brak logo

CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Rzeszów

Opinie o CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

pm 2016-03-29 18:31
nie trzeba mieć wiedzy, można się nauczyć, ale trzeba mieć doświadczenie w sprzedaży. Dobrze płącą i dobre warunki dają. Premie też są fajne. To co piszą o ich to bzdura
2
Sparrow 2016-04-02 23:42
Każdy kto ma rozum i możliwości woli na siebie pracować.Niż być poddanym jakiejś firmy wciskającej chińskie dzieło ludowe za duże pieniądze.Ludzie już nie są głupcami żeby kupować badziewie......
2
dany 2016-04-05 19:26
U nich ponoć jest dużo swobody w pracy ale swoje trzeba zrobić i wynik jak się przywiezie to premia jest wypłacana co miesiąc, ponoć fajnie płacą jak na warunki podkarpacia i małopolski, im więcej sprzedaż tym więcej zarobić-standardowo i umowa o prce ale nie śmieciowa, samochód, tel, tablet...
ononaono 2016-04-20 16:01
więcej opinii na cms na koncie cms polska zaczernie. Pozdrawiam.
3
jogurt 2016-06-21 16:28
Wszystkie dobre opinie pisze szef albo biuro :) kontra na to co piszą byli pracownicy. W każdej plotce jest trochę prawdy.
5
hirek 2016-07-09 14:20
niem wierzę w plotki, tylko w konkrety i fakty. a wie ktoś może jak jest teraz z rekrutacją na przedstawcieli medycznych u was? z góry dzięki za info
klik 2016-12-23 20:20
ponoc zatrudniamy nowych ludzi od stycznia do biura, na kierowcow, magazyn i na przedstawicieli, polecam mamy fajnych ludzi teraz
klik 2017-01-07 20:23
zatrudniamy teraz też nowych przedstawicieli, nie tylko na podkarpacie
Wujek dobra rada 2017-01-12 13:55
Miałem się wybrać na rozmowę o pracę, ale okazało się że mój znajomy tam pracował i powiedział jedno:

NIE IDŹCIE W TYM KIERUNKU !!!!

Wystarczy sprawdzić jak często zmieniają się handlowcy - ogłoszenie na Pracuj.PL wisi cały czas .
Strata czasu i nerwów.
4
Agnieszka 2017-04-07 13:42
Dla zainteresowanych, na stronie firmy CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością możecie znaleźć aktualne oferty pracy: http://www.cmspolska.com/praca.html Aplikujecie?
ABBBCCCDDEEE 2017-04-07 14:10
Nie aplikujcie. Nie polecam.
4
Agnieszka 2017-05-05 13:39
@ABBBCCCDDEEE dlaczego nie polecasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością? Czekamy na Twoją ocenę.
Przekonujący 2017-06-10 16:58
Nie polecam:
1. Obiecują umowę o pracę - jest umowa zlecenie
2. Obiecują "x" kwotę podstawy - w dniu wpłaty jest inaczej
3. System premiowy - Tak skonstruowany abyś nigdy premii nie zobaczył
4. Samochodem służbowym nie wolno jeździć w weekendy

Tyle w temacie
Zostaw swoją opinię o CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CMS Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością