AirHelp Poland Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o AirHelp Poland Sp. z o.o.

Kasia B. 2017-03-09 12:02
ile teraz na start dają w Air Help? 2500 brutto, 3000 brutto, 3500 brutto? Bo zastanawiam sie czy zlozyc tam na juniora specialista i ile ew. chciec, zeby nie przesadzic ;-)
1
gość 2017-03-09 15:19
Rekrutacja przez jobhouse straszna lipa. Żadnej informacji po rozmowie, która moim zdaniem przebiegła pomyślnie. Profesjonalne firmy dają znać również w przypadku, gdy firma dla której rekrutują ostatecznie nie zdecyduje się na kandydata.
3
Karina 2017-03-09 16:01
Nie masz co tracic, 2100 netto na start.
5
Widzowa 2017-03-09 16:24
Nie wstyd Pani Agato tyle proponować wykształconym kandydatkom?
6
kandydat 2017-03-24 14:36
No bez przesady - co to znaczy 'nie wstyd'? Proponować można cokolwiek, byle zgodnie z prawem (2k BRUTTO), do kandydata należy decyzja, czy znajdzie lepszą, ciekawszą pracę gdzie indziej. 2100 netto to z jednej strony nie dużo, z drugiej strony zgodnie z rynkiem. Zatem zachęcam do realizmu i odejścia od roszczeniowej postawy. Nikt nikogo do niczego nie zmusza :)
7
ewa 2017-03-27 10:32
Ja podalam na rozmowie telefonicznej 5 - 6 tys brutto, podziekowali po 2 dniach !
1
roberta skowron 2017-04-05 20:09
sorry, ale za 2000 netto to oferuja Ci mieszkanie z rodzicami de facto, a chyba to nie praca?
5
Agata Orlikowska 2017-04-12 12:51
Szanowni Państwo,

dziękujemy za zainteresowanie procesem rekrutacyjnym w naszej firmie. Z chęcią odpowiemy na Państwa pytania. Korzystając ze wsparcia agencji rekrutacyjnych w pozyskiwaniu Kandydatów, staramy się, by proces był równie transparentny i komfortowy jak nasza standardowa rekrutacja. Państwa sugestie dotyczące przebiegu rekrutacji są na bieżąco przekazywane do naszych partnerów.

Polityka firmy nie pozwala nam na publiczne komentowanie kwestii poziomu wynagrodzeń. Zapewniamy jednak, że oferty składane Kandydatom stanowią wypadkową ich kwalifikacji, przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej oraz warunków rynkowych. Proces rekrutacyjny zaczynamy od zapoznania się z oczekiwaniami finansowymi Kandydata i staramy się nie zajmować Państwa czasu w przypadku braku zgodności z naszym budżetem.

Jeżeli mają Państwo uwagi dotyczące procesu rekrutacyjnego lub nie otrzymali Państwo informacji zwrotnej, będę wdzięczna za bezpośredni kontakt pod adresem: agata.orlikowska@airhelp.com.

Pozdrawiam,
Agata Orlikowska
HR, Junior Recruiter
AirHelp
2
rekrutowany 2017-05-02 21:36
Ja mam pytanie. Czemu olewacie kandydatów i nie spuszczacie ich na drzewo tylko trzymacie na wszelki wypadek? Półtorej miesiąca po pierwszej rozmowie i cisza...
3
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-05-08 15:45 [pracodawca]
Szanowni Państwo,

jest nam niezmiernie miło, że AirHelp cieszy się coraz większym zainteresowaniem, zarówno wśród klientów, jak i kandydatów. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby przebieg rekrutacji był jak najkrótszy, a kandydaci otrzymywali informacje zwrotne po każdym etapie. Jeżeli ktoś z Państwa nie został poinformowany o decyzji w umówionym terminie, zapewniamy, że nie było to wynikiem naszej intencji. W takim wypadku proszę o kontakt pod adresem maciej.laskowski@airhelp.com w celu wyjaśnienia szczegółów. Dziękujemy za zainteresowanie naszymi wakatami.

Pozdrawiam,
Maciej Laskowski
HR Specialist
AirHelp
1
Mariusz 2017-05-16 15:53
Czy ktos moze mi powiedziec, jakie sa mniej wiecej zarobki w Business Dev.? + co dokladnie sie robi? Z gory serdecznie dziekuje!
1
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-05-23 11:23 [pracodawca]

Last week we hosted Open Day for all the people interested in getting to know more about AirHelp. We had a lot of fun together and received good feedback from our guests! Big thanks to everyone involved. More open days are coming in the near future.

3
Marcin 2017-05-25 00:38
Dzięki Aleksandra N. za opinię. Zastanawiałem się nad pracą w AirHelp ale po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy [zwłaszcza Twojego] podziękuję. Obecnie w pracuje w korpo, gdzie karmią nas podobnymi mrzonkami o rozwoju i awansach, więc znam dokładnie ten temat. Firma ewidentnie nastawiona na świerzych maturzystów.
6
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-05-25 09:47 [pracodawca]

http://traveltothecloud.pl/en/  

24 hours to change the travel experience for people with disabilities!

Don't wait, join 256 hackers in travel to the Cloud powered by AirHelp, Amazon, and Sabre. Everyone can join and brain storm their ideas with experts that will be on hand in the role of mentors.

AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-05-25 15:09 [pracodawca]
Dzień dobry Panie Marcinie,
w AirHelp cenimy zaangażowanych pracowników niezależnie od wieku, czy poziomu doświadczenia. Zachęcamy do udziału w organizowanych w naszym biurze Dniach Otwartych, podczas których można osobiście przekonać się o atmosferze pracy i porozmawiać z pracownikami z różnych działów. Rozumiemy, że dla wielu osób motorem do pracy jest możliwość rozwoju, dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby umożliwić pracownikom zdobycie niezbędnej wiedzy na ich ścieżkach kariery (szkolenia, rozmowy z menedżerami, wewnętrzna rekrutacja). Gdyby chciał Pan poznać więcej szczegółów, zapraszam do bezpośredniego kontaktu: szymon.owczarek@airhelp.com.

Pozdrawiam,
Szymon Owczarek
Junior Recruiter
AirHelp
2
Angel 2017-06-19 18:40
Pracuję w firmie od ponad roku (1 rok i 4 miesiace). Chwalę sobie i godziny pracy i współpracowników na zmianie. Mój Team Leader jest jednym z lepszych w firmie i bardzo dba o nas, jak również kontroluje nas w odpowiedni spoób stawiając przed niami wymagania, którymi jesteśmy w stanie sprostać, a gdy wyjątkowo się postaramy zawsze usłyszymy pochwałę.
2
Łukasz S. 2017-06-24 09:25
Jako były pracownik firmy chciałbym napisać o pracy w AH.
Jak każda firma AirHelp ma swoje plusy i minusy, chyba nie ma pracodawcy, który by każdemu dogodził, czy to pod względem finansowym, atmosfery, czy też obowiązków.

Tak, tak, trzeba pamiętać, że praca to nie tylko wypłata, urlopy i imprezy integracyjne. To też obowiązki dnia codziennego, z których należy się wywiązywać w miarę możliwości jak najlepiej. Jeśli chodzi o AirHelp to mogę zapewnić, że przy realizowaniu swoich zadań nikt nie robi nikomu problemów, a wręcz cała masa osób dłużej pracujących, z bogatszą wiedzą jest skora do pomocy by sprostać każdemu wyzwaniu.
Atmosfera w firmie jest taka, jaką sobie ludzie wypracują. Miałem to szczęście, że pracowałem w jednym z bardziej zintegrowanych działów firmy. Z jednej strony można było liczyć na pomoc kolegów i koleżanek w pracy, z drugiej potrafiliśmy się sami integrować. Oczywiście zdarzały się kwasy, ale jest to nieuniknione w momencie, kiedy pracuje duża grupa osób. Najważniejsze jest to, że zawsze starano się te sytuacje jak najszybciej rozwiązać. Ogólnie w firmie pracuje spora ilość młodych osób, nierzadko świeżo po studiach, więc raczej jest luźno i sympatycznie.
Pieniądze, no tak. Najważniejszy element każdej pracy, chyba dla każdego pracownika. Otóż otóż o wysokości wynagrodzenia informowani jesteśmy na samym początku, więc to do nas należy decyzja, czy pracę w firmie podejmiemy, czy też nie. Nikt, nikogo do niczego nie zmusza. Nie rozumiem tych żali i roszczeniowego podejścia najczęściej młodych osób, które dopiero co rozpoczęły swoją ścieżkę kariery. Wydaje się Wam, że skoro byliście tak dzieli i ukończyliście studia, to należy Wam się niewiadomo co. Bez doświadczenia w pracy, umiejętności, za to z całą masą żądań i roszczeń, najlepiej 5000zł na rękę telefon komórkowy, auto i 5 godzinny dzień pracy. Trzeba pamiętać, że w AH poza pensją podstawową każdemu pracownikowi przysługuje szereg benefitów, które jakąś wartość też mają. Zacznijmy od najpopularniejszego jakim jest Multisport. W większości firm, pracodawca dofinansowuje tego typu karty, czyli pracownik sam musi z własnej kieszeni wyłożyć nierzadko około 100 PLN na kartkę członkowską. W AirHelp jest to całkowicie za darmo, więc jakby nie patrzeć stówka w kieszeni. Pakiet medyczny, tu chyba niewiele mam do napisania, bo podstawową opiekę medyczną w Medicover ma się w standardzie. Kolejnym plusem na rzecz AH są zajęcia językowe. Kiedy odchodziłem z firmy były 3 rodzaje zajęć: Business English, Niemiecki, Hiszpański. Każdy ma prawo wziąć udział w zajęciach, nie ponosząc za to dodatkowych kosztów. Zatem policzcie sobie ile kosztują prywatne korki z danego języka na rynku lub też w szkołach językowych. Nie ma żadnych targetów, więc możesz być spokojnym człowiekiem o swoją następną wypłatę, bo co miesiąc jest taka sam, no chyba, że zdecydujesz się poświęcić swój wolny czas by zrobić nadgodziny w razie potrzeby to możesz liczyć na to, że wypłata też będzie większa. Oczywiście firma też ma swoje za uszami, np bzdurny zapis w umowie o pracy, o zakazie rozmawiania o wysokości wynagrodzenia. Począwszy od tego, że jest to nielegalne i nikt nam nie może zabronić mówić o tym ile zarabiamy, po drugie w firmie zawiera się wiele nowych znajomości, więc ludzie między sobą i tak rozmawiają i tak, zatem po co robić te cyrki i tajemnice?
Skoro było tak fajnie, to dlaczego zmieniłem pracę? Otóż przestało mi to wystarczać, a że zasady panujące w firmie są jasno określone, to nie waliłem głową w mur, tylko podjąłem decyzję o przejściu gdzieś indziej. I taka jest moja rada dla wszystkich tych, którzy twierdzą, że te 2100 netto to mało, jednak z doświadczenia wiem, że to jest równorzędna wysokość wynagrodzenia na podobnym stanowisku, więc nie róbcie jaj żądając jak tu ktoś wcześniej napisał 5000-6000 brutto, za co? W wielu firmach ludzie na wyższych stanowiskach mają mniej. Jeśli pensja z AH nie odpowiada Biedronka, Lidl, Ikea, też chętnie przyjmą pracowników.
Odnoszę wrażenie, że te wszystkie złośliwe komentarze, które tutaj się pojawiają, to wynik frustracji wynikającej czy to z nie przyjęcia do grona AH, czy też dlatego, że AH podziękowało za współpracę delikwentowi. Owszem zdarzają się takie sytuacje, ale wierzcie mi, trzeba się mocno na to napracować, by zostać zwolnionym z firmy. A propos tego, to AH jako jedna z niewielu firm, po okresie próbnym daje umowę o pracę na czas nieokreślony, a trzeba przyznać, że to spory plus.
Wbrew temu, co tu przeczytałem w strukturach firmy również można się rozwijać. Oczywiście nie liczcie na zmianę stanowiska na wyższe po 1, 2, 3 miesiącach pracy. Trzeba się wykazać.
Jak już pisałem wcześniej, firma ma też swoje za uszami. Niejednokrotnie zastanawiałem się nad tym w jaki sposób co poniektórzy awansowali na stanowisko menadżerskie, skoro umiejętności miękkich, zarządzających czy też lingwistycznych bozia szczerze poskąpiła. Miałem to szczęście, że moją prz
5
Łukasz S. 2017-06-24 15:59
C.D.

