brak logo

Astel Europe Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Astel Europe Sp. z o.o.

Warszawiak 2016-03-10 21:06:24
Podczas rozmowy dowiedzialem sie ze przez okres miesiaca do max 3 musialbym pracowac bez sprzetu firmowego z racji tego ze jest to rozwijajaca sie firma ktora nie posiada az takich zasobow na start to jeszcze jakos da sie ugryzc poza tym ze trzeba drukowac swoje wizytowki i podawac swoj prywatny nr telefonu aby nawiazac wspolprace z osobami zainteresowanymi z racji tego ze firma przez pierwsze 1-3 miesiace NIE PODPISZE umowy bo nie jest pewna nowego pracownika czyli promuje prace tzw NA CZARNO szczerze nie polecam tracić czasu na tych ludzi
5
Waraszawiak 2016-03-21 08:22:58
Co za syf i oszustwo skomentowałem jako pierwszy i pokazałem prawdę o tej firmie i NAGLE az 4 osoby zechciały wyrazić swoją opinie . Przypadek ? Szczerze wątpię przecież firma nie może stracić swojego dobrego wizerunku. Nagle osoby 3 nawet wiedzą o rekrutacjach w innych miastach wiedzą kogo dokładnie firma poszukuje, nie dajmy sobie oczu mydlić. Pozdrawiam i nie polecam
Warszawiak 2016-03-21 18:56:45
to co z tematem 1-3 miesiaca pracy bez umowy serio jestescie smieszni osoby ktore tu opisuja ta firme dobrze ja opisaly a tearaz odpowiedz na moj komentarz czyli ktos sledzi post osoby 3 najczesciej maja gdzies posty ktore juz napisza pozdrawiam was pracownicy z ASTEL mam nadzieje ze ta petla sie wam na szyje przeniesie
Karolina, Astel Europe 2016-04-01 18:50:31
Drogi Warszawiak, jeżeli nie chcesz podawać nawet Imię, to czego warta twoja opinia? Wszystkie warunki zatrudnienia podane w ogłoszeniach. Indywidualne ustalimy z każdym kandydatem okres próbny i warunki współpracy. Prawdziwy handlowiec, a chodzi nam o handlowcach, najpierw sprzedaję siebie i wtedy my pytamy, "na jakich warunkach pan by pracował dla nas". Na czarno nie zatrudniamy, jakikolwiek sprzęt nie jest problemem. Wizytówki, telefon, samochód służbowy, co jeszcze Panu przeszkadza w sprzedaży? Dziękujemy za Pana czas i powodzenia w poszukiwaniach!
3
Warszawiak 2016-04-01 20:43:26
Droga Karolino , nie chce podawać imienia z racji tego ze posiadacie dane o x ilosci osob ktore rozsylaly CV itp jakbym dodal czas spotkania i jeszcze osobe ktora ze mna rozmawiala to juz bys byla chyba zbyt szczesliwa , mysle ze jak na prace w Korporacji ktora "nie jestescie" wypadaloby zwrocic uwage na aspekty prawne a nie tylko udawanie na stronach www super przykladnej firmy nikt nie pomyslal ze osoba rekrutujaca moze zostac nagrana trzymaj sie cieplo z tymi swoimi korpo ludkami ktorzy pilnuja renomy firmy na stronach www
Karolina, Astel Europe 2016-04-06 22:06:50
w tych czasach każdy może być nagrany
Edek 2016-05-06 22:44:06
Miałem wysłać do nich CV ale dam se siana. Dzięki Warszawiak. A Wy z Astela bardziej umiejętnie wpisujcie autokomentarze, bo z kilometra widać Was :)
Kasia 2016-05-18 22:53:40
Straszna manipulacja...
Astel Europe 2016-05-30 22:17:20
Powodzenia, Edek
karol 2016-06-28 08:29:46
ale ja nie widziałem, żadnej rekrutacji by mieli i wrzucali nowe oferty pracy, gdzie je znalezliscie? wchodzilem na ich strone internetowa aplikować raczej można ale chyba cv musiszmiec napisane w jezyku agnielskim
Zostaw swoją opinię o Astel Europe Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astel Europe Sp. z o.o.