brak logo

Voice Net Sp z.o.o

Rzeszów

Opinie o Voice Net Sp z.o.o

ja 2014-02-20 22:27:00
co to ma znaczyć?
4
Velon 2014-03-12 12:36:54
(usunięte przez administratora)to ja już nic nie napiszę, kurna nie lubię przepraszać potem...
1
lolololo 2014-12-15 14:02:56
może ktoś napisać jak wygląda praca takiego pracownika w dziale obsługi klienta? jaka płaca, umowa itp :P bo widziałam kolejne ogłoszenie dla pracownika biurowego w tym dziale w voice net..
10
kandydat 2015-10-29 11:11:47
Sprawa wygląda tak że
oferują bardzo niskie wynagrodzenie na początek (zbliżone do najniższej krajowej)
Rozmowa przeprowadzona nieprofesjonalnie.
Prezes miał to gdzieś i nie znalazł czasu dwa razy na rozmowę ze mną pomimo faktu że czekałem na niego w sali konferencyjnej.
Mało tego - wymagają opłaty za szkolenie w kwocie 500zł jeśli się zwolnisz w przeciągu 2 miesięcy.
Umowa zlecenie....
śmieszna firma.
To samo co EDEN S.C.
Nie polecam.
4
życzliwy 2015-11-02 01:03:21
Prawda jest taka że najnormalniej w świecie to strach cię obleciał .
Byłeś na rozmowie udawałeś kozaka a jak dostałeś szansę to nie przyszedłeś na szkolenie .
To że nikt nie obiecuje gruszek na wierzbie to akurat zaleta
nic nie wiesz o tej firmie a próbujesz tworzyć teorie
prawda jest taka że najlepsi handlowcy zarabiają takie pieniądze że gdyby Ci o tym powiedziano na rozmowie kwalifikacyjnej to i tak
byś nie uwierzył .
Firma była najlepiej notowaną firmą w Polsce jeżeli chodzi o rozwój w branży telekomunikacyjnej co roku dostaje prestiżowe nagrody geparda , gazeli a w tym roku diamenty forbesa 2016
To że prezes do Ciebie nie przyszedł na rozmowę to chyba nic złego ,skoro są ludzie którzy odpowiadają za sprzedaż rekrutację i szkolenia to oni podejmują decyzję kogo zatrudnią a kogo nie skoro prezes daje im w tym wolną rękę świadczy o tym że ma do nich zaufanie .
Gdybyś pojawił się na szkoleniu to prezes by z Tobą porozmawiał ,czekał na Ciebie nawet przed szkoleniem ale się nie zjawiłeś.
To żę piszesz o opłacie za szkolenie jak nie przepracujesz dwóch miesięcy świadczy że nie przeczytałeś dokładnie umowy bo wystarczy sprzedać określoną ilość usług aby nie ponosić tej opłaty .
Z drugiej strony jaka firma robi dwutygodniowe darmowe szkolenie bo tyle zazwyczaj trwa dla osoby która po szkoleniu nie podejmuje współpracy bo takie przypadki też się zdarzają .Po za tym dlaczego nie negocjowałeś zapisów w umowie skoro Ci się nie podobały .
80 % ludzi pracującej w tej firmie ma umowy o pracę i dobrze zarabia świadczy o tym fakt że większość pracuje od 7 lat czyli jak tylko powstała .Umowa zlecenie jest po to aby sprawdzić na początku czy ktoś nadaje się do tej pracy czy też nie , bo jak pokazuje życie 50 % sobie nie radzi .To nie praca w urzędzie czy hipermarkecie zostają tylko najlepsi i Ci są przez firmę docenieni finansowo i mają możliwość rozwoju .
W firmie pracuje ponad 100 osób i jakoś nie uciekają .
Razem z Tobą był na rozmowie i potem szkoleniu chłopak który po trzech dniach się rozpłakał że nie sobie nie poradzi i musi zrezygnować , jakoś nikt go nie ściga za koszty szkolenia
Zdarzają się różne przypadki trzeba mieć tylko odwagę o to pytać ,rozmaić a nie wypisywać potem na forach . jeżeli ktoś ma wątpliwości to trzeba pytać a jak coś się nie podoba to trzeba mieć cywilną odwagę o tym powiedzieć.
Wydaje się że potrzebujesz więcej optymizmu aby mieć pracę z której będziesz zadowolony czego Ci życzę
5
Nowa 2016-01-18 16:31:19
Witam wszystkich moze ktos napisac jak wyglada praca w tej firmie w rzeszowie
1
pracownik 2016-01-19 15:00:46
Witam , jeżeli chodzi o prace w firmie Voice-Net , można aplikować swoje Cv na stanowisko przedstawiciela handlowego -wysokie zarobki , profesionalne szkolenia( służbowy samochód , telefon , tablet) , można również aplikować cv do działu biurowego , stawka stała i atrakcyjny system prowizyjny , praca od poniedziałku do piatku , stanowisko przygotowane do pracy w biurze.
