Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

Kaska 2017-07-19 08:53
Spoko niech będzie ze tyle zarabiam, buhahahaha :)
sroka 2017-07-19 08:57
2150 + premie jak cos ;) :P
nie narzekam, za taka pracę jest ok. Nie napracuje się za bardzo, mam blisko do zakładu. Pensja na czas
Żarcik 2017-07-20 00:06
Dobre!!! Ha,ha,ha!I jeszcze premię mają! !!!!Ha,ha,ha!!!!!
1
Oceniaczka 2017-07-20 09:08
Przyjmując pozycję roszczeniową nigdy nie będziecie zadowoleni z żadnej pracy. Takie osoby mają oczekiwania od innych nie od siebie.
3
Żarcik 2017-07-20 23:36
Przestań. Nikt do pracy dla zabicia czasu nie chodzi.A za najniższą krajową to lepiej buraki na bazarku osiedlowym sprzedawać.
Dowcip 2017-07-21 08:43
Zarcik a ty chyba na bezrobociu siedzisz bo nikt cie nie chce zatrudnić i się użalasz tu :)
3
Żarcik 2017-07-21 19:51
Nie użalam sie,bo nie mam nad czym..,,No chyba że nad wami....
jula 2017-07-22 21:08
pracowalam 2,5 roku. Jako swieza absolwentka studiow na kierunku biotechnologia, zdobylam cenne doswiadczenie w kontroli jakosci. Nowoczesna firma, rzetetny pracodawca, fajna atmosfera. Zlego slowa nie powiem
1
gordon 2017-07-22 21:14
Zaczalem od stazu w logistyce, teraz przechodze na etat w logistyce :-) Zdobylem cenne doswiadczenie po studiach. Warto aplikowac
1
rafcii 2017-07-22 21:16
Ostatnio widzialem duzo plakatow z ogloszeniamI na magazyn. Jestem swiezo po kursie na wozki. Mam szanse bez doswiadczenia?
1
spiderman 2017-07-24 11:44
Szukają pomocników i magazynierów, jako pomocnik możesz się przyuczyć nie mając doświadczenia.
Biolik 2017-07-25 11:25
Widzę, że firma ma dużo ofert pracy? Jaki jest tego powód? Jakiś nowy projekt czy moze nowy oddział? Jeśli ktoś wie proszę się podzielić informacjami.
hhh 2017-07-26 08:28
Nowe projekty zawsze są, pewnie jak w każdej firmie.....:)
Magazynier 2017-07-26 09:50
Ja pracuję na magazynie... na początku ciężko było przestawić się na zimny klimat, ale po kilku dniach pracy jest ok. W sezonie jest sporo pracy ale pracuję na fajnej zmianie. Pozdrowienia dla załogi!
SzSz 2017-07-28 15:09
@Helena, powiedz mi jak jest z nockami? Jeśli zaczyna sie nowy tydzień i zaczynasz na nocke to przychodzisz już z niedzieli na pon. 22:0-6:00? Czy dopiero z pon-wt.?
Kami 2017-07-31 08:35
Na produkcji prosta praca, pakowanie, prace manualne przy linii. Szukałam pracy dorywczej. Poleciłam pracę koleżance i jesteśmy na jednej zmianie. Osobiście jestem zadowolona.
3
Pracownik produkcji 2017-07-31 11:53
Ja pracuje na produkcji. Poniedziałkami się zaczyna na 22.
George 2017-07-31 13:55
żeby pracować na produkcji to nie trzeba tu większej logiki. jak ktoś jest bystry to szybko się nauczy.
1
Serce 2017-08-01 13:16
Interesuje się pracą w Kilargo i czytam opinie o firmie. Są one bardzo podzielone i właściwie trudno wyrobić sobie zdanie. Słyszałem, że firma spoko.!
Milka 2017-08-02 11:04
Ja osobiście jestem zadowolona, pracuję w logistyce, 8-16, weekendy wolne, fajny zespół.
Bleeeee 2017-08-02 18:21
Wiadomo,ze na produkcję to potrzebna jest tania siła robocza! !!Nawet mysleć nie muszą. ... To idź na tą produkcję,najlepiej w Kaliszu......
George 2017-08-04 09:17
Jestem w Chechle i tu mi dobrze :)
1
Aśka 2017-08-08 14:51
A mi się podoba na produkcji, wbrew pozorom wcale nie jest zimno bo temperatura 12-15 stopni :)
Laluna 2017-08-11 11:13
"Jak się nie chciało nosić teczki to się nosi woreczki" to fajnie powiedzenie pasuje do realiów. Praca fizyczna jest ciężka ale każdy wybiera to co musi.
Cezary 2017-08-14 13:22
Wydaje mi się, że niektórzy powinni spojrzeć na siebie bardziej krytycznym wzrokiem! Jest dużo osób zadowolonych z pracy w Kilargo i tylko część maruderów, którym ie chce sie pracować i mają pretensje.
2
Kola 2017-08-18 21:53
Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Może trzeba pomyśleć co umiem i gdzie mogę pracować, Kilargo nikogo nie zmusza do pracy. Jeśli ktoś czuje się na siłach może aplikować na stanowisko kierownicze! Nie każdy moze być managerem, to jest stresująca praca!!
1
Obiektywne oko 2017-08-26 11:51
Czy firma ma aż tak słabą opinie, że musi podszywać się pod pracowników i wystawiać za nich fałszywe opinie? Trochę słaby sposób na poprawę opinii i zachęcenie do aplikowania. Ciągle wystawione to samo ogłoszenie na wakat o czymś świadczy. Nie, nie o tym, że tutaj się super pracuje. Ciekawe jak długo moja negatywna opinia będzie na tablicy pracodawcy. Pozdrowienia dla działu HR.
4
opal 2017-08-28 09:50
witam jaką umowę się dostaje ?
Obecny 2017-09-02 19:57
Może Kilargo nie jest idealna firmą ale takich nie ma. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Czasami warto zrobić wszystko żeby poprawić sytuację i atmosferę w firmie dla dobra wszystkich zatrudnionych. Dobrze wiecie, że część osób udaje tylko, że pracuje!!!
Koral 2017-09-03 18:04
Jaka płaca,taka praca.
2
Norbert 2017-09-06 22:59
Nie rozumiem stwierdzenia, że usuwane są prawdziwe opinie. Negatywne opinie wystawiane przez ludzi którym nie chce się pracować tylko oczerniają firmę !! To ma być ta prawdziwa i obiektywna opinia?
3
anuska 2017-09-08 11:54
święta racja, widać kto jak często tu bywa. Niektórych zajęciem - czyt "pracą" jest siedzenie i pisanie obraźliwych postów
1
dert 2017-09-08 15:32
byłych kierowników, kontrolerów jakości, liderów produkcji, technologów, pracowników produkcyjnych nazywasz osobami którym nie chce się pracować ?
Bodzio 2017-09-11 08:21
Powiedzcie mi dlaczego Kilargo ma tak dużo nowych ofert pracy?
anka 2017-09-13 09:13
Bo sa 3 lokalizacje :) pracuje w administracji w Kaliszu, niebawem zakłady będą przygotowywać się do kolejnego sezonu. Poza tym trzeba uwzglednic to ze jest sporo pracy i ludzi do pracy potrzeba, a ze na niektóre stanowiska ciężko się dostać bo trzeba mieć fachowa wiedze to niektóre ogłoszenia sa caly czas.
larson 2017-09-13 10:44
bo jest duża rotacja na każdym szczeblu
larson 2017-09-14 12:49
weź nie ściemniaj ludzi - kalisz wyrabia najwiekszy zysk całej firmie, chechło przy tym to pikuś, a 3 lokalizacja - biuro w Łodzi na Piotrowskiej? no proszę sorry ...sprzedaż i marketing jak wszędzie - też rotuje na okragło
ABCDE 2017-09-16 17:07
No ciekawe .....Podobno jest tak dobrze ,a w Kaliszu jeszcze ludzi szukają na koniec sezonu,np gotowacza. Hmmm....Niektórzy tu piszą takie bzdury z jakiego powadu tak się dzieje,ze ręce opadają . A prawda jest taka: mało płacą, ludzi mają za nic,napięta atmosfera,zła organizacja pracy na produkcji i wiele ,wiele innych......
6
Mordor 2017-09-18 11:23
Ludzie rotują, jak wszędzie. Jest dużo ofert pracy na rynku, w końcu mamy rynek pracownika. Firma, jak firma...średniak. Są zalet, są wady. Nie jest to korpo i to na plus. Każdy znajdzie coś dla siebie.
3
dur 2017-09-21 08:26
Prawdę mówisz :) !! omijać z daleka.
1
ostatni 2017-09-22 09:53
pracuje tu na magazynie od niedawna. pieniądze dobre, szefo i koledzy ok.
Zainteresowany 2017-09-29 13:18
Witam

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Area Sales Manager na Śląsk, czy ktoś wie jak płacą, jakie auto i jak z używaniem ? Czy jest budżet na wsparcie ? Mam doświadczenie z mrożonkach ale jakoś u dystrybutorów nie specjalnie widziałem tą markę ? Sprzedają się te lody ?

Dzięki za jakieś info i konstruktywne odpowiedzi
Benek 2017-10-08 10:01
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy specjalisty w logistyce? Na jakie warunki mogę liczyć? Chodzi mi o jakieś dodatki typu leczenie, karta multisportu? Czy jakieś premioe do podstawy? Słyszałem, że firma jest spoko.
jolka 2017-10-12 13:30
Karta MultiSport, ubezpieczenie na życie, tj w ogłoszeniu :)
Marek 2017-10-16 09:36
Czy może ktoś napisać jaki jest powód, że Kilargo potrzebuj tak dużo nowych osób? Jakiś poważne zmiaekny w firmie? Chcę aplikować dlatego tak dopytuję!
patyk 2017-10-17 08:28
bardzo duża rotacja ludzi
gocha 2017-10-17 15:39
a może nie każdy się nadaje na dane stanowisko??
l 2017-10-17 17:48
Rozwoj firmy, przygotowanie do nowego sezonu
Daniel 2017-10-19 10:38
To bardzo dobre informacje, skoro firma się rozwija to są perspektywy spokojnej pracy.
dert 2017-10-19 14:46
a może takie warunki pracy :P
Zostaw swoją opinię o Kilargo Sp. z o. o. - Chechło Pierwsze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.