Miałem to szczęście, że moją przełożoną (nie licząc fantastycznej team liderki Gosi) była Ola, którą ktoś wcześniej próbował tu zdyskredytować pisząc koszmarny paszkwil. Szkoda człowieku, że zabrakło ci jaj do tego, by się podpisać własnym imieniem i/lub nazwiskiem. Ja na temat Oli nie mogę napisać niczego złego, bo jako przełożona starała się robić wszystko by pracowało nam się jak najlepiej, nie było problemu pójść i porozmawiać z Nią, powiedzieć co nie pasuje i co warto zmienić. Oczywiście trzeba liczyć się z tym, że nie wszystko da się rozwiązać od tak i jeśli ma się jakieś skargi i zażalenia, to warto mieć też w zanadrzu jakieś pomysły na rozwiązanie tych problemów.
Dla mnie osobiście firma cierpi na zaburzoną komunikację pomiędzy poszczególnymi działami - jednak SKYPE i inne nowoczesne narzędzia jak Trello, Emplo itp nie zawsze się do wszystkiego nadają. Czasami warto zrobić to w konwencjonalny sposób, szybkim zebraniem, tudzież oficjalnym e-mailem.
Podsumowując mój przydługi wywód. Firma AirHelp jest dobrym pracodawcą zwłaszcza dla osób młodych nabierających ogłady i doświadczenia, którzy są na początku swojej drogi zawodowej. Zapewnia możliwości rozwoju zawodowego jak i indywidualnego. Wynagrodzenie jest takie, a nie inne, ale nikt niczego, przed nikim nie ukrywa. Międzynarodowe środowisko pracy, to kolejny plus pracy w AH, wszak nie często ma się możliwość kontaktu z managerami znaczących, światowych linii lotniczych. Ja swojego czasu spędzonego w firmie nie żałuję ani przez chwilę.
6
Łukasz S. 2017-06-24 15:59
C.D.

Miałem to szczęście, że moją przełożoną (nie licząc fantastycznej team liderki Gosi) była Ola, którą ktoś wcześniej próbował tu zdyskredytować pisząc koszmarny paszkwil. Szkoda człowieku, że zabrakło ci jaj do tego, by się podpisać własnym imieniem i/lub nazwiskiem. Ja na temat Oli nie mogę napisać niczego złego, bo jako przełożona starała się robić wszystko by pracowało nam się jak najlepiej, nie było problemu pójść i porozmawiać z Nią, powiedzieć co nie pasuje i co warto zmienić. Oczywiście trzeba liczyć się z tym, że nie wszystko da się rozwiązać od tak i jeśli ma się jakieś skargi i zażalenia, to warto mieć też w zanadrzu jakieś pomysły na rozwiązanie tych problemów.
Dla mnie osobiście firma cierpi na zaburzoną komunikację pomiędzy poszczególnymi działami - jednak SKYPE i inne nowoczesne narzędzia jak Trello, Emplo itp nie zawsze się do wszystkiego nadają. Czasami warto zrobić to w konwencjonalny sposób, szybkim zebraniem, tudzież oficjalnym e-mailem.
Podsumowując mój przydługi wywód. Firma AirHelp jest dobrym pracodawcą zwłaszcza dla osób młodych nabierających ogłady i doświadczenia, którzy są na początku swojej drogi zawodowej. Zapewnia możliwości rozwoju zawodowego jak i indywidualnego. Wynagrodzenie jest takie, a nie inne, ale nikt niczego, przed nikim nie ukrywa. Międzynarodowe środowisko pracy, to kolejny plus pracy w AH, wszak nie często ma się możliwość kontaktu z managerami znaczących, światowych linii lotniczych. Ja swojego czasu spędzonego w firmie nie żałuję ani przez chwilę.
1
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-06-29 13:18
Angel, Łukasz,

bardzo dziękujemy za Wasze opinie! Wraz z rozwojem firmy chcemy, aby praca u nas była cennym doświadczeniem dla wszystkich nowych pracowników, a także tych, którzy od dłuższego czasu budują AirHelp. Wszystkie komentarze są cennymi wskazówkami również dla Kandydatów zainteresowanych naszą kulturą organizacyjną.

Angel, mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą co najmniej tak pozytywne!
Łukasz, trzymamy kciuki za Twój rozwój zawodowy również poza AirHelp :)

Pozdrawiam,
Maciej Laskowski
HR Specialist
AirHelp
2
Michal 2017-07-15 09:23
Niestety, ale firma wyrosla ze startupu i nadal zachowuje sie jak startup. Jezeli chcecie tutaj rozpoczac swoja kariere bez doswiadczenia i nie macie wygorowanych wymagan finansowych - strzelam ze jest to jakis poczatek. Po roku pracy bez podwyzki lub z tak mala ze az obraza pracownika mozna zaczac szukac czegos innego.

Dla doswiadczonych ludzi w swiecie IT - nie polecam. Nawet jezeli nie chcecie sztabek zlota na poczatek tylko adekwatne wynagrodzenie do stanowiska i doswiadczenia to bedziecie za drodzy w Airhelp.

Rozmowa rekrutacyjna - na poczatku skype, chyba ze akurat im nie dziala to telefon. Najpierw rozmowa HR o doswiadczeniu i oczekiwaniach finansowych, pozniej rozmowa z managerem bardziej szczegolowa, pozniej juz rozmowa techniczna f2f ze specjalistami w dziedzinie. Wszystko by bylo ok gdyby caly proces nie trwal 2 miesiace, a rozmowa z managerem nie odbyla sie 2 razy bo zapomnial juz tej pierwszej.

4
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-07-18 09:43 [pracodawca]
Dzień dobry Panie Michale,
bardzo nam przykro, że proces rekrutacyjny trwał tak długo. Zdecydowanie nie są to nasze standardy, staramy się kontaktować z kandydatami maksymalnie w ciągu kilku dni. Być może wyjątkowe okoliczności sprawiły, że tak nie zdarzyło się w tym wypadku, postaramy się przeanalizować sytuację na podstawie przedstawionych przez Pana informacji. Gdyby chciał Pan podać więcej szczegółów, proszę o przesłanie maila na adres maciej.laskowski@airhelp.com

Zapewniamy, że w naszej firmie zatrudniamy zarówno osoby bez doświadczenia zawodowego, jak i starszych specjalistów czy managerów. Polityka wynagrodzeń omawiana jest indywidualnie z każdym pracownikiem.

Mamy nadzieję, że pomimo długiego czasu oczekiwania odniósł Pan pozytywne doświadczenia z kontaktu z naszą firmą i będziemy jeszcze mieli okazję wrócić do rozmów przy kolejnych rekrutacjach. Tymczasem życzymy powodzenia w rozwoju zawodowym!

Pozdrawiam,
Maciej Laskowski
HR Specialist
AirHelp
1
rob 2017-07-18 11:32
1
Co do wynagrodzen to kazdy wie,ze poczatkujacym bez paru jezykow obcych ta firma nie zaplaci sredniej krajowej,inne placa ,wiec zamiast narzekac to mozna wybrac inna firme a jesli ktos operuje jedynie angielskim (jedynie,gdyz to sa stanowiska jezykowe to zeby wymagac pensji na poziomie 3000+, powinno sie znac polski,angielski + 1)
2
odkad firma sie "rozwinela" to zrobili zaciag studentow,bo taka byla potrzeba. nie mogli "wyciagnac" ludzi z doswiadczeniem typu 2lata+ z innych firm wladajacych jedynie angielskim,gdyz w innych poprostu placa lepiej.
3
ML, rozumiem,ze w obliczu tylu negatywnych komentarzy(niektore sluszne,inne nie) musi Pan robic dobry PR i jest to zrozumiale,ale trzymanie ludzi w niepewnosci pare tygodni po rozmowie jest norma. dobra opinia jest wazna,mimo,ze ciezko juz ja uratowac,ale troche szczerosci sie tez przyda :) wszystko to wynika to najpewniej,ze jak jest robiony zaciag to selekcja 40kandydtow ze 150zebranych aplikacji od studentow swiezo po studiach kulturoznawstwa romanskiego marzacych o pracy w biurowcu poprzez agencje pracy jest czsochlonna i niema co tego ukrywac,czy sie tego wstydzic.
1
Karolina 2017-07-20 08:28
W każdej firmie są zatrudniani praktykanci @rob ale z aktualnych ofert pracy wynika, że raczej szukają ludzi na stałe stanowiska
Riki 2017-07-21 08:32
Niestety z wielkim rozczarowaniem obserwowałem ostatnie wydarzenia w firmie. Czas zweryfikowal powierzenie wysokich stanowisk osobom, które nie maja doświadczenia w zarządzaniu drastycznie rosnąca firma. Za błędne decyzje oczywiscie płaca Ci usytuowani niżej w strukturze, podczas gdy stanowiska osob rzeczywiście odpowiedzialnych są bezpieczne. A teraz bebechy: nie wierzcie w to co obiecują. W ofercie mozesz mieć napisane ze po 6msc dostaniesz umowę na czas nieokreślony, zrezygnujesz ze swojej poprzedniej, bezpiecznej pracy i po przejściu okaże się ze jest to zmienione i zakomunikowane słabym mailem bez uprzedzenia i bez dyskusyjnie. Dopasuj się albo "zmień jak Ci się nie podoba"-cytując samego CEO. Zmiana zasad w trakcie gry to standard. Rozstanie z pracownikiem?mozesz dobrze robić swoją robotę, dostawać pochwały, a i tak pewnego pięknego dnia podziękują Ci - również z zaskoczenia (bez żadnych ostrzeżeń). Polityka rozstania ponoć gdzieś istnieje, lecz próżno jej szukać. Każdy robi to co chce i jak chce-pełna samowolka, zero kontroli nad tym jak to jest przeprowadzane. Tak jak mówi sam właściciel- Airhelp to rollercoaster - emocje gwarantowane!mi takie okazywanie braku szacunku nie odpowiadało, jestem już poza. Pozdrowienia dla tych co zostali.
16
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-07-21 22:03 [pracodawca]
Szanowni Państwo,
dziękujemy za Państwa komentarze. Każdy z nich traktujemy poważnie i staramy się wyciągać wnioski z Państwa opinii. Ma to raczej na celu usprawnianie naszych procesów niż działanie wizerunkowe.

Zapewniam, że naszą regułą jest niezwłoczne przekazywanie informacji zwrotnej w procesie rekrutacji. Zdarza się, że informacja nie trafia do kandydata z różnych powodów - mogą to być na przykład problemy techniczne lub pośrednictwo agencji pracy. W takiej sytuacji polecamy kontakt z rekruterem, który będzie w stanie poinformować o statusie Państwa aplikacji, a także zidentyfikować problem.

W AirHelp uwzględniamy różne formy współpracy, jesteśmy otwarci również na praktykantów i stażystów - każda kandydatura jest traktowana indywidualnie, a oczekiwania potencjalnych praktykantów analizowane wspólnie z managerami odpowiedzialnymi za konkretne zespoły. Na większości z naszych stanowisk nie wymagamy znajomości języka polskiego, jednak język angielski, jako podstawowy język komunikacji w firmie, jest wymagany od każdego kandydata.

AirHelp jest młodą organizacją i w firmie nieustannie zachodzą zmiany. Wdrażamy nowe narzędzia i procedury, tworzymy nowe departamenty czy stanowiska - wszystko dzieje się dynamicznie jak w startupie. Kultura organizacyjna przewiduje ciągłe doskonalenie procesów i uczenie się na błędach. Kandydaci są o tym informowani w trakcie procesu rekrutacyjnego i na każdym kroku wdrożenia.

Niezależnie od kwestii formalnych i zmian w procedurach mogę w imieniu zarządu zapewnić, że pracownicy, którzy rzetelnie podchodzą do swoich obowiązków i wywiązują się z powierzonych zadań, nie muszą martwić się o swoje zatrudnienie. Ewentualne rozstania z pracownikami są zgodne z prawem pracy oraz obowiązującą w firmie procedurą i poparte obiektywnymi kryteriami.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniami.

Pozdrawiam,
Maciej Laskowski
HR Specialist
AirHelp
1
Carlos Sainz 2017-07-25 10:06
Airhelp... wzbudza wiele kontrowersji. Na pewno ma swoje plusy jak i minusy. Rozpocznę od plusów.

To dobre miejsce dla osób dopiero zaczynających swoja przygodę z praca na serio. Nie trzeba mieć doświadczenia, ani żadnych niezwykłych umiejętności prócz znajomości języka angielskiego po to, żeby dostać te pracę. Na wstępie dostajesz umowę o pracę (czyli też plus, że nie śmieciówkę na zlecenie) na 6 miesięcy, a następnie po nowych wspaniałych zmianach na 12 miesięcy. Zaliczmy tez na plus to, że można wybrać zmianę, na której się pracuję- standardową na rano, popołudniową, nocną a nawet weekendy.
Plusem jest tez to, że pracując w Airhelp możesz skorzystać z darmowych lekcji języka obcego. Na tę chwilę jest angielski, niemiecki, hiszpański i polski.
Oczywiście jak w każdej firmie jest tez multi sport i dzień z owocami, który w ostatnim czasie jest coraz uboższy, ale jest.
Jeśli chodzi o atmosferę w różnych działach i zespołach to zależy ona od TL i Head'a, bywa różnie.
Co mam do zarzucenia Airhelpowi?
Po pierwsze firma jest zarządzana w bardzo nieprofesjonalny sposób, jak by nikt nie wiedział co ma robić, wciąż panuje ogromny chaos, wszystko zmienia się z dnia na dzień. Procedury potrafią się zmieniać kilka razy w ciągu miesiąca, że aż ciężko zapamiętać co i jak. Poza tym właściwie żaden z szefów nie ma doświadczenia w zarządzaniu ani firmą ani ludźmi. Popełniają mnóstwo błędów, które potem próbują skrzętnie ukryć przed właścicielem firmy Heńkiem. Wszytko jest tu robione na wariata, brak tu logiki i precyzyjnej strategii. Pewnie wynika to z tego, że awanse tu nie wynikają z kompetencji danej osoby, ale z tego jak dobrze potrafi pochlebić komuś wyżej, albo dobrze ustawionemu. Nie ma tu co liczyć na awans czy lepsze stanowisko, obserwuje niektórych ludzi, którzy są tu naprawdę długo i tyrają za żenującą stawkę na tym samym stanowisku co ja.
Atmosfera w firmie jest dość specyficzna, od mocno rozluźnionej do bardzo napiętej, w zależności jakie nastroje ma nasz zespół szefów i czym aktualnie planują nas udręczyć- mam tu miedzy innymi na myśli nowy regulamin pracy, który wszedł w życie bez zachowania przepisów prawa pracy i niektóre punkty były wbrew prawu pracy. Radzę nie liczyć tu na profesjonalne podejście do pracownika, spodziewaj się raczej tego, że tu ludzie kierują się emocjami i sympatiami lub ich brakiem. To jest denerwujące jeśli jesteś człowiekiem, który poważnie traktuje swoją pracę. Moim zdaniem to jest ogromny problem w tej firmie. Nie zdziwię się jeśli mój wpis zostanie wykasowany z tej strony za szczerość. Kilka postów zostało usuniętych, wiec GOWORK nie jest do końca szczery.
Przejdę teraz do najważniejszej rzeczy i jednocześnie wywołującej największe emocje wśród pracowników a mianowicie pieniądze. Stawki są tu żenujące. Mogę się zgodzić, że na początek 2200 na rękę jest ok, ale po 6 miesiącach powinna być podwyżka. Tymczasem jest tu mnóstwo ludzi, którzy pracują rok i ponad zarabiając tyle samo co nowi pracownicy. Podwyżka w stosunku do stawki też bardzo mała. Nie ważnie ile się starasz i jakie masz osiągnięcia wszyscy dostają tyle samo czyli 7%. Niskie płace i małe podwyżki totalnie ludzi demotywują do pracy. Po co się starać skoro i tak każdy dostaje tyle samo?? Nie ma też żadnych premii czy dodatków, nawet na święta nic nie ma. AAAA na Boże Narodzenie dostaniesz voucher na lot, którego prawdopodobnie nie zrealizujesz, bo nie będzie Cię stać żeby gdzieś jechać. Oczywiście właściciel firmy nie widzi nic w tym złego, że płaci nam niemal minimalne stawki a zasłania sie tym, że jest to niby średnia. Z tego co mi wiadomo średnie zarobki w Polsce to 4 508 PLN (dane GUS za miesiąc czerwiec)
11
Carlos Sainz 2017-07-25 10:13
cd.
Z tego wynika, ze jesteśmy bliżej płacy minimalnej niż średniej. Jeśli zażądasz podwyżki to wiedz, że jej nie dostaniesz. Henrik bardzo konkretnie powiedział, że jeśli Ci się nie podoba to nikt nikogo na siłę nie trzyma, a nie pracujemy w tej firmie dla pieniędzy tylko z potrzeby pomagania podróżnym...
Podsumowując mój wpis jeśli szukasz pierwszych doświadczeń w pracy nibykorpo to polecam. Zrobisz staż a i może jakiś język podszkolisz. Jeśli poważnie myślisz o życiu i karierze stanowczo nie polecam. Ta firma Cie wykończy.
Pozdrawiam!
PS. Ekipo gowork nie zdziwię się jeśli moja opinia zostanie usunięta po odpowiedniej ingerencji szefostwa Airhelp.
6
AirHelp Poland Sp. z o.o. 2017-07-28 12:41 [pracodawca]
Dziękujemy za komentarz i podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Jesteśmy młodą organizacją i wiele nauki jeszcze przed nami. Dlatego bardzo doceniamy Twoją wypowiedź na temat atmosfery, awansów, zmian procedur, zarządu oraz wynagrodzeń.

