Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-27 13:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak opinie?na temat tej firmy?możesz cos wiecej napisać, ?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-01-27 18:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja opinia jest taka,ze jak ktos chce pracowac,zalezy mu na pracy,nie leci sobie w ch.. to dobrze na tym wyjdzie. Znam przypadki osob co przyjechali tylko na imprezy,cpanie itp. zle kończa, do pracy chodza 3 razy w tyg,reszta to rezerwa. Wyplaty kiepskie a zyc za cos trzeba,bywa ze do konca miesiaca kasy nie starcza. Axidus nie patyczkuje sie z takimi osobami. Cos odpierniczysz to zaraz kara finansowa jest nawet do 250 euro. Jak juz tam chcesz jechac to naszykuj sie na ciezka prace
zdjecie uzytkownika
olaa - 2016-01-27 18:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Palus - 2016-01-26 15:05:10]:
ja jade :)
zdjecie uzytkownika
olaa - 2016-01-27 18:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Palus - 2016-01-26 15:05:10]:
ja jade w niedziele z torunia mnie zabierają :)
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2016-01-27 21:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2016-01-27 13:47:40]:
widzę , że pracownicy tutaj dość mocno się udzielają. Ale głównie w kwestiach związanych z przyjacielską pomocą. Ciekawe jak jest z ich ofertami pracy ?
zdjecie uzytkownika
k - 2016-01-28 14:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedziecie od nich busami ? ja zamówiłam sobie busa i w biurze juz w Holandii mam byc niby o 8 rano
zdjecie uzytkownika
Palus - 2016-01-28 16:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olaa - 2016-01-27 18:04:37]:
to troche nas widze będzie . No ja to samo jade tylko że ja już w Holandi . a czy tam jedziesz busem ?
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-01-29 16:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) ja mam jechać w przyszłym tygodniu ze Śląska, troche sie obawiam bo te biuro zbytnio dobrej opinii nie ma, zarobki też nie wyglądają zbyt ciekawie... ktoś kto tam był lub jest mogł by napisać jakie panują warunki mieszkalne?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-29 18:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak bylo?
zdjecie uzytkownika
AGA - 2016-01-29 22:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
POWIEDZ MI JAK JEST NA PRODUKCJI KAPSULKI KAWY BYLAŚ TAM ALBO COS SLYSZALAS JAK TAM JEST JA BYM CHCIALA POJECHAC NA TO ALE JAK SIE NACZYTALAM OPINI NA TĄ FIRME AXIDUS TO SIE TROCHE OBAWIAM PROSZE O ODPOWIEDZ SZYBKĄ POZDRO :)
zdjecie uzytkownika
olaa - 2016-01-30 02:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się że jak się sami nie przekonacie to się nie dowiecie,nie można się sugerować tylko i wyłącznie opinią innych :) kto nie ryzykuje nie pije szampana!
zdjecie uzytkownika
Malinn - 2016-01-30 04:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera sie ktos z okolicy Bydgoszcz-Toruń 7-8 luty ?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-01-30 05:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na kapsułkach od kawy jest strasznie nudno :-P stoisz po 10-12 albo czasem i wiecej godzin przy lini produkcyjnej i wkładadz kapsułki w kartoniki. Na hali bardzo mocny zapach kawy. Po 3 dniach pracy tam nie moglam zmyć z siebie i z ubrań tego zapachu kawy :-P . Czesto psuje sie maszyna do kapsułek to albo udaje się przez pare godzin ze cos sie robi ( latasz po hali z miotła. Ja latałam 5 godz i udawałam ze zamiatam) albo puszczaja Cie do domu lub wysylaja na inna firme. Jest tez bardzo duszno na hali,nie jednej dziewczynie bylo słabo. I zarobki tez nie sa jakies wysokie . zalezy ile masz lat. Wiecie ze w holandii sa wiekowki,im mlodsza jestes tym mniej zarabiasz. Dopiero jezeli masz 23 lata to masz juz normalna stawke , teraz chyba to jest 9,54 /h . Ja zaczynalam o 5/h teraz juz 23lata mam to bedzie juz 9,54 ;-)
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2016-01-30 09:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie mam takie pytanie, jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem??? Chodzi mi o ogólne warunki? To jest jakiś hotel pracowniczy? Prywatne kwatery? Czy jakieś domki kilku osobowe? I czy są wyposażone typu ze jest tam normalnie kołdra,pościel,jakieś garnki do gotowania czy to wszystko trzeba brać ze sobą??
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2016-01-30 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, długo się czeka na jakąś odpowiedz po wysłaniu formularza?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-01-30 14:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tydzien,max 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
karola - 2016-01-30 15:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-30 05:39:57]:
proszę napisz coś na temat zakwaterowania, czy zabrać laptopa ?-jest internet żeby mieć jakiś kontakt z rodziną ? wybieram się pierwszy raz na wyjazd wiec chciałabym wiedzieć jak najwięcej,
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2016-01-30 21:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś z was napisać coś w sprawie zakwaterowania??? Jak to wygląda?? Proszę!!
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-01-30 21:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Bylamwiem, proszę cię napisz coś w sprawie warunków mieszkalnych??
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-01-31 12:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..... - 2016-01-30 21:30:33]:
Jeżeli chodzi o mieszkania tto axidus nie oferuje luksusów xD Proponuje zabrać poduszkę itp do spania,garnki, talerze też zabierajcie. Gdzie niegdzie są ale w kiepskim stanie, lepiej mieć swoje czyste ;) pokoje przeważnie 3-4 osobowe, chyba ze jedziesz z chlopakiem /dziewczyna to macie swoj pokoj . Ogolnie wiekszosc mieszkan jakie ma axidus to melina , internet jest prawie wszedzie , ale nie chodzi za szybko, laptopy bierzcie ze soba ;)
zdjecie uzytkownika
Kamil111 - 2016-01-31 14:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy ta agencja wymaga znajomości języka angielskiego ?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-01-31 19:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie. Ale jezeli znasz jezyk to dobrze
zdjecie uzytkownika
byl widzial - 2016-01-31 21:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szykujcie sie na kare 250 e za niedotrzymanie umowy 3 miesięcznej :) czy siedzicie bez pracy czy pracujecie macie tam byc najmniej 3 miesiące :)
zdjecie uzytkownika
Kamil111 - 2016-02-01 01:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś tam umiem ale muszę się poduczyć, lepiej znać trochę języka dla własnego dobra żeby się jakoś dogadać w Holandii. Mam zamiar jechać ze znajomymi przez ta agencję do Holandii na sezon, mam nadzieję że uda mi się tam zarobić nie jade tam ćpać itd tylko zarobić liczę na to że w sezonie będzie dużo godzin pracy. Mam takie pytanie czy idzie wyżyć za 100e przez miesiąc ?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-01 05:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne , że idzie:-) Mi 100 euro na miesiac wystarczylo. Tez pojechalam tam zarabiac a nie imprezowac :-)
zdjecie uzytkownika
AGA - 2016-02-01 10:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-02-01 05:53:47]:
a powiedz mi jaka praca jest dobra na ktorej bylas ale nie jest cięzka i nie trzeba szybko robic czyli taka jak akord
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-01 14:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do konca powiem przy czym pracowalam bo nie chce zeby ktos mi stanowisko zajal ;D. ale jezeli chodzi o prace, to trzeba na kazdej firmie w miare szybko pracowac, pracodawcy zalezy na jak najlepszych pracownikach;) nie sa to jakies trudne prace. chec ,motywacja i do dziela ;)
zdjecie uzytkownika
izzka - 2016-02-01 17:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jedzie ktos w tym tygodniu do pracy przez to biuro ? ja mam byc na czwartek na 8 rano :)
zdjecie uzytkownika
izzka - 2016-02-01 17:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
hej BylamWiem chcialabym sie dowiedziec cos wiecej na temat tej firmy. wyjezdzam w srode bo na czwartek mam juz byc. napisz na izajedynak@wp.pl bede wdzieczna ;)
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-02-01 17:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.jedzie ktoś w środe z torunia przez axidus?
zdjecie uzytkownika
izzka - 2016-02-01 17:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
hej BylamWiem chcialabym sie dowiedziec cos wiecej na temat tej firmy. wyjezdzam w srode bo na czwartek mam juz byc. napisz na izajedynak@wp.pl bede wdzieczna ;)
zdjecie uzytkownika
AGA - 2016-02-01 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-02-01 14:52:15]:
wiesz co mnie przeraża mieszkanie jak to powiedziałas ze axidus ma mieszkania na melinie podobno praca jest w poblizu rotterdamu a wiec jakie są mieszkania w rotterdamie jeżeli mozna zapytac a przy czym ty jestes skoro nie chcesz powiedziec zeby ci nikt nie zajał miejsca w pracy i ile ty tam juz jestes i jakie masz mieszkanie jestes w hotelu czy w domku i wogole c tam są mieszkania domki czy hotele pozdro :)
zdjecie uzytkownika
izkaa - 2016-02-01 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wyjezdzam w srode do pracy z tego biura. jedzie ktos jeszcze ?
