Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-12-04 12:55:53 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2011-03-14 00:20:14 odpowiedz | cytuj
Jeremias ogólnie praca całkiem nie zła jak na Gniezno. Jednakże trzeba mysleć za swoich kierowników, ponieważ oni nie nadają się do niczego. Większosć z nich jest poprostu po znajomości z prezesem firmy, i utrzymują się na swoich stanowiskach, oczywiscie nie wszyscy.Praca ogólnie nie jest trudna, jedynie w czasie sezonu trochę zapieprz ale polecam, zarobki dosć dobre jak na Gniezno
anonim - 2011-05-24 19:19:50 odpowiedz | cytuj
jeremias ludzie nie podejmujcie tam pracy podejscie do pracownika chamskie szkoda waszego zdrowia ja zmarnowałam tam 3 lata
gosc - 2011-05-27 15:02:19 odpowiedz | cytuj
zaproponowano mi prace w jeremiasz jakie wynagrodzenie jest na poczatek
Jeremias - 2011-06-11 07:54:25 odpowiedz | cytuj
wynagrodzenie 1380 brutto przez pierwsze 3 m-ce pozniej 100 brutto w gore. Praca w Jeremiasie to masakra, kierownicy to kompletnie niekompetetni ludzie nie majacy pojecia o pracy kierowniczej i o elementach jakimi zajmuje sie zaklad. A dwaj bracia na stanowisku kierowniczym to juz jest najwieksza pomylka z jaka kolwiek sie spodkalem, ale znajomosci. Podejscie do pracownika rzeczowe, nie licza sie calkowicie z pracownikiem, zmuszanie do DARMOWEGO przychodzenia w weekendy za tzw ODSWIETOWKI to masakra.
Niestety nie moge nic dobrego powiedziec na temat tej firmy, chociaz naprawde sie starlem moze to ze wyplata jest zawsze na czas, ale czy to plus raczej ich obowiazek.
slowa krytyki tu przedstawione tycza sie produkcji i magazynu!!!
Nie polecam!!!!
pracownik - 2011-06-26 00:32:16 odpowiedz | cytuj
Bracie D. wymiatają, ogolnie super zakład, zdrowie po kilku latach zniszczone, przez totalną dezorganizację. Jak ten zakład się rozwija to jest naprawdę wielka tajemnica. Prezes zwykły chłop, który niestety skończył pewnie maksymalnie zawodowkę, a uważa się za najmądzrzejszego na świecie, miał wielkiego farta, iż niemcy chcieli stworzyć filię w Polsce, gdyby nie dyrektor Sypniewski to pewnie firma by upadła już dawno temu. Także nie warto tam iść do pracy!!!!
anonim - 2011-06-26 00:32:44 odpowiedz | cytuj
ja - 2011-08-12 10:55:43 odpowiedz | cytuj
zakaz słuchania radia w trakcie pracy, usunięte wszsytkie zegarki ze ścian, "zakaz przygotowywania cieplych napojów(kawy,herbaty)w godzinach pracy" naprawde to co tam sie dzieje to jest jakas masakra, i jeszcze na dodatek "PREZES" zadecydowal ze 15.08.2011 obowiązkowo wszyscy do pracy, sobota, niedziela,poniedzialek i to wstko za smieszne odswietowki, a mowienie ze platne 200% to ściema bo dostaniesz jeden dzien wolnego za ten dzien a to nie jest 200% tylko 100% a gdzie droga 100? masakra jest ta firma!!!!
Nie polecam nikomu!!!!!!!
obserwator - 2011-08-19 19:14:14 odpowiedz | cytuj
tak to jest jak na stanowisko prezesa dostał się niewychowany chłop z jakiejś małej wioski który nic nie potrafi przypuszczam ze w młodych latach był kopany w du ...i ma okazje się odegrać obsadził na stanowiska kierownicze dwóch gospodarzy co niczym innym od niego nie odbiegają za przeproszeniem zwykłe chamy ale niema osób nie zastąpionych nic trudnego narobić złym ludziom koło du....
anonim - 2011-08-24 22:58:39 odpowiedz | cytuj
to jest już tragedia ta firma i cały zarząd spada kompletnie na psy czujniki dymu tytoniowego w toalecie i podkręcane oparcia od krzeseł unikajcie tej firmy!!!!
ja - 2011-08-25 23:51:51 odpowiedz | cytuj
brygadzista o pseudomonie Kurka,ludzie to zwykly robol a uwaza sie za wielkiego pana.wykorzystuje ludzi jak tylko moze a sam nic nie robi i tylko rozkazuje.nie skonczy sie jednego a juz podstawia kolejne balkony z towarem.jednym slowem obóz pracy.w przyszlosci zycze jego dzieciom by byly tak wykorzystywane jak my.
anonim - 2011-08-26 10:54:35 odpowiedz | cytuj
ja - 2011-08-25 23:51:51

i dobrze , �¼e o tym wszystkim piszecie niech reszta te�¼ si�� odwa�¼y i powie co wie - inni musz�� si�� dowiedzie�� co wyprawia si�� w tym zak��adzie
anonim - 2011-08-26 13:55:40 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-08-26 15:49:02 odpowiedz | cytuj
na lakierni to koszmar jezor do dupy wychodzi zero przepisow wszystkie normy przekroczone po 8 godzinach czlowiek wychodzi zcpany jak narkoman prad kopie tak mocno ze zeby zgrzytaja przy proszku wymagaania jakosciowe ogromne a technika 19stowieczna i ten aceton to juz przegiencie nigdzie sie go nie stosuje tylko w tej firmie tragedia po paru latach w tej lajierni to czlowiek jest juz kalea sam olow a wnocy swiecisz jak neon jak mozna 8godzin machac pistoletem to wie lakiernik daj cie tym kierownikom pomalowac to po 10 minutach padna
anonimie - 2011-08-26 16:08:20 odpowiedz | cytuj

gdzie konczy sie logika zaczyna sie jeremias
anonim - 2011-08-26 16:16:40 odpowiedz | cytuj

Niema co narzekać.Po prostu robić swoje,ale dobrze.Resztę czas pokaże.

jeremias to najwieszy oboz pracy na swiecie.arbeit macht frei PRACA CZYNI WOLNYM
anonim - 2011-08-26 21:44:08 odpowiedz | cytuj
i przez takich jak ty inni są wykorzystywani najlepiej jest nic nie mówić gówno prawda jak się nie odezwiecie i nie pozamiatacie razem troch zarządu tej firmy to na klęcząco będziecie robić
tyran - 2011-08-27 08:58:20 odpowiedz | cytuj
mleko dają na lakiernie
toya - 2011-08-27 09:05:04 odpowiedz | cytuj
krótko tam pracuje: co to jest za jeden ps.kurek jak tam wcześniej ktoś pisał to jakiś kieras?czujki dymu mogą być jest na to prawo uchwalone to miejsce publiczne
N* - 2011-08-27 10:40:56 odpowiedz | cytuj
nigdy nie bedzie dobrze w tej firmie i to nie tylko przez kierownictwo i caly zarzad ale przez samych pracownikow!!! to pracownicy przyczyniaja sie do tego co firma z nami robi, bo wszyscy boja sie postawic, zaprotestowac i dlatego robia z nami wszystko, bawia sie nami jak zabawkami!!! kto moze niech szuka normalnej pracy, takiej gdzie szanuja i doceniaja czlowieka, gdzie czlowiek czuje sie czlowiekiem bo w Jeremiasie jest sie nikim, zerem!!
ksu - 2011-08-27 21:20:10 odpowiedz | cytuj
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-),szanuj szefa swego,bo możesz mieć gorszego.
tig - 2011-08-27 21:30:46 odpowiedz | cytuj
Japoński obóz pracy! Wypowiadam się jako żona pracownika Bridgestone. Nie przestrzegają żadnych polskich świąt, mój mąż ciągle pracuje, w wszystkich świętych, 1,3 maja, w soboty i niedziele. A po pracy tylko śpi po to żeby się obudzić i iść do pracy. Jest wykończony tymi dziwacznymi zmianami i przy okazji cała rodzina
mig - 2011-08-27 21:33:19 odpowiedz | cytuj
anonimie - 2011-08-26 16:08:20

gdzie konczy sie logika zaczyna sie jeremias

nie rozumiem>>>>
anonim - 2011-08-27 22:48:45 odpowiedz | cytuj
Otwórzcie gęby i zacznijcie mówić a nie tylko pisać wszystkich nie zwolnią naraz bo pracownik tez ma jakieś prawa na pewno nie może być traktowany jak zero, ambicji nie macie? rozumiem jak byście zarabiali godne pieniądze to na niektóre sprawy można przymknąć oko ale za te szmaty co wam płacą to chociaż żądajcie szacunku
dupa w krzakach - 2011-08-28 20:21:15 odpowiedz | cytuj
to że w kiblach są czujniki to rozumiem i rozumiem że ktoś wyżej napisał że to miejsce publiczne i nie powinno sie tam palić... ale do kur...nędzy niech zrobią palarnie !!! i tak ludzie nie przestaną palić !!!!!!!!!
x