AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

darka 2016-09-02 11:23:42
Z tego co gwarantują @Niko to praca po pierwsze na pewno jest legalna, zakwaterowanie organizują też oni. Tylko żeby wyjechać trzeba się zdeklarować na więcej niż 3 miesiące. Podobno jest też możliwość wyrabiania nadgodzin. Ja z nimi nigdy nie wyjeżdżałam ale takie chodzą słuchy o warunkach pracy
misiek 2016-09-02 11:30:49
Ja w tej chwili tam pracuje na eventach muzycznych i pracy jest tyle, że robię od Pon. do Niedzieli, od rana do wieczora, aż przydałby się dzień wolny :)
1 wypłata jest po 2 tyg,następne co miesiąc. My mieszkamy w hotelu, lazienka w pokoju. My aktualnie nie narzekamy. Na produkcji tez pracowalem.
poami 2016-09-02 12:26:23
we jak najbardziej są nowe rekrutacje i ogłoszenia, Haga albo Poeldijk, kwestia czy wolisz robić na produkcji czy w sadzie na jabłkach i gruszkach, jest wybór
marcin 123 2016-09-02 15:50:49
Witam . Czy ma ktos informacje na temat miesięcznych zarobków na rękę przy zbieraniu owocow ??? Bede wdzieczny za szybka odpowiedz
Łukasz 2016-09-02 18:05:47
@poami a może orientujesz się, gdzie lepiej można zarobić? Pewnie stawki są podobne, ale głównie mi chodzi o możliwość wypracowania większej ilości godzin? Ogólnie wyjazd za granicę to dla mnie czas ciężkiej pracy dla zarobku, wiec wolałbym pracować dużo
gfgyi 2016-09-02 20:30:21
@ marcin 123 - jak to za granicą można ponoc zarobić całkiem niezłe pieniądze, niestety nie wiem jakie konkretnie, ale dopytam kolegi który właśnie przy czyms takim pracował, więc podpytam go i dam znać
fffdfd 2016-09-03 14:51:02
pewnie ze można sporo zarobić za granica to bez porównania tylko wiadomo ze trzeba na dobra prace trafic
WTF xD 2016-09-04 15:45:48
Ludzie,wszędzie trzeba zaiwaniać,nie ma nic za darmo,skoro ja w głupiej republice czeskiej potrafilem odlozyc z narzeczona 3000 tys miesiecznie,świadczy to tylko o tym,że trzeba pracować,to nie są wakacje,jedzie się za granicę po to żeby zarobić i odlożyć a nie imprezować,a na polaków napatrzylem się,uwierzcie żyli z dnia na dzień(picie,ćpanie,kasyna) Jutro wyjeżdzam z narzeczoną przez tą Agencję i nie boję się...
onki 2016-09-04 15:49:15
Skoro tak radzisz @Ania to może ja też spróbuję :) warto zawsze czytać umowę przed wyjazdem a nie później dziwić się, że są inne warunki..
Zirytowany 2016-09-04 20:07:05
Z ciekawości jakim cudem biuro Polskie podesłało Ci umowe? konto fejk i tyle -,- Pierwszy raz umowe zobaczyć możesz podpisując ją w Maasdijku na projektach, a nie w Polsce... Polskie biuro jedynie podsyła stawki, które się róźnią, zero umów...
4
fffdfd 2016-09-04 21:31:08
heej no zawsze trzeba dokładnie wszystko nawet chyba tez kilka razy przeczytać żeby potem nie mieć kompletnie zandych wątpliwości i żeby zadnych zbędnych nieporozumiec nie było potem już na miejscu :)
onki 2016-09-05 08:26:08
No właśnie też mam wrażenie, że niektórzy zapominają o dokładnym przeczytaniu wszystkiego od deski do deski
maja 2016-09-08 11:42:31
Pracownik ochrony czy kwalifikowany pracownik ochrony rzeczywiście ma szanse na odpowiednie zatrudnienie w tym zakresie, bo w końcu wiedzą jak zadbać o pozytywne stosunki. Ale czy każdy pracownik ma zapewnione ubezpieczenie do podstawy zarobków? Pozdrawiam
oania 2016-09-13 08:25:04
We wszystkich ogłoszeniach oferują nadgodziny @niedajciesię a tutaj było czekanie na pracę? Może na początku się zraziłeś i później takie nastawienie już zostało. A co do stawki to, przecież na umowie wszystko jest napisane
Paulina 2016-09-13 15:31:16
Hejo kto jedzie 15.09 ? ;D
pan tomasz 2016-09-13 16:47:03
tak sobie siedzę i myślę czy córki nie wysłać z waszą firmą do Poeldijk, niech sobie zarobi na studia pracując w sadzie przy zbiorach gruszek i jabłek - mam jednak pytanie - jak wygląda kwestia logistyki transportu na miejsce i zakwaterowania, proszę o odp
Paulina 2016-09-14 14:43:30
Czy ktoś wyjeżdża jutro o 17 z Torunia do Rotterdamu?
hehe 2016-09-14 23:10:14
Mnie to najbardziej zastanawia czy wypłata jest na czas.
Sylwia 2016-09-15 12:23:38
Czy ktoś będzie wybierać się na zbiór malin? Zatanawiam się nad tym tylko, że daleko mieszkam, bo w Zakopanem ...
Nick07 2016-09-15 12:57:40
Witam.Jedzie ktoś 20 września ?
Aramus 2016-09-15 13:14:47
Tak, wypłata jest na czas, myślę, że to najważniejsza sprawa właśnie jeśli chodzi o firmę, wypłata na czas musi być dopiero wtedy jest bezpieczeństwo dla pracownika i brak problemów dla pracodawcy, więc spokojnie
ania 2016-09-15 16:52:12
jadę w poniedziałek do pracy z tej firmy proszę napiszcie mi czy warto jadę pierwszy raz i sie troche boję
ania 2016-09-15 16:55:55
Jadę w poniedziałek do pracy w holandii z tej firmy napiszcie mi jak tam jest jade pierwszy raz i sie troche boje/
Sylwia 2016-09-15 17:00:00
a na co jedziesz ? I skąd ?
ania 2016-09-15 17:16:20
Jadę w poniedziałek do pracy w holandii z tej firmy napiszcie mi jak tam jest jade pierwszy raz i sie troche boje/
gonia 2016-09-15 17:28:45
Witam jade w poniedzialek do pracy ,jadę pierwszy raz po wypowiedziach troche sie boje czy dobrze robie
pawcio 2016-09-15 18:03:27
Witam jedzie ktoś 21 września?
mata 2016-09-15 19:02:17
No tak, ale z Zakopanego to niemal wszędzie jest daleko, więc niech Cię to nie ogranicza... :) Ja właśnie przed chwilą wpadłam na ofertę pracy -Zbiór jabłek i gruszek, praca w sadzie. Ktoś był w Poeldijk?
ania 2016-09-15 21:32:11
Z Lublina nie wiem konkretnie na co na pakowanie ty jedziesz też pierwszy raz?
hehe 2016-09-15 22:38:59
Świetnie, że wypłata jest u nich terminowa @Aramus, bo doskonale wiedza, że dbanie o prawidłowe warunki finansowe jest dość istotne. Ciekawe tylko czy dorzucają jakieś benefity socjalne, wiecie? Dzięki
Sylwia 2016-09-15 22:58:04
Ma co kto jedzie ? Bo nie wiem czy wysyłać CV ... samej sie trochę boję ....
Anka 2016-09-16 08:27:31
Wyjeżdżając @axidus dobrze wiesz a co sie piszesz, zakwaterowanie i dojazdy zawsze kosztują a stawkę masz podana od początku
Monia 2016-09-17 09:48:13
Witam czy ktos wyjezdza 20.09 do Maasdijk prosze o kontakt .( usunięte przez administratora )
laka 2016-09-17 14:26:23
@ Monia niestety nie udało mio sie tam załapać ://
halina 2016-09-18 10:44:56
Raczej nikt nikogo nie namawia @JESTE SIE PRZEKONUJE a umowy nie podpisujesz przed wyjazdem?
Mareknm 2016-09-18 11:31:13
Wie ktoś czy zaświadczenie o niekaralności jest obowiązkowe ? Mozna jechać bez tego ?
lujbil 2016-09-18 11:47:31
@ JESTEM SIE PRZEKONUJE - ale jak to z wyłączeniem ciągłości wynagrodzenia? bNa czym to polega ????
emka 2016-09-19 18:14:38
Hej, niedługo jadę z przyjaciółką na pakowanie warzyw i owoców a jeśli tego nie będzie to na kapsułki. Czy mozecie powiedzieć jak tam jest? Jak mieszkaniowo/finansowo wszystko wygląda? czy jest praca? bo nie chcialabym w tygodniu popracowac jeden dzien a reszty siedzieć. Dajcie mi znać.. bede wdzięczna!!
ggg 2016-09-19 19:46:42
Wydaje mi się, że to zaświadcvzenie nie jest potrzebne
Adriana 2016-09-19 20:33:41
Ja też jadę w środę z Bytomia
Juhas 2016-09-19 22:03:44
No ja też nie wiem na czym to polega, ale ja to słyszę pierwszy raz w ogóle taki zwrot, nie wiem dlaczego ktoś go użył, ale to może jakieś zawieszenie kogoś, kto nie dbał dobrze za firmę? No tak to mi się wydaje, ale nic więcej nie wiem niestety, a Wy?
iza 2016-09-20 12:21:20
ale na jakim była stanowisku i dlaczego tak niskie wynagrodzenie?
pawcio 2016-09-20 12:29:06
Nie boisz się jechać ,jedziesz pierwszy raz? Nie wiesz tych godzin pracy jest naprawde tak mało.
milionka 2016-09-20 13:53:34
ale na jakim ona w takim razioe była stanowisku i jaki zakres obowiązków wykonała że dostała tak niskie wynagrodzenie> wolałabym poznać szczegóły raczej
kat 2016-09-20 20:22:14
poproszę o zetelne opinie na temat tej firmy magdafrem@onet.pl
kat 2016-09-20 20:22:56
poproszę o zetelne opinie na temat tej firmy magdafrem@onet.pl
An 2016-09-20 21:57:59
No właśnie, ktoś raz na zawsze powinien nam wszystko opisać z podziałem stanowisk, chociaż ogólnie jest ich tutaj tyle, że zajełóby to wieki, ale czy ktoś może wie czy warto wyjechać do Poeldijk na te gurszki i jabłka?
Nick07 2016-09-20 22:32:15
Jedzie ktoś kto będzie chodził na siłownię ??
Mek 2016-09-20 22:59:49
To przecież w ogóle nie było ważne na jakim ona była poziomie czy stanowisku, nikogo z nas nie powinno to w ogóle obchodzić i to jest ważne, aby zająć się po prostu sobą i rozwijaniem własnej kariery.
ghnfff 2016-09-24 22:22:55
@ Mek - masz świętą racje - ale neio wie dlaczego tak jest - taka chyba po prostu udzka natura, że lubimy zajmowac sie cudzymi sprswami. Czasem nawet b ardziej niż własnymi sprawami. No ale tak już jest.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS