Apteka Dyżurna sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Apteka Dyżurna sp. z o.o.

Julka79 2016-11-19 01:35
masakra i tyle. Nie polecam
18
Borys 2017-04-24 12:49
Jakoś wszyscy co przedtem wychwalali dyżurną siedzą cicho. Czyżby już nie pracowali. A może jest już tak źle że nie chce im się już nawet pisać?
6
Marta 2017-05-02 08:30
Dwa miesiące temu zaczęłam pracę. Niby apteka sieciowa ale różnca duża w porównaniu np. do DOZ lub DrMax. 6 godzin pracy dziennie, jedna sobota w miesiącu w pracy za to. Trafiłam z całym zespołem do dyżurnej więc atmosfera b. dobra. W przeciwieństwe do innych sieci zatrudniają pomoce, stąd technik a tym bardziej magister nie musi zajmować się sprzątaniem w aptece. Jestem zadowolona.
8
tomek1 2017-06-06 22:30
witam, chce się zatrudnić w tej sieci aptek. Czy apteki są stabilne finansowo? czy płacą na czas?czy płacą za wypracowane nadgodziny?
3
JA 2017-07-08 14:00
Zaczyna się festiwal wypłat!!!!! moc emocji jak co miesiąc!!!!!
20
Ja 2017-07-10 12:43
Nadgodziny to dopiero moc emocji ????
9
Melon 2017-07-11 17:29
Wg mnie firma jest sprzedana od jakiegoś czasu. Fundusz inwestycyjny związany z Farmacolem poprzez kilka spółek z oo to prowadzi już. Dawni właściciele tylko zarządzają.
5
nikt 2017-07-12 11:23
ale dzisiaj jest 12 i pensje wszyscy mają.
3
ika 2017-07-12 13:24
Wypłata była, ale duuużo później. Już niedługo przestanę się "użalać", bo moje dni pracy w tej firmie są policzone...
1
Xyz 2017-07-13 20:07
Oj dajcie już spokoj, te komentarze nic nie zmienia. Nikomu wesolo nie jest, a ja pracowalam w wielu aptekach i wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
Xyz 2017-07-14 07:33
Tym bardziej z uwagi na konkurencje te komentarze sa zbedne.
Mgr 2017-07-14 13:09
Ma ktoś numer do kadr?
3
brrrrrrrrrrrrr 2017-07-15 10:06
Fakt...może publiczne obnażanie sytuacji nie jest najlepszym wyjściem, ale wcale ludziom się nie dziwię. Inaczej wyglądałaby sytuacja, gdyby M choć raz porozmawiała z pracownikami czy chociaż z kierownikami i wyjaśniła sytuację. Myślę, że zwykła rozmowa wiele by dała. (usunięte przez administratora) A tak? Pracownicy nic nie wiedzą, kierownicy też, księgowość i kadry nic nie mogą. Plotki się piętrzą, niepokój narasta. Nie mamy jakiejś platformy, żeby porozumieć się między sobą, porównać sytuacji między aptekami. Dlatego wypisuje się wszystko tutaj i wyrzuca swoje frustracje.Szczerze, to właśnie stąd dowiedziałam się co się dzieje w firmie. Nie było by pisania tutaj jakby wszyscy to wiedzieli od M. I uważam, że właśnie te powyższe wpisy świadczą o tym, że firma ma wiernych pracowników. Zmęczonych, poirytowanych ale wiernych. Ci, którzy chcieli już dawno odeszli.
19
xxx 2017-07-15 10:16
Piękny i bardzo mądry wpis;):)
10
JA 2017-07-16 19:30
Strzał w dziesiątkę;)Nic dodać nic ująć!!Oskarżanie nas że nic nie robimy jest nie na miejscu!!!!!robimy co się da żeby pozyskać pacjentów i nikt nie siedzi obrażony,każdy pacjent jest powitany uśmiechem,miło obsłużony,zawsze otrzyma dobrą radę.Bo tyle możemy!Mamy świetnie dobraną ekipę a dobra atmosfera w pracy to podstawa,złe emocje pacjent w mig wyczuje (usunięte przez administratora) tylko góry przenosić!Konkurencja ogromna mnóstwo aptek w około!!!!tu masz świetną ekipę tylko ukłon z pani strony przeciwnicy leżą na łopatkach:)
12
Mgr 2017-07-18 10:28
Czemu mnie to nie dziwi?
