brak logo

Vemach

Turkowice

Opinie o Vemach

NICK 2009-12-09 21:16:01
Nieuczciwa Firma.
1
Tami 2010-05-01 21:31:52
A wyjaśnij mi może kolego w jaki sposób Cie oszukali? Fakt, nie jest to najlepsza firma w powiecie ale pewnie też nie najgorsza.
widoczny 2011-10-10 22:23:46
super ludzie , można się dogadać , praca dla najlepszych , fajne zarobki
żądny forsy 2011-10-10 22:26:27
praca w prywatnych firmach daje wiele możliwości - to nie jest PRL pracujesz zarabiasz !!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2011-10-10 22:35:03
witam wszystkich , praca w Vemach to przyjemność pracujesz zarabiasz , nie pracujesz -wylatujesz pozdro dla załogi życzę sukcesów..
Tadek 2011-12-06 17:33:53
super firma
Anonim 2013-04-24 14:09:24
Powiedz mi dlaczego firma Vemach to oszuści powinieneś się cieszyć taką pracą jaką masz oraz taką wypłatą za nic ,jak nie umiesz tego zaszanować to jesteś hamem i powinieneś być wywalony z tej firmy.To jest moja opinia . A pieski (usunięte przez administratora) we własnym miejscu w ogrodzeniu przynajmniej one dbają o swoją czystość nie to co ty ,że nawet nie umiesz dobrze wyczyścić automat ,nawet ślimak by potrafił lepiej zrobić od Ciebie ty (usunięte przez administratora)!
anonim 2013-12-02 12:36:26
Nie polecam. Stefan każe jeździć po 12 godzin i nie daje za nadgodziny. Pensja to oczywiście najniższa krajowa. Pozdrawiam.
1
anonim 2014-03-23 18:46:46
znalazła się hrabia która szuka idealnej pracy w której nie trzeba nic robi i za to dostawac 2 tys.
1
hander 2014-05-27 13:08:20
@anonim czyli jednak nie jest tak źle? Robić trzeba jak wszędzie, grunt, żeby wypłacali kasę na czas, resztę da się przeżyć..
a 2014-05-29 16:36:16
Rotacja pracowników mówi sama za siebie. Idźcie, a sami się przekonacie.
były pracownik 2014-09-11 15:45:32
dajcie spokój sobie - w tej firmie katusze i beznadzieja wykorzystaja i wywalą a szefowa głupa pali i sie wtrąca jak dla mnie bez szans na sukces...
pracownik 2014-09-11 15:48:10
a te super wpisy to na bank właściciele firmy- ludzie albo przestaniecie kozaczyć i docenicie pracownika albo zamkniecie biznes juz wkrótce bo konkurencja kręci na was bata
1
kuter 2015-01-31 15:00:06
i jak wam poszlo to suzkanie pracy dostaliscie ja w vemachu - super by bylo jakby ktos opisal w ogole rozmowe kwalifikacyjna i w ogole wszystko jak to wygladalo na pewno to komus sie przyda w przyszlosci jak bedziecie moze zwalniali swoje stanowisko albo ktos bedzie chcia aplikowac na inne ;) prosze o odpoweidzi
były pracownik 2015-04-21 20:21:47
no chyba teraz się poprawiło albo piszą o vemach sami dupowłazy bo zamnie tylko zapieprzaj nawet nadgodziny i po 200 km a grosza nic więcej tylko jeszcze jakieś pretęsje a jakie czyste automaty jak ktoś napisał to często widze w szpitalu syf i więcej oszukuje i niedziała jak działa i to ma być super firma dlamnie było i jest wyzysk i dno
zgadzam się z tą opinią w 100% 2016-02-16 18:58:23
zgadzam się z tą opinią w 100%
aromat 2016-02-16 19:05:54
Nie chodzi o dupowłazów tylko o ludzi bez widoku na przyszłość bo tylko tacy tam jeszcze pracują. A firma i tak dostanie się na dno to tylko kwestia czasu.
1
wróżka 2016-03-02 18:40:53
buhaha ale wymyśla.Zmiany następują z góry a nie odwrotnie. Kretynizm,żenada i beznadzieja.
b.pracownik 2016-03-02 18:48:34
Jak byś miał dać 2 tys złoty i to do ręki to byś chyba się z chytrości spalił.
b.pracownik 2016-03-02 18:53:25
Prędzej ucioł byś se łape jak dał dwa tysiaki
b.pracownik 2016-03-09 20:40:02
Bardziej niszczy niechęć i nieudolność pracodawcy bo trwa długo tak długo jak firma natomiast pracownika można zastąpić innym mniej niszczącym. Lecz skoro jest nieudolność w zarządzie niszczenie jest dużo większe i dużo szybsze. Na przykładzie jest szpital w Turku. Spróbujcie kupić z tego urządzenia Vemach a dowiecie się jak to działa.
kjhbv 2016-05-16 21:36:39
to prawda @jeko. W mojej firmie (nie tej) nie płaci się za nadogdziny pracownika. I to jest moim zdaniem bardzo bardzo słabe. No ale nie mamy na to wpływu.
Zostaw swoją opinię o Vemach - Turkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vemach