Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.

Katowice

Opinie o Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.

Ewelina 2016-03-11 11:28
Pracowałam na projekcie w sklpeie NEONET, firma Global obsługuje takie duże firmy. Niestety na moim sklepie projekt się zakończył ale dostałam propozycję pracy w innym dziale firmy. Nie rozumiem dlaczego ktoś piszę takie głupoty. Ja dstałam wynagrodzenie zgodnie z umową i na czas :). Z tego co wiem w firmie pracuje ok 300 pracowników i niestety przedstawiciele co nie którzy dopuszczają się naruszeń i w tedy są zwalniani :) chyba wyżej pisze taki handlowiec, który został zwolnione za nieuczciwe praktyki.

Polecam firmę, zarobki dobre jest możliwość zabrania więcej. Firma prowadzi oddziały w całej Polsce.
9
Kamil Nawrot 2016-03-30 21:08
Pracowałem przez okres 3 miesięcy na stanowisku konsultanta telefonicznego. Wynagrodzenie 1700 zł netto więc nie ma źle jednak dostałem robotę w swoim mieście i nie mogę dojeżdżać 50 km dziennie :(. Polecam firmę jeżeli pracujesz uczciwie to nie masz o co się bać, firma wypłaca zaliczki.
4
dris 2016-04-23 18:45
to są zarobki które Cie zadowalają ? moim zdaniem powinniście wyżej stawiać sobie poprzeczkę bo się nigdy niczego w sumie nie dorobicie. Ale to już Wasza sprawa
7
Jeormiej 2016-05-18 17:52
byłem na pierwszym etapie rozmow, wszystko spoko chociaz dziwne pytania, np. czy pamietam o ktorej wstalem kilka dni wczesniej i co robilem tego dnia.. jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie, dodatkowo na rozmowie zostalem zapytany o zainteresowania i mialem przekonac jegomoscia (nie pamietam jak sie nazywal) do swoich zainteresowan, aha i mialem powiedziec ktory klient jest trudniejszy czy biznesowy czy indywidualny i dlaczego no i to chyba tyle bo wiecej nie kojarze, na drugim etapie maja byc jakies testy na kompetencje jak ktos juz cos to piszta
robert_m 2016-06-02 18:18
Słuchajcie, pewnie wywołam lawinę krytyki na moją wypowiedź, którą chcę Wam przedstawić. Pracuję obecnie w GMH i wiem doskonale jak funkcjonuje firma. Zgadzam się z tym, że w niektórych przypadkach są wałki, ale te wałki nie tyle GMH kręci co sami przedstawiciele, którzy pracując dla nich szukają szybkiego sposobu na łatwą kasę. Każdy, kto pracuje/pracował jako PH wie doskonale, że techniki sprzedaży, wyobraźnia ludzi itp., by sprzedać usługę/produkt są nieograniczone. Wszystkie chwyty dozwolone jak to mówią. ;) Z czasem niestety jednak wychodzą pewne rzeczy i wiem o tym, że PH, którzy idą na łatwiznę i robią lewiznę zostają szybko zlikwidowani z firmy, właśnie po to, żeby później nie brać odpowiedzialności za głupie zagrywki pracowników. Pewnie stąd te wypowiedzi o braku wypłacenia należności. ;) W tym momencie pewnie zaplusuje u braci G., ale nie to mnie interesuje. Raczej interesuje mnie to, aby przedstawić dokładny obraz pracy. Wielu z Was myśli, że jeśli nie zaangażuje się w jakość swojej pracy, systematyczne jej poprawianie itd lub siedząc po prostu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobi kokosy to niestety nie jest to robota dla Was, tutaj trzeba mieć jaja. ;)
5
vini 2016-09-12 17:49
Mega możliwości rozwoju, duże zarobki, jak dobrze żyje się z szefostwem to dobrze żyją z Tobą, pracuję ponad rok i nie mogę złego słowa powiedzieć, w potrzebie zawsze pomogą i nie zostawią na lodzie.

Atmosfera świetna, firma wymagająca ale też dająca spore możliwości rozwoju.

Jak ktoś chce pracować na etacie, droga wolna, ja zdecydowałem o sobie rok temu inaczej i dziś nie żałuję...to nie jest kraj dla biednych ludzi.
3
andy 2016-10-23 20:31
jak dla mnie logiczne jest, że trudniejszy jest klient biznesowy bo myśli, że wszystko mu się należy najlepiej jeszcze za darmo , ja pracuję obecnie w Play mam porównanie do Plusa bo też pracowałam i siedzę na telefonie od ponad 1,5 roku jeśli można coś polecić to lepiej do pracy wybrać Play niż Plus (a w szczególności nie ten co jest w Chorzowie bo tam jest jedna wielka paranoja)
1
yetiiii 2017-01-22 18:03
( usunięte przez administratora ). Nie polecam!!
2
Maria 2017-01-24 19:15
Dlaczego? Wybieram się tam na rozmowę k. Proszę o opinie na temat pracy w tej firmie :)
Maximus 2017-01-25 16:49
Global Marketing Holding jest dużą spółką zatrudniającą ponad 400 pracowników w kilkunastu oddziałach w całej Polsce. Mam umowę Agencyjną i współpracuję z nimi już prawie dwa lata. Pieniądze zawsze na czas i bardzo duże możliwości rozwoju i szybkiego awansu, ale oczywiście tylko dla tych najbardziej zaangażowanych w pracę, a nie dla leni, którym się nie chce pracować. Ja osobiście miałem już dużo doświadczeń z różnymi firmami, a sprzedażą zajmuję się od lat, jednak dopiero w GMH mogłem rozwinąć skrzydła i szybko się piąć po szczeblach kariery. Po tych dwóch latach prowadzę już 2 oddziały, a już niebawem otwieram kolejny . Szczerze polecam tym, którzy stoją obecnie w miejscu, a chcieliby się wiele nauczyć i szybko rozwinąć. Jeśli nie należysz do leserów i obiboków i zawsze dajesz z siebie 100% to aplikuj, a na pewno nie pożałujesz - Polecam!
13
Mroczny Rycerz 2017-07-17 13:00
Nie polecam firmy , na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś dziwne pytania , a w dzień próbny "szkolenie" wywieźli mnie 100km od miasta i powiedzieli że mam sobie wrócić sam i że oni nie szukają kogoś takiego , NIE POLECAM FIRMY !!!
Ktopytaniebladzi 2017-07-21 13:13
Czy mógłby ktoś powiedzieć jak się ubrać na dzień szkolenia, obowiązuje jakis konkretny dress code?
tołdi 2017-07-21 22:03
Dress code mi powiedzieli że ma być elegancja sportowa, czyli koszula a nie sportowo tak to zrozumiałem
1
aawww 2017-07-25 14:51
A na czym polega sama praca???
3
Kasia 2017-07-28 16:25
Czym zajmuje się w tej firmie osoba zatrudniona w Back Office?
tołdi 2017-07-30 11:07
ja aplikowałem do działu kontroli - więc kontrolne prace innych oddziałów, a wiem że jest marketing, jakaś weryfikacja działu handlowego, dział handlowy czy ofertowy i call centrowy
tołdi 2017-07-30 11:10
jestem dopiero tydzień, ale wiem że głównie pracują na tym stanowisku dziewczyny, ja prowadze sprawy kontrolne w tym dziale kontroluje innych pracownikow w dziale telekomunikacyjnym, wiec pewnie tez bedziesz wspierac/kontrolowac jakis dzial czy ktos pracuje zgodnie ze standardem o ile jestes na dalszym etapie rozmow, easy :)
1
Strata paliwa 2017-08-02 11:47
Ja się cieszę, że nie odezwali się do mnie po rozmowie kwalifikacyjnej.
Po przeanalizowaniu firmy i ich strategii, opini o nich - cieszę się.
Brak jakiegokolwiek info po rozmowie kw.
1
JAN 2017-08-10 09:44
ostrzegam wszystkich aby nie dali się nabrać tak jak mnie to spotkało.Marketingowa umówiła się na wymianę aparatu telefonicznego z analogowego na cyfrowy. W istocie przy tej wymianie doszło do podpisania umowy na świadczenie usług telekomunikacyjnych na 24mc Zerwanie umowy to 1000zł kary. LUDZIE którzy doprowadzili do tego NIECHCIANEGO przeze mnie kontraktu uważam za drugi albo nAwet 3 sort społeczności
1
Gosia 2017-08-11 21:16
Dostałam u nich pracę byłam jeden dzień na szkoleniu 8 godzinnym i jeden dzień normalnej pracy nie dostałam umowy i wynagrodzenia również stwierdzili że to były dni próbne i mi nie wypłacą pieniędzy. Jednym zdaniem pracowałam u nich na czarno co jest w Polsce nielegalne. Szkoda tylko że biorąc pod uwagę tylko takie strony z komentarzami PIP nie może im kontroli zrobić.
Aaaa 2017-08-12 12:30
Nie zgodzę się z tobą , to są dni próbne gdzie nie gwarantują zatrudnienia .Po to organizują dwa dni próbne aby zobaczyć czy dasz rade w tej pracy i czy sie do biej nadajesz
1
Jola 2017-08-17 21:53
Podpisałam umowę z GMHmobile, uważam że super produkt ponieważ w końcu mam telefon stacjonarny mobilny. Nie ukrywam, że ten na kablu już mnie denerwował a Orange nie mial nic ciekawego do zaoferowania, dodatkowo wszelkie formalności załatwiłam nie wychodząc z domu - BOSKO!! szkoda, że inne firmy tak nie działają....