3
Pinki 2017-07-19 18:42
Ludzie, co Wy tu robicie ??? Ogarnijcie się!!! Poczekajcie, sytuacja sama się wyklaruje... Po co się tak każdy nakręca tutaj? Boże Kochany!!! Przecież każdy może tu napisać wszystko co zechce , ale nie wszystko musi być prawdą. I w dodatku każdy jest anonimowy i może podać się za kogo tylko chce.. Znam sytuacje firmy, wiem jak jest, jest zle, taki czas, nikogo nie bronię ale ...Przestańcie już..
5
Mózg 2017-07-19 19:29
Pinki dobrze mówisz !!! Twój przyjaciel ;)
1
Obserwator 2017-07-19 20:14
Widzę, że niektórzy się rozkrecili bo myślą że są anonimowi. (usunięte przez administratora)
www78@onet.pl 2017-07-19 22:12
Jezu.... mówisz poważnie? jest aż tak źle?
co dalej?
2
Emila 2017-07-20 11:14
Czy wy ludzie nie widzicie, że sami się nakręcacie? Domysły, co pisze szefowa, wyzwiska reszty w celu podburzenia i prowokowanie, że to ona pisała do niczego nie prowadzi. Nudzi wam się na tych internetach? Pamiętajcie o tym, że anonimowo każdy może napisać co chce.
6
Apteka Dyżurna 2017-07-20 16:46 [pracodawca]
Informujemy, że rozpowszechniane informacje w internecie o tym, że firma została sprzedana są nieprawdziwe.
3
Apteka Dyżurna 2017-07-20 17:03 [pracodawca]
Wobec fali hejtu, która została przypuszczona na firmę w ostatnich kilku dniach wpisy nie mające nic wspólnego z naszą firmą ani z rzeczywistością zostały zgłoszone do administratora. Część z nich można traktować jako zniesławienie, część jako działanie na szkodę spółki.

Jeśli chcecie Państwo zostawić opinię o pracodawcy jako pracownicy lub zadać pytanie, proszę o podanie placówki której opinia ta dotyczy. Firma prowadzi placówki w kilku miejscowościach, ich spis jest umieszczony w zakładce nasze apteki. Pracodawca będzie mógł w ten sposób ustosunkować się do konkretnego wydarzenia, opinii.
4
Głodny 2017-07-20 17:28
Sprawdźcie w KRS w internecie lub VIII wydział sądu rejonowego w Gdyni (usunięte przez administratora) zbyli udziały w spółkach (usunięte przez administratora) Prosimy pracodawcę o komentarz po co to zrobiono? (usunięte przez administratora)
1
Xyz 2017-07-20 17:46
Zgadzam sie. Skonczcie juz z tymi komentarzami.
2
Apteka Dyżurna 2017-07-20 18:19 [pracodawca]
Jak już informowaliśmy. Spółka przechodzi przekształcenia. Nie została sprzedana i nie jest planowana w najbliższym czasie jej sprzedaż.
1
Ktoś 2017-07-20 22:18
Pracuję w aptece Gdyni od wielu lat. Praca niełatwa bo duzo pacjentów przynajmniej w naszej aptece- siada się tylko na przerwach. Tryb pracy 7 godzinny i jak to weźmie się pod uwage to pensja dobra jak dla technika. Dorobić można na nadgodzinach. Od jakiegoś czasu zdarzają się obsuwy w 1-2 dni w terminach płatności nadgodzin. Praca dobra dla osób które chcą więcej zarobić i niebojących się pracy. Raczej nie dla dziewczyn które wola przesiedzieć w aptece do 14 i bez znaczenia dla nich kilkaset złotych w lewo czy prawo.
7
Mgr 2017-07-20 23:00
Elbląg. Kierowniczka fajna. Widać że w firmie jakieś zmiany zachodzą chyba mówią że związane z nowym prawem farmaceutycznym.Zmienila się nazwa. Było trochę niepokoju i zamierzania kwietniu i maju głównie bo nikt nic nie wiedział co się dzieje. Uspokoiło się. Pensje jak na Elbląg przyzwoite zdarzają się spóźnienia.
4
Mgr 2017-07-21 08:40
Droga firmo, Jak ustosunkujecie sie w takim razie do kwestii (usunięte przez administratora) wynagrodzenia za nadgodziny?
3
Salomon 2017-07-21 12:24
Świetna sieć. Dobrze zatowarowane apteki. Przemiła, empartczna i bardzo kulturalna właściciel. Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem złożyć wypowiedzenie. Polecam dla ludzi ceniących spokój i poszanowanie praw pracowniczych.
1
Tech.M 2017-07-21 14:01
Pracowałam w Aptece w Starogardzie Szczecinskim. Zwolniłam się. (usunięte przez administratora)
Apteka Dyżurna 2017-07-21 14:14 [pracodawca]
Firma nasza nie prowadzi ani nie prowadziła placówek w województwie zachodniopomorskim. Apteka w Stargardzie Szczecińskim musi należeć do innej firmy.
Apteka Dyżurna 2017-07-21 14:17 [pracodawca]
Informujemy, że firma NIE prowadzi placówek w województwie zachodniopomorskim. Nie posiadała ani nie posiada aptek w Stargardzie Szczecińskim. Wpis nie dotyczy naszej firmy
Apteka Dyżurna 2017-07-21 14:21 [pracodawca]
Uprasza się o zamieszczanie wpisów odnoszących się tylko do firmy Apteka Dyżurna sp. z o.o. i placówek przez nie prowadzonych. Wiele z wpisów które się pojawiają dotyczą innych placówek prowadzonych przez inne podmioty gospodarcze. Dlatego też przy formułowaniu opinii proszę o PODAWANIE KONKRETNEJ APTEKI (MIASTA) prowadzonej przez tą firmę (spis aptek w zakładce nasze apteki).
4
ciekawy magister 2017-07-21 16:48
czyli rozumiem że możemy rozmawiać tylko o tych aptekach: Gdynia ul. Plac Kaszubski 8 Gdynia ul. Władysława IV 37 Gdynia ul. Chwaszczyńska 21c Gdańsk ul. Kołobrzeska 46 (hipermarket Auchan) Elbląg - Robotnicza 81/83 (obok przychodni lekarskiej) Elbląg - Gwiezdna 23 Braniewo - Żeromskiego 14 (przychodnia lekarska) Grudziadz ul. Konarskiego 47 (hipermarket Auchan) Grudziadz ul. Mickiewicza 47 (przychodnia lekarska) Grudziadz ul. Chełmińska 57/1 Toruń ul. Kosynierów Kościuszkowskich 13 (przychodnia lekarska) Zamość ul. Sadowa 8A (CH HOPSTOP) Zamość ul. Hrubieszowska 9 (CH HOPSTOP) (usunięte przez administratora)
4
SALOMON 2017-07-21 16:48
SIEĆ JEST SUPER. APTEKI DOSKONALE ZATOWAROWANE. WŁAŚCICIELKA MIŁA, EMPATYCZNA I BARDZO KULTURALNA. NIESTETY MUSIAŁEM SIĘ ZWOLNIĆ ZE WZGLĘDÓW NIEZALEŻNYCH ODE MNIE.
Salomon 2017-07-21 20:24
Wspaniała sieć. Apteki bardzo dobrze zatowarowane. Poszanowanie praw pracowniczych na najwyższym poziomie. Bardzo miła, empatyczna właściciel z dużą kulturą osobistą. Ja niestety musiałem złożyć wypowiedzenie z przyczyn niezależnych ode mnie.
1
Mela 2017-07-21 21:54
Sieciowa apteka choć inaczej niż np w drzemax i cosmedice - bez zmuszania do wciskania pacjentom husteczek i własnych produktów. Wynagrodzenie technika porównywalne jak w innych aptekach w Trojmiescie ale podwyżek dawno nie było . Prezesa nigdy nie widziałam a pracuję trzy lata. Dużo pracy /bduzo pacjentów ale i tak lepiej niż w cosmedice, sprzedaje się tu głównie leki.
