logo 365 PR

365 PR

Kraków, 30-868

Opinie o 365 PR

Mika 2017-06-20 11:31
Zdecydowanie mają poczucie misji w tej agencji. Ich praca nie polega na przyjściu, odbębnieniu kilku projektów i do domu. Naprawdę angażują się w to co robią, wkładają serce i świetnie przekłada się to na efekty. Z powodzeniem można się u nich spełniać i czuć sens swojej pracy.
1
emka 2017-06-20 12:19
Zgadzam się z powyższym komentarzem. Dbają o marki które rozwijają jak o własne dzieci :) Pełne zaangażowanie
2
Jeremi 2017-06-20 14:26
Świetna praca dla osób, które chcą się uczyć i mają niewielkie doświadczenie ponieważ pracuje tam zespół naprawdę doświadczonych menagerów, wiec jest się od kogo uczyć, kwestia tylko tego czy będą chcieli zatrudnić świeżaka. Ogólnie polecam.
1
K 2017-06-20 15:39
Doskonale wiedzą jakiego blogera czy blogerkę zaangażować w kampanię reklamową żeby sprzedaż wręcz poszybowała w górę! WIELKIE DZIĘKI I POKŁONY DL A WAS!
Gabrysia 2017-06-21 08:36
Firma wielu talentów, ja miałam styczność z eventami, nie pracuje u nich bezpośrednio, ale współpracowaliśmy przy dużej kampanii i muszę powiedzieć, że to profesjonaliści w każdym calu. Doskonale wiedzą co robią.
2
Fazowski 2017-06-21 09:25
Zgadzam się, że profesjonalizm, ale przede wszystkim dużo energii i własnej kreacji działań PR-owych.
1
Iwona 2017-06-21 10:25
A co możecie doradzić osobie, która przesłała do firmy swoje CV i właśnie czeka na odpowiedź? Jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy? Z ilu etapów się składa? Czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej? Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach.
1
Kustra 2017-06-21 10:48
Pracują tam młodzi, ambitni ludzie pełni i zapału i z głowami pełnymi pomysłów. Współpraca bez zarzutów! :)
1
Migotka 2017-06-21 11:22
Ludzie, atmosfera, podejście do PR, pieniądze - wszystko na plus, zdecydowanie polecam.
2
nafide 2017-06-21 12:56
Pensja jest uzależniona od stanowiska, ale atmosfera pracy dobra, pomimo deadlinów i dużej ilości projektów
1
Wideryn 2017-06-21 13:23
Praca w agencji to nie droga usłana różami, ale walka z trudnościami napotykanymi na każdym kroku. Jeżeli ktoś nie potrafi walczyć i zakasać rąk do pracy to nie jest to branża i firma dla niego. Zarobki? - w porównaniu z innymi agencjami nie są złe. Polecam.
1
True story 2017-06-21 15:08
Dobre miejsce do zdobycia doświadczeń życiowych i zawodowych. Miejsce dla młodych, dynamicznych ludzi, którzy chcą się dużo i szybko nauczyć podstaw PR :>
1
hiczi 2017-06-21 16:09
365PR ma ogromny potencjał, zarówno dla klienta jak i pracownika.
2
Sebastian 2017-06-22 00:03
Dla ambitnych to świetna firma, na początku zarabia się dobrze, a z czasem jeszcze lepiej
Barglik 2017-06-22 08:16
Zajmują się marketingiem mojej firmy już od jakiegoś czasu. Od momentu kiedy się za to zabrali cały czas odnotowuje rozwój firmy, więc jestem baaaaaaaardzo zadowolony. Polecam wszystkim przedsiębiorcą!!
karinka 2017-06-22 08:36
fajna firma i atmosfera. Duża samodzielność w realizacji projektów. Można się dużo nauczyć i poznać rynek
Lelek 2017-06-22 09:22
Super firma warto się zatrudnić, jeśli się ma odpowiednie kwalifikacje!
Sandi 2017-06-22 10:13
To naprawdę świetna firma z odpowiednim podejściem do pracowników :>
Tiger 2017-06-22 11:16
Miałem przyjemność pracować w tej firmie - nigdzie nie widziałem tak dobrego zarządzania projektami. Pieniądze dobre, możliwość podwyżki i awansu.
Martyna :) 2017-06-22 12:34
Spółka, w której pracuje korzysta z usług 365PR i cały czas otrzymuje profesjonalne wsparcie w zakresie komunikacji, zarówno przy wdrażaniu strategicznych projektów, jak i w codziennej budowie wizerunku zewnętrznego i wewnętrznego Spółki. Gorąco polecam!!
Ilona 2017-06-22 13:23
u mnie zajmują się public relations, pozycjonowaniem w mediach i wsparciem w sytuacjach kryzysowych :) są niezastąpieni!
coper 2017-06-22 14:36
Współpracowałem z 365 PR przy jednym z większych projektów i muszę powiedzieć, że są bardzo zaangażowani w swoją pracę i potrafią skutecznie dotrzeć do mediów.
Patryk Ś. 2017-06-22 15:53
a zajmuję się głownie wprowadzeniem nowych produktów na rynek i z satysfakcją stwierdzam, że mamy mega kreatywny, młody zespól :) wynagrodzenie jak najbardziej satysfakcjonująca, a praca w takich warunkach to nie praca, a pasja
Kinga Luuu 2017-06-23 08:42
Widzę te pozytywne opinie o 365 PR i w pełni się z nimi zgadzam. Są najlepsi.
Damian 2017-06-23 09:39
Dobre umowy, wynagrodzenie i oczywiście podejście do pracy. Atmosfera jest fajna mimo dużej ilości projektów, wszyscy potrafią dojść do porozumienia, komunikacja służbowa w 365PR również na najwyższym poziomie :)
Norberto 2017-06-23 10:53
Polecam dla osób, które nie lubią stać w miejscu, a nowe wyzwania nakręcają ich do pracy. Można złapać flow w tym zespole i bardzo podoba mi się to, że cele jednostki idą w parze z celami firmy.
K.K. 2017-06-23 12:00
nie rozpisując się o samej pracy to po prostu dobry i rzetelny pracodawca.
Maciej 2017-06-23 13:29
Pracowałem tam co prawda tylko kilka miesięcy, ale tyle ile tam się nauczyłem to głowa mała, po przeprowadzce nie miałem nawet najmniejszych problemów żeby znaleźć pracę w nowym miejscu. Dziękuję bardzo 365 PR i pozdrawiam!!
polecam 2017-06-23 14:43
polecam, polecam, polecam, polecam
Blanka 2017-06-23 15:16
Kompetentna, profesjonalna ekipa, mająca swój własny pomysł "na życie". Stawiają na rozwój pracowników co owocuje rozwojem całej agencji <3
kicin 2017-06-23 15:59
Ten kto tam pracuję (oczywiście uczciwie i z sercem) źle w życiu nie ma :) Potwierdzone info :>>>
IVo 2017-06-26 08:28
Nie każdy tam się odnajdzie, introwertycy mogą mieć problem, ale nie jest to reguła ???? po prostu łatwiej w tej branży odnaleźć się ekstrawertykom, a firma jest kopalnią wiedzy branżowej.
Henry 2017-06-26 08:30
Dobrze traktują ludzi, tworzą dla nich przyjemne miejsce pracy z fajną atmosferą, o które pracownicy sami z siebie chcą dbać jak o własny dom, a to jest bardzo trudny efekt do osiągnięcia szczególnie w takich agencjach.
Jagins 2017-06-26 08:44
Agencja z prawdziwego zdarzenia. Dokładnie wiedzą co robią, nie błądzą po omacku z nastawieniem "a może się uda i zadziała". Ich strategie są naprawdę porządnie przemyślane, więc warto korzystać z ich usług, polecam
Propsy 2017-06-26 08:53
Ogólnie dobra firma z jeszcze lepszą atmosferą :P a moim skromnym zdaniem atmosfera jest mega ważna, bo wpływa na jakość pracy, podejście i zdrowie psychiczne pracownika :D więc polecam
Gosiaczek 2017-06-26 09:10
Ja korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze wrócę z nowymi zleceniami :) pozdrawiam!!
etsup 2017-06-26 09:16
warto z nimi współpracować, bo można na tym tylko zyskać :) i w kwestii doświadczenia , i pieniędzy :)
Jurnys 2017-06-26 09:30
sprawdzona agencja z doświadczeniem, mimo tego, że nie są na rynku od wieków to firma bardzo szybko się rozwija i pnie do przodu, a jej pracownicy razem z nią :) więc warto się tam dostać
MArek 2017-06-26 09:45
jedna z lepszych agencji PR z jakimi miałem do czynienia, a mam spore doświadczenie. Na krakowskim rynku najlepsi
Maksym 2017-06-26 09:54
Jeśli ktoś jest pasjonatem to powinien trafić do tej firmy. Otwiera morze możliwości przed pracownikiem, ale oczywiście trzeba się zaangażować - bez tego nic nie zdziałasz :)

Polecam,

Pozdrawiam serdecznie.
Koźlik 2017-06-26 10:13
konkret agencja, a nie jakaś firma krzak. Wiele agencji nawet nie ma swojego biura i wynajmuje powierzchnie tylko na spotkanie z klientem albo umawia się u niego. 365 PR nie dość, że ma mega biuro to jeszcze zna się na tym co robi. Z nimi nie zginiecie :D
Ferb 2017-06-26 10:42
polecam ich usługi tym, którzy chcą zwiększyć wyniki w swojej firmie. Są bezkonkurencyjni -> widać efekty zarówno w kwestii wizerunku jak i osiąganych wyników :)
Denis 2017-06-26 10:55
rozwój, rozwój i jeszcze raz rozwój - to core tej firmy. Dzięki temu ich usługi są dopracowane i na najwyższym poziomie ;) polecam
Kirschner 2017-06-26 11:01
Ja z pracy tam byłem zadowolony, co prawda nie pracowałem tam bardzo długo, bo trafiła mi się okazja wylotu zagranicę, ale zdobyłem tam sporo doświadczenia, które znaczenie ułatwiło mi budowanie swojej kariery.
kolega 2017-06-26 11:11
bliski kumpel tam pracuje i bardzo sobie chwali, stać go na wiele rzeczy, więc widocznie dobrze płacą ;) do tego na atmosferę też nie narzeka i mówi, że nie zamierza pracy zmieniać, bo jest zadowolony
yes 2017-06-26 11:17
Polecam firmę - uczciwa i dobrze zarządzana.
przyszły klient 2017-06-26 11:31
Ja też słyszałem same dobre rzeczy o tej agencji, kilku znajomych rozkręcało z nimi swoje firmy i wszyscy sobie dobrze żyją :) ja też powoli planuję coś swojego i na pewno skorzystam, bo znacznie ułatwi mi to wejście w rynek :)
Solvero 2017-06-26 11:36
Ja znam tą firmę zarówno od strony klienta jak i pracownika. Własnie od zlecenia im kreacji marki dla mojego ówczesnego pracodawcy zobaczyłem jak działają i zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie, a efekty były dość szybko zauważalne. Kiedy trafiłem na ogłoszenie, że szukają pracownika to od razu aplikowałem. Po nie łatwej rekrutacji udało mi się tam dostać i jestem mega zadowolony, że się zdecydowałem na ten krok i trafiłem na 365 PR. Atmosfera bardzo dobra, projekty mega ciekawe, ale też wymagające, a wynagrodzenie w mojej opinii adekwatne do umiejętności i obowiązków :)

Polecam!!
Iwona 2017-06-26 15:02
Z tego co mi wiadomo, firma 365 PR składa się z trzech różnych działów: PR, DIGITAL i EVENTS. Co możecie powiedzieć na temat pracy w każdym z nich?
Dagmara 2017-07-21 11:17
Firma jest tragiczna a atmosfera w niej jest beznadziejna. Pracowała tam dłuższy czas i wiem jedno: albo wchodzisz Prezesowi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo jesteś przegranym i tak było w moim wypadku. Projekty fajne ale wszystko robione najniższym kosztem, tak aby się opłacało.
Zostaw swoją opinię o 365 PR - Kraków, 30-868
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 365 PR