brak logo

FLEXIPOOL

Venlo

Opinie o FLEXIPOOL

@nia 2016-08-21 14:27:11
Ludziska dajcie dobre opinie bo nie ma chętnych do pracy desperaci nie chce robić Czekamy na was tania silo robocza flexiiiiiiiiii $
2
Dzidzia 2016-08-21 14:34:10
Byłam pracowałam zobaczyłam jedno wiem stanowczo odradzam tam pracę robi się tylko na opłaty wiele nie zostaje na życie jaden wielki cyrk a piszą i mówią jak jest dobrze hm :((((( ledwo na busa mi zostało 3tygodnie za kasą trzeba było czekać Solarisy wiecznie był problem itd
3
Dzidzia 2016-08-21 14:34:46
Byłam pracowałam zobaczyłam jedno wiem stanowczo odradzam tam pracę robi się tylko na opłaty wiele nie zostaje na życie jaden wielki cyrk a piszą i mówią jak jest dobrze hm :((((( ledwo na busa mi zostało 3tygodnie za kasą trzeba było czekać Solarisy wiecznie był problem itd
1
Krystyna z Łowicza 2016-08-21 14:43:03
Właśnie wybieramy się do flexipoluuuu z 12 osób podobno jest praca tylko czytałam te opinie i sama nie wiem co teraz mamy zrobić ? Kto napiszę czy warto tam jechać Wyjazd mamy za kilka dni ?
2
BARBARA 2016-08-21 14:49:51
Krystynko nie warto tam jechać jesli chcesz podaj e mail do siebie Mam pewne namiary i dobra pracę w Holandii powodzenia życzę Basia z Opola
2
Patitiii 2016-08-21 15:46:28
Śmieszne nie eatro tam jechać
2
Adaś 2016-08-21 16:09:32
Jakie są inne dobre firmy bo flexipol to strata czasu ?
2
Pawel 2016-08-21 16:28:13
Będzie tak nikt więcej nie pojedzie robić za wolą i charytatywnie Polscy mają godność i nie będą robić za 5euro tylko lizusy znajomi flexipol piszą brednie jacy są cacy każdy normalny człowiek wie jak tam jest i nigdy więcej w obozach pracy nie będzie robił Czemu w tych firmach nie robią Niemcy czy Holenderscy pracownicy ?Do orki szukają Polaków za śmieszne grosze trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie narzekać Jak masz swoje zdanie to liniowe Polki co robią tam kariery podpierdalaja na naszych i byle co albo zabierają z dniowki 15procent itp Wyzysk człowieka na Maxa kosza na kasę z każdej strony ludzi Zostają tylko desperaci albo ktoś co się ukrywa przed policją czy za alimenty i te osoby co szukają wrazen Pozdrawiam normalne osoby lizusy i pocioty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] of Chore jest to ze taka firma zamiast pomagac rodakom na obcej ziemi to jeszcze na nich żerują wstyd jak wy mozecie normalnie spac Mam nadzieję ze tą firma splajtuje i nikogo więcej nie oszuka
3
Mają 2016-08-22 10:41:29
Jakie są zarobki w Flexipolu i opłaty za mc ? Ktoś wie dzięki za info
2
Kasia 2016-08-22 15:14:16
Myślę o pracy w Flexipolu mam dylemat co wybrac Jupiter czy flexiii kto moze doradzic Dziękuję z gory Kasia
Ivan 2016-08-22 15:17:20
Maju słyszałem że małe są zarobki w Flexipolu nie wiadomo ile godz gdzie byś robiła z 6,5euro na godz pewnie Max ?
2
zrozpaczona 2016-08-25 17:08:35
Bardzo prosze o namiary na prace ,ja tez mam propozycje pracy przez ta firme ,ale po przecztaniu komentarzy boje sie .Moj.mail.Oli12@vp.pl
1
Bylam to wiem 2016-08-25 19:28:06
Nie polecam
3
Kriss 2016-08-26 10:12:18
Nie polecam byłem pracowałem jak murzun i grosze zarobilem jakas tragedia w stylu tonący Titanik farsa na maxa
2
Tomek 2016-08-26 10:21:43
Jak ktoś trafi z flexipolu na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to porazka sami poczytajcie opinie nazwa !!! Scherpenhuizen Packagin koszmar byłem tam myślałem że to jakieś żarty są to co tu piszą to jeszcze nic Tam dopiero jest jazda Trzeba mieć nerwy ze stali Ludzie po paru godz wychodzili rezygnowali itd
2
Ania z Piły 2016-08-26 11:17:07
Ktoś dostał propozycję pracy w Flexipolu ? Pozdrawiam
Sylwia 2016-09-12 21:35:50
Ciekawe czy są teraz jakieś oferty pracy w Flexipolu ?
Dumny pracownik. 2016-09-27 15:23:42
Ja pracowalem dwa lata na Scherpenhuizen Packagin i najwieksza porazka sa ludzie twojego pokroju.
Jeszcze dobrze nie rozpoczol pracy a juz placze ze ciezko , mama tobie do tej pory pewnie dupe podciera.
Przyjedzie dupek taki jak ty i jeszcze czeba za niego robic bo nie rozumie co to praca zespolowa.
Lekko nie bylo ale jak chce sie zarobic to mozna.
1
Ania z Warszawy 2016-09-27 18:10:00
Tomek @@@@ i Żałosny jesteś ciuluuuu robisz za bambusausa Pewnie Pattii palec dobrze trzymasz w duuuuuupie Bo tylko lizusy mają lepiej Będziesz tak zapierdalaaaaaaaaalal cale życie człowieku bez szkoły w gooopacku Portugalka i ta reszta smiesznych liniowych będzie Ci mówiła tempoooo tempoooo Jak ci tam tak dobrze to oraj po 24h tania silo robocza Zegnam pajacu Ania z Warszawy
3
Adam z konina 2016-09-27 18:20:26
Dumny rolnik Tomek @@@@ Żałosny jesteś Ania ma rację popieram ja w 100 procentach brak Ci szkoły i rozumu to widać po pisowni Nie piszę się czeba !!! Tylko trzeba prostaku tylko prostak i oszołomy takie jak Ty robią za woly Pracowalem ta i duzo znajomych Nie polecaaaaaaaaaaaaaaam nikomu jedna wielka porazka Nigdzie tak nie traktują ludzi jak tam Kiedyś ktoś nagra tel jak cudownie jest w Goopackuuuu ha ha ha :))))Robiłem w Velno i innych miastach Holandii ale tam jest masakra :((((( Każdy może jechać i sam się przekona jakie pierdoly i brednie pisze Dumny rolnik pracownik roku buuaaahhaaaa ale beka z ciebie jest Moze w cyrku zrobisz kariera za klauna
2
KASIA 2016-09-28 15:24:10
Dumny pracownik :)))))))śmiechu warte co za bredinie pisze ten ktoś wystarczy wejść na opinie pracy Scherpenhuizen wszystko jest napisane czarne na białym ostry wyzysk Tempoooooooooo Tempoooooooooooo i tylko Temooooooooooooo czasem Pauza i txty na stołówce ja.pierdooooooooole ale mi psycha siada i dziewczyny plączą po cichu Generalnie jak ktoś coś ogarnie innego na miejscu to odchodzi bo to jest jakaś wielka porażka tam pracować Te śmieszne liniowe w kraju musiały sprzątać w marketach bo teraz wyzywaja się na rodakach Sezon minie same będą zapierdalaaaaaac jak zwykły szaraczek zrobią się redukcję i wtedy miny będą nie tege Mam cicha nadzieje ze kiedys ktos doceni te pustaczki liniowe i oceni sam jak traktuja i traktowaly ludzi za pare euro € Widzę jak dziewczyny rozmawiają i mówią tylko udaje ze ja lubię to mnie nie goni tak itp Albo ta kaplica w czerwonym mundurku Partii nawiedzona osoba brak słów Jednym słowem to jest Żenada Te wszystkie miłe wpisy dodają same pajacynki lizusy itd cenzura k......y :))) Odradzam prace w tej firmie

2
pawel 2016-09-29 23:06:20
Witam Pracowałem w flexipolu pare miesięcy ! Nie jestem człowiekiem który ma lewe ręce do pracy ! Pracowałem w paru firmach w których bylo raz lepiej raz gorzej lecz takiej firny nie zapomnę do Konica Życia! I nie chodzi o pracę bo praca,jak każda inna trzeba pracować żeby cos zarobić!! Lecz w tej firmie oszukują z wypłatami nie zrobisz dużo chyba za dla kogos 800 euro jest wiele nie zapominając ze trzeba życi i zostaje 500 euro jak dobrze pójdzie i cie nie oszukają! Jesli chodzi o warunki mieszkalne w skali,od 1 do 10 daje 2 !!! Osobiście poznałem tam wiele osób lecz z nich wszystkich można było wybrać okolo 3 normalne osoby !! Jesli chodzi o pinola nic mi nie zrobił nie mam do niego nic uważam go za,normalnego faceta ! Lecz jesli chodzi o biuro hmmm wstyd sie wypowiadać gdyż tam nawet nie ma z kim normalnie porozmawiać!! Odradzam normalnym ludziom wyjazdy chyba ze podniecają sie,ciągłym ćpaniem piciem i burdami na hotelu !! Trzeba także pamiętać ze są kary i często caly hotel może ja dostać więc za kogoś głupotę a jest jej,tam pełno odlicza ci 50,euro na tydzień i zostanie ci 150 euro 50,na jedzenie i 100 euro dla siebie a 400 zl zarobisz w pl na głupich ulotkach !! Proponuje szukać pracy gdzie,indziej!!! Pozdrawiam osoby które to czytają i pamiętajcie pracy jest,dużo nie trzeba jechać do patologi !!!!
3
Tomek z Olsztyna 2016-10-01 14:56:13
Odradzam pracę w Flexipolu byłem widziałem pracowałem jedną wielką pomyłką strata czasu i szkoda zdrowia Pozdrawiam Tomek
2
Adam 2016-10-01 15:04:08
Jeśli ktoś chce charytatywnie pracować i dac się robić w jajo
2
Magda 2016-10-04 16:34:35
Jest dużo pracy w ochronie czekają na Ciebie z kwiatami :)))
1
Bylam to wiem 2016-10-13 23:57:26
Racja
Byłam tam z narzeczonym i wiem co tam jest.... PATOLOGIA, wstyd za Polaków.....
2
Adam 2016-10-14 11:03:11
31 to nie straszenie tylko takie sa fakty w Holandii w soboty się pracuje a niedzielę wypadnie ci np sprzatanie w hotelu To nie wczasy pod gruszą tam trzeba zapierdaaaaaaalac Powodzenia życzę ale czarno to widzę Nostradamus
1
Kevin 2016-10-14 11:30:55
Znajomi pojechali i po dwóch dniach wrócili wydali tylko 600zl za busa od osoby w obie strony a pracy nie było ? Nabijanie kasy przewoznikom i strata czau 10 godz jazdy chory temat :(((( Ktos jeszcze jest chętny na wyjazd to niech jedzie tylko po co te txty ze jest praca itd Jedna wielka porażka Dobrze ze glupota nie potrafi latać
2
Marek z Koła 2016-10-20 10:28:18
Witam mam pytanko kto wybiera się do pracy z tej firmy bo ja dostałem propozycję ? Marek pozdrawiam
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:11:07
Nie warto.
