brak logo

FLEXIPOOL

Venlo

Opinie o FLEXIPOOL

Paweł z Mławy 2016-12-11 18:55
Uwaga znowu idzie ogłoszenie szukają naiwnnych by ktoś zarobił na ich hotele i auta w lizyngu
3
Patryk - Łódź 2016-12-12 16:11
Witam ja byłem w Dulken syf totalny lepiej jest w Loberich Nettendal tak kumple mieszkali no i ja potem zmieniłem hotel Generalnie nie polecam za dużo kasy biorą za dojazdy no i hotel Znajoma robi jako opiekunka języka trochę kuma niemieckiego by się dogadać ma 1700€ do ręki legalna umowa za mieszkanie i jedzenie nie płaci W Weekendy ma po 18:00 wolne no i w tygodniu po 2godz by wyjść na spacer sobie itd Bardziej się opłaca zainwestować w naukę na początku z3 do 6mc i jechać do takiej pracy Czowiek wie że zarobi czasem wpada znajomej po 100euro bonus na swoje wydatki Pozdrawiam wszystkich normalnych Unikajcie pseudo firm co tylko chcą zarobić na innych
4
Andrzej - Opole 2016-12-12 16:22
Hello byłem pracowałem wrocilem nie polecam nikomu nie wartooooo Szkoda zdrowia Tylko na hotelach awantury piją cpanie itd Ktos jak raz tam bym wiecej nie pojedzie Jedynie desperaci albo zmuszeni ludzie przez sytuacje co uciekaja z kraju Warunki mieszkalne mizerne netu brak toalety 3 na 45osob kuchnie nie wszystkie dzialaly Stare pralki dwie co trzeba było czekać pół dnia w kolejce bo wiecznie zajęte itd Jedna wielka porażka Co zarobiłem to mi zabrali na opłaty dojazdy Dobrze ze nie palilem bo i tak na jedzenie ledwo starczalo chleb 2euro brak slow na to wszystko Nigdy więcej do takiej pracy i firmy nie pojade Teraz mam prace w kraju i jest ok Andrzej
4
Kasia 2016-12-13 13:21
Witam mam pytanie bo dostałam propozycje z tej firmy !!! Kto robił w tej firmie więcej jak mc ? Jaką kasę zarobił do ręki po opłatach hotel itd ile zostało na życie i czy można było coś odłożyć € No i jeszcze gdzie u nich sa w miare warunki mieszkaniowe jakie miasto ?Dzięki za odp w temacie mojego pytania pozdrawiam serdecznie Kasia
4
Poeta 2016-12-13 14:52
Witam Kasiu zobacz sobie opinię wcześniej innych osób i wyciągnij wnioski sama Zarobisz śmieszne pieniądze czasem może być tak ze na busa do kraju nie starczy Ludzie siedzieli na hotelach po 25 osób pracy nie bylo to i forsy Jadlo się zupę amino na cały dzień musiało wystarczyć albo jeden drugiemu pomagał jeśli była zgrana ekipa Jednak większość to patologia Polak rodakowi wilkiem dziwne zamiar sobie pomagać to byli tacy co tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cpali pili i tak non stop Jak trzymał palec w Duuuupie u Donataa itp to trafił w lepsze miejsce pracy inni zapierdalaliiiiiii więcej za śmieszne parę euro Szkoda gadać jeden wielki cyrk wyzysk ludzi w biały dzień Turek Albanczyk czy inny w Niemczech to sobie pomagają a nasi tylko kłody sobie kładą by on miał lepiej to mlodego podjebac i liniowej albo się pośmiać Totalna żenada wstyd mi za takich ludzi Jeśli zarobisz jakieś euro to na opłaty hotelu i dojazdy Bo jak nie było pracy nie powinni potacac za hotel !!!To nie moja wina ze nie zapewniali stałej pracy Brali za opłaty i nie ważne czy mam na życie jesteś tam po to by robić na ich wymysły to nie wczasy Pozdrawiam normalnych ludzi Poeta z Lipna
3
Marek 2016-12-14 15:31
Witam widzę że sporo osób zostało zrobionych na szaro SMUTNE że tak oszukują ludzi w Niemczech tylko że u Niemca by było wszystko legalnie a tu trzeba zrobić pozew zbiorowy i będzie dopiero miło Nikogo więcej nie oszukaja Ubezpieczenia nie płacą chore z kosmosu cenny hotelu dojazdu do pracy itd Cwaniacy czas się za nich zabrać Niech sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na swoje zachcianki a nie szukają naiwnnych Cały Sylwek kierowca busa co ludzi dostarcza i kase tyli ladna za kazdy kurs to dobry ich znajomy to jedna wielkaa sciema Kasę robią a ludzie myślą ze zarobią jest inaczej wyzysk Przykre mam nadzieję ze Polacy nie będą robić więcej jako tania siła robocza na takich prostakow
4
Pinol. 2016-12-31 07:46
Nie polecam.Dülken ten Hotel slynie z cpania i problemow.