zdjecie uzytkownika
pp - 2016-02-01 21:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jedzie ktoś w tym tygodniu na pakowanie kapsułek?
zdjecie uzytkownika
pp - 2016-02-01 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izzka - 2016-02-01 17:16:44]:
my tez :) jako para a do jakiej pracy jedziesz?
zdjecie uzytkownika
pp - 2016-02-01 21:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izzka - 2016-02-01 17:16:44]:
jak cos to pisz na maila paulina771@op.pl
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-01 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W samym Rotterdamie nie ma axidus mieszkan tylko w okolicach. Schiedam,Haga,Maasdijk . Ter Aar to juz dalej. I w innyh jeszcze miejscach . :-) Jak bedzie Ci dane mieszkać z ćpunami,tymi co pija wiecznie i imprezuja to jak inaczej nazwac to miejsce jak nie melina? :-P Niektóre miejsca naprawdę sa tragiczne, sa tez takie gdzie da sie wytrzymac. Chyba najlepiej,najczyściej jest w Hotelu Westland w Maasdijk. :-) Nie powiem gdzie pracuje,chyba ze na maila :-D
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-02 00:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylamwiem@wp.pl
zdjecie uzytkownika
AGA - 2016-02-02 12:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-02-02 00:08:55]:
NAPISAŁAMCI WIADOMOŚC NA MEILA ŻEBYS WIEDZIAŁA ZE TO ODEMNIE POZDRAWIAM AGA
zdjecie uzytkownika
hejhejhej - 2016-02-04 09:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdża ktoś w niedziele?
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-02-04 15:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
hej a jak tam wygląda z kasą mam 20 lat i nwm ile bym tak zarobiła :)
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-04 19:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka dla osob 20 lat wynosi 5.61 e/h .
zdjecie uzytkownika
sima - 2016-02-04 21:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Palus - 2016-01-27 11:57:36]:
a byłas na TFC?
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-05 07:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie byłam ale wiem co tam się robi. Jest to przebieranie,sortowanie,pakowanie owoców tropikalnych
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-02-05 12:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem z gdańska a z tego co wiem najblizsza agencja jest w olsztynie.to z tamtąd jest wyjazd?kto płaci za przejazd i ile pieniędzy powinnam wziąc ze sobą,tylko dowód wystarczy z tego co tu czytam to wyjazd jest 9 03 .więc jakbym się teraz zgłosiła to może na ten termin się załapie.ile tak mniej wiecej pieniedzy mozna z tamtąt przywieżdz,dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-05 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddzial sie w olsztynie i w opolu. nie trzeba tam jezdzic,bus po Cb przyjedzie . przejazd kosztuje od 300 do 360 zalezy z jakiej czesci polski jestes. Dowod musisz zabrac ze soba. To ile wezmiesz pieniedzy ze soba to zalezy od Cb jakie potrzeby bedziesz miala w holandii. mi 100 euro miesiecznie wystarczy. a to ile zarobisz to zalezy od Cb jakim bedziesz pracownikiem. jak chcesz zarobic do zarobisz porzadne pieniadze. ja miesiecznie bralam od 1200 do 1400 miesiecznie
zdjecie uzytkownika
sanszym - 2016-02-05 19:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TFC ja tam często pracuje. Sama praca jest ok tylko pracownicy są bardzo nie mili i traktują nas z góry.
zdjecie uzytkownika
Kk - 2016-02-05 20:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey. Jak jest z tym zakwaterowaniem? Az tak straszne warunki bo rozne opinie juz czytalam. I jak z praca? Zadarza sie ze trzeba siedziec w domu bo nie ma co robic?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka rekrutacja
Pytania: znajomosc jezyka angielskego
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-02-06 14:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bylamwiem.rozumiem że stamtąd przywoziłaś 1200-1400 euro za mies.
słabo znam angielski czy to nie przeszkadza.czyli jakbym wzięła 100 e na wyżywienie to wystarcz.jakieś koszty tam dochodzą bo jechałabym zarobić a nie na wczasy żeby wydawać.wypłaty są co miesiąc czyli z tych zarobionych pieniędzy mogłabym wydac powiedzmy te 100 e na następny miesiąc.
czy ktoś z gdańska planuje jechać?razem było by rażniej.
zdjecie uzytkownika
BylamWiem - 2016-02-06 18:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na maila

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert