brak logo

Apteka Dyżurna

Gdynia

Opinie o Apteka Dyżurna

justin 2015-02-23 00:05
Nabawiłam się nerwicy przez pracę w tej aptece:( nie polecam:(
6
kwiatek 2015-08-23 13:18
swietna siec, dobre zarobki, dobre warunki pracy, polecam, jestem zadowolony
2
Monika 2016-04-16 14:36
Myślę, że tutaj jest sporo troli z konkurencji stąd pomieszane opinie. Pracuję od od kilku miesięcy jako magister w jednej z aptek. Nie narzekam. Umowę mam na czas nieokreślony. Myślę że wynegocjowałam dobrą stawkę. Myślę, że potencjał apteki jest taki ze zapewnia długą stabilną pracę.
Koleżanki które pracują dłużej nie zgłaszają zastrzeżeń co do terminowości pensji. No i właściciel jest magistrem farmacji a nie piekarzem, stąd rozmowa też przebiega na innym poziomie.
2
Sów76 2016-08-08 22:21
Myśle ze te wszystkie opinie powyżej to denne wymysły konkurencji .Pracuje w tej sieci od 5 lat ,byłam technikiem w 4 rożnych aptekach i wszędzie pracowało mi sie swietnie .Pracownicy w aptekach w których pracowałam niezależnie od stopnia byli bardzo dobrze traktowani (prezenty ma święta itp) .polecam
5
12 2016-08-10 22:02
masz racje, bo wieke zalezy od wspolracy z ludzmi, jak ty jestes mily to i inni rownież,od razu inaczej wspolpraca przebiega
1
1246790 2016-08-14 12:43
Wszystko super ,duże zarobki w porownianiu do innych aptek w Elblagu .
3
Ola1308 2016-08-29 20:32
Jest Ok .Pracuje od roku i wszystko jest w porządku .Wyplate otrzymuje regularnie bez żadnych opóźnień .Wspolpraca z właścicielami przebiega bardzo dobrze .Generalnie polecam
Farmacja 1973 2016-09-08 17:36
Jak dla mnie to najlepsza apteka w jakiej pracowałem .Nigdzie (a robiłem juz w wielu aptekach prywatnych i sieciowych ) apteka nie miała tak dużego wyboru leków jak w Dyżurnej .Magazhn pęka w szwach a ludzi jest tyle ze kolejka ciągnie sie ma chodniku przed apteka .Jedyny problem to ze cieżko dostać urlop i jak juz sie go dostanie to najwyżej 4/5 dni .Mimo to polecam
PS: Myśle ze te wszystkie negatywne opinie na temat Pani Prezes i sieci sa chamskimi atakami ze strony konkurencji i ludzi którzy nie nadają sie do pracy (było takich duzo odkąd tu pracuje )
2
ef 2016-09-08 22:34
oj wiesz co @ania mi to się wydaje ze mimo wszystko żeby pracować w aptece to trzeba mieć wyższe wyksztalcenie medyczne ale najlepiej to jednak sama spróbuj poszukać do nich ofert pracy i zaaplikować.
Julka79 2016-11-19 01:35
masakra i tyle. Nie polecam
4
Borys 2017-04-24 12:49
Jakoś wszyscy co przedtem wychwalali dyżurną siedzą cicho. Czyżby już nie pracowali. A może jest już tak źle że nie chce im się już nawet pisać?
1
Marta 2017-05-02 08:30
Dwa miesiące temu zaczęłam pracę. Niby apteka sieciowa ale różnca duża w porównaniu np. do DOZ lub DrMax. 6 godzin pracy dziennie, jedna sobota w miesiącu w pracy za to. Trafiłam z całym zespołem do dyżurnej więc atmosfera b. dobra. W przeciwieństwe do innych sieci zatrudniają pomoce, stąd technik a tym bardziej magister nie musi zajmować się sprzątaniem w aptece. Jestem zadowolona.
2
Zostaw swoją opinię o Apteka Dyżurna - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dyżurna