Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Kilargo Sp. z o. o.


Oceniono 283 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 39 osób
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-13 12:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baszta a jaka jest twoja opinia na temat firmy Kilargo sp.z.o.o? czy jesteś lub byłeś pracownikiem tej firmy?
zdjecie uzytkownika
kulibrodaczerwonysmok#*)! - 2013-08-22 06:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda robota w chechle pod Pabianicami???bo słyszałem że lipa ,?wprawdzie robiłem tam ale z 9lat temu było w miare oki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 14:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może napisać jak wyglądają obecnie warunki pracy w firmie Kilargo sp.z.o.o? czy ciężko jest się tam dostać?
zdjecie uzytkownika
kacha - 2013-08-29 23:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują/zwalniają/agencja/przyjmują z powrotem - istny kabaret. Mało zresztą dowcipny,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-06 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kacha, ale czy tak traktując pracowników Kilargo nie miało żadnych kłopotów prawnych? nie podpisujecie tam żadnych umów itp?
zdjecie uzytkownika
anonimowy anonim - 2013-10-22 21:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-06 11:48:10]:
Umowy są tak samo co roku. Do lipca jeszcze jakoś tak na miesiąc się dostaje, ale później umowy przedłużają tylko co tydzień więc nie wiadomo czy szukać innej roboty czy czy przedłużą, no i po 3 umowach z Kilargo zatrudniają przez pośrednika, istne cyrki. Roboty trochę jest, ale to zależy na jaką zmianę. Moja zmiana jak robiłem na 2 hali sandwiche wyrabiała z różnymi drobnymi awariami np 10 palet a poprzednia 5-6 bez żadnych awarii, więc to tylko kwestia na jaką zmianę traficie, bo ja właśnie trafiłem na tą z "postrzelonymi" kierownikiem i brygadzistą i takie limity na nas wymagali, a inne zmiany miały prawie, że luzik. Generalnie nie jest źle. Czasem jakaś maszyna strzeli to i pół zmiany pracuje się z innymi pomagając tylko, czasem nawet 2 osoby niosły jeden worek śmieci, czasem wyślą na magazyn żeby ręcznie kontener załadować, także zdarzają się nawet dni gdzie sie za bardzo nie narobi. Atmosfera na ogół jest fajna, z liniowymi idzie się dogadać ludzie z produkcji też w porządku, czasem jak się maszyna zatnie (usunięte przez administratora) i zmiana toczy się dalej. Do hałasu panujacego na hali można w kilka dni sie przyzwyczaić
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2013-11-07 17:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich
mam pytanie dotyczące stanowiska Specjalista ds. planowania i zaopatrzenia
napiszcie proszę max info czy warto czy nie. Obecnie pracuję od ponad 10 lat w firmie na takim stanowisku. Zarobki miesięczne netto to 2800 - 3100.
Dajcie proszę znać.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-11-12 11:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Ponawiam pytanie na temat stanowiska Specjalisty ds. planowania i zaopatrzenia. Jakie są zarobki? Jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
twój_stary - 2013-11-12 16:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera na pewno lepsza niż na produkcji.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2013-11-14 22:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2013-11-07 17:23:42]:
tutaj tyle nie dostaniesz kasy
zdjecie uzytkownika
olo081174 - 2013-11-19 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok dzięki " kiki "
odpuszczam
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-11-28 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Widzialam dzisiaj ogloszenie pracy na prodykcji wystawione dzisiaj.
Czy ktos wie na jakie stanowiska produkcyjne potrzebuja? I jakie zarobki miesiaczne netto
bez nadgodzin?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2013-12-09 17:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na swieta sa talony?
zdjecie uzytkownika
xxx1 - 2013-12-16 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak co roku po 200 zł tylko tym razem do realizacji w sklepie metalowym
zdjecie uzytkownika
szu - 2014-01-22 20:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik magazynu jest wporzo
zdjecie uzytkownika
piol - 2014-02-13 20:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szu - 2014-01-22 20:02:55]:
A który bo hyba jest dwuch. Z jednym miałem do czynienia i sprawia wrażenie gościa na poziomie -
zdjecie uzytkownika
rere - 2014-02-24 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak wyglada praca jako ph na sieciach zarobki, atmoslera, auto?
zdjecie uzytkownika
rrererererererer - 2014-02-25 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rere - 2014-02-24 12:37:50]:
to już Tobie nikt z Kalisza nie odpowie. Sprzedaż jest w Łodzi a tam się rządzą troszkę innymi prawami i takie wieści do Kalisza bardzo rzadko docierają. Z tego jednak co mi wiadomo to rotacja w sprzedaży jest na nienaturalnie wysokim poziomie. PH dostają Fabie. Co do zarobków to jest temat tabu w całym przedsiębiorstwie no może poza szeregowymi pracownikami produkcji którzy dostają minimalne uposażenie.
zdjecie uzytkownika
kaml - 2014-03-09 16:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to Kilargo nie wyjdzie najlepiej na tak częstych zmianach przedstawicieli handlowych. wiem z doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
gal - 2014-03-13 23:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, ze rotacje nawet w pionie przedstawicieli handlowych w Kilargo to nic dobrego, powinni poprawić warunki, by ludzie zostawali.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-03-20 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jakie warunki pracy sa na stanowisku produkcyjnym
Dzisiaj widzialam ogloszenia z tej firmy.
Pozdrawian
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: Gowork.pl
Chechło Pierwsze
(łódzkie)
  KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia już kilkanaście lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie, Drogi Kandydacie, oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów.
zdjecie uzytkownika
żabik - 2014-04-10 17:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłaś je gdzieś w internecie czy może gdzieś na zewnątrz wisiały? możesz powiedzieć co było w ofercie?
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2014-04-13 08:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-04-13 08:52:53]:
WoW a jak wygląda proces rekrutacji w tak dynamicznej firmie,i jakie warunki taki kandydat powinien spełniać ,zaszczytem było by mięć okazje tam pracować choć ubolewam że tylko okazję co oznacza że prace tymczasową
zdjecie uzytkownika
niezadowolonymlodszypracownikprodukcyjny - 2014-04-13 15:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam nie jeden sezon, ale szkoda mi bylo gdy bylem chory i pozniej mi umowy nie przedluzyli, bo pan ( usunięte przez administratora )nagadal glupot kierownikowi i o ponownym przyjeciu moge pomarzyc, a pracy nie stety, ale nie ma...
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-04-15 12:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalismy az 3 dni przyjetych bylo 15osob a zwolniono 7 po 3 dniach wiecej zalatwjania szkolenie lekarz to byly nocki 1dzien popoludniu ja bylem tasmie nie bylo zastrzen niewiem dlaczego zwolniony...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x