Kilargo Sp. z o. o.

Chechło Pierwsze

Opinie o Kilargo Sp. z o. o.

Bleeeee 2017-06-21 12:10
Widocznie tak tu się pracuje,że ludzie przychodzą i szybko odchodzą. ....Stąd te ciągłe ogłoszenia nawet w pełni sezonu.
2
pracownik 2017-06-22 11:27
W sezonie glownie pracują osoby które chcą dorobić np. na wakacje studenci/uczniowie - a ja jestem jednym z nich, wiec to normalne pewnie ze przychodzą i odchodzą. W każdej firmie (bynajmniej tam gdzie pracowałem) jest tak ze w sezonie potrzeba więcej ludzi do pracy i niektórzy przychodzą tylko na mc by sobie dorobić na własne potrzeby. My akurat z kolega się przyjelismy to trochę na wakacje sobie uzbieramy
Bartosz 2017-06-23 18:47
Wygląda na małą rewolucję w Kilargo? Tylu kierowników potrzebuje zatrudnić firma? Jaki jest tego powód.?
1
Bleeeee 2017-06-24 14:43
Ok,ale do laboratorium to chyba na stałe szukają, bo żaden laborant nie przyjdzie tylko na sezon.A ogłoszenia są cały czas w Kaliszu. .,.No to coś w tym chyba jest ,no nie?A wracając do tego,ze w sezonie potrzeba więcej ludzi-to wiadomo, tylko jakby było tak dobrze,to na początku sezonu byłby komplet pracowników, a oni szukają cały czas ,bo ludzie przychodzą i odchodzą. ..po kilku dniach,a nie po sezonie.To miałem na myśli.
lutka 2017-06-26 11:26
Może ktoś zaszedł w ciążę i akurat się zwolniło miejsce, stąd rekrutacja?
3
pracownik 2017-06-26 12:25
Tak, ludzie przychodzą i odchodzą, niektórzy chcą tylko pewnie pracować miesiąc, inni dłużej, a jeszcze inni wracają co roku. A co do ogłoszeń.....nie odpowiem na to pytanie, może nie każdy się nadaje do takiej pracy? W ogłoszeniu jest ze to praca na 3 zmiany, z reguly laborantami sa młode osoby po szkole, może nie wytrzymyja takiego systemu pracy?
Basia 2017-06-26 12:59
Tak czasami jest :)))))))))))))))
Bleeeee 2017-06-27 14:14
Jasne....Czyli przez cały sezon co druga zachodzi w ciążę? Co drugiej 3 zmiany nie odpowiadają? I tylko to ludzi zniechęca? Ja tam byłem. ...... I widziałem. ....A wy trzymajcie takie wersje.
Justek 2017-06-29 11:03
Czytając opinie odniosłam wrażenie , że Kilargo to kiepska firma. Ale to nie jest prawda, firma była wielokrotnie nagradzana. Może osoby zainteresowane pracą same wyciągną wnioski z faktycznej sytuacji.
as 2017-07-05 11:00
Nagrody o niczym nie świadczą
1
Justek 2017-07-06 11:13
Nie ma idealnej firmy, ale nagrody nie spadły z nieba tylko wypracowali ją ludzie. Cieszcie się z tego
Marusa 2017-07-10 10:34
@Żarcik Sądzę, że jesteś z tych osób którym niestety nikt nie potrafi dogodzić. Kilargo daje nagrody ale to jest dla Ciebie również niedobrze. Obrażanie ludzi i oczernianie firmy szczęścia nie przyniesie.
Żarcik 2017-07-11 10:20
Daje, czy dostaje? To ja się chyba nie załapałem. I nikogo nie oczerniam, tylko wyrażam opinię na GoWork, bo od tego jest.....
ja.Sturia 2017-07-11 10:55
Slyszalem ze prowadza duzo cieawych rekrutacji.Bede sledzila te w Lodzi.Wyslalam aplikacje, moze sie odezwa :-)
2
Kaska 2017-07-12 08:08
Jak Ci nie pasuje praca to możesz zawsze się zwolnić, skoro jesteś tak dobrym pracownikiem znajdziesz pracę w innej firmie :)
1
Żarcik 2017-07-13 15:26
Juz tu nie pracuję. Ale przeżywam do dziś.Kilargo dostarczylo mi tyle emocji, że będzie co wnukom opowiadać. Haa,haa!!!!!
Łabądek 2017-07-13 20:29
To jak to jest z tymi nagrodami? Może ktoś wyjaśnić, czy firma płaci pracownikom nagrody? Firma jest spoko i tyle.
Johny 2017-07-14 15:48
Nagród się nie płaci, ewentualnie premie :) Nagrody (czyt.wyróznienie) się dostaje....takie moje zdanie :)
Jeśli ktoś wywiązuje się ze swoich obowiązków to czemu by miał nie dostać ??????????
1
fiolka 2017-07-14 23:36
W okolicy nie znalazlam lepszej firmy.Polecam wszystkim aplikowanie.Uczciwa firma.Pensja na czas, mila atmosfera.Stabilne
Zatrudnienie
2
Zadowolony pracocwnik 2017-07-17 11:22
Kilargo jak dla mnie jest w porządku firmą. Zapewne też wiele zależy od działu w jakim się pracuje i z jakimi ludźmi. Na pewno praca na produkcji a praca w administracji to chociażby inny system zmianowy. Ja nie narzekam, dostałem awans i z przełożonym też się dogaduję. Jestem zadowolony z wypłaty którą zawsze od 2 lat dostaje w terminie.
Moim zdaniem zawsze znajdą się niezadowoleni pracownicy, w każdej firmie tak jest. A tu na forum właśnie takie osoby głównie dodają posty.
2
Kaska 2017-07-18 08:01
czy to dziwne że ktoś daje pozytywną opinię?
Żarcik 2017-07-19 00:00
No tak.....wlasnie dziwne...Ale niektórym do szczęścia potrzebne jest tylko 2000 płn brutto.Tobie też......Dziwne.
Kaska 2017-07-19 08:53
Spoko niech będzie ze tyle zarabiam, buhahahaha :)
sroka 2017-07-19 08:57
2150 + premie jak cos ;) :P
nie narzekam, za taka pracę jest ok. Nie napracuje się za bardzo, mam blisko do zakładu. Pensja na czas
Żarcik 2017-07-20 00:06
Dobre!!! Ha,ha,ha!I jeszcze premię mają! !!!!Ha,ha,ha!!!!!
Oceniaczka 2017-07-20 09:08
Przyjmując pozycję roszczeniową nigdy nie będziecie zadowoleni z żadnej pracy. Takie osoby mają oczekiwania od innych nie od siebie.
3
Żarcik 2017-07-20 23:36
Przestań. Nikt do pracy dla zabicia czasu nie chodzi.A za najniższą krajową to lepiej buraki na bazarku osiedlowym sprzedawać.
Dowcip 2017-07-21 08:43
Zarcik a ty chyba na bezrobociu siedzisz bo nikt cie nie chce zatrudnić i się użalasz tu :)
3
Żarcik 2017-07-21 19:51
Nie użalam sie,bo nie mam nad czym..,,No chyba że nad wami....
jula 2017-07-22 21:08
pracowalam 2,5 roku. Jako swieza absolwentka studiow na kierunku biotechnologia, zdobylam cenne doswiadczenie w kontroli jakosci. Nowoczesna firma, rzetetny pracodawca, fajna atmosfera. Zlego slowa nie powiem
1
gordon 2017-07-22 21:14
Zaczalem od stazu w logistyce, teraz przechodze na etat w logistyce :-) Zdobylem cenne doswiadczenie po studiach. Warto aplikowac
1
rafcii 2017-07-22 21:16
Ostatnio widzialem duzo plakatow z ogloszeniamI na magazyn. Jestem swiezo po kursie na wozki. Mam szanse bez doswiadczenia?
1
spiderman 2017-07-24 11:44
Szukają pomocników i magazynierów, jako pomocnik możesz się przyuczyć nie mając doświadczenia.
Biolik 2017-07-25 11:25
Widzę, że firma ma dużo ofert pracy? Jaki jest tego powód? Jakiś nowy projekt czy moze nowy oddział? Jeśli ktoś wie proszę się podzielić informacjami.
hhh 2017-07-26 08:28
Nowe projekty zawsze są, pewnie jak w każdej firmie.....:)
Magazynier 2017-07-26 09:50
Ja pracuję na magazynie... na początku ciężko było przestawić się na zimny klimat, ale po kilku dniach pracy jest ok. W sezonie jest sporo pracy ale pracuję na fajnej zmianie. Pozdrowienia dla załogi!
SzSz 2017-07-28 15:09
@Helena, powiedz mi jak jest z nockami? Jeśli zaczyna sie nowy tydzień i zaczynasz na nocke to przychodzisz już z niedzieli na pon. 22:0-6:00? Czy dopiero z pon-wt.?
Kami 2017-07-31 08:35
Na produkcji prosta praca, pakowanie, prace manualne przy linii. Szukałam pracy dorywczej. Poleciłam pracę koleżance i jesteśmy na jednej zmianie. Osobiście jestem zadowolona.
3
Pracownik produkcji 2017-07-31 11:53
Ja pracuje na produkcji. Poniedziałkami się zaczyna na 22.
George 2017-07-31 13:55
żeby pracować na produkcji to nie trzeba tu większej logiki. jak ktoś jest bystry to szybko się nauczy.
1
Serce 2017-08-01 13:16
Interesuje się pracą w Kilargo i czytam opinie o firmie. Są one bardzo podzielone i właściwie trudno wyrobić sobie zdanie. Słyszałem, że firma spoko.!
Milka 2017-08-02 11:04
Ja osobiście jestem zadowolona, pracuję w logistyce, 8-16, weekendy wolne, fajny zespół.
Bleeeee 2017-08-02 18:21
Wiadomo,ze na produkcję to potrzebna jest tania siła robocza! !!Nawet mysleć nie muszą. ... To idź na tą produkcję,najlepiej w Kaliszu......
George 2017-08-04 09:17
Jestem w Chechle i tu mi dobrze :)
1
Aśka 2017-08-08 14:51
A mi się podoba na produkcji, wbrew pozorom wcale nie jest zimno bo temperatura 12-15 stopni :)
Laluna 2017-08-11 11:13
"Jak się nie chciało nosić teczki to się nosi woreczki" to fajnie powiedzenie pasuje do realiów. Praca fizyczna jest ciężka ale każdy wybiera to co musi.
Cezary 2017-08-14 13:22
Wydaje mi się, że niektórzy powinni spojrzeć na siebie bardziej krytycznym wzrokiem! Jest dużo osób zadowolonych z pracy w Kilargo i tylko część maruderów, którym ie chce sie pracować i mają pretensje.
2
Tsa 2017-08-18 16:00
No tak....,Jak zwykle.... Negatywy usuwane,a pozytywy zostają......Aha.....No,no....Tak,tak...,,..Oczywiście. ......
XXX 2017-08-18 21:25
Niewolnictwo 21 wieku.Kiedyś niewolnik pracował za miskę ryżu i nie miał prawa głosu, a teraz pracuje na.....miskę ryżu i tez nie ma prawa głosu. Taka różnica. ....
Kola 2017-08-18 21:53
Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Może trzeba pomyśleć co umiem i gdzie mogę pracować, Kilargo nikogo nie zmusza do pracy. Jeśli ktoś czuje się na siłach może aplikować na stanowisko kierownicze! Nie każdy moze być managerem, to jest stresująca praca!!
Zostaw swoją opinię o Kilargo Sp. z o. o. - Chechło Pierwsze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kilargo Sp. z o. o.