Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.


Oceniono 304 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kilargo Sp. z o. o.
Torowa 13
95-082 Chechło Pierwsze
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-20 12:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i szału nie ma, ale ludzie, jak wam nie pasuje, to po co się męczycie, a potem narzekacie na forum?
mi zdażało się pracowac w gorszych miejscach, a tutaj nie jest tak zle jak wszyscy mowia. praca jak praca- natyrac sie trzeba, ale nic za darmo przecierz nie ma.
zdjecie uzytkownika
;) - 2012-06-20 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekamy na forum, bo od tego to forum jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-22 12:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja, to stare babcie u lekarza w poczekalni. praca jak to praca- lepiej miec niz zebrac na ulicy.
po co narzekac? to i tak nic nie da. lepiej sie przylozyc i robic dobrze to wszyscy beda zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2012-06-23 19:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zgadzam sie z nią,jeśli nie podoba nam sie cos w drugiej osobie to najlepiej podejsc i jej o tym powiedziec a nie pisac na stronie bo tak to kazdy potrafi,a czasami lepiej trzymac jezyk za zebami.A co do malej jesli mysle o tej samej bo jest tylko jedna taka na zmianie to jest bardzo fajna dziewczyna robotna i zaradna,moze ktos jej tego zazdrosci.Ja ja lubie przynajmniej nie chodzi i nie obgaduje ludzi jak inni.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2012-06-24 20:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sobie chwale prace w tym zakładzie ale zgodzę się są osoby których nie lubię bo przyszli pierwszy sezon i się panoszą ja by pracowały nie wiem jak długo to że stoją na jednym stanowisku to myślą że kimś są chodzi mi o te młode osoby bo nie są niczego nauczone i trzeba za nich pracować chodzi mi o zmianę ,a co do brygadzistek to są spoko
zdjecie uzytkownika
odpowiadam - 2012-06-25 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po to jest forum aby mozna czy pochwalić czy tez skrytykować i kazdy robi to względem swoich odczuc a nie widzimisie.W ten sposób przyszły pracownik może sobie sam naswietlic sytuację o firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-07-06 10:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na produkcji jest ciezka, ale do pracy w kilargo nie zmusza. da rade wytrzymac. polecam isc na produkcje ze znajomym - zawsze bendzie razniej i bendzie z kim ponarzekac. : )
zdjecie uzytkownika
lollll - 2012-07-25 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ogólnie praca tam mi się podobała.. czasami zapierdziel był czasami luzik ;) najlepsza zmiana z panią Asią i panią Irenką:) i tyle miłych ludzi tam poznałam :)
PS." Looody" łączą ludzi hehe ;D
zdjecie uzytkownika
Złota - 2012-07-26 01:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nienawidzę tej pracy ! Pracowałam tak kilka miesięcy i było to dla mnie koszmarem.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2012-08-13 13:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj człowieku. Wszędzie jest tak samo. Takie mamy czasy, a miała być druga Irlandia, tak jak to niektórzy obiecywali. Najważniejsze, że jest jakakolwiek praca, bo pewnie niedługo będzie jeszcze gorzej.
zdjecie uzytkownika
grubcio - 2012-08-22 16:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze przyznać, że rekrutacje sa naprawdę prowadzone profesjonalnie. Startuje na automatyka. Są bardzo ciekawe testy praktyczne, pierwszy etap to rozmowa, rzeczowa rozmowa z miłą Pania. Z tego co słyszałem to w dziale technicznym pracuje sie ok, dużo pracy ale tez duzo wyzwań i mozna sie sporo nauczyć. Czekam na odpowiedź z ich strony.
zdjecie uzytkownika
stop - 2012-09-13 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "oszust" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
zdjecie uzytkownika
fishbone - 2012-10-04 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.I jak?Odezwali się?Jakie zarobki zaproponowali?Jak wygląda rekrutacja na brygadzistę?
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2012-10-31 13:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wasze wypowiedzi dotyczą stanowisk w sumie produkcyjnych albo pokrewnych.Czy może ktoś napisać jak wygląda praca od strony handlowców itp? Jakie są warunki, standardy, wynagrodzenia? Będę zobowiązana.
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2012-12-04 11:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Powtórzę pytanko po koledze. Wiecie jak tam się żyje handlowcom???
zdjecie uzytkownika
Janko Bzykant - 2012-12-05 00:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma być handlowcom? Tak samo, jak w innych spożywkach. Luzik jest. Każdy z Was handlowców uważa, że umie handlować wszystkim, mydłem, powidłem, lodami i (usunięte przez administratora). A jak mu coś akurat nie halo, to po trzech miechach ląduje w innej firmie. To tylko na produkcji trzeba się "zlochać" i trwać, i trwać Q J mać.

PS. To nieprawda, że nadzieja umiera ostatnia. Rozpacz trwa jeszcze na posterunku.
zdjecie uzytkownika
es - 2012-12-07 21:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O produkci piszecie dużo złego - że ciężko, że ludzie, że brygadzistki, że liniowe, że kierownicy. A jak jest w innych działach??? magazynah, transporcie?/
Kilargo Sp. z o. o. "Wywiad z Bartłomiej Czubak - Dyrektor Personalny w firmie Kilargo Sp. z o. o."
Czy firma Kilargo posiada jakąś standardową procedurę rekrutacji? Jak wygląda i czy jest jakiś szczególny okres przyjęć? Temat rekrutacji jest tematem złożonym. Przede wszystkim, procedura tego działania uzależniona jest od tego, na jakie stanowisko szukamy pracownika. Jeżeli chodzi o funkcje menadżerski to liczba etapów jest dostosowywana do konkretnego zapotrzebowania, ale składa się z co najmniej trzech części. Pierwsza z nich to rozmowa z pracownikiem HR. Drugie spo...
zdjecie uzytkownika
Były pracownik sezonowy - 2012-12-24 11:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kaliszu na produkcji też nie jest różowo w sezonie ale można dać radę. Damy radę...
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2013-01-02 12:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie, ze damy rade:)
zdjecie uzytkownika
olczyca - 2013-02-20 21:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak jest w laboratorium??
zdjecie uzytkownika
ALa98 - 2013-02-22 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam rekrutować?
zdjecie uzytkownika
Marcel 20 Nowotko - 2013-02-23 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba raczej kandydować albo aplikować, w ostateczności "być rekrutowanym", jeśli już koniecznie rekrutacja ci pachnie?
zdjecie uzytkownika
sezon 2013 - 2013-04-27 17:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey ludki!

Czy moze ktos mi napisać ile płacą w tym roku na godzine? Ile można tam zarobić, i jak wywgląda robota? Soboty-niedziele-wolne?

pozdrawiasy dla pracujących tam! Mysle że ktos szczerze opisze...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-10
Żródło: Gowork.pl
Kalisz
(wielkopolskie)
  KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia już kilkanaście lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie, Drogi Kandydacie, oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów.
zdjecie uzytkownika
Pracujący 4 Sezon - 2013-05-16 14:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
W końcu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu , się znalazł
długo czekaliśmy na ten dzień panie (usunięte przez administratora) miejmy nadzieje ze ogarnie pan cały ten wczesniejszy syf na tej zmianie bo to co się dzieje to jedna wielka porażka Pozdrawiam Ogolnie co do pracy to nie jest Cięzko zalezy gdzie się stoi ogolnie jest Lajcik są dni ze idzie sie narobic ale wiekszosc jest lajtowych a zarobki jakie sa takie są
zdjecie uzytkownika
qba - 2013-06-03 21:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem w magazynie ale robota cienżka zeszłego roku ale kierownik ok ale zimno i robić trza. ogulnie niejest
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x