brak logo

Apteka Dyżurna

Gdynia

Opinie o Apteka Dyżurna

pracownik 2012-02-06 19:25:24
Szczerze obradzam pracę tej firmie.
Pracuję tu od kilku lat. Rozumiem, pracować trzeba, ale sposób w jaki są traktowani pracownicy pozostawia dużo do życzenia. Permanentne straszenie "wypieprzeniem na bruk" ze strony Pani właścicielki, blokada urlopów oraz zastraszanie wpisem nagany w akta za rzeczy wyssane z palca - to zdarzenia na porządku dziennym.
9
ania 2012-08-25 21:24:33
ZGADZAM SIĘ
4
pracownik 2014-09-10 20:11:51
Witam popieram,takze kolezankę.A przedewszystkim wyzysk za mało pracowników tylko szanuje się magostra który nic nie robi,a reszta nagina za paru.Kierownicy totalna porażka chronia własny tyłek,szefowa o niczym nie wie,prywatne sprawy załatwiają w pracy!!!!!!!!W pracy nie ma czasy nawet kanapkę zjeść!!!!!!!
3
farma 2014-12-24 23:37:18
Z przykrością muszę stwierdzić, że praca w tej sieci jest tragiczna. Stres w pracy oraz złe traktowanie pracownika to standard. Nawet pracownicy z dużym doświadczeniem są traktowani przez Panią właścicielkę jak śmieci. Każdy dzień w pracy kończy się wyczerpaniem fizycznym i psychicznym. Szkoda zdrowia i nerwów!
7
Mario 2015-02-09 18:30:50
Tak to prawda. Wlascicielka wybiera tylko przystojnych brunetow, blondyni nie maja szans, kasting robi w swoim porsche. W pracy wymaga od panów obcisłych tshertow i czerwonych bamboszy. Mi sie udało bo jestem byłym modelem.
2
justin 2015-02-23 00:05:58
Nabawiłam się nerwicy przez pracę w tej aptece:( nie polecam:(
2
zbyszek 2015-03-10 21:11:06
zgadzam sie ze wszystkimi opiniami tylko wyzysk i nic więcej Pani właścicielka z niczym sie nie liczy posiada taką ilość aptek że nic nie ogarnia jak pracownicy zachowują sie w stosunku do pacjentów miałem okazje korzystać z kilku aptek pod tym szyldem i w każdej jest podobnie.Mimo że w niektórych przypadkach jest troszeczkę taniej z racji ze to duża sieć aptek, nikomu nie polecam robienia tam zakupów.
2
były pracownikpnb 2015-07-10 13:31:18
Traktowanie pracowników jak śmieci,wyzwiska różnego rodzaju np.cytuję: "trzeba być debilem ", itp. Praca u szefowej Dyżurnych to istny horror.Dłużej tego nie można było znieść , zwolniłam się i jestem szczęśliwa .Pracuję teraz z fantastycznymi ludzmi.
4
kwiatek 2015-08-23 13:18:53
swietna siec, dobre zarobki, dobre warunki pracy, polecam, jestem zadowolony
Ona 2015-09-13 17:00:23
Nikt tu Cie nie doceni. Nie ma znaczenia czy przyciagasz klienta rada wiedza doswiadczeniem. Nikt nie zauwazy ze zostaniesz po godzinach .nikt nie zauwazy robisz niechciane nadgodziny bo ktos inny chcial wziac urlop a nie bylo obsady np latem a zima wybierasz te godziny po godzinie bo o wolne generalnie ciężko. Zwykle to problem a jak juz urlop dostaniesz to albo w ostatniej chwili odwolany a nawet z urlopu ściągają. ....podwyżki nie dostalam od 2008 w zamian wydluzono godziny pracy..generalnie lepiej stad uciekac bo tu pochylnia w dół zmiany tylko na gorsze . odejdziesz zastapia cie nowym bez doswiadczenia i nikt nie bedzie płakał ..generalnie jesli chcesz sie rozwijac jestes ambitna to nie praca dla ciebie tu liczy sie nie jakosc pracy to ze wiedza obrotnoscia przyciagasz klienta tylko tani jakis ktos a jak sie nie podoba to see ya
2
Monika 2016-04-16 14:36:28
Myślę, że tutaj jest sporo troli z konkurencji stąd pomieszane opinie. Pracuję od od kilku miesięcy jako magister w jednej z aptek. Nie narzekam. Umowę mam na czas nieokreślony. Myślę że wynegocjowałam dobrą stawkę. Myślę, że potencjał apteki jest taki ze zapewnia długą stabilną pracę.
Koleżanki które pracują dłużej nie zgłaszają zastrzeżeń co do terminowości pensji. No i właściciel jest magistrem farmacji a nie piekarzem, stąd rozmowa też przebiega na innym poziomie.
1
Sów76 2016-08-08 22:21:09
Myśle ze te wszystkie opinie powyżej to denne wymysły konkurencji .Pracuje w tej sieci od 5 lat ,byłam technikiem w 4 rożnych aptekach i wszędzie pracowało mi sie swietnie .Pracownicy w aptekach w których pracowałam niezależnie od stopnia byli bardzo dobrze traktowani (prezenty ma święta itp) .polecam
4
1246790 2016-08-14 12:43:46
Wszystko super ,duże zarobki w porownianiu do innych aptek w Elblagu .
2
Mgr farm Marek W 2016-08-14 15:26:05
Ja przeszedlem rozmowe z pania wlascicielka i bylo
Ok, ale jej parcie na sex w czasie rozmowy i widzenie wzrokiem i pytania o dziewczyne/prywatne zycie sa nie na miejscu!!! Pracowalem rok, Wielki stres i chaos! Teraz pracuje w pryw aptece jako z ca kierownika i jestem happy, pensja o 490zl wieksza niz wtym
Szambie... Nie polecam, szkoda nerwow i studiow... Marek
Ola1308 2016-08-29 20:32:33
Jest Ok .Pracuje od roku i wszystko jest w porządku .Wyplate otrzymuje regularnie bez żadnych opóźnień .Wspolpraca z właścicielami przebiega bardzo dobrze .Generalnie polecam
Farmacja 1973 2016-09-08 17:36:49
Jak dla mnie to najlepsza apteka w jakiej pracowałem .Nigdzie (a robiłem juz w wielu aptekach prywatnych i sieciowych ) apteka nie miała tak dużego wyboru leków jak w Dyżurnej .Magazhn pęka w szwach a ludzi jest tyle ze kolejka ciągnie sie ma chodniku przed apteka .Jedyny problem to ze cieżko dostać urlop i jak juz sie go dostanie to najwyżej 4/5 dni .Mimo to polecam
PS: Myśle ze te wszystkie negatywne opinie na temat Pani Prezes i sieci sa chamskimi atakami ze strony konkurencji i ludzi którzy nie nadają sie do pracy (było takich duzo odkąd tu pracuje )
2
ef 2016-09-08 22:34:39
oj wiesz co @ania mi to się wydaje ze mimo wszystko żeby pracować w aptece to trzeba mieć wyższe wyksztalcenie medyczne ale najlepiej to jednak sama spróbuj poszukać do nich ofert pracy i zaaplikować.
Julka79 2016-11-19 01:35:23
masakra i tyle. Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Apteka Dyżurna - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dyżurna