Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-09-08 15:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc byscie i mi podac numer tel bo bardzo mi potrzebny a ten co mam do nich nikt nie odbiera wyslijcie na grzmot20@Interia.pl dzieki
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-09-08 17:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2014-09-05 18:43:21]:
czy ktoś jedzie z torunia bądź Bydgoszczy w tym tygodniu?
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-09-08 18:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja moze jak dodzwonie sie do biura
zdjecie uzytkownika
grzegosz - 2014-09-09 10:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ma ktoś numer do biura? Bardzo pięknie potrzebuje jak ktoś ma to puszcze
piszcie na grzmot20@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2014-09-10 11:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej mam jechać w tą sobotę właśnie z tym biórem .... troche się boje po tym co tu czytam .... nie jestem już taka pewna jak byłam przed tem,czy naprawde oszukują? czy moge porozmawiać z kimś kto już tam pracował?
Prosze pomuszcie bo zostawiam tu naprawde duż spraw żeby spróbować za granicą !!
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-09-10 20:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sabina - 2014-09-10 11:21:14]:
czesc sabina. Ja równiez wyjezdzam w sobotę, z jakiego woj jestes? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-09-10 20:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sabina - 2014-09-10 11:21:14]:
jeżeli angielski ogarniasz na podobnym poziomie jak język polski w piśmie to daj sobie spokój
zdjecie uzytkownika
bet - 2014-09-11 11:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak będziesz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpie*dalać innych to będzie ok ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-11 14:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wahają się zarobki przy pracy dla ludzi 23+ ? po odliczeniu opłat (mieszkania i ubezp)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-11 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-11 14:27:56]:
zalezy na jaką prace trafisz, nie ma reguły
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-12 15:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to biuro to jedna wielka sciema...
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-12 15:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwazajcie zebyscie nie zostali z kredytem i bez pracy
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-12 16:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lala co masz na mysli bo ja sr z chlopakiem wybieram
zdjecie uzytkownika
nippygirl - 2014-09-13 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czy ktoś wybiera się do Holandii przez Axidus na stanowisko pracownik produkcji - pakowanie warzyw i owoców? proszę o odpowiedź. po przeczytaniu tych komentarzy, zaczynam bardzo się wahać czy opłaca się jechać...
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-13 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie wybieram
zdjecie uzytkownika
nippygirl - 2014-09-14 17:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jolo możesz mi napisać na mojego maila alicija24@wp.pl coś więcej na temat tej firmy? byłabym bardzo wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2014-09-16 15:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje razem z chłopakiem od miesiąca i przestoju to miałam może dwa dni max.tak to jest praca.Co drugi co tu wypisuje to albo nacpany albo na kacu do roboty i potem się dziwic ze nie chcą takiego w robocie.
zdjecie uzytkownika
roki BALBOA - 2014-09-16 16:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalem w Maasdijk niby miala byc praca od pon do piatku z sobotami jak ktos chce a byla robota max 3 dni w tyg po odliczeniu mieszkania ubez plus cos sobie kupujecie wychodzi max 700 euro miesiecznie powodzenia
zdjecie uzytkownika
Władzio - 2014-09-16 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roki BALBOA - 2014-09-16 16:47:12]:
Roki wsumie przesada 3 dni ja mialem 4 czasami 5 dni ale wychodzilem na czyso 600 euro wiec jak ktos chce jechac powodzenia powinni sami transport busmi pod dom a potem fire dowozic samo w sobie Axidus nieee :?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-17 08:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madzia możesz mi coś więcej napisać ?
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko są tu ludziska którzy wybierają się do pracy na "Produkcja i ogrodnictwo"? Jestem z okolic Szczecina.Jeżeli słyszeliście od znajomych o warunkach w tej pracy i o zarobkach napiszcie proszę.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać o wyjezdzie który będzie w 28.09 kto się wybiera ?
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to wygląda z językiem,patrzą na jego znajomość?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-19
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam
( )
  Witamy w Axidus International Agencji Zatrudnienia (numer certyfikatu KRAZ 8517). Jesteśmy jednym z liderów branży sektora produkcyjno ogrodniczego, obsługującego klientów w zachodniej części Holandii.  Naszymi klientami są firmy z najróżniejszych branż. Wiele zleceń pochodzi od klientów z sektora warzyw i owoców, u których nasi pracownicy zajmują się pakowaniem i opa
zdjecie uzytkownika
Modry - 2014-09-19 09:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt na numer gg - 621833 kogoś kto tam już pracował. dzięki za pomoc !
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-19 14:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej na rozmach kwalifikacyjnych nie sprawdzają w praktyce jak Twój język wygląda, chyba, że naprawdę codziennie musisz go używać w mailach, relacjach z klientami czy telefonach, ale tutaj wystarczy mieć jakiś papierek, certyfikat eentualnie będa chcieli zobaczyć i to wszystko @Marcecki, więc nie ma się czego bać :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x