logo AG Marketing

AG Marketing

Katowice

Opinie o AG Marketing

sama prawda 2016-06-28 15:18
Szukają akwizytorów za marne pieniądze. Firma siostra STR Advertising. Sprawdźcie sobie jakie opinie są o tamtej firmie - w przypadku AG praca wygląda identycznie.
9
Barry 2016-08-11 09:47
Chodzenie po domach i podsuwanie zlecenia comiesięcznych przelewów - DNO.
3
Marek 2016-08-23 11:38
Nie polecam.
1
pracuś 2016-09-27 16:26
Czy ta praca to praca akwizytora ? ktoś mógłby powiedzieć na czym dokładnie polega praca w AG?
uut 2016-10-03 13:15
hej no pewnie ze to jest zależne nie ma co się oszukiwać :D tylko ważne żeby jednak to było prawda??
Monika 2017-01-20 16:11
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
Monika 2017-01-20 16:12
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
And96 2017-01-30 16:32
W najbliższym czasie mam rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie, jako "Praca biurowo - terenowa ". Czy ktoś coś więcej udostępni mi informacji?
jakiś ktoś 2017-02-01 21:29
Praca polega na tym że chodzimy od domu do domu jak świadek jehowy.
Mówimy smutnym głosem, że jestesmy przedstawicielami jakiejś fundacji (SOS Wioski dziecięcie, Unicef, JiM itp.). Pieniądze rzeczywiście idą na te fundacje.
A pomoc polega na tym że podpisujemy polecenie przelewu (co miesięczny automatyczny przelew na wskazaną fundaję).
Na pierwszym etapie rekrutacyjnym nic nie było wspomniane (ogólna rozmowa, opisanie działania firmy itp.)
Na drugim etapie rekrutacyjnym mamy DZIEŃ OTWARTY. Dopiero w dzień dnia otwartego dowiadujemy się, że idziemy "w teren". Ogólnie jeździmy z pracownikiem firmy i tylko mówimy "dzień dobry" i patrzymy jak bajerują ludzi.
Zarobki?
Nawet po końcu dnia otwartego nic mi nie powiedzieli dopiero jak sam się dopytałem to piąte przez dziesiąte zrozumiałem że do 450zł tygodniowo.
Od mojego "mentora" dowiedziałem się również piąte przez dziesiąte, że ~125zł za jednego "złapanego darczyńcę".
Przez cały dzień zachęciliśmy jedną osobę do współpracy. A zapukaliśmy do ~200 mieszkań, fakt faktem w większości nikt nam nawet nie otworzył.
Całość "współpracy" to jedno wielkie pranie mózgu, jesteś zachęcany do współpracy, obiecywane są kokosy rozwoju- im więcej pracujesz tym dalej zajdziesz.
Ogólnie nie polecam. Wszystko wygląda jak sekta.
1
panWG 2017-02-03 12:35
And96 ja rozpocząłem współpracę w firmie stosunkowo niedawno, ale uczę się wielu ciekawych rzeczy, ludzie to potęga tej firmy! Spróbuj, ja się bałem na początku, ale nie ma czego ^^
zadowolony 2017-02-03 14:56
Jakiś czas temu uczestniczyłem w procesie rekrutacji w Ag. Pierwsza rozmowa konkretna profesjonalna a drugi etap był zaskoczeniem ale jak się okazało pozytywnym : fajni ludzie, pomagają sobie a ludzie chcą pomagać i odbierają to pozytywnie. Warto ich poznać!
Zostaw swoją opinię o AG Marketing - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG Marketing