brak logo

Alma-Alpinex S.A.

Kielce

Opinie o Alma-Alpinex S.A.

grzegorz 2011-10-20 17:29:36
fajna firma spoko klimat super ludzie tam pracuja zawsze pomocni pracowalem tam prawie 4 lata.... tzn zaczynalem w almie polecam!
1
anonim 2012-04-10 15:38:19
ludzie niech nikt sie tam nie wybiera do pracy główny kierownik [usunięte przez moderatora]wyrzywa sie na wrzystkich i jest naprawde przerąbany klimat i atmosfera [usunięte przez moderatora]
1
rambo 2014-01-12 11:35:17
praca tragedia ,placa marne grosze a kierowniztwo to ludzie po zaocznych maturach ,tam tylko mozna zmarnowac sobie zycie
Kali gula 2014-02-22 15:32:25
ciężka praca fizyczna, częste rotacje(usunięte przez administratora) OMIJAĆ Z DALEKA
xxxxxxxx 2014-03-07 19:35:03
Nigdy nikomu nie polecę i będę odradzać pracy w tym miejscu. Każdy z kierownictwa lubi sobie pofolgować na pracowniku ( no może poza jednym kierownikiem z magazynu-miły i sympatyczny człowiek ) (usunięte przez administratora) Koledzy na magazynie spoko.A i szkoda mi było czasami dziewczynek z działu ekspozycji ich kierowniczka brak słów.Popieram powyższą wypowiedź.OMIJAĆ Z DALEKA!
kierowca 2014-05-16 20:38:06
ciezkiej pracy fizycznej nie widziales, kazdy ma swoj wozek elektryczny do wydawania w porownaniu do innych hurtowni to bajka
nabryniacz 2015-02-16 20:11:06
Omijać z daleka.. To co tam się dzieje to paranoja
piekoszowianin 2015-04-05 13:09:12
Mam pytanie jak wygląda praca w nowo powstałym magazynie w Piekoszowie. Warto składać CV? Jaki czas pracy, płaca itp.
kozi 2015-05-01 09:03:25
Nie polecam, ciężka praca fizyczna, gwarantowany ból kręgosłupa.Pracownicy traktowani przedmiotowo,ale to jak wszędzie chyba
brynol 2015-05-15 23:22:33
Praca sama w sobie nie jest zła. Wszystko psują kierownicy, traktują ludzi jak pionki w grze. Liczą się tylko pozycje, ciężko o urlop, niektórzy prawie wogóle nie korzystają z niego. Ogólnie jeśli ktoś jest prawcocholikiem bez życia prywatnego i wyższych aspiracji to polecam mu tą pracę.
Zimny Stefan 2015-05-23 13:29:39
Skuadaićie SiVi jeśli umiećie pisać i czytać. Nic wjęcei nie jest potszebne. Ja waliłem amfe i nawet podobało mi się na nockach ale byli też tacy ktuży nje wytszymywali. Pozdrawiam goronco
1
Sauron 2015-07-20 13:34:20
Firma kończy się na biurze magazyn niby też częścią wspólną ale tu jest taka rotacja ze masakra pracownicy pracują za najniższa krajowa nawet po 7 lat fakt można dorobić ale życia wtedy nie masz ogólna niesprawiedliwość. To jest taka Biedronka za dawnych czasow szybka potrzeba zmiany kadry zarządzającej magazynem dodała by swierzosci w tych przekletych murach mordoru
xyz 2015-11-22 19:28:23
na poczatku jest jak w bajce mili ludzie mila atmosfera a wszystko do czasu pozniej oraja ludzmi jak tylko moga tam potrzeba ludzi ktorzy beda robic za trzech i nic sie nie odzywac rzadza ludzie bez wyksztalcenia niektorzy nawet matury nie maja.
Kołodziej Kacper 2015-12-04 23:52:15
Pracowałem jeszcze na magazynie w Kielcach. Kierownictwo tzn Dariusz Woś Mariusz Ziernik Krzysztof "Mały" chamy nad chamami omijac z daleka Wsadzic ich na wozek i kurwa na wydawke wielkie kierowniki chamy bez ogłady:} na chuju sie znaja ))))
6
kkk 2015-12-05 00:07:24
OMIJAC Z DALEKA JAKO PRACODAWCE wielkich kierownikow magazynu na wozek i na wody i cukieer maka i na 5l baniaki z woda ciekaw ile wydadza :D DARIUSZ WOŚ to najwiekszy cham tam razem z Krzysztofem MAŁYM KARŁEM omijc omijac omijac omijac
6
xxxxxxx 2015-12-13 22:23:05
Firma na starcie Cie oszukuje mowiac ze mozna dostać podwyzke czy awansowac na wyzsze stanowisko , LICZY SIE TYLKO ILE WYDASZ POZYCJI a czy przezucisz 30 ton piwa i maki i wydasz 250-300 pozycji czy wydasz 600 pozycji przypraw winiar badz cukierków czy czegos podobnie lekkiego i bedzie to np 2 tony . To liczy sie tylko to ile wydałes tych pozycji . Kierownicy to chamy bez szkoły ktorzy dostali sie na te stanowiska po układach ! nie maja nawet matury czy jakich kolwiek uprawnien kierowniczych . Gardza pracownikami nie idzie sie z nimi dogadac sa bardzo niezyczliwi i mściwi ;/ szantażuja ze stracisz prace jak nie zostaniesz na nadgodziny lub gdy nie przyjdziesz w weekend do pracy ;/ smieszne zarobki najnizsza krajowa 1750 brutto , nic wiecej ! chyba ze zostaniesz na nadgodziny czy przyjdziesz w sobote czy niedziele ! Nowi pracownicy nie pokazujcie odrazu ze mozecie bo potem beda was mieszac z błotem !! NIE POLECAM KOŁHOZ! nie praca!
1
mis 2016-04-17 12:33:34
POWIEDZCIE JAK TAM ZARABJAJĄ KIEROWCY CIĘŻARÓWEK
pawe 2016-05-14 10:56:11
nie polecam pracowałem tam pare miesiecy przy normalnych godzinach zarabiasz 1300zł chyba ze ktos chce pracowac za darmo najlepsi są pracownicy kazdy narzeka na marne wynagrodzenie ale nie potrafią wywalczyc podwyzki,najlepiej jest na stołówce podczas przerwy jak opierdalaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniką
2
Kierownik 2016-06-06 15:55:16
każdy ze starych roboli pierdoli głupoty a siedzą tam już po kilka lat. żal mi was jebane niemoty życiowe :)
1
adrian ck 2016-07-02 23:27:41
nie polecam ja pracowałem prawie 2 lata najgorsze lata mojego zycia zarobki 1300zł na reke i jeszcze kierownik ma pretensje Ze mało wydałes albo za czesto chodzisz na papierosa ludzie którzy tam pracują są chyba głupi a kierownicy sie keidys doigrają swiat jest mały .jeden kierownik jest wporządku nowy młody jest wymagający ale mozna z nim normalnie porozmawiac sz.k pracownicy jeden donosi na drugiego licząc na premie.
GalAnonim 2016-08-04 08:15:34
Odradzam ten kolchoz. Jedyne co można w tej firmie to zniszczyć sobie zdrowie. Liczy się to ile dasz dla firmy , potrzeby pracownikow się nie liczą. Najgorsza banda w tej firmie to kierownicy. Tumany do potęgi i gbury pastwia się nad ludzmi i gnebia psychicznie. Kierownicy wcielają do firmy swoje rodziny i ludzi po znajomości, a ci sprzedają wszystkich bez wyjątków. Warunki pracy fatalne- za ogrodzeniem firmy znajduje się utylizacja. Smród czuć na całym magazynie przez otwarte rampy. Zbiera na wymioty. Przymusowe nadgodziny. K
3
Trv 2016-08-08 11:46:35
a jak zarobki u nich w biurze?Jaka atmosfera?
GalAnonim 2016-08-08 13:47:16
Nie interesuje mnie twoja opinia. Napisałem czego się można spodziewać po tej wspaniałej firmie.
re 2016-08-10 10:40:28
A wiadomo czy są teraz jakieś oferty pracy? Dzięki.
Zostaw swoją opinię o Alma-Alpinex S.A. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alma-Alpinex S.A.