brak logo

Zarządzanie Inwestycjami Budowlanymi Sławomir Tomala

Wrocław

Opinie o Zarządzanie Inwestycjami Budowlanymi Sławomir Tomala

anonim 2011-02-02 09:32:35
zadowolony - 2011-01-08 22:52:21

polecam firma wypłacalna o co ciężko teraz, a że trzeba dobrze zrobić robotę przecierz to normalne

zgadzam się
Architekt 2011-03-14 13:45:47
Firma profesjonalnie prowadzona, projekty budowlane-wykonawcze realizowane zgodnie z założeniami autora, Inwestor zadowolony z efektu - fakty same mówią za siebie. Jako projektant w branży budowlanej polecam tego wykonawcę.
nowy 2011-06-15 12:42:36
anonim - 2011-02-02 09:32:35

zadowolony - 2011-01-08 22:52:21

polecam firma wypłacalna o co ciężko teraz, a że trzeba dobrze zrobić robotę przecierz to normalne

zgadzam się

pracuje od niedawna nareszcie normalna firma, szef tez normalny zna sie na rzeczy wymaga jakosci ale bez cudowania. robie swoje i o pieniądze nareszcie nie musze sie martwic POLECAM
Robol 2011-09-15 17:33:29
Pracowałem u tego Pana. Nie było to miłe doświadczenie. Swoich pracowników traktował jak (usunięte przez moderatora), żadnego szacunku. Jeśli chcesz mieć szefa, który będzie Cię tylko bezpodstawnie (usunięte przez moderatora)o proszę bardzo, wybierz tą firmę. Wypłacalny był, ale jak zdarzało mi się zostawać po godzinach, to jakoś o tym nie pamiętał przy płaceniu. (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-09-16 19:48:13
a ty pracowałes jako pomocnik czy fachowiec? ja wlasnie chcę się zatrudnić w tej firmie i słyszałem raczej pozytywne opinie od pracowników,może to ty nawaliłeś i sie teraz dołujesz? Pewnie jak byśbył dobry to byś pracował a tak chodzisz od firmy do firmy a kto teraz płaci nadgodziny z choinki sie urwałeś.
anonim 2011-10-15 18:19:29
Normalna firma dla normalnych pracowników .Partacze którzy liczą godziny a nie wynik swojej pracy na pewno nie podczepią się pod innych dobrych pracowników .Szef wypłacalny na 100%.Jakość prac musi być dobra nie tak jak za PRL.! Czasy są inne! Naprawdę polecam tą firmę.
anonim 2011-10-18 19:10:16
polecam mają dobrych pracowników, widać że zgrana ekipa, nie robią fuszerki jak inni
anonim 2011-11-25 19:15:42
Szef wymaga ale płaci w terminie. Na innych budowach wyplata w ratach a stawka 8,50 na godz. katastrofa! Ta firma jest ok.Polecam.
POLECAM 2012-06-01 06:22:35
jak najbardziej polecam tą firmę
znam ich 2012-07-18 16:24:52
anonim - 2011-10-18 19:10:16

polecam mają dobrych pracowników, widać że zgrana ekipa, nie robią fuszerki jak inni
potwierdzam robota dobrze zrobiona, pracownicy fajne chłopaki i zgani, szef konkretny z jajami, robota dopilnowana, terminy dotrzymane, warto polecić
anonim 2012-10-23 19:51:17
Jaja my też mamy ale zapominamy je zabrać ze sobą kiedy spieszymy się do pracy.A szef nie może tego rozumieć?
nn 2013-09-17 17:13:07
polecam
2013-09-20 22:32:44
I po co piszesz takie bzdury,firma ma bardzo dobrą opinie od inwestorów. Pracowników mamy dobrze wykwalifikowanych którzy wykonują bardzo dobra pracę.Może pochwal się gdzie pracowałeś wcześniej i jaki jest powód dla którego tam już nie pracujesz.Załóż stronę i napisz o swoich sukcesach a pracodawcy będą walczyć byś zechciał u nich pracować.Zawsze najłatwiej krytykować pracodawców szkoda że nie ma strony o pracownikach bo było by o czym pisać.Firmę polecam,wypłaty w terminie, umowa o pracę ,szef wymagający jakości pracy ale i też uczciwy.
do Jarka 2013-09-22 01:02:52
A może napisz coś o sobie?Jesteś bardzo interesującym kandydatem na pracownika (pisarz).Pozdro.
do Pana Jarkaaaa 2013-09-22 20:33:26
A jaka praca Pana Jarka interesuje(na jakim stanowisku). Jakie ma Pan kwalifikacje może coś podpowiem?
2013-09-23 19:08:40
Firma głównie zajmuje się remontami budynków publicznych oraz jej wykańczaniem.Rozbiórki oraz stawianie budynków oraz wiat.Roboty drogowe raczej rzadko.Proszę spróbować w firmie Skanska tam myślę że będzie jakaś szansa na taką pracę.
2013-09-24 20:46:36
Odpowiednie do kwalifikacji.
2013-09-27 15:32:12
Jeśli chodzi o zarobki to trzeba zapytać szefa lub w kadrach.
2013-09-28 23:10:13
Po co ci to wiedzieć przecież i tak nie ma tam dla ciebie pracy.Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają tylko biorą się do roboty.
2013-10-04 21:58:15
A co ty tak się czepiasz jak kosmita z innej planety.We Wrocławiu jest pełno inwestycji drogowych idź tam i zapytaj się ludzi ile zarabiają.Powodzenia Jarek.
polecam 2014-11-06 06:01:06
Polecam, firma zawsze wypłacalna w terminie co jest rzadkością w dzisiejszych czasach, tu się nie słyszy zapłacę jak mi zapłacą albo jak przyjdzie przelew, szef wymagający więc fuszerka nie przejdzie. Firma ma dobrą opinię u inwestorów. Warto dla tej firmy pracować jako pracownik lub podwykonawca bez obaw z płatnościami za pracę w terminie. Wymagania odnoście jakości prac są duże ale gdzie ich nie ma.
inwestor 2015-01-12 18:44:52
POLECAM
fachmen 2015-03-08 19:59:06
jak znasz się na robocie i chce ci się pracować to polecam, kasa na czas i tak jak było umówione
złota rączka 2015-11-01 21:23:24
Na ich stronie jest ogłoszenie, że poszukują pracowników więc można próbować
Obecnie poszukujemy:
1) pracowników robót wykończeniowych i ogólnobudowlanych,
2) pomocników robót ogólnobudowlanych,
3) elektromontera z uprawnieniami SEP E i D, znajomość również podstawowych instalacji niskoprądowych
4) instalatora sanitarnego, znajomość obecnych na rynku systemów instalacji
5) poszukujemy również podwykonawców w w/w branżach
Wymagania: doświadczenie, brak nałogów, dyspozycyjność, samodzielność, punktualność w przypadku podwykonawców również własne narzędzia
CV lub oferty współpracy prosimy przesyłać na odres e-mailowy : praca@zib-budownictwo.pl


anonim23 2016-01-21 23:34:59
byłem u Sławka podwykonawcą. jaki jest.. trudny.. wypłacalny to fakt ale pracowników nie szanuje. dla niego można pracować po 20 godz dziennie i tak bedzie chciał by było więcej szybciej. filozof na budowlańce się tak naprawdę nie zna mimo uprawńień. wiem bo sam sporo mu doradzałęm. nie słucha ludzi chyba że coś go zainteresuje. znam go kilka lat i już jakiś czas temu zakończyłem z nim współpracę. stawki ogólnie niskie. ma ciągle nowych ludzi bo wymaga dokładności ale płaci 12-maks 13zł godzina tylę to ja płacę pomocnikowi. na każdego spogląda jak na złodzieja. a co najgorsze oszczędza na materiale i ciągle przywozi dziadostwo ale według niego jest najlepszy materiał.;
Fachowiec 2016-02-25 19:39:05
Własnie miałem propozycje współpracy z właścicielem czy możesz napisać o nim coś więcej? Pozdro.
śmiechu warte 2016-03-01 21:22:25
Jakie te ludziska są mściwe i kłamliwe.
Obsmarowałeś porządną firmę w internecie, tak nisko upadłeś? Pisać takie kłamstwa?
Ale co tak słabo? Myślałem, że lepiej pojedziesz!
Po to ten portal powstał!
ooooo ale się zdenerwowałem??? ha ha
Powinienem napisać nazwisko tego bajkopisarza i opowiedzieć jaki z niego gagatek, ale to nie mój poziom. Śmiać mi się chce z tego steku bzdur.
Poza tym szkoda mi czasu na amatora i kłamcę.

boss 2016-03-01 21:55:23
współpraca? Oooo nie przypominam sobie fachowcu
Ja też chciałbym wcześniej wiedzieć wszystko o pracownikach
Kiedy powstanie zakładka "opinie o pracownikach"?
Przecież mamy wolność wypowiedzi!
Fizol 2016-03-04 20:38:54
Dlaczego od razu takie nerwy ja tylko chciałem zapytać o współpracę !!!!!.O nas nie ma co pisać przecież my tylko szukamy porządnej i uczciwej pracy.Pracodawcy małych i dużych firm potrafią tylko narzekać.Każdy boss musi wiedzieć że nie ma idealnych pracowników i pracodawców. Liczycie tylko kasę, żyjecie ponad stan i ciągle wam mało!!!!!Dobre czasy dla kapitalistów a nie roboli. Pozdro Boss.
anonim 2016-03-13 21:46:59
Pracowałem w tej firmie i moja ocena to cztery z plusem może nawet pięć.Nie pierdo.cie że jest tak źle.To co pisze anonim23 to kompletna bzdura.
anonim 2016-04-14 21:27:53
Masz rację @@barts każdy ma prawo wyboru jeśli chodzi o pracę.Tylko czegoś tutaj nie rozumiem @@barts dlaczego często ludzie do tej firmy inwestycyjnej wracają?
dobra rada 2016-08-21 18:21:27
jeśli jesteś fachowcem to dobrze trafiłeś
dobrze zrobiona robota i kasa od ręki
ale cwaniaczków wywalają tu na kopach
xia 2016-08-30 10:44:55
A miały być nawet jakieś premie do podstawy zarobków.
Zostaw swoją opinię o Zarządzanie Inwestycjami Budowlanymi Sławomir Tomala - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarządzanie Inwestycjami Budowlanymi Sławomir Tomala