brak logo

E&S Industry S.A.

Wrocław

Opinie o E&S Industry S.A.

wuli 2016-07-28 16:55
A na jakim stanowisku chcesz pracować?
2
kiraaa 2016-08-01 11:19
Jesli chodzi o produkcje to maszyny chodzą bardzo szybko, normy są wysokie.Atmosfera jest nerwowa, tym bardziej ze poszło fama ze bogres płaci mniej niz adecco czy interkadra.Według mnie nie jest to praca dla kobiet.
18
wool 2016-08-06 17:34
A chciała byś zasuwać na 3 zmiany na zlecenie?>>wątpie..prosze ześć na produkcje to może w tedy się pani uświadomi co pisze.
5
geografia 2016-08-22 16:07
Hej, to oferta jest dalej aktualna?
1
Adam 2016-10-03 14:05
Posiadają oferty na magazyn teraz, ktoś wcześniej pytał z zainteresowanych, musisz mieć uprawnienia do kierowania wózkiem widłowym i mieć trochę wiedzy z zakresu logistyki, w sumie i na produkcje szukaja tez operatora maszyn wiec jest wybór
4
marian 2017-01-29 22:26
Ta praca to dramat. Wykorzystywanie ludzi na maksa. Rozliczanie ludzi z kazdej minuty. Opetator maszyny to operator krory wklada butelki so maszyny, kręci korki i paletuje.
10
marian 2017-01-29 22:27
Ta praca to dramat. Wykorzystywanie ludzi na maksa. Rozliczanie ludzi z kazdej minuty. Opetator maszyny to operator który wkłada butelki do maszyny, kręci korki i paletuje.
12
Barti 2017-03-30 14:53
Masz racje wyzysk na maxa
6
er 2017-04-03 08:01
Praca tam to masakra! Ja dawałam butelki na taśme, gdzie w miedzy czasie musiałam je rozfoliować, rozłożyć karton.Rękawiczki dostajesz z agencji jedne do wszystkiego.Oczywiście trzeba było też płyny wylewać i całe rece były w płynie! Nawet czasu nie było by ręce umyć! Maszyny chodzą szybko ,atmosfera nerwowa i ciągle zwiększają normy! Buty z agencji tak uwierały w stopy że szok.Ja uważam że tam kobiety nie powinny pracować, z reszta 90% załogi sa przez agencje, (usunięte przez administratora)Teraz to tylko przerwa 20 min i rozliczanie do co sękundy.Paranoja!
8
Czarny 2017-04-03 23:52
Brak słów
5
Nick 2017-06-02 11:28
Pracowałam w tej firmie przez agencję poziom kultury ludzi często ograniczenia się tylko do słowa Pan czy Pani często na zwykłe dzień dobry już patrzą na ciebie jak na nic nie znaczącą osobę (często nie odpowiedzą) rozumiem że stres ma na to wpływ ale go mają wszyscy. Brak jakiegokolwiek zaangażowania że strony stałych pracowników do współpracy, przeważnie kładą kłody pod nogi. Nie będziesz doceniony przez nikogo. Kierownik jak już jest na hali to szuka powodu aby skarcić najemnika a nie coś usprawnić. Często kobiety muszą przesuwać ciężkie palety z butelkami hakiem na oczach kierownika zamiany bez żadnej reakcji aż dziwne że jest to mężczyzna lub tak mu się wydaję. Słaba organizacja stanowisk pracy często aby coś znaleźć konieczne jest wędrówki po całej hali a maszyny się nie zatrzymują, częste ubytki w wyrobionym produkcję są przyczyną zaniedbań stałych pracowników aby wykonać normę. Wiele osób nie dorosło lub nie jest stanie sprostać powierzonym kierowniczym stanowiskom, niepowodzenia są obwiniani inni. Co do samej pracy to normy są lecz nikt wprost nie mówi że dziś nie wykonaliśmy celu czy musimy się postarać aby był oczekiwany wynik pracy, może i dobrze
6
ba 2017-06-28 19:05
cześć, mam takie pytanie czy warto się zatrudnić w tej firmie, jako operator maszyn
jaka jest atmosfera w pracy i czy ludzie są w porządku
2
Byłem uciekłem, nigdy więcej 2017-07-03 17:10
Smród i sypiace się budynki, płaca niska inne przedsiębiorstwa dają więcej.
7
..... 2017-07-06 12:35
a gdzie robiłaś i jako kto
Edzio 2017-07-11 02:24
Właśnie wyszedłem z tego obozu. Dobrze ze nie podpisałem umowy. Nie polecam. Strata czasu i zachodu. Mam nadzieje ze chociaż wypłacą za te 3.5h wojny psychicznej.
7
Rekrut 2017-07-17 09:12
A jak jest na magazynie?
SERNIK 2017-07-18 23:14
Jakie wynagrodzenie oferują tam dla operatora maszyn?
............................. 2017-07-20 04:52
2200 brutto i do 7% premii żenada a praca w w szkodliwych warunkach chemia w marketach płacą podobnie a mniej się natyrasz
2
Pracownik 2017-07-20 19:46
7% jeszcze nigdy nie było, ja najwięcej pamiętam 5,75%
4
Natalia 2017-08-07 13:28
@vANILIA jak dawno temu w firmie pracowałaś? Możliwe, że w tym czasie uległy zmianie warunki pracy. Może odnośnie treści tego ogłoszenia mógłby wypowiedzieć się ktoś z nowo przyjętych pracowników.
vANILIA 2017-08-08 06:22
Droga Natalio nic się nie zmieniło.Praca tam jest ciężka, zapiernicz cały czas.Nawet stali pracownicy ucielkli. Tam się liczy tylko norma nie człowiek.Praca w chemi, stojąca i pod presją, musisz nadzążać za maszyną.Tam tylko przez agencje pracy się dostaniesz . A pisze to po to żeby przestrzeć ludzi, bo agencje mydlą oczy jak to jest pięknie, że potem umowa o prace a to jest nie prawda.(usunięte przez administratora)
PC 2017-08-10 11:54
Hej.
A jak to wygląda w laboratorium?
kick 2017-08-15 21:04
Kierownictwo w tym zakładzie to same barany - nie obrażając oczywiście zwierząt :)
3
victoria 2017-08-19 07:02
kto żyw ten ucieka z tego miejsca
2
Yogi 2017-08-25 10:14
Ludzie! Od dluzszego czasu placa wiecej wiec proponuje sie doinformowac, fakt jest troche zamieszania bo firma dynamicznie sie rozwija. Pozatym w porownaniu do innych zakladow praca jest stabilna, firma oferuje umowy o prace a nie jakies smiecowki! Firma chetnie przyjmuje tymczasowych! Teraz robia rekrutacje na produkcje i magazyny wiec mozna sie zachaczyc na dluzej
1
YellowStone 2017-08-29 11:38
Widzę ,że E&S wynajął trolla ....
3
Natalia 2017-08-29 14:03
@vANILIA piszesz, że da się dostać do firmy tylko przez agencję, jednak widzę, że niedawno pojawiła się oferta pracy na stanowisku magazyniera zamieszczona bezpośrednio przez E&S Industry. Ciekawe są również proponowane warunki. Pracodawca oferuje m.in. szkolenia i możliwości rozwoju i awansu. Możecie powiedzieć coś więcej o tej właśnie kwestii? Na jakie szkolenia mogliście liczyć? Czy też jest to program wprowadzony przez pracodawcę w ostatnim czasie?
vANILIA 2017-08-29 16:29
Jedyne szkolenie to było bhp.Każda firma tak bajeruje a potem wszystko wychodzi w praniu ..no i praca na 3 zmiany.Chcesz to próbuj ale szczerze odradzam.
Majek 2017-08-29 20:07
Nawet pracownicy z 30 -to letnim stażem zwalniają się z tej pożal się Boże firmy. To chyba daje do myślenia.
1
Robert P. 2017-09-13 22:03
Jaki język obowiązuje na zakładzie?
Zurek 2017-09-14 11:40
Słyszałem, że kierowniczka magazynu jest, delikatnie mówiąc nieodpowiednią osobą na danym stanowisku. Możecie coś o niej powiedzieć bo zastanwiam sie nad złozeniem podania na magazyniera. Moze ktos cos gdzies kiedys?
Zurek 2017-09-14 12:08
ok, produkcja produkcją, ale ja pytam o magazyn. Jak atmosfera ludzie i szef.
biała kiełbasa 2017-09-14 14:30
Magazyn jest wyjątkowym miejscem gdzie panuje koleżeńska atmosfera, wzajemny szacunek i profesjonalne podejście szefostwa do podwładnych , niepochlebne opinie na temat stosunków między ludzkich i wymagań stawianych pracownikom w zakładzie nie dotyczą magazynu , tu jest inaczej , tu jest lepiej , tu jest zwyczajnie normalnie , każdemu chętnemu pracownikowi oferowane są szkolenia i wsparcie , organizacja pracy jest świetna i poukładana jak palety w magazynie , śmiało możesz aplikować na pewno się dostaniesz i prawdopodobnie jeszcze szybciej będziesz chciał stamtąd uciekać :)
3
bob 2017-09-22 07:33
coś się zmieniło w firmie bo szukają pracownika?
Po angielsku się mówi na produkcji?

Oferujemy:

atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i kwalifikacji
zatrudnienie na umowę o pracę
system premiowy – miesięczna premia produkcyjna
dofinansowanie do posiłków w stołówce zakładowej
darmowe produkty firmy raz na kwartał
fundusz socjalny
szkolenia
możliwość rozwoju i awansu zawodowego w związku z dynamicznym rozwojem firmy

https://www.pracuj.pl/praca/operator-produkcji-wroclaw,oferta,5562767
Natalia 2017-09-22 09:17
Chętnie dowiemy się więcej o firmie jako pracodawcy oraz Waszych doświadczeniach z pracy w E&S Industry S.A.. Jednak przypominam o obowiązującym wszystkich użytkowników regulaminie portalu. Zachęcam do dokładniejszego zapoznania się z jego treścią. Nie jest to miejsce na dyskusję o indywidualnych pracownikach firmy.
lo 2017-09-22 12:47
pracownik PCC Kosmet 2017-09-24 18:01
Widzę że moją "pochlebną" opinię o tej firmie usunęli. No nic jak trzeba napiszę jeszcze raz ;)
2
Natalia 2017-09-26 15:09
@pracownik PCC Kosmet jeśli administrator usunął Twój wpis, oznacza to, że naruszał on zasady regulaminu. Na wątkach można zostawiać opinie zarówno pozytywne, jak i zawierające zastrzeżenia. Jednak nie mogą one naruszać regulaminu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin
seba daj chleba 2017-09-26 20:14
Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i kwalifikacji, ten punkt to fikcja , w firmie nie ma systemu oceny pracowników więc niby na jakiej podstawie ma on dostać podwyżkę ? chyba tylko na zasadzie lubię , nie lubię. Zatrudnienie na umowę o pracę, piszą tak jakby cały Wrocław zatrudniał na śmieciówkach. System premiowy – miesięczna premia produkcyjna , czyli nigdy 100 %. dofinansowanie do posiłków w stołówce zakładowej, ciężko spotkać kogoś z produkcji na stołówce, przerwy są tak krótkie ,że praktycznie nikt z operatorów nie jest w stanie dość do stołówki zjeść odpocząć i wrócić na stanowisko pracy . Darmowe produkty firmy raz na kwartał - tu nic dodać nic ująć.
Fundusz socjalny jest w każdej firmie, więc nie powodu aby go tu nie było więc nie jest to plus tylko obowiązek pracodawcy. Szkolenia według E&S to np. szkolenie przy maszynie , będziesz miał szczęście jeżeli coś takiego cię spotka . Możliwość rozwoju i awansu - praktycznie nie ma.
3
video 2017-09-26 20:21
krótko bez wypisywania szczegółów, firma nie nastawia się na pracownika i nie wygląda żeby się zmieniło , jest kilka JEDNOSTEK , które sobie chwalą pracę w E&S , niestety to mniejszość,
1
Cebula i burak 2017-10-05 18:05
Dobrze że w internecie nikt nie jest anonimowy.....
1
Natalia 2017-10-06 12:51
@seba daj chleba to ważne, że firma oferuje pracownikom umowę o pracę. Obecnie nadal nie jest to oczywiste. Piszesz, że w firmie brakuje możliwości rozwoju. A czy jest ona otwarta również na zatrudnianie osób bez wcześniejszego doświadczenia zawodowego? Jeśli tak, to czy mają one możliwość wdrożenia się do nowego stanowiska i nauki zawodu?
Seba daj chleba 2017-10-12 07:00
Pewnie, że to ważne ale to jest taki argument jakby HP oferował krzesła informatykom, natomiast zatrudnianie ludzi bez wcześniejszego doświadczenia a umożliwienie późnieszego rozwoju to dwie różne sprawy. Pierwsze to pozyskiwanie taniej siły roboczej, drugie to inwestowanie w nią.
Zostaw swoją opinię o E&S Industry S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&S Industry S.A.