Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
blondyna - 2015-07-23 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bibas - 2015-07-21 14:27:50]:
ja wyjezdzam we wtorek bo ma byc wyjazd z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-23 19:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade we wtorek z Katowic.
zdjecie uzytkownika
monikaB - 2015-07-24 07:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę 28.07 wyjeżdżam z Olsztyna
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-24 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do ludzi ktorzy tam są lub byli. Co jest lepsze wziąc kwatery czy w tym hotelu?
zdjecie uzytkownika
aga91 - 2015-07-24 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, bylam w ta mtym roku, zawrotne 3 tygodnie bo nie bylo pracy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-26 19:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę 28.07 do Maasdijk. z Sandomierza. ale prywatnie busem
zdjecie uzytkownika
Blondina - 2015-07-26 21:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy jedzie ktoś z Olsztyna sam z kim można było by zawrzeć znajomsc i zamieszkac? Wyjazd we wtorek do Holandii. Moja koleżanką się rozmyslila i zastanawiam się czy sama mam jechać ?
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-07-27 09:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie od Ciebie zalezy gdzie trafisz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mariolka90 - 2015-07-27 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich chętnych do pracy, miałam mieć pewny wyjazd we wtorek (28.07), jednakże został kolejny raz przełożony, tym razem na czwartek (30.07) Nie wiem czy warto czekać, to już 4-5 przełożenie terminu wyjazdu... Czy jest ktoś z was w podobnej sytuacji ?
Pozdrawiam Mariolka ;)
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-27 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro o 17 jadę z Katowic z przewoźnikiem.
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-07-29 20:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Blondina - 2015-07-26 21:52:53]:
Ja mam zamiar wyjechać. na początku sierpnia z Ostródy ktoś chetny?
zdjecie uzytkownika
olawalęciej - 2015-07-30 14:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2015-07-27 09:55:22]:
Ja jadę z Olsztyna we wtorek. Najlepiej byłoby zamieszkać w tym hotelu, gdzie łazienki są w pokojach i można wykupić obiady za 20 euro tygodniowo. Jak chcesz to napisz na fbl, tak jak nick
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-07-30 18:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olawalęciej - 2015-07-30 14:29:53]:
W hotelu lepiej nie mieszkać, ale to nie od Ciebie zależy gdzie trafisz. Poza tym jak chcesz jeść obiady, skoro o porze obiadowej zapewne będziesz w pracy? A pieniądze za obiady i tak musisz zapłacić.
zdjecie uzytkownika
zośka - 2015-07-31 12:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w przyszłą środę do Holandii, na produkcję?
zdjecie uzytkownika
Paulina D - 2015-07-31 18:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olawalęciej - 2015-07-30 14:29:53]:
Ja jadę 04.08.2015 z chłopakiem ze Szczecina, jakby ktoś jeszcze jechał niech pisze na tej stronie :)
zdjecie uzytkownika
wiola1 - 2015-07-31 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do czego jedziecie?
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-07-31 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do czego jedzicie? Ja jade 5.08
zdjecie uzytkownika
Anett - 2015-07-31 23:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również jadę z Olsztyna 4.08.2015 :)
zdjecie uzytkownika
kamilovski - 2015-08-01 07:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my jedziemy z narzeczona we wtorek bo kazali byc juz w czwartek w pracy. do jablek i gruszek
zdjecie uzytkownika
kamilowski - 2015-08-01 08:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjezdzamy z lubelskiego z dziewczyna wlasnym samochodem do jablek i gruszek. umowe mamy podpisac na miejscu podobno gdyz nie oplaca nam sie jechac do opola. czytajac opinie mam mieszane uczucia
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-08-01 09:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jedzie ktoś z Państwa w następny weekend około 8-10.08 do pracy do Maassdijk?
zdjecie uzytkownika
Paulina D - 2015-08-01 12:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola1 - 2015-07-31 18:45:40]:
Pan w biurze mówił że do pakowania warzy i owoców ale jeszcze miał dzwonić Pan, który zajmuje się tym ale nie dzwonił, a w sprawie wyjazdu to przewoźnik ma w poniedziałek dzwonić się dogadać.
Mam nadzieje że będzie ten wyjazd, bo dokumenty wszystkie wysłane i cały czas czekamy na ten wyjazd
zdjecie uzytkownika
Paulina D - 2015-08-01 12:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamilowski - 2015-08-01 08:11:27]:
Ja również mam mieszane uczucia ale jedziemy, ważne żeby była zapewniona praca minimum 40 godzin tygodniowo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-08-01 17:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby właśnie bylo te 40 godzin
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-08-01 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewnionych 40h w tej firmie nie ma, ale jesli jest sie na wiekowce, to mozna jechac. Mieszkania/domy/pokoje niektore super, niektore gorsze. Praca dla kobiet na ogol zazwyczaj lekka.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert