Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

miczek 2015-11-10 00:22:37
Rzeczywiście firma ostatnio sporo ofert wypuściła, więc może planują otworzenie się na jakiś nowy rynek ?
Deutsche 2015-11-12 03:54:41
@7654, język niemiecki jest mniej znany niż angielski, wiec myślę że to zrobi przesiew w aplikowanych CV.
marian 2015-11-14 12:15:59
@7654 dobra atmosfera to podstawa profesjonalnej współpracy, więc fajnie, że można to tutaj osiągnąć przy tych ich ofertach pracy.
Marlena 2015-12-02 18:23:19
Zgadzam się z Tobą @Deutsche język niemiecki robi w Kilargo ogromne znaczenie, bo sporo linii produkcyjnych mają też za granicą. Płacą z tego co wiem średnią krajową, ale w takich miastach jak Łask czy Sieradz to potężny pieniadz
LLL 2015-12-12 22:47:32
Widzę, że poszukują ludzi na stanowisko specjalista ds. sprzedaży w dziale wsparcia sprzedaży. Nie orientujecie się może czy ciężko na rekrutacji? Z góry dzięki za odpowiedź.
1
dymek 2016-01-07 14:31:08
Słuchajcie ja własncie aplikowałem do nich na stanowisko pracownika produkcji,mila i przyjemna praca na produkcji lodow, system pracy 3zmianowy,godziną są ok, oferują 2000 tyś plus premie
Wariat 2016-01-09 18:33:08
@dymek też widziałem tą ofertę pracy i się zastanawiam nad aplikowaniem. Wymagania nie są duże, praktycznie żadne. Płacą za nadgodziny, można nawet dostać 100 zł premii frekwencyjnej. Tak to zarobki 2000 brutto, więc nie jest źle.
nosek 2016-01-11 21:51:37
Faktycznie 2000 złotych jak na produkcje to jest całkiem dobra stawka. Ciekawe, czy mozna jeszcze ją zwiekszyć jakimiś nadgodzinami, czy pracą w weekendy.
henry 2016-01-14 00:54:35
Teraz jeszcze dorzucili nowe oferty pracy w województwie łódzkim w kilku miastach. Też szukają pracownika produkcyjnego. Troche mi nie odpowiada system trójzmianowy plus soboty
kojot 2016-01-16 04:30:34
kurcze jak dla mnie system trójzmianowy to kicha, ale wiem, że są osoby, które lubią tak pracować i nic mi do tego :) ważne, że dobrze płacą i zapewniają opiekę medyczną
damian3 2016-01-18 12:25:23
@kojot no nnie wiem czy masz, ja chcę aplikowac na aktualną ofertę mechanika urządzeń przemysłowych i piszą tylko że wynagrodzenie jest adekwatne do posiadanych kwalifikacji
hak 2016-01-20 14:28:14
@damian3 no to jak dla mnie super opcja. Im więcej potrafisz tym więcej zarabiać będziesz. No a umówmy się, że taki mechanik u nich mniej niż 3 tysiące nie zarabia, więc może być tylko lepiej.
Marysia 2016-01-22 14:45:18
No to faktycznie @hak nie ma na co narzekać, ale to jak się jest facetem :D chociaż dla kobiet też jest trochę ogłoszeń z tego co widzę i to nawet nowych
wladek 2016-03-08 08:29:51
maja bardzo dużo ogłoszeń na stronach @witek wystarczy poszukac dla kobiet może też się coś znajdzie ale musisz mnie doświadczenie i dużą wiedzę np. jako spec od transportu
Macieq 2016-03-15 00:05:27
Pracowałem tam trochę na produkcji więc pozwolcie ze się wypowiem. (usunięte przez administratora) Pozytywy to małe wymagania i pewne zarobki. I nie słuchajcie opinii ze zimno bo to bzdety, no chyba ze dadzą cie do chłodni, ale jeśli ktoś lubi zimę przez cały rok to żaden problem :)
Marlena 2016-03-15 11:54:09
Oczywiście, że to o zimnie to są bzdedy, jest dość dobrze, powiedziełabym że na wielu oddziałach tutaj jest mega mega dobrze, trzeba to powiedzieć wprost
IGA 2016-03-22 12:56:03
pojawilo sie ogloszenie na stanowisko specjalisty ds jakosci. MOze ktoś coś napisać o pracy na tym stanowisku? Mniej wiecej jakich zarobków mozna sie spodziewac i czy jest to praca w weekendy również? Jak jest z wolnym, czy robią problemy jak ktoś chce urlop? Bardzo proszę o opinie
kojot 2016-03-22 17:42:47
@IGA o pracy w weekendy nic nie piszą, ale jest to praca na 3 zmiany i na to musisz by,c przygotowana, ponadto możesz korzystać z programu MultiBenefit i ubezpieczenia na życie
IGA 2016-03-22 23:16:08
@kojot dzieki za odp. Może ktoś coś jeszcze wie na temat warnków pracy w laboratorium?
Timiso 2016-03-26 16:37:45
Widzę, że poszukują specjalisty ds. kontroli, a po waszych komentarzach chyba zaryzykuję :) chyba jako nieliczni proponują benefity i ubezpieczenie na życie wow :) wszystko pięknie ładnie ale czy jest ktoś kto może powiedzieć mi coś o zarobkach, warto?
tomek 2016-03-31 10:48:21
jeśli chodzi o zarobki to nie wydje mi się, żeby były naprawdę jakieś z kosmosu, bo spokojnie można do 2- 3 tys na strcie mieć i nawet jako automatyk jest.
d 2016-04-02 10:53:00
@kate tutaj wcale nie chodzi o pieniądze, ale o doświadczenie i prestiż. dlatego ja do nich jestem nawet teraz gotowa iść na te bezpłatne praktyki w księgowości
Kajka 2016-04-05 23:23:07
Jakie zarobki na stanowisku specjalisty ds jakości ? ktos wie? w granicach 2000 zl na reke czy mozna liczyc na coś wiecej?
eden 2016-04-06 08:03:51
myślę, że spokojnie skoro piszą, że dają umowę o pracę i nawet jakieś tam benefity to na pewno tak jest z tym, że ta oferta była dodana już jakiś czas temu..ale na Kalisz jest ich teraz parę nawet na praktyki coś jest
1
Jolka 2016-04-18 21:22:05
Kajka na stanowisku specjalisty powinnaś spokojnie dostać 2 tys na rękę, praca 6 dni w tygodniu, z wolnym problem, ruchomy grafik, ,,benefity", miła atmosfera w pracy. Praca dla wytrzymałych :-)
Marlena 2016-05-05 14:20:32
Bezpłatne praktyki w dziale logistyki - administracja magazynowa kto był na tym, jak się sprawy mają, czy potem zapraszają ludzi do stałej współpracy czy nie ma czegoś takiego, w sensie za kasę, jak jest?
byly 2016-05-08 22:54:45
do Marlena
Jest tkz sezon lodowy, potrzebują ludzi za friko, jakby kogoś chcieli na stale to już by zatrudnili ale widocznie cos nie poszlo. Chcesz to staruj i skanuj papiery, niewile ma to wspólnego z "logistyka"
1
Kotek 2016-05-11 23:18:29
czy w laboratorium pracuje sie również w weekendy?
1
lila 2016-05-12 11:32:53
tak
tomek 2016-05-28 13:40:11
jest teraz możliwe u nich zatrudnienie jako Operator Linii Produkcyjnej – Lider Linii Produkcyjnej i wydaje mi sie, że na dobrych warunkach.
normalna 2016-06-03 16:54:23
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
2
normalna 2016-06-03 16:55:43
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
1
der 2016-06-03 20:17:19
chopdzi ci konkretnie o stanowisko pracownika produkcji? przede wszystkim na zatrudnienie w systemie 3-zmianowym (6-14, 14-22, 22-6) musisz być duchowo przygotowany, wiadomo że to jie jest łatwe i nie każdy ogarnia, no i nie każdy chce pracowac w soboty
1
Galiusz 2016-06-05 12:52:44
Ku przestrodze: Kolejny wypadek w zakladzie... tym razem okaleczylo jednej osobie dwie rece...
