brak logo

autoDNA.pl

Łódź

Opinie o autoDNA.pl

fr 2016-08-06 22:33
Stawka 10/11zł to raczej standardowe zarobki teraz @tiger. Zobacz, że trzeba zacząć od akiejś stawki,a potem i tak jest szansa na odpowiednie benefity czy premie w tym zakresie. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest tutaj terminowa, wiecie? Pozdrawiam
były pracownik 2017-03-06 21:28
Wypłata owszem jest terminowa, ale praca w tym miejscu, to istny koszmar. Zero kultury osobistej, wieczne pretensje o najdrobniejsze rzeczy. Szef w wulgarny sposób odnosi się do pracowników. Także omijać szerokim łukiem tą firmę.
22
również były pracownik 2017-03-10 12:13
Podpisuję się pod powyższym. Atmosfera w tej pracy fatalna. Ciągły stres, wysłuchiwanie wyzwisk pod własnym adresem, a do tego nadgodziny, za które nikt nie płaci. Stanowczo wszystkim odradzam ten kołchoz.
19
AS 2017-03-31 18:29
Tragiczni szefowie! Strzezcie sie! Tyrani ktorzy wyzywaja swoich pracownikow...zenada. Nie wiem dlaczego ktos sie na to godzi...
20
SAM 2017-04-07 12:09
nie polecam To ściema. Raport DNA można wyrzucić do kosza. Nie zawiera najważniejszych informacji.
13
Pracownik 2017-04-20 19:15
Fajna praca dla odpowiedzialnych ludzi. Wyplata terminowa i duże mozliwosci rozwoju. Luzna atmosfera i wysoki komfort stanowiska pracy. Trzeba jednak duzo z siebie dawac bo nie ma nic za darmo
5
New 2017-04-20 19:33
Polecam osobą, które chcą się rozwijać, mają ambicje oraz chęci do pracy . Ludzie fajni i zgrani z poczuciem humoru na czele z szefami.
5
Obiektywny 2017-04-24 22:21
Ile Ci płacą za wypisywanie takich bzdur? Czy po prostu jesteś "przydupasem" zarządu? Atmosfera jest tragiczna, bo szef czepia się dosłownie wszystkiego, a co gorsza w ordynarny sposób odnosi się do swoich podwładnych. Ktoś wyżej wspomniał o nadgodzinach, za które nikt nie płaci, co jest szczerą prawdą. Do tego jeszcze wyzwiska pod własnym adresem, więc omfort pracy jest tu na poziomie siegającym dna!!! Także nie wypisuj takich bzdur, bo ktoś w to uwierzy i się wpierdoli do tego łagru!

Nie polecam!
18
antyDNA 2017-04-29 19:45
Widzę, że znowuż szukają pracownika do Biura Obsługi Klienta, a także programistów, a to tylko świadczy o tym jak duża jest rotacja w tej firmie. Ludzie po prostu tego nie wytrzymują i odchodzą. Do tego jeszcze bezczelnie napisane w ogłoszeniu "Luźna, bezstresowa atmosfera". Nie dajcie się nabrać!
19
Jola 2017-05-01 13:37
A na stanowisku grafka też jest taka rotacja? Też taki stres? Chciałam aplikować na to stanowisku, ale jestem przerażona Waszymi opiniami, dlatego się waham. Ktoś wie jak fatycznie wygląda praca grafika w autoDNA?
4
Pracownik 2017-05-01 14:11
Pracuję w autoDNA i nie rozumiem osób które się tutaj wypowiadają. W tej pracy nie ma rotacji jak co niektórzy twierdzą. Szczerze polecam osobą które chcą się czegoś nauczyć.
3
Ela 2017-05-02 13:34
Pracuję w autoDNA od marca i pierwsze wrażenie jest OK. Nie miałam okazji usłyszeć żadnych wyzwisk czy wulgaryzmów. Dostałam jasno swoje obowiązki i staram się je wykonywać. Także sytuacja klarowna, zanim podejmiesz jeszcze współpracę. Młody zespół, miła atmosfera. Póki co, nie żałuję ;)
3
Obiektywny 2017-05-08 21:46
Nie ma rotacji, a stale puszczane ogłoszenia do BOK-u i na programistę.? Nie bądź śmieszny! W tej firmie za nic ma się pracownika! Krzyki, wyzwiska są czymś powszechnym. Zero kultury i szacunku do podwładnych. Właśnie dlatego ludzie nie wytrzymują i odchodzą. Stąd co chwilę ogłoszenia wiszą. Istny sweatshop! Także przestań wypisywać te bzdury, bo oszukujesz ludzi, a potem jeszcze ktoś się tu wpierdoli. Naprawdę tak źle ludziom życzysz, że zamiast ich ostrzegać, to jeszcze wciągasz ich w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chyba, że zef [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci płaci za takie opinie?

@Ela - 2017-05-02 13:34
To albo "siedzisz na zdjęciach", albo jeszcze będziesz żałować, bo cały koszmar przed Tobą. Nie znasz dnia ani godziny, kiedy dostaniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od szefa. Od tak dla zasady. Taki już jego charakter, żeby tylko poniżyć pracownika.

Nie bądżcie głupi i omijajcie tą firmę szerokim łukiem!
19
nieistotny 2017-05-17 13:11
Nigdy wcześniej nie byłem świadkiem takiego poniżania pracowników. Regularne darcie się na ludzi, obrzucanie najgorszymi wyzwiskami. Dziwię się bardzo, czemu niektórzy wytrzymują parę miesięcy, zamiast uciekać po pierwszym popisie szefa.
17
Pracownik 2017-05-17 20:28
Nie ma dużej rotacji. Firma rozwija się: stąd nowe miejsca pracy. Nie zawsze "a" znaczy "b", są też inne możliwośći.
1
Obiektywny 2017-05-17 21:34
Notoryczną rotację pracowników nazywasz rozwojem? Ile jeszcze będziesz "właził w dupę szefostwu"? Rozumiem, że Ci za to płacą, ale wszysto ma swoje granicę, nawet podlizywaniie się. Chyba, że to lubisz to zasuwaj po wazelinę zanim Ci sklep zamkną.

Fakty są takie, że co chwilę puszczane są ogłoszenia o pracę, bo jest tu ciągła rotacja, która wynika z koszmarnych warunków pracy. Wieczne krzyki, pretensje, wyzwiska, do tego regularnie nadgodziny. Generalnie cała ta firma jest jednym wielkim absurdem - przerzucanie odpowiedzialności na podwładnych, zlecanie zadań nieleżących w Twoim zakresie obowiązków, a wszystko w atmosferze wyzwisk i krzyków.

Także nawet nie aplikkujcie do tej firmy. Szoda Waszego zdrowia.
16
Asertywny 2017-05-27 18:56
Widzę, że szef - tyran zaczął jeszcze usuwać komentarze, bo część z nich zniknęła! Także już nawet do tego się posunął, bo widocznie już ludzie się na nim poznali i nikt normalny nie chce pracować w tym kołchozie.

Także nie wierzcie w żadne słowo, które jest napisane w ogłoszeniu o pracę, bo to zwykłą ściema i oszustwo. Odradzam Wam pracę w tym miejscu.
10
Maja 2017-05-29 12:13
@Asertywny jeśli zniknęły jakieś komentarze, to oznacza to, że zostały one usunięte przez administratora portalu za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem komentarza warto zapoznać się z jego treścią.
@Ela wspominasz, że w autoDNA.pl pracujesz od niedawna. Co możesz powiedzieć o tym, jak wygląda proces wdrażania na nowe stanowisko i zakres obowiązków? Czy mogłaś liczyć na szkolenie, czy też pomoc współpracowników?
Ela 2017-05-29 15:23
@Maja,
Każdego dnia tu uczysz się czegoś nowego ;)
Zakres obowiązków już znasz na rozmowie rekrutacyjnej, więc wiesz po co tu przychodzisz (w zależności od stanowiska).
Proces wdrażania OK, w przypadku pytań zawsze możesz liczyć na pomoc kolegi/koleżanki z zespołu. Z resztą w "nieschematycznych" sytuacjach i tak się ze sobą konsultujemy w zespole.
2
na szczęście były pracownik 2017-06-04 14:23
Powiedz mi proszę, jaki masz w tym interes, żeby oszukiwać ludzi? Z tego co tu napisałaś zgadza się tylko, to że można liczyć na pomoc współpracowników, chociaż też nie wszystkich. Reszta jest wierutnym kłamstwem!

