brak logo

Avexim

Lublin

Opinie o Avexim

blondyna 2009-12-19 09:22
Zgadzam sie to co dzieje się w "Groszkach" pana "Prezesa'' to jedna wielka ściema,brak szacunku dla pracowników i kierowniczek. Ciągłe wymiany pracowników niewspominając o kierowniczkach które zmieniają sie też dosyć często. Ogólnie nie jestem zadowolona z pracy i mam zamiar zrezygnować,atmosfera nie do zniesienia. Pozdrawiam.
prcownik 2009-12-27 22:34
[usunięte przez moderatora] ,marne pensje[usunięte przez moderatora]
pracownik były 2010-01-07 22:59
Nie ma o czy m mówić nie idżcie tam pracować na głupiego Sikorę!Za te pieniądze?????Wstyd.
MONIKA 2010-02-19 12:10
Jedyne słowo jakie mi przychodzi do myśl to: [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!! ..... nie polecam ,nie uczciwy, nie przestrzegający przepisów pracy, norm pracy i norm człowieczeństwa. Nie można pójsć na zwolnienie ,niema urlopów na czas , urlop na telefon to marzenie, brak premii i jakichkolwiek perspektyw na godną pracę.
anonimowa pracownica 2010-02-28 23:12
Masz rację koleżanko oszust największy, kiedyś ktoś mu się w końcu za taką pracę odwdzięczy.
Mimi 2010-03-19 11:30
Widzę że jest jednak trochę ludzi poszkodowanych przez Avexim....mam nadzieję że dzięki wam wszystkim będzie ich jak najmniej .
anonim 2011-02-03 18:01
chamstwo na najwyższym poziomie ... krętactwo ,oszukaństwo dziwne ze jeszcze PIP się tym niezainteresował!!!
wacusia 2012-04-25 17:18
ludzie nie idźcie tam pracować jak nie chcecie być złodziejami bo mimo kamer wszyscy kradną jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostajesz pracownikiem w tej firmie przestajesz być człowiekiem
anonim 2012-08-23 16:56
czy ktoś się orientuje - na kierownika sklepu chciałabym złożyć aplikację, czy warto?czy ktoś pracował tam latami, czy wymieniają kierowników co parę miesięcy?Jak wychodzą inwentaryzacje, czy pracownicy odpowiadaj
ą materialnie?Niech odpisze jakiś kierownik
inka 2012-08-31 21:50
kierowniczki często wymieniane , kiedyś remamenty zawsze na minusie - więc kto płaci - pracownik , pracowałam ponad 4 lata , mogłabym książkę napisać o tej firmie , szukaj dziewczyno szczęścia gdzie indziej , tam możesz sie jedynie garba dorobić
klientka 2012-09-23 10:34
jestem stala klientka pewnego top marketu zaopatrzenie oceniam na 4 obsługę na 5 ale kierowniczke niestety na 1. wczoraj jak i czesto bylam swiadkiem jak kierowniczka wyladowuje nerwy na niczemu winnym sprzedawcy przy klientach co za wstyd! Powinno się to gdzies zgłosić
wafel 2013-06-29 22:55
Teraz potrzebują chyba jest nabór do dwóch czy trzech Aweximów bo oni jak potrzebują to zazwyczaj we wszystkich i zwalniają we wszystkich i znów potrzebują i znów zwalniają i znów potrzebują i znów w kółko pierdułko .Już żygać sie chce od ich ogłoszeń żeby coś na poziomie a tu pani przez telefon AWEXIM SŁUCHAM KLITUŚ BAJDUŚ . SRAJLUŚ
asiuleek678 2013-07-02 23:21
Masakra współczuje wszystkim którzy muszą tam pracować!!
1
anonimek 2013-07-04 09:13
Nadgodzin dużo nie ma-jak są to zapłacą. Ale niestety : pracować każą :)))
1
Shira 2013-08-23 12:33
Napisałam piękną opinie o tym ....... ahh uzyła bym wulgaryzmu, i mi sie skasowało....
otóz nie idzcie tam pracowac ja poszłam załuje, przed otwarciem TM w nowym meisjcu osprzatałam sie po remoncie szorwałam podłogi fugi na kolanach, na krasnickich w magazynie segregacja przeterminowanych rzeczy robale szczury smród ! na maja nie lepiej zdechłe szczury robale i smrod bród ... kierowniczka kazała nam czyscic magazyn w ktorym wczesniej rano byla dezynfekcja odszczurzanie itp smierdzialo jak cholera ! ale coz trzeba bylo robi z zatkanym nosem bo nieszło inaczej, na wymioty zbierało.... ktora firma sprzątająca za takie pienadze by to zrobiła żadna ! po miesiacu podziekwoano pod głupim pretekstem... !! popracujesz tydzien i cie przenosic beda na iny sklep bezsens iu malo wazne ze nie masz dojazdu lub jest poza lublinem ! ich to nie obchodzi ze masz rodzine i nie zyjesz tylko dla pracy i widzimi sie prrzesa.. załuje ze zdjec nie robiłam... bo bym miała teraz czyste dowody dla ludzi zeby omijali Avexim z daleka !! towar ginie ty placisz z wlasnej kieszeni jeszcze zlodzieja masz zlapac i nie waqzne ze mozesz w twarz od niego dostac lub poprostu po pracy nie wrocic do domu masz go złapac !
lalka 99 2013-08-25 15:06
Shira - jak ci zalezy na pracy to wszystko bys zrobiła a nie takie głupoty wypisywac!!!! M zaproponowali przejscie na inny sklep na czas urlopowy tam gdzie trzeba isc to ide a po wakacjach wracam na swoj sklep i mi tez niepasuja dojazdy ale na pracy mi zalezy i sie zgadzam bo w dzisiejdzych czasach nigdzie niema pracy a co do sprzatania to nawet guwna by sie poszło posprzatac i zastanow sie co piszesz
2013-08-26 10:52
zgadzam się z opinia lalki jeśli komus zalezy na pracy to pracuje kazda praca wymaga poswięceń ,a jak komus się nie chce pracowac tylko plotkować w pracy to niech siedzi w domu i nikomu głowy nie zawraca i głupot nie wypisuje.
2013-09-01 18:55
shira tak ty moze przyjdziesz plotkowac a robota musi byc zrobiona wiec za ciebie ktos musi przyjsc i robic, a Ty tylko miejsce zajmujesz i pieniadze za nazekanie i plotkowanie bierzesz. jak ktos chce pracowac to pracuje i nie wymysla. sadze ze w mpo takze leni nie poszukuja.
1
Shira 2013-09-05 11:33
ohh jakas ty madra,.... plotkowanie ?? pff polowa załogi to robiła :D nie bede imionami wypisywac.....chce zapomniec o tym sklepie itp... załosne i te komentarze :D a teraz kazdy dopytuje sie mnie gdzie pracuje ciekawosc ;udzi falszywych !! a jest tam ich duzo
aga 2013-09-12 21:22
Ja pracuje tam 5 lat fak faktem moze i jest tak ale mi zalezy na pracy unas premia jest co miesiac mnie najbardziej zalezy na pracy bo mam dziecko na utrzymaniu a to co piszecie tutaj to niezla zabawe macie ( dajcie sobie siana z tym forum )
2013-09-15 14:13
A pracuj i 20 lat ! po 15 juz w abramowicach wyladujesz dzieki ekipie kierowniczej !! powodzenia !! z tego co wiem to w kazdym TM jest identycznie !!
1
Shira 2013-09-15 14:17
jak ?? no np tym ze zamiast stac na kasie sprzatasz szczury zdechłe ich odchody , segregujesz śmieci z robaków zaluje ze zdjecia nie zrobiłam bo pokazałabym wam jak sie rzeczywiscie tam pracuje !! gdzies mialam nagrany filmik jak segregowalismy te smeiciuchy folia do foli papier do papieru i robale ...ohydne paskudne robale !!! i tylko drygowano nami ze zle ze to ze tamto... nie bede nic ukrywac ! moglam to zglosic wyzej wyzej bo tylko tak by mzoe wziel isie w kupe i zaczeli traktować pracowników jak ludzi.... a oni traktuja tylko dobrze tych co im w tyłki wchodza, reszta sie nie liczy !
shira 2013-09-19 19:14
Nie nie jestem po mc zwolnili mnie ... I traktowanie też nie fajne ... Robisz wszystko a maja cie za nic
1
shira 2013-09-21 23:28
Tak wymyślili pewien głupi pomysł ...... Nie nie tylko mnie .... Tak jak mówię zatrudnili nas do brudnej roboty do posprzątania po remoncie itp... Ale cieszę się ze tam nie pracuje atmosfera do d... Podobno.. Pełni fałszu i zakłamania ....
1
masia 2013-11-04 14:20
tam pierwszy miesiąc pracuje się na umowie zleceniu- za taką stawkę że lepiej nie pisać, jak się sprawdzisz i twoje nowe urocze koleżanki nie będą na ciebie kablować- dostaje się umowę na okres próbny- tu już jest lepiej bo płacą minimum krajowe z przestrzeganiem kodeksu pracy czyli 160godzin,piszę-może komuś się to przyda, brak socjału---ja ogólnie pracy tam nie polecam.
dzidka 2013-11-13 07:27
znowu zwolnili ekspedientkę tylko dlatego, że jej komornik zajął pobory. to nieludzkie.
dzidka 2013-11-30 22:20
tak, asiu, pracuję w aveximie. zarobki są na poziomie najniższej krajowej.
dzidka 2013-12-04 16:55
nie zarobisz tyle w avexim, asiu
Lex 2014-09-01 23:13
Słyszałem że nowy prezes odwala wam numery ?
Niech wraca do Biedronki
3
itrem 2015-01-20 17:02
a ja szukam pracy, bo naprawde jej potrzebuje- rachunki same się nie opłacą. Wysłałem CV do AVEXIM i mam nadzieję że jakaś propozycja niebawem się pojawi i zaproszą mnie na rozmowę. Właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy, o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać
karink 2015-03-22 19:38
i co kogoś zaprosili ostatnio na rozmowę czy nie bardzo? poszukuje teżpracy i mam nadzieje, zę dostanę jakąś pracę. proszę napsizcie cośmi o tym jak tam się pracuje. nie mam doswiadczenia ale mam dużo chęci do pracy. czy same rozmowy o prace wie daja ? prosze napiszczie mi i pomozcie. mam nadzieje,ze podacie mi cos.
jaaaa 2016-05-08 18:34
trzymajcie się jak najdalej od tej firmy, nic dobrego was tam nie czeka. na maja mieli dobry zespól, to go rozwalili i znowu szukają.
optymista 2016-05-17 09:15
ciekawe że całą załogę za niewinność zwolnili???
Tola 2016-06-03 12:32
Uwierz mi , że większość.I nie całą ,bo 1/3 sama odeszła , bo nie mogła patrzeć jak nowa pani kierownik nie radzi sobie ze sklepem.Jakoś jak była poprzednia to manka nie było i nic się nie płaciło a przyszła ta i od razu po ponad 400zł na głowę...Jak Cię stać żeby z najniższej krajowej oddawać po tyle to idź i pracuj powodzenia.
henryka 2016-06-03 16:14
a co do winności bądź niewinności, to... nejlepiej byłoby spytać pana inspektora z inspekcji pracy, aktualnie kontrolującego avexim, czy ta firma jest w porządku wobec pracowników. nielegalne potrącenia z wynagrodzenia niewinnością pracodawcy raczej nie są.
optymista 2016-06-15 13:45
tzn że nie zgadzaliście się na odpowiedzialność materialną??? pracowaliście z nieświadomością ??? a ta 1/3 to chyba raczej uciekła przed odpowiedzialnością za swoje "czyny"???
itd 2016-06-15 13:49
a inspekcje nasłać to każdy ludzik potrafi...
fala 2016-06-15 15:15
Nikt nie uciekał.Skoro tak sądzisz to czemu cala załoga zgodziła się na badanie wariografem?
Gosc 2 2016-08-19 23:27
Praca w tej firmie- najnizsza krajowa, wyplacana na czas. Wymagania ogromne, dodatkowe magazyny ukrywane poza sklepem i dzwiganie towaru ponad normy, skrzynki z piwem, napoje, mieso itp... Niedoswiadczone Kierowniczki, zatrudniane po znajomosci. Za bledy popelniane przez Kierowniczki sklepow( zle wprowadzane faktury do systemu, niepotrzebne zamowienia, przeterminowany towar ktory powinien isc w koszty) placi zaloga, za to co ukradnie zlodziej rowniez placi zaloga lub ryzykuje wlasne zdrowie szarpiac sie ze zlodziejami. Obarczanie pracownikow obowiazkami ktorych nie powinni wykonywac. Obarczanie zbyt duza iloscia obowiazkow w tym samym czasie, robisz kilka rzeczy naraz. Zmniejszenie ilosci zalogi. Masz 15 min. po zamknieciu slepu na rozliczenie kas, komputer ktory wiecznie muli,pozamiatanie, umycie sklepu, schowanie miesa, pozdejmowanie zwrotow pieczywa, pozamykanie lodowek itd.. jesli klienci na czas nie wyjda ze sklepu i nie wykonasz wszystkich obowiazkow na czas zostajesz i tyrasz za free. Standarty firmy wprowadzane ostatnimi czasy sa zalosne. Pozwalanie na obrazanie pracownikow przez klientow. Zmiana cen bez informacji na sklepie, a gdy klient upiera sie co do ceny przy polce to kasjer/ ka musi wyrownac z wlasnej kieszeni bo nikt ci tej roznicy nie zwraca. Moge tylko powiedziec ze kiedys bylo inaczej-szanowano pracownikow. Dzis jestes tylko wolem za grosze, jak nie ty to przyjdzie ktos inny.
4
henryka 2016-08-20 15:40
od cholery dobre te zarobki - najniższa krajowa.
1
henryka 2016-08-20 15:42
Zgadzam się - to szczera prawda. Tak właśnie jest w Aveximie. Bardzo dokładnie tak.
1
henryka 2016-08-30 17:01
najniższa krajowa...
jj 2016-09-06 15:43
Na brak urozmaicenia nie ma co narzekać @kasia, ale zobacz, że nawet nie ma rotacji wśród pracowników .O takie zatrudnienie nie ma co narzekać bo nie wszędzie tak jest. Wiecie może czy wypłata jest terminowa?
małgonia 2017-06-06 16:21
do kitu
Zostaw swoją opinię o Avexim - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avexim