logo AG Marketing

AG Marketing

Katowice

Opinie o AG Marketing

sama prawda 2016-06-28 15:18
Szukają akwizytorów za marne pieniądze. Firma siostra STR Advertising. Sprawdźcie sobie jakie opinie są o tamtej firmie - w przypadku AG praca wygląda identycznie.
9
Barry 2016-08-11 09:47
Chodzenie po domach i podsuwanie zlecenia comiesięcznych przelewów - DNO.
3
Marek 2016-08-23 11:38
Nie polecam.
1
pracuś 2016-09-27 16:26
Czy ta praca to praca akwizytora ? ktoś mógłby powiedzieć na czym dokładnie polega praca w AG?
uut 2016-10-03 13:15
hej no pewnie ze to jest zależne nie ma co się oszukiwać :D tylko ważne żeby jednak to było prawda??
Monika 2017-01-20 16:11
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
1
Monika 2017-01-20 16:12
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
1
And96 2017-01-30 16:32
W najbliższym czasie mam rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie, jako "Praca biurowo - terenowa ". Czy ktoś coś więcej udostępni mi informacji?
panWG 2017-02-03 12:35
And96 ja rozpocząłem współpracę w firmie stosunkowo niedawno, ale uczę się wielu ciekawych rzeczy, ludzie to potęga tej firmy! Spróbuj, ja się bałem na początku, ale nie ma czego ^^
1
zadowolony 2017-02-03 14:56
Jakiś czas temu uczestniczyłem w procesie rekrutacji w Ag. Pierwsza rozmowa konkretna profesjonalna a drugi etap był zaskoczeniem ale jak się okazało pozytywnym : fajni ludzie, pomagają sobie a ludzie chcą pomagać i odbierają to pozytywnie. Warto ich poznać!
1
Zostaw swoją opinię o AG Marketing - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG Marketing