Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

pomocna 2015-09-24 17:16:06
Z tego co wiem, szukają technologa z doświadczeniem, a nie na początku drogi zawodowej. Słyszałam od znajomej, która tam pracuje, że jak ktoś ma fajne doświadczenie i wiedzę to zarobki też są przyzwoite. Brałam udział w rekrutacji, ale nie mam póki co odpowiedniego doświadczenia. Praca tylko od poniedziałku do piątku.
0
dymek 2015-10-01 22:55:09
@oczlik, obecnie w większości firm małych, dużych do odbioru za nadgodziny są dni wolne zamiast gotówki, wiadomo jednym pasuje jednym nie, kwestia sporna. Poza tym na stronie Kilgaro można aplikować bezpośrednio na ogłoszenia.Również w sezonie letnim zatrudniają pracowników na produkcje fajna sprawa by dorobić. Wiadomo, że na poważniejsze stanowiska trzeba posiadać odpowiednie wykształcenie.
0
były 2015-10-25 13:59:51
"Z tego co mi się wydaje każdy na początku pracy jest informowany w jaki sposób będzie wyglądał harmonogram pracy i jak rozliczane będą nadgodziny'' (usunięte przez administratora)
1
tomek 2015-11-01 02:12:32
witam! wydaje mi się, ze pracy u nich jest pod dostatkiem. Pamiętam, ze ktoś pytał, wiec mówie. Jak ktoś ma dobre zdrowie i też checi do pracy to niech zgłasza się na magazyn do nich, bo nieźle płaca, mój znajomy był u nich na rozmowie i mówi, że bardzo profejlonalnie to wszystko wyglądało. Tylko trezba mieć uprawnienia na wózek widłowy.
0
7654 2015-11-07 21:19:47
hej ja na przykład widziałem że firma Kilargo Sp. z o. o. poszukuje od niedawna specjalsity do spraw administracji sprzedaży ze znajomością języka niemieckiego w Łodzi oferują stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji,współpracę z profesjonalnym i sympatycznym zespołem fachowców
0
miczek 2015-11-10 00:22:37
Rzeczywiście firma ostatnio sporo ofert wypuściła, więc może planują otworzenie się na jakiś nowy rynek ?
0
Deutsche 2015-11-12 03:54:41
@7654, język niemiecki jest mniej znany niż angielski, wiec myślę że to zrobi przesiew w aplikowanych CV.
0
marian 2015-11-14 12:15:59
@7654 dobra atmosfera to podstawa profesjonalnej współpracy, więc fajnie, że można to tutaj osiągnąć przy tych ich ofertach pracy.
0
Marlena 2015-12-02 18:23:19
Zgadzam się z Tobą @Deutsche język niemiecki robi w Kilargo ogromne znaczenie, bo sporo linii produkcyjnych mają też za granicą. Płacą z tego co wiem średnią krajową, ale w takich miastach jak Łask czy Sieradz to potężny pieniadz
0
LLL 2015-12-12 22:47:32
Widzę, że poszukują ludzi na stanowisko specjalista ds. sprzedaży w dziale wsparcia sprzedaży. Nie orientujecie się może czy ciężko na rekrutacji? Z góry dzięki za odpowiedź.
1
dymek 2016-01-07 14:31:08
Słuchajcie ja własncie aplikowałem do nich na stanowisko pracownika produkcji,mila i przyjemna praca na produkcji lodow, system pracy 3zmianowy,godziną są ok, oferują 2000 tyś plus premie
0
Wariat 2016-01-09 18:33:08
@dymek też widziałem tą ofertę pracy i się zastanawiam nad aplikowaniem. Wymagania nie są duże, praktycznie żadne. Płacą za nadgodziny, można nawet dostać 100 zł premii frekwencyjnej. Tak to zarobki 2000 brutto, więc nie jest źle.
0
nosek 2016-01-11 21:51:37
Faktycznie 2000 złotych jak na produkcje to jest całkiem dobra stawka. Ciekawe, czy mozna jeszcze ją zwiekszyć jakimiś nadgodzinami, czy pracą w weekendy.
0
henry 2016-01-14 00:54:35
Teraz jeszcze dorzucili nowe oferty pracy w województwie łódzkim w kilku miastach. Też szukają pracownika produkcyjnego. Troche mi nie odpowiada system trójzmianowy plus soboty
0
kojot 2016-01-16 04:30:34
kurcze jak dla mnie system trójzmianowy to kicha, ale wiem, że są osoby, które lubią tak pracować i nic mi do tego :) ważne, że dobrze płacą i zapewniają opiekę medyczną
0
damian3 2016-01-18 12:25:23
@kojot no nnie wiem czy masz, ja chcę aplikowac na aktualną ofertę mechanika urządzeń przemysłowych i piszą tylko że wynagrodzenie jest adekwatne do posiadanych kwalifikacji
0
hak 2016-01-20 14:28:14
@damian3 no to jak dla mnie super opcja. Im więcej potrafisz tym więcej zarabiać będziesz. No a umówmy się, że taki mechanik u nich mniej niż 3 tysiące nie zarabia, więc może być tylko lepiej.
0
Marysia 2016-01-22 14:45:18
No to faktycznie @hak nie ma na co narzekać, ale to jak się jest facetem :D chociaż dla kobiet też jest trochę ogłoszeń z tego co widzę i to nawet nowych
0
wladek 2016-03-08 08:29:51
maja bardzo dużo ogłoszeń na stronach @witek wystarczy poszukac dla kobiet może też się coś znajdzie ale musisz mnie doświadczenie i dużą wiedzę np. jako spec od transportu
0
Macieq 2016-03-15 00:05:27
Pracowałem tam trochę na produkcji więc pozwolcie ze się wypowiem. (usunięte przez administratora) Pozytywy to małe wymagania i pewne zarobki. I nie słuchajcie opinii ze zimno bo to bzdety, no chyba ze dadzą cie do chłodni, ale jeśli ktoś lubi zimę przez cały rok to żaden problem :)
0
Marlena 2016-03-15 11:54:09
Oczywiście, że to o zimnie to są bzdedy, jest dość dobrze, powiedziełabym że na wielu oddziałach tutaj jest mega mega dobrze, trzeba to powiedzieć wprost
0
IGA 2016-03-22 12:56:03
pojawilo sie ogloszenie na stanowisko specjalisty ds jakosci. MOze ktoś coś napisać o pracy na tym stanowisku? Mniej wiecej jakich zarobków mozna sie spodziewac i czy jest to praca w weekendy również? Jak jest z wolnym, czy robią problemy jak ktoś chce urlop? Bardzo proszę o opinie
0
kojot 2016-03-22 17:42:47
@IGA o pracy w weekendy nic nie piszą, ale jest to praca na 3 zmiany i na to musisz by,c przygotowana, ponadto możesz korzystać z programu MultiBenefit i ubezpieczenia na życie
0
IGA 2016-03-22 23:16:08
@kojot dzieki za odp. Może ktoś coś jeszcze wie na temat warnków pracy w laboratorium?
0
Timiso 2016-03-26 16:37:45
Widzę, że poszukują specjalisty ds. kontroli, a po waszych komentarzach chyba zaryzykuję :) chyba jako nieliczni proponują benefity i ubezpieczenie na życie wow :) wszystko pięknie ładnie ale czy jest ktoś kto może powiedzieć mi coś o zarobkach, warto?
0
tomek 2016-03-31 10:48:21
jeśli chodzi o zarobki to nie wydje mi się, żeby były naprawdę jakieś z kosmosu, bo spokojnie można do 2- 3 tys na strcie mieć i nawet jako automatyk jest.
0
d 2016-04-02 10:53:00
@kate tutaj wcale nie chodzi o pieniądze, ale o doświadczenie i prestiż. dlatego ja do nich jestem nawet teraz gotowa iść na te bezpłatne praktyki w księgowości
0
Kajka 2016-04-05 23:23:07
Jakie zarobki na stanowisku specjalisty ds jakości ? ktos wie? w granicach 2000 zl na reke czy mozna liczyc na coś wiecej?
0
eden 2016-04-06 08:03:51
myślę, że spokojnie skoro piszą, że dają umowę o pracę i nawet jakieś tam benefity to na pewno tak jest z tym, że ta oferta była dodana już jakiś czas temu..ale na Kalisz jest ich teraz parę nawet na praktyki coś jest
1
Jolka 2016-04-18 21:22:05
Kajka na stanowisku specjalisty powinnaś spokojnie dostać 2 tys na rękę, praca 6 dni w tygodniu, z wolnym problem, ruchomy grafik, ,,benefity", miła atmosfera w pracy. Praca dla wytrzymałych :-)
0
Marlena 2016-05-05 14:20:32
Bezpłatne praktyki w dziale logistyki - administracja magazynowa kto był na tym, jak się sprawy mają, czy potem zapraszają ludzi do stałej współpracy czy nie ma czegoś takiego, w sensie za kasę, jak jest?
0
byly 2016-05-08 22:54:45
do Marlena
Jest tkz sezon lodowy, potrzebują ludzi za friko, jakby kogoś chcieli na stale to już by zatrudnili ale widocznie cos nie poszlo. Chcesz to staruj i skanuj papiery, niewile ma to wspólnego z "logistyka"
0
Kotek 2016-05-11 23:18:29
czy w laboratorium pracuje sie również w weekendy?
0
lila 2016-05-12 11:32:53
tak
0
tomek 2016-05-28 13:40:11
jest teraz możliwe u nich zatrudnienie jako Operator Linii Produkcyjnej – Lider Linii Produkcyjnej i wydaje mi sie, że na dobrych warunkach.
0
normalna 2016-06-03 16:54:23
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
0
normalna 2016-06-03 16:55:43
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
0
der 2016-06-03 20:17:19
chopdzi ci konkretnie o stanowisko pracownika produkcji? przede wszystkim na zatrudnienie w systemie 3-zmianowym (6-14, 14-22, 22-6) musisz być duchowo przygotowany, wiadomo że to jie jest łatwe i nie każdy ogarnia, no i nie każdy chce pracowac w soboty
0
Galiusz 2016-06-05 12:52:44
Ku przestrodze: Kolejny wypadek w zakladzie... tym razem okaleczylo jednej osobie dwie rece...
0
damiane3k 2016-06-07 21:37:10
a to jest wina zakładu czy może przypadkiem ten pracownik był ciamajdą smerfem i nie przestrzał jakichś zasad może bezpieczeństwa higieny pracy? szczerze...
0
jola 2016-06-09 12:05:12
Widziałam, że firma szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac. Wiecie jak wygląda praca w tym dziale? jaka atmosfera i wynagrodzenie?
0
d34 2016-06-09 20:17:15
atmosfera jest okej i możesz się rozwijać bo na stanowisku współpracujesz z innymi instytucjami - US, Urzędy Pracy, APT. poza tym sporządzania raportów i dokumentacji
1
jola 2016-06-10 07:18:27
dzięki za odpowiedź a wynagrodzenie na jakim poziomie?
0
rutka 2016-06-11 11:14:52
ziomale, interesuje mnie u nich staż w dziale analiz i rozliczeń - ktoś wie, odnośnie pytań o wynagrodzenie, czy to będzie jakoś płacone? Wiem, że to Kalisz, ale jednak... no i ciekawe czy status studenta obowiązkowy
0
goska 2016-06-20 09:23:58
Wiecie czy Specjalista ds. kadr i płac jest aktualne czy już kogoś zatrudnili?
0
iza 2016-06-20 09:28:36
Nie wiem jak w dziale rozliczeń @rutka bo takich ogłoszeń nie widziałem ale np. w działach hr czy planowania gdzie teraz poszukują pracowników to trzeba mieć wyższe wykształcenie więc nie wiem czy jak studiujesz to jest szansa
0
Nikkid 2016-06-21 20:53:47
A jak wygląda praca, atmosfera i płace w laboratorium? Czy jest możliwość rozwoju?
0
erfrr 2016-06-21 21:30:15
@iza tak tak szukaja na przyklad specjalsity do spraw kadr i płac w Kaliszu oferuja stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy
0
anna 2016-06-28 20:17:42
JAk wyglada praca Młodszy Laborant (Dział Kontroli Jakości) ?
0
gryżka 2016-06-29 11:40:29
@erffre ale te kompetencja to jednak trzeba mieć - Współpraca z instytucjami zewnętrznymi (GUS, Urzędy Pracy, APT itp.) to jednak moim zdaniem nie jest taka prosta sprawa, jest odpowiedzialność spora.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.