brak logo

Jeremias sp.z o.o.

Gniezno

Opinie o Jeremias sp.z o.o.

jaworowicz 2015-12-03 10:52
no wlasnie,to zalezy od dzialu,Prezydent,sam przyznaj ze rewelacji nie ma,dlugo w szajsie robisz?
kanoldinho 2015-12-06 15:45
najlepsza firma w mieście zarobki od 2,5tyś-4tyś zero nadgodzin z kierownictem zawsze można sie dogadać wielki plus dla tej firmy ;) pozdrawiam i zapraszam do wspólnej pracy ;)
1
on 2015-12-07 20:23
:))))))))))))) no zapraszamy :)))) bo wysokie zarobki
zanierobek 2015-12-08 20:57
chyba za gałę te 2,5 lub 4tysie ,żenada !
1
L 2015-12-13 21:14
Tak zarobic idzie ale atmosfera...kazdy na kazdego jedzie z nikim sie nie licza! Nie polecam!!!
Nikt 2016-01-08 16:29
Co się stało z mądrym Sławkiem? Tak znikł...
1
ehh 2016-01-13 20:08
Widze ze moderatorzy usuwają nieprzychylne wypowiedzi. Ramzes, to nie tylko opinia jednej osoby. Bardzo wielu po cichu oczywiście ze strachu przed utrata pracy potwierdza negatywna opinie o tej firmie a w szczególności o kierownictwie..
2
,,, 2016-01-13 20:44
gdyby nie to ze na magazynie jest -5 stopni a przez 15 minutowa przerwe nie wypije cherbaty nie bylo by zle
hahaha 2016-01-19 10:35
Widac kto tam pracuje na pakowaniu skoro popijają "cherbate" no.. I z tego co wiemy nie tylko hahaha Niedlugo bedzie obowiązek nauki Ukraińskiego żeby dogadać się z nowym narybkiem
ohh 2016-01-24 18:31
Nie nie ku upadkowi nie, tu raczej chodzi o sposób traktowania pracownika. Stąd jak myślę tyle negatywnych opinii o firmie. Ciekawe czy będą podwyżki. Znowu tylko dla spawaczy? Czy znow dla podpi...erdalaczy. Robiący swoje nie dostanie znowu nic?
1
byly pracownik magazynu 2016-01-25 00:38
NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stracilem zdrowie w tej firmie , fizyczne i psychiczne ,pracowalem 3,5 roku .Pacownik jest traktowany jak smiec! ponizany wyszydzany ma robic jak maszyna bez praw czlowieczenstwa.zwolnienie sie z tego KOLCHOZU bylo najlepszym posunieciem!!!!! nigdy wiecej!
2
pżyrzły kierownik 2016-01-27 06:56
@doker- wymagania "anwet" małe- widac kto pracuje na produkcji ;p
w sezonie biora wszystko co ma 2 rece i cicho siedzi- wychylasz sie- wylatujesz! na każde zawolanie musisz byc. Po sezonie przychodzisz do pracy przebierasz sie, wchodzisz na produkcje a tam hasło- dzis masz urlop wyrywaj do domu... To sie nazywa szacunek!
2
ja pier.. 2016-01-29 04:43
"anwet" to literówka a nie jakiś rażący blad ortograficzny... Żenada. Kiedy te wielkie podwyżki?
ooijihjh 2016-02-01 23:54
jaki pajac usuwa moje negatywne komentarze na temat tej firmy !
siata 2016-02-02 07:06
slawek madry teraz pracuje w firmie lin-tech
Ciekawa 2016-02-02 10:33
ciekawe czemu odszedł z tak "świetnej" firmy...?
Robo 2016-02-02 18:47
Znacie moze P. Ratajczaka z tej firmy?
?? 2016-02-09 09:52
I co z tymi podwyżkami??
ja 2016-02-10 11:33
Podwyżki beda ale może dla "góry" bo na pewno narzekają że maja tyle roboty i za malo im płacą...
znafca 2016-02-17 21:15
znam a co? na magazynie pracuje.
gosć 2016-02-18 12:01
jest nowina wraca po kolanach Mądry a tak jechał na firmę wreszcie stąd odchodzi i co jednak się nie sprawdził w tamtej firmie żal.pl dla takiego koksa no ale co do jego inteligencji to ma dużo do życzenia ......
magazynowy 2016-02-28 18:04
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego zatrudniają kierowników z ulicy bo żaden z nich nie ma pojęcia od tej robocie. Był Lewy (tkz. Niedźwiedź) 0 pojęcia na zamówieniu widział albi to myślał że to tylko uszczelki. Brak kultury i chamstwo. Zabierał premię jak chciał nie informując nikogo za co. No i jego przydupas Migas. Naganiacz pie... Zawsze karze robić bo "samochód czeka" a później towar leży na magazynie jeszcze przez 2-3 dni. Teraz nastepny z ulicy. Ciekawe ile porobi. Ostatnim hitem jednak są zebrania. Np o tym jak w biurze komuś herbatka i czekoladki zginęły. To czym oni się tam zajmują? Siedzą w cieple i wpierdalaja. Może by się zajęli temperatura na magazynie to chyba większy problem. Bezcenne! Ciekawe co na to Stary? Jedyny myślący to Niski. Wiele się poprawiło. Jest na swoim miejscu w tej firmie. Pełna kultura. Większy porządek choć już do przesady.
kicaj 2016-02-28 21:27
Narzekacie na temperaturę na magazynie,zobaczcie na chłopaków z mag.surowców.Może któryś z narzekaczy zamieni się z nimi , pojeździ na wózku bez kabiny.
o co chodzi? 2016-02-29 11:04
Zwalniają bez powodu. A w sumie powodem jest posiadanie dziecka, które choruje. Branie opieki jest karygodne w tej firmie. Wspaniali pracownicy z Ukrainy dostali podwyżki. Reszta nic... Gdzie tu logika?!
!! 2016-03-13 12:12
Nie jednorazowa. Niestety. Rozumiem że nie opłaca się firmie "trzymać" pracowników chorujących. Ale choroba nie wybiera i trzeba brać pod uwagę też "wartość" pracownika. Lenie niedouczeni pracują bo nie chorują...
peja 2016-04-16 21:21
Co niektóre asystentki to i mają swoje asystentki czyli są asystentki asystentek
3
gość 2016-04-18 22:15
witam może 1880 dostaniesz ale najpierw przez worka.
A co do kierownika ŻAL.pl


Znaffca 2016-05-10 19:16
Haha spore wymagania... brali wszystko co ma 2 ręce. Teraz to zamiast Polaków wolą przyjaciół z Ukrainy zatrudniać. Jeżeli się nie zna firmy to po co się odzywać? Db- solidne zatrudnienie przez Joba albo worka... żal... po sezonie do widzenia.
Znaffca 2016-05-10 19:16
Haha spore wymagania... brali wszystko co ma 2 ręce. Teraz to zamiast Polaków wolą przyjaciół z Ukrainy zatrudniać. Jeżeli się nie zna firmy to po co się odzywać? Db- solidne zatrudnienie przez Joba albo worka... żal... po sezonie do widzenia.
gość 2016-05-12 15:36
Db nie wcinaj się skoro nic nie wiesz na temat tego kołchozu a jeśli chcesz to możemy się spotkać i porozmawiać.Myślę że strach ci nie pozwoli.Po dziękowanie dla Znaffcy ...
gosc2 2016-05-12 17:50
@gość - skoro ci tak źle, to co cię tak jeszcze trzyma? Przecież wszędzie jest mnóstwo pracy, w której jest tak idealnie, trawa bardziej zielona itd.
1
szydera 2016-05-13 21:11
No wlasnie się ludzie zwalniają.. Gdzie te podwyżki..?? Od stycznia idą. Magazyn dostal a produkcja nic..
1
Podwyzki 2016-05-15 00:45
Szydera- pomysł trochę albo się dowiedz ile stow mniej dostaje się na magazynie niż na produkcji a potem zacznij bidolic.
malo dostaja? 2016-05-15 09:47
2300 podst i 500 premii minimum. Wiec prod ma mniej... Liczyć potrafisz?
Jkk 2016-06-05 11:15
Niski i może jest myślący ale zaczyna traktować ludzi jak śmieci jak on to mówi? On nie kłamie on blefuje tak jak on powie tak ma być wogole się nie liczy z pracownikiem i nie rozumie że ktoś ma swoje życie prywatne jest potrzeba masz być masz być dyspozycyjny nie przychodzisz źle! Nie jesteś dyspozycyjny! Ze ten śmieszny Plezia się jeszcze trzyma to jestem w szoku facebookowicz jeden nic nie robi tylko na Facebooku siedzi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników, nic nie potrafi zrobić a pracuje Bravo takich kierowników potrzeba hehehe to tylko świadczy o tym że każdy może zostać kierownikiem na magazynie na światowym poziomie jeremias
gość 2016-06-14 22:45
Witam mam pytanie czy ten(usunięt gwiazda jeszcze robi fałszywy ś...ć który cały czas kłamie bo rzadko mówi prawdę tyko wtedy gdy się pomyli.
lfsik 2016-06-16 17:05
jak tam nowy system magazynowy? bo słyszałem ze kompletnie rozsypały się wysyłki a i przyjęcia na magazyn w polu...hahahah, przyszły mądre głowy, powprowadzały systemy i teraz mają, masakra...
4
pop.. 2016-07-31 11:32
6dniowy tydzień pracy. Minimum jesli chcesz zobaczyć troche wieksza wyplate.
1
ja 2016-08-16 22:30
Bo nikt mądry tu nie chce pracowac
1
realista 2016-09-05 18:39
Haha npewno
i tyle 2016-09-29 20:03
nowy dyrektor ponoć odszedł ze starej pracy bo zmienił się zarząd i nie dało się z nimi rozmawiać, a tutaj.?.? wizja zebrań z pracownikami, "jestem człowiekiem, który chce rozmawiać z ludźmi" i co ? zebrania się skończyły, raczej dalsze terminy zebrań zostawały odwoływane aż ciemna masa przestała się pytać i jest spokój, "bożyszcze" rządzi i nic się nie zmieni, jeszcze 6 dniowy tydzień pracy, chcesz wolne za dzień obowiązkowych nadgodzin to musisz brać urlop PARANOJA, przed inspekcją pracy powystawiali dystrybutory z wodą, po wizycie wszystkie pochowane, ciekawe czemu podczas wizyty sanepidu nie było nikogo widać na halach, spawacze mają oszczędzać robotę w tygodniu żeby ukraincy mieli co robić w sobotę, niedzielę, czyli plan dyrektora o "unormowaniu" nadgodzin przez kierowników nie zadziałał :) a powiedz "koledze" ze wschodu że ma robić szybciej to wielce obrażony, oby jak najwięcej doświadczonych osób odeszło w cholerę i oczy im się otworzyły, jak zatrudniali na sezon polaków to same ściemniacze ze wschodu teraz...
7
dfgh 2016-09-29 20:17
hej a mam pytanie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko pracownika produkcyjnego- spwacza? w sensie jak można się przygotować do niej hm ??
1
otworz oczy 2016-10-31 08:23
Firma za nic ma człowieka. Machloje w kadrach, sześciodniowy tydzien pracy chcesz zobaczyć większą wypłatę przyjdź w niedziele.. A i na tym jeszcze cie oszukaja. Nie ma dystrybutorów z woda na halach tylko jak sanepid przyjedzie o czym wiedza z wyprzedzeniem! Zapylenie i hałas na hali taki ze stopery nie pomagaja to nikogo nie interesuje. Ukraiński pracownik bez wiedzy
zarabia wiecej niż ci z kilkuletnim stażem.
Ludzie z doświadczeniem odchodzą i zamiast ich zatrzymać zaproponować lepsze warunki, pokazać że firmie zależy zatrudniają więcej Ukraińców bo to sie bardziej opłaca .
6
hahahaha 2016-11-14 16:24
I to jest napisana szczera prawda, wszędzie oszustwa i machlojki na kasie a może teraz ktoś z Biura napisze że jęczmen zawsze będzie jęczmenem jak kilka postów wcześniej ! Nie ! ludzie jęczą bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i będzie cię okradał pod przykrywką że system tak wyliczył !Odchodzić jak najszybciej z tej Firmy! Tam czeka was tylko choroba na raka !
1
fabian33 2016-12-23 14:49
Jeremias.........Uciekajcie!!!!!!!!!!!!!!
fabian33 2016-12-23 14:52
Jest nawet takie powiedzenie "Nie bądź chamski jak kierownik z Jeremiasa!"
ffdfdf 2016-12-30 18:05
Zapraszamy do jeremiasa....psy już na was czekają!!!
Obojetny 2016-12-30 20:42
2500to moze i maja ale ci co robia juz tam po 10lat..do 2000to max na pierwsze lata pracy jak na gniezno to i tak w miarę.
1
kuleczka 2017-01-15 11:38
Hej.
Wie ktoś czy rekrutują do tej firmy?
gg 2017-01-15 13:06
Tak jeśli jesteś z Ukrainy
Zostaw swoją opinię o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeremias sp.z o.o.