To co Ci powiedzone na rozmowie rekrutacyjnej nie pokrywa się z rzeczywistością. Pracownikom przydzielane są obowiązki według "widzimisie" szefa, który nie dość, że Ci nie pomoże, to jeszcze każe Ci robić "research" i to w domu. Do tego krzyki i pretensje za niemal wszystko. Wdrożenia praktycznie nie ma, bo firma nie oferuje żadnych szkoleń! Czyli jesteś rzucony na szeroką wodę i radź sobie sam! W efekcie jesteś zmuszony zostać po godzinach (szef nie pyta nawet czy możesz) za które nikt Ci nie zapłaci. Taka jest rzeczywistość tego kołchozu!

Jeśli ktoś się na coś takiego godzi, to ok, ale niech będzie świadomy, że będze tam traktowany jak śmieć.
9
Rekrutowana 2017-06-10 15:48
Brałam udział w rekrutacji w tej firmie przeprowadzanej przez samego szefa. Nie odbyła się ona w siedzibie firmy co pozwoliłoby na wstępny research miejsca, w którym ma się pracować (powierzchni, używanego sprzętu itd.). Człowiek, z którym rozmawiałam traktował mnie z góry, w trakcie rozmowy robił jakieś śmieszne testy, w momencie odpowiadania na pytania o firmę pojawiały się teksty z gatunku "co to nie ja". Komentował każdy wpis mojego CV z góry zarzucając mi kłamstwo, dał do zrozumienia, że przewertuje jak wyglądała moja praca w poprzednich firmach. Dziwię się sobie, że nie wyszłam w trakcie, ale człowiek uczy się całe życie ;) Obiecano mi telefon po tygodniu z informacją o podjętej decyzji, nie otrzymałam jednak żadnej informacji zwrotnej. Dodam, że wiadomość, którą otrzymałam z zaproszeniem na rozmowę była kierowana do Pana, nawet nie zmieniono szablonu...
6
zinformatyzowany 2017-06-12 16:36
Mając rekrutować do tej firmy jako programista dotarłem do kilku osób, które tam pracowały (linkedin, goldenline, facebook). Wszystkie potwierdziły negatywne opinie na temat szefostwa, dzięki czemu nie zdecydowałem się na rekrutację. Z tego co zauważyłem firma faktycznie cały czas szuka nowych osób. Ostatnio pod inną marką, tj. Asdirect.
6
Upokorzona 2017-06-15 21:07
Pracowałam wcześniej w wielu firmach i w żadnej z nich nie traktowano mnie tak źle, jak w autoDNA. Nie dość, że krzyki, wyzwiska, to jeszcze mobbing stosowany przez szefa. Wielokrotnie byłam wyzywana i upokarzania przez szefa, bo przygotowałam research niezgodny z jego wizją. Praca w tej firmie, to istny koszmar! Cieszę się, że się uwolniłam z tego kołchozu. Dlatego odradzam wszystkim nawet aplikowanie do tego łagru. Zresztą czytam powyżej, że nawet na rozmowie rekrutacyjnej szef daje popis swojego chamstwa i braku szacunku do innych. Także odradzam wszystkim.
5
Zostaw swoją opinię o autoDNA.pl - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie autoDNA.pl