2
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:26:37
Człowieku daj sobie spokój z tymi oszustami.ja byłam,pracowałam po 3-2 dni w tygodniu.codziennie czekałeś na listé wieczorem.i zasatnawiałeś się czy pójdziesz jutro do pracy czy nie.jak w cyrku.kady od cholery trzeba było płacić za mieszkanie,za dojazdy.nawet zabierali mi za ubezpieczenie miesięcznie od cholery kasy,a potem po powrocie do Pl. Okazało się że żadnego ubezpieczenia nie było i tylko dług w Nl został po mojej pracy.prawie 900euro,bo starałam się o zwrot dodaTku do ubezpueczenoa zdrowotnego.w firmie zapewniali nas że wszystko jest ok.że ubezpieczenia mamy.a tu gówno.kiedy zadzwoniłam do pana Zbyszka żeby to załatwił to ppwiedział że to nie ich sprawa.odradzam wszystkim naprawdę.jeśli chcecie się czegoś więcej dowiedzieč to mój adres mailowy ania321984.a może ktoś znalazł się w takiej sytuacji to proszę o kontakt.razem możemy wytoczyć im zbiorowy proces.pozdrawiam
3
Ania-warmia i mazury.... 2016-10-25 10:29:02
Człowieku daj sobie spokój z tymi oszustami.ja byłam,pracowałam po 3-2 dni w tygodniu.codziennie czekałeś na listé wieczorem.i zasatnawiałeś się czy pójdziesz jutro do pracy czy nie.jak w cyrku.kady od cholery trzeba było płacić za mieszkanie,za dojazdy.nawet zabierali mi za ubezpieczenie miesięcznie od cholery kasy,a potem po powrocie do Pl. Okazało się że żadnego ubezpieczenia nie było i tylko dług w Nl został po mojej pracy.prawie 900euro,bo starałam się o zwrot dodaTku do ubezpueczenoa zdrowotnego.w firmie zapewniali nas że wszystko jest ok.że ubezpieczenia mamy.a tu gówno.kiedy zadzwoniłam do pana Zbyszka żeby to załatwił to ppwiedział że to nie ich sprawa.odradzam wszystkim naprawdę.jeśli chcecie się czegoś więcej dowiedzieč to mój adres mailowy ania321984.a może ktoś znalazł się w takiej sytuacji to proszę o kontakt.razem możemy wytoczyć im zbiorowy proces.pozdrawiam
2
Nikogotonieobchodzi 2016-10-27 14:07:29
Tez byliśmy. Za ta kase co chca za mieszkanie jak skasuja 12 osob na miesiac to maja ponad 4 tys € jak sie zbierze tych 12stu np znajomych to maja taka wille z basenem spa i czym jeszcze chca. Aha i ta śmieszna opłata za klucz hahahaha śmiech na sali. Ten kto tam pojedzie, straci czas kase i zdrowie bo na dzień dobry się w*urwi jak zobaczy warunki... A o pracy nie bede wspominać bo szkoda mi czasu.
Trzymajcie się ćpuny. Wstyd ze to Polacy.
2
Andrzej z Kutna 2016-10-27 16:42:30
Witam dokładnie tak jest mnie podobnie na kasę oszukali chore ubezpieczenia niekaralność 35euro a w Polsce 30zł buty 25euro powinien zapewnić pracodawcą dalej 280€ dojazdy za materac tygodniowo 90 € żenada a w pokoju było 6osób Mogłem wynająć mieszkanie za 250 euro sam w sobie cisza po pracy itd ale nie było opcji bo i tak by kasowali z wypłaty Są cwani biorą sobie nasze pienadze masz mało godz w tygodniu i tak cie skasuja za hotel i ich chore wymysly Nikt za nich się jeszcze nie zabrał ale czas by nikogo więcej nie oszukali Unikajcie agencji pracy i takich śmiesznych pseldo firm szkoda czasu
4
Jola z Olsztyna 2016-10-27 16:51:05
Witam dostałam propozycję pracy z tej firmy dobre warunki 9,89euro na godz tv Internet pokoje 2 osobowe w Dulen hotel ? Czytałam wcześniej wpisy i teraz mam dylemat myślę ze jednak nie pojadę ?Dziękuję za opinię
1
Tomek z Pily 2016-10-27 16:59:24
Witam dają co jakiś czas jakieś śmieszne oferty jadą ludzie nie ma pracy specjalnie z 15 godz w tygodniu to sukces Potem potracają za hotel itd bo samo nie beda placic ze swoich Szukaja naiwnnych ludzi i robią co chcą Przez tel mówią jaka jest dobra praca zarobki i ogólnie na miejscu jest rozczarowanie Generalnie maja ludzi w 4 literach Wyjechali z Polski by zerowac na rodakach ta firma to jakas farsa Unikajcie nie polecam nikomu tam pracować !!! Tomek
2
ANIA .... 2016-10-28 13:00:17
Jednym słowem to jakas Tragedia co oni robią z ludźmi wstyd ze rodacy zamiast pomagać to oszukują innych :(((
2
Nikogotonieobchodzi 2016-10-28 13:21:52
Dodatkowo jeszcze za buty, dojazd, śmieszy materac, bo łóżkiem nazwać tego nie można... A ci pseudo opiekunowie co tam "pracuja" maja wypłatę z naszej kieszeni bo za mieszkanie maja sporo kasy, to mają za co ćpać... W dodatku rudera. Regulamin lokatora to kolejny dowcip. Zrobione mamy zdjecie, za wszytko sa kary.
2
Basia 2016-10-29 13:00:21
Śmiechu warte to jakieś cyrki co tam się dzieje Nikt z tym jeszcze nie zrobił porządku ?
2
Pablooo 2016-10-29 13:02:46
Ostra kasę robią na ludziach wyzysk na maxaaaaaa w biały dzień żenada Pozew zbiorowy i mają pozamiatane
3
Magda 2016-10-29 13:05:10
Co to za firma ? Jestem w szoku jak oszukują ludzi
2
Babi 2016-11-03 18:53:30
Mam pytanie?Bo mam propozycje w tej firmie ale na umowe To jest troche na innych zasadach bo mieszkam na stale w niemczech.Ale Po tych wszystkich opiniach kture przeczytala mam teraz maly dylemat.Potrzebuje dobrej rady.
1
Marek 2016-11-03 21:09:47
Witaj babi chcesz dobrej rady nie polecam tam pracować
3
Marek 2016-11-03 21:14:15
Babi zrobisz sama co chcesz Godzinkę pracy i sama dasz sobie na luz pozdrawiam Marek
1
Patryk z Piły 2016-11-05 18:23:02
Witam byłem spakowany by jechać tam do pracy ale teraz co czytam to wolę zostać w kraju zresztą mam w miarę pracę i na miejscu z rodziną Pozdrawiam rodaków
1
Marek 2016-11-06 15:40:37
Witam jeśli jechać do pracy Niemcy czy Holandia to nie przez agencję pracy bo grosze zarobicie :(( Znajomy robi u rolnika 3mc w roku za mc ma 8 tyś do ręki spanie i jedzenie Free idealny układ Fakt że robi polu ale wie za co Nikt go nie goni nie dra japy itd warunki atmosfera bez zastrzeżeń Nie polecam pracy przez Agencje jak pisalem wcześniej Pozdrawiam Marek
1
Ania z Kalisza 2016-11-06 19:15:56
Witam to sporo kasy biorą za ten hotel +dojazdy buty itd Pracodawca powinien zapewnić dojazdy zresztą dostają na to kase Tak samo z nr sofi od kazdej osoby agencja tuli kase ile ludzi dostalo wakacyjne ? Sa tacy co nawet nie wiedzieli o tym Piszecie że były kary itd to chore wymysly mało godz pracy zapewniali to nie powinni brać za hotel kasy To jakaś patologia zabrać ludziom za czynsz jak ma 20godz w tygodniu a żyć z czego ma ? Dlatego trzeba unikać takich ofert pracy i agencji
2
Tomek z Konina 2016-11-06 19:22:59
Holender ma gdzieś czy padniesz na ryj bo nasi swoich sami naganiaja do obozów pracy Robisz za jakieś 5 euro i nie masz godz Jedną wielką porażka Myślę ze z 500 osób co tam było 500 zjechało bo nikt nie jest debilem by za Free zapieeeeerdalac śmieszne warunki materac i 6 osób w pokoju zero prywatności tragedią 360 euro to 250 można wynająć mieszkanie samemu Nie polecam nikomu !!!

2
Enigma 2016-11-08 19:53:42
Może Henk Ania Zbynio i reszta z Tomkiem bodygaremm śmiesznym człowiekiem co beka była z niego to poezja Niech placa sobie sami za te hotele i dojazdy bo naiwnych wiecej nie ma Lepiej w kraju zarobić 3 tyś ale wiem że mam ubezpieczenie i kasę na czas Życzę by was ktoś w życiu tak w jaki zrobił jak wy ludzi robicie Kwestia czasu jak prokuratura się wami zajmnie kierowcy nacpani pijani itd patologia w biały dzień Żenada
1
jebaćflexipool 2016-12-02 10:22:49
nie jedź tam, telewizor nie działa, internet jest tylko na dole w salonie, pokoje w opłakanym stanie i ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Zostaw swoją opinię o FLEXIPOOL - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLEXIPOOL