logo Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Doetinchem

Opinie o Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Mariusz K. 2016-07-27 16:10
Pracowalem jako cieśla szalunkowy. Praca tylko na 3 tygonie. Niby po wakacjach będzie wiecej pracy.
min 2016-08-04 23:04
Pewnie, że jak jest praca na 3 tygodnie to jest ono typowo wakacyjna, ale wiecie jednak jakie są średnie zarobki dla tego cieśli?
cat shanon 2017-01-17 19:38
Jedna z najlepszych agencji. Pracuję to wiem .
5
amnesia 2017-03-29 18:54
jedna z najlepszych agencji jesli chodzi o finanse z fachowcami itp. ukladziki uklady jak fala w wojsku na duzych budowach wiec wiadomo musisz robic za niech a jak nie to lecisz
małpka 2017-04-02 18:59
nie ma gorszej firmy jak aelbers dziś robisz jutro już nie
Darek 2017-04-04 17:11
POLSKA AFRYKA W HOLANDII
dokladnie w piatek po15 dwiadujesz ze masz wolne, najlepsza agencja dla dziadkow, jak nie widzisz cyfry na metrowce i masz problem zeby trafic gwozdzia mlotkiem -to idealne miejsce-zrobisz kariere
jeszcze warto zabrac bagaznik baraniny dla pani z biura to i cala rodzine nawet wies wciagniesz, troche bedziecie sie osmieszac na budowach zwlaszcza tych wiekszych pod kierownikiem z biura polakiem lub niemcem ktory nie ma pojecia o robocie i pomiata polakami ale jak sie bedziecie podlizywac podpierdzielac wysmiewac z mlodszych nowych pracownikow to i godzin naczaskacie i nic nie bedziecie robic tylko stac i narzekac na nowychi dawac im prace ta trudniejsza zeby na nich bylo
a jak jestes w miatre sprytny i masz pojecie o robocie -nie o takiej jak 20 lat temu to jedynie mozna sie wybrac zeby zobaczyc ja w holandii budowa wyglada i DALEJ...mozna cos lepszego znalez spokojniejszego z lepszym bhp i bez narzekajacych przepitych dziadow z opcja na podwyzke internet czy zmiane mieszkania jak ci sie nie podoba
tam uklad ukladem pomiata rzadza ci co nie sa wstanie samodzielnie pracowac , mozesz zostac zwolniony jak np o internet sie bedziesz upominal lup powiesz ze cos jest nie tak
pracowalem pare miesiecy najgorsze duze budowy jak ixas z ktorym sobie nie radza - i dalej nie wiedza czemu. liczy sie zysk
jak chcesz dluzsze wolne wystarczy cos glupio odpowiedziec jakiemus zasluzonemu pracownikowi i masz jak w banku ! na pare tyg.- wiem bo testowalem tam kazdy to kierownik- latwo ich poznac bo siedza obok kierownika i robia tzn stoja duzo nadgodzin
przeszlem do innej agenci i wszoku jestem ze mozna pracowac bez problemow i falszu tydz niby fachowcow co nawet nie chca wiedziec ze to jest holandia i ze tutaj troche inaczej sie pewne rzeczy robii sa narzedzia i maszyny -nie tylko lopata i mlotek
2
Joanna 2017-04-18 12:17
@małpka co wpływa na Twoją opinię na temat firmy? Mógłbyś ją rozwinąć? @amnesia oraz @cat shanon bardzo pozytywnie wypowiadają się na temat współpracy z Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V. Co sprawiło, że Twoje doświadczenie było inne?
na urlopie. 2017-05-20 05:53
Jaka to agencja ,ta nowa. Jestem w identycznej sytuacji.
na urlopie. 2017-05-20 05:54
Jaka to agencja ,ta nowa. Jestem w identycznej sytuacji.
pracownik 2017-06-11 09:52
najlepszy najpewniejszy jest tel. do pani Dominiki zeby ten nowy nie maial lepiej .kto pierwszy ten lepszy i na pewno ma racje jak dzieci w przedszkolu.
to taki tel zaufania jak dziadowi sie nudzi

problem straszacych sie polakow np niewinnym "Murzynem na ixasie " przerabialem pare razy w zyciu sami sie strasza i gonia przed milym czlowiekiem ktory pod ich wplywem wywala nowych-to taka zabawa. ale lepiej samemu zrezygnowac albo nic nie robic i czekac na przeniesienie lub zwolnienie bo to siada na psychike-to jest dzicz i nie tylko na tym odcinku tak jest

biuro jak biuro te min stawki pomocnika sa tez w innych biurach a polacy sami sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobili jak np tym ixasie biuro im w ukladzikach pomaga i dzieki temu im ktos durniejszy to godzinki i zarabia i chowa sie po bokach i twierdzi ze dodatek za staz w samodzielnym staniu w miejscu dostaje...szybka sie polapiesz ze jestes z po za tego "ukladu"

jesli chodzi o uczciwosc samego biura i spraw finansowych to jest najnajbardziej godne polecenia a pracy nie brakuje w calym kraju z dnia na dzien mozesz sobie zmienic jak zaczna cie tepic i te opinia sa ci zbyteczne, wszystko zalezy od ciebie i rodakow gdzie akurat trafisz jak masz pojecie o budowlance to wszedzie dasz rade i nikt cie nie oszuka

tu masz fajna opieke koordynatorow przyjezdzaja na budowe sa mili chca rozmawiac pomagac jak moga, nie strasza tez nie rozwiazuja problemow miedzy polakami bo i takiego chamstwa nawet nie rozumieja
w holandii sa dziwne fazy nie 1tydz czy 3mies probne i zapierdzielanie w celu wykazania sie za dziadow nic nikomu nie da pracy tu tyle ze szybko z biura do biura mozesz przeskoczyc wiec nie musisz sie przejmowac gorolami czy innymi dziadami
wiec jak widziales jak wygglada mlotek lopata czy szalunek to smialo , nikt cie tu nie oszuka , wyplate dostaniesz
1
Zostaw swoją opinię o Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V. - Doetinchem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.