Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-07 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety pracuje w tej firmie 2 rok,na stanowisku mniej ,więcej produkcyjnym,nie polecam tej firmy absolutnie,ludzie na produkcji to porostu bydło do (usunięte przez administratora) , oczywiście z mojej strony szacun wobec nich,ja osobiście nabawiłem się już nerwicy niedużo mi brakuje żeby wpaść w alkoholizm lub depreche, śmietanka typu brygadzistki + kierowniczki to coś bez nazwy jedna lub dwie osoby z tej ekipy są w porządku, reszta to głównie brygadzistki prześcigające się w wydajnościach, i wchodzenie kierownikowi w dupę,kierownicy zresztą też, wiadomo waszym kosztem,jest koniec sezonu także zobaczymy jak to będzie za pół roku, robią drugą chale produkcyjną może się coś zmieni na lepsze ale śmiem wątpić raczej,o swoim stanowisku niestety nie moge się wypowiedzieć bo bym szybko został zidentyfikowany ,a na produkcji już czytaliście coś na ten temat.pozdro dla szarej strefy kil.
zdjecie uzytkownika
kaliszanek - 2010-10-27 11:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej bo ja juz nie moge wybrzydzac i musze pracowac byle gdzie....jak mozna sie tam dostac, podobno jakies agencje pracy zatrudniaja do nich, jakie? wiecie moze i ile mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-21 21:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-19 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram
zdjecie uzytkownika
### - 2010-12-19 12:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja
zdjecie uzytkownika
do wszystkich - 2011-03-06 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ktorej zmianie jest najlepiej ?? a na ktorej najgorzej ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-31 12:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nic się nie zmieniło i raczej się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-09 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam wiele lat ,na rużnych zmianach,to bedzie dobry zakład ale trzeba wiele zmienic ,kierownicy, ,,najgorsze,,brygadzistki niech robia na produkcji.wybrac nowych ,młodych ,nie skrumpowanych na wazne stanowiska,inaczej (usunięte przez administratora) ibrak kultury kierownictwa będa wizytowka kilargo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-20 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest (usunięte przez administratora)ale bez przesady!!!! ta praca poprostu nie jest dla wymalowanych lalek barbi z tipsami!!! chociaż pracowała (usunięte przez administratora)w tym sezonie i dawała rade;))) mi się podoba, tylko trzeba się nie bać i ryknąć od czasu do czasu, jak ktoś ryczy na ciebie!!! Proste?? proste!!! znajomości nie mają znaczenia!!! każdy sam pracuje na swoją opinię!!! jak się ścieme wali całe 8h to wkońcu kierownik zmiany bądź brygadzistka to zauważy no i przejebka!!!! jedyne co mnie wkurwia w tej firmie to fakt, że plotki roznoszą się szybciej niż w internecie!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-02-19 19:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt ci nie obieca tak jak w Kilargo ! Niestety na obietnicach zawsze się kończy.Pani Kierownik Zakładu obieca wszystko, a potem tylko się uśmiecha i dalej obiecuje, ale na następny sezon.Dziwne że jej nos jest wciąż taki sam..Przepracowałem tu trochę lat i odszedłem zirytowany ale odetchnąłem.Byliśmy traktowani przez jak bydło przez brygadzistki.Jedyna osoba na produkcji która ma w sobie człowieczeństwo to facet-brygadzista-dziękuje Panu.Zarobki bardzo kiepskie, ludzie z łapanki-spotkasz tu narkomana i kryminalistę.Atmosfera fatalna.żegnaj Kilargo!!!
zdjecie uzytkownika
magazynio - 2012-03-11 22:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji faktycznie nie jest rozwojowa - jak to na taśmie, ale praca w magazynie jest ok - morzna nauczyc sie obbsłógi skanera i ciongle cos innego sie dzieje. szef magazynu tesz jest spoko koleś narazie. Nie płacą zbyt wiele ale gdzie w Kaliszu jest lepiej. Ludzie nażekają a ja uwarzam ze nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
anhela - 2012-03-16 15:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przyjmują jeszcze do kilargo??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-18 13:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na wszystkich zmianach i potwierdzam że wcale nie jest źle. Ale zawsze trafi się jakaś ofiara której się nie chce pracować więc wymyśla jaka to krzywda mu się dzieje.
zdjecie uzytkownika
Anonim. - 2012-03-21 14:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za potwierdzenie mojej tezy kolego. :) praca nie jest zła, niektórzy narzekają, bo chyba nigdy tak na prawdę się nie narobili, co do zarobków, są niskie nie powiem, że nie, ale ujdzie w tłumie. :)
zdjecie uzytkownika
wicia888.00 - 2012-04-14 14:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co ja tam pracuje czwarty sezon i nie narzekam. Na pewno pensji
nie ma 900zł tylko więcej i jak komuś się chce pracować to pracuje wszędzie , ale przychodzą juz takie lesery do pracy że szkoda gadać. Jedno co mi się nie podoba to praca w święta i weekendy. Gdy święta wychodza w tygodniu zabieraja dzień z urlopu za który nie zawsze płacą.Ja na swojej zmianie mam super ludzi zawsze znajdzie się jakas czarna owca ale nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
Życzliwa - 2012-04-24 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła,pensja też nie jest najgorsza już nie róbcie z tego zkładu jakiegoś obozu pracy,bo praca jest naprawde fajna,ja na swojej zmianie mam fajowych ludzi,no oprocz jednej która ostatnio przegina z obgadywaniem ludzi,może to nie bedzie miłe z mojej strony bo jestem nowa na tej zmianie ale już zdążyłam sie poznać na tej osobie chodzi mi o (usunięte przez administratora) która nosi kitke i ma zrobione blond pasemka.Jak tak dalej będzie robiła to sie w końcu obróci przeciwko niej,bo ona wcale nie jest taka miła na jaką wygląda.
zdjecie uzytkownika
6 - 2012-04-24 12:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje
Kilargo Sp. z o. o. "Wywiad z Bartłomiej Czubak - Dyrektor Personalny w firmie Kilargo Sp. z o. o."
Czy firma Kilargo posiada jakąś standardową procedurę rekrutacji? Jak wygląda i czy jest jakiś szczególny okres przyjęć? Temat rekrutacji jest tematem złożonym. Przede wszystkim, procedura tego działania uzależniona jest od tego, na jakie stanowisko szukamy pracownika. Jeżeli chodzi o funkcje menadżerski to liczba etapów jest dostosowywana do konkretnego zapotrzebowania, ale składa się z co najmniej trzech części. Pierwsza z nich to rozmowa z pracownikiem HR. Drugie spo...
zdjecie uzytkownika
wc - 2012-05-28 23:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn jest ok - można się dogadać z kierownikiem( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-06-04 13:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie porównuj magazynu do produkcji.Przyjdz tutaj a zobaczysz jak jest naprawę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-20 12:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i szału nie ma, ale ludzie, jak wam nie pasuje, to po co się męczycie, a potem narzekacie na forum?
mi zdażało się pracowac w gorszych miejscach, a tutaj nie jest tak zle jak wszyscy mowia. praca jak praca- natyrac sie trzeba, ale nic za darmo przecierz nie ma.
zdjecie uzytkownika
;) - 2012-06-20 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekamy na forum, bo od tego to forum jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-22 12:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja, to stare babcie u lekarza w poczekalni. praca jak to praca- lepiej miec niz zebrac na ulicy.
po co narzekac? to i tak nic nie da. lepiej sie przylozyc i robic dobrze to wszyscy beda zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2012-06-23 19:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zgadzam sie z nią,jeśli nie podoba nam sie cos w drugiej osobie to najlepiej podejsc i jej o tym powiedziec a nie pisac na stronie bo tak to kazdy potrafi,a czasami lepiej trzymac jezyk za zebami.A co do malej jesli mysle o tej samej bo jest tylko jedna taka na zmianie to jest bardzo fajna dziewczyna robotna i zaradna,moze ktos jej tego zazdrosci.Ja ja lubie przynajmniej nie chodzi i nie obgaduje ludzi jak inni.Pozdrawiam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-28
Żródło: Gowork.pl
Aleksandrów Łódzki
(łódzkie)
  KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia już kilkanaście lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie, Drogi Kandydacie, oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów. A
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2012-06-24 20:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sobie chwale prace w tym zakładzie ale zgodzę się są osoby których nie lubię bo przyszli pierwszy sezon i się panoszą ja by pracowały nie wiem jak długo to że stoją na jednym stanowisku to myślą że kimś są chodzi mi o te młode osoby bo nie są niczego nauczone i trzeba za nich pracować chodzi mi o zmianę ,a co do brygadzistek to są spoko
zdjecie uzytkownika
odpowiadam - 2012-06-25 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po to jest forum aby mozna czy pochwalić czy tez skrytykować i kazdy robi to względem swoich odczuc a nie widzimisie.W ten sposób przyszły pracownik może sobie sam naswietlic sytuację o firmie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kilargo Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x