5
aga 2017-07-22 08:00
czemu tylko o tych ? Dla ścisłości Kołobrzeska 46 to NCM a Auchan to numer 32 ;)
3
ala1974 2017-07-22 14:46
Najlepsze wynagrodzenia na Placu Kaszubskim ale najwięcej pracy.
3
DT 2017-07-22 17:30
Dziwisz się ? Kolejka w aptece do nocy stoi. To zupełnie inne obciążenie niż w małej osiedlowej aptece. Tutaj cała Gdynia się zjeżdża
5
kleo66 2017-07-22 20:18
Pracuje od wielu lat. Dobre warunki finansowe dla technika (czasem rzeczywiście 1-2 dniowe opóźnienia); zajmuję się ekspedycją i obsługą pacjenta a nie jak w mojej poprzedniej pracy gdzie musiałam tez rozpakowywać kartony i sprzątać cała aptekę. Mamy pomoce. Przynajmniej u nas w Grudziądzu. Z szefostwem nie widujemy się. Całością zarządza kierowniczka. Mogę polecić
6
Smutna 2017-07-23 13:04
A ja uważam że pensja powinna być taka sama we wszystkich aptekach. Nie można wyróżniać jednej apteki.
4
DT 2017-07-23 22:41
Wybacz, ale jeśli podczas pracy obsługuję ok. 150 pacjentów to jest to chyba różnica niż w aptece gdzie masz 50-80 osób na zmianie. Uważasz że wynagrodzenie powinno być takie samo?
3
Refleksyjna 2017-07-24 11:28
W życiu nie jest tak, że wszystko jest albo białe albo czarne. Pragnę tu przytoczyć zachowanie Właścicielki w stosunku do jednej z naszych koleżanek. P. Ewa zachorowała na raka z kiepskimi rokowaniami, a była osobą samotną. Kiedy Pani M. dowiedziała się o jej ciężkiej sytuacji opłaciła jej opiekunkę, kupiła łóżko rehabilitacyjne, odwiedziła w szpitalu (przywiozła słodycze dla personelu), zamówiła mszę w jej intencji, a kiedy zmarła kupiła jej pomnik.
12
AM 2017-07-24 14:09
Pracuję od kilku lat. Czasem lepiej, czasem trochę gorzej ale nie zmieniłabym tej pracy na inną podobnie jak wiele innych osób które ze mną pracują od wielu lat. Mimo że praca ciężka bo apteka jest chyba najbardziej obleganą aptekę w trójmieście.
7
mgr farm 2017-07-25 23:39
Dużym atutem aptek Dyżurnych jest to, że nikt nie zmusza do polecania produktów tzw. marki własnej czy słabej jakości suplementów byle tylko apteka zarobiła. Nie ma wyrabiania planów miesięcznych, jak to często zdarza się w konkurencyjnych sieciach. Magister czy technik mają pełną dowolność co polecają pacjentom. Nie ma przymusu sprzedaży przykasowej, właścicielka sama jest mgr farmacji więc bardzo dobrze rozumie specyfikę tej pracy. W przypadku recepty na trudno dostępny lek kierownictwo staje na głowie żeby pacjent go otrzymał. Opinia dotyczy apteki w Gdyni.
5
Marta 2017-07-27 09:32
@mgr farm - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Jak wygląda kwestia grafików? Czy są dopuszczalne elastyczne godziny pracy?
mgr farm 2017-07-27 19:47
Zależy gdzie chcesz pracować. W różnych aptekach jest różnie (grafiki, pensje), a elastyczny czas pracy można też chyba dograć indywidualnie. Myślę że musisz skontaktować się z szefostwem. Najlepiej napisz na e-mail: praca@aptekadyzurna.pl lub zadzwoń.

-
Apteka Dyżurna sp. z o.o. 2017-07-27 21:25 [pracodawca]
Osoby zainteresowane pracą w trójmiejskich aptekach proszone są przesyłanie aplikacji na adres mailowy praca@aptekadyzurna.pl. Skontaktujemy się.

Wszelkie zastrzeżenia dotyczące pracy w aptekach spółki proszę kierować na adres: apteka@aptekadyzurna.pl
Zostaw swoją opinię o Apteka Dyżurna sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dyżurna sp. z o.o.