brak logo

Bic International B.V

Niemcy

Opinie o Bic International B.V

Jacek 2016-09-15 08:47
Wiecie ze zatrudniaja tez dyspozytorow?
1
Rom 2016-10-18 22:27
No i świetnie w takim razie, miło słyszeć dobrze rzeczy
marti 2016-11-07 00:20
witam. kolego mozesz przyblizyc troche szczegółów. zamierzam podjac prace przez te agencje.
kiero... 2016-12-28 22:20
pracował ktoś może w Krefeld de.jako kierowca C+E przez BIC proszę o szczere odpowiedzi czy warto podjąć prace
Jenny 2017-02-10 18:17
Mam do Was pytanie. Dostalem propozycje pracy w jakies holenderskiej firmie transportowej przez ta agencje, 3/1 i 2200e.
Czy moze ktos sie wypowiedziec, docelowo może kierowca, który pracuje na holenderskiej umowie.
Ogolnie jestem ostrozny, zmeczony jestem niepowodzeniami w kontaktach z posrednikami i pl pracodawcami, zalezy mi na szczerych opiniach. Dziekuje.
Tadek 2017-02-10 20:48
odradzam zdecydowanie, to jest kontrakt za gówniane pieniądze dużo na lewo idzie i słabe składki. Firma oszuści tak jak pośrednictwo pracy ciągła rotacja
3
majk 2017-02-11 09:38
kierowcy nie dajcie się nabić w butelkę przez tą agęcję Mirona to jest największy krętacz dużo obiecuje rozczarowanie przychodzi po pierwszej wypłacie kindergelt to pułapka na nią sie nie jeden kierowca dał złapać odradzam kategorycznie pracowałem przez tą agęcje teraz mam sprawę w sądzie niemieckim z pracodawcą ostatniej wypłaty nie wypłacają
2
były 2017-02-16 18:49
Stale usuwają wpisy na tym forum !!! Na abrehtungach zobaczycie pozycję za dojazd 250e o ile doprosicie się o ten dokument. Odradzam ! Szukajcie innych agencji.
Zostaw swoją opinię o Bic International B.V - Niemcy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bic International B.V