logo 365 PR

365 PR

Kraków, 30-868

Opinie o 365 PR

Angelika 2016-04-07 23:22
Gówniana firma, miałam okazję tam kiedyś pracować i właściciel sam nie wie o co mu chodzi w życiu.
Domino 2016-05-12 12:27
Dajcie sobie spokój z tą firmą.
Katiuszka 2016-05-18 08:11
Pracowałem w tej firmie jako NB i wiem jedno - kompletna dezorganizacja oraz chore cele. NIE POLECAM
2
Marcel 2016-09-01 05:22
Czytając opinie odnoszę wrażenie, że ta sama osoba pisze pytanie i odpowiada. Dziś widziałem ogłoszenie na specjalistę PR z kontaktami: widełki to 2000 - 4000 brutto... to chyba żart.
Karina 2016-09-21 18:30
Dramatyczna rozmowa kwalifikacyjna, widełki podawane nierealne do osiągnięcia. NIe polecam
Dagmara 2016-09-26 21:31
Zgadzam się z przedmówcami - firma z fajną siedzibą ale dramatycznym podejściem do pracownika i nierealnymi stawkami na początek .
Kinia 2016-10-03 00:15
Wyzysk - Wyzysk - Wyzysk
Magdallena 2016-10-14 23:04
dramat dramat dramat
kayaa 2016-10-14 23:10
O takich szczegółach dowiadywać się bezpośrednio u nich @edf, bo przecież urozmaicone zatrudnienie to standard, a skoro wypłata jest terminowa, to jeszcze lepiej o nich świadczy. Wiedzą jak dbać o pracowników.
1
Angelika 2017-04-04 08:37
Ktoś usuwam komentarze ? Omijać szerokim Łukiem !!!
alex 2017-04-17 16:56
Pracowałem w tej firmie 2 lata, może to nie jest poziom korporacyjny, ale jak na polskie warunki bardzo ambitna firma. Fakt, szef przed sobą i pracownikami stawia wysokie cele, ale dzięki temu możliwy jest też rozwój. Co mi się podobało, to że firma jest na bieżąco z nowymi technologami, zarówno sprzęt jak i różne aplikacje. Wynagrodzenia owszem mogą być wyższe, ale każdy ma to co sobie wynegocjuje.
1
Sylwia 2017-04-17 17:39 [użytkownik zarejestrowany]
Polecam, byłam w tej firmie na stażu, bardzo dużo się nauczyłam, staż był płatny i tylko tryb studiów nie pozwolił mi zostać na etat, ale może w przyszłości. Z tego co widziałam przez 3 miesiące dużo w firmie się zmienia na plus, tak trzymać.
1
Marek 2017-04-17 17:42
Ciekawa praca, choć naprawdę czasami jest ciężko, dużo zadań ale dla tych którzy lubią multitasking mogą się czuć jak ryba w wodzie. Dużo się zmienia na lepsze. Fajna siedziba :)
1
Klient 2017-04-23 16:05
Polecam, pracowałem z nimi jako klient. Poznałem kiedyś management tej firmy na konferencji i zlecaliśmy im różne rzeczy, wnoszą dużo ciekawych pomysłów i dobre wykonanie. Czasem poślizgi czasowe, ale jak to w branży interaktywnej. Generalnie jednak 9/10.
1
Zostaw swoją opinię o 365 PR - Kraków, 30-868
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 365 PR