Polecam, jeżeli chodzi o rezygnacje to każdy Klient ma 14 dni na zerwanie umowy bez ponoszenia konsekwencji, dodatkowo daja telefon na testy 14 dniowe, więc pisanie że ktoś dostał kare 1000 zł jest śmieszne :).
2
Robert 2017-08-18 09:00
ja podpisalem z nimi umowe ale na zegarek dla dzieciaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawa polecam, aplikacja super i w koncu widze i slysze co robi moje dziecko w przedszkolu to co moglibyscie poprawic to zrobic jakies wprowadzenie czy tutorial jak krok po kroku dostosowac aplikacja i zegarek, niby kazdy powinien dac rade ale to byloby na wasz plus, zobaczymy jak to bedzie z rachunkami ale jesli bedzie tak jak ustalilismy to macie duzego plusa za oferte, a i na koniec jeszcze uwaga taka ze te panie z ktorymi sie rozmawia malo sie usmiechaja, a usmiech czy radosc ze klient jest to chyba wazne, nie wypowiem sie do tych kar bo to pewnie jakis ciemnogrod chcial cos za darmo i pewnie zeby mu jeszcze placili nie moja sprawa ale obnizajcie dalej rachunki to przyjde z firma
1
Zniesmaczona 2017-08-18 15:00
Żenada! Nie polecam! Najpierw dzwoni kobieta, która oferuje rozmowę kwalifikacyjną i wysyła sms z godziną i adresem po czym kiedy stawiłam się o umówionej godzinie i pod danym adresem inna pani informuje mnie, że ona nic nie wiem o rozmowie kwalifikacyjnej! Brak kompetencji i przepływu informacji w tej marnej firmie, która podobno zajmuje się marketingiem! Szczerze odradzam! Ludzie nie traćcie swojego cennego czasu.!
Maja 2017-08-21 01:50
Nie ma już czegoś taniego jak dni próbne sprawdź w kodeksie pracy. Od pierwszego dnia musi być umowa. Powinni również zapłacić za te dni. Oszukali ją po prostu. Możesz mieć inne zdanie ale prawo o tym jasno mówi. Polecam kodeks pracy.
Bang! 2017-08-21 13:22
Mi miała wysłać SMSa ale i o tym zapomniała :P
Zostaw swoją opinię o Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.