1
pola123 2016-02-28 18:36:24
Prawda jest taka że jak się chce pracować w tej firmie , to się ma tych klientów....Ale musi się chcieć a nie czekać na telefony.....moje zdanie....
daniel 2016-04-11 22:46:43
Kiedyś byłem u nich na rozmowie, kilka osób odpadło, chcieli żebym zaczął u nich prace (stanowisko przedstawiciela). Zaproponowali podstawy 0 zł, tylko prowizje, czyli: 10 zł od zgody na podłączenie światłowodu i 30 zł za podpisanie umowy tel-net-tv. I to nie na próbe - jeśli bym się sprawdził to właśnie na takich zasadach miałem z nimi podpisać umowę. O aucie służbowym można było zapomnieć.
Dla mnie to atrakcyjna oferta nie była...ale skoro jest tyle pozytywnych wpisów to może coś się zmieniło, spróbuję jeszcze raz
Janek 2016-04-24 14:45:11
W mojej ocenie omijać szerokim łukiem, pozytywne komentarze generowane przez pracowników. Wystarczy sobie poczytać w internecie o nich...
6
Zdziwiona 2016-04-25 15:37:07
Skoro pracownicy generują pozytywne komentarze to chyba najlepiej znają firmę i wiedzą jak tam jest. Świadczy to o firmie bardzo dobrze,dziwi mnie fakt że ktoś kto naczyta się opini w internecie ma być bardziej wiarygodny niż pracownicy.
mefiSto 2016-05-11 14:48:17
Pracowałem i cieszę się, że stamtąd odszedłem. Zarobki jedynie prowizyjne, a oferta firmy słaba. Samochód padło, o telefonie można pomarzyć, dzwonisz ze swojego. Szkolenia przygotowujące go pracy to totalna amatorszczyzna, prowadzone przez ludzi bez jakiegokolwiek doświadczenia. Jeśli ktoś lubi tak pracować to proszę bardzo, ja nie polecam.
8
Optymistka 2016-05-22 18:16:49
Krótka piłka ,pracuje w tej firmie ,jestem przedstawicielem handlowym,dziwią mnie te żałosne opinie bo wiem z doswiadczenia, że gdy pracownikowi zależy na pracy to jest to zauważone i dostaje się możliwość pracy wraz z pełnym wyposażeniem. szkolenia są bardzo zadowalające i mam nadzieję że dla wszystkich. Inna historia gdy ktoś idzie do pracy po to by nic nie robić.. Lub swoim zrezygnowany podejściem napawa innych niechęcią do wszystkiego co związane z wykonaniem obowiązków. Jestem bardzo zadowolona ze dostałam możliwość podjęcia pracy w firmie Voice net. Mam nadzieję że tego nie spieprze.Pozdrawiam.
mefiSto 2016-05-23 15:11:45
Życzę Ci zupełnie szczerze powodzenia. Natomiast znam całą masę ludzi z opinią jak moja. Co do szkoleń, to chyba naprawdę nie wiesz co to znaczy prawdziwe szkolenie z doświadczonym trenerem skoro coś co VN nazywa hucznie szkoleniem jest dla Ciebie zadowalające. Nie mniej jednak życzę sukcesów.
5
Rzeszów 2016-06-02 14:42:38
Odradzam. Wiem co mówię, inaczej bym się nie fatygowała..
6
Normalny Facet 2016-07-19 11:57:16
Jak zwykle ściemy dla maluczkich! Normalka jak na Polskę! Szkoda sobie głowy zawracać takimi firmami!Jaki Naród takie i wszystko!
5
Życzliwa 2016-09-12 12:25:31
Witam, uważajcie na to co piszecie na forum !!!!!
Mój znajomy zamieścił kiedyś wpis na tym forum. Spółka skierowała sprawę do prokuratury o pomówienia obecnie sprawa jest w sądzie. Adwokat mówi że nie ma szans na wygranie, bo pomówił spółkę i nie mam na to żadnych dowodów tylko jego odczucia. Najgorsze jest to że musi ze śląska jechać na każdą rozprawę do Rzeszowa tracąc cały dzień i jeszcze kasa idzie na wyjazdy. Był już na 4 rozprawach w Rzeszowie, a jeszcze adwokat kasuje go za każdy wyjazd do Rzeszowa, na nie małe pieniądze , mówi że sprawa jest do przegrania. Przestrzegam wszystkich ta spółka nie odpuszcza. Jego skarżyli z art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Jeszcze raz przestrzegam wszystkich napiszecie coś w emocjach na forum, a później będziecie po sądach chodzić. Uważajcie. Z tego co wiem mój znajomy nie jest jedyny przeciwko któremu spółka wystąpiła do Sądu.
Na GoWork ukazały się przeprosiny, pewnie za sprawą otrzymanego wyroku.
PH 2016-09-13 20:58:05
Wypisujesz tu swoje żale ale prawda jest zupełnie inna zostałeś zwolniony bo Ci się nie chciało pracować .Kierowniczka prawie co dziennie musiała o 9 rano wyciągać Cię z łóżka abyś pojechał w trasę co nie zawsze się udało bo byłeś chory lub żle się czułeś czy też się nie wyspałeś .
W samochodzie firmowym , który dostałeś zatarłeś silnik bo oczywiście po co sprawdzać i wymieniać olej przecież może będzie smarowany powietrzem .
Tablet służbowy nie oddałeś bo ci ukradli , a telefon się zgubił .
Jak firma upomniała się o zwrot tych rzeczy to zacząłeś wypisywać te wszystkie kłamstwa .
Od prawie 4 lat wszyscy w firmie mają darmowe połączenia do wszystkich sieci jak wysyłałeś sms premium na sex portale to nie dziw się że zostało ci to potrącone .
Piszesz o tym że miałeś mało umawianych spotkań .W innych firmach wcale nie umawiają spotkań tutaj część przedstawicieli pracuje bez spotkań umawiane są dla nowych i tych najsłabszych aby ich jakoś wspierać zanim nauczą się samodzielnie pracować . Jak chciałeś mieć 100 % umawianych spotkań trzeba było iść do działu klientów indywidualnych a nie pchać się do biznesu .
O jakich stawkach za aneksy piszesz skoro przepracowałeś zaledwie parę tygodni a umowy podpisywane są z klientami na dwa lata i wtedy dopiero jest możliwość ich aneksowania .
Piszesz o skargach od klientów ciekawe jakim cudem skoro ich nie maiłeś może ty pracowałeś w biurze obsługi klienta ?
Jeżeli umowa była tak niekorzystna jak wypisujesz to po co ją podpisywałeś .
Jeżeli masz problem przepracować 2 miesiące lub sprzedać 60 usług to widocznie nie powinieneś szukać pracy jako przedstawiciel handlowy bo tyle to można sprzedać w dwa tygodnie .
Piszę w imieniu 50 przedstawicieli handlowych , którzy ty pracują od 8 lat i nie mają takich problemów .Co najmniej 100 osób pracuje w biurze oraz w terenie jako technicy i też nie mają takich problemów Całe te twoje wypociny to istna żenada , która ni jak ma się do prawdy .
Zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz bo nie tylko obrażasz 150 osób które tu pracują , ale kilkadziesiąt tysięcy klientów biznesowych , którzy są według Ciebie durniami i wybrali najgorszą ofertę w Polsce . W Internecie nikt nie jest anonimowy ,szczególnie dla firmy działającej w branży .
PH 2016-09-13 20:59:01
Wypisujesz tu swoje żale ale prawda jest zupełnie inna zostałeś zwolniony bo Ci się nie chciało pracować .Kierowniczka prawie co dziennie musiała o 9 rano wyciągać Cię z łóżka abyś pojechał w trasę co nie zawsze się udało bo byłeś chory lub żle się czułeś czy też się nie wyspałeś .
W samochodzie firmowym , który dostałeś zatarłeś silnik bo oczywiście po co sprawdzać i wymieniać olej przecież może będzie smarowany powietrzem .
Tablet służbowy nie oddałeś bo ci ukradli , a telefon się zgubił .
Jak firma upomniała się o zwrot tych rzeczy to zacząłeś wypisywać te wszystkie kłamstwa .
Od prawie 4 lat wszyscy w firmie mają darmowe połączenia do wszystkich sieci jak wysyłałeś sms premium na sex portale to nie dziw się że zostało ci to potrącone .
Piszesz o tym że miałeś mało umawianych spotkań .W innych firmach wcale nie umawiają spotkań tutaj część przedstawicieli pracuje bez spotkań umawiane są dla nowych i tych najsłabszych aby ich jakoś wspierać zanim nauczą się samodzielnie pracować . Jak chciałeś mieć 100 % umawianych spotkań trzeba było iść do działu klientów indywidualnych a nie pchać się do biznesu .
O jakich stawkach za aneksy piszesz skoro przepracowałeś zaledwie parę tygodni a umowy podpisywane są z klientami na dwa lata i wtedy dopiero jest możliwość ich aneksowania .
Piszesz o skargach od klientów ciekawe jakim cudem skoro ich nie maiłeś może ty pracowałeś w biurze obsługi klienta ?
Jeżeli umowa była tak niekorzystna jak wypisujesz to po co ją podpisywałeś .
Jeżeli masz problem przepracować 2 miesiące lub sprzedać 60 usług to widocznie nie powinieneś szukać pracy jako przedstawiciel handlowy bo tyle to można sprzedać w dwa tygodnie .
Piszę w imieniu 50 przedstawicieli handlowych , którzy ty pracują od 8 lat i nie mają takich problemów .Co najmniej 100 osób pracuje w biurze oraz w terenie jako technicy i też nie mają takich problemów Całe te twoje wypociny to istna żenada , która ni jak ma się do prawdy .
Zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz bo nie tylko obrażasz 150 osób które tu pracują , ale kilkadziesiąt tysięcy klientów biznesowych , którzy są według Ciebie durniami i wybrali najgorszą ofertę w Polsce . W Internecie nikt nie jest anonimowy ,szczególnie dla firmy działającej w branży .
Postronny 2016-10-21 21:59:41
Po przeczytaniu tego forum należy stwierdzić , że wiele osób nie za bardzo wie o co biega i nie chodzi mi o te hejty ściskające cztery litery straszenie adwokatami itp , bo każdy kto choć przez chwilę był PH powinien wiedzieć , że idziesz do pracy a nie do roboty , musisz lubić to co robisz , jeśli idziesz do roboty to zarabiasz jak w robocie , jak idziesz do pracy i się w niej realizujesz to zapewne będziesz zadowolony zarówno finansowo jak i z atmosfery. Rozpisywanie się tu na powyższe tematy nie ma sensu. Jednak jeśli robisz coś z przymusu to czy w voice net czy w hurtowni mrożonek nie masz szans aby być PH i być zadowolony. Najważniejsze jest zaangażowanie , odpowiedzialność, chęci i samodyscyplina pracy własnej jeśli to masz to aplikuj jeśli nie daj sobie spokój bo praca PH nie jest przeznaczona dla ciebie. I na koniec żeby nie przeciągać większość niepochlebnych opinii na temat pracy jako PH nie wynika że to zła praca bo czy idziesz do pracy czy do roboty musisz akceptować warunki - nie ty je dyktujesz , jako pracownik Ty je akceptujesz albo nie i tak jest w każdej pracy czy robocie. Zadaj sobie pytanie czy podołasz. Powodzenia
Rozbawiona 2016-10-22 17:55:56
A to bardzo ciekawe co piszesz- ze mną bardzo profesjonalnie przeprowadzono rozmowe kwalifikacyjną - zarobki jakie mi proponowano wcale nie były zbliżone do średniej krajowej, przeszkolono mnie bardzo żetelnie i nie kosztowało mnie to nic. Nie wiem skąd masz takie informacje- dobree - uśmiac sie można :D
2
Postronny 2016-10-24 23:19:26
Rozbawiona popieram Cię w 100% A te info to na tym forum znalazłem jakieś użalania się Troli ale zawsze jakaś czarna owca się znajdzie i gnoi bo jej w życiu nie wyszło. Tak jest w większości firm zatrudniających PH. Także pozdrawiam i cieszę się że ktoś myśli podobnie jak ja. Cześć.
Kamil Rzeszów 2016-11-10 20:36:11
Cóż różnie bywa w każdej firmie . Ja pracuje w konkurencji w dziale dla firm jako Handloweiec . Jeśli chodzi o sprzedaż dla firm to jest u nas dużo gorzej niż voice net . Chyba sam złoże cv. Ostatnio nawet robią duże pozytywne zmiany jeśli chodzi biznes . Przebudowują cały dział z jakimś nowym Dyrektorem . Ale tez maja wymagania jeśli chodzi o stanowiska do biznesu . Ale wiem z firmy konkurencyjnej ze to pozytywne zmiany także finansowe . Każda firma się zmienia .
2
Parodysta 2016-11-22 03:21:13
Czy w tej firmie jednym z zarządców nie jest przypadkiem Krzysiek M? bo jak ten krętacz ma coś wspólnego z tą firmą to z prowizji wyjdzie poniżej najniższej krajowej. Moja opinia tam gdzie nie ma stawki godzinowej jedynym sensownym rozwiązaniem jest ucieczka.
bzyk 2016-12-06 22:04:48
beznadziejna fima,,,,,firemka
Zostaw swoją opinię o Voice Net Sp z.o.o - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voice Net Sp z.o.o