5
Ewa z Olsztyna 2017-01-08 13:52
Witam mam pytanie ile można zarobić w tej firmie na mc dostałam propozycję pracy i nich ? Dziękuję za odp w temacie pozdrawiam Ewa
4
Kasia 2017-01-08 13:57
Podobnie i ja mam propozycję busa na 20stycznia za 300zł do Viersen podobno hotel w loberich czy jakoś tak pokoje 2osobowe tv Internet 6 łazienek itd Był ktoś tam proszę o info Podobno zarobki 300 euro na tydzień szału nie ma ale wiadomo trzeba robić pozdrawiam Kasia
2
Ja 2017-01-09 01:13
Jak wchodzisz do biura Flexipoolu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Wchodzisz do biura siedzi dwóch grubasów z nogami na biurku piją kawę palą fajki wokoło nich leżyą do połowy zjedzone kanapki po stole walają się okruszki i z łaską pytają czego chcesz.
9
Kasia 2017-01-10 19:50
Szukają do Velno czytam co piszą inni i jednak nie jadę do tej agencji pracy Wybrałam inną co dają forsę na czas i po tygodniu 150euro zaliczki
6
Ewa z Wa-wy 2017-01-10 19:56
Witam przykre jest to ze Polacy tak oszukują rodaków w Niemczech tyle kasy tula za materac dojazdy zapewnia pracodawca mają na to dopłaty ? Chore klimaty wyzysk w biały dzień Kwestia czasu jak agencja przestanie na ludziach zarabiać Jeśli nikt więcej nie pojedzie nie będą zabierać ludziom na opłaty za ich wymysły itd takie sa fakty :)))))))))) Pozdrawiam normalnych rodaków co tam byli i zostali oszukani jak ja :(
5
Ania. 2017-01-10 20:07
W Niemczech 350euro mieszkanie 2 pokojowe kuchnia zabudowana pralką szuszarka itd wysoki komfort Cisza masz swoją prywatność a nie tak jak tam jesteś w pracy pokój otwarty każdy może co grzebać w walizce czy jedzeniu Bez sensu Jest sporo normalnych firm pokoje po dwie osoby i warunki sporo lepsze Byłem w Dulken tylko cpanie awantury i bzykanie na lewo i prawo karaluchy totalna porażka Jeszcze Ci śmieszni kierowcy młoty jedzie po pracy ludzi wiezie po calym dniu zapierdalaniaaaaaaa i sobie w yrakcie cpn zalicza siedzi tam z 30min wszyscy czekaja za pajacem i tak non stop Parodia
6
Kinga z Gdanska 2017-01-17 14:50
Witam ostatnio patrzyłam sobie jak Polaków oszukują w Holandii na you tube żenada ze tak jest Poprostu czlowiek tam jedzie by zarobic i wraca oszukany Szoooook Jeśli ktoś się wybiera do pracy to w pewne miejsce sprawdzone warunki mieszkaniowe płaca dojazdy itd Bo w ciemno czy Agencje pracy jakieś tam nie polecam nikomu robi sie tylko mą opłaty a jak siedzisz w hotelu jeśli mogę to tak nazwać bo nie ma pracy i malo godz To i tak Cię skazuje za materac prąd wodę itd Bywa tak ze ludzie jadą busem i nie mają na powrót do kraju Potem wpadnie jakiś opiekun niby koordynator he he w niczym nie pomaga tylko z nas jeszcze sobie trochę euro tyli Powie wam walizki brac i do domu wracac bo jada nowi Moja rada nie dajcie sie oszukac i byc tania sila robocza w NL czy DE Pozdrawiam
4
Adam z Mławy 2017-01-17 15:17
