brak logo

Er-Bud Kowalewski

Płock

Opinie o Er-Bud Kowalewski

oszukany 2009-12-08 11:33:53
Nie polecam pracy u Pana (usunięte przez administratora)! Człowiek nie nadaje sie do zycia w społeczeństwie!! Jest to jeden wielki oszust ! Po tygodniu harowania u niego nie zobaczyłem ani złotówki !! Każe zabierać rzeczy i nastepnego dnia stawic sie w biurze a te smieszne biuro zamkniete !! nie dajcie sie (usunięte przez administratora)
Oszukany 2 2009-12-08 14:04:30
Zgadzam się z osobą która napisała tą opinię. (usunięte przez administratora). Wykorzystuje ludzi, nie wypłaca wynagrodzenia. Obcina na wszystkim co może. Ludzie nie dajcie się nabrać na tą firmę. Osoby które chcą skorzystać z jego usług naprawdę mocno się zastanówcie. Lepiej weźcie inną ekipę jeśli chcecie uniknąć szkód . Człowiek nie znający się na robocie.
zlodziejeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2009-12-08 15:40:17
nie pracujcie u tej qurwy tyralem u niego ponad miesiac i dostalem 800zl przywozili stare narzedzia zniszczone nie nadajace sie do pracy a pozniej wkrecal ze byly nowe i za nie odcinal kase.Pan(usunięte przez administratora)to tak zwana firma krzak.Nie dajcie sie wrobic w jego obietnice bo nic z tego nie bedziecie mieli.Nie ma pojecia o pracy do wstawienia pieca chcial kuc strop.Ale mial pomysly to normalnie szok
zaserr 2010-01-06 20:13:45
ER-BUD(usunięte przez administratora) jak wyzej wspomniane jest to firma krzak(usunięte przez administratora)i i naciaga potraca pieniadze za wszystko nie długo przed biurem przy ul. Jachowicza 38/200b beda długie kolejki badz w domu na Rogozinie tam gdzie zamieszkuje wyzej wymieniony.Zamiast numeru kotaktowego powinienem podac numer konta na które powinnien przelac zaległe pieniądze za prace w tej firmie
zaserr 2010-01-06 20:14:11
ER-BUD (usunięte przez administratora) jak wyzej wspomniane jest to firma krzak (usunięte przez administratora) i naciaga potraca pieniadze za wszystko nie długo przed biurem przy ul. Jachowicza 38/200b beda długie kolejki badz w domu na Rogozinie tam gdzie zamieszkuje wyzej wymieniony.Zamiast numeru kotaktowego powinienem podac numer konta na które powinnien przelac zaległe pieniądze za prace w tej firmie
hb 2010-01-26 22:45:13
Bardzo proszę o informację gdzie dokładnie mieszka w Rogozinie (usunięte przez administratora)
hb 2010-01-26 22:45:38
Bardzo proszę o informację gdzie dokładnie mieszka w Rogozinie (usunięte przez administratora)
Luky 2010-02-09 13:35:22
Również podlączam się pod prośbę o wskazanie miejsca przebywania (usunięte przez administratora)
Oszuści!!!! 2010-02-09 13:38:01
Jaki jest adres zamieszkania w tym Rogozinie???
czrny 2010-03-12 20:38:00
daj nr tel to dam adres do tej szmaty nie dostalem kasy za robote [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszust trzeba sie zebrac ekipa i go odwiedzic
loki29 2010-03-13 10:36:24
Nie placi nie zna sie na rodocie jego pomysly sa jak by pierwszy raz robili w budowlamce omijac szerokim lukiem potracil mi za takie bzdury ze szkoda pisac a kasa na 3 raty jeszcze nie dal calosci bo sie zwinol (usunięte przez administratora)
kioloip 2010-07-23 07:25:27
ER-BUD(usunięte przez administratora) nie wypłacalni ludzie jak ich można nazwać lódzmi to pod gatunki ludzkie w szczególności (usunięte przez administratora) znana ekipa krzak ich biuro to panorama znaczy na parkingu na nic więcej ich nie stać
kioloip 2010-07-23 07:26:10
ER-BUD(usunięte przez administratora) nie wypłacalni ludzie jak ich można nazwać lódzmi to pod gatunki ludzkie w szczególności (usunięte przez administratora)biuro to panorama znaczy na parkingu na nic więcej ich nie stać
Kowalewski P 2010-07-29 10:48:09
(usunięte przez administratora)to Ciebie nie było stać do przyjechania do biura więc to ja musiałem przyjechać do Ciebie !!!
anonim 2010-08-06 12:02:58
JESTEŚCIE WSPANIAŁYMI FACHOWCAMI BO NAWET KLEJU UROBIĆ NIE UMIECIE WIĘC ZA CO ZA DARMO DWA DNI I PO ROBOCIE
bryla 2010-08-06 12:06:05
jestem zadowolony z płatności pana (usunięte przez administratora) jest w terminie a czasem lekkie przesunięcia porostu trzeba być fachowcem
mlody 2010-08-06 12:13:59
firma er-bud (usunięte przez administratora) jest dobrym wykonawco i pracodawcą sporo robiłem dla pana(usunięte przez administratora) i wypłaca wszystko z drobnymi przesunięciami ale trzeba byc fachowcem a nie siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i walić godziny przerobiona robota i jest każdy zadowolony a nie jak nie ktuży pracowali u niego przyszedł pokrzątał sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pogrzebał i chciał kasę za trzy dni wyleciał i chciał kasę za co za stanie i sranie to dopiero fachowcy
anonim 2010-08-06 12:15:32
tu chodzi o ludzi
!! 2010-08-15 20:48:08
Niestety nie zgodzę się z poprzednimi opiniami... firma Erbud jest nie wypłacalna a z ludzi robi się po prostu naiwnych Debili sądzę że te wcześniejsze pochlebne opinie napisali sami jej właściciele !!!
oszukany 2010-09-30 20:46:56
(usunięte przez administratora).z tego comi wiadomo wlasnych znajomych oszukal na ladna kase i jeszcze maja przez niego wiele problemow natury prawnej.NIE POLECAM .pan(usunięte przez administratora) nie ma pojecia o budowaniu,(usunięte przez administratora) nie wierzcie mu w zadne slowo.mieszka w ROGOZINIE ul.MAZOWIECKA14/2(usunięte przez administratora) PLOCK 2 CHANDLUJE EKOGROSZKIEM TANIO.NIE POLECAM PLOCISZ A TOWARU NIE WIDZISZ.KRADNIE PRACOWNIKO JAK I INWESTOROW WSPOLPRACA Z(usunięte przez administratora)TO BANKROCTWO
mikołaj 2014-05-30 02:47:07
Tez słyszałem o er-bud sporo dobrego, ale to były głównie opinie o ich usługach, a o pracy cisza, ktos cos wie?
jaco 2014-11-30 18:02:36
Kazdy cos słyszał, a jak opinii nie było, tak nie ma. Troche szkoda, bo ja równiez poszukuje teraz pracy i troszke myslałem nad er-bud, bowiem nazwa utkwiła mi w pamięci. Warto się nim zainteresować, czy jednak poszukac pracy gdzie indziej? Może z firma cos sie stało, czego nie wiem? Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
Stypu 2015-01-31 05:03:20
Er-bud zajmuje się szeroko pojętą działką budowlaną i związaną z nią usługami. Nie jest to zbyt duża firma, co chociażby sugeruje brak strony internetowej mający na pewno wpływ na mniejszą dostępność informacji na temat usługodawcy. Inną kwestią jest wysokość zatrudnienia - ilość pracowników raczej drastycznie nie wzrośnie...
romek 2015-02-15 16:23:19
a czy w tej firmie jest rotacja pracowników czy jak? właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia?
czopa 2015-03-04 19:59:06
romek skoro firma zajmuje się działalnością budowlaną to chyba się mylisz, że proces rekrutacji jest szeroko rozbudowany, w zasadzie nie wiem czy jest jakkolwiek, bo ze względu na dobroć szefa nie ma tam zapotrzebowania na pracowników, czy faktycznie jest tak jak słyszałem?? a może uderzając bezpośrednio do prezesa można coś osiągnąć i się zatrudnić ??
Rafał 2016-05-11 18:37:11
Ja się zastanawiam w jaki sposób tutaj dostać pracę, jestem budowlańcem z wieloletnim doświadczeniem i praca się przyda i to bardzo, ja mam sporo uprawnien, więc może nie byłoby to takie trudne znów..
Zostaw swoją opinię o Er-Bud Kowalewski - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Er-Bud Kowalewski