2
damiane3k 2016-06-07 21:37:10
a to jest wina zakładu czy może przypadkiem ten pracownik był ciamajdą smerfem i nie przestrzał jakichś zasad może bezpieczeństwa higieny pracy? szczerze...
jola 2016-06-09 12:05:12
Widziałam, że firma szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac. Wiecie jak wygląda praca w tym dziale? jaka atmosfera i wynagrodzenie?
d34 2016-06-09 20:17:15
atmosfera jest okej i możesz się rozwijać bo na stanowisku współpracujesz z innymi instytucjami - US, Urzędy Pracy, APT. poza tym sporządzania raportów i dokumentacji
2
jola 2016-06-10 07:18:27
dzięki za odpowiedź a wynagrodzenie na jakim poziomie?
rutka 2016-06-11 11:14:52
ziomale, interesuje mnie u nich staż w dziale analiz i rozliczeń - ktoś wie, odnośnie pytań o wynagrodzenie, czy to będzie jakoś płacone? Wiem, że to Kalisz, ale jednak... no i ciekawe czy status studenta obowiązkowy
goska 2016-06-20 09:23:58
Wiecie czy Specjalista ds. kadr i płac jest aktualne czy już kogoś zatrudnili?
iza 2016-06-20 09:28:36
Nie wiem jak w dziale rozliczeń @rutka bo takich ogłoszeń nie widziałem ale np. w działach hr czy planowania gdzie teraz poszukują pracowników to trzeba mieć wyższe wykształcenie więc nie wiem czy jak studiujesz to jest szansa
Nikkid 2016-06-21 20:53:47
A jak wygląda praca, atmosfera i płace w laboratorium? Czy jest możliwość rozwoju?
erfrr 2016-06-21 21:30:15
@iza tak tak szukaja na przyklad specjalsity do spraw kadr i płac w Kaliszu oferuja stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy
anna 2016-06-28 20:17:42
JAk wyglada praca Młodszy Laborant (Dział Kontroli Jakości) ?
gryżka 2016-06-29 11:40:29
@erffre ale te kompetencja to jednak trzeba mieć - Współpraca z instytucjami zewnętrznymi (GUS, Urzędy Pracy, APT itp.) to jednak moim zdaniem nie jest taka prosta sprawa, jest odpowiedzialność spora.
Zdziś 2016-08-10 19:26:47
Ja to się zastanawiam co tak naprawdę poeta miał na myśli, aczkolwiek te Wasze opinie o przedstawicielach handlowych są super i jeśli byłaby możliwa, mógłbym pracować tutaj
ghji 2016-08-14 22:10:29
@ Zdziś rozumiem, że o[pinie o przedstawicielu podobała ci się, dlatego szkoda że na chwile obecną nie widze takiej opcji w ofertach pracy w Kilargo Sp. z o. o.
kamil 2016-08-16 22:05:59
hej, czy ktos pracuej na magazynie w kaliszu? widizalem oferte pracy ze jes wolne stanwosiko i chce pracowac ,mama doswiadczenie czy oferuja wiecej niz najnizasz krajowa?
2
Marek 2016-09-16 12:07:04
Witam jak wygląda praca na magazynie pod Pabianicach w Chechło? Czy praca od pon-pt czy też soboty? Jak na tej mrozni? Proszę o kakrety. Dzieki
tomek 2016-09-16 13:24:40
Wiadomo czy w ogóle jest szansa na to, żeby znaleźć teraz zatrudnienie jako cieśla brygadzista? Nie ukrywam, że to byłaby to dobra opcja
Zostaw swoją opinię o Kilargo Sp. z o. o. - Chechło Pierwsze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.