Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
zana - 2014-07-01 07:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie myślisz, że ktoś kto pracuje w Kilargo poda Ci kwote jaka zarabia na formum publicznym, zatrudnij się to zobaczysz ile tu się zarabia
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-07-02 18:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomuś - 2014-06-28 15:02:10]:
Stanowisko młodszy pracownik produkcji miesiąc maj 2014 roku przepracowałam 22 dni 176 godz. 1 maj w pracy, dwie soboty w nadgodzinach, dwa tygodnie nocek (usunięte przez administratora) TRAGEDIA !!!
zdjecie uzytkownika
julia - 2014-07-12 19:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo dobra praca
zdjecie uzytkownika
joker - 2014-08-14 16:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julia - 2014-07-12 19:47:00]:
bardzo dobry kawał
zdjecie uzytkownika
żarłok - 2014-08-22 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy w Kilargo to z miejsca nie polecam osobom , którym przeszkadza najmniejszy mróz. Tacy długo tutaj miejsca nie zagrzeją. Dla osób, które zimno sa w stanie przezwyciężyć mogę powiedzieć, że praca jest ciężka aczkolwiek uczciwa. Także dla chętnych do fizycznej roboty polecam chociażby stanowisko magazyniera
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-08-28 08:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracę w Kilargo , no chyba ze ktoś chce dorobić na wyjazd na wakacje.Jak będziesz pracował to będą tak pięknie ci gadać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fikacz - 2014-09-14 13:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że nie polecacie pracy tutaj , ale robote jest jednak dość trudno złapać, a w Kilargo nie mają do swoich chociażby magazynierów zbyt wielkich wymagań. Jedyne co trzeba sobie wyrobić do uprawnienia na operatora wózka widłowego - z nimi można mieć już dużą pewność, że pracę w Kilargo się dostanie
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-10-22 10:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w biurze w Łodzi?
zdjecie uzytkownika
wanja - 2014-10-26 14:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2014-10-22 10:48:37]:
jeżeli szukasz pracy w biurze to lepiej zacznij być bardziej towarzyski i spraw sobie sporo znajomości. I najlepiej gdzie indziej niż w Kilargo. Tutaj do pracy w biurze jest się dość ciężko dostać, każdy kto pracuje to raczej chcę zostać już tu na stałe i robi wiele , aby go tylko nie zwolnić. Za to do fizycznej roboty dostaniesz się tu szybciej ;)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-11-10 01:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej wszystkim :) poszukuje pracy i właśnie przeglądałem oferty pracy i zastanawiałem się czy jednak nie złożyć cv właśnie tu, ale czytając te posty zacząłem się zastanawiać bo dość negatywnych jest sporo. Co prawda nie za duże mam wymagania, bo raczej bardziej potrzebuje jak najszybciej chociaż na trochę by podreperować budżet. Polecacie ?
zdjecie uzytkownika
róża - 2014-11-24 12:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalnie nie widzę się w pracy fizycznej na produkcji choć to najłatwiejsza opcja jeśli chodzi o szukanie pracy i pójście na łatwiznę. jestem w trakcie kończenia studiów marketingowych i robię kursy menagerskie - jaką pracę może mi zaproponować firma Kilargo aby godnie i z szacunkiem potraktować moje wykształcenie?
zdjecie uzytkownika
abcd1234 - 2014-11-24 13:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [róża - 2014-11-24 12:15:35]:
Młodszy pracownik produkcyjny. :P
zdjecie uzytkownika
labor - 2014-11-25 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie przez takich "kursantów" w działach projektowych tworzy się zament - patrzycie tylko na cyferki nieznając dowolnej branży od strony praktycznej czyli sypiecie pomysłami od końca bez żadnego przełożenia na rzeczywistość - marketing to powinien być kierunek zamykany na studiach - od razu też widać przerost formy nad treścią - trzeba spokornieć a dopiero potem stanowiska
zdjecie uzytkownika
fala - 2014-12-08 15:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam przesadzacie, niech sobie ludzie studiuja co tylko chca bo przeciez i tak to nic nie zmienia w ich zyciu za bardzo. umowmy sie ktory czlowiek pacuje zgodnie ze swoim wyksztalceniem ;) ? no wlasnie... sami widzicie. labor jak dla mnie troszke przesadziles ze swoja opinia, ale coz do tego masz prawo
zdjecie uzytkownika
bethesda - 2014-12-20 23:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marta pracy warta - 2014-12-22 18:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeśli już się nawet podejmę tego i zrobię uprawnienia na widlaka to jaką umowę dostanę na początek? jestem gotowa zrobić takie uprawnienia ale jak się by potem okazało że dzieło dostanę to bym się chyba załamała. a wiadomo chociaż ile netto sie zarabia u nich i jak jest z praca w weekendy i nadgadziny?
zdjecie uzytkownika
szerman - 2015-01-05 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zastanawiam się nad ofertą pracy dla mechanika w kilargo. Niestety w ofercie brak jest tego co firma daje od siebie. Także napiszcie na ten temat jeśli posiadacie taką wiedzę . Oczekiwania nie powalają na kolana: -wykształcenie min. zawodowe - kierunek mechanik / elektromechanik - zdolności manualne - uprawnienia elektryczne do 1kV - mile widziane - doświadczenie w pracy w przedsiębiorstwie produkcyjnym (branża spożywcza,)
Kilargo Sp. z o. o. "Wywiad z Bartłomiej Czubak - Dyrektor Personalny w firmie Kilargo Sp. z o. o."
Czy firma Kilargo posiada jakąś standardową procedurę rekrutacji? Jak wygląda i czy jest jakiś szczególny okres przyjęć? Temat rekrutacji jest tematem złożonym. Przede wszystkim, procedura tego działania uzależniona jest od tego, na jakie stanowisko szukamy pracownika. Jeżeli chodzi o funkcje menadżerski to liczba etapów jest dostosowywana do konkretnego zapotrzebowania, ale składa się z co najmniej trzech części. Pierwsza z nich to rozmowa z pracownikiem HR. Drugie spo...
zdjecie uzytkownika
Pomocny - 2015-01-07 08:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szerman - 2015-01-05 22:32:11]:
Kilargo posiada bardzo nowoczesne maszyny i urządzenia- dla pracownika, który szczerze interesuje się swoją pracą jest to bardzo fajne doświadczenie. Pracy jest dużo bo firma stale się rozwija. Wynagrodzenie atrakcyjne jak na rynek lokalny.
zdjecie uzytkownika
KIL - 2015-01-08 08:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pomocny - 2015-01-07 08:40:46]:
Kilargo posiada bardzo nowoczesne maszyny i urządzenia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-13 22:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kilargo posiada jedynie ładne laborantki (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Szaman - 2015-01-16 16:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam pracę w Łodzi!! Niestety bezpośredni kontakt z właścicielami bywa nie do zniesienia. ciągła rekrutacja (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
opel - 2015-01-20 08:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Szaman Podpowiedz proszę, co takiego złego jest w ciągłym kontakcie z właścicielami? Logicznie patrząc można odnieść wrażenie, że można się wielu rzeczy nauczyć etc. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
realista - 2015-02-03 11:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie mam sprawę, jestem na etapie poszukiwań pracy, z tego co tutaj piszecie nie jest wcale kolorowo. Ciekawą opcją jest to, że informacja o pracy na stronie cały czas wisi i nie ma żadnego konkretu czy ktoś mógłby wspomnieć o ogólnych warunkach ?? Chodzi mi także po głowie otwarcie własnego biznesu ... chciałbym zrobić analizę.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-30
Żródło: Gowork.pl
Chechło Pierwsze
(łódzkie)
Wymagania: - książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, - gotowość do pracy w systemie 3 zmianowym. 
zdjecie uzytkownika
plater na bezrobocie - 2015-02-17 15:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kilku zakładach co produkowały słodycze już pracowałam i chętnie podejmę się zatrudnienie w kolejnym, słyszałam że w Kilargo Sp. z o. o. mają być jakieś zatrudnienia nowe ale nie wiem jak to zweryfikować. ogólnie to jakie trzeba mieć kwalifikacje i kompetencje żeby zatrudnili mnie u nich na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-02-19 13:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego znowu szukaja dyrektora logistyki? ...przeciez niedawno przyszedl nowy....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kilargo Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie