brak logo

NSG Holding Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o NSG Holding Sp. z o.o.

xxxx 2010-11-25 14:34:39
Ta firma to dramat
chamstwo [usunięte przez moderatora] jest nie do przyjęcia
krzyki przez telefon , dramatyczne zachowanie
myslę że tą firmą powinny zainteresować się urzędy ochrony praw konsumenta
anonim 2010-12-16 13:17:12
Nie wiem kto napisał tę opinie ale jest ona tyle warta co anonimowość wpisującego ja w przeciwieństwie do tego osobnika nie wstydzę się swojego nazwiska i mogę ten wpis podsumować jednym słowem kompletna bzdura.
Mogę się tylko domyślać kto to napisał i dlatego już nie pracuje w naszej firmie a zwolniony został ze względu na oszustwo względem tego co pisał w swoim cv i co potem zaprezentował już jako pracownik (wytrwał 1m-c i o ten czas za długo zmarnowane pieniadze) to tyle.
[usunięte przez moderatora]
Zielony 2012-02-07 21:24:16
Witam Pana [usunięte przez moderatora],
Niestety z tymi krzykami do telefonu to prawda. A co do c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwa to kwestia oceny indywidualnej. Zachowanie które dla Pana jest akceptowalne dla innego człowieka może być już [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak kultury.
Kasia 2012-02-23 20:50:41
Żeby nie było podpisuje się imieniem..i powiem wprost pracowałam tam szmat czasu i niestety również mam swoje uwagi przede wszystkim zarobki i niejasny sposób premiowania..doskonale wszyscy wiedzą że premia jest zależna od humoru prezesa a nie od pracy ja wiem zaraz Pan prezes się odezwie że nie było wyniku a ja się pytam jak miał być wynik skoro on nic nie dawał???Druga kwestia płakać się człowiekowi chciało jak musiał mówić klientom że prezesa nie ma mimo że on siedział po prostu nie miał ochoty się tłumaczyć z toku spraw..trzecie te dziwne awantury o cukier,wodę itp sorry tak się nie traktuje dorosłych ludzi..Ale mimo wszystko dziękuję zdobyłam jako takie doświadczenie, wpadłam w zadłużenie(ironia branża windykacyjna) a wypowiedzenie zmobilizowało mnie aby odrosnąć od wygodnego krzesełka i znaleźć pracę gdzie są jasne i przejrzyste zasady zarówno pracy,kontaktu z klientem jak i wynagrodzenia:)A tak na marginesie przepraszam wszystkich klientów tej firmy którzy po jakimś czasie żałowali że podpisali ze mną umowę:)Pozdrawiam byłych jak i obecnych pracowników NSG:) Sica:)
P.S Panie [usunięte przez moderatora] zarówno klienci jak i dłużnicy to dorośli zmieszanie ich z błotem i podniesiony głos nic tu nie dadzą.Proponuję opanować sztukę mediacji albo nauczyć się rozmawiać z ludźmi po,,ludzku" od wspólnika:)
1
zak82 2012-05-29 13:04:01
Napisać oszczerstwo w internecie każdy może ja tam jestem zadowolony ze współpracy i polecam wszystkim. Internet jak wiadro bez dna wpada opinia i wypada. Napisałem odpowiedź bo kiedyś też mnie taki anonim opisał i co mogłem zrobić nic. pozdrawiam
Maciej 2012-10-08 11:46:43
Witam, piszę jako klient za co z góry przepraszam, jednak portal ten daje możliwość wypowiedzenia się bez konieczności rejestrowania się, logowania itdp. Do rzeczy, z firmą tą miałem krótki kontakt, ale dostarczył on wystarczająco dużo informacji,aby móc się wypowiedzieć. Otoż na poczet windykacji wpłaciłem 125 zł netto, minęło kilka tygodni i po wstępnej aktywności NSG nie pozostał ślad. Napisałem mail z prośbą o poinformowanie, co się dzieje w sprawie mojego zlecenia, miła Pani odpisała, że właśnie piszą do mnie pismo (cóż za zbieg okoliczności:) ). Pismo faktycznie dotarło i \"wzywało\" mnie do wpłacenia ok.800 zł celem zastępstwa procesowego, opłat skarbowych itp. Zapytałem,co zostało zrobione do tej pory za kwotę 125 zł, cisza...wobec tego poprosiłem o zwrot pieniędzy...cisza jeszcze cichsza :). Tak mniej więcej wyglądała moja współpraca z NSG, aż dziwne że tak jawne ignorowanie klienta pozwala tej firmie jeszcze funkcjonować. Szczerze odradzam.
p.g. 2012-10-09 15:48:17
Bez komentarza - może tylko jedno zdanie na temat tego wpisu powyżej poważny przedsiębiorca czyta umowy które podpisuje przed ich zawarciem i robi prowadzi biznes świadomie, bo najłatwiej to coś napisać i wyrządzić innemu krzywdę poprzez wydanie nieprawdziwej opinii.
Maciej 2012-10-09 18:41:34
p.g. - 2012-10-09 15:48:17

Bez komentarza - może tylko jedno zdanie na temat tego wpisu powyżej poważny przedsiębiorca czyta umowy które podpisuje przed ich zawarciem i robi prowadzi biznes świadomie, bo najłatwiej to coś napisać i wyrządzić innemu krzywdę poprzez wydanie nieprawdziwej opinii.
Szanowny Panie [usunięte przez moderatora], umowa, co prawda nie gwarantuje, że będzie Pan informował o postępach w wykonywanym zleceniu, ale jest dobrą praktyką biznesową, że utrzymuje się kontakt z klientem i nie ignoruje się jego zapytań. Przy okazji informuję wszystkich zainteresowanych, o ile ktoś odczytał to inaczej, że moje zastrzeżenia nie dotyczą strony merytorycznej, a jedynie czysto etycznej za jaką uważam traktowanie klienta z należytym mu szacunkiem. Mój wpis opisuje prawdziwą sytuację, której implikacją jest wydanie prawdziwej, bo mojej własnej, opinii . Można się z nią nie zgodzić lub z nią identyfikować, to prawo każdego z nas. Nie jest to ani oszczerstwo ani tym bardziej pomówienie, jest to opis rzeczywistości, której, jako właściciel firmy, jest Pan kreatorem. Przy okazji, oceniam firmę, a nie Pana personalnie, proszę zwrócić na to uwagę. Nie jest moim celem robienie komukolwiek krzywdy, gdyż stoi to w sprzeczności z moim sumieniem i światopoglądem. Krzywdę wyrządza Pan sam sobie dopuszczając do podobnych sytuacji i reagując na krytykę w sposób nazbyt emocjonalny, żeby nie powiedzieć histeryczny zamiast szukać drogi porozumienia. Na resztę Pańskich zarzutów mając na uwadze Pańskie dobro odpowiem drogą mailową. Z wyrazami szacunku Maciej B.
Ania 2013-05-08 14:07:14
Wygląda jeszcze gorzej niż kiedyś..ta firma się już chyba kończy....
anonim 2013-07-03 16:04:23
Nie no ale poważnie się pytam. Czy ta premia to jest za wyniki czy może za frekwencję w pracy bo w niektórych firmach i tak się zdarza
Ania 2013-07-04 21:42:32
no to ja poważnie odpowiadam.premia za frekwencję hahaha:)do pracy masz obowiązek przychodzić jeśli Cię nie ma to albo masz L4 albo wypisujesz urlop a jeśli masz umowę zlecenie to za ten dzień nie masz płacone.
byly pracownik 2014-01-09 18:25:11
Nie rozumiem negatywnych komentarzy, pracowalem bez zastrzezen wszystko sie zgadzalo co do grosza przejrzysty system awansu, gdybym nie zdecydowal sie wyjechac za granice kontynuowalbym dalej prace w nsg slupsk dodatkowo indywidualne podejscie do kazdego pracownika szkolenia i nikt nie poczuwa sie jak jacys prywaciarze.
ania 2014-01-15 02:06:08
A NSG ma filię w Słupsku??Czy były pracownik nie wiem gdzie pracował hehe:)))
1
były pracownik 2014-03-05 11:21:19
Powiem szczerze, że trochę się zdziwiłam czytając opinie na tym forum. Pracowałam krótko, bo tylko miesiąc ( znalazłam lepiej płatną pracę) ale wspominam całkiem nieźle nsg holding. Atmosfera w pracy ok, praca dość lekka. Można było wcześniej wychodzić jak się miało coś do załatwienia na mieście.A zarobki przy tego typu pracy też nie były najgorsze.Ale kto jak uważa...
szymek 2014-04-24 18:15:24
czy ktoś z Was aplikował może na oferte Handlowca, Telemarketera z NSG Holding? odezwali się do Was?
hugo 2014-05-02 02:56:11
do mnie niestety jeszcze do tej pory nie. Ale może ktoś inny z tego forum miał więcej szczęścia do NSG?
rrr 2014-05-12 12:10:12
Firma NSG Holding ze Słupska a NSG Holding Wrocław to zupełnie dwie rożne firmy, wystarczy sprawdzić na necie a nie pisać głupoty.
rrrr 2014-09-19 09:43:16
W internecie jak i KRS GOV widnieje tylko NSG Holding z Wrocławia, a ze Słupska nie ma takiej firmy wiec albo podają błędną nazwę (co już powinno dać co myślenia) ale zwyczajnie się podszywają pod Wrocław...
kumi 2015-01-28 02:55:52
Myślę , że NSG Holding to bardzo dobry kierunek dla osób które liczą na fachową i merytoryczną obsługę . Także osoby , które chciałyby tutaj pracować muszą wykazać się dużym doświadczeniem i obyciem w sprawach , którymi się zajmują ,aby przez przypadek nie popsuć ich dobrego imageu. Nie jest tu łatwo
ntmz4 2015-02-12 12:32:07
Pracowałam tam parę tygodni. Lepszy zasiłek dla bezrobotnych. Praca na umowę zlecenie za 1000 PLN na rękę (oczywiście 8h) a jak się zwalniasz to masz problem, żeby dostać pieniądze, bo nagle okazuje się, że wszystko co się zrobiło było nie tak. Dziwne, że póki się nie powiedziało, że się odchodzi to wszystko było w jak najlepszym porządku. Opinia wyżej napisana jest śmieszna i napisana przez osobę najbardziej zainteresowaną tym, żeby PR firmy był pozytywny. ODRADZAM współpracę!
tss 2015-03-31 15:08:13
Ale tej firmy już nie ma, wiec chyba w tym przypadku lepszy zasiłek :D
ntmz4 2015-04-20 10:17:09
Rafale nie wiesz o czym mówisz, więc lepiej nie mów wcale :) Lepszy jest zasiłek, bo pracować za darmo lub za kilkaset zł nikt nie chce. Z czegoś trzeba żyć, nie sądzisz? A tak na marginesie - stawać się atrakcyjnym dla innych pracowników? A po jakiego grzyba? No chyba że miałeś na myśli pracodawców :) Jak widać - jak się pisze - to trzeba wiedzieć co i o czym.
ntmz4 2015-04-26 19:59:37
1000 na rękę pod warunkiem, że wszystko będzie ok. Jeśli nie, to i 1000 nie będzie. No ale firmy już praktycznie nie ma, więc nie zarobi się nic :D
Tsa 2015-05-05 15:37:36
Pracy w tej firmie, a raczej pracy u Prezesa N.S.G. Holding Sp. z o.o. we Wrocławiu nie polecam najgorszemu wrogowi. Umowa zlecenie podpisywana co miesiąc po przepracowanym miesiącu, a nie przed rozpoczęciem miesiąca i tak przez kilkadziesiąt miesięcy- tak aby w razie czego Prezes mógł obciąć z 200-300 zł z wypłaty, bywało że zamiast 1100 zł pracownik dostał 600, albo wcale. Co miesiąc obiecanki, że umowa o pracę, albo podwyżka, a w afekcie obcięcie kasy. Ale jak widać karma wraca, bo żerowanie na klientach i pracownika doprowadziły do upadku firmy.
tsa 2015-09-03 15:28:56
Jak możesz pracować w tej firmie skoro jej nie ma? Zawinęła manatki z Robotniczej i tle po N.S.G. Holding
ntmz4 2015-10-02 18:49:17
Firma praktycznie nie istnieje. Nie ma pracowników poza Prezesem :D NSG już się z łopatek nie podniesie, a ktoś, kto mówi, że tam teraz pracuje to lepiej niech sprawdzi, czy o tą samą firmę chodzi.
sdd 2015-10-15 19:24:30
W jakiej firmie ? NSG Holding gdzie prezesem jest P.G ? No chyba nie... piszesz na forum o firmie, w której pracować nie możesz, wiec zanim zaczniesz pisać piedoły, to sprawdz o jakiej firmie się wypowiadasz bo na pewno nie o firmie windykacyjnej NSG Holding
gvbg 2015-10-15 19:26:06
Benek mówissz o firmie NSG Holding z Wrocławia- firma windykacyjna której prezesem jest P.G. ?
ntmz4 2015-10-18 18:33:56
tsa dokładnie o tej firmie się wypowiada. I ja również.
HEN 2016-02-22 16:53:25
kto zna aktualny nr.tel., lub adres do N.S.G. Holding Sp. z o.o.
proszę.
ntmz4 2016-05-25 14:29:10
Czy Wy nie rozumiecie, że ta firma istnieje tylko w rejestrach, bo póki co nie może jej zamknąć, bo wierzyciele, sądy i tak dalej... Nie ma już biura, nie ma strony internetowej, nie ma telefonów, nikt nie odbiera poczty, a Prezes ukrywa się przed światem. Tyle w temacie.
3 2016-06-26 18:35:01
potwierdza, strona internetowa firmy nie działą, więc gdzie szukać info?
Zostaw swoją opinię o NSG Holding Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSG Holding Sp. z o.o.