brak logo

FLEXIPOOL

Venlo

Opinie o FLEXIPOOL

KASIA 2016-09-28 15:24:10
Dumny pracownik :)))))))śmiechu warte co za bredinie pisze ten ktoś wystarczy wejść na opinie pracy Scherpenhuizen wszystko jest napisane czarne na białym ostry wyzysk Tempoooooooooo Tempoooooooooooo i tylko Temooooooooooooo czasem Pauza i txty na stołówce ja.pierdooooooooole ale mi psycha siada i dziewczyny plączą po cichu Generalnie jak ktoś coś ogarnie innego na miejscu to odchodzi bo to jest jakaś wielka porażka tam pracować Te śmieszne liniowe w kraju musiały sprzątać w marketach bo teraz wyzywaja się na rodakach Sezon minie same będą zapierdalaaaaaac jak zwykły szaraczek zrobią się redukcję i wtedy miny będą nie tege Mam cicha nadzieje ze kiedys ktos doceni te pustaczki liniowe i oceni sam jak traktuja i traktowaly ludzi za pare euro € Widzę jak dziewczyny rozmawiają i mówią tylko udaje ze ja lubię to mnie nie goni tak itp Albo ta kaplica w czerwonym mundurku Partii nawiedzona osoba brak słów Jednym słowem to jest Żenada Te wszystkie miłe wpisy dodają same pajacynki lizusy itd cenzura k......y :))) Odradzam prace w tej firmie

3
pawel 2016-09-29 23:06:20
Witam Pracowałem w flexipolu pare miesięcy ! Nie jestem człowiekiem który ma lewe ręce do pracy ! Pracowałem w paru firmach w których bylo raz lepiej raz gorzej lecz takiej firny nie zapomnę do Konica Życia! I nie chodzi o pracę bo praca,jak każda inna trzeba pracować żeby cos zarobić!! Lecz w tej firmie oszukują z wypłatami nie zrobisz dużo chyba za dla kogos 800 euro jest wiele nie zapominając ze trzeba życi i zostaje 500 euro jak dobrze pójdzie i cie nie oszukają! Jesli chodzi o warunki mieszkalne w skali,od 1 do 10 daje 2 !!! Osobiście poznałem tam wiele osób lecz z nich wszystkich można było wybrać okolo 3 normalne osoby !! Jesli chodzi o pinola nic mi nie zrobił nie mam do niego nic uważam go za,normalnego faceta ! Lecz jesli chodzi o biuro hmmm wstyd sie wypowiadać gdyż tam nawet nie ma z kim normalnie porozmawiać!! Odradzam normalnym ludziom wyjazdy chyba ze podniecają sie,ciągłym ćpaniem piciem i burdami na hotelu !! Trzeba także pamiętać ze są kary i często caly hotel może ja dostać więc za kogoś głupotę a jest jej,tam pełno odlicza ci 50,euro na tydzień i zostanie ci 150 euro 50,na jedzenie i 100 euro dla siebie a 400 zl zarobisz w pl na głupich ulotkach !! Proponuje szukać pracy gdzie,indziej!!! Pozdrawiam osoby które to czytają i pamiętajcie pracy jest,dużo nie trzeba jechać do patologi !!!!
5
Tomek z Olsztyna 2016-10-01 14:56:13
Odradzam pracę w Flexipolu byłem widziałem pracowałem jedną wielką pomyłką strata czasu i szkoda zdrowia Pozdrawiam Tomek
4
Adam 2016-10-01 15:04:08
Jeśli ktoś chce charytatywnie pracować i dac się robić w jajo
4
Magda 2016-10-04 16:34:35
Jest dużo pracy w ochronie czekają na Ciebie z kwiatami :)))
1
Bylam to wiem 2016-10-13 23:57:26
Racja
Byłam tam z narzeczonym i wiem co tam jest.... PATOLOGIA, wstyd za Polaków.....
4
Adam 2016-10-14 11:03:11
31 to nie straszenie tylko takie sa fakty w Holandii w soboty się pracuje a niedzielę wypadnie ci np sprzatanie w hotelu To nie wczasy pod gruszą tam trzeba zapierdaaaaaaalac Powodzenia życzę ale czarno to widzę Nostradamus
1
Kevin 2016-10-14 11:30:55
Znajomi pojechali i po dwóch dniach wrócili wydali tylko 600zl za busa od osoby w obie strony a pracy nie było ? Nabijanie kasy przewoznikom i strata czau 10 godz jazdy chory temat :(((( Ktos jeszcze jest chętny na wyjazd to niech jedzie tylko po co te txty ze jest praca itd Jedna wielka porażka Dobrze ze glupota nie potrafi latać
2
Marek z Koła 2016-10-20 10:28:18
Witam mam pytanko kto wybiera się do pracy z tej firmy bo ja dostałem propozycję ? Marek pozdrawiam
1
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:11:07
Nie warto.
5
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:26:37
Człowieku daj sobie spokój z tymi oszustami.ja byłam,pracowałam po 3-2 dni w tygodniu.codziennie czekałeś na listé wieczorem.i zasatnawiałeś się czy pójdziesz jutro do pracy czy nie.jak w cyrku.kady od cholery trzeba było płacić za mieszkanie,za dojazdy.nawet zabierali mi za ubezpieczenie miesięcznie od cholery kasy,a potem po powrocie do Pl. Okazało się że żadnego ubezpieczenia nie było i tylko dług w Nl został po mojej pracy.prawie 900euro,bo starałam się o zwrot dodaTku do ubezpueczenoa zdrowotnego.w firmie zapewniali nas że wszystko jest ok.że ubezpieczenia mamy.a tu gówno.kiedy zadzwoniłam do pana Zbyszka żeby to załatwił to ppwiedział że to nie ich sprawa.odradzam wszystkim naprawdę.jeśli chcecie się czegoś więcej dowiedzieč to mój adres mailowy ania321984.a może ktoś znalazł się w takiej sytuacji to proszę o kontakt.razem możemy wytoczyć im zbiorowy proces.pozdrawiam
5
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:29:02
Człowieku daj sobie spokój z tymi oszustami.ja byłam,pracowałam po 3-2 dni w tygodniu.codziennie czekałeś na listé wieczorem.i zasatnawiałeś się czy pójdziesz jutro do pracy czy nie.jak w cyrku.kady od cholery trzeba było płacić za mieszkanie,za dojazdy.nawet zabierali mi za ubezpieczenie miesięcznie od cholery kasy,a potem po powrocie do Pl. Okazało się że żadnego ubezpieczenia nie było i tylko dług w Nl został po mojej pracy.prawie 900euro,bo starałam się o zwrot dodaTku do ubezpueczenoa zdrowotnego.w firmie zapewniali nas że wszystko jest ok.że ubezpieczenia mamy.a tu gówno.kiedy zadzwoniłam do pana Zbyszka żeby to załatwił to ppwiedział że to nie ich sprawa.odradzam wszystkim naprawdę.jeśli chcecie się czegoś więcej dowiedzieč to mój adres mailowy ania321984.a może ktoś znalazł się w takiej sytuacji to proszę o kontakt.razem możemy wytoczyć im zbiorowy proces.pozdrawiam
3
Nikogotonieobchodzi 2016-10-27 14:07:29
Tez byliśmy. Za ta kase co chca za mieszkanie jak skasuja 12 osob na miesiac to maja ponad 4 tys € jak sie zbierze tych 12stu np znajomych to maja taka wille z basenem spa i czym jeszcze chca. Aha i ta śmieszna opłata za klucz hahahaha śmiech na sali. Ten kto tam pojedzie, straci czas kase i zdrowie bo na dzień dobry się w*urwi jak zobaczy warunki... A o pracy nie bede wspominać bo szkoda mi czasu.
Trzymajcie się ćpuny. Wstyd ze to Polacy.
4
Andrzej z Kutna 2016-10-27 16:42:30
Witam dokładnie tak jest mnie podobnie na kasę oszukali chore ubezpieczenia niekaralność 35euro a w Polsce 30zł buty 25euro powinien zapewnić pracodawcą dalej 280€ dojazdy za materac tygodniowo 90 € żenada a w pokoju było 6osób Mogłem wynająć mieszkanie za 250 euro sam w sobie cisza po pracy itd ale nie było opcji bo i tak by kasowali z wypłaty Są cwani biorą sobie nasze pienadze masz mało godz w tygodniu i tak cie skasuja za hotel i ich chore wymysly Nikt za nich się jeszcze nie zabrał ale czas by nikogo więcej nie oszukali Unikajcie agencji pracy i takich śmiesznych pseldo firm szkoda czasu
5
Jola z Olsztyna 2016-10-27 16:51:05
Witam dostałam propozycję pracy z tej firmy dobre warunki 9,89euro na godz tv Internet pokoje 2 osobowe w Dulen hotel ? Czytałam wcześniej wpisy i teraz mam dylemat myślę ze jednak nie pojadę ?Dziękuję za opinię
2
Tomek z Pily 2016-10-27 16:59:24
Witam dają co jakiś czas jakieś śmieszne oferty jadą ludzie nie ma pracy specjalnie z 15 godz w tygodniu to sukces Potem potracają za hotel itd bo samo nie beda placic ze swoich Szukaja naiwnnych ludzi i robią co chcą Przez tel mówią jaka jest dobra praca zarobki i ogólnie na miejscu jest rozczarowanie Generalnie maja ludzi w 4 literach Wyjechali z Polski by zerowac na rodakach ta firma to jakas farsa Unikajcie nie polecam nikomu tam pracować !!! Tomek
3
ANIA .... 2016-10-28 13:00:17
Jednym słowem to jakas Tragedia co oni robią z ludźmi wstyd ze rodacy zamiast pomagać to oszukują innych :(((
3
Nikogotonieobchodzi 2016-10-28 13:21:52
Dodatkowo jeszcze za buty, dojazd, śmieszy materac, bo łóżkiem nazwać tego nie można... A ci pseudo opiekunowie co tam "pracuja" maja wypłatę z naszej kieszeni bo za mieszkanie maja sporo kasy, to mają za co ćpać... W dodatku rudera. Regulamin lokatora to kolejny dowcip. Zrobione mamy zdjecie, za wszytko sa kary.
3
Basia 2016-10-29 13:00:21
Śmiechu warte to jakieś cyrki co tam się dzieje Nikt z tym jeszcze nie zrobił porządku ?
4
Pablooo 2016-10-29 13:02:46
Ostra kasę robią na ludziach wyzysk na maxaaaaaa w biały dzień żenada Pozew zbiorowy i mają pozamiatane
3
Magda 2016-10-29 13:05:10
Co to za firma ? Jestem w szoku jak oszukują ludzi
3
Babi 2016-11-03 18:53:30
Mam pytanie?Bo mam propozycje w tej firmie ale na umowe To jest troche na innych zasadach bo mieszkam na stale w niemczech.Ale Po tych wszystkich opiniach kture przeczytala mam teraz maly dylemat.Potrzebuje dobrej rady.
2
Marek 2016-11-03 21:09:47
Witaj babi chcesz dobrej rady nie polecam tam pracować
3
Marek 2016-11-03 21:14:15
Babi zrobisz sama co chcesz Godzinkę pracy i sama dasz sobie na luz pozdrawiam Marek
1
Patryk z Piły 2016-11-05 18:23:02
Witam byłem spakowany by jechać tam do pracy ale teraz co czytam to wolę zostać w kraju zresztą mam w miarę pracę i na miejscu z rodziną Pozdrawiam rodaków
3
Marek 2016-11-06 15:40:37
Witam jeśli jechać do pracy Niemcy czy Holandia to nie przez agencję pracy bo grosze zarobicie :(( Znajomy robi u rolnika 3mc w roku za mc ma 8 tyś do ręki spanie i jedzenie Free idealny układ Fakt że robi polu ale wie za co Nikt go nie goni nie dra japy itd warunki atmosfera bez zastrzeżeń Nie polecam pracy przez Agencje jak pisalem wcześniej Pozdrawiam Marek
2
Ania z Kalisza 2016-11-06 19:15:56
Witam to sporo kasy biorą za ten hotel +dojazdy buty itd Pracodawca powinien zapewnić dojazdy zresztą dostają na to kase Tak samo z nr sofi od kazdej osoby agencja tuli kase ile ludzi dostalo wakacyjne ? Sa tacy co nawet nie wiedzieli o tym Piszecie że były kary itd to chore wymysly mało godz pracy zapewniali to nie powinni brać za hotel kasy To jakaś patologia zabrać ludziom za czynsz jak ma 20godz w tygodniu a żyć z czego ma ? Dlatego trzeba unikać takich ofert pracy i agencji
3
Tomek z Konina 2016-11-06 19:22:59
Holender ma gdzieś czy padniesz na ryj bo nasi swoich sami naganiaja do obozów pracy Robisz za jakieś 5 euro i nie masz godz Jedną wielką porażka Myślę ze z 500 osób co tam było 500 zjechało bo nikt nie jest debilem by za Free zapieeeeerdalac śmieszne warunki materac i 6 osób w pokoju zero prywatności tragedią 360 euro to 250 można wynająć mieszkanie samemu Nie polecam nikomu !!!

3
Enigma 2016-11-08 19:53:42
Może Henk Ania Zbynio i reszta z Tomkiem bodygaremm śmiesznym człowiekiem co beka była z niego to poezja Niech placa sobie sami za te hotele i dojazdy bo naiwnych wiecej nie ma Lepiej w kraju zarobić 3 tyś ale wiem że mam ubezpieczenie i kasę na czas Życzę by was ktoś w życiu tak w jaki zrobił jak wy ludzi robicie Kwestia czasu jak prokuratura się wami zajmnie kierowcy nacpani pijani itd patologia w biały dzień Żenada
2
jebaćflexipool 2016-12-02 10:22:49
nie jedź tam, telewizor nie działa, internet jest tylko na dole w salonie, pokoje w opłakanym stanie i ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
prorok 2016-12-08 14:46:53
stanowczo ci odradzam ta zlodziejska firme.. pracowalem tam jakis czas i wiem co mowie ,pieniadze nie wplywaja na czas oszukuja na godzinach.warunki mieszkaniowe straszne bardzo zle.....mieszkanie w ktorych biegaja szczury i sa karaluchy ...ten smieszny kordynator jest wiecznie nacpany w niczym nie pomaga ...a pracownicy tego biura maja na wszystko wyjebane...oszusci.
2
prorok 2016-12-08 15:16:27
ktos ma moze namiary na jakas bezpieczna i zaufana firme .....i nie taki syf jak ten zajebany flexipooll dajcie znac pozdrawiam wszystkie dobre mordeczki....i oczywiscie piekne panie.
2
prorok 2016-12-08 15:33:11
pisz cie jak by co na mojego @.....slawomir.sporzynski@spoko.pl
1
prorok 2016-12-08 15:42:11
chcialem jeszcze tylko dodac odnosnie iliasa ze posylam mu w dupe kutasa.a henkowi moge zapodac torbe do polizania jebac was flexicioty.
2
Michał z Wa wy 2016-12-11 18:19:35
Witam wszystkich nie polecam tam pracy byłem stratą zdrowia czasu i ostry wyzysk kasa się nie zgadza solarisow nie mogłem się doprasic Jeszcze nr sofi zakładają i z każdego maja sporo euro Nie wspomnę o hotelu i innych chorych kosztach rozbój w biały dzień brak słów nigdy w Polsce nikt mnie tak nie oszukał na kasę Nie warto jechać !!!
1
Tomek z Kutna 2016-12-11 18:29:37
Znowu dali ogłoszenie praca przy pakowaniu owoce warzywa itp Sylwek szuka naiwnnych by komplet w busie był potem zostawia ludzi 3000tyś ma za kurs w jedną stronę a ludzie siedzą bez pracy w hotelu i płacą potem jak cos wpadnie godz może jeszcze na życie cos zostanie Bo wiele osób na busa nie ma by wrócić do kraju Chory temat 360 hotel mc dojazdy270euro kasuja a to firma ma dopłaty by Holandii by zapewnić dojazd itd buty 25€ klicz10€ do pokoju jakies śmieszne kary Jeden wielki cyrk Robiłem w Belgi U.K France Holandii ale tego co tam jest nie widziałem totalna porażka Rumunii robili za 5 euro nasi trochę więcej zarobili na godz nie polecam nikomu tej firmy a raczej agencji pracy tymczasowej :(((((((( Porażka to w Covebo jest dużo lepiej
1
Ania z Piły 2016-12-11 18:51:23
Dostałam z koleżanką propozycje pracy z tej firmy podobno warunki hotelowe dobre net w pokojach tv i można zarobić ? Ale jak czytam te opinie to mam dylemat i się boję jechać Ania i Ola z Piły ktos tam był ostatnio podobno hotel w Dulken ?
1
Paweł z Mławy 2016-12-11 18:55:08
Uwaga znowu idzie ogłoszenie szukają naiwnnych by ktoś zarobił na ich hotele i auta w lizyngu
1
Patryk - Łódź 2016-12-12 16:11:04
Witam ja byłem w Dulken syf totalny lepiej jest w Loberich Nettendal tak kumple mieszkali no i ja potem zmieniłem hotel Generalnie nie polecam za dużo kasy biorą za dojazdy no i hotel Znajoma robi jako opiekunka języka trochę kuma niemieckiego by się dogadać ma 1700€ do ręki legalna umowa za mieszkanie i jedzenie nie płaci W Weekendy ma po 18:00 wolne no i w tygodniu po 2godz by wyjść na spacer sobie itd Bardziej się opłaca zainwestować w naukę na początku z3 do 6mc i jechać do takiej pracy Czowiek wie że zarobi czasem wpada znajomej po 100euro bonus na swoje wydatki Pozdrawiam wszystkich normalnych Unikajcie pseudo firm co tylko chcą zarobić na innych
1
Andrzej - Opole 2016-12-12 16:22:26
Hello byłem pracowałem wrocilem nie polecam nikomu nie wartooooo Szkoda zdrowia Tylko na hotelach awantury piją cpanie itd Ktos jak raz tam bym wiecej nie pojedzie Jedynie desperaci albo zmuszeni ludzie przez sytuacje co uciekaja z kraju Warunki mieszkalne mizerne netu brak toalety 3 na 45osob kuchnie nie wszystkie dzialaly Stare pralki dwie co trzeba było czekać pół dnia w kolejce bo wiecznie zajęte itd Jedna wielka porażka Co zarobiłem to mi zabrali na opłaty dojazdy Dobrze ze nie palilem bo i tak na jedzenie ledwo starczalo chleb 2euro brak slow na to wszystko Nigdy więcej do takiej pracy i firmy nie pojade Teraz mam prace w kraju i jest ok Andrzej
1
Kasia 2016-12-13 13:21:26
Witam mam pytanie bo dostałam propozycje z tej firmy !!! Kto robił w tej firmie więcej jak mc ? Jaką kasę zarobił do ręki po opłatach hotel itd ile zostało na życie i czy można było coś odłożyć € No i jeszcze gdzie u nich sa w miare warunki mieszkaniowe jakie miasto ?Dzięki za odp w temacie mojego pytania pozdrawiam serdecznie Kasia
1
Poeta 2016-12-13 14:52:46
Witam Kasiu zobacz sobie opinię wcześniej innych osób i wyciągnij wnioski sama Zarobisz śmieszne pieniądze czasem może być tak ze na busa do kraju nie starczy Ludzie siedzieli na hotelach po 25 osób pracy nie bylo to i forsy Jadlo się zupę amino na cały dzień musiało wystarczyć albo jeden drugiemu pomagał jeśli była zgrana ekipa Jednak większość to patologia Polak rodakowi wilkiem dziwne zamiar sobie pomagać to byli tacy co tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cpali pili i tak non stop Jak trzymał palec w Duuuupie u Donataa itp to trafił w lepsze miejsce pracy inni zapierdalaliiiiiii więcej za śmieszne parę euro Szkoda gadać jeden wielki cyrk wyzysk ludzi w biały dzień Turek Albanczyk czy inny w Niemczech to sobie pomagają a nasi tylko kłody sobie kładą by on miał lepiej to mlodego podjebac i liniowej albo się pośmiać Totalna żenada wstyd mi za takich ludzi Jeśli zarobisz jakieś euro to na opłaty hotelu i dojazdy Bo jak nie było pracy nie powinni potacac za hotel !!!To nie moja wina ze nie zapewniali stałej pracy Brali za opłaty i nie ważne czy mam na życie jesteś tam po to by robić na ich wymysły to nie wczasy Pozdrawiam normalnych ludzi Poeta z Lipna
1
Marek 2016-12-14 15:31:20
Witam widzę że sporo osób zostało zrobionych na szaro SMUTNE że tak oszukują ludzi w Niemczech tylko że u Niemca by było wszystko legalnie a tu trzeba zrobić pozew zbiorowy i będzie dopiero miło Nikogo więcej nie oszukaja Ubezpieczenia nie płacą chore z kosmosu cenny hotelu dojazdu do pracy itd Cwaniacy czas się za nich zabrać Niech sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na swoje zachcianki a nie szukają naiwnnych Cały Sylwek kierowca busa co ludzi dostarcza i kase tyli ladna za kazdy kurs to dobry ich znajomy to jedna wielkaa sciema Kasę robią a ludzie myślą ze zarobią jest inaczej wyzysk Przykre mam nadzieję ze Polacy nie będą robić więcej jako tania siła robocza na takich prostakow
2
Pinol. 2016-12-31 07:46:35
Nie polecam.Dülken ten Hotel slynie z cpania i problemow.
1
Ewa z Olsztyna 2017-01-08 13:52:45
Witam mam pytanie ile można zarobić w tej firmie na mc dostałam propozycję pracy i nich ? Dziękuję za odp w temacie pozdrawiam Ewa
1
Kasia 2017-01-08 13:57:58
Podobnie i ja mam propozycję busa na 20stycznia za 300zł do Viersen podobno hotel w loberich czy jakoś tak pokoje 2osobowe tv Internet 6 łazienek itd Był ktoś tam proszę o info Podobno zarobki 300 euro na tydzień szału nie ma ale wiadomo trzeba robić pozdrawiam Kasia
1
Ja 2017-01-09 01:13:57
Jak wchodzisz do biura Flexipoolu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Wchodzisz do biura siedzi dwóch grubasów z nogami na biurku piją kawę palą fajki wokoło nich leżyą do połowy zjedzone kanapki po stole walają się okruszki i z łaską pytają czego chcesz.
2
Kasia 2017-01-10 19:50:19
Szukają do Velno czytam co piszą inni i jednak nie jadę do tej agencji pracy Wybrałam inną co dają forsę na czas i po tygodniu 150euro zaliczki
1
Ewa z Wa-wy 2017-01-10 19:56:49
Witam przykre jest to ze Polacy tak oszukują rodaków w Niemczech tyle kasy tula za materac dojazdy zapewnia pracodawca mają na to dopłaty ? Chore klimaty wyzysk w biały dzień Kwestia czasu jak agencja przestanie na ludziach zarabiać Jeśli nikt więcej nie pojedzie nie będą zabierać ludziom na opłaty za ich wymysły itd takie sa fakty :)))))))))) Pozdrawiam normalnych rodaków co tam byli i zostali oszukani jak ja :(
1
Ania. 2017-01-10 20:07:39
W Niemczech 350euro mieszkanie 2 pokojowe kuchnia zabudowana pralką szuszarka itd wysoki komfort Cisza masz swoją prywatność a nie tak jak tam jesteś w pracy pokój otwarty każdy może co grzebać w walizce czy jedzeniu Bez sensu Jest sporo normalnych firm pokoje po dwie osoby i warunki sporo lepsze Byłem w Dulken tylko cpanie awantury i bzykanie na lewo i prawo karaluchy totalna porażka Jeszcze Ci śmieszni kierowcy młoty jedzie po pracy ludzi wiezie po calym dniu zapierdalaniaaaaaaa i sobie w yrakcie cpn zalicza siedzi tam z 30min wszyscy czekaja za pajacem i tak non stop Parodia
2
Zostaw swoją opinię o FLEXIPOOL - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLEXIPOOL