brak logo

AirHelp Poland Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o AirHelp Poland Sp. z o.o.

anonim 2015-12-23 16:45:04
firma super podobno,lecz rekruter maciej to osoba oceniajaca jezyk,ktory powinien byc nieskazitelny. osoby lepsze jezykowo od niego samego odrzuca,wiec to jakas pomylka z tym facetem tak jak miesiac czasu czekanie na feedback
Justyna 2016-01-18 16:42:31
@Tomek, pracuję na tym stanowisku od roku i bardzo sobie chwalę ;) warunki korzystne,no i fajni, młodzi ludzie na poziomie, przyjemnie się pracuje. Firma ma skandynawskie korzenie i takie też podejście do pracownika, osobiście gorąco polecam :)
konduktor 2016-02-09 15:14:39
witam. a jak wyglądają zarobki w tej firmie?
2
Zniesmaczony 2016-04-16 13:47:04
A miało być tak pięknie.. Kto to wytrzyma, praca 24h ;/
Zniesmaczony 2016-04-16 14:07:01
Dużo ofert? Każda jest taka sama.. A jeśli uważasz, że dobrze płacą to chyba masz nierówno pod sufitem..
3
Zniesmaczony 2016-05-09 01:36:07
Umowa o prace? I to nazywasz wielkim osiagnieciem? Ludzie stamtad uciekaja. Praca na straszne zmiany. Chyba nikt nie chce pracowac na nocki.. Kasa mala wiec nic ciekawego..
1
Zniesmaczony 2016-05-09 01:38:23
A i dodatkowo nie wolno sie nikomu odzywac i grafiki sa narzucane i nic nie jest uwzgledniane.. To smutne
Zdumiona 2016-06-26 19:53:29
@Zniesmaczony, większej bzdury przeczytać tu chyba nie mogłam. Narzucane grafiki? Stałe godziny pracy to NIE JEST narzucanie grafiku, tylko tryb pracy, na który się zgadzasz przed podpisaniem umowy. Chcesz poznać smak narzucanego grafiku? Idź do sklepu pracującego 24/7, gdzie grafik ustala Ci manager, masz być dyspozycyjny cały czas i mało masz do powiedzenia, czy będziesz pracował na zmianę dzień/noc, czy nie.
Pracujesz po 8 albo 12h, sam wybierasz, jakie chcesz zmiany. Siedzę tu już od ponad pół roku i nigdy nie słyszałam, żeby kogokolwiek zmusili do nadgodzin. Wręcz przeciwnie, chętni sami się znajdują, bo w końcu dodatkowo płatne.
Na warunki i wynagrodzenie naprawdę nie ma co narzekać. Wyglądasz mi albo na rozgoryczonego kandydata, którego nie przyjęli, albo byłego pracownika, który się niewyobrażalnie obijał i dostał, na co zasłużył.
Proponuję iść wyładować swoje żale na joggingu lub ewentualnie u psychoterapeuty, a nie trollować na forum i wprowadzać ludzi w błąd. Jeszcze ktoś Ci uwierzy i przegapi szansę na dobrą pracę w miłej atmosferze.
P.S.: Jeśli rozmawia się po cichu, między sobą, to nikt nie bije. Są nawet specjalne spotkania co tydzień, gdzie zbiera się cały zespół i rozmawia ze sobą o wszystkim i o niczym. A atmosfera i ludzie są naprawdę sympatyczni, aż chce się iść do pracy :)
4
Airhelperka 2016-06-29 08:37:14
Pracuję w AirHelp od ponad roku i jestem więcej, niż zadowolona. Godziny pracy mogłam wybrać, jakie mi pasują, jest też możliwość pracy zdalnej (z domu). Ludzie pracują na full time albo na zmiany albo na nocki albo tylko w weekendy, jak kto woli, nikt do warunków umowy nie zmusza.
Zarobki są bardzo dobre, po roku dostałam podwyżkę, a na koniec roku znowu będzie ewaluacja płac. Benefity też są niezłe i planowane są kolejne. Teraz przenieśliśmy się do OBC na Przymorzu, a za rok będziemy pracować w najwyższym budynku (który właśnie się buduje) w tym kompleksie. Szef jest bardzo w porządku, ludzie są super. Czego chcieć więcej?
