logo Werker Sp. z o.o.

Werker Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Werker Sp. z o.o.

rodos 2016-03-11 14:02
nie polecam, słabe stawki
3
Rafalekx 2016-05-11 08:33
rodos - przynajmniej nie oszukują na początku odnośnie stawek - dostajesz to, co widzisz!
Ja pracuje już w jednej z firm od nich i jestem bardzo zadowolony. Moich dwóch kolegów też.
Gruszki na wierzbie obiecują wszyscy, a potem wszyscy wiemy jak wychodzi.
1
driver34 2016-05-11 12:54
Dokładnie, nie oszukują. Też pracuje od nich na chłodni i polecam ich.
1
kiero666 2016-05-11 12:57
Pojechałem z nimi do Niemiec do pracy i nie mam nic do zarzucenia, wręcz przeciwnie - pomagają we wszystkim, można na nich liczyć. Polecam firmę.
1
jurek35 2016-08-24 12:07
jestem bardzo zadowolony, pojechalem od nich do pracy do anglii, do tej pory pomagaja jak cos potrzebuje
1
Mietek123 2016-08-24 12:07
Jeste od nich w Niemczech i nie mam nic do zarzucenia. Praca i warunki ok. Samochody troche stare ale da sie przeżyć, reszta tak jak mowili.
1
deltaedi 2017-01-30 08:19
NIE POLECAM !!!! przez nich przyjąłem się do firmy HSL Fresh obiecali 2000 Euro brutto rzeczywistość 1800-1900. chcą aby kierowca przekraczał czas pracy kierowcy. Po trzech miesiącach zwolniłem sie i za ostatni miesiąć grudzien do tej pory nie dostałem pieniędzy na konto.W tym samym czasie jeszcze dwóch kierowców też się zwolniło też nie dostali kasy za grudzień tylko że oni z agencji BIK i ta agencja też to samo nabrali wody w usta i totalna olewka.Po telefonie do Werkera do dzisiaj żadnej informacji od nich.Mają to głęboko w poważaniu bo skasowali za mnie kasę a mówili że dalej będą monitorować pracodawcę!! NIE polecam firma HSL Fresh z Arnstein (w ogłoszeniu Schweinfurt) na chłodnie
Werker 2017-02-01 09:27
Witam, z tego co wiem to kontaktował się Pan ze mną bezpośrednio i zrobiłam wszystko co w mojej mocy by pomóc Panu w odzyskaniu pieniędzy. Co do firmy nie mogę w pełni odpowiadać za to co się dzieje, oczywiście biorę pod uwagę Pana zastrzeżenia. Obecnie jestem na etapie wyjaśnień z firmą wyżej wymienionej sytuacji i tak jak przekazywałam już Panu, że z informacji uzyskanych od firmy to Pan ma jakieś niezałatwione sprawy z pracodawcą. Także zanim Pan napisze opinie negatywną na nasz temat to proszę zastanowić się co było przyczyną nie otrzymania wypłaty...
10
bruno 2017-02-08 08:21
jak dla mnie OK, stawki praktycznie takie same jak wszędzie, nie zostałem oszukany, pojawiłem się u pracodawcy i wszystko było dograne (no prawie wszystko) Mają sporo ofert i aktualizują je na bieżąco. Jak ktoś nie ma znajomości w UK żeby mu robotę załatwić to takie biura są jedynym wyjściem.
3
Kiero 78 2017-02-18 19:52
No prawie wszystko...hehehe najlepsze sa komentarze z 11.05. jeden po drugim co sobie sami wstawili .tez nie polecam
1
Justynaaa 2017-05-31 23:05
Mój mąż pojechał od nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Stawki jak w umowie dużo świąt niemieckich. Mąż nie musi pracować w święta. Wraca na weekendy do domu bez systemu jeździ w firmie Werker. Bardzo firma mi się podoba. Do tej pory mamy z nimi kontakt. Mąż pracuje już u nich 3 lata i zamierza teraz zmienić, aby było bliżej granicy. Miejmy nadzieję,że się uda.
2
MacCiek 2017-09-06 14:49
Nie polecam
jo .kierowca 2017-09-15 09:37
a dlaczego firma poszukująca pacownika niepodaje dla kogo szukają .pzd.
Werker 2017-09-20 08:36
Drogi Panie kierowco, firmy zastrzegają sobie prawo do rekrutacji pracowników tylko przez naszą agencję, dlatego zlecili nam takie właśnie zadanie. W dalszym etapie rekrutacji każdy z pracowników jest poinformowany do jakiej firmy dojeżdża.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Werker Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Werker Sp. z o.o.