Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-08 14:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy jedzie może jakas para w sobote do nl pisać na emial marudekkk@o2.pl mam nadziek ze warunki sa ok praca ze bd zadwoleni
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-08 14:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kolejny raz wyjezdam do holandi ale ztej frimy to pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-08 16:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie moze ktos do miesjcowci maasdijk mysle jest wszystko ok przyjedziemy to sie przekonamy niema co sluchac ludzi czytac tych opini jdeni narzekaj jedyni sa zadowleni
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-08 16:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my zmoim factem zaryzukujemy mysleze bd zadowleni zb jak to bd na miejscu ale jestemy dobrej mysli
zdjecie uzytkownika
edzia - 2015-04-08 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie mi jak skantaktowac sie z ta firmq zeby jechac do pracy?
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-08 23:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisz sobie w gogalch axidus tam znajdziesz do nich numer
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-09 00:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
48 77 402-80-70 ; +48 77 402-80-72 tu sa numery do tej firmy
zdjecie uzytkownika
Seidan - 2015-04-09 16:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłałem te oświadczenia wypełnione i podpisane w zeszłym tygodniu, mieli dzwonić w tym tyg i jak narazie nikt nie dzwoni, po jakim czasie sie z wami kontaktowali?
zdjecie uzytkownika
merr28 - 2015-04-10 15:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyslalm cv następnego dnia facet do nas zadzwonil powdzze po swietach bdzie wyjzad przed wyslai swoje dokumenty i po siwetach do nas zadzwonil ze jest wyjazd jutro jedziemy popoludniu
zdjecie uzytkownika
merry - 2015-04-10 15:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie ile na czysto się wychodzi po odliczeniu wszystkiego może ktoś wie ja jade na produkcje
zdjecie uzytkownika
oliwka - 2015-04-10 22:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszytskich.
Razem z chlopakiem mamy ustalony wyjazd na wtorek z Gliwic. Powiedzccie mi czy ktos tez wyjezdza bo mamy lekkie obawy:)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
merry - 2015-04-11 11:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wam mja dzis jade z narzyczonym tez mam troche obawy ja jestemy dobrej mysli do nl jade kolejny raz z tej firmy to pierwszy raz mysle ze bd zadowleni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
saruniaaa - 2015-04-11 15:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) ja też wyjeżdżam we wtorek z katowic z chłopakiem pierwszy raz z tej firmy ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze:)
zdjecie uzytkownika
os - 2015-04-14 15:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, planuje ktoś jechać po 25 kwietnia?
zdjecie uzytkownika
tedy - 2015-04-16 12:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo! Jedzie ktoś 21 (wtorek)?
zdjecie uzytkownika
Kapselk7 - 2015-04-16 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa prace teraz w axidus i czy jest praca dla par
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-04-17 09:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [merry - 2015-04-11 11:44:40]:
i jak tam merry 28 jest na miejscu ???
zdjecie uzytkownika
dorotusiag - 2015-04-17 12:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [os - 2015-04-14 15:19:58]:
Chciałabym sie dowiedziec o mieszkania jak wyglada to dla par w niedziele mam wyjazd i bardzo mnie to interessuje moze ktos cos napisac i jak
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-04-17 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z kasą da się coś zarobić żeby odłożyć? Jak z nadgodzinami są wgl? Niech ktoś odpowie.
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-23 13:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam ! planuje ktoś wyjazd na 29 kwietnia? ;) jadę sam lub może z kumplem, oboje pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-23 20:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej niczego nie planuj, dobrze radzę
zdjecie uzytkownika
ja111 - 2015-04-23 21:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wyjechac w najblizszym czasie.Wie ktoś może czy jest internet na mieszkaniach???
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-25 05:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-04-23 20:47:20]:
dlaczego lepiej nie ? opowiadaj, mów wszystko chce wiedzieć w co sie pakuje ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-04-25 20:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy mogłby mi ktos napisac ile mozna zarobic na miesiac w euro przez taka agencje odliczajac mieszkanie i ubepieczenie, wszyscy piszecie o pracy ale nikt nie pisze o zarobkach.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-04-25 20:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy mogłby mi ktos napisac ile mozna zarobic na miesiac w euro przez taka agencje odliczajac mieszkanie i ubepieczenie, wszyscy piszecie o pracy ale nikt nie pisze o zarobkach.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie