Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.

Katowice

Opinie o Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.

Ewelina 2016-03-11 11:28
Pracowałam na projekcie w sklpeie NEONET, firma Global obsługuje takie duże firmy. Niestety na moim sklepie projekt się zakończył ale dostałam propozycję pracy w innym dziale firmy. Nie rozumiem dlaczego ktoś piszę takie głupoty. Ja dstałam wynagrodzenie zgodnie z umową i na czas :). Z tego co wiem w firmie pracuje ok 300 pracowników i niestety przedstawiciele co nie którzy dopuszczają się naruszeń i w tedy są zwalniani :) chyba wyżej pisze taki handlowiec, który został zwolnione za nieuczciwe praktyki.

Polecam firmę, zarobki dobre jest możliwość zabrania więcej. Firma prowadzi oddziały w całej Polsce.
7
Kamil Nawrot 2016-03-30 21:08
Pracowałem przez okres 3 miesięcy na stanowisku konsultanta telefonicznego. Wynagrodzenie 1700 zł netto więc nie ma źle jednak dostałem robotę w swoim mieście i nie mogę dojeżdżać 50 km dziennie :(. Polecam firmę jeżeli pracujesz uczciwie to nie masz o co się bać, firma wypłaca zaliczki.
4
dris 2016-04-23 18:45
to są zarobki które Cie zadowalają ? moim zdaniem powinniście wyżej stawiać sobie poprzeczkę bo się nigdy niczego w sumie nie dorobicie. Ale to już Wasza sprawa
3
Jeormiej 2016-05-18 17:52
byłem na pierwszym etapie rozmow, wszystko spoko chociaz dziwne pytania, np. czy pamietam o ktorej wstalem kilka dni wczesniej i co robilem tego dnia.. jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie, dodatkowo na rozmowie zostalem zapytany o zainteresowania i mialem przekonac jegomoscia (nie pamietam jak sie nazywal) do swoich zainteresowan, aha i mialem powiedziec ktory klient jest trudniejszy czy biznesowy czy indywidualny i dlaczego no i to chyba tyle bo wiecej nie kojarze, na drugim etapie maja byc jakies testy na kompetencje jak ktos juz cos to piszta
robert_m 2016-06-02 18:18
Słuchajcie, pewnie wywołam lawinę krytyki na moją wypowiedź, którą chcę Wam przedstawić. Pracuję obecnie w GMH i wiem doskonale jak funkcjonuje firma. Zgadzam się z tym, że w niektórych przypadkach są wałki, ale te wałki nie tyle GMH kręci co sami przedstawiciele, którzy pracując dla nich szukają szybkiego sposobu na łatwą kasę. Każdy, kto pracuje/pracował jako PH wie doskonale, że techniki sprzedaży, wyobraźnia ludzi itp., by sprzedać usługę/produkt są nieograniczone. Wszystkie chwyty dozwolone jak to mówią. ;) Z czasem niestety jednak wychodzą pewne rzeczy i wiem o tym, że PH, którzy idą na łatwiznę i robią lewiznę zostają szybko zlikwidowani z firmy, właśnie po to, żeby później nie brać odpowiedzialności za głupie zagrywki pracowników. Pewnie stąd te wypowiedzi o braku wypłacenia należności. ;) W tym momencie pewnie zaplusuje u braci G., ale nie to mnie interesuje. Raczej interesuje mnie to, aby przedstawić dokładny obraz pracy. Wielu z Was myśli, że jeśli nie zaangażuje się w jakość swojej pracy, systematyczne jej poprawianie itd lub siedząc po prostu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobi kokosy to niestety nie jest to robota dla Was, tutaj trzeba mieć jaja. ;)
4
vini 2016-09-12 17:49
Mega możliwości rozwoju, duże zarobki, jak dobrze żyje się z szefostwem to dobrze żyją z Tobą, pracuję ponad rok i nie mogę złego słowa powiedzieć, w potrzebie zawsze pomogą i nie zostawią na lodzie.

Atmosfera świetna, firma wymagająca ale też dająca spore możliwości rozwoju.

Jak ktoś chce pracować na etacie, droga wolna, ja zdecydowałem o sobie rok temu inaczej i dziś nie żałuję...to nie jest kraj dla biednych ludzi.
2
andy 2016-10-23 20:31
jak dla mnie logiczne jest, że trudniejszy jest klient biznesowy bo myśli, że wszystko mu się należy najlepiej jeszcze za darmo , ja pracuję obecnie w Play mam porównanie do Plusa bo też pracowałam i siedzę na telefonie od ponad 1,5 roku jeśli można coś polecić to lepiej do pracy wybrać Play niż Plus (a w szczególności nie ten co jest w Chorzowie bo tam jest jedna wielka paranoja)
yetiiii 2017-01-22 18:03
( usunięte przez administratora ). Nie polecam!!
2
Maria 2017-01-24 19:15
Dlaczego? Wybieram się tam na rozmowę k. Proszę o opinie na temat pracy w tej firmie :)
Maximus 2017-01-25 16:49
Global Marketing Holding jest dużą spółką zatrudniającą ponad 400 pracowników w kilkunastu oddziałach w całej Polsce. Mam umowę Agencyjną i współpracuję z nimi już prawie dwa lata. Pieniądze zawsze na czas i bardzo duże możliwości rozwoju i szybkiego awansu, ale oczywiście tylko dla tych najbardziej zaangażowanych w pracę, a nie dla leni, którym się nie chce pracować. Ja osobiście miałem już dużo doświadczeń z różnymi firmami, a sprzedażą zajmuję się od lat, jednak dopiero w GMH mogłem rozwinąć skrzydła i szybko się piąć po szczeblach kariery. Po tych dwóch latach prowadzę już 2 oddziały, a już niebawem otwieram kolejny . Szczerze polecam tym, którzy stoją obecnie w miejscu, a chcieliby się wiele nauczyć i szybko rozwinąć. Jeśli nie należysz do leserów i obiboków i zawsze dajesz z siebie 100% to aplikuj, a na pewno nie pożałujesz - Polecam!
8
Zostaw swoją opinię o Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Marketing Holding Sp. z o. o. Sp. K.