brak logo

autoDNA.pl

Łódź

Opinie o autoDNA.pl

fr 2016-08-06 22:33
Stawka 10/11zł to raczej standardowe zarobki teraz @tiger. Zobacz, że trzeba zacząć od akiejś stawki,a potem i tak jest szansa na odpowiednie benefity czy premie w tym zakresie. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest tutaj terminowa, wiecie? Pozdrawiam
były pracownik 2017-03-06 21:28
Wypłata owszem jest terminowa, ale praca w tym miejscu, to istny koszmar. Zero kultury osobistej, wieczne pretensje o najdrobniejsze rzeczy. Szef w wulgarny sposób odnosi się do pracowników. Także omijać szerokim łukiem tą firmę.
10
również były pracownik 2017-03-10 12:13
Podpisuję się pod powyższym. Atmosfera w tej pracy fatalna. Ciągły stres, wysłuchiwanie wyzwisk pod własnym adresem, a do tego nadgodziny, za które nikt nie płaci. Stanowczo wszystkim odradzam ten kołchoz.
7
AS 2017-03-31 18:29
Tragiczni szefowie! Strzezcie sie! Tyrani ktorzy wyzywaja swoich pracownikow...zenada. Nie wiem dlaczego ktos sie na to godzi...
8
Asertywny 2017-04-03 23:31
Tyran to mało powiedziane! To już jest kawał skur***la, który traktuje ludzi przedmiotowo. Wyzwiska, obelgi, krzyki, grożby słowne są tu na pozomie dziennym, Dobrze chociaż, że współpracownicy są w porządku, niemniej jednak Tyran robi wszystko, żeby skłócić ze sobą swoich podwładnych.

Wiem, że rzadko kiedy chwali się swojego pracodawce i najczęściej domnują "hejty", ale tutaj naprawdę jest tragedia, także uciekajcie stąd, bo tą firmą, to powinien się zająć sąd pracy. Uwierzcie mi jest koszmar!
8
SAM 2017-04-07 12:09
nie polecam To ściema. Raport DNA można wyrzucić do kosza. Nie zawiera najważniejszych informacji.
5
Pracownik 2017-04-20 19:15
Fajna praca dla odpowiedzialnych ludzi. Wyplata terminowa i duże mozliwosci rozwoju. Luzna atmosfera i wysoki komfort stanowiska pracy. Trzeba jednak duzo z siebie dawac bo nie ma nic za darmo
5
New 2017-04-20 19:33
Polecam osobą, które chcą się rozwijać, mają ambicje oraz chęci do pracy . Ludzie fajni i zgrani z poczuciem humoru na czele z szefami.
5
Obiektywny 2017-04-24 22:21
Ile Ci płacą za wypisywanie takich bzdur? Czy po prostu jesteś "przydupasem" zarządu? Atmosfera jest tragiczna, bo szef czepia się dosłownie wszystkiego, a co gorsza w ordynarny sposób odnosi się do swoich podwładnych. Ktoś wyżej wspomniał o nadgodzinach, za które nikt nie płaci, co jest szczerą prawdą. Do tego jeszcze wyzwiska pod własnym adresem, więc omfort pracy jest tu na poziomie siegającym dna!!! Także nie wypisuj takich bzdur, bo ktoś w to uwierzy i się wpierdoli do tego łagru!

