logo AG Marketing

AG Marketing

Katowice

Opinie o AG Marketing

sama prawda 2016-06-28 15:18
Szukają akwizytorów za marne pieniądze. Firma siostra STR Advertising. Sprawdźcie sobie jakie opinie są o tamtej firmie - w przypadku AG praca wygląda identycznie.
9
Barry 2016-08-11 09:47
Chodzenie po domach i podsuwanie zlecenia comiesięcznych przelewów - DNO.
3
Marek 2016-08-23 11:38
Nie polecam.
1
pracuś 2016-09-27 16:26
Czy ta praca to praca akwizytora ? ktoś mógłby powiedzieć na czym dokładnie polega praca w AG?
uut 2016-10-03 13:15
hej no pewnie ze to jest zależne nie ma co się oszukiwać :D tylko ważne żeby jednak to było prawda??
Monika 2017-01-20 16:11
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
1
Monika 2017-01-20 16:12
super atmosfera, świetni ludzie :)
każdy może być sobą, tatuaże, irokez czy kolczyki to dla nich żadne problem daje 6/6
1
And96 2017-01-30 16:32
W najbliższym czasie mam rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie, jako "Praca biurowo - terenowa ". Czy ktoś coś więcej udostępni mi informacji?
panWG 2017-02-03 12:35
And96 ja rozpocząłem współpracę w firmie stosunkowo niedawno, ale uczę się wielu ciekawych rzeczy, ludzie to potęga tej firmy! Spróbuj, ja się bałem na początku, ale nie ma czego ^^
1
zadowolony 2017-02-03 14:56
Jakiś czas temu uczestniczyłem w procesie rekrutacji w Ag. Pierwsza rozmowa konkretna profesjonalna a drugi etap był zaskoczeniem ale jak się okazało pozytywnym : fajni ludzie, pomagają sobie a ludzie chcą pomagać i odbierają to pozytywnie. Warto ich poznać!
1
Aneta 2017-04-18 12:29
@panWG chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces wdrażania się nowego pracownika do firmy. Mogłeś liczyć na pomoc kolegów? Piszesz, że uczysz się dużo nowych rzeczy. Jakie możliwości rozwoju oferuje AG Marketing osobom na Twoim stanowisku?
Zostaw swoją opinię o AG Marketing - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG Marketing