5
blabla 2016-07-05 13:58:03
Hej może ktoś powiedzieć jak wyglądają zarobki w IT ?
1
smutny 2016-07-06 20:38:27
Najwyrażniej mają kogoś na etacie, kto piszę same pozytywy. Więc pozwolę sobie dodać kilka informacji prosto od pracowników.
Zmiany - fatalne, nie znaleźli chętnych na zmiany nocne i zmuszają teraz osoby, które wyraźnie podkreślałuy, że takich zmian nie chcą. Nikt nie słucha tylko narzucają, pod przykrywką możliwości wyboru. Haha.
Zarobki na poziomie takim jak u innych pracodawców w trójmieście. Jestem w trakcie innych rekrutacji i niczym nie odbiegają od siebie.
Atmosfera mocno się pogorszyła. Z początkowo rodzinnej na coraz bardziej korpo. Nie gadaj, nie ruszaj się, nie pisz tak głośno, nie oddychaj, nie pytaj. Ale cóż, znaleźli swoich baranów i teraz czas na chapanie kasy.

Generalnie, już nie warto.....
4
Marcin Wójcik 2016-07-07 07:47:57
Zastanawiałem się czy wysłać CV ale po tych opiniach chyba odpuszczę. Widać że nie warto.
mała 2016-09-07 15:28:18
Podczas procesu rekrutacyjnego obiecano mi, że się ze mną skontaktują w ciągu tygodnia BEZ WZGLĘDU na wynik rekrutacji. Minęły 2 miesiące - telefonu/maila/smsa : brak.

Rekruterka niesłowna.

1
Mr Q 2016-09-23 14:56:28
@mała , miałem identycznie. Rekruterka obiecała wrócić z informację (choćby negatywną). Mało to poważne...
Malwina 2016-09-26 10:47:23
Czy ktoś się orientuje jaka atmosfera panuje w dziale księgowości? Od dłuższego czasu jest tam wolny wakat na stanowisku junior accountant`a. Zastanawiam się czy wysłać tam CV. Problem w tym że to stanowisko często pojawia się w ogłoszeniach jako wolny wakat a związku z tym mam podejrzenia że albo firma się rozwija i potrzebuje nowych księgowych albo atmosfera tam i zarobki są nie do zniesienia.
poszukiwacz 2016-09-27 14:43:15
Hej. Czy możecie poradzić jak wygląda praca na stanowisku Junior Air Claim Specialist w Gdańsku ? Jaka jest atmosfera w teamie? Jak odnosi sie do pracownikow szef?
Malwina 2016-10-01 17:24:32
Ale ja się pytam jaka tam jest atmosfera. Pracowałam już w SSC/BPO w Gdańsku i dwóch firmach i mimo że kasa była oki to atmosfera w ksuęgowości była nie do zniesienia właśnie z powodu innych pracowników działu jak Team Leader czy Główni Księgowi. Nie chce się pakować po raz kolejny w taki syf czy bezsensownie wysyłać tam CV...dlatego pytam jaka atmosfera i czemu tak często jest oferta na junior accountanta. Czy to atmosfera tak beznadziejna i ludzie uciekają czy firma się rozrasta?
Malwina 2016-10-02 12:52:56
Nikt nic nie wie na temat działu księgowego? Przecież tam nie ma tylko Air Claim i działu IT..
Pracownik Airhelp 2016-10-03 15:12:55
W dziale księgowym pracują aktualnie 3 osoby: główna ksiegowa, księgowa i junior. Firma potrzebuje nowych księgowych ze względu na wzrost ilości pracy oraz migrację pracownika - jeden awansował poziomo do controllingu. Atmosfera jest ok, koleżeńska, nie ma nadgodzin ani przymusu. Ludzie są fajni i zawsze można awansować pionowo i poziomo. Polecam!
2
Grażyna 2016-10-03 15:59:37
Należy pamiętać, że Airhelp to nie centrum księgowe BPO/SSC, a firma o nieco innym profilu. Jak w każdej firmie jest i tu dział księgowy, a że juniorzy tez dostają awanse to trzeba zatrudnić nowych. Język angielski jest językiem obowiązkowy w całej firmie w związku z czym w dziale księgowym czy IT również. Ale bez przesady bo większość jest polskojęzyczna więc normalnie się rozmawia. Każdy pyta o zarobki, to ja zapytam co oferują kandydaci? Chyba żadna tajemnica, że im większe doświadczenie czy znajomość dość "egzotycznego" języka są zawsze i wszędzie nieco lepiej płatne. Benefity? jest w czym wybierać: multisport plus, opieka medyczna, lekcje języka angielskiego za free, darmowe lunche raz w miesiącu, wyjścia integracyjne też się zdarzają. Myśle ze ze świeczką szukać tak dużej firmy w której prezes nie jest zdjęciem w broszurce promującej firmę , a żywą osobą która chce z każdym porozmawiać osobiście, pożartować i przybić sobie piątkę za dobrą robotę!
1
Malwina 2016-10-03 17:23:45
Niezły marketing Grażyna ;-) Ale czy na pewno obiektywna ;-)? Coś mi się wydaje że tam pracujesz i ma być to swoista reklama;-) Nie zdecydowałam się na wysłanie tam CV, coś mi po prostu nie gra w tej Firmie, to moje prywatne obiekcje i odczucia, poza tym ilość i rodzaj opinii tutaj na forum jest bardzo zróżnicowana od bardzo negatywnej do mega pozytywnej.
2
acc 2016-10-03 17:31:51
Tez mam pytanie odnośnie działu księgowości i j. Angielskiego, czy na co dzień w rozmowach sie go używa czy może tylko w korespondencji mailowej? W jakim stopniu należy go znac/
Mariola 2016-10-04 09:41:27
Dobre pytanie acc. Jak jesytz tym językiem angielskim w dziale księgowym? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Czy tylko po angielsku czy jest też po polsku? Widzę że AirHelp znowu uruchomiło ofertę na Junior Accontanta.
acc 2016-10-05 09:20:06
Nikt nam chyba nie pomoże :)
Malwina 2016-10-05 10:48:52
Mam takie wrażenie że wiele soraw w tej firmie jest tematem tabu. I to właśnie powstrzymuje mnie przed wysłaniem CV do tej firmy. Na necie znalazłam też wiele negatywnych opini na temat samego procesu AirClaim'u. Długość załatwienia spraw, wstrzymywanie należnych odszkodowań, wysoka prowizja od przyznanych odszkodowań pobieranych przez AirHelp. Szczerze mówiąc szybciej takie sprawy jak odszkodowania załatwia się indywidualnie bez zbędnego pośrednictwa. Zresztą jest nie jedynym startupem które wspiera YCombinator bo jest to ok 50 spółek na całym świecie. No i konkurencja na rynku polskim i zagranicznem. Myślę że ta firma to poprostu swoisty eksperyment. Nie wierze w marketing Grażyny o cudownym różowym świecie AirHelp, za często wudać tam rotację pracowników. Mam takie wrażenie że to znowu kolejny BPO czyli wylęgarnia ciemnogrodu po którym trudno znaleźć sobie pracę w normalnie funkcjonującą spółka jak Lotos czy GPEC czy nawet mniejsze specjalistyczne firmy. Tacy ludzie poprostu po wyjściu z korpo inkubatora nie mają dostatecznego doświadczenia i wiedzy jak działa prawdziwa firma. Wmawia im się że są księgowymi co jest zakrawą na potężny śmiech. Takie osoby pracują np 3 lata klepiąc tylko faktury z AP i AR lub zajmują się jedną setną tego czym zajmują się prawdziwi księgowi gdzie jest pełna księgowość. To dobra praca na start dla osób bez żadnego doświadczenia zawodowego i praktycznego by mieć możliwość wpisania cokolwiek w CV w obszarze diświadczenia. Ze swojego własnego doświadczenia wiem że poważni pracodawcy negatywnie osoby mające doświadczeniebw wylęgarniach i to z prostego powodu...nikomu nie chce się szkolić i uczyć takiego kurczaczka czym jest naprawdę księgowość i wytrzewić z niego korporacyjnego chorego behawioryzmu. I czy nie zauważyliście jednej ważnej rzeczy co jest tajemnicą polisznera...tam pracują ludzie tylko młodzi...nie dziwi to Was? Jesli jesteś szarakiem w SSC/BPO to gdy stuknie Ci 35-40 lat to dziękują ci za współpracę bo po co komu taki " staruch"? Wolą młodą krew, narwanych, świeżych absolwentów którzy sąvw stanie pracować za marbę 3500 brutto...Niestety nowotwór SSC/BPO opanował 3miejski rynek pracy. Poważnych ofert jest coraz mniej i to jest przykre...radzę więc się dobrze zastanowić 10xrazy nad podjęciem pracy w takim pseudo tworze. Ja już podjęłam decyzję. Wiem i doświadczyłam to na własbej skorze że takie firmy należy unikać szerokim łukiem szczególnie jeśli chce się zostać prawdziwym specjalistą w dziedzinie księgowości bo tam Ci niczego nie nauczą tylko bezmózgowego wpisywania cyferek którą nazywają nie księgowaniem i dekretacją ale "procesem". czyli kliknij tu i tam tu wpisz wartość i kliknij "ok". Tacy to są właśnie "księgowi"
1
Malwina 2016-10-05 12:05:02
Ale lele co sobie chwali? Pracę w takich centrach? Spojrz na to szerzej bardziej. Jaka firma będzie chciała Cie zatrudnić na stanowisku księgowej z pełną księgowością jak zobaczy że pracowałaś jako np AP Accountant gdzieś tam przez 10 lat? Gdy przekroczysz 35 lat takie SSC Ci podziękuje za współpracę i żadne SSC już Cię nie zatrudni ze względu przede wszystkim na wiek. A inne firmy? Po co im pseudo korpo księgowy nawet jak zna biegle 3 języki brał udział w 10 tranzycjach? Przecież będą wymagali od Ciebie pełnej księgowości a nie procesów. Nie rozśmieszaj mnie, otwórz szeroko oczy i pomyśl. Naprawdę myślisz że będą Cię trzymali w wylęgarni do emerytury???? Aż tak naiwna jesteś? Pomyśl trochę...
Malwina 2016-10-05 12:06:16
Ale lele co sobie chwali? Pracę w takich centrach? Spojrz na to szerzej bardziej. Jaka firma będzie chciała Cie zatrudnić na stanowisku księgowej z pełną księgowością jak zobaczy że pracowałaś jako np AP Accountant gdzieś tam przez 10 lat? Gdy przekroczysz 35 lat takie SSC Ci podziękuje za współpracę i żadne SSC już Cię nie zatrudni ze względu przede wszystkim na wiek. A inne firmy? Po co im pseudo korpo księgowy nawet jak zna biegle 3 języki brał udział w 10 tranzycjach? Przecież będą wymagali od Ciebie pełnej księgowości a nie procesów. Nie rozśmieszaj mnie, otwórz szeroko oczy i pomyśl. Naprawdę myślisz że będą Cię trzymali w wylęgarni do emerytury???? Aż tak naiwna jesteś? Pomyśl trochę...
Malwina 2016-10-05 12:41:29
Dodam tylko jeszcze jedno: moja opinia to nie wydumane wyobrażenia. Sama po studiach dałam się wciągnąć do pracy w SSC/BPO. Pracowałam tam 5 lat myśląc że złapałam pana boga za nogi. Zimny prysznic przyszedł wtedy gdy zgodnue z cyklem działania takich tworów dochodzi do wymiany kadr. Miałam wtedy 30 lat z doświadczeniem Senior AP Accountant i Senior GL Accountant. Myślałam że jestem specem i firmy się będą biły a w ofertach będę wręcz przebierać. I wtedy przyszło otrzeźwienie. Żadna poważna firma nie brała mojego doświadczenia zawodowego na poważnie. Co gorsze nawet jak byłam na jakimś interview tobwystarczyło kilka pytań z zakresu księgowosci i wbijano mnie w ziemie udowadniająć mi że ta wiedza zdobyta w SSC jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta. Nie poddałam się i w końcu po 1,5 roku przyjęto mnie na praktyki do małego biura księgowego a po 6 miesiącach podpisano ze mną umowę na stałe. Poszamł za ciosemz ukończył studia podyplomowe z rachunkowości i kurs samodzielnego księgowego. Dopiero ta wiedza i praktyka dała mi poczucie tego że jestem prawdziwą księgową. Przestrzegam innych przed swoimi błedami młodości i magią międzynarodowych "wylęgarni" przyglupów. Teraz pracuje w znanej trójmiejeskiej firmie handlującymi paliwami. Nigdy jednak nie zapomne co zgotowała mi ta magiczna współpraca w SSC/BPO. Niech to będzie ostrzeżenie dla innych.
