brak logo

Green Pack Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa

Wierzchowisko

Opinie o Green Pack Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa

na szczęście już były pracowniik 2013-01-10 14:42:01
Praca w tej firmie, to praca jak w [usunięte przez moderatora]. Właściciel to [usunięte przez moderatora]. Całość jest wprost książkowo, dokładnie zorganizowana jak przykładowa sekta. W każdy poniedziałek rano od 8 do 10 trwa pseudo audyt, czyli pranie mózgów. Pracownicy są utwierdzani w przekonaniu, że są niczym, nic nie warci i jedynie dzięki wspaniałomyślności i łaskawości jej guru mogą jako tako egzystować, ale i tak są przeklęci do trzeciego pokolenia, bo przecież są złodziejami oszustami i nierobami. Całości dopełnia fakt zatrudnienia tam niemal wszystkich członków rodziny z upośledzonym umysłowo synem o wyglądzie neandertalczyka na czele. Każdemu z całego serca i szczerze odradzam pracę w tej popapranej firmie. Ja musiałam ją opuścić w asyście Policji. Jeżeli tam wejdziesz to trudno bez konsekwencji ją opuścić.
lala 2013-04-08 19:06:27
Zgadzam się z wypowiedzia powyżej...totalna masakra. Łamie kodeks pracy na każdym kroku!!!
kandydat 2015-04-12 20:59:42
Miałem podjąć pracę w tej firmie, ale całe szczęście uczestniczyłem w audycie jaki przeprowadza właściciel. Prawie dwie godziny słuchałem jaki właściciel jest wspaniałomyślny, a pracownicy to nieudacznicy , którzy rujnują firmę budowaną przez tyle lat. Wyzwiska pod adresem pracowników i ciągłe przypominanie , że ich rodziny są utrzymywane tylko dzięki niemu. Podziwiam ludzi, którzy to wysłuchują i przez dwie godziny stoją na baczność. No i oczywiście najniższa krajowa - bo firmę nie stać na inne zatrudnienie. NIE POLECAM - MOBBING PSYCHICZNY!!!!!!
kandydatka 2015-10-02 08:16:13
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej - żenada. Nie polecam !!!!! Szkoda czasu
Gość 2015-10-25 20:17:15
Praca Beznadziejna jak i właściciel który ciągle wmawia Pracownikom że są NIEUDACZNIKAMI,a Pan Tadeusz jest Bogiem.
Powinien zająć się tą firmą Urząd Skarbowy,Urząd Pracy itp ponieważ łamie przepisy na każdym kroku i w biały dzień.
Wszyscy zatrudnieni na najniższą krajową.
GOŚĆ 2015-12-06 22:31:17
Zgadzam się z poprzednimi opiniami.Praca za najniższą krajową , w soboty pracujesz za darmo(nie wolno podpisywać się na liście obecności , a tym samym nie masz za nią płacone) w niektóre dni pracujesz po 10 godzin ( i tu znowu w liście obecności podpisujesz, że pracujesz 8).Co tydzień audyty , na których jesteś nieudacznikiem , a szef utrzymuje Twoją rodzinę, którą oczywiście przeklina do następnych pokoleń Co tydzień chodzisz na konsultacje na których mówisz co zrobiłeś i co z tego wynikło , a szef pije herbatkę lub śniadanko zajada, wykonuje w między czasie telefony , wychodzi ....Musisz najlepiej żyć firmą 24 godziny na dobę i doceniać potencjał, który budowany jest przez 25 lat a Ty go marnujesz swoją niewiedzą, ( oczywiście to co wiesz posiadasz tylko dzięki firmie). A i za te marne grosze które się zarabia zaopatrzyć się trzeba w ciepłe ubranka bo zimą kaloryfery grzeją tylko do 10 rano. Wszytko trzeba robić wg instrukcji szefa (ustawiać czajnik z wodą, zakręcać kran - tylko zimna woda itp). Uf ja już oddycham innym powietrzem
Gość 2015-12-12 10:31:29
Niestety trzeba zgodzić się z opiniami wszystkich którzy wypowiadali sie wczesniej. Firma działa na dziwnych zasadach, szef wymaga identyfikacji z firma a jak pyta po co pracujesz to broń boże nie odpowiedz,ze dla pieniedzy. W tej firmie trzeba pracowac dla Idei!!. Zostajesz godzine dłuzej nie pytaj o pieniadze za to po prostu zostajesz na pańszczyźnie identyfikuj sie z firma. kiedy szef juz dawno w domku je kolacje czy ogląda TV, sobote oczywiscie nie płatna nigdzie nie zarejestrowane a wypłata wyliczana według widzimisie wlasciciela a nie według godzin które przepracujesz. Na szczęście juz stamtąd uciekam bo dłuższe przebywanie grozi obowiązkowym leczeniem u psychologa.
gość 2015-12-21 20:26:05
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i niestety mam nie najlepsze zdanie. Szef na początku próbuje wypytać się o Twoje plany osobiste po czym wprost pyta czy zamierzasz mieć dzieci i jakie masz plany na następny rok ..... itd, dziwne jest dla niego że nie błaga się go o pracę a jeszcze pyta czy masz może zobowiązania finansowe, po czym wysuwa nudną gadkę że on by chciał płacić więcej pracownikom ale dzisiejsze czasy na to nie pozwalają bo on robi wszystko zgodnie z prawem. Odniosłam wrażenie że dla firmy powinnam cały czas o niej myśleć a i nie mieć życia osobistego bo to zło... a i urlopie można zapomnieć ,,,,bo mam swoje obowiązki
Pracownik 2016-01-14 17:27:44
Pracuje w firmie wiele lat i obserwuje co się dzieję i widzę że każda osoba która przychodzi do pracy zainteresowana jest tylko wyłącznie ile dostanie pieniędzy nie interesuje ich prac. Właściciel staje na głowie żeby rozwijać firmę i dziwię się tym opiniom, bo z tego co słyszę od innych nie jest łatwo prowadzić własną firmę. Właściciel zbudował firmę od podstaw sam ją prowadzi i można mu tylko współczuć
pracownik 2016-01-16 17:16:42
znam ludzi z tej firmy i oczywiście szefa jest dobrym człowiekiem zawsze próbuje pomóc swoim pracownikom jak tylko może niech każdy z was pojedzie sobie zagranicę i zobaczy jak tam szef traktuje swoich pracowników jak o głupie parę euro człowiek niszczy człowieka
gość 2016-01-17 22:54:02
Czytam i nie wierzę. Obrażacie człowieka nie tylko właściciela. Jest to specyficzna, bardzo wymagająca nie tylko od siebie ale też od innych osoba. Czy tak trudno dobrze pracować? Czy lepiej napisać gównianą opinię i cieszyć się że w sposób "oficjalny" dopieprzyło się szefowi?
aldi 2016-01-21 18:22:39
szef jaki jest taki jest zawsze może być gorszy albo to akceptujesz albo nie niech każdy popatrzy na siebie i siebie oceni
czy nie jest wstydem nie mieć pojęcia o towarach które się sprzedaje pracując tyle lat być chamskim w stosunku do klienta i reprezentować siebie i firmę niechlujnie się ubierając albo mieć pretensje do wszystkich że się jest flakami z olejem .......
Pracownik 2016-01-21 23:15:09
Widac Rodzina dzial dzielnie broni tatusia chlebodawce tylu rodzin. A prawda jest taka ze praca w Green Pack jest bardzo fajna mila i nie ciezka co 3 sobota do pracy. a tak to od pn do pt ale atmosfera i cisnienie jakie tworzy szef jest ogromne. Ciagle problemy i pretensje. Problemy tworzy sam szef z malego robi ogromny zupelnje niepotrzebnie. Pracuje sie w duzym dyskomforcie psychicznym. Tylko najtwardsi wytrzymuja. Szef ma tez dziwna tendecje do chwalenia na audycie pracownikow zle pracujacych lub chamskich w stosunku do innych
Zamiast ich napietnowac to mowi ze ich szanuje wariacja totalna.
pracownik 2016-01-22 06:39:55
Nie polecam pracy w tej firmie.Panują tam dziwne zasady a samym problemem jest szef. Audyty brak szacunku do pracownika.
Pracujesz w soboty za darmo.W tej firmie nie ma klimatu.Wszyscy sa traktowani jak nieroby i nieudacznicy.Nie polecam tej pracy.


gosc 2016-01-22 16:26:42
Witam. Wybieram się tam jutro do pracy to znaczy do Krakowa. Warto iść?
dziki 2016-05-07 17:44:21
No i trzeba było wysłać cv jak jeszcze szukali ludzi do siebie, bo teraz to nic... @Car. A słyszałem, że na produkcji jest fajnie, atmosfera miła i jeszcze ubezpieczenie jest.
2
Zostaw swoją opinię o Green Pack Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - Wierzchowisko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Pack Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa