Liberty Poland

Chorzów

Opinie o Liberty Poland

Liberty Poland 2017-01-26 10:14 [pracodawca]
Dzień dobry,
Szacunek dla pracownika jest dla nas bardzo ważnym aspektem w codziennej pracy. Prosimy o każdorazowe zgłoszenie sytuacji, które Państwa zdaniem są nieodpowiednie w Dziale Zarządzania Zasobami Ludzkimi.
andy 2017-01-27 21:04
zgadzam się z Tobą
1
Ktos 2017-01-28 12:44
Dzien dobry. Dzial ZZL raczej malo co zrobi, przynajmniej w dziale prepaid - reprezentanci handlowi. Kadra "kierownicza" pracuje bezposrednio w Polkomtelu a Liberty to spólka tejze firmy. (usunięte przez administratora) Dziwie sie ludziom, ktorzy tu sie udzielaja i wypisuja fale "hejtu". Liberty to tylko spolka, ktora w prowadzeniu zespolow sprzedazy sobie doskonale radzi, wszystkie niezadowolenia nalezy kierowac do polkomtela, ktory zarzadza strukturami Liberty Poland (wieloma strukturami sprzedazy).pl Podstawowe wynagrodzenie (przymujac sie teraz) na stanowisku reprezentanta nie powala, jezeli masz kredyt na mieszkanie, zone niepracujaca i dziecko bedziesz zyl od 1. do 1. W kazdej firmie konkurencyjnej podstawy dostaniesz (usunięte przez administratora) W firmie premia jest zalezna od podstawy wiec kokosow nie ma. Moglabym pisac i pisac ale jeszcze dluzsze pisanie to tylko strata czasu bo i tak splynie to po firmie. Pozdrawiam
pracownik 2017-01-29 12:10
Chodzi o firmę maksimum w katowicach? Bo polkomtel to przecież w warszawie jest
Ochotnik 2017-02-04 14:16
Czy oferta doradcy klienta cyfrowego Polsatu w Chorzowie jest aktualna? Jakie teraz są stawki za godzinę? Czy są jakieś premie lub dodatki np. socjalne? Czy są jakieś warunki na wejście? Proszę o info!
Liberty Poland 2017-02-06 09:31 [pracodawca]
Dzień dobry,
wszystkie oferty pracy publikowane są m.in. na www.pracuj.pl, równolegle prowadzimy bieżącą rekrutację na stanowisko telefonicznego doradcy klienta - rekrutacja.cc@liberty.eu.
Pakiet informacji nt. stanowiska, oferty oraz premii otrzyma Pan na rozmowie kwalifikacyjnej - zapraszamy do aplikowania!
Gryziok 2017-02-12 09:13
Małe zarobki w porównaniu do konkurencji . Aktualne premie coraz cięższe do wyrobienia. Coraz więcej obowiązków płacę podwyższone o śmieszne pieniądze.
3
jacko 2017-02-13 08:33
Witajcie. Czy moze ktos powiedziec cos wiecej na temat Przedstawiciel Handlowy ds. Klientów Sieciowych
pojawilo sie ogloszenie na teren 3miasta, Slupska.. czym taka osoba dokladnie sie zajmuje ? Wiem ze w liberty oprocz reprezentantow handlowych sa rowniez osoby ktore sprzedaja terminale platnicze czy to jest wlasnie takie stanowisko ?
andy 2017-02-14 10:37
powiem ci szczerze kolego, że obecnie pracuję w Maksimum i pod jednym względem nigdy nie dorównają Liberty a mianowicie w Liberty wypłata zawsze była przed czasem a w Maksimum możesz o tym zapomnieć bo wypłata niby jest 10 każdego miesiąca ale na koncie 10 jej nie uświadczysz bo najpierw żeby wogóle dostać kasę to musisz podpisać papier potem dopiero osoba z kadr zawozi do księgowej dzisiaj mamy 14 lutego o 10 rano sprawdzałam swoje konto i do tej pory kasy jak nie było na nim to dalej nie wpłynęła. A pomijając jeden mały szczegół taki, że w Liberty nie masz szans na umowę o pracę tak w Maksimum nawet pracując w Call Center ją dostaniesz niby obie firmy działają pod szyldem Plusa a różnica jest widoczna
Liberty Poland 2017-02-14 10:41 [pracodawca]
Zapraszamy do udziału w procesie rekrutacyjnym. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej udzielimy odpowiedzi na dodatkowe pytania.
Klaudia 2017-02-21 16:34
Liberty to marka, znana w świecie i praca dla nich jest wyzwaniem. Wysokie standardy to norma i tu nie ma miejsca na obijanie się czy dyskusje o bzdurach. Taka firma to prestiż dla człowieka i dobra szkoła pracy.
andy 2017-02-22 09:34
dobry kawał, to dlaczego nie oferują swoim pracownikom umowy o pracy
1
Liberty Poland 2017-02-22 10:41 [pracodawca]
Dzień dobry,
Rodzaj umowy zależy od charakteru pracy, którą wykonuje osoba zatrudniona.
W razie wątpliwości, zapraszamy do kontaktu.
Minus 2017-02-22 18:13
do "Klaudia" - pomyliłaś firmy a jeśli nie to po prostu kłamiesz
1
zatrudniony 2017-02-22 18:48
Jak to nie oferują, ja pracuję jako doradca handlowy (tak naprawdę to sprzedawca, kasjer, magazynier, sprzątacz, księgowy, bankier, telemarketer bo pod stanowiskiem "doradca klienta" jest ukryte 150 innych zawodów) i mam umowę o pracę. Niestety jest to minimalna krajowa + premia o której można pomarzyć bo plany są nierealne do wykonania.
8
Gryziok 2017-02-25 08:38
Ludzie uciekają z firmy,a ich to nie obchodzi. Podstawą powinna być trochę większa niż aktualne . Proponuję kierownikom i zarządzie zastanowić się czy nie warto podnieść tych podstaw bo co jakiś czas nowy handlowiec to strata dużego czasu. W aktualnych czasach warto go utrzymać bo nauczyć nowego co i jak +akcja rejstracja napewno wam nie pomaga
Maja 2017-02-27 14:45
Czy zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym przez przedstawicieli firmy Liberty Poland? Uczestniczyliście w którymś ze spotkań integracyjnych, o których wspominają Dyrektorzy Liberty Poland?
Damian 2017-02-27 20:52
Integracje akurat są mega fajne. Szkoda tylko że zawsze ktoś musi zostać w sklepie, no ale inaczej się nie da. Z tego co pamiętam to od 3 lat maj lub czerwiec się odbywają.
Bulba -36@o2.pl 2017-02-28 20:43
Witam,,czytam i oczom nie wierzę ....
Co firma płaci na czas??? Syn do dziś nie otrzymała wynagrodzenia za styczeń !!!
Przepracował cały luty ,więc za chwilę powinna być druga pensja .
Skandal ,nikt z nudów nie podejmuje pracy zarobkowej !!!
Nas nikt się nie pyta na poczcie czy jest pensja tylko trzeba media zapłacić !!!

Dział sprzedaż Polkomtel oraz Cyfrowy Polsat.
Liberty Poland 2017-03-01 08:51 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo prosimy o bezpośredni kontakt na marketing@liberty.eu. w celu jak najszybszego wyjaśnienia sprawy. Takie sytuacje są niedopuszczalne.
Maja 2017-03-01 11:15
Zapoznaliście się już z aktualnymi ofertami pracy? Obecnie firma Liberty Poland poszukuje Specjalistów ds. sprzedaży, Doradców Klienta Biznesowego oraz Telefonicznych Doradców Klienta. Zamierzacie aplikować?
andy 2017-03-02 19:51
Proszę Państwa tu aż się głęboko mylicie ponieważ nawet konsultanci telefoniczni Plusa w firmie maksimum mają umowy o pracę więc mijacie się z prawda ja nie mówię, że od razu ją się dostaje ale po jakimś czasie a ta firma współpracuje z Plusem więc proszę o nie pisanie takich bzdur, że jest to zależne od stanowiska na jakim się pracuje
andy 2017-03-02 19:53
ale nie kolego na stanowisku jako konsultant telefoniczny czyli po polskiemu telemarketer
Liberty Poland 2017-03-03 10:14 [pracodawca]
Przypominamy, że firma Liberty Poland w swoich strukturach ma wiele działów i zespołów, w związku z czym rodzaj umowy o pracę zależy od stanowiska pracownika.
Minus 2017-03-03 15:16
Szanowne Liberty Poland - czy zdajecie sobie sprawę jak bardzo ośmieszacie się takimi wpisami ? Wychodzi na to, że nie potraficie napisać zdania po Polsku. Czy słyszeliście może o znakach interpunkcyjnych ? To co napisaliści jest tak nieskładne i kwadratowe, że trzeba mocno się skupić, żeby dowiedzieć się o co chodzi. (Ciekawe czy tym razem znowu Wasz wpis zostanie usunięty tak jak ostatnio)
Kuba123 2017-03-03 18:57
Cześć,

To i ja się podzielę. Zostałem zaproszony na rozmowę w salonie w Warszawie na ulicy Chłodnej przez zastępcę kierownika - Pana M. Osoba, która mnie zaprosiła na rozmowę nawet się nie zjawiła, nie napisała maila, nie zadzwoniła, nie napisała sms, z prośbą o przełożenie rozmowy na inny termin. Obejrzałem nowe telefony i pojechałem do domu, wnioski wyciągnijcie sami.
Pracownik 2017-03-04 04:23
W zeszłym roku integracja była w Zakopanem było megaaa a gdzie w tym roku ?
Maja 2017-03-06 09:28
@Pracownik jakie są Twoje wrażenia z pracy w firmie? Chętnie również usłyszymy na temat działań integracyjnych w Liberty Poland.
Liberty Poland 2017-03-06 11:19 [pracodawca]
Dziękujemy za porady lingwistyczne.
Liberty Poland 2017-03-06 11:23 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo prosimy o bezpośredni kontakt na marketing@liberty.eu. w celu jak najszybszego wyjaśnienia sprawy.
Maja 2017-03-06 11:42
Osoby zainteresowane aplikacją do Liberty Poland zachęcamy do zapoznania się z zakładką Rekrutacja: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,100733,0,0,rekrutacja
rozczarowana 2017-03-10 10:06
Pani rekruterka nie potrafiła odpowiedzieć na pytania dotyczące zatrudnienia. Niejasne warunki. Odmówiłam. W związku z wieloma niepochlebnymi ocenami - wydaje się mocno podejrzane.
Liberty Poland 2017-03-10 10:33 [pracodawca]
Dzień dobry,
bardzo prosimy o informację w jakim dziale była Pani na rozmowie kwalifikacyjnej? Chcielibyśmy wyjaśnić sytuację.
Maja 2017-03-10 10:34
@rozczarowana kiedy wystąpiła taka sytuacja? Co było niejasne? Chętnie dowiemy się więcej na temat tej rozmowy. W razie wątpliwości odnośnie procesu rekrutacji warto też skontaktować się bezpośrednio z firmą. Taki feedback również ze strony osób rekrutowanych może być przydatny dla firmy. Kontakt do firmy znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,100733,0,0,kontakt
ant2314 2017-03-18 14:57
szukajacym odradzam aplikowania, szkoda czasu. Proponowane wynagrodzenie juz na wstepie odtraca i jest demotywujące az prosza sie panie rekrutujace aby zapytac czy za takowe same podjelyby sie pracy. Nikt nie pracuje dla satysfakcji tylko dla pieniedzy chyba ze jest milionerem ale wtedy po co pracowac
4
Natalia 2017-03-21 18:05
Liberty Poland bardzo fajna firma, praca dla ludzi aktywnych.
Lorak 2017-03-28 18:52
Mam pytanie do Liberty. Czy planujecie otwarcie jakiegos callcenter na terenie warszawy badź okolic w najblizszym czasie?
andy 2017-03-29 21:02
tak na stanowisku konultant telefoniczny
Liberty Poland 2017-03-30 12:33 [pracodawca]
Dzień dobry, w tej chwili nie planujemy.
Magdalena 2017-04-06 09:20
@Liberty Poland, jestem zainteresowana ofertą pracy jako reprezentant handlowy (woj. zachodniopom)
pytanie mam czy jest to praca na jedną zmianę ośmiogodzinną ze stałą stawką 2tys brutto? Mogłabym prosić o więcej informacji? proszę o inf , mail: skaska2399@gmail.com
Liberty Poland 2017-04-06 15:14 [pracodawca]
Dzień dobry,
już wkrótce się z Panią skontaktujemy.
Luiza 2017-04-12 23:15
Mam pytanie ile w Liberty Poland może zarobić specjalista ds. sprzedaży? Czy do podstawy dochodzi prowizja od sprzedaży ?Jaka jest atmosfera w firmie czy daje sie pracować bo słyszałam, że ok? Proszę o info
Liberty Poland 2017-04-13 08:35 [pracodawca]
Dzień dobry,
zapraszamy do udziału w procesie rekrutacyjnym. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej udzielimy odpowiedzi na dodatkowe pytania.
Minus 2017-04-13 15:23
To raczej źle słyszałaś bo jeśli przeczytasz to forum to zorientujesz się, że atmosfera w firmie nie jest ok.
Liberty Poland 2017-04-13 16:12 [pracodawca]
Dzień dobry,
Ocena atmosfery w pracy jest subiektywna, tworzona według indywidualnych potrzeb. W przypadku jakichkolwiek nieprawidłowości, zapraszamy do kontaktu.
andy 2017-04-15 14:55
wszystko zależy od koordynatora ale jedno można powiedzieć o Liberty Poland w Chorzowie, że dla mnie paranoją jest jedna rzecz, że jak nie ma nikogo z kierowników czy koordynatorów to na salę nie można nawet wejść choć nie wiem czy cokolwiek tam można byłoby wynieść ponieważ na sali jest monitoring a na dole w budynku jest tez ochroniarz więc głupota jakich mało, że jak pracownik przyjdzie wcześniej do pracy to na salę sprzedażową nie ma prawa wejść
Marika 2017-04-18 18:28
Pracując w Liberty Poland mogę powiedzieć, że obecnie nie jest łatwo prowadzić taką działalność. Osoby, którym nie do końca odpowiada taki rodzaj pracy nie będą zadowolone.
Alex 2017-04-21 22:45
Nie szanują pracownika!!!
Alex 2017-04-21 22:45
Nie szanują pracownika!!!
andy 2017-04-22 14:01
ja tam pracowałem i się dziwiłem, że po miesiącu mnie stamtąd nie wyrzucili bo nie szło mi wogóle a zatrudniałem się w marcu 2015 a zwalniałem się stamtąd w lipcu i byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świeci odchodząc stamtąd choć teraz może was zdziwić, że dalej pracuje w Plusie ale nie w salonie tylko też w callcenter tylko w maksimum w Katowicach i jest o niebo lepiej tam niż w Liberty tam nie ma takiej presji jak w Liberty i przede wszystkim jest możliwość otrzymania umowy o pracę a w Liberty w callcenter o tym można tylko pomarzyć bo to nie osiągalne
Zostaw swoją opinię o Liberty Poland - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Liberty Poland