brak logo

Bic International B.V

Niemcy

Opinie o Bic International B.V

Jacek 2016-09-15 08:47
Wiecie ze zatrudniaja tez dyspozytorow?
3
Rom 2016-10-18 22:27
No i świetnie w takim razie, miło słyszeć dobrze rzeczy
marti 2016-11-07 00:20
witam. kolego mozesz przyblizyc troche szczegółów. zamierzam podjac prace przez te agencje.
kiero... 2016-12-28 22:20
pracował ktoś może w Krefeld de.jako kierowca C+E przez BIC proszę o szczere odpowiedzi czy warto podjąć prace
Jenny 2017-02-10 18:17
Mam do Was pytanie. Dostalem propozycje pracy w jakies holenderskiej firmie transportowej przez ta agencje, 3/1 i 2200e.
Czy moze ktos sie wypowiedziec, docelowo może kierowca, który pracuje na holenderskiej umowie.
Ogolnie jestem ostrozny, zmeczony jestem niepowodzeniami w kontaktach z posrednikami i pl pracodawcami, zalezy mi na szczerych opiniach. Dziekuje.
3
toms 2017-05-05 11:55
Kolego Jenny, no i zdecydowałeś się na tą ofertę do Holandii ?
kiero 2017-05-26 11:42
A ja pracuje nadal w Sproloo i faktycznie mieli jakieś problemy finansowe, bo spóźniali się z wyplata ale poza tym praca jest ok. Nie wierze ze wiszą tobie 20 000 euro!!! Ile tam pracowałeś, jak oni płacą 2000 euro na rękę? Cos dziwnego piszesz @majk. A pani Mirona jest konkretna i rzeczowa. Pozdrawiam
janosik 2017-06-12 10:50
A ja jestem z nich zadowolony. Wszystkie papiery załatwione, praca jest ok, wszystko mi wyjaśnili i jak do tej pory jest tak jak mówili. Pracuje w Aachen na plandece. Pieniądze na czas i jest 2000 euro, a czasem więcej - tak jak mówili. Ja nie mam zastrzeżeń do tej agencji. Polecam
majk 2017-06-29 20:39
janosik ty chyba pracujesz w tej agencji ze tak ich chwalisz to przecież widać ze te wpisy robi ktoś kto w tej agencji pracuje
1
były 2017-08-15 06:46
Wow ale bzdura portal. Było wiele konstruktywnych nieprzychylnych opinii a teraz ich nie ma !
Zostaw swoją opinię o Bic International B.V - Niemcy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bic International B.V