Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Anonim. - 2012-03-21 14:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za potwierdzenie mojej tezy kolego. :) praca nie jest zła, niektórzy narzekają, bo chyba nigdy tak na prawdę się nie narobili, co do zarobków, są niskie nie powiem, że nie, ale ujdzie w tłumie. :)
zdjecie uzytkownika
wicia888.00 - 2012-04-14 14:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co ja tam pracuje czwarty sezon i nie narzekam. Na pewno pensji
nie ma 900zł tylko więcej i jak komuś się chce pracować to pracuje wszędzie , ale przychodzą juz takie lesery do pracy że szkoda gadać. Jedno co mi się nie podoba to praca w święta i weekendy. Gdy święta wychodza w tygodniu zabieraja dzień z urlopu za który nie zawsze płacą.Ja na swojej zmianie mam super ludzi zawsze znajdzie się jakas czarna owca ale nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
Życzliwa - 2012-04-24 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła,pensja też nie jest najgorsza już nie róbcie z tego zkładu jakiegoś obozu pracy,bo praca jest naprawde fajna,ja na swojej zmianie mam fajowych ludzi,no oprocz jednej która ostatnio przegina z obgadywaniem ludzi,może to nie bedzie miłe z mojej strony bo jestem nowa na tej zmianie ale już zdążyłam sie poznać na tej osobie chodzi mi o (usunięte przez administratora) która nosi kitke i ma zrobione blond pasemka.Jak tak dalej będzie robiła to sie w końcu obróci przeciwko niej,bo ona wcale nie jest taka miła na jaką wygląda.
zdjecie uzytkownika
6 - 2012-04-24 12:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje
zdjecie uzytkownika
wc - 2012-05-28 23:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn jest ok - można się dogadać z kierownikiem( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-06-04 13:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie porównuj magazynu do produkcji.Przyjdz tutaj a zobaczysz jak jest naprawę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-20 12:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i szału nie ma, ale ludzie, jak wam nie pasuje, to po co się męczycie, a potem narzekacie na forum?
mi zdażało się pracowac w gorszych miejscach, a tutaj nie jest tak zle jak wszyscy mowia. praca jak praca- natyrac sie trzeba, ale nic za darmo przecierz nie ma.
zdjecie uzytkownika
;) - 2012-06-20 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekamy na forum, bo od tego to forum jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-22 12:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja, to stare babcie u lekarza w poczekalni. praca jak to praca- lepiej miec niz zebrac na ulicy.
po co narzekac? to i tak nic nie da. lepiej sie przylozyc i robic dobrze to wszyscy beda zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2012-06-23 19:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zgadzam sie z nią,jeśli nie podoba nam sie cos w drugiej osobie to najlepiej podejsc i jej o tym powiedziec a nie pisac na stronie bo tak to kazdy potrafi,a czasami lepiej trzymac jezyk za zebami.A co do malej jesli mysle o tej samej bo jest tylko jedna taka na zmianie to jest bardzo fajna dziewczyna robotna i zaradna,moze ktos jej tego zazdrosci.Ja ja lubie przynajmniej nie chodzi i nie obgaduje ludzi jak inni.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2012-06-24 20:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sobie chwale prace w tym zakładzie ale zgodzę się są osoby których nie lubię bo przyszli pierwszy sezon i się panoszą ja by pracowały nie wiem jak długo to że stoją na jednym stanowisku to myślą że kimś są chodzi mi o te młode osoby bo nie są niczego nauczone i trzeba za nich pracować chodzi mi o zmianę ,a co do brygadzistek to są spoko
zdjecie uzytkownika
odpowiadam - 2012-06-25 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po to jest forum aby mozna czy pochwalić czy tez skrytykować i kazdy robi to względem swoich odczuc a nie widzimisie.W ten sposób przyszły pracownik może sobie sam naswietlic sytuację o firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-07-06 10:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na produkcji jest ciezka, ale do pracy w kilargo nie zmusza. da rade wytrzymac. polecam isc na produkcje ze znajomym - zawsze bendzie razniej i bendzie z kim ponarzekac. : )
zdjecie uzytkownika
lollll - 2012-07-25 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ogólnie praca tam mi się podobała.. czasami zapierdziel był czasami luzik ;) najlepsza zmiana z panią Asią i panią Irenką:) i tyle miłych ludzi tam poznałam :)
PS." Looody" łączą ludzi hehe ;D
zdjecie uzytkownika
Złota - 2012-07-26 01:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nienawidzę tej pracy ! Pracowałam tak kilka miesięcy i było to dla mnie koszmarem.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2012-08-13 13:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj człowieku. Wszędzie jest tak samo. Takie mamy czasy, a miała być druga Irlandia, tak jak to niektórzy obiecywali. Najważniejsze, że jest jakakolwiek praca, bo pewnie niedługo będzie jeszcze gorzej.
zdjecie uzytkownika
grubcio - 2012-08-22 16:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze przyznać, że rekrutacje sa naprawdę prowadzone profesjonalnie. Startuje na automatyka. Są bardzo ciekawe testy praktyczne, pierwszy etap to rozmowa, rzeczowa rozmowa z miłą Pania. Z tego co słyszałem to w dziale technicznym pracuje sie ok, dużo pracy ale tez duzo wyzwań i mozna sie sporo nauczyć. Czekam na odpowiedź z ich strony.
Kilargo Sp. z o. o.
Kilargo Sp. z o. o.
"Wywiad z Bartłomiej Czubak - Dyrektor Personalny w firmie Kilargo Sp. z o. o."
Czy firma Kilargo posiada jakąś standardową procedurę rekrutacji? Jak wygląda i czy jest jakiś szczególny okres przyjęć? Temat rekrutacji jest tematem złożonym. Przede wszystkim, procedura tego działania uzależniona jest od tego, na jakie stanowisko szukamy pracownika. Jeżeli chodzi o funkcje menadżerski to liczba etapów jest dostosowywana do konkretnego zapotrzebowania, ale składa się z co najmniej trzech części. Pierwsza z nich to rozmowa z pracownikiem HR. Drugie spotkanie polega na ewentualnej symulacji realnej pracy czy rozwiązywaniu zadań lub case'ów. Jeżeli jest większa liczba kandydatów to biorą oni udział w Assessment Center. I zawsze na samym końcu jest spotkanie z bezpośrednim przełożonym. Natomiast na absolutnie kluczowe stanowiska jest również spotkanie z prezesem firmy. Jeżeli mówimy o stanowiskach specjalistycznych to proces jest prostszy: spotkanie z działem z HR i, potem, z bezpośrednim przełożonym. Rekrutacja na stanowiska produkcyjne polega na jednej rozmowie plus spełnieniu wymogów formalnych, czyli na przykład przyniesieniu książeczki sanepid.     Nawiązując do specy...
zdjecie uzytkownika
stop - 2012-09-13 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "oszust" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
zdjecie uzytkownika
fishbone - 2012-10-04 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.I jak?Odezwali się?Jakie zarobki zaproponowali?Jak wygląda rekrutacja na brygadzistę?
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2012-10-31 13:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wasze wypowiedzi dotyczą stanowisk w sumie produkcyjnych albo pokrewnych.Czy może ktoś napisać jak wygląda praca od strony handlowców itp? Jakie są warunki, standardy, wynagrodzenia? Będę zobowiązana.
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2012-12-04 11:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Powtórzę pytanko po koledze. Wiecie jak tam się żyje handlowcom???
zdjecie uzytkownika
Janko Bzykant - 2012-12-05 00:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma być handlowcom? Tak samo, jak w innych spożywkach. Luzik jest. Każdy z Was handlowców uważa, że umie handlować wszystkim, mydłem, powidłem, lodami i (usunięte przez administratora). A jak mu coś akurat nie halo, to po trzech miechach ląduje w innej firmie. To tylko na produkcji trzeba się "zlochać" i trwać, i trwać Q J mać.

PS. To nieprawda, że nadzieja umiera ostatnia. Rozpacz trwa jeszcze na posterunku.
zdjecie uzytkownika
es - 2012-12-07 21:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O produkci piszecie dużo złego - że ciężko, że ludzie, że brygadzistki, że liniowe, że kierownicy. A jak jest w innych działach??? magazynah, transporcie?/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-13
Żródło: Gowork.pl
Aleksandrów Łódzki
(łódzkie)
  KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia ponad 20 lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie Drogi Kandydacie oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów. Aktualni
zdjecie uzytkownika
Były pracownik sezonowy - 2012-12-24 11:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kaliszu na produkcji też nie jest różowo w sezonie ale można dać radę. Damy radę...
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2013-01-02 12:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie, ze damy rade:)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kilargo Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert