Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko, że sama się trochę boję ale kij tam zaryzykuję :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-24 20:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę powodzenia w NL, napisz czy Ci się powiodło:)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tylko będzie net to jak bede na miejscu opiszę co i jak :)
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-08-25 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jesli chodzi o hotel z Axidus to internet jest płatny na dzień dzisiejszy za transfer,informacja sprawdzona
zdjecie uzytkownika
gog - 2014-08-27 12:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-08-25 12:57:56]:
akurat dla mnie internet jest najmniejszym zmartwieniem. Za dużo siedzę w Polsce w internecie jak szukam pracy od kilkunastu miesięcy. Lepiej napisz jak tam aktualnie jest z ofertami pracy, bo nie wiem czy warto jechać jak studenty powyjezdzały. Jeden Polak mówi tak, drugi Polak mówi nie. Pomusz pliz.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-27 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gog - 2014-08-27 12:33:01]:
syn pojechał w zeszłym tyg. więc informacje ze wzgledu na słaby kontakt narazie niewielkie,informacje wole pisac na gg poniewaz tutaj posty "znikają" nawet jeśli zawierają dane prawdziwe,zawarte w umowie,np o opłatach za korzystanie z pomocy biura axidus (usunięte przez administratora) gg. 1405306
zdjecie uzytkownika
dlaczego? - 2014-08-27 13:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego giną opinie?
zdjecie uzytkownika
podaj - 2014-08-27 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj jeszcze raz szybko gg
zdjecie uzytkownika
krys - 2014-08-27 14:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile mogę zarobić tygodniowo axidusie mając 23 lata i czy jest dużo godzin pracy w tygodniu?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-27 19:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. jak to jest z zarobkami? ile wychodzi sie na "czysto" po odliczeniu zakwaterowania, ubezpieczenia i innych oplat? pytam bo mamy jechac z narzeczonym a mamy dużo obaw
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-08-27 21:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tymi zniżkami za mieszkanie w Polsce,stały meldunek trzeba mieć czy prawo do lokalu
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-08-27 23:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam 24 lata ile mniej wiecej bede wychodził na czysto z kasa?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-28 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o kontakt na gg kogos kto pracuje w axidusie na produkcji 9968449
zdjecie uzytkownika
tami - 2014-08-28 17:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posty znikają jak się pisze prawdę o tych naciągaczach
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-08-29 10:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem tam i wiem jak jest jak ktos ma ochote sie dowiedziec to smialo piszcie moj nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Rusza ktoś do pracy do Holandii dnia 2 września z Nowego Miasta Lubawskiego ???
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-29 12:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-08-29 10:57:38]:
odezwij sie 9968449
zdjecie uzytkownika
jestemamozemnieniema - 2014-08-29 12:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdą jest ze konczy się sezon dla uczniów i studentów, wiekszosc wraca do Polski wiec wrzesien-pazdziernik to maja byc miesiace gdzie mozemy pracowac nawet od 6 do 21 bo bedzie nawal pracy, a ludzi brak. Co do oplat, tygodniowo placi sie za mieszkanie, ubezpieczenie, dojazd (jesli takowy jest) i jesli mieszka sie na hotelu to za obiady. Ale uwiezcie nie ma tak zle jak mowia. najlepiej to jest przyjechac, pooodkladac pierwsze wyplaty i wynajac sobie mieszkanie (jesli wieksza ekipa) lub pokoj, bo wtedy biora wam tylko oplaty za ubezpieczenie i dojazd do pracy. Ale tak to nie ma zle, poczatki zawsze sa trudne, sa i czasami 3 dniowe rezerwy, ale potem musisz zapinkalac do pracy, gdzie tylko o wolnym pomarzysz. Czasami ludzie maja pecha i gdy nie wstaja do pracy juz ktorys raz to poprostu mowia mu : wracaj do Polski. Sa tu tez kary, oczywiscie, np w hotelu za czystosc w pokojach, za wlaczony sie alarm w hotelu i przyjazd strazy to az 750 euro, wiec nie polecam palenia w lazienkach, chyba ze uwazacie ze was stac. Co do pierwszych dni, zawsze w soboty sa przeprowadzki (przyjezdzacie na tzw projekt) i tam jest kuchnia, znaczy wiecie, kuchnia ze piec gazowy, moze z 2 patelnie, 3 garnki, kilka talerzy. najlepiej zabrac swoje. Jesli w soobote przeniosą was na hotel to tutaj tylko do dyspozycji sa mikrofalówki. Kuchnia jest nie udostepniana i sa od pon do piatku obiady w godzinach 17-20. Co więcej napisac, praca tutaj jest, co chwilę pokazuja się nowe firmy, więc zawsze coś się dla Was znajdzie. Ale nie liczcie ze od razu miliony uzbieracie :)
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 12:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jestemamozemnieniema - 2014-08-29 12:31:54]:
Internet tam jest jakis darmowy typu W-fi ?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-08-29 19:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 2.09. ?
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 19:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z okolic Torunia
zdjecie uzytkownika
ab - 2014-08-29 21:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-08-24 20:49:24]:
skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
rs - 2014-08-29 21:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też jadę wsiadam we wrocławiu
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-29 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
internet platny na hotelu za transfer
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 21:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada internet na domkach , czy nie ma nawet mozliwosci zeby wysłali tam mieszkanie ???
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski