015-10-22 20:53:43
@kacperek czy ty aby się pod kogoś z firmy nie podkładasz i puszczasz brzydkie bąki?
1
Wielebny 2015-10-27 21:09:38
Tyle wpisów o niczym. Ludzie, piszcie konkrety albo się zamknijcie. Z tego co tutaj da się wyczytać to firma krzak, która nie płaci, a pozytywne posty zostawiają właściciele. A poza tym - jeśli ktoś wie jaka płaca i warunki, to niech napisze. To nie jest tajemnica, nikt wam jaj nie urwie dziewczynki. Od tego jest ten portal!
David Cohen 2016-01-05 08:11:04
Nie ma co się wdawać w dyskusję z rozżalonym byłym pracownikiem lub osobą nasłaną z konkurencji, zawsze będzie wprowadzać zamęt. Wystarczy zorientować się na rynku ile firma dołożyła pracy i starań w celu poprawy wizerunku i rozwoju produktu. Konstruktywna krytyka zawsze jest dobra, to też mobilizuje do dalszego działania. Obecni pracownicy jakoś nie narzekają, wręcz przeciwnie.
4
kazik 2016-01-06 09:15:18
Jeżeli jest tak dobrze to dlaczego jest taka duża rotacja pracowników?
Krawiec 2016-01-06 11:39:01
Duża rotacja??? Od długiego czasu mają stałą ekipę, nie widać zmian w personelu
prawda 2016-01-18 13:52:46
Widzę, że właściciele czuwają nad wybieleniem swojego wizerunku. Na każdy negatywny wpis, zaraz jest riposta właścicieli. Nic dodać, nic ująć :)))
1
Bartek 2016-03-12 15:17:34
Ja pracuję na stanowisku handlowca od prawie dwóch lat, nie mogę złego słowa powiedzieć, jest bardzo ok, atmosfera miła, pracy dużo bo firma się rozwija. Każdy uczy się na błędach, jeżeli kiedykolwiek ktokolwiek popełnił błąd to należy z tego tylko wysunąć należyte wnioski i więcej nie powielać błędów. W firmie miła i stabilna atmosfera, pracowac się chce.
4
aaa 2016-03-12 15:43:46
rozżaleni to zazwyczaj są byli pracownicy, jak w większości przypadków, z tego co widać i słychać obecni są zadowoleni
1
Drak 2016-05-12 15:05:30
Tak ja, a co, czemu pytasz Rosyjski jest łatwy dość
Zostaw swoją opinię o bimak - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bimak