brak logo

ALSO Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o ALSO Polska Sp. z o.o.

tomek 2016-08-06 12:21
Jeśli ktoś nadal szuka to widziałem u nich na stronie ogłoszenia akurat mnie trafiła się po drodze inna firma ale stwierdziłem, że dam znać bo kiedyś uciekła mi tutaj rekrutacja. Szukają managerów sprzedaży i analityków finansowych z możliwością awansu
Weronika 2017-05-09 14:11
Jesteś zatrudniony w ALSO Polska Sp. z o.o.? Jak przedstawiają się ogólne warunki pracy w firmie? Jakie benefity oferuje pracodawca? W jaki sposó motywuje on swoich pracowników? Czekamy na Wasze oceny.
Tomek 2017-09-19 19:25
Czy ktoś pracuję jako Magazynier w strykowie ? Warunki ? ktoś coś ?:)
Oburzony 2017-09-22 18:52
Pracowalem w firmie also w strykowie nie polecam mlody kierownik z kitka wulgarny nir mily arogancki tak samo jak jego starszy kolega ogolnie brak jakiejkolwiek organizacji pracy jak wyjechali pracownicy ze szczecina tak robota runela i nir ma co robic zganiaja wszystko na handlowcow a prawda jest taka ze wiele przesylek jest wysylana po czasie bo zalegaly na magazynie i nikt noe wiedzial o ich istnieniu. W ogloszeniy jest cos napisane o dynamicznie rozwijajacej sie firmie ehe jedyne co mozna powiedziec to to ze ta firma dynamicznie kieruje sie ku upadkowi glownie dzieki panu kierownikowi z kitka no ale coz jezeli sie nie ma podejscia do ludzi to sie zostaje na wsi i tam pracuje a nie pcha sie naa stanowisko kieriwnicze. I kasa tez nie jest vrewelacyja i oczywiscie zmuszanie do nadgodzin jezeli juz sie zrobi nawal pracy to przychodzi do ciebie kierownik i pyta ile zostajesz godzine dwie jezelu powiesz ze bie zostajesz to on stoi nad toba i czeka az powiesz ok to godzine zostane zakrawa to o wymuszanie ale nie moha w tym rzecz. Bylem swiadkiem jak obwinial dziewczyne o to ze zly dystrybutor przykleila a nie dal jej qytycznych o zmuanach szkoda slow. Nie polecam serdecznie nie pilecam kazdy ba kazdego donosi. Oczywiscie tyczy sie to tylko firmybw strykowie
1
obiektywny 2017-09-23 07:39
Pracownicy ze Szczecina czytaj Goleniowa robili właśnie największy zamęt i syf.Był w tej firmie chłopak ogarniety który przeprowadził cała rekrutacje na strykow był na stanowisku kierownika i ogarnial temat.Ale nie wchodził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlatego wzięli sobie popychadlo o którym piszesz.Chodziło o jedno pokazać że były Mls był tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nowi się zesrali właśnie przez wspomniany szczecin, Przyszedł nowy dyrektor wziął sobie kolegę kierownika i jest jak jest w also.Życie
4
dziewczyna 2017-10-10 19:23
witam pracuję mi się w also stryków bardzo dobrze mili ludzie oraz kierownictwo , bardzo podoba mi się jeden chłopak o imieniu Adrian mam nadzieje ,że kiedyś mnie zauważy , cicha wielbicielka ...
Also Stryków 2017-10-14 17:16
Praca jak każda inna - ma swoje lepsze i gorsze strony. Ludzie w porządku, kierownictwo też może być.
Wiadomo......każdy czasem miewa gorsze dni. "Kierownik z kitką" też jest spoko. Ostatnimi czasy sporo nadgodzin, ale to podobno taki okres. Z drugiej strony nigdy nie czułam aby mnie ktoś do nich zmuszał. Jeśli chce to zostaję, wiadomo, że kasa się przyda, ale jeśli nie mogę to idę do domu. Ogólnie panuje trochę bałagan, ale wszystko się zmienia, mam nadzieję, że na lepsze. No i kadry są beznadziejne...... chcesz pasek musisz czekać, chcesz wiedzieć ile masz urlopu musisz czekać, czasem tydzień czasem dwa..... I Jeszcze Pani J...... przyjeżdża gada jedno a i tak nic z tego nie ma...... a jak ją o coś zapyta to i tak nigdy nic nie wie...... Nie lubię jej.

Ps. pozdrawiam lidera z wydań. Jesteś super!;*
1
Kasia 2017-10-16 10:29
Also strykow pomylka nadgodziny ciagle zmuszaj nas juZ zero organizacj dyro nawet dziendobry nie powie
1
Proszeeeee 2017-10-16 16:21
Cale szczescie ze nie ma goleniowa jeszcze pare sztuk zostało .falszywe szczeciniaki
1
Zostaw swoją opinię o ALSO Polska Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALSO Polska Sp. z o.o.