Liberty Poland

Chorzów

Opinie o Liberty Poland

Minus 2017-06-20 23:10
Po to piszą żeby inni potencjalni pracownicy wiedzieli co ich czeka.
5
były pracownik 2017-06-21 09:55
Wielka szkoda że go work nie daje wszystkich opinii, tylko wybiórcze:( te prawdziwe znikają
1
Maja 2017-06-21 11:12
@były pracownik
Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Jeśli ktoś z Was uważa, że jego komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
Minus 2017-06-21 14:03
Mowa o usuniętych komentarzach a z jakiego powodu kilka moich komentarzy (zgodnych z regulaminem) wogóle nie zostało dodanych ?
Maja 2017-06-22 14:14
@Minus niestety nie mam możliwości sprawdzenia o jakich komentarzach mówisz. Jeśli masz jakieś wątpliwości, to również możesz skontaktować się z administratorem.
Cienka 2017-06-25 17:11
Czy jako przedstawiciel handlowy można w firmie zarobić niezłe pieniądze? Czy atmosfera jest sprzyjająca pracy?
Liberty Poland 2017-06-26 08:53 [pracodawca]
Dzień dobry,
zapraszamy do udziału w procesie rekrutacyjnym. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej udzielimy odpowiedzi na dodatkowe pytania.
obecny pracownik 2017-06-26 22:45
Na chwile obecna jak reprezentant handlowy to kokosów nie zarobisz, przez to ze sa nie realne cele np plan aktywacji czy plan na rejestracje lub dystrybucja portfolio Plusa na 95% pos z bazy jest to nie wykonalne dla nowego pracownika a i stary ma z tym problem, dodatkowo plush abo które jest teraz priorytetem firmy plus, jesli plush abo nie wypali to posypia sie głowy..a wszystko zmierza ku temu bo jest to totalna bzdura żeby handlowiec, który ma za zadnie opieke na pre paid musi teraz już wdrażać post paid dodam tylko ze jest to skomplikowane i kłopotliwe dla detalisty i przez to jest duże zniechecenie co do rh z plusa, ludzie nie chca z nami gadać bo wiedzą że, znów będziemy chcieli im coś wciskać. Moim zdaniem praca jako rh przy projekcie pre paid może utrzyma się do końca roku, nic więcej nie wróże. Poki co fajne, że dają auto z dużym limitem km prywatnych tel służbowy do oporu multi sport lux med i ubezpiecznie grupowe, na przeczekanie można sie zatrudnić nie dłużej. Ta struktura zatrudnienia upada.
Liberty Poland 2017-06-28 10:34 [pracodawca]
Dzień dobry,
z zainteresowaniem zapoznaliśmy się z uwagami przedstawionymi w komentarzu.

Traktujemy je jako głos w rozmowie na temat wewnętrznych mechanizmów obowiązujących w szeroko pojętym pionie sprzedaży produktów prepaid naszych organizacji. Kwestia celów jakie pracodawca stawia przed pracownikami zawsze wzbudzała, wzbudza i wzbudzać będzie dyskusję wśród współpracowników, przed którymi te cele są stawiane .

Zgodzimy się, że jest to sytuacja normalna .

Należy pamiętać, że w każdej organizacji biznesowej, która oferuje swoje produkty na rynku, cel stawiany przed pracownikiem jest pochodną wielu składowych, a zalecany czy sugerowany mechanizm jego realizacji wynika z wcześniejszych analiz rynku i badań oferowanego produktu lub grup produktów.

W przypadku jakichkolwiek nieprawidłowości, zapraszamy do kontaktu.
kandydat 2017-06-28 13:35
byłem na rozmowie rekrutacyjnej w Liberty i rekruterka nawet nie zapoznała się z moim cv, czytała je podczas rozmowy, tak samo podczas rozmowy spoglądała w ekran monitora, nie wiedziała o co pytać, widać było po niej, że jest bardzo znudzona swoją pracą i, że nic jej się nie chce robić, jeśli już robi to od niechcenia, - ona pracuje na tym stanowisku z powodu znajomości ? trudno mi znaleźć inny powód, takiej osobie napewno nie zależy na znalezieniu pracowników dla firmy, nie z takim podejściem do swojej pracy
4
Liberty Poland 2017-06-28 13:41 [pracodawca]
Dzień dobry, bardzo prosimy o informację w jakim dziale była Pani na rozmowie kwalifikacyjnej? Chcielibyśmy wyjaśnić sytuację. Będziemy wdzięczni za bezpośrednio kontakt na marketing@liberty.eu.
xxxx 2017-06-28 17:51
czytając te opinie zastanawia mnie skąd niektórzy biorą tyle negatywow- w chorzowskim oddziale bardzo fajna atmosfera, raczej nie czuć wielkiej presji, z grafikiem da się dogadać, jeśli chodzi o wynagrodzenie, cóż, dla studenta lub jakiś praca przejściowa nie jest zle, oprócz podstawy warto również powalczyć o premię, dodatkowo często dodawane są bonusy w formie dodatkowych godzin.
1
Amator 2017-06-29 09:38
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy przedstawiciela handlowego w oddziale w Katowicach? Jak jest wynagradzany? Czy firma ma jakieś dodatki np. socjalny? Jak się w tym oddziale pracuje? Z góry dzięki
Obecny pracownik 2017-06-29 23:36
Cele stawiane przedstawicielom są nie realne do wykonania. W jaki sposób rh ma wplyw na aktywacje.. tak samo matryce 95% czy tez sprzedaz 15 internetowa, ktorej nikt nie chxe bo jest droga i wgl sie nie sprzedaje.. przez cele ktore sa stawiane wiekszosc rh nie bierze nawet polowy swojej premii a i część osob wgl jej nie ma. (usunięte przez administratora)
Liberty Poland 2017-06-30 09:50 [pracodawca]
Dziękujemy za przedstawienie swojej opinii. Jak już wcześniej wspomnieliśmy cele stawiane przed pracownikami są pochodnymi wielu składowych i analiz rynku.
Jeżeli chciałby podjąć Pan szerszą dyskusję zapraszamy do bezpośredniego do kontaktu: marketing@liberty.eu.
Obecny pracownik 2017-06-30 18:16
Pracuje u was nadal i mysle, ze porównanie tego co bylo kiedys a co jest teraz jest raczej nie na miejscu.. dobrze juz bylo i raczej nigdy wiecej nie będzie. I gadanie, ze cele sa wyznaczanie z danych wynikających z rynku jest bez sensownym gadaniem które, nie sprawdza się w rzeczywistości, takie rozumoqanie firmy pogrąża rh i coraz wiecej ludzi, tych dobrych ludzi odchodzi albo juz odeszlo i nie dlugo to będziecie zatrudniać ukraincow
7
Liberty Poland 2017-07-04 11:33 [pracodawca]
Dziękujemy za przedstawienie swojej opinii.
Jeżeli chciałby Pan podjąć szerszą dyskusję i poruszyć konkretne zagadnienia, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: marketing@liberty.eu.
:P 2017-07-10 20:39
dokładnie, popieram w 100%, jak kadry kierowniczej zaczyna być więcej niż pracowników to robi się wyzysk na najmniejszych by zarobili na kadrę.
1
maruda :) 2017-07-13 12:17
Ciekawe dlaczego admin blokuje prawdziwe wypowiedzi, pomimo wysłaniem dwóch mail do admina z zapytaniem brak odpowiedzi.
Liberty Poland 2017-07-13 12:55 [pracodawca]
Dzień dobry,
Kontaktował się Pan z administratorem portalu GoWork.pl czy bezpośrednio z Liberty Poland S.A.?

Jeżeli chciałby Pan podjąć szerszą dyskusję i poruszyć konkretne zagadnienia, zapraszamy do kontaktu: marketing@liberty.eu.
maruda :) 2017-07-13 15:32
@Liberty Poland wysłałem do Admina GoWork , chyba że to i tak do Was trafia i to Wy administrujecie i robicie cenzurę tutejszych wypowiedzi?
3
Liberty Poland 2017-07-13 15:44 [pracodawca]
Korespondencja kierowana do administratora portalu GoWork.pl jest widoczna tylko dla osób zarządzających z ramienia portalu. Maile te nie są udostępniane Liberty Poland S.A.
Kotori 312 2017-07-18 19:43
Hahaha chyba się pomniejsza,atmosfera jest tragiczna i strasznie sztuczna,nie polecam tam pracy na chwile obecna :/
5
Kotori 312 2017-07-18 20:08
W rzeczy samej Haha :D Ja już szykuje się do odejścia :D
5
andy 2017-07-19 08:28
jestem ciekaw czy w call center w Liberty pracownicy dostaną kiedykolwiek umowy o pracę ja pracuję od 9 miesięcy w Maksimum i dostałem umowę o pracę pracując też dla Plusa w callcenter
Liberty Poland 2017-07-19 10:03 [pracodawca]
Dzień dobry,
Ocena atmosfery w pracy jest subiektywna, tworzona według indywidualnych potrzeb. Czy są jakieś konkretne czynniki, które przyczyniły się do negatywnej oceny atmosfery? W przypadku jakichkolwiek nieprawidłowości, zapraszamy do kontaktu marketing@liberty.eu.
Liberty Poland 2017-07-19 10:05 [pracodawca]
Dzień dobry,
Rodzaj umowy zależy od charakteru pracy, którą wykonuje osoba zatrudniona.
W razie wątpliwości, zapraszamy do kontaktu.
Cienka 2017-07-19 12:20
Interesuje mnie praca w Liberty Poland jako doradca biznesowy. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć jak to wygląda w praktyce? Lubię wyzwania w pracy. Z góry dzięki.
Liberty Poland 2017-07-19 12:51 [pracodawca]
Dzień dobry,
wszystkie oferty pracy publikowane są m.in. na www.pracuj.pl (https://www.pracuj.pl/praca/Liberty%20Poland%20S.A.;en).
Pakiet informacji nt. stanowiska i oferty otrzyma Pani na rozmowie kwalifikacyjnej - zapraszamy do aplikowania!
:) 2017-07-19 17:20
@Cienka poczytaj opinie ludzi który pracują lub pracowali i uciekają czym prędzej.
@Liberty Poland czytaj marketing robi swoją robotę czy zachęca bo mają problemy kadrowe, gdyż pracownik nie jest szanowany, ale ostateczna decyzja należy do Ciebie
1
Liberty Poland 2017-07-20 10:30 [pracodawca]
Dzień dobry,
W przypadku jakichkolwiek nieprawidłowości lub jeżeli chciałby Pan podjąć szerszą dyskusję, poruszając konkretne zagadnienia, zapraszamy do kontaktu: marketing@liberty.eu.
Zula 2017-07-25 16:11
Jaki jest powód tak długiej listy ofert, nowe oddziały?
Liberty Poland 2017-07-25 16:13 [pracodawca]
W związku z dynamicznym rozwojem i powiększeniem firmy, szukamy nowych pracowników.
Mariusz 2017-07-29 02:39
Witam czy wiadomo coś na temat integracji ? Nie było jeszcze a rok temu była w Zakopanem czy w tym roku będzie integracja ? Oraz gdzie ?
andy 2017-08-01 21:18
no ale przecież telemarketerzy też powinni mieć szansę na umowę o pracę bo ja pracując dla Plusa w maksimum w Katowicach po 8 miesiącach dostałem taką umowę i zajmuje się tym samym co robiłem u was a pracowałem jako telemarketer w Liberty
Liberty Poland 2017-08-02 09:52 [pracodawca]
Panie Mariuszu,
gdy tylko zostaną podjęte decyzje, wszyscy pracownicy zostaną bezzwłocznie powiadomieni.
oskar 2017-08-03 22:19
Witam.

Przedstawiciel Handlowy
Miejsce pracy: Powiat Częstochowski

Obecnie poszukujemy osób do pracy na rynku terminali POS oferujących usługi sprzedaży kodów prepaid i akceptacji kart płatniczych.

Może ktoś z osób pracujących w tym dziale się wypowiedzieć ?
Na czym praca polega ?
Jakie zarobki ? Atmosfera ?
Amator 2017-08-09 19:11
Szukałem oferty pracy dla doradcy klienta ale w Warszawie i niestety nic nie znalazłem. Może na forum ktoś mi podpowie? Czy firma ma jakieś konkretne wymagania wobec kandydata na początku? Trochę zastanawiają mnie negatywne opinie ale pewnie bez nich byłoby nudno.
Liberty Poland 2017-08-10 11:33 [pracodawca]
Dzień dobry,
w województwie mazowieckim aktualnie poszukujemy Doradcy Biznesowego ( http://tnijurl.com/ofertaliberty/ ). Wszystkie wymagania zostały dokładnie opisane w ofercie. Zapraszamy do udziału w procesie rekrutacyjnym. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej udzielimy odpowiedzi na dodatkowe pytania.
Olga 2017-08-12 19:46
Czy może ktoś napisać kilka zdań jak się pracuje w firmie?
zainteresowany bądź nie 2017-08-15 14:23
Na jakie zarobki może liczyć Przedstawiciel Handlowy na terenie Śląska? Na jakiej zasadzie należy prowadzić sprzedaż post paid?
Cecylia 2017-08-15 19:59
Chyba jest dobrze w firmie i nikomu nie chce sie pisać!
Liberty Poland 2017-08-16 13:39 [pracodawca]
Dzień dobry,
zapraszamy do udziału w procesie rekrutacyjnym. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania.
Walczyk 2017-08-19 09:39
Interesuje mnie praca w firmie i trochę poszukałam informacji. Wynika z tego, że Liberty Poland ciągle poszerza swoje horyzonty. Czy wejście w skład Cyfrowego Polsatu było dla firmy korzystnym ruchem? Jakie wyposażenie otrzymuje przedstawiciel handlowy?
Kijmadwakonce 2017-08-21 19:26
Wypowiedzi pracodawcy monotonne i bez sensu typowe lanie wody. @Obecny pracownik ma święta racje. Jakim cudem ph ma wplyw na aktywacje? (usunięte przez administratora) Pamietajcie " zadbaj o pracownika a pracownik zadba o wasze finanse" ale NIE najwazniejsze sa tabelki ktore nijak sie maja do rzeczywistosci, tyle chybionych pomysłów tyle wydanej kasy na reklame a pracownikowi zabrac zeby kilka woblerow więcej wypuścić.
2
Remigiusz 2017-08-22 18:58
Firma z taką pozycją na rynku z całą pewnością poradzi sobie z hejtem. Sądzę, że praca poprostu przerosła niektórych i nie mogą sobie poradzić z własnym ego.
1
Minus 2017-08-23 09:18
Przestaję obserwować ten wątek bo już nie mogę więcej czytać pochwalnych komentarzy, które Liberty sama sobie wystawia podszywając się pod inne osoby tylko po to aby przynajmniej trochę zminimalizować miażdżącą przewagę negatywnych komentarzy.
4
Czesiek 2017-08-25 21:50
Aplikowałem do firmy Liberty Poland ponieważ dowiedziałem się , że to bardzo dobry pracodawca. Widziałem, że mieli dość długą listę ofert pracy i tak sobie myślę, że zacznie niedługo brakować pracowników.!
2
Ona 2017-09-01 07:34
Zazwyczaj pracujacy milcza z obawy rozpoznania przez informaryka np z jakiego miasta wyszedl wpis.
Dlatego odzywaja sie ex pracownicy...nie maja juz nic do stracenia
1
Obiektywna 2017-09-02 16:41
Wychodzę z założenia , że jak się chce firmę oczernić to można ze wszystkiego robić wielki problem. Generalnie do [pracy idziemy po to żeby pracować przez umówioną ilość godzin. Umowa o pracę ma wszystko zawierać.
Zostaw swoją opinię o Liberty Poland - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Liberty Poland