Mimo tego, że jesteśmy młodą firmą, w naszym zespole pracują osoby o różnorodnych kompetencjach, począwszy od doświadczonych przedsiębiorców poprzez dyrektorów zarządzających dużymi zespołami czy firmami, aż po osoby z przeszło dwudziestoletnim doświadczeniem w lotnictwie - to tylko kilka przykładów. W AirHelp staramy się wykorzystywać potencjał naszej załogi i awansować wyróżniające się osoby na stanowiska kierownicze. Naturalnie zdajemy sobie sprawę, że tacy pracownicy wymagają szczególnego wsparcia, dlatego regularnie przygotowujemy dla nich szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne z różnych kompetencji.

Regulamin Pracy obowiązujący w polskim oddziale AirHelp nie zmienił się od wielu miesięcy, a informacja, do której się prawdopodobnie odwołujesz, to tylko przypomnienie podstawowych zasad obowiązujących naszych pracowników. Treść Regulaminu Pracy, jak i dodatkowego dokumentu jest zgodna z obowiązującym w Polsce prawem pracy.

Nie udostępniamy publicznie informacji o poziomie wynagrodzeń na konkretnych stanowiskach, możemy jednak zapewnić, że konstruując siatkę płac odnosimy się do danych rynkowych dotyczących konkretnych stanowisk, uwzględniamy również poziom doświadczenia i umiejętności konkretnego pracownika. Wynagrodzenie przeciętne ogłaszane regularnie przez GUS jest średnią płacą w danym sektorze gospodarki i obejmuje stanowiska różnych szczebli, zatem nie można zastosować go przy analizie wynagrodzenia na konkretnym stanowisku.

Zachęcamy pracowników do dzielenia się komentarzami na stronach takich jak gowork.pl, ponieważ jest to świetne źródło informacji dla potencjalnych kandydatów. Zazwyczaj nie ingerujemy w treść tych wpisów, jednak w ostatnim czasie pojawiło się kilka komentarzy łamiących regulamin serwisu i zmuszeni byliśmy zgłosić je do moderacji. Apelujemy o dodawanie opinii w zgodzie z dobrymi obyczajami i z poszanowaniem dóbr osobistych konkretnych pracowników.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim użytkownikom za dzielenie się Państwa opiniami.

Pozdrawiamy,
Zespół HR
AirHelp
1
swiatowiec maly 2017-07-30 16:14
gosciu, ja cie nie rozumiem. po to na poczatku kariery zarabiasz tak nedzne stawki, zeby zdobyc doswiadczenie i nauczyc sie negocjowac przy szukaniu kolejnej pracy. czy to takie trudne ? tak, ale z czasem nauczysz sie gadac na rekrutacjach z potencjalnymi pracodawcami i w koncu gdzies indziej ktos ci zaproponuje te 3 czy 4 kola na reke. jesli nie ? to zawsze masz wybory: zagranica i dalsze drazenie doswiadczenia albo wlasna firma.
ja taka kase zarabialem w wawie przez 3 lata kilka lat temu i bylo mi ogromnie wstyd, bo stac mnie bylo tylko na wynajecie pokoju (nie wiem jak gdansk) i zapomnij o sprawach prywatnych. przez 1.5 roku szukalem twardo pracy, czas lecial, doswiadczenie lecialo, az w koncu skonczylem za granica za stawke 5-6 razy wyzsza. minelo znow kilka lat, dzis juz mam powazne doswiadczenie i jestem "niebezpieczny" (b. dobrze sie nauczylem, ze negocjuje sie tylko na poczatku, bo potem w 99% nie dostaniesz podwyzki) i dalej probuje ale widac w PL nie chca placic jeszcze na tyle, zebym myslal o powrocie.
pamietaj, ze zmieniajac prace tez sie uczysz, jak gadac z innymi i jak sie sprzedac. tego nie da ci siedzenie w jednej firmie przez 10-20 lat.
wiec zakasaj rekawy i wysylaj dziesiatki cv i sam zobaczysz, czy bedzie odzew.
2
Adatrx 2017-08-04 10:26
TL;DR:
Odpuście sobie pracę w AirHelp. Brak szacunku do pracownika, chaos, chaos i jeszcze trochę chaosu. Śmieszne pieniądze w stosunku do odpowiedzialności i poświęconego czasu.

Szerszy opis:
Pracowałem trochę w produkcie i już tam było bardzo słabo, nie chcę myśleć jak źle było na tym call center na którym upchnęli stado ludzi. Kierowniczka tamtego działu to młoda dziewczyna, która jeszcze sporo musi się nauczyć o kierowaniu zespołem ludzi.

W produkcie jest niestety nie lepiej. Co chwila zmieniają się osoby na stanowisku Head of Product. Panuje więc chaos, roadmapa jest nieczytelna i zmienia się chyba tylko po to żeby osiągnąć cyferki na papierze. A to prowadzi do wniosku, że firma może być pompowana i sprzedana innej w bliskiej perspektywie. Przy takim chaosie nie nauczycie się nic jako młodzi pracownicy. Wasze projekty będą zawieszane losowo i niekończone. Spotkacie się za to z micromanagmentem i źle prowadzoną ścieżką Waszego rozwoju (generalnie firma nie ma na Was pomysłu) - przez co robi się niezdrowa rywalizacja bo każdy chce awansować i wyszarpać dla siebie najwięcej jak może kiedy struktura w firmie jeszcze nieokrzepła.

Ci bardziej rozsądni zawijają się stamtąd. Tak niestabilnego miejsca pracy nie widziałem dawno.

Jeśli nie zależy Wam na rozwoju, to na kasę też nie liczcie. Firma naprawdę nie oferuje nic wyjątkowego. Co więcej wiele firm z tego samego budynku da Wam warunki o niebo lepsze. Siatka płacowa o której pisze AirHelp wyżej to jest kpina. AirHelp zalokował się w Polsce, bo mu się opłacało zatrudniać ludzi za psie pieniądze - a tak mogą właśnie pogrywać tylko w Polsce i raczej nie ukrywa się tego, że traktuje się Gdańsk jak tanią fabrykę.

Większość działów to ludzie młodzi i bardzo młodzi - bez doświadczenia, nie ma ich kto uczyć. Natomiast łatwo utrwalają się złe wzorce (rywalizacja, brak szacunku, bylejakość) bo nie ma faktycznych liderów.

I możecie sobie myśleć, że spróbujecie i że będziecie to znosić a inni są słabi - droga wolna. Ale prawda jest taka, że szkoda na to czasu i trzeba się jednak szanować. Pracuje tam dużo świetnych ludzi, ale to tylko część tego co powinno się wymagać od miejsca pracy.
14
Karolina 2017-08-12 18:52
@Adatrx każdy ma prawo do własnego zdania i opisania go tutaj. A czy mógłbyś napisać co AirHelp Poland proponował w pakiecie socjalnym? Odbiór pracodawcy to bardzo indywidualna sprawa więc po podaniu konkretów każdy będzie mógł sam sobie go ustalić .
1
Airhelper 2017-08-14 11:48
Multisport, pakiet medyczny Medicover, Fruit Friday- owoce i napoje w piątki, voucher na lunch za 18 zł w Ludovisku raz na miesiąc. Na koniec roku zwykle dostajemy voucher na lot 75-100 EUR.

Nie ma premii, nie ma dodatkowych benefitów na święta czy inne okoliczności.
Chiara 2017-08-20 14:12
Szkoda, że zapomniałeś, że:
Multisport jest bezpłatny w opcji plus (w wielu firmach trzeba do karty dopłacać)
masz trzy bezpłatne języki obce do wyboru, plus polski dla obcokrajowców
obecnie można za darmo uczyć się podstaw programowania
dwie potężne imprezy integracyjne dla całej firmy dwa razy w roku
mniejsze imprezy i wyjścia integracyjne w ciągu roku w ramach poszczególnych działów i teamów
z okazji różnych świąt i specjalnych okazji zawsze są dodatkowe cateringi, torty, pizza itd.
automat z przekąskami dofinansowany przez firmę (ceny niższe niż w sklepie, np. Snickers po 1zł)
w kuchni kilkanaście różnych rodzajów herbat i kaw
szafki rowerowe i prysznice sfinansowane przez firmę
cena parkingu samochodowego również niższa niż ta oferowana przez OBC
bonus za polecenie osoby w procesie rekrutacyjnym
w części działów możliwość pracy zdalnej

Ale to wciąż za mało, prawda? Niektórzy chcieliby dostawać premię za samo pojawienie się w biurze.
4
Karolina 2017-08-22 16:58
@chaira Czyli pracując w firmie można dodatkowo uczyć się dzięki niej kilku języków obcych jednocześnie? Czy w obecnym sezonie letnim rownież zorganizowano jakąś imprezę integracyjną? Wskazuje się, że takie imprezy bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę w pracy. Jak to wygląda tutaj?
Chiara 2017-08-22 22:11
Tak, w tej chwili można uczyć się angielskiego, niemieckiego i hiszpańskiego, a obcokrajowcy ponadto mogą uczyć się polskiego. Wszystko to za darmo :) Możliwe, że niedługo dostępne będą kolejne języki do wyboru.
Była impreza integracyjna w czerwcu. 500 osób, plener, rewelacyjna zabawa i atmosfera mimo padającego deszczu.
Il 2017-08-27 22:11
Zamiast tych calych szopek co opisujesz, mogliby poprostu podniesc stawki lub dawac premie dla calej zalogi z juniorami wlacznie :) zostaloby yo bardziej docenione.
Jeszcze troche i tak to przeciez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Karolina 2017-08-30 17:15
@II nie da się niestety uogólnić stwierdzenia, że to wystarczyłoby do zadowolenia wszystkim. Prawdopodobnie znalazły by się osoby, które narzekałby na brak innych możliwości rozwoju w firmie. To dla wielu osób bardzo duża oszczędność - możliwość darmowego kursu języków obcych.
2
Hank Moody 2017-09-02 10:12
Źle się działo. Dzieje się jeszcze gorzej. Mam kontakt z ludźmi którzy zostali i na gwałt szukają innych miejsc. Sytuację podsumowują idealnie słowa samego prezesa "jak się nie podoba to drzwi są otwarte". Zero dyskusji. A Polska jak sam mówi idealnie nadaje się na startup bo jest tu tani pracownik. Jaki prezes taka firma.
5
Oleg 2017-09-06 08:35
Oczywiście że mało, bo to nie jest standardem w tej branży, a na pewno nie wynagrodzenia i nie kontakt z pracownikiem.
2
Karolina 2017-09-09 11:39
Mnie się z kolei wydaje @Oleg, @II, iż to, że AirHelp Poland "nadrabia" tymi rzeczami socjalnymi, o których @chiara, dobrze świadczy o całokształcie. Może nie jest to nic wielkiego, ale nie w każdej firmie pracownicy mogą liczyć, np. na darmowe kursy językowe.
1
Oleg 2017-09-12 08:48
@Karolina, w tej branży w każdej firmie są pakiety socjalne i to benefity o wiele bardziej rozbudowane niż w AirHelp. Bądźmy realistami AirHelp niczym nie nadrabia. Jeśli kogoś robi, że dostanie kurs językowy, czy trochę owoców raz w tygodniu w zamian za szacunek, godne wynagrodzenie i szansę rozwoju, to znaczy, że ma bardzo nisko zawieszoną poprzeczkę. Niestety takie firmy jak AirHelp pokazują i utrwalają na rynku pracy przekonanie, że małym wysiłkiem firmy utrzymają przy sobie wartościowych pracowników. Tych najlepszych już w AirHelp nie ma (znaleźli miejsce dla siebie w lepszych firmach), kolejni już się rozglądają. Ci co boją się odejść są właśnie tymi, którzy wierzą, że nic lepszego się dla nich nie trafi. Tak właśnie destrukcyjnie działa na ludzi narracja, że to co dostali to powinno wystarczyć i że nie mają co liczyć na więcej.
5
Dante 2017-09-12 08:50
W AirHelp lepsze jutro było wczoraj
9
Developer 2017-09-18 09:36
Hej Wy wszyscy co kochacie i chwalicie tutaj AirHelp,
a co powiecie o tym, że zlikwidowaliście w zeszły piątek cały dział mobile?
Czy dalej uważacie, że to standard w branży, że tak się komunikuje z pracownikami? I że to stabilne miejsce pracy? Bądźmy poważni. Piszą te komentarze ludzie z HRów, bo muszą, taka praca. Ale czy nie jest Wam trochę głupio bronić takiej sprawy?
8
Karolina 2017-09-25 19:40
@Davaloper co w takim razie stało się ze wszystkimi pracownikami z tego działu? Zostali przeniesieni odo innych działów? Jak tow zostało rozwiązane? @Oleg być może masz racje - ja w tej branży nie pracuje. Ale dla osoby, która patrzy na to z boku - te warunki wydają się naprawdę bardzo dobrze. Co w takim razie oferują inne firmy? I czy naprawdę AirHelp Poland nie szanuje swoich pracowników?
zacznijcie szanować pracę 2017-09-26 13:20
Przejrzałam wszystkie opinie i jestem nieco zmartwiona. Mój chłopak pracuje w Air help i lubi chodzić do pracy. Narzeka tylko na "grupy" młodych ludzi zaraz po studiach lub w trakcie którzy ciągle się śmieją. Takie przedszkole. Co do zarobków fakt nie jest to pensja powalająca ale nie oszukujmy się wszystko na umowie i to brutto. Czyli jeśli ktoś bedzie sie starał o kredyt to super to wypada. Opieka medyczna? WOW!
Karta Multisport . Ludzie czego Wy chcecie więcej ? Zawsze można poszukać innej pracy. Niestety nie jest tak łatwo znaleźć lepszą płatną pracę. W każdej firmie są jakieś nazwijmy to niedogodności wkońcu to praca a nie wakacje.
1
Dev 2017-09-28 20:05
Zostali zwolnieni. Mają poszukać sobie innych firm. Aplikacja mobilna im się nie zwróciła więc ja zajęli. Liczą się słupki a nie ludzie. Chaos do kwadratu.
1
Ano 2017-10-05 20:40
Dobre warunki? 2k brutto? W lidlu na kasie dostaniesz 2,5-3k. Wlasciwie o jakich stanowiskach mowimy i z jakim stazem? Bo jak o call center na start to byc moze ok, ale np. dev z 5 letnim doswiadczeniem to smich na sali.
Nawet ludzie z call center zaraz po studiach przychodza do pracy po to zeby byc w stanie przynajmniej wynajac mieszkanie, nie mowiac juz o kredycie na wlasne. Karte multisport nie kazdy wykorzysta wiec trudno to traktowac jak sensowny benefit, lekcje jezykow zaleza od ich jakosci i jako ze sa w godzinach pracy to pewnie i tak wszystkiego nie wykorzystasz bo czasowo nie wyrobisz. Imprezami integracyjnymi czynszu tez nie zaplacisz. Prywatna opieka to standard w tej branzy wiec podstawowy pakiet w Medicoverze d.. nie urywa. Czy firma placi tez Medicover za rodzine? Czy wesolo zaklada ze bedzie zatrudniac tylko ludzi zaraz po studiach ktorzy i tak z nia dluzej nie zostana? Chyba ze w Gdansku wszystko za darmo daja wiec pracodawca juz nawet placic nie musi.
5
zacznijcie szanowac prace 2017-10-10 08:16
To idz do Lidla. ;-)
Mika 2017-10-12 00:51
Czy CV musi być wysłane w języku angielskim?
1
Zostaw swoją opinię o AirHelp Poland Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AirHelp Poland Sp. z o.o.