Apteka Dyżurna sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Apteka Dyżurna sp. z o.o.

aga 2017-07-22 08:00
czemu tylko o tych ? Dla ścisłości Kołobrzeska 46 to NCM a Auchan to numer 32 ;)
4
ala1974 2017-07-22 14:46
Najlepsze wynagrodzenia na Placu Kaszubskim ale najwięcej pracy.
4
DT 2017-07-22 17:30
Dziwisz się ? Kolejka w aptece do nocy stoi. To zupełnie inne obciążenie niż w małej osiedlowej aptece. Tutaj cała Gdynia się zjeżdża
6
kleo66 2017-07-22 20:18
Pracuje od wielu lat. Dobre warunki finansowe dla technika (czasem rzeczywiście 1-2 dniowe opóźnienia); zajmuję się ekspedycją i obsługą pacjenta a nie jak w mojej poprzedniej pracy gdzie musiałam tez rozpakowywać kartony i sprzątać cała aptekę. Mamy pomoce. Przynajmniej u nas w Grudziądzu. Z szefostwem nie widujemy się. Całością zarządza kierowniczka. Mogę polecić
9
Smutna 2017-07-23 13:04
A ja uważam że pensja powinna być taka sama we wszystkich aptekach. Nie można wyróżniać jednej apteki.
5
DT 2017-07-23 22:41
Wybacz, ale jeśli podczas pracy obsługuję ok. 150 pacjentów to jest to chyba różnica niż w aptece gdzie masz 50-80 osób na zmianie. Uważasz że wynagrodzenie powinno być takie samo?
4
Refleksyjna 2017-07-24 11:28
W życiu nie jest tak, że wszystko jest albo białe albo czarne. Pragnę tu przytoczyć zachowanie Właścicielki w stosunku do jednej z naszych koleżanek. P. Ewa zachorowała na raka z kiepskimi rokowaniami, a była osobą samotną. Kiedy Pani M. dowiedziała się o jej ciężkiej sytuacji opłaciła jej opiekunkę, kupiła łóżko rehabilitacyjne, odwiedziła w szpitalu (przywiozła słodycze dla personelu), zamówiła mszę w jej intencji, a kiedy zmarła kupiła jej pomnik.
13
AM 2017-07-24 14:09
Pracuję od kilku lat. Czasem lepiej, czasem trochę gorzej ale nie zmieniłabym tej pracy na inną podobnie jak wiele innych osób które ze mną pracują od wielu lat. Mimo że praca ciężka bo apteka jest chyba najbardziej obleganą aptekę w trójmieście.
9
mgr farm 2017-07-25 23:39
Dużym atutem aptek Dyżurnych jest to, że nikt nie zmusza do polecania produktów tzw. marki własnej czy słabej jakości suplementów byle tylko apteka zarobiła. Nie ma wyrabiania planów miesięcznych, jak to często zdarza się w konkurencyjnych sieciach. Magister czy technik mają pełną dowolność co polecają pacjentom. Nie ma przymusu sprzedaży przykasowej, właścicielka sama jest mgr farmacji więc bardzo dobrze rozumie specyfikę tej pracy. W przypadku recepty na trudno dostępny lek kierownictwo staje na głowie żeby pacjent go otrzymał. Opinia dotyczy apteki w Gdyni.
8
Marta 2017-07-27 09:32
@mgr farm - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Jak wygląda kwestia grafików? Czy są dopuszczalne elastyczne godziny pracy?
mgr farm 2017-07-27 19:47
Zależy gdzie chcesz pracować. W różnych aptekach jest różnie (grafiki, pensje), a elastyczny czas pracy można też chyba dograć indywidualnie. Myślę że musisz skontaktować się z szefostwem. Najlepiej napisz na e-mail: praca@aptekadyzurna.pl lub zadzwoń.

-
Apteka Dyżurna sp. z o.o. 2017-07-27 21:25 [pracodawca]
Osoby zainteresowane pracą w trójmiejskich aptekach proszone są przesyłanie aplikacji na adres mailowy praca@aptekadyzurna.pl. Skontaktujemy się.

Wszelkie zastrzeżenia dotyczące pracy w aptekach spółki proszę kierować na adres: apteka@aptekadyzurna.pl
2
mgr farm 2017-07-29 16:21
Pensje zależą od indywidualnych ustaleń przy zatrudnieniu. Praca w trybie 7h, jedna sobota obowiązkowa (7h). Grafik elastyczny ale moim zdaniem sprawiedliwy, można zgłaszać swoje potrzeby, na przykład dany dzień tygodnia popołudnie albo rano jeśli masz dodatkowe zajecia albo wizytę u lekarza. Polecam (usunięte przez administratora)
5
Wierny klient 2017-07-30 12:08
Najlepsza apteka w Gdyni. Kupujemy leki całą rodziną od wielu lat. Niskie ceny i najlepsze zaopatrzenie. Jak jakiegoś leku nie mozna znaleźć tutaj zawsze mozna liczyć że będzie. Miła obsługa. Duże kolejki, najlepiej przychodzić późno wieczorem.
6
M66 2017-07-30 17:46
Pracuję od niedawna. Dostałam normalna umowę dla technika, nie jakaś śmieciówka. Wynagrodzenie dobre wszystko na papierze. Wszystko nadzoruje kierownik.
6
Zamość 2017-08-01 18:52
Troszkę się ostatnio opóźniają z wypłatą,ale generalnie jest dobrze.Apteki są ok,dobre ceny,duży asortyment, a chwilowe problemy może mieć każdy.Pracowałyśmy w różnych aptekach i nigdzie nie ma kolorowo.
Pozdrowienia z Zamościa.
5
aga 2017-08-02 23:22
Gdańsk. Wypłaty ok,(usunięte przez administratora)Myślę że od września wszystko ruszy. Wciąż nie mogę otrzymać info czy apteka na Kołobrzeskiej 46 to nasza sieć czy tylko mają taki sam ( podobny) szyld. Chce się tam przenieść jednak od pani tam pracującej nie mogę wyciągnąć żadnych info. Proszę szefostwo o odpowiedz
1
Apteka Dyżurna sp. z o.o. 2017-08-03 09:08 [pracodawca]
Apteka w Gdańsku przy ulicy Kołobrzeskiej 46 w przychodni nie jest prowadzona przez naszą firmę. Apteka tamta korzysta tylko z naszego znaku firmowego.
1
aga 2017-08-03 21:07
Szkoda, liczyłam na prace bliżej domu, trudno, może postaram się do Auchana. Tylko jeśli oni "nie są nasi" to czemu mamy ich w wykazie na firmowej stronie internetowej ?
3
olusia 2017-08-03 22:51
Szanowni Państwo z apteki Dyżurnej - piszecie powyżej, że apteka na Kołobrzeskiej 46 nie jest Państwa apteka - to dlaczego na Państwa stronie internetowej widnieje informacje w zakładce "Nasze Apteki", że ta apteka jednak należy do Państwa? więc jak to jest w rzeczywistości?
4
Ja5 2017-08-05 13:17
Czemu na stronie w zakładce nasze apteki jest koło 80 a okazuje się że tylko parę? (usunięte przez administratora)
7
Znak 2017-08-05 17:14
Ale temat bez sensu. Jak czytam na stronie jasno jest napisane że część aptek jest własnych spółki a część aptek franczyzowych które prowadzą inne firmy a korzystają z tego samego znaku firmowego. W DOZie też tak jest przecież. A tą apteka w przychodni Kołobrzeska 46 przecież od zawsze inna firma prowadziła i nadal prowadzi.
2
aga 2017-08-05 22:25
Może to różni właściciele prowadzą, ale jeśli działają pod szyldem Dyżurnej to w takich aptekach też powinno być super zaopatrzenie, a nie same resztki. Ceny też powinny być podobne we wszystkich oddziałach. Wszystko to wpływa na opinie prawdziwych Dyżurnych pani Marzeny
5
Mery 2017-08-06 23:52
Podobne wrażenia jak u ciebie. Przeniosłam się z dr/maxa. Różnica bardzo duża, nie muszę wciskać na siłę husteczek i produktów marki własnej, nie ma takiej presji sprzedażowej jak w mojej poprzedniej pracy. Nie odczuwam że pracuje się w aptece sieciowej. Pensja wyższa niż w dr/maxie. Nie ma premii, w dr/maxie była premia wirtualna i tak naprawdę nieosiągalna. Psychicznie tutaj odpoczywam.
5
młoda magistra :) 2017-08-07 21:06
Dobre apteki. Ceny i zaopatrzenie chyba najlepsze w Gdyni. Na początku przytłacza to trochę zwłaszcza osobę po studiach świeżo ale na pewno można nabrać dużego doświadczenia pracując tutaj. Dużo recept. Nie zmusza nikt do nieetycznych praktyk, podmieniania leków, sprzedaży konkretnych preparatów. Pensje średnia gdańska. zdarzały się parę miesięcy temu opóźnienia 1-2 dniowe z wypłatą, za lipiec było już ok. Zgadzam się że z przedmówcami, praca dla chcących pracować, lubiących dorobić na dyżurach i chcących rozwinąć swoją wiedzę i doświadczenie
4
Ktośka 2017-08-08 00:30
Firma była przekształcana przed zmianami w prawie farm co wpłynęło na komfort pracy. Bylo dużo zamieszania, w marcu i kwietniu trochę kłopotów z towarem i opóźnienia z pensjami. Wszyscy pokazali wtedy jak mocno związani są z apteką. Cieszę się ze wróciło wszystko do normy bo nie wyobrażam sobie pracy w innej aptece. Mamy fajny zespół i kierownika która tworzy fajną atmosferę. Pozdrowienia z Elbląga :)
6
adam 2017-08-09 15:54
warunki pracy tragiczne, ciągły stres i nerwówka.
14
Ela75 2017-08-09 23:29
Raz gorzej, raz lepiej ale normalna apteka. Wszystkie plotki o sprzedaży sieci na szczęście okazały się plotkami, nic się nie zmieniło. Polecam.
3
Biuro 2017-08-10 17:22
Apteka w Piszu to apteka franczyzowa zarządzana przez inną firmę. W sprawach rekrutacji i spraw pracowniczych tej firmy należy kontaktować się z biurem tamtej firmy.
Mgr A.K 2017-08-12 11:40
Czy istnieje możliwość zatrudnienia jako mgr. farmacji po stażu w aptece na Hrubieszowskiej. Jakie jest wynagrodzenie i warunki umowy
Admin 2017-08-13 18:22
W związku ze zmianami w Prawie Farmaceutycznym firma zawiesiła przyjmowanie nowych wniosków o współpracę na zasadzie franczyzy.
Apteka Zamość 2017-08-13 18:26
Apteka w Zamościu / Hrubieszowska nie poszukuje obecnie pracowników i nie prowadzi procesu rekrutacyjnego. Bezpośredni kontakt z apteką pod adresem e-mailowym zamosc.hrubieszowska@aptekadyzurna.pl
koleżanka 2017-08-14 13:05
to trzeba było pinformowac personel apteki i zmienic umowy bo dotychczas wszystko jest na wariackich papierach (usunięte przez administratora)
3
Barbara 2017-08-14 17:48
Jestem długoletnią klientką apteki na Kołobrzeskiej w ośrodku zdrowia, jeszcze jak działała pod starą nazwą. Cenie ja sobie za profesjonalną obslugę i dobre zaopatrzenie (ostatnio jakby gorzej, ale podobno od września ruszają pełną parą). Bardzo fajnie, ze Dyżurna sie tu otworzyła, nie trzeba chodzić do Reala, a to dla mnie i moich sąsiadek ( także pań w stosownym wieku ) bardzo ważne, aby było blisko. Nie raz zdarzyło się tak, że brakowało leku i pani po pracy przyniosła go do domu ! co rzadko się zdarza w dzisiejszych czasach, taka bezinteresowność. Apteka jest lubiana przez ludzi na osiedlu,co potwierdza sie w rozmowach ze znajomymi. Polecam. Barbara
3
Anna 2017-08-15 11:39
Jaka jest pensja technika kleo66 ? Czy wynagrodzenie jest podzielone na zasadnicze i premię?
kleo66 2017-08-16 02:52
Całe wynagrodzenie jest w umowie.Co miesiąc takie samo. Nie jest uzależnione od uzyskanej sprzedaży przez pracownika (premia). O stawkach nie piszę bo wiem że są pewne różnice między aptekami i miejscowościami. To dogadujesz już indywidualnie.
2
Apteka Dyżurna sp. z o.o. 2017-08-17 07:45 [pracodawca]
W sprawach rekrutacyjnych i pracowniczych aptek franczyzowych pod znakiem A.D. np. Bydgoszcz prosimy o kontakt z firmami prowadzącymi te apteki.

Apteka Dyżurna sp. z o.o. planuje po wakacjach rekrutację na stanowisko magistra i technika farmacji do pracy w Gdyni i w nowej aptece w Gdańsku. Aplikacje proszę przesyłać na adres: praca@aptekadyzurna.pl
2
aga 2017-08-17 11:06
Chciałam zapytać ta nowa apteka w Gdańsku w jakiej lokalizacji będzie ? Z góry dziękuję za odpowiedz
1
Ania 2017-08-18 05:31
Dobrze że nie sprzedali aptek. Zaczęłoby się wciskanie wacików, promocji, suplementów dziwnego pochodzenia. Już raz uciekałam z apteki w której musiałyśmy witać każdego pacjenta słowami "witamy w najtańszej aptece w mieście" a koordynator potrącał za brak tych słów z premii. Nie chciałabym tego raz jeszcze przechodzić. Polecam.
2
M.A. 2017-08-18 07:15
Słyszałam, że na Zaspie . Wysłałam CV. Koleżanka zatrudniła się w całodobowej we Wrzeszczu niedawno i generalnie zachwala.
anna 2017-08-20 16:49
Faktycznie to może być Zaspa. Przejezdzałam dziś i mają już meble zamontowane więc pewnie o nich mowa
Andrzej 2017-08-23 11:38
Nie jest prawdą, że apteka na APTEKA DYŻURNA, Gdynia, Plac Kaszubski 8 czynna jest przez 24h.
Byłem wczoraj w tej aptece o godz. 23:40. Był przede mną jeden Klient. Za mną nikogo.
O 23:45 przyszła na mnie kolej. Niestety Pani Farmaceutka poinformowała mnie, że muszę poczekać do po północy ponieważ musi "zrobić kasę". Po pierwsze szkoda, że nie poinformowała mnie, widząc, że stoję w dwu osobowej kolejce, że już w dniu dzisiejszym mnie nie obsłuży a po drugie uważam, że Właściciel Apteki Dyżurnej nie powinien się reklamować, że Apteka Dyżurna otwarta jest przez 24h.
Nic nie stoi na przeszkodzie wywiesić w widocznym miejscu informację, że od godz. 23:45 do "po północy" Apteka jest zamknięta. Taka informacja "nie boli", unika się niepotrzebnego stania w kolejce i wówczas jest to też rzetelna informacja. Ina sprawa, ze wówczas nie można się reklamować, że Apteka czynna jest 24h.
3
Kierowca 2017-08-23 21:59
No faktycznie sensacja. Ja ostatnio stałem na stacji benzynowej koło północy na autostradzie pół godziny aż raport kasowy podrukują. Taki obowiązek podatkowy.
11
Ben65 2017-08-30 12:04
Najlepsze apteki w Trójmieście. Od lat kupuję tam leki na cuykrzycę i nadciśnienie. Jak czegoś nie można znaleźć w innych aptekach w Dyżurnej zawsze jest ostatnia deska ratunku. Ceny zdecydowanie niższe niż w innych aptekach. Tylko te kolejki :( Wolę chodzić na Abrahama (wieczorem mniej ludzi) niż stać kilkanaście minut na Placu Kaszubskim. Bardzo miły, fachowy personel, zwłaszcza Pani magister blondynka w okularach. Z wyrazami szacunku. Stały klient.
2
obiektywny 2017-08-30 14:59
wie Pani że za takie opinie ktoś może zostać wyrzucony z pracy ? proszę następnym razem się zatanowić czy gra jest warta Pani 15 min czekania ?
Pozdrawiam 2017-08-31 18:58
Dlaczego Apteka Dyżurna nie odpowiada na maile? Zostało wysłanych wiele zapytań i próśb, a odpowiedzi "0".
5
Karol 2017-09-01 19:44
Apteka na Placu Kaszubskim tania na maxa a jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu...
tanio - chyba że ktos lubi przepłacać; dobre zaopatrzenie, profesjonalny personel, niektóre dziewczyny bardzo miłe i ładne.
4
Apteka Dyżurna sp. z o.o. 2017-09-05 14:33 [pracodawca]
Zmieniła się siedziba spółki: Plac Kaszubski 17/205 - 81-350 Gdynia. Numer kontaktowy do działu kadr i księgowości: 58 661 16 49.
aga 2017-09-07 17:10
Witam, w dalszym ciągu czekam na odpowiedz w którym miejscu w Gdański otwierają Państwo nowy oddział, do którego będzie przeprowadzany nabór pracowników
4
Lola 2017-09-16 20:31
Cudowna właścicielka i kierownik do rany przyłóż w Fordonie. Super atmosfera i zarobki
Zostaw swoją opinię o Apteka Dyżurna sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dyżurna sp. z o.o.