Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

abcd1234 2014-11-24 13:32:59
Młodszy pracownik produkcyjny. :P
labor 2014-11-25 18:01:17
właśnie przez takich "kursantów" w działach projektowych tworzy się zament - patrzycie tylko na cyferki nieznając dowolnej branży od strony praktycznej czyli sypiecie pomysłami od końca bez żadnego przełożenia na rzeczywistość - marketing to powinien być kierunek zamykany na studiach - od razu też widać przerost formy nad treścią - trzeba spokornieć a dopiero potem stanowiska
3
bethesda 2014-12-20 23:51:51
(usunięte przez administratora)
Pomocny 2015-01-07 08:40:46
Kilargo posiada bardzo nowoczesne maszyny i urządzenia- dla pracownika, który szczerze interesuje się swoją pracą jest to bardzo fajne doświadczenie. Pracy jest dużo bo firma stale się rozwija. Wynagrodzenie atrakcyjne jak na rynek lokalny.
KIL 2015-01-08 08:49:22
Kilargo posiada bardzo nowoczesne maszyny i urządzenia. (usunięte przez administratora)
1
lolek 2015-01-13 22:58:31
kilargo posiada jedynie ładne laborantki (usunięte przez administratora)
3
Szaman 2015-01-16 16:40:21
Zdecydowanie odradzam pracę w Łodzi!! Niestety bezpośredni kontakt z właścicielami bywa nie do zniesienia. ciągła rekrutacja (usunięte przez administratora)
4
plater na bezrobocie 2015-02-17 15:06:50
w kilku zakładach co produkowały słodycze już pracowałam i chętnie podejmę się zatrudnienie w kolejnym, słyszałam że w Kilargo Sp. z o. o. mają być jakieś zatrudnienia nowe ale nie wiem jak to zweryfikować. ogólnie to jakie trzeba mieć kwalifikacje i kompetencje żeby zatrudnili mnie u nich na produkcji?
Ciekawy 2015-02-19 13:50:26
Dlaczego znowu szukaja dyrektora logistyki? ...przeciez niedawno przyszedl nowy....
6
Xavery 2015-06-24 19:58:03
Witam!
Zainteresowała mnie obecna rekrutacja na stanowisko Key Account Manager - czy ktoś może mi napisać jak wygląda praca na takim stanowisku? I jak ogólnie pracuje się w biurze w Łodzi? Będę wdzięczny. Pozdrawiam.
1
oczlik 2015-07-19 21:59:59
Powinni już dawno mieć PiP za wydawanie dni wolnych za prace w nadgodzinach oraz prace w soboty i niedziele a także święta. Zamiast ustawowej odpłaty za takie dni.
7
oczlik 2015-08-17 20:52:41
nie broń firmy bo zamydlasz rzeczywisty obraz - są w kaliszu i mniejsze zakłady które mimo podobnych zarobków przestrzegają prawa pracy - a to nie sztuka dawać dni wolne a potem wciskać uzbierany urlop na przestrzeni jesieni i zimy bo nie ma innyh terminów aby odebrać albo są takie braki w ludziach że zostaja tylko okres poza sezonem. Nie dotyczy naszej produkcji sezonowej bo tu pracownicy ledwo wejdą już całują klamke i im faktycznie nie robi się nadgodzin aby nie było kłopotu z odbiorem [i oczywiście też niepłacone] ale są inne działy jeszcze poza produkcją...
miejscowa 2015-08-18 08:16:22
Z tego co mi się wydaje każdy na początku pracy jest informowany w jaki sposób będzie wyglądał harmonogram pracy i jak rozliczane będą nadgodziny - w związku z tym pracownicy są świadomi tego w jakich godzinach i kiedy pracują, a kiedy mają wolne. Te osoby, które się na to nie zgadzają po prostu nie podejmują pracy z tą firmą. Nie rozumiem w takim razie o czym jest dyskusja. Niech każdy zdecyduje sam czy chce pracować na takich zasadach czy nie. Jedno jest pewne praca w tej firmie jest idealnym rozwiązaniem dla ludzi, którzy chcą zwyczajnie pracować - nie mają wygórowanych wymagań.
AHA 2015-09-23 08:51:50
A co z wolnym stanowiskiem technologa? Czy jest już ktos zatrudniony? Jak wygląda ta praca, czy pracuje się również w weekendy i święta? Ile można zarobić na tym stanowisku?
pomocna 2015-09-24 17:16:06
Z tego co wiem, szukają technologa z doświadczeniem, a nie na początku drogi zawodowej. Słyszałam od znajomej, która tam pracuje, że jak ktoś ma fajne doświadczenie i wiedzę to zarobki też są przyzwoite. Brałam udział w rekrutacji, ale nie mam póki co odpowiedniego doświadczenia. Praca tylko od poniedziałku do piątku.
były 2015-10-25 13:59:51
"Z tego co mi się wydaje każdy na początku pracy jest informowany w jaki sposób będzie wyglądał harmonogram pracy i jak rozliczane będą nadgodziny'' (usunięte przez administratora)
2
Macieq 2016-03-15 00:05:27
Pracowałem tam trochę na produkcji więc pozwolcie ze się wypowiem. (usunięte przez administratora) Pozytywy to małe wymagania i pewne zarobki. I nie słuchajcie opinii ze zimno bo to bzdety, no chyba ze dadzą cie do chłodni, ale jeśli ktoś lubi zimę przez cały rok to żaden problem :)
IGA 2016-03-22 12:56:03
pojawilo sie ogloszenie na stanowisko specjalisty ds jakosci. MOze ktoś coś napisać o pracy na tym stanowisku? Mniej wiecej jakich zarobków mozna sie spodziewac i czy jest to praca w weekendy również? Jak jest z wolnym, czy robią problemy jak ktoś chce urlop? Bardzo proszę o opinie
IGA 2016-03-22 23:16:08
@kojot dzieki za odp. Może ktoś coś jeszcze wie na temat warnków pracy w laboratorium?
Kajka 2016-04-05 23:23:07
Jakie zarobki na stanowisku specjalisty ds jakości ? ktos wie? w granicach 2000 zl na reke czy mozna liczyc na coś wiecej?
Jolka 2016-04-18 21:22:05
Kajka na stanowisku specjalisty powinnaś spokojnie dostać 2 tys na rękę, praca 6 dni w tygodniu, z wolnym problem, ruchomy grafik, ,,benefity", miła atmosfera w pracy. Praca dla wytrzymałych :-)
byly 2016-05-08 22:54:45
do Marlena
Jest tkz sezon lodowy, potrzebują ludzi za friko, jakby kogoś chcieli na stale to już by zatrudnili ale widocznie cos nie poszlo. Chcesz to staruj i skanuj papiery, niewile ma to wspólnego z "logistyka"
2
Kotek 2016-05-11 23:18:29
czy w laboratorium pracuje sie również w weekendy?
3
lila 2016-05-12 11:32:53
tak
1
normalna 2016-06-03 16:54:23
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
3
normalna 2016-06-03 16:55:43
jaaaaaki prestiż ????
O czym ty peciesz...????
1
Galiusz 2016-06-05 12:52:44
Ku przestrodze: Kolejny wypadek w zakladzie... tym razem okaleczylo jednej osobie dwie rece...
5
jola 2016-06-09 12:05:12
Widziałam, że firma szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac. Wiecie jak wygląda praca w tym dziale? jaka atmosfera i wynagrodzenie?
1
jola 2016-06-10 07:18:27
dzięki za odpowiedź a wynagrodzenie na jakim poziomie?
goska 2016-06-20 09:23:58
Wiecie czy Specjalista ds. kadr i płac jest aktualne czy już kogoś zatrudnili?
Nikkid 2016-06-21 20:53:47
A jak wygląda praca, atmosfera i płace w laboratorium? Czy jest możliwość rozwoju?
anna 2016-06-28 20:17:42
JAk wyglada praca Młodszy Laborant (Dział Kontroli Jakości) ?
Marek 2016-09-16 12:07:04
Witam jak wygląda praca na magazynie pod Pabianicach w Chechło? Czy praca od pon-pt czy też soboty? Jak na tej mrozni? Proszę o kakrety. Dzieki
4
men 2016-10-11 14:05:25
Praca od poniedziałku do piątku w sezonie również w sb.
Teraz zmieniła się kasa, wiele na plus. Polecam.
K 2016-10-11 14:09:56
Słyszałem że proponują nowe stawki na magazynie, doszły mnie słuchy że o niebo lepsze niż były do tej pory. Jest w stanie ktoś to potwierdzić?
1
nowy 2016-10-11 14:15:57
Mają nowe stawki na magazynie....kasa jest ok.
Jerry 2016-10-17 10:14:58
Tak to prawda. Kasa jest ok. Poszukują ludzi na mroźnię, niebawem zaczynam pracę u nich.
Tomek 2016-10-18 16:10:00
Nie wiem jak w Kaliszu, ale ponoć w Chechle zarobki się dużo polepszyły na magazynie. Poszukują ludzi na wysoki skład. Z tego co miła pani przez tel mówiła testują na wózku. Ktoś był na rozmowie? Jest ciężko?
2
gogol 2016-10-19 14:18:00
wiele dobrego na pewno nie mówią normalni pracownicy tej firmy - są lepsi pracodawcy o lepszych stawkach i warunkach pracy a mroźnie polecam wszystkim chętnym na przeziebienia i korzonki - chwyta szybko, laboratorium również nie polecam (usunięte przez administratora)
7
lol 2016-10-25 21:58:38
bardzo dobre warunki dla nowych na magazynie to jest mroznia popracujcie sami zobaczycie tam nie szanuje się pracownika
4
JA 2016-10-27 08:35:02
Pracuję już pewien czas, nie odniosłem takiego wrażenia....no ale może trzeba zasłużyć :)
2
nowy 2016-10-31 11:22:08
Ale ogólnie jaka atmosfera na magazynie?
nowy 2016-10-31 11:38:05
A jaka jest atmosfera w magazynie?
nick 2016-11-02 21:32:22
-25C
9
zainteresowany 2016-11-03 20:18:42
No to napisz jaka stawka co to za tajemnica jezeli taka super
Pracownik 2016-11-11 14:15:51
(usunięte przez administratora)
Pracownik 2016-11-11 14:17:08
Taka jak na księżycu - żadna.
4
Kandydat 2016-12-01 10:59:13
Kilka słów o rekrutacji do pracy w biurze. Rozmowa miła choć zupełnie nieprofesjonalna. Jakiś dyrektor wypytuje o zakres obowiązków w pierwszej pracy i dlaczego się z niej odeszło sprzed nastu lat; tak jakby to miało znaczenie.
Obiecują z całą stanowczością, że odezwą się bez względu na wynik rekrutacji. Człowiek czeka i nie podejmuje innych ofert, a Kilargo i tak nie odpowiada mimo upływu 2 miesięcy. Zenada
3
Kulfon 2016-12-05 11:04:17
Może rekrutacja jest jeszcze w toku. Ja też czekam
2
Kandydat 2016-12-07 21:31:52
od 3 miesięcy?
Zostaw swoją opinię o Kilargo Sp. z o. o. - Chechło Pierwsze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.