Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.


Oceniono 300 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kilargo Sp. z o. o.
Torowa 13
95-082 Kalisz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
niezadowolonymlodszypracownikprodukcyjny - 2014-04-13 15:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam nie jeden sezon, ale szkoda mi bylo gdy bylem chory i pozniej mi umowy nie przedluzyli, bo pan ( usunięte przez administratora )nagadal glupot kierownikowi i o ponownym przyjeciu moge pomarzyc, a pracy nie stety, ale nie ma...
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-04-15 12:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalismy az 3 dni przyjetych bylo 15osob a zwolniono 7 po 3 dniach wiecej zalatwjania szkolenie lekarz to byly nocki 1dzien popoludniu ja bylem tasmie nie bylo zastrzen niewiem dlaczego zwolniony...
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-04-29 22:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytałem wasze opinie i poczesci macie racje. Pracowalem tu jakis czas temu na zmianie u tego 60 letniego brygadziscy nie bylo najgorzej. Najlepiej robilo sie na 2 zero jakiej kolwiek kontroli ze strony kierownictwa. Palic mozna palic u mechanikow ale tylko na popołudniu i nockach rewelacja. Gdyby tam byly kamery to by sie dyrekcja przerazila ile tam osob korzysta z uprzejmosci mechanikow tak na marginesie
zdjecie uzytkownika
abcd1234 - 2014-05-09 12:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Praca w Kilargo wpływa negatywnie na zdrowie psychiczne i fizyczne.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-10 16:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [abcd1234 - 2014-05-09 12:15:24]:
Niestety na zdrowie psychiczne znacznie, znacznie bardziej !!!
Oferty Pracy odpowiedz
Młodszy pracownik produkcji
2014-05-19 Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: Młodszy pracownik produkcji Miejsce pracy: Chechło Pierwsze (okolice Pabianic) Zadania: Praca przy linii produkcyjnej, produkcja lodów Wymagania: Aktualna książeczka sanepid Dyspozycyjność do pracy w systemie 3 zmianowym Rzetelność Sumienność Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres:anna.czupryniak@kilargo.pl z podaniem w tytule wiadomości nazwy stanowiska. Więcej informacji pod numerem: 43 881
zdjecie uzytkownika
tomuś - 2014-05-21 13:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do tej oferty powyżej to ktoś wie co przy takich wymaganiach ma do zaoferowania firma Kilargo dla człowieka na produkcji?
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-05-23 18:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale nikt nie pisze że pracuje się non stop przez 10 11dni a gdy dopominasz się o Wolne bo człowiek już kona zarządzająca wali tekst ŻYCIE
zdjecie uzytkownika
tygh5 - 2014-05-24 20:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziadostwo
zdjecie uzytkownika
wwwwwww - 2014-05-25 20:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To prawda . wiecznie chodzisz w weekendy do pracy a jak chcesz wolne to maja pretensje bo ludzi nie ma ...
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-05-27 18:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze po prostu maja mało zatrudnionego personelu w Kilargo, bo obecnie poszukuja Laborantów, to bedzie łatwiej wziąć wolne, zwłaszcza w wakacje.
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-05-29 16:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-05-27 18:34:02]:
nie rozumie co ma laboratorium do personelu. A ludzi na produkcji mało niestety jaka płaca taka praca i jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :) :)
zdjecie uzytkownika
MPP - 2014-06-01 22:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stała pensja 1680 zł brutto-nędza. Praca w kazdy wekend tak zwane nadgodzine za które nie płaca,atmosfera na produkcji do bani. Ogólnie nie polecam
zdjecie uzytkownika
rozważający - 2014-06-02 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś orientuje się jak wygląda zaplecze laboratoryjne, praca w labie i zespół? jakieś przybliżone wynagrodzenie dla laboranta ?
zdjecie uzytkownika
tomuś - 2014-06-02 22:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć kilka słów o pracy na stanowisku laboranta? czy pieniądze są porównywalne jak na produkcji?
zdjecie uzytkownika
pro - 2014-06-23 05:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Daj sobie spokój z pracą w lab jesli chodzi o kalisz odkąd jest nowa kierowniczka lab to jest grupa lizusów i gropa murzynów a jako nowy wiadomo gdzie trafisz...
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-06-27 20:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
labolatorium a produkcja to dwa różne działy a każdy dział rządzi się swoimi prawami, wysokość zarobków również jest inna w każdym dziale ale także na każdym stanowisku wygląda to inaczej, narzekacie na obecną kierowniczkę labo, na dawną też narzekaliście, na produkcji przy taśmie zarabiają najmniej, labo traktowane jest jak administracja więc zarobki są lepsze ale na okresie próbnym nie spodziewałabym się zbyt wiele
zdjecie uzytkownika
tomuś - 2014-06-27 23:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pro - 2014-06-23 05:48:01]:
jak będzie się dobrze spisywał i powie kilka miłych słów to a nóż widelec trafi do tej bardziej przyjaznej kierownictwu grupie ;)
zdjecie uzytkownika
tomuś - 2014-06-28 15:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o i tak właściwie to na jakie pieniądze mozna liczyć w Kilargo ? jest ktoś z Was w stanie określić widełki płacowe?
zdjecie uzytkownika
zana - 2014-07-01 07:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie myślisz, że ktoś kto pracuje w Kilargo poda Ci kwote jaka zarabia na formum publicznym, zatrudnij się to zobaczysz ile tu się zarabia
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-07-02 18:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomuś - 2014-06-28 15:02:10]:
Stanowisko młodszy pracownik produkcji miesiąc maj 2014 roku przepracowałam 22 dni 176 godz. 1 maj w pracy, dwie soboty w nadgodzinach, dwa tygodnie nocek i za to wszystko dostałam wypłatę w kwocie 1315 zł netto. TRAGEDIA !!!
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-07-02 22:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ANIA - 2014-07-02 18:17:50]:
czyli walą po prostu po praktycznie najniższej krajowej i mają nadzieję, że przyoszczędzą akurat na pracownikach
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-07-05 17:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-07-02 22:26:46]:
Jak przyjdziesz do pracy na nadgodziny to ci za to nie zapłacą a jak nie przyjdziesz to ci zabiorą dniówkę z wypłaty.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Chechło Pierwsze
(łódzkie)
  KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia już kilkanaście lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie, Drogi Kandydacie, oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów.
zdjecie uzytkownika
julia - 2014-07-12 19:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra praca
zdjecie uzytkownika
augustyna - 2014-07-16 00:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)Szefostwo od siedmiu boleści chodzi, rzuca łaciną podwórkową i wszystkiemu jest winny pracownik prawidłowo wykonujący obowiązki! Rączka rączkę myje i jakoś idzie. Starzy wyżeracze nie robią nic, a młodzi pracują za siebie i za nich.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x