AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

SebaLaMasia 2017-04-26 11:58
Musze was oświecic :) Byłem tak rok temu. Powiem wam tak niby wszystko jest git tylko najgorsze ze prawie codziennie jezdzicie na inne firmy i prawie zawsze osobno. Kierowcy pajace ale moze cos sie zmienilo. Najlepiej trafic na natura packing. Ogolnie to mam zamiar wyjechac razem z kolega pod koniec maja. Jak ktos chce sie z nami zabrac to smialo. W razie pytam dawać na maila (sebakarwan@wp.pl)
9
Nowa 2017-04-28 12:17
Hej, też jadę 04.04, jestem z okolic Zakopanego, jakby coś, to też proszę o info volume2413@o2.pl
Mirek 2017-05-02 23:08
Świetna agencja , zawsze mają bardzo różnorodne oferty i myślę, że można znaleźć coś dla siebie. Korzystam z ich pośrednictwa i jadę spokojnie do pracy. Wolę takie wyjście niż organizowanie wszystkiego samemu. Agencja robi swoją robotę dobrze a my możemy spokojnie spać.
5
sebekxxx80 2017-05-03 21:30
Witam.
Mam pytanie, jak jest z tą pracą w Holandii za pośrednictwem Axidusa?
Warunki, płace, itp.?
Złożyłem papiery do firmy i chcę trochę sie zapoznać z opiniami czy warto jechac.
Kto był czy jest tam proszę o o info na email: seba800401@gmail.com
Osoby które planują wyjazd w czerwcu 2017 niech tez piszą, zgadamy się i wymieniamy się informacjami.
Nim liczniejsza grupa na wyjazd tym lepiej w aklimatyzacji.
Wiem bo jeździłem do pracy do Wloch przez 5 lat.
Pozdrawiam
dexter 2017-05-03 22:13
Możesz dać jakiś namiar? potrzebują może do pracy tam gdzie teraz pracujesz? Potwierdziło się niestety to co piszesz w koment. Z góry dzięki carpediol.m@gmail.com
Robert 2017-05-04 12:02
Witam, a ja z kunplem mamy zamiar jechać koło 15.05 na szklarnie - jeżeli ktoś coś to zapraszam na oko.ziom@interia.pl
pozdro
3
Robert 2017-05-04 12:04
Witam, a ja z kunplem mamy zamiar jechać koło 15.05 na szklarnie - jeżeli ktoś coś to zapraszam na oko.ziom@interia.pl
pozdro
Jankos 2017-05-05 18:45
Zgłosiłem się do pracy Aktualnie zbieram znajomego i zastanawiamy się jak to wygląda oferta pracy przy pakowaniu Kapsułek kawy i pytanie moje brzmi tak kto co i jak ? jakie są wasze opinie na temat tej firmy jak z wypłacalnością na czas oraz innymi sprawami ? są Jakieś Kobiety chętne na Wyjazd ? :) Jedziemy z Okolic Szczecina :P
Aicha 2017-05-07 20:38
Witam, czy ktoś jedzie może 11.05.2017 (czwartek) ?
Dan 09 2017-05-08 11:26
Witam. Ja z kolegą mamy zamiar wyjechc. Moze mi ktos powiedziec jak tam jest z pieniedzmi i po jakim czasie dostajemy pierwszą wypłate. :) Z góry wielkie dzieki ;)
1
Mila 2017-05-08 16:25
Ja tez sie wybieram z koleżanka w maju
Tomaszz 2017-05-08 17:25
Witam wybieram sie z aksidusem do holandi,warto tam jechac?mozna zarobic czy stracic?
1
Kala 2017-05-08 17:39
Jedzie ktoś 10.05 2017 z okolic Katowic? Pozdrawiam
Choco 2017-05-08 18:23
Witam mam pytanie do osób, które już wyjeżdżały z tej agencji do pracy. Jak to wszystko wygląda? Jak z warunkami panującymi na miejscu? Jakie wynagrodzenie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź :)
Kamilek97 2017-05-09 09:32
Siemkaa, wraz ze znajomym wyjeżdżam 17.05 do pracy przez Axidus,
Pracowałem juz w Holandii,Niemczech i Anglii ale przez tą Agencje pierwszy raz,
Ktoś cos powie mi na temat tej Agencji ktoś kto pracował lub pracuje?
I jesli ktos szuka znajomości zeby było raźniej śmiało pisać e-mail: Kamilektokarski97@op.pl
Pozdrawiam :D
Aga 2017-05-09 12:50
Hej,
planuję wyjechać z tej firmy czy opłaca się ? Czy są to naciągacze i jakie są warunki?
agata.to.ja@o2.pl proszę o odpowiedz
pauliiiiii 2017-05-09 16:28
Czy ktoś jedzie teraz 18 maja na pakowanie kapsułek do kawy ? Wybieram się razem z siostrą i koleżanką , jakie są wasze opinie o tej pracy i na czym ona dokładnie polega oraz czy miejsce zakwaterowania jest rzeczywiście takie same jak na fb ?
4
pauli 2017-05-09 16:37
Cześć w jakim terminie jedziecie na tą kawę ? Zgłosiłam się z siostrą i koleżanką jesteśmy z gorzowa i jedziemy swoim autem 19 maja . My tez nie wiemy nic o tej pracy i chciałybyśmy dowiedzieć się więcej.
pipi2008 2017-05-09 16:52
@Jankos , @pauli
Ja pracowała w przy kapsułka rok, i teraz znów będę wracać. Najlepsza praca jaką miałam, i ten zapach kawy roznoszący się po całym zakładzie, bajka. Praca do ciężkich nie należy, pracowałam najpierw na pierwszą potem na drugą zmianę. Możliwość pracy również w soboty. Polecam szczególnie dla Pań.
zelka 2017-05-09 17:07
Planuję wyjechać z tą firmą do pracy na wakacje wraz z chłopakiem. Mógłby ktoś napisać mi na maila jakie są realne warunki? Po komentarzach w internecie trochę się wystraszyłam. Nie pogardzę także jakimś namiarem na inną sprawdzoną agencję pracy głównie wakacyjnej :) zelka9519@gmail.com
Marzena 2017-05-09 19:55
Bardzo lubię tę agencję bo maja fajne roboty dla kobiet. Zawsze wracałam z roboty zadowolona z kasy i z pracy
Byly kapsulkowiec 2017-05-10 14:57
Kolego,za jaka normalna stawke?Jestes na wiekowce.Natomiast jezeli chodzi o agencje Axidus,domki dobre i bardzo dobre i wyposazone,internet,polska tv,ale biora za tyg 95 eu plus trqnsport do pracy 5 eu bodajze,takze jak ktos przepracuje ok 50 h zarobi ponad 300 eu(jesli trafi na taka prace gdzie mozna tyle zarobic)Ja trafilem z moja i troche kasy odlozylismy,ale byli i tacy co mieli wyplaty po 100 eu a na wiekowce tragedia,jezeli chodzi o plusy to: domki i solarisy wysylane zawsze w piatek o 15 na czas(z wyplatami tez nie ma problemu,natomiast minusem jest to ze jestescie k...a zbyt drodzy bo za bungal nie bierze sie 95 euro,ja teraz place 78 i po przerobieniu 43 h mam zwracane pieniadze tak samo za transport do pracy-mam za free,dlatego od was odeszlismy,pozdrawiam
1
Ania 2017-05-10 20:07
Możesz powiedziec do jakiej agencji sie przenieśliście ?
ola 2017-05-10 20:27
Możesz powiedzić do jakiej agencji się przenieśliście ?
domen 2017-05-10 22:29
ile można odłożyć w 3 miechy jak się pracuje po 8 godzin nie imprezuje ?
5
as 2017-05-11 06:28
nie można nie imprezować :)
Piotr 2017-05-11 09:53
To ile odłożysz, to zależy od ciebie. Ja miałem wypłaty po 300€ czasem więcej tygodniowo, ale nie byłem na wiekówce. Co do wypłat nigdy nie miałem problemu, zawsze były na czas, zakwaterowanie też ok. mieszkanie 4 osobowe, z dojazdu do pracy nie musiałem korzystać bo blisko. Powiem tak, każdy ma inne wymagania, niektórzy wiedzą, po co jadą i nastawiają się konkretnie, a drudzy uważają, że jadą na wakacje do 5 gwiazdkowego hotelu. Spotkać można było różnych. Co do Agencji nie mam zastrzeżeń.
2
Monia 2017-05-11 11:03
HEj. Pracowałeś w Axidus widzę . więc mi napisz czy warto wyjechać z nimi jeśli nie jestem na wiekówce? jak mieszkania dojazd do pracy i wgl? chce wyjechac 1 raz z nimi do Holandii :D Pracowałeś codziennie w innej firmie? czy jak?
Marecki 2017-05-11 11:39
Jedzie ktos 17 maja na szklarnie spod krakowa ?;D
Natia 2017-05-11 17:19
Dostałam ofertę żeby jechać do pracy przy kapsułkach ale poważnie zaczęłam to rozważać czytając komentarze odnośnie tej firmy. Pytanie czy da się coś odłożyć żyjąc oszczędnie? I czy faktycznie taka tragedia z mieszkaniami? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
1
PATI 21 2017-05-11 18:44
HEJ JA ZAMIERZAM JECHAĆ KOŃCEM mAJA
2
jolka 2017-05-12 07:48
czy na tych kapsułkach są faktycznie 3 zmiany??????????????
Hatti 2017-05-12 07:57
a gdzie do czego chciałabyś?
aneta 2017-05-12 08:32
Ktos jedzie sam?????
Olkaaaaaa 2017-05-12 16:46
z tego co wiem to tak są 3 zmiany bo
wyjeżdżam 15.05.2017 właśnie prawdopodobnie na kapsułki do kawy i
w biurze powiedzieli ze to są na 3 zmiany lecz powiedzieli ze mogą mnie i mojego chłopaka przerzucać na inne prace
3
Domen 2017-05-12 17:00
Dzięki Piotrek a ile się średnio wydaję się miesięcznie na żarcie ?
jak to u was wyglądało gotowaliście sobie coś ?
Gosiaczek74 2017-05-12 19:59
17 maja jedziemy w dwie osoby na produkcje. Okolice Kalwarii Zebrzydowskiej.
jejq 2017-05-12 21:21
Witam.

Mi mojej dziewczynie i mojemu znajomemu zaproponowali wyjechać na początku na kapsułki, dzis dowiedziałem się, że tam już jest full i dadza nam prace gdzie indziej, dodali, ze nie zapewniaja pracy razem jak i zmian (zakladam ze w 90% bedziemy sie mijac), ktoś chce coś dodac, czy warto tam jechać? Bylem we francji kiedys w pracy z agencji eurokontakt, Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do tego wydymali nas na euro, nie polecam agencji EUROKONTAKT.
1
Jejq 2017-05-12 21:44
Mam zamiar wyjechać z tej firmy z dziewczyną i kolegą, zaproponowali nam poczatkowo prace na kapsułkach, ale zadzwonili i powiedzieli nam, że jest już full, powiedzieli ze dadza nam inna prace, zaznaczyli, ze nie chca zebysmy bezczynnie siedzieli, wiec bedziemy pracowac w roznych pracach, nie bardzo wiem co maja na mysli, codziennie chca nami rzucac? Mamy zamiar wyjechac w przyszłym tygodniu, ktoś coś wie i chce pomóc lub wyjechać ;)?
jejq 2017-05-12 22:02
Wyjezdzam z dziewczyną i kolegą z tej agencji na produkcje ktoś chce coś dodać jak aktualnie stoi praca u nich? Warto wyjezdzać czy szkoda zachodu? Wiem, że beda nami rzucac po pracach, nie podoba nam sie to zbytnio ale co zrobić.
Monia 2017-05-13 00:23
TEz jade na te kapsułki ale we wtorek.. i mi mowili ze mnie przepisali na te kapsułki. wiec ta praca jest u jednego pracodawcy. jesli chodzi o kapsułki bo inne prace warzywa szklarnie to przerzucają
Olek 2017-05-14 11:10
Czy ktoś mógłby mi wytlumaczyć jak to wygląda z dojazdami do pracy jesli jest się rzucanym po innych firmach???? z tego samego domku co bede mieszkac z innymi to z nimi bede jezdzic czy ktos inny po mnie bedzie przyjezdzal???????
Carson 2017-05-15 17:35
Poszukaj innego biura, zawyżają opłaty za pobyt , warunki na miejscu tragedia a żeby dostać legalne papiery- sofii i BSN na miejscu to trzeba się prosić bo nie mają czasu.
Miła 2017-05-16 09:12
Cieszę się, że AXIDUS ma pracę w lecie dla studentów .
Milena 2017-05-16 22:43
Czy moglby sie ktos wypowiedziec kto byl teraz jakos nie dawno w pracy przez firme Axidus.? Wraz z mezem planuje wyjechac jakos na poczatku lipca ale po przeczytaniu kilku wypowiedzi zastanawiamy sie czy obu na pewno jest tak jak to oni z zewnatrz z firmy mowia czy tez jest tak jak w tych niektorych powyzszych komentarzach. Co do domkow na internecie na Fb na ich stronie to nie powiem, bo ladnie wygladaja ale czy tez tak prawde jest ??? Prosilabym o wszystkir opinie na maila wimilenka@o2.pl
Ps. Dla zainteresowanych jestesmy z warminsko-mazurskiego, Olsztyn
KornelT 2017-05-17 22:24
Wybieram się ze znajomym od lipca na pracę dla maturzystów. Kto był, niech da znać na maila:

tomickikornel@gmail.com
ankuu 2017-05-19 17:15
Hej, wybiera się ktoś w czerwcu ? Jade pierwszy raz i chcialabym sie troche dowiedziec co i jak, piszcie
1
jakubu 2017-05-21 20:42
Skąd jesteś?
slk 2017-05-22 00:11
pomijajcie tę firmę poważnie ...
2
Miłek 2017-05-23 22:14
Uważam, że AXIDUS jest fajna agencją i już niejednokrotnie korzystałem z ich ofert. Było wszystko bez problemu, zarobiłem niezłą kasę. Może czasami coś nie wypalić ale to są wyjątki
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS