AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Julita 2016-07-03 22:22:54
hej, ja wraz z przyjaciółką się wybieramy. Jedziesz pierwszy raz? słyszałaś coś?
1
Julita 2016-07-03 22:28:21
@Leena ja z koleżanką 12 lipca się wybieramy z Olszyta, wiesz cos moze o firmie więcej, słyszałaś?
kometa 2016-07-04 09:26:03
jako uczeń jadę do Poeldijk, sprawa w sam raz na wakacje moim zdaniem i nie wymagają doświadczenie to wiem że sobie spokojnie mogę dorobić na czesne za akademik
Zbori 2016-07-04 13:42:24
Halo, halo. Kto jedzie 6 lipca z Katowic?
Alinna 2016-07-04 15:06:24
Maggie ja się wybieram :))
Waleria 2016-07-04 15:37:11
No nie wymagają doświadczenia, a jeśli chodzi o zatrudnianie to biorą w wakacje raczej wszystkich, bo jest potrzeba
siema1771 2016-07-04 17:47:36
ja sie wybieram :) z kolerzanka
anka 2016-07-04 17:51:22
Słuchajcie a jak tam się jedzie to robi się wszystko po kolei czyli zbiera się owoce, warzywa, sprząta po festiwalach? Czy jednak jest jedna konkretna praca? Dajcie znać
xasasa 2016-07-04 19:52:38
I jak tam praca przy kapsułkach. Prosze dajcie znać czy da się coś odłożyć, bo mam zamiar sie wybrać.
hh 2016-07-04 20:06:31
@Waleria jesteś pewno ze nie wymagają doświadczenia? bo raczej w wiekosci prac wymagaja. a widze ze poszukuja teraz pracownika agencyjnego do Rotterdamu
Nowy 2016-07-06 18:39:45
Cześć, jadę z dziewczyną w poniedziałek 11.07 z Katowic, jedzie ktoś też?
1
ghn 2016-07-06 18:41:07
skoro jestesmy przy tym praconwiku agencyjnym to ciekawi mnie jak ogólnie pracuje sie w AXIDUS ????
marysiaaa 2016-07-06 18:51:38
Ja z chlopakiem jade 12.07 na pradukcje do pakowania owocow i warzyw. Ale szczerze to sie troche obawiam jak czytam te wszystkie opinie i komentarze.
2
Marysiaa 2016-07-06 18:56:16
Jade razem z chlopakiem 12.07 z Olsztyna
Marysiaa 2016-07-06 19:04:04
Wybieram sie 12.07 z Olsztyna prawdopodobnie na produkcje.
bibi 2016-07-06 19:58:45
tak ale sprawdź czy to aktualne bo wymagana dyspozycyjność od zaraz
kamo 2016-07-07 10:20:03
Ja tez mam z dziewczyną jechać 12.07 ale jeszcze mam wątpliwości czy faktycznie sie zarobi dużo więcej niż w Polsce
anka 2016-07-07 10:23:31
Skoro dają umowy i gwarancję wypłat co piątek to nie macie się o co martwić raczej do tego jest opieka polskiego koordynata
1
Paula23574 2016-07-07 15:10:00
Jedzie ktos 11.07.2016 z Katowic??
df 2016-07-07 15:57:45
@anka a wiesz mniej wiecej jakie wyangrodzenie oferuja?
NickT 2016-07-07 16:04:22
polecam firme Axidus 7,5/10
skad ocena?
-maja duzo prac ale czesto sa zmiany
-praca jest latwa mozliwosc dodatkowych w weekendy
-kwateruja pary razem i czesto praca tez jest razem
-czeka sie czasami na dojazd
-koordynatorzy to polacy wiekszosc rzeczy da sie zalatwic
-wyplaty co tydzien na czas a kopia na maila
-gwarantuja mieszkanie transport nie trzeba sie o nic martwic
-agngielski nie jest wymagany
-mieszkania o roznym standardzie ale duzy plus za wifi

pozdrawiam:)
2
ed 2016-07-07 16:27:56
@anka no wlasciwie umowa o prace jest duzym plusem
Paulina36184 2016-07-07 17:15:38
Jadę też z chłopakiem z Katowic ;)
onki 2016-07-07 17:26:24
@NickT a nadgodziny są tylko dla chętnych? :) Ja ogólnie jestem chętna, ale chcę wiedzieć, jak to wygląda i na czym się stoi. Widzę, że Poszukują pracowników do sprzątania w Poeldijk. Ktoś tam może już był?
1
jarosz 2016-07-07 19:10:44
@NickT a z tą możliwością dodatkowej pracy w weekendy, to jest ona zawsze co weekend i można się zgłaszać czy to sporadyczne dodatkowe dni pracy? Dzięki za informacje :)
nbm 2016-07-08 13:43:45
hej! chciałabym sie zatrudnić w firmie AXIDUS - teraz rekrutują na pracownika agencyjnego, pracownika produkcji (w okresie wakacyjnym). Widze też ze poszukuja do typowo fizycznych prac - bo od szklarni z pomidorami. Ale widzew ze są rózne opinie o nich
tola 2016-07-08 21:56:57
tak, można jak najbardziej się u nich teraz na wakacyjne wyjazdy do pracy załapać - Haga, Rotterdam i okolice (Zuid Holland) jakby cię konkretnie lokalizacje interesowały, angielskiego znać nie trzeba.
Claudu19 2016-07-09 13:14:20
hej, jade z chłopakiem 13.07 z Wrocławia czy tylko ja mam złe przeczucia co do tego wyjazdu ?
kame 2016-07-09 13:18:47
no to mnie ratuje, bo ja chcę teraz jechać na sprzątanie z wami do Poeldijk, a niestety nie znam angielskiego, zęsto darmowe zakwaterowanie w hotelach i wyżywienie kusi dodatkowo
Fifi 2016-07-10 00:43:17
Jadę z dziewczyną z Opola więc najpewniej ten sam transport, pewnie zobaczymy się w busie :)
Damian 2016-07-10 09:28:33
Mam pytanie , przyjmują w Axidusie po 30tce
kacha 2016-07-10 10:56:37
a wiecie cos wiecej na temat zakwaterowania? Ja slyszalam,ze kilkanascie osob zostaje zakwaterowanych w jednym domku, wiec zbieranina ludzi i scick, czy wy wiecie gdzie bedziecie miec kwatery ile osób?
ajak 2016-07-11 13:20:01
Oczywiste, że chociaż podstawy angielskiego trzeba znać, ale przecież każdy zna parę slów. Zawsze można próbować znaleźć jakieś szkolenie, żeby choć trochę się podszkolić. Zastanawiam się tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie może? Z góry dzięki za odpowiedź.
mateusz 2016-07-12 20:03:15
Siema, jadę własnym samochodem z dziewczynom ze Szczecina. Mamy być na miejscu o 8 rano w piatek. Chce się ktos zabrac?
kacha 2016-07-12 20:09:56
Teraz dla młodych to nie ejst nic trudnego by nawet podstaw sie nauczyc i swobodnie nimi sie posługiwać, przecież i tak wiekszosc ludzi mówi po angielski, chociaz jak sie nie dogadasz to raczej jest jakis koordyntor na miejscu?
Paula7729 2016-07-13 15:29:44
@Claudu19 jesteś już na miejscu? Jak tam jest?
Miałam jechać w ten sam dzień co ty ale zabrakło dla mnie i dla mojego chopaka miejsca
kacha 2016-07-13 16:39:35
Hej, pisze ponownie czy ktoś aplikowal do Poeldijk i wie kiedy najblizszy wyjazd?
Wieś 2016-07-15 14:50:31
Praca na wakacje 2016- uczniowie i studenci to coś czym powinniście się z pewnością i na pewno zająć, doskonała rzecz, mała a cieszy, kasa zostaje później na cały rok, ja polecam całkowicie i od już.
Dawid1 2016-07-19 06:22:20
480euro za miesiąc na czysto, nie polecam. Pierwsza wypłata po tygodniu, kolejne co miesiąc.
1
onki 2016-07-19 10:51:51
To ile oni potrącają i za co @Dawid1 bo taką stawkę to w Polsce mieć można. Widziałem, że istnienie możliwość dorobienia na wieczornych porach, ciekawe ile wtedy jest na koncie
tomek smieszek 2016-07-21 12:46:03
kto jest teraz juz w axidusie , i chetnie by sie spotkal ,porozmawial :D niech da cynk
Mannnnnnn 2016-07-21 13:09:22
Zastanawiam się w jaki sposób są tutaj rozliczane pieniądze czy jest tak, że trzeba poczekać na powrót do polski czy może już tam na miejscu np. w holandii jest płacone, czy tygodniowo czy miesięcznie i końcu co najwazniejsze w jakiej walucie to jest
Marcin 2016-07-21 18:41:54
Jeśli chodzi o okres wakacyjny to naprawdę bardzo dobrze to wygląda, generalnie naprawdę fantastyczna sprawa, widzę że mają ogłoszenia tylko na właśnie te 2 miesiące
jola77777@op.pl 2016-07-23 18:20:04
płacone jest w euro pierwsze 2 tygodnie co tydzień potem na koniec miesiaca,wypłacać możesz w bankomatach euro,solaris jest wysyłany na e-maila co piątek.
Mirek 2016-07-23 18:43:04
Ktoś tu ostatnio pisał o Praca na wakacje 2016- uczniowie i studenci i mam takie pytanie czy jest możliwość faktycznie po tym wszystkim trochę przedłużyć na jesień też, mam nadzieję, że tak jest dobrze, w każdym razie pięknie czekam na odpowiedź od Was
Poldek 2016-07-24 19:34:12
Generalnie jeśli chodzi o prace na wakacje to warto próbować, moim zdaniem trzeba próbować za wszelką cenę, zwłaszcza, że dobrze płacą tutaj, naprawdę
miśka 2016-07-25 11:29:23
hej, jak długo czekaliście na ich odezwanie sie po wysłaniu tych formularzy zgłoszeniowych ?
Jacek 2016-07-25 13:07:30
Cześć, mama kazała mi się zgłosić do pracy na wakacje, mam czas do października bo zaczynam wtedy studia, powiedzcie mi w jaki sposób to wygląda czy jest wszystko na swoim miejscu czy?
oczekująca 2016-07-25 17:19:49
Hej czy ktoś wyjechał albo będzie wyjeżdżał teraz na czasie do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? :)
oczekująca 2016-07-25 17:21:35
Hej czy ktoś wyjechał lub będzie na czasie wyjeżdżał do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? ;)
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS