brak logo

Code Mine Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Code Mine Sp. z o.o.

onwex 2016-05-31 22:35
nie polecam ..........
2
praktykant 2016-06-15 18:24
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej i zaproponowano mi bezpłatny staż. Omijać szerokim łukiem !
1
Katowiczanin 2016-06-27 13:14
Bardzo fajne biura i na tym się kończy. Potwierdzam moich przedmówców, warunki nieakceptowalne.
1
majkel PHelPs 2016-06-29 10:42
ta firma to jest kpina. projekty jakie się dostaje są w nierealnych terminach do zrobienia, ale to nic dziwnego skoro góra ma takie pojęcie o programowaniu co kot napłakał. nie wiem jak klienci mogli taki bajzel znieść - niedotrzymane terminy z braku mocy przerobowych. nie polecam, kompletna dezorganizacja.
2
Maruk 2016-07-05 18:15
@Rajman
Najwidoczniej nie miałeś okazji tam faktycznie z nimi popracować.
1
Maciek 2016-07-08 19:07
Właściciele zaczęli pisać na tym forum ? Firma jest dramatyczna.



NIE POLECAM !
mikoreal 2016-07-12 12:13
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej - atmosfera wydaje się spoko - warunki finansowe daleko odbiegające od tych w ogłoszeniu....
Klaudyna 2016-08-04 01:45
Generlanie byłam na rozmowie jakiś czas temu i Panowie nawet nie raczyli oddzwonić mimo zapewnień - Nie Polecam jak koledzy powyżej :(((((((((((((((
Don 2016-08-04 19:43
A potrafisz coś?
3
Martyna 2016-08-21 22:56
Firma bardzo ładna, super lokalizacja, efektowne położenie względem Katowic - tutaj plusy się kończą podczas rozmowy miałam wrażenie, że mam 20x raz większą wiedzę niż rekrut. Oczywiście pracy nie dostałam.
Dominika S. 2016-09-18 22:45
Byłam i jestem zniesmaczona. Większość postów pisamnych tutaj pewnie jest przez ludzi którzy zostali potraktowani tak jak ja czyli. umówiliśmy się na spotkanie rekrutacyjne aby na moim przyjściu dowiedzieć się że jest już nie aktualne ! Odradzam
Dominika S. 2016-09-18 22:45
Byłam i jestem zniesmaczona. Większość postów pisamnych tutaj pewnie jest przez ludzi którzy zostali potraktowani tak jak ja czyli. umówiliśmy się na spotkanie rekrutacyjne aby na moim przyjściu dowiedzieć się że jest już nie aktualne ! Odradzam
Sabina 2016-09-26 21:30
Dramatyczna firma miałam okazję pracować - dramat
Delfin Dominika 2016-10-01 09:20
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i sama slyszałam jak pracownicy firmy mówili, że wpisują tutaj pozytywne komentarze bo im szef kazał.

Moj historia była banalna, szukałam pracy, znalazłam ogłoszenie na facebooku, zadzwoniłam i umówiłam się. Wchodze, po pierwsze biuro robi wrażenie po drugi miła rozmowa rekrutacyjna. Podczas jej trwania miałam wrażenie że rozmówca nie ma zielonego pojęcia o co mnie zapytać i jak sprawdzić moją wiedzę ( mam 8 lat doświadczenia ). Zadawał pytania ,które sama musiałam korygować ( błędy logiczne ). Nikt już nie zadzwonił, sama bym nawet nie chciał w tak niekompetentnym miejscu pracować.
Daktylek 2016-10-03 00:15
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie
Paulina 2016-10-10 00:13
Delfin Dominika - 100% racji.

Firma tragiczna - odradzam
Trnity 2016-10-13 09:52
@Rusev ciekawa jestem czy jesteś właścicielem firmy - Pan w garniturku ?

Firmie brakuje kompetencji a ciągłe zwodzenie klientów związane z chorymi terminami jest na porządku dziennym - pracowałam i odradzam wszystkim normalnym WebDev.
Justyna 2016-10-14 23:03
@Full

Kto kazał ci to napisać ?
antek 2016-10-18 23:05
opo ta praca to social :(
drexler 2016-10-20 14:56
Ja nie wiem skad te pozytywne głosy ? Pracownicy ?

Firma jest gorsza niż najgorsza firma w Katowicach.
Fexylia 2016-10-24 11:24
Oj ta firma tutaj jak i na innych portalach ma coraz gorszą opinie ......
1
Traviska 2016-10-25 09:40
Byłam i pracowałam i podzielam opinie innych
1
Dominisia 2016-10-26 17:15
Trudno się nie zgodzić z opiniami negatywnymi o tej firmie
3
Marcin 2016-10-27 16:02
czy firma aktualnie nie kończy swojej działalności ?
2
Liliana 2016-11-01 20:42
Firma jest fajna to kadra jest do d.......
doorota 2016-11-03 13:54
szukam pracy, znalazłam ogłoszenie firmy code mine, polecacie ? opinie tutaj raczej sa negatywne i chyba skłania mnie to aby nie aplikować
Elvirka 2016-11-15 00:00
Wiem jedno, szeeeerokim łukiem
Dorcia 2016-12-16 13:10
Nie zaprezentowali się Panowie dobrze na rozmowie rekrutacyjnej. Opinie na profilu są całkowicie prawdziwe.


Raven 2016-12-28 21:35
przykro jest ale w katowicach nie ma gorszego miejsca :( była i nie polecam
Tomek 2017-02-01 21:53
Nie polecam:

- umawiasz się z nimi na określoną kwotę po okresie próbnym , po miesiącach upominania nic z tego nie ma.
- technologię mimo zapewnień i starań przestarzałe. cały kantor to jakaś pomyłka... 2016 / 2017 rok na es5 i gruncie? porażka.
- fałszywi ludzie. gadają jedno, robią drugie.

Polecam:

- nie podejmować tematu i pracy u nich. konkurencja płaci 2 razy więcej z pocałowaniem ręki.
- uciekać z stamtąd Grzegorzu i inni naiwni.

+ ładne biuro
+ pizza w piątki

- zarobki
- technologie
- posranie w głowach że php jest najlepszą technologią na świecie gdzie development time w takim pythonie jest 5 razy szybszy a oni będą się upierdali że ZF2 jest święte i nie do ruszenia.

- pożegnanie słabe : po 3 upomnieniach o umówione kwoty i technologie, za 4 odszedłem i usłyszałem - tak się nie robi.

a konkurencja dała ponad 2x więcej.

Sami sobie odpowiedżcie jacy to kombinatorzy i dupki. Referencji za kantor do dziś nie dostałem.

Pzdr
5
Elwira 2017-02-05 02:47
Tak jak piszesz - referencje i kasa widmo. Ludzie fatalni ale czego sie spodziewac ? Firma nastawiona na wyzysk.brak w zespole kogos kto chcialby rozwijac nowe ( dla nich wszystko co istnieje o 5 lat to nowe ) technologie na rynku. I te ciagle zwodzenie :/ omijac szerokim lukiem
Denver 2017-05-14 20:02
omijać ich rekrutacje dalekim łukiem !
Andrzej 2017-05-30 13:25
Moje ocena tej firmy jest bardzo negatywna
programista_wyklety 2017-06-01 11:44
Cześc @Andrzej
Byłes u nich na rozmowie ws pracy czy stażu?
Moze wiecej konkretów
Jak przebiegała rozmowa, jakie warunki dali ?
Bede bardzo wdzieczny
programista_wyklety 2017-06-01 11:46
Czesc
Rekrutacja na staz czy do normalnej pracy
Dlaczego nie polecasz
neverland 2017-06-02 12:45
Mamy kogoś z prawdziwą i rzetelną opinią o firmie ?
Jak z wypłatami, jakie projekty, warto pracowac - tutaj byłych pracownikow lub obecnych pytam, bo opinie szczerze mówiąc słabe :(
Ktoś 2017-06-05 17:57
słabe bo słaba jest ta firma. brak rozwoju, brak przyszłościowego myślenia o kodzie. pracowałem u nich i wiem. Mój komentarz, który znajdzie powyżej z konkretnym rozbiciem plusów i minusów jest w 100% sprawiedliwy i rzetelny, zresztą jak większości na tym forum. Pozytywy są generowane przez właścicieli.
Nevermind 2017-06-07 17:53
A jak z innymi działami ?
Tylko programistyczny tak słabo czy ogólnie w całej firmie, mam na myśli projekty/grafika i wdrożenia ewentualnie support ? : >
292 2017-06-07 18:54
Właściciele firmy w bardzo lekceważący sposób podchodzą do kandydatów starających się o pracę.
Podczas bardzo krótkiej rozmowy rekrutacyjnej (którą głównie ja wypełniałem pytaniami na temat zasad pracy w firmie itp.) ustaliśmy, że zostanie wysłane mi zadanie rekrutacyjne. Jest to całkowicie zrozumiałe, gdyż w takim kilku etapowej rekrutacji można lepiej ocenić kandydata i sprawdzić jego faktyczne umiejętności.
Jeden z właścicieli jeszcze podczas naszej rozmowy miał owe zadanie wysłać. Po powrocie do domu maila nie było. Następnego dnia grzecznie przypomniałem, że wciąż na zadanie czekam, jednak do tej pory się ono nie pojawiło.
texas 2017-06-09 13:17
A na jakie stanowisko aplikowałeś?
O ile można wiedzieć bo widzę, że dużo ofert pracy mają
292 2017-06-10 18:26
Front-End Developer
Zostaw swoją opinię o Code Mine Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Code Mine Sp. z o.o.