Malwina 2016-10-05 16:19:54
Ale do kogo cgcesz dzwonić :-)? I o co chcesz zapytać :-)?
Malwina 2016-10-05 19:49:42
Odpowiedź myślę na to pytanie znajdziesz w komentarzach. Ktoś kto tam pracuje i dba o marketing napisał żeby nie pytać ile mogą Ci dać tylko zapytaj siebie co Ty im możesz zaoferować...swoją drogą to źenująca wypowiedź właśnie charakterystyczna dla korpo kultury....tyle na ten temat...
Maciek12838372829 2016-10-05 22:44:04
Nigdy nie było czegoś takiego a mowi to aktualny pracownik , 8 h dziennie i można wybrać 1 z 3 Żnin na stsle
Maciekkajwjakaaak 2016-10-05 22:45:05
Pracowałeś tam ze wiesz ? Ja pracuje i nie narzekam na zarobki
Maciekkajwjakaaak 2016-10-05 22:46:22
Pracowałeś tam ze wiesz ? Ja pracuje i nie narzekam na zarobki ani na grafik wybierasz zmianę i masz ja cały czas a zawsze bez żadnego problemu można widać wolne
Maciekakjsjakamznxndmms 2016-10-05 22:52:00
Rozwija sie i co jakis czas potrzebują do każdego dziau nowego , ja pracuje w tej firmie pol roku i jestem zachwycony atmosfera place itd super
Doro 2016-10-10 12:07:40
Przede wszystkim atmosfera jest fajna, benefity są, tak jak było już wspomniane, Mulitsport plus, opieka medyczna, comiesięczne wspólne lunche, integracje, firmowa impreza raz na pół roku, napoje i owoce w każdy piątek. Jeśli chodzi o zarobki to, moje zarobki to moja prywatna sprawa, ale ile sobie wynegocjujesz tyle masz, a według mnie na rozmowę zawsze warto pójść, to też jest jakieś doświadczenie.
Jeśli chodzi o dział księgowy, to w żadnym wypadku nie jest to "wylęgarnia ciemnogrodu". W tym dziale pracuje Główna księgowa, księgowa i dwóch młodszych księgowych, nie ma żadnych podziałów, przy czterech osobach w dziale nie jest to możliwe. Dodatkowo oprócz PEŁNEJ księgowości polskiej spółki ma się kontakt z księgowością zagraniczną, co daje wiele możliwości rozwoju. Firma się rozwija bardzo szybko, więc jest to logiczne, że potrzebuje nowych pracowników.
4
Airhelper 2016-10-10 12:28:39
Widzę, żę Pani Malwina opowiedziała nam długą i zawiłą ścieżkę własnej kariery. Podczas gdy pracuje w znanej firmie paliwowej rozważa wysłanie do nas CV i ogromnie zaangażowała się w tę dyskusję, mimo, iż nie pracowała tu oraz nie brała udziału w rekrutacji. Jak można więc się wypowiadać na ten temat i siać herezje? Ponadto, jak można dyskredytować wszystkie pochlebne wypowiedzi uznając je za "reklamę"?
Ze swojej strony serdecznie zapraszam Panią oraz innych chętnych do udziału w rekrutacji, sami się przekonacie jaką jesteśmy firmą, jak wyglądamy, jakich ludzi zatrudniamy i co oferujemy:)
1
Magda. 2016-10-12 12:26:46
Co by wam tutaj napisać, te odleglejsze opinie o dobrej atmosferze to można raczej puścić w niepamięć. Stanowiska jak Claim Specialist to po prostu językowe call center o ładnej nazwie, gdzie ile sobie wynegocjujesz tyle masz a i tak się dowiesz że ktoś kto "stara się" mniej będzie miał wyższe zarobki bo ktoś lubi go bardziej. Co do dwuskładnikowych zarobków to nie ma czegoś takiego, dopóki robisz swoje w akceptowalnych normach ilościowych dostajesz to co wynegocjowałeś/aś a i awanse z tego co słychać nie zawsze wiążą się z wyższym wynagrodzeniem, w końcu to przywilej i szansa wybranych. Ogólnie nie jest to jakoś przyszłościowe czy rozwijające duża część firmy to osoby młode gdzie jest to ich pierwsza posada więc nie mają co wybrzydzać zawsze można później sobie wpisać do CV. Airhelp to startup który zamienia się w średniej wielkości firmę i jest dużo niewiadomych i niedociągnięć związanych z nagłym wzrostem firmy.

Benefity są multisport medicover wspólny obiad raz na miesiąc co kto lubi wiadomo, za benefity i podziękowania kredytu nie spłacisz jak to mówią.

A i polecam poczytać sobie bloga właściciela firmy który przedstawia wschodnią część Europy jako ciemnogród i reklamuje Polskę jako kraj gdzie ludzie walczą by pracować za marne pieniądze "best country for startups".
3
Paulina 2016-10-17 15:21:56
A może ktoś napisać jak wygląda proces rekrutacji? Chodzi mi o stanowisko Junior Air Calm Specialist.
Na jakim poziomie trzeba znać angielski - widziałam, że w ogłoszeniu jest wymagana płynność, ale bardziej chodzi mi o opinie pracowników. Jak to wygląda w praktyce?
Paulina 2016-10-17 16:05:37
Wolałabym, żeby wypowiedział się ktoś kto już tam pracuje/pracował.
Wiem z doświadczenia, że często z angielskim w takiej pracy bywa różnie. W mojej obecnej pracy teoretycznie trzeba znać niemiecki, a w praktyce nie jest to niezbędne do wykonywanych zadań.
Sceptyczna 2016-11-29 23:18:49
Airhelp? More like Airhell

Totalnie złowroga i toksyczna atmosfera w firmie. Oprócz tego, że pracownicy hejtują jeden drugiego, są jeszcze wygórowane normy narzucone przez pseudo menadżerów.
Brak jasnej ścieżki kariery, co chwilę zmieniające się zasady pracy. Można być pewnym, że w czasie Twojej nieobecności Twój tyłek zostanie publicznie obrobiony przez korposłoiki, co tam pracują (tacy ludzie to zdecydowana większość) Byłam świadkiem takich upokarzających sytuacji ze strony przełożonych. Aha, no i osoby innego koloru skóry czy nacji, niższego lub wyższego wzrostu, większej wagi na pewno będą stałym tematem żarcików w prywatnych i nie do końca konwersacjach na Skype.

Podwyżkę, jak było już wspominane, nie dostaniesz, nawet jeśli robisz swoje zadania szybko i jakościowo. Chociaż nie, jakość się nie liczy. Jeśli jesteś quality-person, na pewno nie wyrobisz normę i nigdy nie będziesz tak zajebisty, jak twoi "superwisorzy" i naczelna "trenerka" bez wykształcenia wyższego i podstaw kultury osobistej. Ta ostatnia po szkole fryzjerskiej uważa, że w godzinie jest 100, a nie 60 minut.
No i na sam koniec. W ostatnich miesiącach z AirHellu zwolniło się bardzo dużo osób ze starej kadry. Oprócz zwykłych pracowników, udało się uciec również prezesowi zarządu, dyrektorowi działu operacji oraz szefowej HR. Co tam dużo mówić, nawet współwłaściciel firmy zrezygnował z niej kilka miesięcy temu.

To sum it up, Skyrocket the hell out of AirHell.
3
Zostaw swoją opinię o AirHelp Poland Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AirHelp Poland Sp. z o.o.