Witam bylem jakies pol roku temu w tej firmie robilem 1mc i zjechalem bo jak zobaczyłem ile zarobiłem to prawie siwy się zrobiłem 230euro za dwa tygodnie to za mc ile dostałem nie całe 500 :((( 460€ tylko jeszcze na życie trzeba wydać itd Co to za pieniądze 2tyś na zagranicę robilem po 10godz prawie każdego dnia stawkę dostałem 9.88 €na godz pytam to gdzie jest reszta kasy ?Opłaty i ich chore wymysły jakieś klucze do pokoju 10€co nikt nie dostał klucza pokój był otwarty cale dnie kto chciał mógł wejść buty 25€ za materac tydzień 90euro dojazdy mc270euro itd brak słów Przez tel na początku było miło kolorowo co to nie zarobie a potem wielkie rozczarowanie Jak dojechałem na hotel to spora grupa wracała do Polski mówili mi ze nie ma co tu robic szkoda czasu pomyślałem jak jestem to dam zobaczę jak jest pracy się nie boję Teraz wiem ze mogłem ich posłuchać szkoda czasu nerw i zdrowia bo co oni tam robią z Polakami tylko darcie japy było tempo tempo itd Nikt nie jedzie tam na wczasy ale nigdzie nie widziałem by tak traktować ludzi porażka ze Polki czy Polacy w firmach Holenderskich jadą w swoich jak psów albo gorzej więcej godności Matkę ojca by za parę euro sprzedały myślą ze Pana Boga za nogę zlapaly pustaczkiii Rusek czy Turek itd pomagają sobie trzymają się razem jak sa zagranica A nie raz widziałem jak jeden drugiemu by tylko dowalil podpierdolil liniowej albo się nabijać z młodego bo pierwszy dzień robi Żal mi takich ludzi
2
Tomaszek 2017-01-21 10:46
Pracowałem tam też jakiś jeden miesiąc i również odradzam.Siedzą tam kryminaliści i rzucają się z pięściami do każdego. Hotel Dülken jeszcze znośny ale siedzi w nim takie ludziska co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią np.zabrudzają kible i pupe se listą podcierają.

A propo kryminalistów to byłem świadkiem jak jeden z nich się rzucił z pięściami do chłopaka tylko dlatego że sobie nie radził w pracy.
1
Marek 2017-01-23 17:59
Znajomi teraz pojechali do Holandii tylko przez inną agencję pracy po tygodniu dostali 150€ na rękę Domki sa 2 osobowe praca w szklarni Dojazdy kosztuja tylko 30euro bo jest blisko i rowerem sie smiga albo skuterem Internet Tv xbox w pokojach warunki sa duzo lepsze pracy jak o mieszkaniowe Moja rada nie trzeba jechać do pierwszej agenci pracy bo różnie to bywa Znajomi są tam rok czasu i sobie chwała prace dostają około 9.88euro za godz Więc całkiem kasa ok Pozdrawiam rodaków znajomych i nie polecam pracy w Flexipolu szkoda czasu
2
siwy 2017-01-31 18:52
flexipol to kur...... i zlodzieje nie polecam
1
Wojtek z Olsztyna 2017-02-03 15:50
Przykre jest to ze Polacy oszukują rodaków i jeden drugiego by utopić w łyżce wody wiadomo nie każdy taki jest ale większość zagranica Ruskii czy Turki czy Albaniczycy itd sobie pimagaja na obczyznie trzymaja sie razem a my ? Wstyd czlowiek czlowiekowi wilkiem Wracalem po pracy z zakupami do hotelu i jeszcze paru kumpli szlo Widze jakas kobieta wsiadala do auta tablice rejesteacyjne DE ale mowilala do swoich dzieci po polsku jak uslyszala ze mowimy w tym samym jezyku to zaraz zaczeka mowic do niemiecku zalosne :((( Jak to co nie ktorym w glowach sie posypało Zresztą sporo Polek jedzie tam by za Niemca wyjść czy Angola bo myślę ze są takie fajne i kariere zrobia buuaaaahaha daja na lewo i prawo zalosne narobia dzieci i na socjalu siedzą do Polski czasem wpadnę i udają jakie to gwiazdy masakra :(((((
2
Tomek 2017-02-03 16:01
Witam no ja byłem jakiś czas temu w tej firmie mieszkałem w Dulken dziewczyny tylko zmieniały łóżka piwo Cpanie i awantury starsze kobiety nie dużo lepiej Jak był Weekend to picie na Maxa i demolka potem sex i znowu kicie Firma się cieszyła bo kary dawała jak ktoś nie poszedł do pracy na kacu itd siedział potem cały tydzień albo i dwa bez pracy na hotelu Normalnie cyrk Sporo jest takich osób co tam jedzie na melanż darmowe bzykanie panienki jechały niby do pracy bo dziecko z babcią zostało w Polsce i same wychowują dziecko czy dzieci ale na lewo i prawo dawały rano nic nie pamietaly itd To była norma Potem fb i lans jaka to była super impra pustaczki
1
Marek 2017-02-03 16:20
Tomek masz rację tak było ja wcześniej byłem na tym hotelu ale przeniosłem się na inny bo tam było tragicznie bym musiał kogoś uszkodzić Kobiety beznadziejnie się zachowywały jak i warunki mieszkaniowe tam były brak słów :(( Żałuję że tam pojechałem Stara czasu zdrowia obecnie jestem w Szwecji mieszkam sam w domku praca jest ok jadę się zgadza więc oby tak dalej Pozdrawiam rodaków nie dajcie sie wykorzystać takim firmom na was się dorabiaja Splacają te Renoo co ludzi do pracy wioza mc 270€ od osoby itd materac 90za mc Kto był to wie jak zajebiscieeeee ludzi robil na szeroko brak słów Jedno wielkie Guuuuwnooo omijać wielkim łukiem Więcej godności trzeba się szanować A do tych cwaniaków z Fkexipoluuu napiszę tak mam nadzieję ze nikt więcej nie da się oszukać na wasze txty przez tel z biura czy Sylwka kierowcy busa z Konina tylko ludzi na minę wstawianie Może tak Ania Henk czy Zbynio Albo Tomek wielki Bodygard by kogoś z rodzinki wysłał do goopaka na produkcje czy inny balahan by go tam dojechali czy swoje dzieci ? Prawdziwe buraki z was z Polski wyjechali i rodaków oszukują wstyd jak wy możecie normalnie spać sumienia nie macie Ludzie jadą by zarobić a wy im kłody kladziecie i kosmiczne kwoty odcinacie i śmieszne kary wymysl firmy :(((((Żal mi was
1
yuk 2017-02-04 11:53
Odradzam ta firmę i trzymać się z dala.
2
JOKA 2017-02-08 07:13
Nie polecam wyjazdu z tej firmy.Byłam ostatnio i po tygodniu zjechałam.Warunki mieszkaniowe masakra.Do pracy dowożona niesprawnym autem.Do pracy oddelegowano mnie do obierania pory ,co dowiedziałam się na miejscu,a miała być inna.Brak odzieży ochronnej takiej jak kalosze,rękawiczki gumowe,oraz rękawki,poskutkowały tym iż nabawiłam się choroby,gdyż dzień u dnia w wodzie po pachy.Mały zakład,a ludzie wredni ,bo na kontraktach,było nie miło..A sprawa taka że do dziś nie otrzymałam wynagrodzenia za tydzień pracy i nie mogę się doprosić o swoje pieniądze.Posrednik który mnie wysłał również monituje do nich o moją kasę,a Oni twierdzą że zrobili przelew.Nie wiem co z tym zrobić??Pozdrawiam oszukanych,a nowym nie polecam ;)
1
Nostradamus . 2017-02-10 18:04
Witam Joka przez tel mowia hakue sa ekstra warunki pracy mieszkaniowe itd Potem jest calkiem inna bajka rozczariwanie stracilas 600zl na busa i nie tylko ty wiekszosc z nas podobnie Znajomy Sylwek z tej smiesznej firmy sobie kase zarabia ludzi na mine pakuje i zostawia wazne ze kase przytuli za kurs w obie syrony Przelew to oni zrobili na swoje konto i skasowali Cię za dojazdy no i jeszcze materac tydzień czasu 90euro +70 dojazdy i pewnie jeszcze ubezpieczenie :(((którego i tak nie było chore ich wymysly Wiem bo byłem podobnie mnie zrobili na szaro 3tygodnie czekałem za kasą smieszne grosze mi wyplacili brak słów Moja rada dzwoń do biura i niech Ci wyślą potwierdzenie ze wplacili go kasę na konto Pozdrawiam Nostradamus Nie warto tam jechac Unikajcie tej agencji pracy !!! Szkofa czasu zdriwia i waszej kasy
2
Ewa . 2017-02-10 18:17
Witam tylko patrzeć jak będzie ogłoszenie do pracy super warunki itd W Niemczech można mieszkanie wynająć za 250euro no niech bedzie 300 mam ciszę po pracy nikt nie chodzi w nocy po pokoju pijany czy nacpany itd Jest cisza mam swoją prywatność wiem ze nikt mi nie grzebie w walizkach czy lodówce itd Z jednego mc jak na hotelu jest komplet niech biorą od 40 osób po 560euro na mc to super kasę tula Ludzie zapierdalajaaaaaaa na nich i te biuro auta firmowe i chore wymysły Tak to właśnie działa Większość to Agencje pracy tymczasowej w NL cwaniacy myska ze sa bezkarni do czasu Pozew zbiorowy i mają pozamiatane za te przewalki Gzie sa solarisy i do skarbówki by się rozliczyć ? Itd
1
Basia 2017-02-12 18:46
Ostre cyrki widzę robią w tej agencji totalna porażka szkoda że tak ludzi oszukują rodacy :(((( Czytałam opinie jestem w szooooookuuuuuuu ze w tych czasem takie robią przekręty i jeszcze nikt z tym nic się zrobił ?
1
PAWEŁ 2017-02-12 18:58
Witam robilem jakiś czas temu w tej agencji pracy ale to była wielka pomyłka szkoda czasu i zdrowia Warunki w hotelu mizerne ludzie wiadomo różni nie jedzie się by wrazen szukać tylko do pracy Więc w skrócie kilka słów praca tragiczna wyzysk na Maxa sami Polacy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak murzyni za smieszne pare euro € Najgorza robotę robią młodzi nikt im nic nie powie co jak itd tylko się podsmiac potem z kogoś albo kłody kłaść tacy są Polacy za granicą nie wszyscy ale sporo przykre że jadą w swoich rodaków na produkcji itd Potem firma jeszcze ich z kasy skubie za chorendalne opłaty i dziwne wymysły Biorą kasę za ubezpieczenie tylko nikt nie jest ubezpieczony NIE POLECAM PRACY PRZEZ TĄ AGENCJĘ SZKODA CZASU I ZDROWIA PAWEŁ Z MŁAWY
2
Aniaaaa Koszalin 2017-02-13 14:43
Witam byłam jakiś czas temu na szparagach mieszkałam w Dulken:(((
1
Janusz z Mazur 2017-02-13 14:47
Witam dokładnie więcej straciłem jak zarobiłem na busa mi ledwo starczyło by wrócić do kraju Dziecko mam chore żona bez pracy i jeszcze taka firma oszukuje na kasę Gorzej być nie moglo ale trafiłem Szooook Wrogom nie polecam tam pracować Janusz
3
Aniaaaa Koszalin 2017-02-13 14:52
Witam byłam jakiś czas temu na szparagach mieszkałam w Dulken:(((
1
Aniaaaa Koszalin 2017-02-13 14:52
Witam byłam jakiś czas temu na szparagach mieszkałam w Dulken:(((
1
Kamila P 2017-02-13 23:14
Witam. Wyjechalam z narzyczonym do tej firmy bo chcielismy sprobowac czegos nowego. I moge wam odradzic ta firmie

Po pierwsze mieszkalismy w dulken stary vpsychiatryk straszy w nim pokoje tragedia 4na4 lazienka cala w grzybie mieszkalismy kolo osob ktore glosnio puszczalili muzyke i byli dilerami. Kuchnia na zewnatrz ssyff pralki tez na zewnatrzi telewizor w salonie a nie w pokoju a i gdy przyjechalismy 2 godz czekalismy na klucze weszlismy brud melina trza bylo posprzatac

Po drugie ponad tydz czekalismy na umowy nie wspomne o wyplacie...

Trzecie praca : sortowanie owocow mala kantyna na przerwach stoisz bo nie ma miejsca porazka
Tragedia praca moj narzyczony mial nosic po 4 skrzynki a jedna 10 lub 5 kg i mial ukladac po 16skrzynek w gore i nie siegal do ostanich to skakal rzucal to mu spadalo a szefowa darla sie ciagle szybciej to nie przedszkole.
Ja przekladalam owoce do innych skrzynek to dostalam prace nie dla kobiet tylko najgorsza przebieralam arbuzy gdzie skrzynki warzyly duzo strasznie nie wspomne ze trzeba bylo sciagnac z samej gory na stol to gowno ciezkie. Ogolem zapierdalasz od rana do nocy ogolem w ciagu tygodnia na owocach wyciagalo sie 55 70 godzin a kasa i tak smieszna
Raz zeszlismy po 10 godz bo bylo ciezko to przez tydz pracy nie mielismy smiech na sali brak nawet kordynatorow hah odradzamy polecamy gooodmorin van kopen i ap grupa wiatrak jobs
Pozdrawiamy i good job ;))
2
Adam z Gdańska 2017-02-14 00:04
Witaj Kamila.P masz rację jak jechałem do pracy zbieraliśmy ludzi z Dulken na Eidhoven do Gooopacka tam robiliśmy Opowiadali jaki syf i warunki tam mają a robota nie była lepsza podobnie jeden robił za dwie osoby i tylko darcie japy tempo tempo nigdy w życiu nie widziałem by tak traktować ludzi i pracować w takich warunkach Tragediaaaaaa Pozdrawiam
1
Zbychu 2017-02-14 00:24
Witam mam pytanie ile można zarobić na tydzień no i jakie opłaty pobiera agencja od pracownika Czy jest sens jechać ? Czy wszedzie sa takie warunki mieszkaniowe czy tylko ten Dulken taki syf !!! Dostałem ja i znajomi propozycje wyjazdu do pracy tylko jak czytam Czytam opinie to czarno to widzę mam dykemat czy wybrac Jupiter albo Covebo z Flexipoluu mówili mi przez tel Ze pokoje dwu osobowe tv Internet wi fi dwa automaty do prania 8prysznicy wygodne lozka itd :( Proszę o zetelna opinie w temacie Dzięki za wszystkie rady i odp Pozdrowienia z Krakowa Zbyszek
1
Jacek 2017-02-14 01:14
Witam noca dobre ludki mam propozycje piszczę jeśli to nie problem gdzie byliście na hotelu i jakie zakłady pracy warunki atmosfera itd jakie były Dobrze by bylo wiedzieć Jak gdzie jest by inni mieli rozeznanie jak tam jest Ja byłem w Dulken syf totalny głośno muza grała cpanie picie w Weekendy i nie tylko Polowa to Rumuni i zbieranina rozni ludzie nie moje klimaty inny swiat troche pod patologiii
1
Kamil 2017-02-14 01:24
Hello moje zdanie jest takie wcześniej było lepiej z pracą w Holandii teraz jest wyzysk na Maxa większość na rynku pracy w NL to śmieszne agencje pracy tymczasowej Rozmawiałem z kilkoma osobami z hotelu gdzie byłem to koło mówił że dopiero po przepracowanym roku przeszedł do Holenderskiej firmy i agencja fo nie czyscila z kasy robił po 10 godz stawka większą jak z agencji Było mniej pracy to on i tak został a wiara co była na śmiesznej umowie z Flexipoluuu wracała po 5godz na hotel żenada Osobiście do pracy jechałem godz każdego dnia w jedną stronę mieszkałem w Niemczech a praca była w Holandii Zobaczcie sa filmy na you tube jak robią nas Polaków na szaro w Holandii Tania siła robocza jesteśmy dla nich prawie jak Chiny Pozdrawiam Kamil
2
KRIS 2017-02-14 17:10
Witam no to mizerne opinie maya agencja pracy szalu nie ma Zamias pomagać rodakom jadą zarobić na chleb to jest wszystko odwrotnie dokładają do interesu zwykli ludzie Mamy chore czasy Większość pracowników w Holandii to Polacy jeszcze ściągają młodych bo wiekowka jest i grosze płacą maja tania sile robocza Jeśli praca to nie przez agencję
3
Ewa 2017-02-14 17:28
Hejka mam pytanie ile zostało wam do ręki po wsztstkich opłatach co agencja pobierala za mc pracy Dzięki za odp Dostakam propozycje pracy z teh firmy ale mam obawy jak czytałam opinie ??? pozdrawiam was Ewa z Olsztyna
1
Basia .. 2017-02-19 00:11
Witaj Ewo co do zarobków w tej agencji pracy to bez komentarza bym to zostawiła ale jak pytasz więc proszę kilka słów w temacie :(( Gorzej byc nie moze nie wiem czy po oplatach zostanie ci na reke 170 € w mcu i nic pewnego bo może być tak że godzin nie wyrobisz albo jakieś chore kary itp by byly na hotelu ??? Odradzam pracę przez ta firmę Barbara z Polski centralnej Poszukaj lepiej w agencjach z Holandii tam jest trochę lepiej powodzenia życzę Pozdrawiam :)
2
sffg 2017-03-02 18:09
Wiecej opinii nt. agencji Flexipool znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.
Kasia 2017-03-11 15:53
Zajmuje się organizacją wyjazdów do pracy za granicę do Holandii.
Praca u legalnego zarejestrowanego pracodawcy.
Praca dla kobiet i mężczyzn na szklarni oraz przy pakowaniu owoców i warzyw, wyjazd 14 marca.
Wszelkie informacje pod numerem telefonu Znowu to samo!!! :((((((((((
3
Alina 2017-03-11 15:58
Nie warto jechać w Holandii ostro oszukują Polaków większość to agencje pracy tymczasowej i wiekowka nie wartooooo !!! Robisz tylko na hotel i dojazdu do pracy smieszne groszw jak zostaną to sukces Bywa że nie mają ludzie na busa by wrócić do kraju Takie sa fakty nie dajcie sie oszukać Pozdrawiam byłam to wiem Tylko lizusy i znajomi i mają trochę lepiej tak jest porażka godz w jedną stronę się jedzie do pracy itd bez sensu
5
Maja 2017-03-30 09:39
Na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy szukający pracy za pośrednictwem FLEXIPOOL? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń z firmą.
2
nie 2017-03-30 09:52
nie polecem tej firmy pokoje jak w więzieniu a nawet gorzej ja trafiłem na pokoju bez drzwi tylko firanka i z grzybem na suficie kroją 100euro za taki hotel i 60 euro zas dojazdy do pracy a zarobki 300 euro tygodniowo takie Pieniądze idzie zarobić w Polsce nie polecam !!!!
3
seba1984 2017-04-05 06:50
Nie polecam tej pseldo firmy stworzonej przez polaczkow zeby dymac innych polaczkow najgorsza firma na jaka trafilem w holandii u turkow mialem lepiej he nawet ciapate lepsze od tego guwna.
4
Tomiii 2017-05-04 18:00
Nie warto jechać robisz tylko na opaty za materac i dojazdu do pracy :((((Masakra
2
Asia 2017-05-09 18:02
Witam. Chcialabym sie dowiedziec co powiecie o firmie Conective czy jakos tak?
1
Asia 2017-05-09 20:22
Connectiva*
1
xXx 2017-05-12 13:19
Dominik bylen tam mowili nam ze mamy apartament a dali dan barak na 14 osob u kuchnia w garazu 4 lodowki i dwa stoly zero kuchenki ani czajnika
3
wkurwiony dzieciak 2017-05-18 14:49
syf syf syf w pokoju sie mieszka w 11 osób i 100 euro za to płacisz nie polecam a jacek to placek hehehe :D
1
Zostaw swoją opinię o FLEXIPOOL - Venlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLEXIPOOL