brak logo

ABILUS GROUP Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o ABILUS GROUP Sp. z o.o.

Jacek 2016-05-16 12:53
Solidna polska firma działająca na całym świecie. W sumie to chyba z 6 spółek. Cały czas zwiększają zatrudnienie i z tego co wiem zawsze można składać aplikacje.
tomasz 2016-05-19 20:09
Odradzam. Nieposzanowanie pracowników i nieodpowiedzialne podejście do czyjegoś zatrudnienia. Do tego totalny chaos. Kompletne rozczarowanie!
9
Gość 2016-06-03 23:03
Te wcześniejsze opinie o wysokich zarobkach, wymaganiach, solidna firma itp. widać, że piszę jedna i ta sama osoba. Próbują sobie robić dobry PR, a prawda jest niestety zupełnie inna.
8
Pracownik 3 2016-09-19 10:25
Ogromny haos organizacyjny i zarządczy. Brak jasnego podziału obowiązków, brak kultury organizacji.

Pozytyw to wypłata w terminie i spokojny tryb pracy oraz kultura osobista szefów i większości pracowników. Niestety nastawienie na szybki i łatwy zysk przewyższa patrzenie długoterminowe i nastawienie na budowanie marki. Polityka cenowa niestety żadna. Zarobki przeciętne, brak dodatków pozapłacowych.

3
buj 2016-09-23 14:11
A jak wyglądar rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że zarobki są dobre.
bum 2016-11-16 19:02
Żałosna firma nieszanująca pracownika. Jedno na rozmowie inne w praktyce. Cóż mogę jeszcze dodać: Chaos, bałagan, brak solidności to epitety w sam raz pasujące do tego pracodawcy. Radzę się trzymać z daleka, a gdyby ktoś z was jednak zdecydowałby się na pracę w tej firemce będącej mistrzem public relations (w tym przypadku kamuflażu) to proście wcześniej o możliwość przeczytania umowy bo w pierwszym dniu możecie po zajrzeniu do niej dostrzec (oby!) różne "niespodzianki".
9
Ania 2016-12-29 22:06
Stabilna firma ciągle rozwijająca się, właściciele oraz pracownicy pełna kultura, wypłata zawsze na czas to trzeba przyznać i umowa o pracę, większość to pracownicy z 8-9 letnim stażem w tej firmie wiec zespół zgrany, do tego dochodzą wyjazdy na rajdy off-roadowe wiec jest dodatkowa atrakcja.
Firma zlokalizowana jest przy autostradzie A4 wiec można unikać korków.
pracownik 2017-01-02 12:05
Zdecydowanie polecam. W firmie panuje przyjazna atmosfera a młody pracownik zawsze może liczyć na wsparcie starszych kolegów. Wynagrodzenia dobre, można również liczyć również na bardzo konkretne premie. Dla mnie najważniejsze jest to, że wynagrodzenie jest zawsze na czas i oficjalnie (nic pod stołem).
Firma działa bardzo dynamicznie, stąd też oczekiwania niemałe. To nie jest miejsce dla mało ambitnych.
Firma działa na całym świece tak więc można załapać się na wyjaz np do USA lub Chin - ale to dla zasłużonych!
Jastrząb 2017-04-02 09:22
Solidna firma wysokie zarobki polecam !
były 2017-04-04 12:01
z tymi wysokimi zarobkami to ktoś ostro przesadził!!!!!!!! bardzo przeciętne, na niektóre stanowiska bardzo niskie!
1
Joanna 2017-04-18 11:55
@były rzeczywiście wysokość wynagrodzenia w ramach jednej firmy może się znacząco różnić w zależności od stanowiska i zakresu obowiązków. Jakie stanowisko zajmowałeś? Co zaważyło na Twojej decyzji o zmianie miejsca pracy?
@pracownik to świetnie, że dobrze czujesz się w swojej pracy. Wspominasz o możliwości wyjazdów zagranicznych. Osoby na jakim stanowisku mają taką szansę? Jak długie są to wyjazdy?
Zostaw swoją opinię o ABILUS GROUP Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABILUS GROUP Sp. z o.o.