Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS


Oceniono 1085 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
AXIDUS
Maasdijk
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-19 04:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie prawdziwą opinie piszcie na gg :514761 (usunięte przez administratora) 57
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-10-20 15:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego nie możesz tutaj napisać swojej opinii? przecież jeśli jest negatywna, to można w kulturalny i rzeczowy sposób wszystko ująć, jakoś innym się to udaje. A przecież administrator usuwa tylko jakies zdania, które zawierają wulgaryzmy, obrażają kogoś itd, a nie wybrane posty, zastanówcie się.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-10-20 20:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja również wyjezdzam 21.10(wtorek) z Wielkopolski ktos jeszcze jedzie ?
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-20 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, chyba ze jedziecie na,wakacje a nue zarobić chociaż i tak bym polecał inne biuro podróży
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-21 16:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie radze jechać bo to co się tam dzieje to jakaś kpina
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-10-22 22:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heeej wszytskim. Chciałam sie dopytac czy trzeba brac ze soba pościel i wgl cała reszte ? Bo nie jestem pewna a pierwszy raz wyjechac chce za granice a nic nie wiem w tym kierunku :) Z góry dzięki !
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-10-23 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kacha - 2014-10-22 22:42:02]:
trzeba miec poduszkę i kołdrę i zmianę pościeli,radze zabrac sztućce,kubek,talerzyki,deske do krojenia,jakieś nożyki bo zalezy gdzie zakwaterują,nie zawsze jest na stanie,jedzenie na pierwsze dni i kase (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wyjezdzajacyy - 2014-10-23 17:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pilne!!! Potrzebuje jakich kolwiek informacji na temat pracy od ludzi którzy tam pracowali bądź pracą. bardzo wazne
zdjecie uzytkownika
czesław - 2014-10-23 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim!! W skrocie jestem tu od poczatku pazdziernika biuro przyjelo mnie bo w NL stracilem prace wiekszosc osob jest tu mlodych z tego co zauwwzylem prwcy jest sporo dla dziewczyn: kwiaty kapsulko z kawa owoce mango dla facetow hala magazyn pakowanie generalnir ciezsze rzeczy. Wyplaty jak na razie mi sie zgadzaja pracy nie za duzo nie za malo w 1 tygodniu mialem 33 godziny w 2 38 w 3 41 wiec jak ma razie tendencja wzrostowa. Internetmam na domku w cenie czynszu bardzo wolny niecale mega. Sporo ludzi pisze negatywy ale ja potwierdzic nie mogę bo mnir nic zlego na razie nie spotkalo. W miare bede opisywal moja histore. Ale staram sie dostac na nkcna zmiane wiec mogr nie byc w stanie. Zwiedzilem juz kilka biur w NL i powiem wam ze idealnego nie ma to biznes i kazdy mhsi zsrobic. Tu chociaz sa polscy koordynatorzy jedyny minus ze jestem sam i mieszkam w pokoju 2 osobowym i pewnir mi kogos dadza.pozdro
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-24 08:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowalem w axidusie zadzwonili w srode ze mam wracac do polski bo nie ma pracy przez 1,5 miesiaca przepracowalem 7 dni
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-10-24 18:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie jedzcie do tego biura jestem tu 2 tydzień i nie przepracowałem ani jednego dnia
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-27 11:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, podejscie do pracownikow na pierwszy rzut oka super: dostalismy przescieradla, chlebaki, dlugopisy, firmowe koszulki (usunięte przez administratora) nie przyjechalam na wakacje tylko do pracy
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-10-27 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej kto jedzie w niedziele do ścinania papryki proszę o kontakt 783297786
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-10-27 17:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współprace z axidusem zakończyłem 2 tygodnie temu kasy za przepracowany miesiąc nie zobaczyłem do tej pory tylko zwodzą człowieka i wycofują się z ustaleń bardzo profesionalne podejście
zdjecie uzytkownika
Arturr - 2014-10-27 17:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja jestem już drugi miesiąc przy pracach w szklarni. Godzin tygodniowo różnie ale nigdy mniej niż 30 przyjechałem wraz z kolegą. Warunki mieszkaniowe nie są złe niektórzy myślą że pojadą i będą mieli luksusy. Kasa na koncie się zgadza koordynatorzy ok, nie mamy żadnych kar tak jak inni to piszą. Nie wiem dlaczego są tak złe opinie o tym biurze chyba piszą tak dlatego że firma odmówiła im pracy i wcale nie byli tylko wymyślają.
zdjecie uzytkownika
Jack - 2014-10-27 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-10-24 18:27:25]:
Skoro nie przepracowałeś ani jednego dnia to podaj meila może innym pomożesz. Czy to kolejne kłamstwo aby nikt więcej nie jechał???? ja jestem tu już tyle czasu i jakoś zawsze pieniądze na czas, a za co opłacasz mieszkanie skoro nie dali ci ani jednego dnia pracy?????
zdjecie uzytkownika
cita07 - 2014-10-27 20:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałam zapytać o co chodzi z tym wiekiem? czy faktycznie tylko osoby do 22 roku życia dostają prace? jak mam 24 to nie mam na co liczyć?
zdjecie uzytkownika
avalor93 - 2014-10-27 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sama prawda - 2014-10-17 10:08:11]:
Mowisz ze tyle zarabiasz a ja ci powiem ze jestem w niemczech i zarabiam 2k euro i to jest zarobek na zachodzie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-28 12:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz uzyskać więcej informacji to napisz do mnie na GG:547657
zdjecie uzytkownika
wyjezdzajacyy - 2014-10-29 17:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak tam jest? warto jechac? pytanie bardziej do kobiet!
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-10-29 19:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym forum wszystko co negatywne ginie,moje posty mowice prawde usuniete,albo okrojone,przyklada Pan Panie adminie do tego reke .Niech ktos tak pomysli zanim wykasuje czy chcialby byc w sytuacji tych mlodych ludzi ktorzy wyjezdzajac wysupluja ostatni grosz po to aby siedziec tam na rezerwie,czy chcialby Pan byc tak samo potraktowany,zeby Panu ktos obiecal gruszki na wierzbie avdostal fige z makiem?Przykre.Owszem są wybrancy ktorym sie uda i maja prace ale to nieliczna grupa.Gdyby mlodzi ludzie byli rzetelnie poinformowani w temacie,posty nie usuwane i nie chodzi tylko o te forum,dotyczace tego konkretnego biura,toby biura posredniczace przestaly istniec.
zdjecie uzytkownika
bennek - 2014-10-29 21:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiam, powiem tylko tyle wedugl opin to widze ze wszystkie agencje sa do bani. Gdyby tak w rzeczywistoci bylo ze pracy brak ze kasa mala itd to polowa mlodych a nawet wiekszosc nie siedziala by tak o sobie bez grosza.Denerwujace jest to gdy przyjezdzasz w nowe miejsce a tu mlodzi ktorzy tzw nie maja pracy badz wyplat itd mowia ze nie pracuja itd ale nadal tam siedza i maja za co zyc.Wiec chyba ktos tu kreci i chce poprostu zniechcecić...
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-30 09:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w nawiazaniu do postu wyzej, opisze na wlasnym przykladzie, generalnie jest duzo hejtu w necie wiadomo ale ludzie ostro koloryzuja ze nr sofi kosztuje ze agencja ma 1000% wiecej za pracownika niz mu placi - skoro tak to ciekawe czemu zaden Polak wlasnej agencji nie otworzyl przeciez to zloty interes. Ludzie bzdury pisza czesto zasluchane albo wrecz wymyslone przez innych. Ze strony axiboocha nic mnie zlego nie spotkalo wszystkie opinie sie nie prawdzily od samego poczatku bylem dobrze poinformowany biuro w pl bez zastrzezen na mmiejscu rowniez wyplata bez problemow do czego moglbym sie przyczepic to slaby net i jakosc domkow - jaj nie urywa. Jak tylko przyjechalem polacy mnie straszyli po co tu jestem ze nie ma pracy zebym wyjezdzal - okazali sie takimi bajkopisarzami jakich malo, z reguly sa to ludzie na czarnej liscie albo do zwolnienia ktorzy boja sie o wlasna prace bo przyjechal ktos kto faktycznie jest pracowity, kiedys juz dodawalem tu opinie jakies 3 tygodnie temu dalej jestem zadowolony warto sprobowac
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-29
Żródło: Gowork.pl
Aalsmeer
( )
  Witamy w Axidus International Agencji Zatrudnienia (numer certyfikatu KRAZ 8517). Jesteśmy jednym z liderów branży sektora produkcyjno-ogrodniczego, obsługującego klientów w zachodniej części Holandii. Oferowane przez nas prace dotyczą warzyw, owoców, kwiatów, oraz kawy. Obecnie poszukujemy osób do pracy w jedym z największych hal ogrodniczych w Holandii, mieszczących się na pona
zdjecie uzytkownika
wyjezdzajacyy - 2014-10-30 11:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn ,że jak będę miala farta bedzie praca ,a jak sie im nie spodobam czy cos to bede na rezerwie tak?
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-10-30 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjezdzasz ktos w najblizszym czasie do Veenendaal?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x