brak logo

HSM

Warszawa

Opinie o HSM

M. 2011-06-20 09:52
Omijaj tę firme z daleka.( usunięte przez administratora ) Większość kombinuje jak zmienić pracę więc niedługo pewnie będzie trochę etatów.
ja 2011-10-12 11:12
Witam,

ja również zostałam zaproszona na rozmowe do tej firmy i szczerze mowiac zastanawiam sie co teraz mam zrobic?
Naprawde jest tam taka rotacja pracownikow i prezes tak poniza ludzi? Potrzebuje zmienic prace na lepsza i spokojniejsza a nie miec problemy...
Prosze o jakiekolwiek opinnie...
2
karo 2012-01-17 19:22
Witam

mam jutro rozmowe w tej firmie na specjaliste ds obsługi klienta ?
Jakie są tam zarobki , bo juz wiem ze za nadgodziny nie placa
Jakie dają umowy

bardzo proszę o odp bo nie wiem co mam zrobic
d 2012-01-23 19:12
Witam,

ja również zostałem zaproszoy na rozmowe do tej firmy i również szczerze mowiac zastanawiam sie co teraz mam zrobic?
Naprawde jest tam taka rotacja pracownikow chodzi mi o serwis stanowisko o które się ubiegam to serwisant regionalny czy może ktoś wypowiedzieć się na ten temat??? bardzo mi na tym zalezy pozdrawiam...
2
Izzy 2012-03-09 12:46
karo - 2012-01-17 19:22:26

Witam



mam jutro rozmowe w tej firmie na specjaliste ds obsługi klienta ?

Jakie są tam zarobki , bo juz wiem ze za nadgodziny nie placa

Jakie dają umowy



bardzo proszę o odp bo nie wiem co mam zrobic
Napisz jak po rozmowie.Ciągle kogoś szukają i nie wiem czy warto tam iść. Z opinii wynika ,ze raczej nie .Na \"mieście\" opinia jest jednoznaczna ale jestem w dołku i nawet na okres próbny mnie interesuje ale też bez przesady.
hihi 2012-08-27 13:16
Widzę ze najbardziej rzetelne i prawdziwe opinie zostały usunięte, chyba jednak mają się czego wstydzić...Omijać z daleka.
1
realista 2013-01-08 18:20
witam, o firmie brak słow....... dosłownie........................ ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
free 2013-02-14 13:29
Ludzie szybko z HSM uciekają. Beznadziejna atmosfera. Odradzam.
stek 2013-03-27 19:49
wszystko to stek bzdur, praca fajna, super szef, ludzie na poziomie. Odeszłam bo wygrałam w totka.
jeleń 2014-03-02 00:31
@arek, w takim razie musisz chyba przeszukiwać internet w poszukiwaniu ofert pracy na jednym z portali
rak 2014-04-11 22:28
skoro HSM ma swoją stronę internetową to najprościej będzie złapać stamtąd mumer telefonu i zadzwonić do nich
kamil 2014-04-24 18:31
to jak już ktoś zdecyduje się coś napisać :) to czy właściwie pod względem finansowym współpraca z HSM jest opłacalna?
Richi 2014-11-05 06:24
Uwaga na tą firmę banda oszustów i krętaczy byłem ich klientem wywalili mnie na plecy.Mało tego przetwarzają dane osobowe bez zgody i podpisów dyrektor tej firmy
to kretyn wymawia słowa gdzie nawet nie ma pojęcia co one znaczą.Ludzie nie wchodźcie w układy z tą firmą pracownicy tam to jedno wielkie dno nie szanują klienta
4
anty Ryczy 2014-11-05 10:04
Panie Ryczy - klientów traktują z należnym szacunkiem a dłużników i krętaczy skutecznie i szybko rugują ze swoich szergów i to prawdopodobnie Pana spotkało stąd ten przyjazny wpis
2
Jarek 2014-12-21 15:28
Mam znajomego co pracuje jako handlowiec i jest bardzo zadowolony kasa OK, samochody OK, zaufanie do pracownika - brak GPS, Szef taki sobie ... ale idzie żyć.
1
Typ 2015-08-11 17:57
Tylko niestety w tej firmie awansuje sie nie poprzez rozwija tylko układy i wchodzeniu po palcu w tyłek .a jak ktoś nie pasuje to choćby był alfą i omegą to niestety ... Jeden wielki folwark jak u Owella
Gal anonim 2015-10-06 20:48
Pracuję w HSM już kilka wiosen. Stek bzdur jaki przeczytałem na tym forum sugeruje tylko to, iż osoby piszące opinię mają problem z postrzeganiem rzeczywistości lub są nie dojrzałe emocjonalnie.
Firma jak wiele , ma swoje plusy i minusy.
Zarobki i warunki socjalne na przyzwoitym poziomie, raczej nie mam powodu do wielkich narzekań. Płaca zawsze terminowo i zgodnie z umową.
Atmosfera no cóż jak w rozwijającym się koncernie, nie należy do przyjacielskich ale siekiery też nie latają.
Jak rzetelnie i uczciwie pracujesz to nie ma żadnych problemów.
Gal anonim 2015-10-07 20:25
9876 jest to forum na temat warunków pracy w danej firmie a nie kryptoreklama Great Products. Tak firma jest godna uwagi, posiada stabilność rynkową, i rozwija się cały czas ... choć nie zawsze w idealnym kierunku.
Gal anonim 2016-04-01 00:34
Konkretna umowa o pracę, bez ściemy, ale też i mocno rozbudowana jak na porządną firmę przystało. Od razu na wstępie wiesz co Cię czeka.
Zarobki jak pisałem na przyzwoitym poziomie, ale szukają zawsze serwisantów z prawdziwego zdarzenia robiących robotę od A do Z a nie kolesiów od złotej rączki.
Jeśli chcesz uczciwie zarobić na wypłatę ... pisz
PS to nie lokowanie oferty, tylko uczciwe podejście do tematu.
W tej firmie roboty nie przerobisz.
worod 2016-05-13 16:52
Nie widziałem takowego ogłoszonka @Andrzeju :D Aczkolwiek pojawiło się inne, na koordynatora - technika serwisu. Przy czym tutaj również potrzebne jest kilkuletnie doświadczenie, z drugiej jednak strony masz pakiet benefitów
Iwona 2017-07-07 13:56
@Gal anonim
dalej pracujesz w HSM? Mógłbyś powiedzieć jak obecnie wygląda praca w firmie? Zaszły może jakieś zmiany, które są istotne dla pracowników, czy też przyszłych pracowników? Piszesz, że warunki socjalne są na przyzwoitym poziomie. Co masz konkretnie na myśli? Mógłbyś wymienić co się na te warunki socjalne w HSM składa?
Zostaw swoją opinię o HSM - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSM