Voice Net Sp z.o.o

Rzeszów

Opinie o Voice Net Sp z.o.o

lolololo 2014-12-15 14:02
może ktoś napisać jak wygląda praca takiego pracownika w dziale obsługi klienta? jaka płaca, umowa itp :P bo widziałam kolejne ogłoszenie dla pracownika biurowego w tym dziale w voice net..
18
Nowa 2016-01-18 16:31
Witam wszystkich moze ktos napisac jak wyglada praca w tej firmie w rzeszowie
7
pracownik 2016-01-19 15:00
Witam , jeżeli chodzi o prace w firmie Voice-Net , można aplikować swoje Cv na stanowisko przedstawiciela handlowego -wysokie zarobki , profesionalne szkolenia( służbowy samochód , telefon , tablet) , można również aplikować cv do działu biurowego , stawka stała i atrakcyjny system prowizyjny , praca od poniedziałku do piatku , stanowisko przygotowane do pracy w biurze.
5
pola123 2016-02-28 18:36
Prawda jest taka że jak się chce pracować w tej firmie , to się ma tych klientów....Ale musi się chcieć a nie czekać na telefony.....moje zdanie....
Janek 2016-04-24 14:45
W mojej ocenie omijać szerokim łukiem, pozytywne komentarze generowane przez pracowników. Wystarczy sobie poczytać w internecie o nich...
19
Zdziwiona 2016-04-25 15:37
Skoro pracownicy generują pozytywne komentarze to chyba najlepiej znają firmę i wiedzą jak tam jest. Świadczy to o firmie bardzo dobrze,dziwi mnie fakt że ktoś kto naczyta się opini w internecie ma być bardziej wiarygodny niż pracownicy.
2
Optymistka 2016-05-22 18:16
Krótka piłka ,pracuje w tej firmie ,jestem przedstawicielem handlowym,dziwią mnie te żałosne opinie bo wiem z doswiadczenia, że gdy pracownikowi zależy na pracy to jest to zauważone i dostaje się możliwość pracy wraz z pełnym wyposażeniem. szkolenia są bardzo zadowalające i mam nadzieję że dla wszystkich. Inna historia gdy ktoś idzie do pracy po to by nic nie robić.. Lub swoim zrezygnowany podejściem napawa innych niechęcią do wszystkiego co związane z wykonaniem obowiązków. Jestem bardzo zadowolona ze dostałam możliwość podjęcia pracy w firmie Voice net. Mam nadzieję że tego nie spieprze.Pozdrawiam.
1
Rzeszów 2016-06-02 14:42
Odradzam. Wiem co mówię, inaczej bym się nie fatygowała..
18
Rozbawiona 2016-10-22 17:55
A to bardzo ciekawe co piszesz- ze mną bardzo profesjonalnie przeprowadzono rozmowe kwalifikacyjną - zarobki jakie mi proponowano wcale nie były zbliżone do średniej krajowej, przeszkolono mnie bardzo żetelnie i nie kosztowało mnie to nic. Nie wiem skąd masz takie informacje- dobree - uśmiac sie można :D
2
Postronny 2016-10-24 23:19
Rozbawiona popieram Cię w 100% A te info to na tym forum znalazłem jakieś użalania się Troli ale zawsze jakaś czarna owca się znajdzie i gnoi bo jej w życiu nie wyszło. Tak jest w większości firm zatrudniających PH. Także pozdrawiam i cieszę się że ktoś myśli podobnie jak ja. Cześć.
Kamil Rzeszów 2016-11-10 20:36
Cóż różnie bywa w każdej firmie . Ja pracuje w konkurencji w dziale dla firm jako Handloweiec . Jeśli chodzi o sprzedaż dla firm to jest u nas dużo gorzej niż voice net . Chyba sam złoże cv. Ostatnio nawet robią duże pozytywne zmiany jeśli chodzi biznes . Przebudowują cały dział z jakimś nowym Dyrektorem . Ale tez maja wymagania jeśli chodzi o stanowiska do biznesu . Ale wiem z firmy konkurencyjnej ze to pozytywne zmiany także finansowe . Każda firma się zmienia .
3
Stik 2016-12-11 10:50
A jest może jakiś przedstawiciel tef firmy w Lublinie ? Może ktoś pracował na województwie lubelskim ?
Szukałem w necie ale nie widzę żadnego przedstawicielstwa.
stik 2016-12-14 21:26
Tak się składa, że nie szukam pracy bo prowadzę własną firmę. Napisałem chyba wyraźnie, że szukam przedstawiciela lub przedstawicielstwa. Skoro nie masz nic do dodania w temacie to swoje wizje poopowiadaj mamie.
1
Migdał 2016-12-15 20:48
Szanowna Pani "Rozbawiona". Gdyby była Pani przeszkolona rzetelnie, pewnie byłaby Pani liderem. Ale skoro przeszkolono Panią żetelnie, dlatego Pani się wydaje tylko, że pani coś wie.
7
OloTolo 2016-12-18 19:05
A ja mam taką prośbę. Moglibyście panowie i panie normalnie w świecie opisywać pracę w tej firmie jeśli tam pracowaliście ? Dla osób które jednak chciałyby spróbować ciężko jest coś wywnioskować z waszych wypocin. Nie można normalnie w świecie wyrazić dokładnie swojego zdania ? np. Pracowałem wtedy i wtedy. Zarabiałem tyle i tyle. Podobało mi się to a nie podobało to. Robiłem takie wyniki. Samochód dostałem albo nie dostałem. Czy nie byłoby wtedy prościej ?
2
12345 2017-01-02 20:22
rzetelnie
Pani P 2017-01-05 07:44
popieram pana/panią też miałam taką sytuację
6
Gwarek 2017-02-08 17:13
"super firma"
2
Oczko 2017-03-01 17:37
Nie warto starać się o pracę w tej firmie. Szybko Cię zatrudnią a jeszcze szybciej zrezygnujesz.
12
Kochanek 2017-03-09 17:15
Każdy za darmo chce dostawać pieniądze. A robić nie ma komu !
1
Pracownik 2017-03-09 19:04
Pracuję w firmie Voice-Net już ponad 4- lata , firma bardzo się od tego czasu bardzo rozwinęła , poszerzając swoje usługi dla klientów indywidualnych jak i biznesowych , wygrywając i otrzymując w tym czasie wiele nagród i wyróżnień w prestiżowych plebiscytach pnąc się w rankingach jako jedna z prężnie rozwijających się firm w Kraju. Firma nie poprzestaje na laurach i cały czas pracuje nad udoskonalaniem swoich usług jak i nad opracowaniem coraz to korzystniejszych ofert abonamentowych tworząc wiele form promocji dla naszych stałych jak i nowych klientów. Firma dba i docenia swoich pracowników , wykazując swoje umiejętności i zaangażowanie każdy ma szanse na awans.
5
Sprawiedliwy 2017-03-14 15:48
Najlepszy jest samochód służbowy:)
4
Nick 2017-03-16 19:59
Ja pracuję w Voice dłuższy czas i firma jest ok. Jeżeli jesteś dobrym przedstawicielem to pracujesz i zarabiasz. Jeżeli przychodzisz i myślisz, że zapłacą za nic nie robienie to nie aplikuj. Jak w każdej przedstawicielce sprzedajesz- jesteś rentowny dla firmy to i firma cie opłaca. Narzędzia też są.
2
Hanna 2017-03-30 12:36
@Nick, a jakie narzędzia pracy ma zapewnione Przedstawiciel Handlowy?
2
mietek 2017-04-19 12:27
Witam mam miec rozmowe w sprawie stazu stanowisku pracownik biurowy
Opis zadań:
- prowadzenie korespondencji,
- obsługa urządzeń biurowych,
- prowadzenie biura
CZy warto
3
klon 2017-04-22 18:36
nie warto
3
Hanna 2017-05-04 13:14
@klon, dlaczego uważasz, że nie warto? Co jest powodem negatywnego nastawienia do Voice Net Sp z.o.o? Uargumentuj swoją wypowiedź. Chętnie poznamy Twoją opinię.
Ciekawy 2017-05-27 12:31
Jaki ten samochód ?
Ciekawy 2017-05-28 15:37
Jaki samochod na stanowisko handlowca ?
3
Krzysio 2017-06-07 23:48
Witam.
Mógłby ktoś opisać na czym polega praca przedstawiciela?
Skoro spotkania są już umówione przez telemarketing to przedstawiciel tylko jedzie do klienta który jest zainteresowany ofertą, ustala już tylko szczegóły i podpisuje umowę?
Pozdrawiam.
Łukasz 2017-07-03 11:06
Poszukuję kontaktu z firmą nie przez infolinię.
Zostaw swoją opinię o Voice Net Sp z.o.o - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voice Net Sp z.o.o