brak logo

FRYZJER

Gnieżdżewo

Opinie o FRYZJER

kasia1 2009-12-27 19:31:17
jest super kasia1
DANIEL212 2009-12-27 19:36:21
BARDZO MIŁA PANI [usunięte przez administratora] POLECAM SALON JEST SUPER ,PROFESJONALIZM:):):)
WOLA I ADAM 2009-12-29 20:59:43
byłem już dwa razy i moja dziewczyna tez:)Pani [usunięte przez administratora] jest OKI!!!
Miła ładna i zawsze sie uśmiecha:)
PROFESJONALISTA W KAZDYN CALU!!!!!
POLECAM SALON PANI [usunięte przez administratora]
iza002 2009-12-29 21:03:14
świetna sylistka profesjonalna obsługa POLECAM [usunięte przez administratora] na 100%
kaszub356 2010-01-01 22:59:10
byłem z zona i dziecmi.Troche to trwalo bo Pani [usunięte przez administratora] z pokazu przyjechała......Swietna osoba pogodna i usmiechnieta:)mistrz w zawodzie potrafi zrobic metamorfoze na głowie:)My z zona juz nie bedziemy szukac innego fryzjera:)a i polecac bedziemy innym
kazik-kaziu 2010-01-03 16:51:49
witam moge z całego serca polecic salon fyzjerski p.[usunięte przez administratora]:)mistrzyni grzebienia:)profrsonalna obsłoga bardzo polecam
kaziu
saba2145 2010-01-03 17:01:36
bardzo dobra fryzjerka polecam
Julian 2010-01-03 17:03:54
Bardzo dobry Stylista.
Polecam.
Danka z Pucka 2010-02-25 21:56:36
Polecam salon w Gnieżdżewie:)Pani [usunięte przez administratora] to bardzo dobry fachowiec:)
HALINKA Z MEZEM 2010-02-25 22:12:25
PANI [usunięte przez administratora] ma Pani zlote raczki , tak profesjonalnie mnie jeszce nikt nie ostrzygl , jestem bardzo zadowolona ze polecono mi Pani salon , bede wierna klientka w Pani salonie razem z mezem. Dziekuje za mila i profesjonalna usluge
iza 2010-09-05 08:24:05
POLECAM SALON W GNIEŻDŻEWIE:)TYLKO KTOŚ KTO NIE BYŁ MOŻE TAK PISAĆ..........ZAWSZE ZNAJDĄ SIĘ OPINIE KRYTYKI
Paweł Krzysztof Kabanienko 2010-09-06 15:26:12
Nie wiem o czym pisze osoba powyżej.... acz rozumiem że to z konkurencji co jest strasznie popularne w tej branży.... Niemniej.... Autentyczności Dyplomów potwierdzać nie mogę, bo nie mam do tego uprawnień... Ale mogę napisać o mojej współpracy z [usunięte przez administratora] w czasie Opener Festival. I było naprawdę super, precyzja z jaką dobierała do mojej urody fryzury, pieczołowitość i wyobraźnia. Bomba.
A osobie medytującej nad umiejętnościami [usunięte przez administratora] polecam wziąć się do nauki i jej dorównać... Nie będzie wtedy musiała zachowywać się jak szczur i wymyślać na forach internetowych.
Pozdrawiam: www.lingh-am.maxmodels.pl
Brygida 2010-09-06 22:09:50
Witam serdecznie,
przykro mi, że ktoś rzuca kalumnie na Panią [usunięte przez administratora]....
Pracuję w agencji reklamowej (www.human-ad.pl), która organizuje różne pokazy dla firmy Schwarzkopf. Niejednokrotnie osobiście zatrudniałam ją do stylizacji fryzur podczas np. Warsztatów Piękna, Oscary Fasion czy niedawno całkiem na Opener Festival. Zawsze byliśmy zadowoleni z jej pracy.
Natomiast autentyczność dyplomów sprawdziłam i potwierdzam, Pani [usunięte przez administratora] jest dyplomowaną Stylistką międzynarodową.
Karolina 2010-09-06 23:03:04
[usunięte przez administratora] to świetna stylistka i mistrzyni grzebienia..
Współpracowałam z nią i mam nadzieję, że od czasu do czasu będzie zaglądać do nas na Śląsk i nie zapomni o swoich dawnych zadowolonych klientkach.. i współpracownikach.. ;-)))
Agnieszka 2010-09-06 23:18:13
Miałam okazję współpracować z Panią [usunięte przez administratora] podczas licznych pokazów i kolekcji. Jestem zachwycona jej niezwykłym talentem i profesjonalizmem. Zawsze uśmiechnięta!!! Stworzyła cudowne stylizacje fryzur za co bardzo dziękuję :) i polecam WSZYSTKIM!!!!
Mam nadzieję pani [usunięte przez administratora], że jeszcze nie raz bedziemy mogły razem pracować. Życzę powodzenia!!! Agnieszka Iskierka (MissSpark.com)
anonim 2010-09-06 23:22:18
:)) - 2010-05-28 14:30:33

BRAWO!!! Nie ma jak samemu sobie
Witam ma na imię Yulia.Od trzech lat mieszkam w Polsce.Miałam przyjemność poznać p.[usunięte przez administratora].To bardzo dobra i zdolna stylistka.Miałam okazje być w Złotych Tarasach na jej pokazie......coś fantastycznego.
Osoba która tak źle napisała o p.Beacie to osoba która jej nie zna i nie korzystała z jej usług.
Mam nadzieję że P.[usunięte przez administratora] jest nadal tak radosna jak ją pamiętam.
pozdrawiam wszystkich którzy tera będą się starać obalić nagonkę na p.[usunięte przez administratora]
Jola 2010-09-26 21:47:09
świetna stylistka:)polecam salon fryzjerski w gnieżdżewie
nana 2011-08-24 21:24:27
bardzo dobra i znająca się na rzeczy fryzjerka!gorąco polecam choć z reguły nie lubie eksperymentować z nowymi specjalistkami to do tej pani warto się udać chociaż raz jak chcesz mieć dobrze i fachowo zrobione wlosy!zadowolona klientka!
anonim 2011-10-11 12:01:58
ja się zgadzam..:)chodzę regularnie i efekt jest widoczny:)bardzo polecam salon w gnieżdżewie(choć czasem trzeba swoje odsiedzieć ale warto)
Hania 2014-03-05 23:51:23
Hej a nie orientujecie się, czy będąc uczennicą szkoły wieczorowego ja mam jakieś szanse na złapanie trochę doświadczenia w firmie.?
daddy 2014-03-10 16:24:14
Hania, pewnie wysłac CV do fryzjera nigdy nie zaszkodzi, może akurat kogoś takiego jak Ty potrzebują.
ala 2014-03-10 23:52:50
W ogóle o czym jest ten temat, bo fryzjer mi osobiście mało mówi, chociaż jestem fryzjerką, podajcie jakieś dane adresowa, z góry dzięki.
seba 2014-03-16 15:36:07
Chodzi zapewne o salon fryzjerski w miejscowości Gnieżdżewo, nie wiem ile tam salonów o nazwie fryzjer, ale chyba jeden.
Arti 2014-03-17 12:11:47
a skąd wiesz Seba, o który chodzi..? może założyciel wątku by się wypowiedział, bo zamieszanie powstaje
seba 2014-03-27 15:36:18
@Arti, zobacz na miasto tematu, jeśli jesteś z Gnieżdżewa to nie powinieneś mieć takich wątpliwości.
walo 2014-04-21 21:23:08
ja w ogóle u tego "fryzjera" z płatnościami? to znaczy za pieniądze tu zarobione da się jakoś godnie żyć?
Norin 2014-05-14 19:02:06
Pewnie zależy od indywidualnych potrzeb, ale mysle, że na podstawy Ci starczy i jeszcze zostanie.... Pytanie tylko, czy oni w ogóle rekrutują?
rick 2014-12-16 11:36:11
Hej, co tam słychac u Was w pracy? nie słyszeliście, by poszukiwali nowych osób do pracy, czy coś w tym stylu, bowiem jestem akurat na etapie szukania nowego miejsca, gdzie mógłbym świadczyć szeroko pojęte usługi fryzjerskie, ale widze, że dawno nikt nic w temacie nie napisał. Jest w ogóle szansa się do was dostać?
romek 2015-02-18 18:02:20
a jak sprawa wygląda odnośnie praktyk u nich? czy to jest tak, że można do nich iść na przyuczenie czy jak się chodzi do szkoły fryzjerskiej i potrzeba odbyć właśnie kilka godzn stażu to myślicie, że oni przyjmują normalnie czy nie za bardzo? czekam na wasze opinie, bo chce trafic do dobrego salonu.
Kamon 2015-03-05 00:50:11
Z tego co zdążyłem się zorientować - bo niedługo przeprowadzam się w okolice Gnieżdżewa - znajduje się tam jeden Fryzjer, a raczej pani fryzjerka. Także konkurencji raczej nie ma tam żadnej, pytanie czy to oznacza, że na wizytę należy umawiać się miesiąc wcześniej, czy nie ma problemów z ustaleniem terminu?
amanda fryz 2015-03-20 12:02:18
skoro tylko jest jeden fryzjer to pewnie mają dośc duży obrót, ale i pewnie jeśli chodzi o zatrudnienie to jest dość dużo chętnych na jedno miejsce - w sumie to ma monopol na ponad 1100 ludzi mieszkających we wsi. nieźle się ustawiła. ja nie jestem z gnieżdżewa ale mogęnawet jakieś 20 km dojeżdżać jak fajne warunki pracy będą
m ajs 2016-05-19 20:38:11
No warunki są dobre o tyle, że zarobki są bardzo fajne @amanda fryz. Myślę, że możesz spróbować jak to będzie wyglądać.
Zostaw swoją opinię o FRYZJER - Gnieżdżewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FRYZJER