Nie polecam!
7
antyDNA 2017-04-29 19:45
Widzę, że znowuż szukają pracownika do Biura Obsługi Klienta, a także programistów, a to tylko świadczy o tym jak duża jest rotacja w tej firmie. Ludzie po prostu tego nie wytrzymują i odchodzą. Do tego jeszcze bezczelnie napisane w ogłoszeniu "Luźna, bezstresowa atmosfera". Nie dajcie się nabrać!
7
Jola 2017-05-01 13:37
A na stanowisku grafka też jest taka rotacja? Też taki stres? Chciałam aplikować na to stanowisku, ale jestem przerażona Waszymi opiniami, dlatego się waham. Ktoś wie jak fatycznie wygląda praca grafika w autoDNA?
1
Pracownik 2017-05-01 14:11
Pracuję w autoDNA i nie rozumiem osób które się tutaj wypowiadają. W tej pracy nie ma rotacji jak co niektórzy twierdzą. Szczerze polecam osobą które chcą się czegoś nauczyć.
3
Ela 2017-05-02 13:34
Pracuję w autoDNA od marca i pierwsze wrażenie jest OK. Nie miałam okazji usłyszeć żadnych wyzwisk czy wulgaryzmów. Dostałam jasno swoje obowiązki i staram się je wykonywać. Także sytuacja klarowna, zanim podejmiesz jeszcze współpracę. Młody zespół, miła atmosfera. Póki co, nie żałuję ;)
3
Obiektywny 2017-05-08 21:46
Nie ma rotacji, a stale puszczane ogłoszenia do BOK-u i na programistę.? Nie bądź śmieszny! W tej firmie za nic ma się pracownika! Krzyki, wyzwiska są czymś powszechnym. Zero kultury i szacunku do podwładnych. Właśnie dlatego ludzie nie wytrzymują i odchodzą. Stąd co chwilę ogłoszenia wiszą. Istny sweatshop! Także przestań wypisywać te bzdury, bo oszukujesz ludzi, a potem jeszcze ktoś się tu wpierdoli. Naprawdę tak źle ludziom życzysz, że zamiast ich ostrzegać, to jeszcze wciągasz ich w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chyba, że zef [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci płaci za takie opinie?

@Ela - 2017-05-02 13:34
To albo "siedzisz na zdjęciach", albo jeszcze będziesz żałować, bo cały koszmar przed Tobą. Nie znasz dnia ani godziny, kiedy dostaniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od szefa. Od tak dla zasady. Taki już jego charakter, żeby tylko poniżyć pracownika.

Nie bądżcie głupi i omijajcie tą firmę szerokim łukiem!
5
Wqrwiony 2017-05-09 00:32
Oddajcie mi moje 20 PLN złodzieje!!! Chuja się dowiedziałem z tego raportu. Za co wy bierzecie kasę???
nieistotny 2017-05-17 13:11
Nigdy wcześniej nie byłem świadkiem takiego poniżania pracowników. Regularne darcie się na ludzi, obrzucanie najgorszymi wyzwiskami. Dziwię się bardzo, czemu niektórzy wytrzymują parę miesięcy, zamiast uciekać po pierwszym popisie szefa.
3
Pracownik 2017-05-17 20:28
Nie ma dużej rotacji. Firma rozwija się: stąd nowe miejsca pracy. Nie zawsze "a" znaczy "b", są też inne możliwośći.
1
Obiektywny 2017-05-17 21:34
Notoryczną rotację pracowników nazywasz rozwojem? Ile jeszcze będziesz "właził w dupę szefostwu"? Rozumiem, że Ci za to płacą, ale wszysto ma swoje granicę, nawet podlizywaniie się. Chyba, że to lubisz to zasuwaj po wazelinę zanim Ci sklep zamkną.

Fakty są takie, że co chwilę puszczane są ogłoszenia o pracę, bo jest tu ciągła rotacja, która wynika z koszmarnych warunków pracy. Wieczne krzyki, pretensje, wyzwiska, do tego regularnie nadgodziny. Generalnie cała ta firma jest jednym wielkim absurdem - przerzucanie odpowiedzialności na podwładnych, zlecanie zadań nieleżących w Twoim zakresie obowiązków, a wszystko w atmosferze wyzwisk i krzyków.

Także nawet nie aplikkujcie do tej firmy. Szoda Waszego zdrowia.
3
Zostaw swoją opinię o autoDNA.pl - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie autoDNA.pl