AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Zuzanna 2017-02-27 13:27
Już teraz uczniowie i studenci z ważną legitymacją studencką mogą przesyłać swoje aplikacje i w te wakacje wyjechać do pracy za pośrednictwem firmy AXIDUS. Czy myślicie, że praca za granicą to dobry pomysł na pierwszą pracę?
kinia 2017-03-01 22:07
ja mam jechać na pakowanie pierwszy wyjazd 10 chyba marca
Kyl 2017-03-02 07:22
Nie jedz
5
Zuzanna 2017-03-02 08:31
@kinia gdzie odbywa się praca? Opowiesz jak wygląda z Twojej perspektywy współpraca z firmą AXIDUS?
Ala 2017-03-04 21:22
Chciałabym wyjechać za kilka dni przez to biuro, jednak opinni jest na prawdę dużo, tych dobrych jak i złych. Może mi ktoś poradzić czy warto ryzykować?
Kasia 2017-03-05 13:12
ja ryzykuję i jadę z chłopakiem. Jakoś wiele osób tam pracuje i nie narzeka. A jeżdżą już pare lat.
Igo0006@ wp.pl 2017-03-05 13:56
Witam. Chcialem sie zapytac o prace w axidusie dla niepelnoletnich , a mianowicia mam 17 lat 18 w grodniu a jestem zainteresowany pracą w wakacje miesiac lub dwa .jestem chlopakiem ,pracowalem juz w budowlance, wiec wiem co to ciezka praca .Wie ktos moze czy mam szanse dostac prace i zarobic w granicach 4tys?
wiki 2017-03-05 20:24
Moim zdaniem niema co się sugerować opiniami chcesz pracować to będziesz chcesz imprezowa będziesz na minusie byłam pół roku u nich i nie moge powiedzieć nic złego chyba ze to że w ciągu pół roku miałam 3dni wolnego tylko ale przy wypłacie człowiek nie zwracał uwagi na to ze przydało by się wolne zamierzam jechać na dniach znów i się nie zawacham
Zuzanna 2017-03-06 09:44
@wiki chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń ze współpracy z AXIDUS. Jak długo czasu mija od skontaktowania się z firmą do rozpoczęcia pracy?
Domi 2017-03-07 12:54
to za 40 godzin pracy ile wychodzi po odciągnieciu wszystkiego?
Zuzanna 2017-03-08 08:49
@Domi jesteś zainteresowana pracą w AXIDUS? Na jakie stanowisko chciałabyś aplikować?
domi 2017-03-08 10:41
Na szklarnie -pomidory.-zuzanna
Domi 2017-03-08 10:48
Czy jedzie ktoś na czasie teraz może na pomidory?
Zuzanna 2017-03-08 15:06
Z informacji, które można znaleźć na stronie firmy wynika, że pierwszy wyjazd do pracy w szklarni (pomidory) był już na samym początku marca. Myślę, że warto jak najszybciej przesłać swoje CV.
Adrian 2017-03-09 20:55
Witam czy zaświadczenie o niekaralności jest wymagane do pokazania przed podpisaniem umowy czy tylko tak pisze. Wypłaty są po 2 tyg płacone później co tydzień ? Proszę o szybką odpowiedź
2
Zuzanna 2017-03-10 09:58
@Igo0006@ wp.pl najlepiej jeśli swoje pytania skierujesz bezpośrednio do firmy. Kontakt znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,10086,0,0,kontakt
Domi 2017-03-10 13:20
Wyrażnie jest napisane w ofertach pracy,że wynagrodzenie masz wypłacane w systemie miesiecznym.
Emilia 2017-03-10 20:59
Witam, pracowalam przez ta agnecje i moge powiedziec ze milo wspominam. Jesli chodzi o zarobki, obowiazuje wiekowka, wiec zalezne ile masz lat. Chyba ze trafisz na kwiatki lub szklarnie, wtedy stawka jest wyzsza.Ja mam 21 i nie narzekalam, mialam auto sluzbowe, godziny. Praca byla codziennie. Mieszkania maja rozne, ale nie ma tragedii. Byle nie na hotel, polacy na hotelach pracowniczych glupieja, uwierzcie. Praca w miare fajna, wiadomo atmosfere tworza ludzie. Jesli ktos z was trafi na nature's pride nic tylko sie cieszyc. Sa wyplacalni. Ja nie mialam rzadnych problemow. W biurze wiadomo siedza przyglupy.. ale nie wszyscy. Najwazniejsze ze jest tak jak mowia, oczywiscie jesli ty tam pojechales zarobic a nie odpierdalac.
No ale najlepiej jechac i samemu sie przekonac, opinie zawsze beda podzielone.
Powodzenia!
saimon 2017-03-12 16:52
Witam ktoś jedzie na szklarnie papryk pod koniec miesiąca ?
proszę o kontakt w celu uzyskania jakiejś wiarygodnej oceny o tej firmie bo tutaj większość komentarzy jest chyba od tej firmy ;p
Kontakt na Email : Saimon1910@o2.pl
Zuzanna 2017-03-13 09:37
@Emilia a co ze współpracy z AXIDUS wspominasz najlepiej?
RR 2017-03-13 09:52
Ktoś jedzie na pomidory w najbliższym czasie? Ja jadę z chłopakiem i chcielibyśmy sie dowiedzieć co i jak bo jedziemy pierwszy raz przez to biuro. Czy można jechać własnym autem, jak warunki mieszkaniowe, jakieopłaty są? pomoże ktoś ?
Zuzanna 2017-03-13 14:01
@RR mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie mógł pomóc i odpowie na Twoje pytania. A możesz powiedzieć jak wyglądała do tej pory współpraca z AXIDUS? Chętnie dowiemy się jak przebiegała rekrutacja.
Kris 2017-03-13 17:43
Witam ja jade na pomidory w tym tygodniu?a wy na kiedy macie wyjazd?ja jade busem które załatwia biuro......
2
Dawidem 2017-03-13 18:52
Witam czy jedzie ktoś 20-24 marca do holandi z podarpacia lub malopolski? czekam na odpowiedz;)
dawidem 2017-03-13 18:55
prosze o kontakt jesli ktos jedzie 20-24 marca do holandi z malopolski lub podkarpacia;)
rex 2017-03-14 09:42
nie wiem czy składać formularz po tych opiniach o tej firmie dawidem ty pierszy raz od nich jedziesz?
Zuzanna 2017-03-14 10:12
@Kris a jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę?
lusi 2017-03-14 11:42
dostałam taka propozycje jednak ciagle sie waham .. małopolska Kraków
nick 2017-03-14 13:17
Kiedy jedziecie? i skąd ?
dawidem 2017-03-14 18:07
Tak jade pierwszy raz i tez nie wiem ;)
dawidem 2017-03-14 18:09
Tez sie wacham i nie wiem ale pewnie pojade moze daj e-mail to sie spiszemy;)
paulaa 2017-03-14 19:18
Ja jadę teraz drugi raz do Pracy przy pomidorach i nie ma na co narzekać :).
dawidem 2017-03-15 09:01
ile ci wychodzi na czysto na miesiac?
Dominika 2017-03-15 13:19
Ja jadę z chłopakiem 22 odezwij się na e-mail jak chcesz Dominika96.9@wp.pl
1
Dominika 2017-03-15 15:33
Jedzie ktoś 22.03 na produkcję jedziemy z chłopakiem swoim samochodem z dolnośląskiego jak coś to pisać na e-mail Dominika96.9@wp.pl. Pozdrawiam :)
Dejmen 2017-03-18 10:05
nie polecam nikomu tej firmy
3
Natalia 2017-03-18 11:18
AXIDUS to fajna agencja. Podobają mi się oferty pracy na okres wakacji, wtedy mogę sobie zarobić fajną kasę. Może dowiem sie cos więcej o takim wyjeździe? A może coś o mieszkaniach jakie są zagwarantowane?
malamiiii_ 2017-03-18 12:47
Mam w planie jechac z chlopakiem ktos wypowie sie szczerze na temat tej firmy ?
RR 2017-03-18 13:40
Jeszcze raz piszę że jade z chłopakiem na pomidory teorytycznie. Podaje meila (usunięte przez administratora) i prosiłabym o informacje jak to tam wygląda naprawde (usunięte przez administratora) ) Pozdrawiam
fajny 2017-03-18 18:30
hej ktoś w środe wybiera się z Axidusa do holandi ? tj 22.03.2017
jeśli tak piszcie na taj94@onet.pl
Mioonka 2017-03-22 01:11
Przeciez kary sa nielegalne. Dlaczego nikt tego nie zglosil. Jak zostalo to odciagniete z wyplaty? Jakies potwierdzenie?
Denis 2017-03-22 08:40
nie jedzcie z tej firmy bedziecie płakać.
3
makoo 2017-03-22 14:33
ja ma zamiar sie wybrac z kolega ale sie zastanawiamy
Maciek 2017-03-22 14:40
czesc , jak byś miała czas odpisała byś mi na emaila :)
trelemorele 2017-03-22 20:24
Ryzykować? wrzucili piękniutkie fotki mieszkań w których teoretycznie powinni mieszkać nowo przyjęci pracownicy przez tę agencję...
1
ROZKMINIACZ 2017-03-23 20:36
TEE ZUZUANNA TY TO CHYBA JESTES Z AXIDUSA CO?
3
Noonamemm 2017-03-24 12:05
Ktoś wyjeżdża teraz do papryki ze Świętokrzyskiego lub Kielc??
Ernest 2017-03-24 18:33
tak racja byłes w axidusie ?? jest pięknie ale rzeczywistosc jest niezła odrazu sprowadza do parteru
1
Alamana 2017-03-27 19:04
Nie jedźcie!!! Ja też nie czytałam opinii tylko chciałam się przekonać jak jest naprawdę na własnej skórze. No i się przekonałam! Ściągają masę ludzi żeby w razie zamówienia mieć kogo wysłać do pracy. Jak zamówienia nie ma, siedzi się na hotelu jako rezerwowy pracownik. Człowiek jest zadowolony jak ma przepracowane 30 godz. tyg. Rotacja jest ogromna. Zastanów się, czy nie zbyt latwo udało Ci się znaleźć pracę z tym biurem? Ja jestem szczęśliwa, że udało mi się uciułać na bilet do domu. CHCESZ BYĆ NA MINUSIE? PRACUJ W AXIDUSIE!
Papryka -sra-pryka 2017-03-27 23:12
dokładnie-miała byc praca - min 40 h tygodniowo, tymczasem pracujemy ok 15 h, a pobyt w miejscu zakwaterowania to 100 euro/tydzień....żadnych perspektyw na zmiany na lepsze...jest coraz gorzej.
kontakt z biurem jest szalenie trudny (za każdym razem gdy telefonujesz łapiesz się na automat. sekretarke, która kasuje Ci to co masz na koncie telefonu.
a telefonowac trzeba niemal od pierwszych godzin pobytu, bo ciągle cos jest nie tak jak miało być:począwszy od standardu kwater, przez opeiszałą organizację wyjazdu po sofi, -kompletny brak organizacji, rzetelnego przepływu informacji pomiędzy biurem/przewoźnikami/ zarządcami kwater...porażka! Osoby, które walczą o swoje (gwarantowane przez A), trafiają niejako na czarną listę i moga być pewne, ze axidus nie pomoże im w niczym.Jeśli sam o siebie nie zadbasz, zdajesz się na Axidusa-wyjedziesz stąd znerwicowany, z dlugami (ach -oferuje pracę- h tyg i możliwoścć pobrania zaliczki ...zaliczka + 15 euro--o tym ostatnim drobiazgu dowiesz się w momencie gdy po zaliczkę sięgniesz-bo Axidus dawkuje informacje...
Bajzle, brak kontaktu, niestabilna praca...długo by pisać.
Zatrudniają ludzi po to by z nich zdzierać kasę, np. uprawając lichwę.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS