brak logo

Aurus Kancelaria Rachunkowo-Podatkowa Sp. z o.o.

30-507 KRAKÓW

Opinie o Aurus Kancelaria Rachunkowo-Podatkowa Sp. z o.o.

oferta 2016-04-18 10:46:48
Od dłuższego czasu na necie widać ogłoszenia o poszukiwaniu osób na stanowisko samodzielna księgowa/główna księgowa --- chcę tam złożyć moje CV-może ktoś coś wie-co to za biuro? Napiszcie.dzięki!
nowa 2016-06-16 16:37:40
A ja tam pracuję od ponad 6 miesięcy i owszem raz zdarzyło się, że zapłacili mi wynagrodzenie z 4 dniowym opóźnieniem, ale nie mogę narzekać na to co się tam dzieje aż tak bardzo, bo mam porównanie z innymi biurami rachunkowymi. I nie jestem przerażona
Kasia 2016-06-29 15:36:02
Nie polecam!
3
nowa 2016-06-30 20:55:05
Żadna Kasia nie pracowała w tej firmie więc ....
1
Anonim 2016-07-21 10:01:49
A mógłby ktoś jeszcze coś więcej o tej firmie napisać, bo ciągle widzę powtarzające się oferty pracy.. taka tam rotacja czy brak chętnych? Nie spotkałem się by jakieś biuro rachunkowe miało takie problemy ze znalezieniem kogoś do klepania..

PS "nowa" mało kto podaje prawdziwe imię, np dla bezpieczeństwa lub spokoju.. (w końcu to internet). Także wiadomo ;) Każda opinia tu jest ważna!
3
Nowa 2016-08-02 20:15:03
Owszem. Szukają ciągle i nie dlatego że nie ma kto tam pracować tylko dlatego że szukają osób wartościowych, które coś umieją, a nie tylko piszą w CV ze są samodzielnym księgowym. I wolą osoby starsze niż młodsze. Tyle mogę napisać. Nie narzekam
Nowa 2016-08-02 20:16:55
I jeszcze jedno. Nie szukaj nikogo do klepania tylko do księgowania, a to różnica
1
Nick 2016-08-29 09:54:36
Uwaga niektóre komentarze negatywne są tu kasowane!
1
A 2016-09-14 14:29:12
Firmę stanowczo odradzam!
Zaglądałem tu już kiedyś i najbardziej pomocne komentarze zostały pokasowane, te prawdziwe. Widać że konkretne negatywy są usuwane. Bardzo nieładnie!
OBURZONY 2016-09-21 12:00:47
JAKA ŚCIEMA!!!!
ODRADZAM 2016-11-28 14:17:44
To biuro rachunkowe to porażka. Znam ta firme doskonale w ciągu roku 4 ksiegowe zmieniły prace żadna po odejściu nie chce mieć nic wspólnego z ta firma KATASTROFA
PROSTA SPRAWA PROSZĘ SPRÓBOWAĆ SIE DODZWONIĆ DO FIRMY AURUS NA TELEFONY PODANE NA ICH STRONIE...... BRAK TAKIEJ MOŻLIWOŚCI NUMERY NIE ISTNIEJĄ !!!!!
Zostaw swoją opinię o Aurus Kancelaria Rachunkowo-Podatkowa Sp. z o.o. - 30-507 KRAKÓW
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aurus Kancelaria Rachunkowo-Podatkowa Sp. z o.o.