Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
HejHo - 2016-04-07 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade w srode na sortowanie, pakowanie...
Jak naprawde wyglada praca z Axidusem? Chcieli moj numer konta i bez znaczenia bylo w jakiej walucie co jest troszke dziwne, bo przeciez bede mial placone w euro.
zdjecie uzytkownika
turystka - 2016-04-07 15:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jadę w środę. Na co jedziesz na produkcję? I czym jedziesz?
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-04-07 21:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do JOZA!!! możecie napisać jak tam z pracą?? I warunkami mieszkalnymi????
zdjecie uzytkownika
turystka - 2016-04-07 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do HejHo : no bo dla nich to jest wszystko jedno bo jak podasz konto polskie to oni w banku ci to przewalutuja i zawsze będzie przez to trochę mniej tej wypłaty. Zależy jak będzie stał kurs euro.
zdjecie uzytkownika
jar zamula - 2016-04-08 05:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prywatnie odpowiadam szczerze na pytania dotyczące warunków i pracy i pieniędzy. pracowałem sporo czasu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jar zamula - 2016-04-08 05:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Prawda zwykłych ludzi sprawia że mur może runąć". Pozdro axidusie, jak kuba bogu tak bóg kubie :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kulturka - 2016-04-08 06:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grzecznie kulturalnie odradzam te firme ;)
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-04-08 13:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego doradzacie ta firmę?? Nie piszecie żadnych konkretów. Co było nie tak??? Kasa się nie zgadzala??? Warunki mieszkaniowe fatalne???
zdjecie uzytkownika
Fierku - 2016-04-08 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z Katowic w Czwartek ?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-04-08 18:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..... - 2016-04-08 13:39:42]:
ta dokładnie, kasa sie niezgadza. jak ktoś płaci za 33 godziny 125 euro to jest katastrofa. nie polecam
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-09 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla ludzi którzy odradzają tą firmę proszę o więcej konkretów dlaczego?co się wam nie zgadzało?dziękuje za odpowiedź ponieważ mam wyjechać przez nich ale nie wiem czy warto
zdjecie uzytkownika
kamila7832 - 2016-04-10 11:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jak zloze wypowiedzenie to pobiora mi kare ???
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-10 17:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to proszę o opinie na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Krystiano20 - 2016-04-13 16:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-03-18 06:20:13]:
HEj jedzie ktoś moze w tym miesiącu jeszcze do pracy z Tej firmy Lub na początku maja ?? i jak tam ile sie zarobi wg?
zdjecie uzytkownika
niewiemcorobić - 2016-04-14 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. razem z przyjaciółką szukamy pracy wakacyjnej i zdawało nam się że oferta jest bardzo dobra, ale z tego co widzę to jednak nie do końca. Zostawiam swojego e-maila i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś opisał mi jak to wszystko tam wygląda i czy warto jechać: karolinn@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
heh - 2016-04-17 14:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy sie pyta kto kiedy jedzie i zero odpowiedzi... nie daje wam to do myslenia?? chetnie odpowiem prywatnie na wasze pytania. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-18 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś z Was jedzie może w niedzielę do pracy do Holandii z firmy Axidus? Szukam kontaktu z taką osobą.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-18 18:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś z Was może w niedzielę do Holandii z firmy Axidus?? Szukam kontaktu z taką osobą.
zdjecie uzytkownika
jarass - 2016-04-19 06:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś wyjeżdża z Torunia w niedziele do Holandii do pracy na produkcje
zdjecie uzytkownika
jarass - 2016-04-20 08:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heh - 2016-04-17 14:11:47]:
jestem na gg jarass 58942962
zdjecie uzytkownika
bs - 2016-04-21 06:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2016-03-24 09:31:13]:
napisz do mnie mój email globaltomasz@gmail.com moj numer ( usunięte przez administratora ) jesteem zainteresoawny
zdjecie uzytkownika
zdecydowany - 2016-04-22 07:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2016-03-24 09:31:13]:
witam ,ktos wybiera sie 27 kwietnia?jakas para?
zdjecie uzytkownika
zdecydowany - 2016-04-23 18:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karola - 2016-03-23 21:39:00]:
witam a jak zarobki ,ludzie pisza rozne rzeczy ,placa normalnie czy rzeczywiscie duzo pieniazkow potracaja,dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-04-23 18:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jar zamula - 2016-04-08 05:50:40]:
witam moge prosic o kontakt na miela barti1128@wp.pl na temat zarobokow i organizajci pracy ,z gory dziekuje w srode mam wyjazd z dziewczyna ,chce zarezykowac ale moze mnei umocnisz w mojej decyzji ,z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Anka12 - 2016-04-26 23:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jar zamula - 2016-04-08 05:50:40]:
WItam , czy mógłby pan napisac na e-maila dlaczego pan odradza ?
Razem planuje wyjechać z chłopakiem i teraz mam obawy
bardzo prosze o kontakt na ak.oriflame@op.pl
zdjecie uzytkownika
Anka12 - 2016-04-26 23:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś kto odradza wyjazd mógłby mi przyblizyć dlaczego ?
planuje wyjechać z chłopakiem i czytajac wszystkie opinie obiawiam sie dlatego prosze o kontakt na ak.oriflame@op.pl
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2016-04-27 13:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy wyjezda ktos z axidusa w poniedzialek 02.05.2016 na produkcje do poeldijku????a moze ktos juz byl???warto jechac??prosze o kontakt kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
justyna123 - 2016-04-27 18:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
cześć ja wyjeżdżam w poniedziałek z bratem i się troszke obawiam mówią że teraz godziny będą więc spoko i oczywiście jestem na wiekówce proszę o więcej informacji
zdjecie uzytkownika
Ania&Kamil - 2016-04-28 01:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2016-04-18 18:21:06]:
hej z chlopakiem wybieramy sie w niedziele z olsztyna ale widze ze cos nie za ciekawe opinie co o tym sadzisz ?
zdjecie uzytkownika
Ania&Kamil - 2016-04-28 01:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-03-29 20:52:47]:
hej z chlopakiem wybieramy sie w niedziele z olsztyna ale widze ze cos nie za ciekawe opinie co o tym sadzisz ?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-04-28 20:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie maile swoje. chetnie do was napisze w miarę możliwości jakl najszybciej. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-05-01 21:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja wyjeżdżam z chłopakiem za tydz pracowaliśmy juz w innym biurze i szczerze się boje co czeka nas tutaj. Proszę o kontakt marlenka199208@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-05-04 23:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, prosze o opinie ludzi, ktorzy pracowali juz poprzez AXIDUS, mail r.czech@interia.eu
Bardzo dziekuje z gory, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Piotr_info - 2016-05-06 10:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli szukacie sprawdzonej opinii o firmie Axidus skontaktujcie sie ze mna!
Wiem jak jest i jakie sa plusy i minusy pracy u nich. Sam tam pracowalem.

Jesli masz dosych pzreszukiwania forum, czytania jedynei hejterow lub smieci w necie a szukasz rzetelnej informacji bo chcesz wyjechac do Holandii napisz na:
piotr.marek1@gmail.com

odpowiem rzetelnie na wszystkie pytania!
zdjecie uzytkownika
ghn - 2016-05-06 19:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Piotr_info a co Ty sie tak reklamujesz? Moze sie czepiam, ale wygląda jakbyś chciał sie zareklamować. A szukają teraz pracownika produkcyjnego na wakacje
zdjecie uzytkownika
cscsc - 2016-05-08 20:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ghn - 2016-05-06 19:02:37]:
Bo on tam na pewno w biurze pracuje i na pewno "prawdę" napisze jak tam jest :D haha
zdjecie uzytkownika
jesrt - 2016-05-10 12:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest nabór bo dużo osób rezygnuje i daje wypowiedzenia, nie dają powoli rady sciągać nowych osób dlatego próbóją starych powstrzymać przed emigracja do innych pośredników. Nie ładujcie sie tam. Marną kase płacą. (usunięte przez administratora) tragedy
zdjecie uzytkownika
Pablos - 2016-05-12 10:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z racji sezony nic dziwnego ze potrzebuja osob, wiele sprawnych agencji ma zwyzki pracy przed wakacjami. ja nie narzekalem zarobki znalem dokladnie co do eurocenta przed wyjazdem:) 220 na reke to norma (po oplatach mieszkan itp) przecietnie u mnie bylo ok 300 - pracowalem 1 dzien w weekend a neidziele mialem zawsze wolne.
zdjecie uzytkownika
tłuste_hajsiwo - 2016-05-13 19:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
ja się zastanawiam nad wyjazdem - kapsułki
Ale jak patrzę na tabele zarobków jaką mi przysłali to mi ręce opadają.
Jak tam jest z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
wyplata - 2016-05-13 21:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezaleznie ile masz na godzine wyplaty sa podobne - reguluje to czynsz mieszkania
po 40 godzinach pracy za tak zwana podstawe - czyli to co w tabelce jest 200E+ na reke (ok 400 brutto minus domek ubezpieczenie podatek)
i wiadomo ze jak sie jedzie to zalezy na nagdodzinach i weekendach
nadgodziny sa lepiej platne weekendy tez a nocki to juz wogole
sam zarabialem w najlepszej opcji 400 na reke!
zdjecie uzytkownika
TomekWariat - 2016-05-16 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemano ludzie papiery zlozylem wszystko gra mam pytanie a w srode jade mam nadzieje ze zarobie mam prawie ADHD z wariatami robilem i sie pracy na lini nie boje ale to co tu pisze to jechac czy nie ???
zdjecie uzytkownika
Worker - 2016-05-17 21:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze tak dla osób, które chcą jechać, a mają wiekòwke:
Hotel 70
Jedzenie 50
Ubezpieczenie 30
Za transport do pracy 30 (możecie wybrać rower to wtedy za niego 100 euro kaucji płacicie)
Jak pojdziecie na szklarnie i traficie na szklarnie nr. 3 to życzę wam powodzenia.Szefem jest niejaki Mahomet, który drze na Cb ryja, że za wolno pracujesz, wymaga już 1 dnia, gdzie dowiadujesz się dopiero co jest 5, produktywności jak doświadczony pracownik. Zarobisz na wiekówce 8e/h brutto. Na innych pracach zarobisz 6 brutto.
Wiec tak licząc(bez roweru):
70+50+30+30 = 180 tyg. -Oplaty
7×10 = 70 za dzień
6×70=560- 180 = 380, ale powiem krótko, tam trzeba zap*****
Na kapsułkach nie dorobicie się niczego.
Ale Rada od serca to nie polecam, pieniądze nie warte wysiłku, a jak dadzą was na westland to płacićie 20 euro (kaucja(karta klucz)) i 20 za obiady co tydzień wiec opłaty to 200 euro, internet kosztuje tam 15/10gb
Hotel 4 osoby wiec jak jedziesz sam to powodzenia, traf na dobrą ekipę
zdjecie uzytkownika
wojtek19 - 2016-05-17 22:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krisu - 2016-04-03 21:50:29]:
Kiedy jedziesz? odezwij sie 59209707 moje gg:)
zdjecie uzytkownika
WORKR 1 - 2016-05-18 12:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE PRAWDA! STAWKI DLA 18-21 LAT TWZ WIEKOWKA SA TAKIE
„Worker” zawyzyl koszty a zanizyl pensje! – czyzby konkurencja?
Każdy zna stawki przed wyjazdem i dla wiekówki jest tak:
STAWKA BRUTTO od 6,27 lub 7,24 lub 8,92 ( 6,27 to podstawa a reszta zależy od roznych ukladow zbiorowych)
Stawka brutto minimum to 6,27 (nie 6) + dodatki za II i III zmiane, nadgodziny płatne 125 lub 150%
ROWER warto kupic wlasny za 30 Euro a nie rac agencyjnego za kaucie!
KALKULACJA poprawna:
Koszty: domek 69E ubezpieczenie 24 E, transport jak chcesz taxi 5,5E/dzień =125E na tydzień.
Koszty masz wszędzie czy mieszkasz w Polsce u mamusi czy na biegunie, każdy cos placi.
Jedzenie jest sprawa indywidualna wiec zależy czy gotujesz sam czy wzerasz kebaby codziennie.
Reszta kosztów z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] internet jest ZA DARMO, a kaucje ci za klucz zwracają jak oddasz klucz!

Wyliczajac zarobki:
70 za dzień x6dni=420-125koszty=295 przy najniższej krajowej bez policzonych zadnych nadgodzin
Wiec DLA KUMATYCH SIĘ OPLACA! Sam zarabiałem do 400 E na tydzień na reke bo pracowałem w weekendy lub na innym układzie zbiorowym
Powiedz mi „Worker” gdzie w PL w wieku 18-21 lat bez znajomości, bez jezyka, wykonując proste czynności fizyczne tyle zarobisz?
KURS EURO 1EUR =4,4 zl!
Dziekuje,dobranoc:)
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2016-05-21 14:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tu i nie jest zle
godziny nei sa gwarantowane ale nigdy nie mialem mniej niz te 38 z reguly chodzi sie na 1 dzien w weekend
szukaja teraz sporo osob jak ktos zna angielski ma lepiej bo moze byc order pickerem - zbierasz zamowienia na halach
zamierzam zostac ok 3 lat opinie maja lipne ale zaryzykowalem i sie nie przejechalem
jedyny minus polak pod polakiem kopie dolki ale to jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-25 16:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś moze w ten weekend do Nl ?
zdjecie uzytkownika
Justipe - 2016-05-25 21:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedzie ktoś 1.06.2016? Z firmy axidus
zdjecie uzytkownika
mio93 - 2016-05-26 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie Ktoś może jak ma na nazwisko pani Agnieszka koordynator w maasdijk.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka rekrutacja
Pytania: znajomosc jezyka angielskego
zdjecie uzytkownika
Wyjeżdżam - 2016-05-27 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżam z dziewczyną 4 lipca. Jeśli jest ktoś kto również wyjeżdża w podobnym terminie - proszę o maila: wydziarany12@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Koko - 2016-05-27 22:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Prawdopodbnie jedziemy właśnie 01.06.2016 jako para. Czego się spodziewać, co polecacie zabrać ze sobą na pierwszy tydz.?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AXIDUS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert