Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

Nowy 2017-04-13 13:50
To zależy kto i co rozumie przez"normalne zarobki".Chyba Ukraińcy zadowoleni najbardziej.Daj se spokój.......
3
Anonimowy 2017-04-18 14:45
A tak z ciekawości, to ile zarabia pomocnik magazyniera.
Kami 2017-04-21 16:37
Placa adekwatna do tego co robie, nie jest skomplikowana I nie jest ciezma fizycznie. Mam porownanie, w kulmu zakladach juz pracowalam I tu jest mi dobrze.Pewnie ze moznaby lepiej zarabiac, ale jakos nie znalazlam duzo lepiej platnej pracy na produkcji. Jak komus nie odpkwiada, to przeciez mozna sobie zmienic
:-)
2
Były 2017-04-25 12:51
Czy na pewno jest tak źle a może jednak przesadzacie? zawsze można znaleźć pracę w innej firmie a w tej będą pracowali ludzie, którzy tego chcą lub z Ukrainy. Polacy też szukają pracy za granicą!
1
Robi 2017-05-02 12:54
Kilargo to dobra firma. Każda firma płaci tak jak ją stać.
2
You know 2017-05-05 00:04
Brawo Ty. Niestety duzo w tym racji. Firma owszem rozwija sie ale rotacja jest niestety oznaka duzej ilosci pracy I nieadekwatnej do tego wysokosci pensji. Teraz podobno byly podwyzki niestety nie byly to kwoty takie wysokie zeby zatrzymac dobrych pracownikow. Pracowalam tam sporo czasu I powiem tak jakies 10 lat temu bylo tam lepiej. Pensje sa zawsze na czas. To na pewno plus.
2
You know 2017-05-05 00:17
Duze znaczenie ma na pewno jakiego ma sie kierownika. Jesli czlowiek pracuje I duzo nie zarabia a praca jest stresujaca to nikt nie bedzie sie meczyl tylko pojdzie szukac innej pracy. Do transportu byly rekrutacje ale juz nie ma. Kierownik jest bardzo w porzadku to I ludzie nie uciekaja. Zarobki tez w tym dziale nie najgorsze.
Bodzio 2017-05-08 10:18
Potwierdza się fakt, że bardzo duże znaczenie w firmie mają zatrudnieni ludzie. To od nas zależy chęć do pracy.
1
Leoś 2017-05-16 10:58
Kilargo jest spoko firmą tylko ma grono zawiedzionych "pismaków"
1
Moon 2017-05-19 19:16
Chciałabym zapytać czy mam szanse w tej firmie na prace na okres lipiec-wrzesień, jako inżynier chemii ??
Obecnie studentka studiów magisterskich.
Pracownik 2017-05-22 14:58
Widzę że u konkurencji jest czas na pisanie obraźliwych postów :) :) :) :)
1
Były 2017-05-22 23:20
Dla pewnej grupy osób firma jest najgorszą z firm, natomiast ludzie pracujący bardzo uczciwie nie maja nic do zarzucenia. Może to da impuls do myślenia nowym kandydatom do pracy.Dobremu pracownikowi jest wszędzie dobrze.
1
Koral 2017-05-23 15:18
Przepraszam bardzo,ale nikogo nie obrażam. Proszę czytać ze zrozumieniem...
Krzysiek 2017-05-26 11:36
A jak dla mnie firma jest ok, pracuję tu 2 lata i nie narzekam. Nie ma nigdzie idealnie. Te miejsca jak te i innego typu fora są po to, by pisać swoje żale :)


1
Koral 2017-05-31 13:33
W Kaliszu cały czas brakuje ludzi i non-stop ogłoszenia na OLX i nie tylko.Proszą się o pracowników ,ale nikt normalny tu się nie zatrudni.Taka prawda.
aLGIDA 2017-05-31 15:15
Oj w Koralu chyba obroty spadają ;)
1
Koral 2017-05-31 18:08
A co mnie Koral obchodzi?.Piszę prawdę o Kilargo,bo miałem przyjemność tu przepracować ....cztery dni.Jedynie co mają dobre - to te lody.
aLgida 2017-05-31 22:39
A gdzie teraz pracujesz?
1
Norbi 2017-06-01 10:48
Ile osób tyle opinii i nie da się bez problemu wyciągnąć wniosków. Ja nie narzekam, chodzę do pracy żeby pracować!
1
Sławko 2017-06-01 10:54
"Koral" naczelny opiniotwórca firmy Kilargo, który cyt. "przepracował tam 4 dni". Komentarz jest zbędny ...
1
Sławko 2017-06-01 10:55
"Koral" naczelny opiniotwórca firmy Kilargo, który cyt. "przepracował tam 4 dni". Komentarz jest zbędny ...
1
Koral 2017-06-01 12:18
Pracy w Kaliszu i okolicach przecież nie brakuje.To nie te czasy,gdzie ludzie prosili się o pracę. Teraz pracodawca prosi się o pracownika.Nawet kabaret widziałam w tv,nabijają się ze pracodawca błaga żeby gosciu przyjął się do niego do roboty.Tylko szkoda ,ze prawie wszędzie za najniższą krajową.
1
Jot 2017-06-01 12:23
Witam , jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko laboranta w Kaliszu? Jakich zarobków można się spodziewać ? Jakie analizy i na jakich sprzętach tam się wykonuje ? Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Kaśka 2017-06-01 14:37
"Nikt normalny tu się nie zatrudni" - gratuluję samokrytyki, hahaha.
Pracowałaś przecież 4 dni :)
2
ICE 2017-06-01 14:49
Ochłoń bo się roztopisz :)
2
Koral 2017-06-01 17:33
A tobie ICE ,szybko to się chyba kasa topi.?...Bo mało..Ha,ha,ha!
Koral 2017-06-01 18:49
Tak,bo mam porównanie jak było w AUGUSTO w latach 1994-2001.I na temat Kilargo komentarz jest zbędny. Tu masz rację.
Misiek 2017-06-02 09:01
Koral, czy ty naprawdę nie masz co robić tylko siedzieć i użalać się nad swoimi 4 dniami wyciągniętymi z życiorysu? wypowiedziałeś się i kropka. Wszyscy zrozumieli twoja wypowiedz i nie ma co się spinac dalej. :)
kobieta 2017-06-02 13:15
Mało profesjonalni jeżeli po rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko biurowe obiecują, że powiadomią o wyniki i cisza drugi miesiąc, szkoda tracić czas przychodząc na dwa etapy rekrutacji.
Koral 2017-06-02 15:23
Dziewczę, podejrzewam ,ze mam więcej przepracowanych j lat,niż ty sobie liczysz. ..Wiec ciesz się życiem od10- go , do 10- go w firmie Kilargo.
Koral 2017-06-05 08:24
Misiek,no właśnie nie mam co robić i nie użalam się nad 4 dniami,tylko do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć po tym co tam widziałem. Bangladesz w Kaliszu.......Nieprawdopodobne. ...
IZA_27 2017-06-05 20:21
Najprawdopodobniej cisza, bo rekrutacja jeszcze jest w toku. Też tak miałam. Niektóre rekrutacje tyle trwają.
1
Asia 2017-06-06 13:07
Dokładnie, ja dostałam informację na rozmowie, że jeśli tel milczy to rekrutacja w toku. Brałam wcześniej udział w innej rekrutacji i zostałam na koniec poinformowana że wybrany został inny kandydat.
Kaśka 2017-06-06 14:16
Moglabym komentować Twoje posty ale po co :) Mam ciekawsze zycie ....nie nudze się tj ty ;) Mam nadzieje ze znajdziesz prace swoich marzen hehe . Ale zakładam ze wkrótce i tak pojawisz się pod nowym nickiem po raz kolejny ;) ps. Swoja droga nie każdy zyje od 10 do 10go :)
helena 2017-06-06 22:36
Pracuje juz 3,5 roku I jestem zadowolona. Pozdrawiam kolezanki z produkcji I kontroli jakosci :-)
1
Koral 2017-06-06 22:54
Jasne..... to bardzo ciekawe co piszesz.Pracuj sobie,pracuj w tym Chechło-Chechle?A u nas w Kaliszu pracy nie brakuje ,wiec nie miałem problemu znaleźć lepszej.
Kaśka 2017-06-07 08:39
A kto powiedział że pracuje w Chechle :))))buhaha
1
Natalia 2017-06-07 11:40
A ja uwielbiam lody KILARGO!!! :)
1
Koral 2017-06-07 23:03
Dobre!!! Dobre!!!.....Żenada. Bez odbioru proszę.
Były 2017-06-10 17:51
Kilargo to fajna firma. Pracuje tu i sądzę, że nieszczęśliwy ten kto musiał z firmy odejść
Bartek 2017-06-17 14:28
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić przyczynę tak długiej listy ofert pracy? Czy coś nowego i firma potrzebuje nowych pracowników? Miałem zamiar aplikować i zastanawiam się bo niepokoją mnie negatywne opinie.
Małgonia 2017-06-19 14:07
Firma raczej nie stoi w miejscu tylko tworzone są nowe stanowiska pracy...nie chodzi tu o produkcję, bo to głównie praca sezonowa, ale o stanowiska biurowe itp.
A może ogłoszenie jest tez dlatego że nie każdy nadaje się na jakies stanowisko pracy...
Aplikuj, sam stwierdzisz i daj znac :)
Były 2017-06-20 17:41
Czy w Kilargo jest jeszcze miejsce dla laboranta, taką ofertę znalazłam dopiero teraz? Jak tu się pracuje?
Kamil 2017-06-21 09:22
Z takim pytaniem to chyba powinieneś zwrócić się do firmy :)
Bleeeee 2017-06-21 12:10
Widocznie tak tu się pracuje,że ludzie przychodzą i szybko odchodzą. ....Stąd te ciągłe ogłoszenia nawet w pełni sezonu.
pracownik 2017-06-22 11:27
W sezonie glownie pracują osoby które chcą dorobić np. na wakacje studenci/uczniowie - a ja jestem jednym z nich, wiec to normalne pewnie ze przychodzą i odchodzą. W każdej firmie (bynajmniej tam gdzie pracowałem) jest tak ze w sezonie potrzeba więcej ludzi do pracy i niektórzy przychodzą tylko na mc by sobie dorobić na własne potrzeby. My akurat z kolega się przyjelismy to trochę na wakacje sobie uzbieramy
Bleeeee 2017-06-24 14:43
Ok,ale do laboratorium to chyba na stałe szukają, bo żaden laborant nie przyjdzie tylko na sezon.A ogłoszenia są cały czas w Kaliszu. .,.No to coś w tym chyba jest ,no nie?A wracając do tego,ze w sezonie potrzeba więcej ludzi-to wiadomo, tylko jakby było tak dobrze,to na początku sezonu byłby komplet pracowników, a oni szukają cały czas ,bo ludzie przychodzą i odchodzą. ..po kilku dniach,a nie po sezonie.To miałem na myśli.
lutka 2017-06-26 11:26
Może ktoś zaszedł w ciążę i akurat się zwolniło miejsce, stąd rekrutacja?
2
pracownik 2017-06-26 12:25
Tak, ludzie przychodzą i odchodzą, niektórzy chcą tylko pewnie pracować miesiąc, inni dłużej, a jeszcze inni wracają co roku. A co do ogłoszeń.....nie odpowiem na to pytanie, może nie każdy się nadaje do takiej pracy? W ogłoszeniu jest ze to praca na 3 zmiany, z reguly laborantami sa młode osoby po szkole, może nie wytrzymyja takiego systemu pracy?
Basia 2017-06-26 12:59
Tak czasami jest :)))))))))))))))
Zostaw swoją opinię o Kilargo Sp. z o. o. - Chechło Pierwsze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.